Dodaj do ulubionych

Gdzie studiuje Oszołom?

29.05.02, 22:46
Jako że od samego Oszołoma nie potrafię się dowiedzieć gdzie pobiera nauki, to
może ktoś z forumowiczów ma jakieś informacje na ten temat. Zjada mnie zwykła
ciekawość. Formy gramatyczne jakich używa ten osobnik są zachwycające. Styl
Rydzyka. A więc chyba i uczelnia rydzykowa. A może się mylę i już wszystkie
polskie uczelnie produkują takich matołów.
Ot, i ostatnia próbka:
"Ależ juro mamy dzień wolny od pracy!! A w ogóle to skąd piszesz? Bo chyba nie
z
polski skoro mówisz że jutro pracujesz chyba że pracujesz w
markecie...w takim
razie wyrazy głębokiego wspólczucia z powodu przymusu jaki
wobec ciebie stosuje
twój pracodawca pod groźbą wyrzucenia na bruk na bezrobocie"
Obserwuj wątek
    • Gość: pollak Re: Gdzie studiuje Oszołom? IP: *.jgora.dialog.net.pl 29.05.02, 22:51
      dixi13 napisał(a):

> Jako że od samego Oszołoma nie potrafię się dowiedzieć gdzie pobiera nauki, to
      > może ktoś z forumowiczów ma jakieś informacje na ten temat.

Skoro nie powiedział, to znaczy że jest to jego prywatna sprawa. Słowem,
      nie Twój interes.

Zjada mnie zwykła
      > ciekawość.

To pierwszy stopień do piekła.

Formy gramatyczne jakich używa ten osobnik są zachwycające. Styl
      > Rydzyka. A więc chyba i uczelnia rydzykowa. A może się mylę i już wszystkie
      > polskie uczelnie produkują takich matołów.

Czy to zachęta do publicznego obmawiania i osobistych wycieczek? Ale nieładnie.
      • Gość: zyx Re: Gdzie studiuje Oszołom? IP: *.rdu.bellsouth.net 29.05.02, 22:53
        pollak elegancik. zachowaj swoja opinie o tym co ladne dla swoich.
        Gość portalu: pollak napisał(a):

> dixi13 napisał(a):
        >
        > > Jako że od samego Oszołoma nie potrafię się dowiedzieć gdzie pobiera nauki
        > , to
        > > może ktoś z forumowiczów ma jakieś informacje na ten temat.
        >
        > Skoro nie powiedział, to znaczy że jest to jego prywatna sprawa. Słowem,
        > nie Twój interes.
        >
        > Zjada mnie zwykła
        > > ciekawość.
        >
        > To pierwszy stopień do piekła.
        >
        > Formy gramatyczne jakich używa ten osobnik są zachwycające. Styl
        > > Rydzyka. A więc chyba i uczelnia rydzykowa. A może się mylę i już wszystki
        > e
        > > polskie uczelnie produkują takich matołów.
        >
        > Czy to zachęta do publicznego obmawiania i osobistych wycieczek? Ale nieładnie.

• Gość: pollak Re: Gdzie studiuje Oszołom? IP: *.jgora.dialog.net.pl 29.05.02, 22:56
          Gość portalu: zyx napisał(a):

> pollak elegancik. zachowaj swoja opinie o tym co ladne dla swoich.

A czytałeś już wątek o sobie i kim jesteś? Jest nieco niżej (przynajmniej
          był).
          • Gość: zyx Re: Gdzie studiuje Oszołom? IP: *.rdu.bellsouth.net 29.05.02, 22:58

czytalem i zyje. ty tez, nie?Gość portalu: pollak napisał(a):

> Gość portalu: zyx napisał(a):
            >
            > > pollak elegancik. zachowaj swoja opinie o tym co ladne dla swoich.
            >
            > A czytałeś już wątek o sobie i kim jesteś? Jest nieco niżej (przynajmniej
            > był).

• Gość: Ania Re: Gdzie studiuje Oszołom? IP: *.upc.chello.be 29.05.02, 22:59
          Ach jakiez to straszne wycieczki osobiste publiczna obmowa .Jestem strasznie
          oburzona .Tyle,ze Oszolek sam sie chwalil ze 100 razy ,ze studiuje prawo.Ile
          smiechu bylo na ten temat ,ale Pollak gotow jest zrobic z Oszolka meczennika.
          • dixi13 Re: Gdzie studiuje Oszołom? 29.05.02, 23:01
            Gość portalu: Ania napisał(a):

> Ach jakiez to straszne wycieczki osobiste publiczna obmowa .Jestem strasznie
            > oburzona .Tyle,ze Oszolek sam sie chwalil ze 100 razy ,ze studiuje prawo.Ile
            > smiechu bylo na ten temat ,ale Pollak gotow jest zrobic z Oszolka meczennika.
            =======================================
            Rozumiem, uczelnia Oszołka jest na prawo od jego chałupy

• Gość: pollak Re: Gdzie studiuje Oszołom? IP: *.jgora.dialog.net.pl 29.05.02, 23:02

> Ach jakiez to straszne wycieczki osobiste publiczna obmowa .Jestem strasznie
            > oburzona .Tyle,ze Oszolek sam sie chwalil ze 100 razy ,ze studiuje prawo.Ile
            > smiechu bylo na ten temat ,ale Pollak gotow jest zrobic z Oszolka meczennika.

Ileż można słuchać, że ktoś jest co najmniej matołem. Większość tolerantów robi
            szturm na Oszołoma to go bronię. :) I będę.
            • Gość: Ania Re: Gdzie studiuje Oszołom? IP: *.upc.chello.be 29.05.02, 23:06

> Gość portalu: Ania napisał(a):
              >
              > > Ach jakiez to straszne wycieczki osobiste publiczna obmowa .Jestem straszn
              > ie
              > > oburzona .Tyle,ze Oszolek sam sie chwalil ze 100 razy ,ze studiuje prawo.I
              > le
              > > smiechu bylo na ten temat ,ale Pollak gotow jest zrobic z Oszolka meczenni
              > ka.
              >
              > Ileż można słuchać, że ktoś jest co najmniej matołem. Większość tolerantów robi
              > szturm na Oszołoma to go bronię. :) I będę.

Bron dalej ja bede miala dobra zabawe .
              • Gość: pollak Re: Gdzie studiuje Oszołom? IP: *.jgora.dialog.net.pl 29.05.02, 23:22

> Bron dalej ja bede miala dobra zabawe .

Gdy tolerant szczęśliwy, me serce także przepełnione jest radością.
                • Gość: Ania Re: Gdzie studiuje Oszołom? IP: *.upc.chello.be 29.05.02, 23:25

> Gość portalu: Ania napisał(a):
                  >
                  >
                  > > Bron dalej ja bede miala dobra zabawe .
                  >
                  > Gdy tolerant szczęśliwy, me serce także przepełnione jest radością.

No i fajno jest.Bede teraz musiala troche ostrzej sie za Oszolka zabrac.Bo jak ma
                  takiego obronce......
                  • Gość: pollak Re: Gdzie studiuje Oszołom? IP: *.jgora.dialog.net.pl 29.05.02, 23:35

> > > Bron dalej ja bede miala dobra zabawe .
                    > >
                    > > Gdy tolerant szczęśliwy, me serce także przepełnione jest radością.
                    >
                    > No i fajno jest.Bede teraz musiala troche ostrzej sie za Oszolka zabrac.Bo jak
                    > ma
                    > takiego obronce......

Wszytko zależy jeszcze za co Oszołom będzie czepiany. Część spraw mnie
                    nie interesuje - np. nie jestem słuchaczem RM.
      • dixi13 Re: Gdzie studiuje Oszołom? 29.05.02, 22:56

> dixi13 napisał(a):
        >
        > > Jako że od samego Oszołoma nie potrafię się dowiedzieć gdzie pobiera nauki
        > , to
        > > może ktoś z forumowiczów ma jakieś informacje na ten temat.
        >
        > Skoro nie powiedział, to znaczy że jest to jego prywatna sprawa. Słowem,
        > nie Twój interes.
        >
        > Zjada mnie zwykła
        > > ciekawość.
        >
        > To pierwszy stopień do piekła.
        >
        > Formy gramatyczne jakich używa ten osobnik są zachwycające. Styl
        > > Rydzyka. A więc chyba i uczelnia rydzykowa. A może się mylę i już wszystki
        > e
        > > polskie uczelnie produkują takich matołów.
        >
        > Czy to zachęta do publicznego obmawiania i osobistych wycieczek? Ale nieładnie.
        ========================================
        Przepraszam, ale napisałem wyraźnie że chodzi o wiedzę. Oszołomka nie potrzeba
        obmawiać. Wiem że to nieładnie, alem już od dziecka taki ciekawy :)

• Gość: pollak Re: Gdzie studiuje Oszołom? IP: *.jgora.dialog.net.pl 29.05.02, 22:59
          dixi13 napisał(a):

> Przepraszam, ale napisałem wyraźnie że chodzi o wiedzę. Oszołomka nie potrzeba
          > obmawiać. Wiem że to nieładnie, alem już od dziecka taki ciekawy :)
          >

Wiesz, bo mie już drażnią na forum ciągłe prywatne przytyki do osób. Ok,
          moge sobie pozwolić na takie w dyskusji (ale też trzeba panować). Jednak
          ciągle dowiaduję się że ktoś jest 'chuj' albo co najmniej 'tępak' lub
          'idiota'. Ileż można.
          • dixi13 Re: Gdzie studiuje Oszołom? 29.05.02, 23:12

> dixi13 napisał(a):
            >
            > > Przepraszam, ale napisałem wyraźnie że chodzi o wiedzę. Oszołomka nie potr
            > zeba
            > > obmawiać. Wiem że to nieładnie, alem już od dziecka taki ciekawy :)
            > >
            >
            > Wiesz, bo mie już drażnią na forum ciągłe prywatne przytyki do osób. Ok,
            > moge sobie pozwolić na takie w dyskusji (ale też trzeba panować). Jednak
            > ciągle dowiaduję się że ktoś jest 'chuj' albo co najmniej 'tępak' lub
            > 'idiota'. Ileż można.
            ==============================================
            Przepraszam, ale użyłem formy "matoł" Jest to forma medyczna, jako że moja opinia
            to diagnoza a nie obelga. Po prostu chciałbym mieć Oszołomka jak najdłużej na
            forum. Pytałem też nie bez kozery. Śledząc tok rozumowania naszego bohatera
            zauważyłem :
            następujące objawy psychiatryczne: chwiejność emocjonalną, nadpobudliwość,
            niepokój wewnętrzny, bezsenność, także zespoły majaczeniowe, katatoniczny,
            paranoidalny, splątaniowy oraz zespoły mieszane. Ponadto często obserwuje się
            podwyższenie nastroju, wzrost aktywności, brak potrzeby snu, nerwowość i
            drażliwość. Są to typowe elementy zespołu maniakalnego.
            Tak więc tylko chęć pomocy skłania mnie do zadawania pytań.

• Gość: pollak Re: Gdzie studiuje Oszołom? IP: *.jgora.dialog.net.pl 29.05.02, 23:17
              dixi13 napisał(a):

> ==============================================
              > Przepraszam, ale użyłem formy "matoł" Jest to forma medyczna, jako że moja opin
              > ia
              > to diagnoza a nie obelga. Po prostu chciałbym mieć Oszołomka jak najdłużej na
              > forum. Pytałem też nie bez kozery. Śledząc tok rozumowania naszego bohatera
              > zauważyłem :
              > następujące objawy psychiatryczne: chwiejność emocjonalną, nadpobudliwość,
              > niepokój wewnętrzny, bezsenność, także zespoły majaczeniowe, katatoniczny,
              > paranoidalny, splątaniowy oraz zespoły mieszane. Ponadto często obserwuje się
              > podwyższenie nastroju, wzrost aktywności, brak potrzeby snu, nerwowość i
              > drażliwość. Są to typowe elementy zespołu maniakalnego.

To dotyczy większości tego forum.

> Tak więc tylko chęć pomocy skłania mnie do zadawania pytań.

Nie wiedziałem że kierują Tobą szlachetne pobudki.
              • Gość: Emeryt Re: Gdzie studiuje Oszołom? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 29.05.02, 23:26

> dixi13 napisał(a):
                > > zauważyłem :
                > > następujące objawy psychiatryczne: chwiejność emocjonalną, nadpobudliwość
                > ,
                > > niepokój wewnętrzny, bezsenność, także zespoły majaczeniowe, katatoniczny,
                > > paranoidalny, splątaniowy oraz zespoły mieszane. Ponadto często obserwuje
                > się
                > > podwyższenie nastroju, wzrost aktywności, brak potrzeby snu, nerwowość i
                > > drażliwość. Są to typowe elementy zespołu maniakalnego.
                >
                > To dotyczy większości tego forum.

To mnie pocieszyłeś, ze jeszcze takie coś mogę podłapać. A bałem się, że w moim
                wieku juz będzie za późno. Pozdrawiam.
                • dixi13 Re: Gdzie studiuje Oszołom? 29.05.02, 23:38
                  Gość portalu: Emeryt napisał(a):

> Gość portalu: pollak napisał(a):
                  >
                  > > dixi13 napisał(a):
                  > > > zauważyłem :
                  > > > następujące objawy psychiatryczne: chwiejność emocjonalną, nadpobudl
                  > iwość
                  > > ,
                  > > > niepokój wewnętrzny, bezsenność, także zespoły majaczeniowe, katatoni
                  > czny,
                  > > > paranoidalny, splątaniowy oraz zespoły mieszane. Ponadto często obser
                  > wuje
                  > > się
                  > > > podwyższenie nastroju, wzrost aktywności, brak potrzeby snu, nerwowoś
                  > ć i
                  > > > drażliwość. Są to typowe elementy zespołu maniakalnego.
                  > >
                  > > To dotyczy większości tego forum.
                  >
                  > To mnie pocieszyłeś, ze jeszcze takie coś mogę podłapać. A bałem się, że w moim
                  >
                  > wieku juz będzie za późno. Pozdrawiam.
                  ===========================================
                  Obawiam się Emeryt, że nie ma dla Ciebie pocieszających wiadomości. To nie
                  wszystko co może nas spotkać. działanie Oszołoma rozpoznałem jako nadczynność
                  tarczycy. Ale mogę się mylić. Jeśli Oszołomek ma np. kłopoty krążeniowe to:
                  zaburzenia zachodzące w układzie krążenia mogą odpowiadać za dysfunkcje w
                  ośrodkowym układzie nerwowym. Patomechanizm tych zaburzeń polega na krótkim lub
                  długotrwałym niedotlenieniu mózgu. Od czasu trwania niedotlenienia mózgu zależą
                  objawy kliniczne oraz rokowanie.
                  W krótkotrwałym niedotlenieniu mózgu klinicznie pierwszą i główną reakcją jest
                  lęk.(Zauważ lęk przed przystąpieniem do U.E.) Może on towarzyszyć nawet
                  niewielkim zaburzeniom rytmu serca! Z kolei u osób z niedomykalnością zastawki
                  dwudzielnej częściej stwierdza się objawy lęku napadowego.
                  Na tle zaburzeń krążenia dochodzić może również do psychoz. Najczęściej jest to
                  majaczenie. Obserwuje się je czasami po operacjach z krążeniem pozaustrojowym. W
                  wyniku uszkodzenia mózgu spowodowanego zaburzeniami metabolicznymi może dochodzić
                  rónież do otępienia i charakteropatii. Pozdrawiam:)

• Gość: Rysy Dixi napisz cos o EUforii IP: *.client.attbi.com 02.06.02, 11:27
                    Jestes taim znawcza lekarzu lecz sie sam.
                    moze jeszcze o genetyczno molekularnych aspektach twojej telepatycznej
                    diagnozy.
                    Czy stosujesz tze kukielki i woodo?
                    • Gość: Jaceq Re: Dixi napisz cos o EUforii IP: *.szeptel.net.pl 02.06.02, 13:42
                      Gość portalu: Rysy napisał(a):

> Jestes taim znawcza lekarzu lecz sie sam.
                      > moze jeszcze o genetyczno molekularnych aspektach twojej telepatycznej
                      > diagnozy.
                      > Czy stosujesz tze kukielki i woodo?

Osa po szprycy z kurary?
              • dixi13 Re: Gdzie studiuje Oszołom? 29.05.02, 23:29

> dixi13 napisał(a):
                >
                > > ==============================================
                > > Przepraszam, ale użyłem formy "matoł" Jest to forma medyczna, jako że moja
                > opin
                > > ia
                > > to diagnoza a nie obelga. Po prostu chciałbym mieć Oszołomka jak najdłużej
                > na
                > > forum. Pytałem też nie bez kozery. Śledząc tok rozumowania naszego bohater
                > a
                > > zauważyłem :
                > > następujące objawy psychiatryczne: chwiejność emocjonalną, nadpobudliwość
                > ,
                > > niepokój wewnętrzny, bezsenność, także zespoły majaczeniowe, katatoniczny,
                > > paranoidalny, splątaniowy oraz zespoły mieszane. Ponadto często obserwuje
                > się
                > > podwyższenie nastroju, wzrost aktywności, brak potrzeby snu, nerwowość i
                > > drażliwość. Są to typowe elementy zespołu maniakalnego.
                >
                > To dotyczy większości tego forum.
                >
                > > Tak więc tylko chęć pomocy skłania mnie do zadawania pytań.
                >
                > Nie wiedziałem że kierują Tobą szlachetne pobudki.
                =============================================
                Ależ oczywiście. Mój altruizm pulsuje z każdego listu jaki piszę.
                Ciekawi mnie również inna sprawa. Dlaczego przyszły prawnik, nie broni się
                sam. "Czarno widzę" przed jego klientami.

• Gość: Oszołom Re: Gdzie studiuje Oszołom? IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 01.06.02, 20:58
      Nauki pobieram na UAM na wydziale prawa. Później być może pogłebię swą wiedzę
      na Wyższej Szkole kultury Medialnej w Toruniu przy RM...
      • dixi13 Re: Gdzie studiuje Oszołom? 01.06.02, 23:13
        Gość portalu: Oszołom napisał(a):

> Nauki pobieram na UAM na wydziale prawa. Później być może pogłebię swą wiedzę
        > na Wyższej Szkole kultury Medialnej w Toruniu przy RM...
        =================================================================
        I tak bezpośrednio ze szkoły dla dzieci specjalnej troski na UAM?
        Wyższej Szkoły "kultury" Medialnej? To miło że nie masz złudzeń co do jakości
        rydzykowej kultury.
    • Gość: Nowy Do Pixi13 IP: *.torun.dialup.inetia.pl 02.06.02, 11:49
      Wiesz jaka jest różnica między tym co pisze Oszołom a
      twoimi tekstami?
      Otóż teksty Oszołoma są żywe i o coś w nich chodzi.
      Twoje zaś to takie gnioty licealistki, niby poprawne
      ale bez ziewania nie można przeczytać do końca.
      Ty powinieneś więcej korespondować z Emerytem, ten
      cymbał pisze podobnie jak ty.
      Nowy
      • dixi13 Re: Do Pixi13 02.06.02, 13:12
        Gość portalu: Nowy napisał(a):

> Wiesz jaka jest różnica między tym co pisze Oszołom a
        > twoimi tekstami?
        > Otóż teksty Oszołoma są żywe i o coś w nich chodzi.
        > Twoje zaś to takie gnioty licealistki, niby poprawne
        > ale bez ziewania nie można przeczytać do końca.
        > Ty powinieneś więcej korespondować z Emerytem, ten
        > cymbał pisze podobnie jak ty.
        > Nowy
        ================================
        Teksty są równie żywe, jak sam Oszołom. To po pierwsze. Po drugie: "nie do ciebie
        piją, nie wyciągaj szyją". Po trzecie dlaczego poprawność jest gniotem
        licealistki? Po czwarte "Dixi" jeśli łaska, bo przedrzeźnianie jest gniotem
        przedszkolaka. Merytorycznie Nowy, merytorycznie

• Gość: Nowy Re: Do Pixi13 IP: *.torun.dialup.inetia.pl 02.06.02, 14:10
          No widzisz, od razu ci się styl porawił. Co jędrność i
          styl. Jak chcesz to potrafisz.
          Pełen podziwu
          Nowy
          • dixi13 Re: Do Pixi13 02.06.02, 20:08

> No widzisz, od razu ci się styl porawił. Co jędrność i
            > styl. Jak chcesz to potrafisz.
            > Pełen podziwu
            > Nowy

====================================
            Nadal nie rozumiem o co ci chodzi Nowy. Styl ten sam, co do jędrności, nie wiem o
            czym mówisz, więc nie mam zdania. Jednak cieszę się, że z taką uwagą śledzisz
            moje posty. A co do twojego trywialnego przysłowia na końcu listu - wiem czego
            chcę, tak więc potrafię
            • Gość: Rysy jędrność jądrności EUnucha IP: *.client.attbi.com 02.06.02, 20:27
              dixi13 napisał(a):

> Gość portalu: Nowy napisał(a):
              >
              > > No widzisz, od razu ci się styl porawił. Co jędrność i
              > > styl. Jak chcesz to potrafisz.
              > > Pełen podziwu
              > > Nowy
              >
              > ====================================
              > Nadal nie rozumiem o co ci chodzi Nowy. Styl ten sam, co do jędrności, nie wiem
              > o
              > czym mówisz, więc nie mam zdania. Jednak cieszę się, że z taką uwagą śledzisz
              > moje posty. A co do twojego trywialnego przysłowia na końcu listu - wiem czego
              > chcę, tak więc potrafię

• Gość: Rysy jędrność jądrności EUnucha, podkreslenie IP: *.client.attbi.com 02.06.02, 20:30
                > dixi13 napisał(a):
                > Nadal nie rozumiem o co ci chodzi Nowy. Styl ten sam, co do jędrności, nie
                wiem o czym mówisz, więc nie mam zdania.

• Gość: Rysy jędrność jądrności EUnucha IP: *.client.attbi.com 02.06.02, 20:31
              dixi13 napisał(a):

> Gość portalu: Nowy napisał(a):
              >
              > > No widzisz, od razu ci się styl porawił. Co jędrność i
              > > styl. Jak chcesz to potrafisz.
              > > Pełen podziwu
              > > Nowy
              >
              > ====================================
              > Nadal nie rozumiem o co ci chodzi Nowy. Styl ten sam, co do jędrności, nie wiem
              > o
              > czym mówisz, więc nie mam zdania. Jednak cieszę się, że z taką uwagą śledzisz
              > moje posty. A co do twojego trywialnego przysłowia na końcu listu - wiem czego
              > chcę, tak więc potrafię

• Gość: Jaceq Re: Do Pixi13 IP: *.szeptel.net.pl 02.06.02, 13:45

> Tak, czy owak, względem tego, co i owszem, że tak powiem
        > bo nic nie wiem
    • Gość: <> Oszołom i pollak w jednej lawce siedzom IP: *.sympatico.ca 03.06.02, 06:48

• Gość: Hania Re: Gdzie studiuje Oszołom? IP: ACOPWP* / 195.217.253.* 03.06.02, 10:03
      dixi13 napisał(a):

> Jako że od samego Oszołoma nie potrafię się dowiedzieć gdzie pobiera nauki, to
      > może ktoś z forumowiczów ma jakieś informacje na ten temat. Zjada mnie zwykła
      > ciekawość. Formy gramatyczne jakich używa ten osobnik są zachwycające. Styl
      > Rydzyka. A więc chyba i uczelnia rydzykowa. A może się mylę i już wszystkie
      > polskie uczelnie produkują takich matołów.
      > Ot, i ostatnia próbka:
      > "Ależ juro mamy dzień wolny od pracy!! A w ogóle to skąd piszesz? Bo chyba nie
      >
      > z
      > polski skoro mówisz że jutro pracujesz chyba że pracujesz w
      > markecie...w takim
      > razie wyrazy głębokiego wspólczucia z powodu przymusu jaki
      > wobec ciebie stosuje
      > twój pracodawca pod groźbą wyrzucenia na bruk na bezrobocie"

Oszolom podobno studiuje prawo, w co mi sie wieczyc nie chce. Zwlaszcza od czasu,
      kiedy zablysnal ktoregos dnia na forum swoja znajomoscia srodkow odwolawczych w
      obecnie obowiazujacym kpk. Chyba, ze studiuje historie procedury karnej i
      zatrzymal sie gdzies w polowie lat 90-tych.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka