Dodaj do ulubionych

Jak rozpoznac Zyda - by Reggie

31.05.02, 16:45
Oto odpowiedz na zjadliwe posty wszystkich lewaków, postępowców i propagatorów
mamony na tym Forum, w szczególności do osób typu Dr Krisk, Ania , Hania,
Jaceq. Także do ich zauszników. Post mój ma charakter typowo edukacyjny, nie
propaguje nienawiści rasowej ani nie namawia do buntów, ma na celu wykazanie
prostych zależności międzyspołecznych.
Wreszcie wiadomo, kto jest kim!

A. Z nazwiska.
1) Zydowskie - wszystko jest jasne.
2)Polskie, ale....
a)brzmi nazbyt polsko, np. Złotopolski, Polański itp.
b)jest nieco zabawne, np. Kukiełka, Osóbka, Labuda itp.
c)pochodzi od nazwy miasta, regionu lub kraju, np. Warszawski, Mazowiecki,
Szwedowicz, itp.
Trzeba tez pamiętać, że w połowie XVIII wieku grupa Zydów, tzw.
frankistów, "przeszła" na katolicyzm. Wiele rodów szlacheckich przyjęło ich do
siebie, użyczajac nazwiska i herbu - zostali nobilitowani, stad tez mamy takich
Małachowskich, Jeziorańskich, Muszyńskich, Naimskich, Potockich i innych.

Druga zorganizowana masowa akcja zmiany nazwisk żydowskich na polskie, miała
miejsce tuz po wojnie światowej, kiedy ludzie z UB potajemnie dokonali tej
operacji w interesie polityki żydowskiej. Chodziło o niewzbudzanie podejrzeń,
przy osadzaniu Zydów na kierownicze stanowiska w państwie.

CDN
Obserwuj wątek
    • indris Jak rozpoznać kretyna 31.05.02, 16:51
      Właśnie po takich tekstach jak reggie-go.
    • Gość: zyx Edukacja rasisty z RM i LPR. Smieci czarne!!! IP: *.rdu.bellsouth.net 31.05.02, 23:55
      rydzyk cie slowotworstwa uczyl? a po co komu to? wyjasnij smieciu maryjny!!!
      reggie napisał(a):

> Oto odpowiedz na zjadliwe posty wszystkich lewaków, postępowców i propagatorów
      > mamony na tym Forum, w szczególności do osób typu Dr Krisk, Ania , Hania,
      > Jaceq. Także do ich zauszników. Post mój ma charakter typowo edukacyjny, nie
      > propaguje nienawiści rasowej ani nie namawia do buntów, ma na celu wykazanie
      > prostych zależności międzyspołecznych.
      > Wreszcie wiadomo, kto jest kim!
      >
      > A. Z nazwiska.
      > 1) Zydowskie - wszystko jest jasne.
      > 2)Polskie, ale....
      > a)brzmi nazbyt polsko, np. Złotopolski, Polański itp.
      > b)jest nieco zabawne, np. Kukiełka, Osóbka, Labuda itp.
      > c)pochodzi od nazwy miasta, regionu lub kraju, np. Warszawski, Mazowiecki,
      > Szwedowicz, itp.
      > Trzeba tez pamiętać, że w połowie XVIII wieku grupa Zydów, tzw.
      > frankistów, "przeszła" na katolicyzm. Wiele rodów szlacheckich przyjęło ich do
      > siebie, użyczajac nazwiska i herbu - zostali nobilitowani, stad tez mamy takich
      >
      > Małachowskich, Jeziorańskich, Muszyńskich, Naimskich, Potockich i innych.
      >
      > Druga zorganizowana masowa akcja zmiany nazwisk żydowskich na polskie, miała
      > miejsce tuz po wojnie światowej, kiedy ludzie z UB potajemnie dokonali tej
      > operacji w interesie polityki żydowskiej. Chodziło o niewzbudzanie podejrzeń,
      > przy osadzaniu Zydów na kierownicze stanowiska w państwie.
      >
      > CDN

• wesoly3 Re: Edukacja rasisty z RM i LPR. Smieci czarne!!! 01.06.02, 00:01
        a jak tam sie miewa drogi zyx golabek pokoju arik szaron ???
        • reggie Re: Edukacja rasisty z RM i LPR. Smieci czarne!!! 01.06.02, 02:33
          Z powodu braku weny odkładam pracę nad niniejszym wątkiem o kilka chwil.
          Wasz reggie
    • Gość: Mar Re: Jak rozpoznac Zyda - by Reggie IP: 213.25.197.* 01.06.02, 07:33
      reggie napisał(a):

> Oto odpowiedz na zjadliwe posty wszystkich lewaków, postępowców i propagatorów
      > mamony na tym Forum, w szczególności do osób typu Dr Krisk, Ania , Hania,
      > Jaceq. Także do ich zauszników. Post mój ma charakter typowo edukacyjny, nie
      > propaguje nienawiści rasowej ani nie namawia do buntów, ma na celu wykazanie
      > prostych zależności międzyspołecznych.
      > Wreszcie wiadomo, kto jest kim!
      >
      > A. Z nazwiska.
      > 1) Zydowskie - wszystko jest jasne.
      > 2)Polskie, ale....
      > a)brzmi nazbyt polsko, np. Złotopolski, Polański itp.
      > b)jest nieco zabawne, np. Kukiełka, Osóbka, Labuda itp.
      > c)pochodzi od nazwy miasta, regionu lub kraju, np. Warszawski, Mazowiecki,
      > Szwedowicz, itp.
      > Trzeba tez pamiętać, że w połowie XVIII wieku grupa Zydów, tzw.
      > frankistów, "przeszła" na katolicyzm. Wiele rodów szlacheckich przyjęło ich do
      > siebie, użyczajac nazwiska i herbu - zostali nobilitowani, stad tez mamy takich
      >
      > Małachowskich, Jeziorańskich, Muszyńskich, Naimskich, Potockich i innych.
      >
      > Druga zorganizowana masowa akcja zmiany nazwisk żydowskich na polskie, miała
      > miejsce tuz po wojnie światowej, kiedy ludzie z UB potajemnie dokonali tej
      > operacji w interesie polityki żydowskiej. Chodziło o niewzbudzanie podejrzeń,
      > przy osadzaniu Zydów na kierownicze stanowiska w państwie.
      >
      > CDN

Antysemityzm jest karygodny, ale akurat teoria z nazwiskami jest prawdziwa.
      Prawda jest tylko jedna, niezaleznie od tego czy jest akurat wdanej sytuacji i
      dla danej grupy (społecznej, narodowościowej czy politycznej) wygodna. Od każdej
      zasady są wyjątki i nie kazdy o nazwisku pasującym do powyższej teorii musi być
      Żydem, podobnie jak nie zawsze Żydem jest ktoś o nazwisku na pierwszy rzut oka
      żydowskim. Ale przypomnijcie sobie drogie dziatki opowiadanie M. Konopnickiej
      "Mendel Gdański" i podaną tam genezę nazwiska tytułowego bohatera.

A jesli Żydzi się umieją nawzajem wspierać niekoniecznie z myślą o przysporzeniu
      korzyści państwu, w którym żyją, ale przede wszystkim sobie, to nie ma się czemu
      dziwić. Nikt nie broni np. Polakom takiej solidarności. A tymczasem Polak Polaka
      za granicą (i w kraju też) utopiłby w łyżce wody.

Z drugiej strony słyszałem gdzieś dowcip:
      Był sobie biedny Żyd, powiedzmy krawiec, który mieszkał z żoną w wilgotnej
      suterenie. Kiedy było już bardzo krucho z pieniędzmi, żona mówi do niego:
      - Josek, ty idź to Rotschildów - to przecież też Żydzi. Żyd Żydowi musi przecież
      jakoś pomóc.
      No i Josek poszedł.
      Wszedł do wielkiego gmachu, w którym mieścił sie bank Rotshilda i na portierni
      mówi, że chciałby sie widzieć z baronem.
      Portier wysłał go do kancelarii, w kancelarii kazali mu iść do pokoju 13, z
      pokoju 13 do pokoju 23, w pokoju 23 kazali mu napisać podanie z prośbą o
      spotkanie, podanie zaniesli do sekretariatu barona Rotshilda i za jakieś 2
      godziny przyszła odpowiedź, że pan baron zgadza sie przyjąć biednego Joska.
      Rotshild przyjął biednego Żyda bardzo uprzejmie, zapytał w czym może pomóc,
      wysłuchał, pokiwał głową, powiedział, że coś sie da zrobić. Napisał małą
      karteczkę i dał Joskowi i mówi:
      - Niech pan idzie z tym do sekretariatu, a moja sekretarka już panu powie co
      dalej. Wszystko będzie dobrze. Niech się pan nie przejmuje.
      Josek poszedł do sekretariatu, dał karteczkę sekretarce. Sekretarka przeczytała i
      napisała nową karteczkę i mówi:
      - Zaraz wszystko będzie załatwione. Niech pan idzie z ta kartką do pokoju 23, a
      oni już powiedzą co dalej.
      Josek poszedł pod 23, dał urzędnikowi karteczkę od sekretarki Rotshilda.
      Urzędnmik przeczytał, schował do biurka i napisał znowu coś na nowej karteczce i
      mówi do Joska:
      - Niech pan z tym idzie do pokoju 13 - oni powiedzą co dalej.
      Josek poszedł pod 13, dał urzędznikowi karteczkę od urzędnika z pok. 23. Urzędnik
      kartkę przeczytał, wsadził do biurka i napisał nową.
      - Niech pan weźmie tę kartkę - ja tu napisałem jaka jest decyzja w pana sprawie.
      Z tym musi pan iść do kancelarii na parterze.
      No i Josek poszedł do kancelarii, daje karteczkę, a urzędnik w kancelarii dzwoni
      po portiera. Przychodzi portier i mówi do Joska:
      - Pan pozwoli ze mną...
      Idą przez korytarz, zbliżają się do wyjścia, portier otwiera drzwi i daje
      solidnego kopa w dupę Joskowi i mówi:
      -Wynoś się stąd parszywy Żydzie i żebym cię tu więcej nie widział!

Jak ktoś nie rozumie morału, to niech tu zajrzy za parę dni - wyjaśnię :-)
      • Gość: Efka Re: Jak rozpoznac Zyda - by Reggie IP: *.cvx29-bradley.dialup.earthlink.net 02.06.02, 13:03
        Gość portalu: Mar
        napisał kawał o żydowskim krawcu wykopniętym na ulicę przez Rothshilda.

Poniżej mówi profesor Finkelstein jak przewodniczący Światowego Kongresu Żydów
        Edgar Bronfsztajn (krewny Trockiego) oszukał dziesątki tysięcy, może nawet sto
        trzydzieści tysięcy zwyczajnych Żydów, ofiar Holocaustu:

KONGRES ŻYDÓW ŻNIWUJE NA OFIARACH HOLOCAUSTU. POLSKA NASTĘPNA W KOLEJCE.
        Rozmowa z drem Normanem Finkelsteinem

- D: Co skłoniło Pana do badania sprawy kompensacji ofiar Holocaustu?

■ F: Historia moich rodziców. Mój ojciec, który zdołał przetrwać geto
        warszawskie i Oświęcim, otrzymał kompensację od Niemców, ponieważ on odniósł
        poważne obrażenia ciała podczas wojny. Pod koniec jego życia wynosiło to 600
        dolarów miesięcznie. Co do mojej matki, która przetrwała geto i Majdanek,
        Niemcy nie przyznali jej kompensacji, ponieważ ona nie miała widocznych
        uszkodzeń ciała. Ona otrzymała tylko symboliczną kompensatę około 3000 dolarów.
        Moja matka wciąż się dziwiła, kto otrzymuje pieniądze z Niemiec wynoszących 188
        miliardów dla żydowskich ocaleńców? W zasadzie nikt nie zasługiwał na większą
        kompensatę aniżeli moi rodzice prześladowani przez czas wojny, co stracili całą
        rodzinę i osobisty dobytek.

Innym powodem dlaczego zdecywałem przestudiować sprawę kompensacji były Daniela
        Goldhagena: “Hitler’s Willing Executioners” i Petera Novicka “Holocaust in
        American Life”. Poproszono mnie o przejrzenie tych prac i po pewnych studiach
        historycznych postanowiłem napisać o tym książkę. Będzie ona zatytułowana: “The
        Holocaust History: Abuse of Jewish Victims” (“Historia Holocaustu: zużytkowanie
        żydowskich ofiar”).

- D: Jakie wnioski wyciągnął Pan ze swoich studiów?

■ F: Wpierw zanalizowałem negocajacje i porozumienie podpisane w 1952 roku
        przez rząd niemiecki i Jewish Claims Conference (JCC) [Żydowską Konfererencję
        Roszczeń]. Na podstawie tego porozumienia Niemcy płacili JCC około 1 miliarda
        dolarów kompensacji dla takich ludzi jak moja matka, którzy nie kwalifikowali
        się do otrzymywania kompensacji. Okazuje się, że JCC albo zatrzymałą większość
        tych pieniędzy dla siebie, albo rozdieliłą je według swojego widzimisię. Część
        tych pieniędzy zastrzeżono na poparcie żydowskich gmin w krajach arabskich,
        część dla Yad Vashem Institute w Jerozolimie i dla innych muzeów – lub dla
        innych potrzeb nie związanych z kompensacjami dla ofiar.

- D: Ile pieniędzy faktycznie wypłacono?

■ F: Tylko około15% z tego miliarda. Należy dodać, że JCC rozparcelowała nawet
        i tą małą część między “prominentnych żydowskich wodzów Drugiej Wojny Światowej
        i rabinów”, naprawdę zaś - między jej aktywistów. Zwyczajni poszkodowani-ofiary
        otrzymali tylo mały ułamek tej sumy. Następnie zbadałem z bliska sprawę
        szwajcarskich kont bankowych, które miały wypłacić kompensacje za żydowskie
        straty na oszczędnościach.
        Interesujące, że wkłady, które Żydzi poczynili przed wojną w szwajcarskich
        bankach nie były większe niż wkłady do amerykańskich banków. Logicznie rzecz
        biorąc, JCC, agencja World Jewish Congress (WJC) [Światowy Kongres Żydowski]
        zlakalizowani w Stanach Zjednoczonych wini byli wpierw zażądać kompensacji od
        banków USA. Ale ich jedynem obiektem byli Szwajcarzy.
        Pierwszymi, którzy domagali się kompensacji, był WJC I JCC. Potem amerykańscy
        prawnicy wnieśli zbiorowy pozew przeciwko bankom szwajcarskim.
        A potem przyłączył się do nich Alan Havesi, inspector finansowy z Nowego Jorku,
        bardzo wpływowa postać w świecie finansów, który groził sankcjami ekonomicznymi
        przeciwko Szwajcarii. To spowodowało przesłuchania kongresowe komisji bankowej
        zarówno w Kongresie jak i Senacie. W końcu na placu boju pojawił się Deputy
        Secretary of State (Zastępca Sekretarza Stanu) Stuart Eizenstat. On
        reprezentował rząd Stanów Zjednoczonych.
        Pod przymusem Szwajcarzy szybko zgodzili się na inspekcę ich kont i już w lutym
        1996 zapewnili, że zapłacą kompensacje każdemu posiadaczowi konta lub jego
        spadkobiercom. Jednakże WJS sprzeciwił się tej ugodzie. Gdyby ta przeszła
        pieniądze poszłyby tylko do ofiar, a WJC i jego prawnicy nie otrzymaliby nic.
        To jest dokładnie to, o co tu się rozchodzi. WJS i JCC domagają się
        kompensacji na rzecz ofiar Holocaustu, ale oni biorą pieniądze dla siebie. W
        sierpniu 1998 roku WJS i prawnicy zmusili szwajcarskich bankowców do podpisania
        ugody, która zobowiązywała banki do zapłacenia 1,25 miliardów w kompensacjach.
        DO DNIA DZISIEJSZEGO, W KWIETNIU 2000 ROKU, ANI JEDEN CENT NIE TRAFIŁ DO CHOĆBY
        JEDNEJ OFIARY HOLOCAUSTU.

Dlaczego? Czy oni czekają aż wszystkie ofiary wymrą? Kiedy WJC domagał się
        kompensacji, Szwajcarzy proponowali zaczekac aż znane będą wyniki inspekcji.
        Ale żydowska strona nalegała na pośpiech, że nie ma czasu, ponieważ ofiary
        Holocaustu w potrzebie umierają każdego dnia. Kiedy WJC osiągnął swój cel
        (zainkasował), nacisk czasu ustąpił. Teraz WJC nagle ma dużo czasu, bo już ma
        pieniądze w swojej kieszeni.

- D: Czy myśli Pan, że żydowskie organizacje rozegrały roszczenia w podobny
        sposób podczas negocjacji z Niemcami o kompensacje za pracę przymusową?

■ F: Tak, tak myślę. Tą strategię powtórzono. W sierpniu 1998 osiągnięto ugodę
        z bankami szwajcarskimi, i już we wrześniu tego samego roku ci sami prawnicy
        wnieśli powództwo zbiorowe przeciwko przedsiębiorstwom niemieckim. I znowu
        wychynął Alan Havesi; raz jeszcze odbyły się przesłuchania w Kongresie i
        Senacie i raz jeszcze Stuart Eizenstat pojawił się w roli “mediatora”.

Zająłem się bliższym zbadaniem tej sprawy i wyszły na jaw dwie kwestie:
        1. Co stało się z pieniędzmi, które Niemcy wypłacili ofiarom wcześniej?
        2. Ile ofiar jeszcze żyje?

JCC deklarowała, że podczas negocjacji pozostających przy życiu jest 135
        tysięcy byłych żydowskich przymusowych robotników. Z tego wynikałoby, że z
        końcem wojny w 1945 roku było około 600 tysięcy, gdyż okres następnych 50-ciu
        lat przeżyła tylko jedna czwarta. Tymczasem historycy Holocaustu szacują, iż w
        maju 1945 było tylko 50 tysięcy, a na pewno nie więcej niż 100 tysięcy
        żydowskich ocaleńców, którzy pracowali jako przymusowi robotnicy. Jak można
        było doliczyć się 135 tysięcy?

Liczbę ofiar zwyczajnie przesadzono dla otrzymania większych pieniędzy,

Obecnie JCC chce zamieścić ogłoszenia w prasie i wzywać ofiary z osobna do
        pobrania ich kompensacji. Liczba tych osób przypuszczalnie nie przekroczy 20
        tysięcy; ponadto, jeżeli JCC odrzuci niektóre wnioski z różnych powodów, jak
        np. niekompletnej dokumentacji, to faktyczna liczba osób, które pobiorą
        pieniądze, sięgnie może 10 tysięcy. Reszta pieniędzy pozostanie w kieszeni WJC.
        Dlatego jestem przekonany, że żydowskie organizacje zbiły na Holocauście złoty
        interes.

Z całą stanowczością temu się sprzeciwiam. Niemcy jak i Żydzi nie
        powinni “robić kasę” na Holocauście. Jak można profanować pamięć i godność
        milionów Żydów? Oni byli ofiarami zagłady.

- D: Żydzi i Polacy byli na równi ofiarami wojny, a ostatnie zbiorowe powództwa
        w sądach zostały wniesione przeciwko Polsce. Żąda się od Polski zwrócenia
        żydowskich własności straconych przez wojnę.

• Gość: Efka Re: Jak rozpoznac Zyda - by Reggie IP: *.cvx29-bradley.dialup.earthlink.net 02.06.02, 13:07
          ■ F: Polacy są następni w kolejce. Strategia, którą wypróbowano preciwko
          Szwajcarii i Niemcom użyje się przeciwko niej, żeby pod fałszywmi pretensjami
          otrzymać od niej gigantycznie ogromne kompensacje. Ma to być “grand finale” -
          “grand”, ponieważ żydowskie organizacje będą żądać takie masy pieniędzy, jakie
          nie zażądały od innego kraju. Szwajcarzy zapłacili WJC 1,25 miliarda, a Niemcy
          ostatnio 1,3 miliarda kompensacji za prace robotników przymusowych.

Mowa już o szacowaniu żydowskich własności na kilka tuzinów miliardów dolarów.
          Ta kampania jest już w drodze. Pozwy już wniesiono, kongresmeni amerykańscy już
          piszą listy do rządu polskiego i, jak mi wiadomo, niezadługo odwiedzi Polskę
          Alan Havesi. Wniosek o przesłuchania kongresowe już złożono. Stuart Eizenstat
          raz jeszcze przystąpi do akcji i tak dalej.

Ojciec mojej matki miał sklep tytoniowy w Polsce przed wojną, a mojego ojca
          ojciec miał mały tartak. Ja nawet nie znam imion moich dziadków; moi rodzice
          nigdy nie mówili o nich i chociaż ja jestem prawnym spadkobiercą, nie
          przyszłoby mi do głowy domagać się restytucji tych własności. Szczerze mówiąc,
          moi rodzice nienawidzili Polaków tak mocno jak Niemców, ponieważ takie było ich
          doświadczenie. Ja ani pochwalam tego ani ganię. Jednakże wiem, iż moi rodzice
          nigdy by nie zgodzili się na wyrzucenie obecnych polskich właścicieli z
          poprzednio przez nich posiadanych nieruchomości pod pozorem kompensacji.

- D: A co o tych Żydach, którzy chcą mieć zwrócone ich dawniejsze własności w
          Polsce? Czy oni nie mają tytułu do roszczeń?

■ F: Oczywiście, mala społeczność żydowska w Polsce jest niewątpliwie
          upoważniona do byłych własności społeczności żydowskiej, synagog, cmentarzy,
          szkół itd. Ale wszystkie synagogi, szpitale i szkoły?
          Czy kilku tysiącom ludzi przysługuje infrastruktura, która kiedyś służyła kilku
          milionom polskich Żydów?
          Rozdział o prywatnie posiadanych własnościach, poza roszczeniami
          udokumentowanymi ponad wszelką wątpliwość, winien być zamknięty. Ogromna
          większość byłych właścicieli i tak już nie żyje, więc dlaczego by WJC i jego
          prawnicy mieli mieć powód do mówienia o dziesątkach miliardów dolarów, kiedy
          tylko garstka pozostała żywa?

1. Polskie władze nie powinny rozmawiać z szantażystami, ponieważ oni
          tylko blagują i grają grę wyczekwania.
          2. Jeżeli uczynisz jedno ustępstwo, nowe roszczenia przyjdą wcześniej czy
          później.
          3. Niemcy już zapłacili Żydom ponad 100 miliardów dolarów i teraz muszą
          płacić znowu.
          4. Jeżeli Polska zrobi jakiekolwiek ustępstwo, jestem pewien, że po pewnym
          czasie, kiedy Polska stanie się bogatsza, WJC znowu się pokaże, dobijając się o
          pieniądze.

Przewodniczący WJC Edgar Bronfman ma własny samolot odrzutowy i twierdzi, że on
          potrzebuje pieniędzy dla “biednych” ofiar. Oto co chciałbym jemu
          powiedzieć: “Mister, pan posiada więcej niż 3 miliardy dolarow. Podziel się pan
          z ofiarami. Miałby pan więcej niż dość. Zostaw Polskę."
          ______________________________________________________________________

Dr Norman Finkelstein
          wykłada nauki polityczne i teorię stosunków międzynarodowych
          w New York University i Hunter College

Wywiad przeprowadził Krzystof Darewicz 26 kwietnia 2000 roku
    • Gość: Skin Re: Jak rozpoznac Zyda - by Reggie IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 01.06.02, 10:18
      Żyda można poznać po długim garbatym haczykowatym nosie wybałuszonych oczach
      ciemnawej karnacji oraz po pejsach, no i oczywiscie po obrzezanym chuju. Jest
      bardzo chciwy i przebiegły.. a nade wszystko kocha szmal i władzę!
      • Gość: Skin Re: Jak rozpoznac Zyda - by Reggie IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 01.06.02, 10:19
        Jak nie wierzycie to polecam film Agnieszki Holland "Europa Europa"
        • reggie Re: Jak rozpoznac Zyda - by Reggie 01.06.02, 11:29
          Z cech antropologicznych:
          Zydzi są narodem rasy semickiej, zaś Słowianie, Aryjskiej. Każda rasa ma
          charakterystyczne dla siebie cechy fizyczne, psychiczne i umysłowe. To bardzo
          ciekawe z towarzyskiego punktu widzenia, wreszcie na prywatce, imprezie masowej
          lub też w telewizji, możemy rozpoznać przedstawiciela tej nacji, służy to więc
          przede wszystkim szeroko pojętym więzom prospołecznym, wiedza ta może mieć
          niebagatelne znaczenie dla naszej pozycji w grupie. Teraz i ty mozesz wzbudzić
          podziw rozpoznając Zyda podczas żywej dyskusji.
          Należy przy tym zaznaczyć, iż wielu Zydów pochodzi z małżeństw mieszanych, w
          wyniku czego zatracili swoje semickie rysy twarzy, ale dziedziczą cechy
          psychiczne i umysłowe, a te rozpoznajemy wg kryteriów, które przytoczę państwu
          dalej.
          Semici mają inne niż aryjczycy wymiary czaszki. Omówię tu w skrócie cechy
          dostrzegalne gołym okiem, wszystko odnosząc do rasy aryjskiej-tzn. do Słowian.

Głowa- wysklepiona górna powierzchnia czaszki, poczynajac od strony czoła.

Położenie ucha w stosunku do nosa- jeśliby poprowadzić prostą poziomą styczna
          do czubka nosa, to u nas linia ta mniej więcej przecina otwór ucha, u Zydów
          zaś, całe ucho znajduje się powyzej tej linii.

Czoło- u Zydów boczne łuki czołowe maja większy promień krzywizny niż u Słowian

Oczy- płytki oczodół, brwi stosunkowo wyzej nad oczyma, w kształcie łuku.

Nos- z profilu dolna konturowa nosa od strony twarzy wznosi się do góry, tzw.
          ostrzejszy szpic, zaś z przodu koniec nosa jest bardziej rozłożysty. Generalnie
          nosy Zydowskie są stosunkowo długie, nie ma tu znaczenia, czy łamane, to
          znaczenie drugorzędne.U kobiet, bardzo waska przegroda nosowa między oczyma.

Odcinek między nosem a górną wargą- znacznie dłuzszy niż u Słowian

Ucho- Zydowskie ucho w dolnej sekcji nie posiada opuszki, jest jakby po linii
          prostej wrośnięte w głowę, w górnej części nieco spiczaste, podczas gdy ucha
          słowian biegną po łuku koła, u wielu Zydów uszy są nieproporcjonalne, albo
          wielkie, albo malutkie, albo odstające czy skrecone

Chód - typowy Zyd idąc po linii prostej kołysze się na boki, a jego chód moze
          przypominać tzw. "kaczy chód".

CDN
          • Gość: saba Re: Jak rozpoznac Zyda - by Reggie IP: *.dip.t-dialin.net 01.06.02, 14:06
            Alez Ty sobie trudu zadajesz czlowieku ze nas tu tak uswiadamiasz, tylko do
            czego to komu potrzebne? Myslisz ze nawrocisz kogos na "prawdziwa droge?"
            W MW jest spoto inteligentnych ludzi, szkoda tylko ze tycy ograniczeni.
            POzdrawiam
            • Gość: 18 Re: Jak rozpoznac Zyda - by Reggie IP: 5.2.1R1D* / *.cpe.net.cable.rogers.com 29.07.02, 05:10
              Gość portalu: saba napisał(a):

> Alez Ty sobie trudu zadajesz czlowieku ze nas tu tak uswiadamiasz, tylko do
              > czego to komu potrzebne? Myslisz ze nawrocisz kogos na "prawdziwa droge?"
              > W MW jest spoto inteligentnych ludzi, szkoda tylko ze tycy ograniczeni.
              > POzdrawiam
          • Gość: zyx Antropologia Hitlera. Teraz ideologia LPR. IP: *.rdu.bellsouth.net 01.06.02, 15:52
            koles, cieszy mnie jak widze epigonizm polskich rasistow. leniwi, biora to co
            inni wypracowali. Bezkrytycznie. Czyzby dlatego, ze wiedzial jak duzo Polakow
            popierta jego chore teorie, Hitler zbudowal Auschwitz-Birkenau w Polsce?
            reggie napisał(a):

> Z cech antropologicznych:
            > Zydzi są narodem rasy semickiej, zaś Słowianie, Aryjskiej. Każda rasa ma
            > charakterystyczne dla siebie cechy fizyczne, psychiczne i umysłowe. To bardzo
            > ciekawe z towarzyskiego punktu widzenia, wreszcie na prywatce, imprezie masowej
            >
            > lub też w telewizji, możemy rozpoznać przedstawiciela tej nacji, służy to więc
            > przede wszystkim szeroko pojętym więzom prospołecznym, wiedza ta może mieć
            > niebagatelne znaczenie dla naszej pozycji w grupie. Teraz i ty mozesz wzbudzić
            > podziw rozpoznając Zyda podczas żywej dyskusji.
            > Należy przy tym zaznaczyć, iż wielu Zydów pochodzi z małżeństw mieszanych, w
            > wyniku czego zatracili swoje semickie rysy twarzy, ale dziedziczą cechy
            > psychiczne i umysłowe, a te rozpoznajemy wg kryteriów, które przytoczę państwu
            > dalej.
            > Semici mają inne niż aryjczycy wymiary czaszki. Omówię tu w skrócie cechy
            > dostrzegalne gołym okiem, wszystko odnosząc do rasy aryjskiej-tzn. do Słowian.
            >
            > Głowa- wysklepiona górna powierzchnia czaszki, poczynajac od strony czoła.
            >
            > Położenie ucha w stosunku do nosa- jeśliby poprowadzić prostą poziomą styczna
            > do czubka nosa, to u nas linia ta mniej więcej przecina otwór ucha, u Zydów
            > zaś, całe ucho znajduje się powyzej tej linii.
            >
            > Czoło- u Zydów boczne łuki czołowe maja większy promień krzywizny niż u Słowian
            >
            > Oczy- płytki oczodół, brwi stosunkowo wyzej nad oczyma, w kształcie łuku.
            >
            > Nos- z profilu dolna konturowa nosa od strony twarzy wznosi się do góry, tzw.
            > ostrzejszy szpic, zaś z przodu koniec nosa jest bardziej rozłożysty. Generalnie
            >
            > nosy Zydowskie są stosunkowo długie, nie ma tu znaczenia, czy łamane, to
            > znaczenie drugorzędne.U kobiet, bardzo waska przegroda nosowa między oczyma.
            >
            > Odcinek między nosem a górną wargą- znacznie dłuzszy niż u Słowian
            >
            > Ucho- Zydowskie ucho w dolnej sekcji nie posiada opuszki, jest jakby po linii
            > prostej wrośnięte w głowę, w górnej części nieco spiczaste, podczas gdy ucha
            > słowian biegną po łuku koła, u wielu Zydów uszy są nieproporcjonalne, albo
            > wielkie, albo malutkie, albo odstające czy skrecone
            >
            > Chód - typowy Zyd idąc po linii prostej kołysze się na boki, a jego chód moze
            > przypominać tzw. "kaczy chód".
            >
            > CDN

• indris Gorzej niż LPR. 01.06.02, 16:58
              Oddajmy sprawiedliwość LPR. Kretyństwa wypisywane przez Reggie są dużo poniżej
              oficjalnej ideologii LPR. LPR-owcy za jeden z największych autorytetów uznają
              Feliksa Konecznego, historyka i historiozofa zmarłego w 1947. Otóż tenże
              Koneczny w swoim dziele "Cywilizacja żydowska", reprintowanym kilkakrotnie w
              latach 90-tych, twierdził z naciskiem, że "żydowskość" jest zjawiskiem nie
              ETNICZNYM, czy RASOWYM, ale CYWILIZACYJNYM. Przy okazji zresztą udowadniał,
              że "czystych rasowo" typów wśród Żydów nie ma, podobnie zresztą jak wśród
              innych narodów. Jaki LPR jest taki jest ale takiego poziomu głupoty nie
              osiągnął, przynajmniej oficjalnie.
              • Gość: Jaceq Ale Konieczny nie jest idolem CAŁEJ LPR IP: *.szeptel.net.pl 02.06.02, 10:28
                indris napisał(a):

> Oddajmy...

Nawet tej 'sejmowej'.
              • Gość: Rysy A najbardziej po owocach jego poznacie go IP: *.client.attbi.com 02.06.02, 11:16
                no i widac piane na ustach pod nosem co to sie pod uszami wygina.

wiecej wiecej protestu. Wiecej wiecej obuzenia zgola obuznicowania. Coz to za
                ludobujstwo ze zyklego rozpoznania albo zgola holocaust.

No coz zdekonspirowany juz jest rozpoznany.
          • Gość: CCCP Re: Jak rozpoznac Zyda - by Reggie IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 02.06.02, 06:33
            reggie napisał(a):

>Teraz i ty mozesz wzbudzić

Wola dla Wolaków
          • Gość: . Re: Jak rozpoznac Zyda - by Reggie IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.06.02, 22:58
            reggie napisał(a):

> Z cech antropologicznych:
            > Zydzi są narodem rasy semickiej, zaś Słowianie, Aryjskiej. Każda rasa ma
            > charakterystyczne dla siebie cechy fizyczne, psychiczne i umysłowe. To bardzo
            > ciekawe z towarzyskiego punktu widzenia, wreszcie na prywatce, imprezie masowej
            >
            > lub też w telewizji, możemy rozpoznać przedstawiciela tej nacji, służy to więc
            > przede wszystkim szeroko pojętym więzom prospołecznym, wiedza ta może mieć
            > niebagatelne znaczenie dla naszej pozycji w grupie. Teraz i ty mozesz wzbudzić
            >
            >
            > CDN

??????????????????????????????????????????????
            A tej teorii nie słyszałem.
          • Gość: Student Re: Jak rozpoznac Zyda - by Reggie IP: *.its.deakin.edu.au / 139.132.69.* 07.06.02, 08:12
            reggie napisał(a):
            Z cech antropologicznych:
            Zydzi są narodem rasy semickiej, zaś Słowianie, Aryjskiej.
            S: Prawdziwi, czyli potomkowie starozytnych Hebrajczykow! Ale przeciez 90%
            wspolczesnych zydow, tzw. Aszkenazi, to potomkowie Chazarow: ludu tureckiego,
            wiec "aryjskiego" (p. Arthur Koestler THE THIRTEENTH TRIBE).
            Stad NIE tak latwo obecnie odroznic zyda od tzw. aryjczyka, i stad tak malo zydow
            wyglada jak prawdziwy semita, np. taki jak Jaser Arafat (Palestynczyk, wiec
            Arab, wiec Semita)...

Każda rasa ma charakterystyczne dla siebie cechy fizyczne, psychiczne i umysłowe.
            To bardzo ciekawe z towarzyskiego punktu widzenia, wreszcie na prywatce, imprezie
            masowej lub też w telewizji, możemy rozpoznać przedstawiciela tej nacji, służy to
            więc przede wszystkim szeroko pojętym więzom prospołecznym, wiedza ta może mieć
            niebagatelne znaczenie dla naszej pozycji w grupie. Teraz i ty mozesz wzbudzić
            podziw rozpoznając Zyda podczas żywej dyskusji.
            Należy przy tym zaznaczyć, iż wielu Zydów pochodzi z małżeństw mieszanych, w
            wyniku czego zatracili swoje semickie rysy twarzy, ale dziedziczą cechy
            psychiczne i umysłowe, a te rozpoznajemy wg kryteriów, które przytoczę państwu
            dalej.
            Semici mają inne niż aryjczycy wymiary czaszki. Omówię tu w skrócie cechy
            dostrzegalne gołym okiem, wszystko odnosząc do rasy aryjskiej-tzn. do Słowian.
            Głowa- wysklepiona górna powierzchnia czaszki, poczynajac od strony czoła.
            Położenie ucha w stosunku do nosa- jeśliby poprowadzić prostą poziomą styczna
            do czubka nosa, to u nas linia ta mniej więcej przecina otwór ucha, u Zydów
            zaś, całe ucho znajduje się powyzej tej linii.
            Czoło- u Zydów boczne łuki czołowe maja większy promień krzywizny niż u Słowian
            Oczy- płytki oczodół, brwi stosunkowo wyzej nad oczyma, w kształcie łuku.
            Nos- z profilu dolna konturowa nosa od strony twarzy wznosi się do góry, tzw.
            ostrzejszy szpic, zaś z przodu koniec nosa jest bardziej rozłożysty. Generalnie
            nosy Zydowskie są stosunkowo długie, nie ma tu znaczenia, czy łamane, to
            znaczenie drugorzędne.U kobiet, bardzo waska przegroda nosowa między oczyma.
            Odcinek między nosem a górną wargą- znacznie dłuzszy niż u Słowian
            Ucho- Zydowskie ucho w dolnej sekcji nie posiada opuszki, jest jakby po linii
            prostej wrośnięte w głowę, w górnej części nieco spiczaste, podczas gdy ucha
            słowian biegną po łuku koła, u wielu Zydów uszy są nieproporcjonalne, albo
            wielkie, albo malutkie, albo odstające czy skrecone
            Chód - typowy Zyd idąc po linii prostej kołysze się na boki, a jego chód moze
            przypominać tzw. "kaczy chód".
            CDN

• slawek.r Re: Jak rozpoznac Zyda - by Reggie 07.06.02, 18:31
        Gość portalu: Skin napisał(a):

> "Żyda można poznać po długim garbatym haczykowatym nosie wybałuszonych oczach
        > ciemnawej karnacji oraz po pejsach, no i oczywiscie po obrzezanym chuju. Jest
        > bardzo chciwy i przebiegły.. a nade wszystko kocha szmal i władzę!"

Skinku,pajacyku,a moze oglosisz z gory o swoich wystepach?

• Gość: Israel Re: Jak rozpoznac Zyda - by Reggie IP: *.tnt33.chi15.da.uu.net 02.06.02, 07:18
      Krzycz bij zyda i zobaczysz kto ucieka.
      • Gość: CCCP Ziemia dla ziemniaków IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 02.06.02, 07:49
        Gość portalu: Israel napisał(a):

> Krzycz bij zyda i zobaczysz kto ucieka.

• Gość: . brzydka dla bzydakow IP: *.client.attbi.com 02.06.02, 11:56
          Gość portalu: CCCP napisał(a):

> Gość portalu: Israel napisał(a):
          >
          > > Krzycz bij zyda i zobaczysz kto ucieka.
          >

• makalina Re: Jak rozpoznac Zyda - by Reggie 02.06.02, 12:34
      No tak, a jedynymi nie-Zydami w polsce to ci o nazwiskach takich jak Maisels,
      Wisenfeld, Schergel. A jedynymi, bo byli tak zmyslni ze sie zakamuflowali pod
      zydowskimi nazwiskami.

A tak przy okazji jakie ty masz nazwisko ? Zreszta niewazne, i tak jestes
      Zydem.

Acha, poradnie psychiatryczne sa moze i oblozone, ale na pewno znajdzie sie tam
      ktos mily.
    • Gość: + Re: Jak rozpoznac Zyda - by Reggie IP: *.client.attbi.com 02.06.02, 22:09
    • Gość: eres Zalosny Reggie IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 04.06.02, 00:07
      Popełniasz plagiat! To przecież temat na który od lat patent ma nazista Bubel,
      tematowi poświęcił cały swój żałosny wysiłek twórczy - stos książek (wprawdzie
      pleśnieją w kioskach). To Bubel ma zarezerwowane miejsce w panopticum tuż przy
      figurze Streichera. Pilnie wymyśl coś bardziej nonsensownego.
    • Gość: polishAM Re: Jak rozpoznac Zyda - by Reggie IP: *.nas40.philadelphia1.pa.us.da.qwest.net 07.06.02, 02:13
      Jeszcze musze sprostowac, ze tzw. Frakisci to oczywiscie wyznawcy i sam Mesjasz
      Zydow Jacob Frank. Przyjeli oni chrzescijanstwo we Lwowie w 1759 roku i ojcem
      chrzestnym byl sam August III. Zydowscy wynawcy Jacoba Franka uwazali
      chrzescijanstwo za droge posrednia do zbawienia. Tak samo uczynili wyznawcy
      innego zydowskiego Mesjasza Sabataja Cwiego razem z Mesjaszem, ktorzy z kolei
      przyjeli Islam za swoja religie. Edgar Bronfman przewodniczacy Swiatowego
      Kongresu Zydow to syn slynnego mafijnego przywodcy, ktory dorobil sie na
      przemycaniu alkoholu z Kanady w czasie prohibicji.
    • Gość: Oszolom Re: Jak rozpoznac Zyda - by Reggie IP: *.its.deakin.edu.au / 139.132.69.* 07.06.02, 08:04
      reggie napisał(a):
      Oto odpowiedz na zjadliwe posty wszystkich lewaków, postępowców i propagatorów
      mamony na tym Forum, w szczególności do osób typu Dr Krisk, Ania , Hania,
      Jaceq. Także do ich zauszników. Post mój ma charakter typowo edukacyjny, nie
      propaguje nienawiści rasowej ani nie namawia do buntów, ma na celu wykazanie
      prostych zależności międzyspołecznych.
      Wreszcie wiadomo, kto jest kim!
      A. Z nazwiska.
      1) Zydowskie - wszystko jest jasne.
      S: Jakie sa zydowskie, a jakie nie? Czy przez "zydowskie" masz na mysli
      w jezyku jidysz, np. Zylbersztajn, Szechter, Sztolcman itd.?
      2)Polskie, ale....
      a)brzmi nazbyt polsko, np. Złotopolski, Polański itp.
      b)jest nieco zabawne, np. Kukiełka, Osóbka, Labuda itp.
      c)pochodzi od nazwy miasta, regionu lub kraju, np. Warszawski, Mazowiecki,
      Szwedowicz, itp.
      Trzeba tez pamiętać, że w połowie XVIII wieku grupa Zydów, tzw.
      frankistów, "przeszła" na katolicyzm. Wiele rodów szlacheckich przyjęło ich do
      siebie, użyczajac nazwiska i herbu - zostali nobilitowani, stad tez mamy takich
      Małachowskich, Jeziorańskich, Muszyńskich, Naimskich, Potockich i innych.
      Druga zorganizowana masowa akcja zmiany nazwisk żydowskich na polskie, miała
      miejsce tuz po wojnie światowej, kiedy ludzie z UB potajemnie dokonali tej
      operacji w interesie polityki żydowskiej. Chodziło o niewzbudzanie podejrzeń,
      przy osadzaniu Zydów na kierownicze stanowiska w państwie.
      CDN

• Gość: J. Polak Re: Jak rozpoznac Zyda - by Reggie IP: 193.88.82.* 07.06.02, 09:31
      Nie wazne jak rozpoznac.
      Jak rozpoznasz to odrazu zabij bo jak nie to zyd cie najpierw okradnie a potem
      zabije
      Jakub Polak
      • Gość: zyx J. Polak mysli jak Polak debil IP: *.rdu.bellsouth.net 07.06.02, 22:46
        Gość portalu: J. Polak napisał(a):

> Nie wazne jak rozpoznac.
        > Jak rozpoznasz to odrazu zabij bo jak nie to zyd cie najpierw okradnie a potem
        > zabije
        > Jakub Polak

• Gość: Henio Re: Jak rozpoznac Zyda - by Reggie IP: *.cvx29-bradley.dialup.earthlink.net 07.06.02, 21:44
      A zobaczcie co w Bydgoszczy komuchy wyprawiają!

GW chce w środku miasta nazwać aleję Aleją "Wolności" i urządzać tam sadzenie
      drzewek na koszt miasta przez przejezdnych żydofilnych gości,
      aby zwiększyć liczbę czytelników Gazety.

GW umyśliła sobie, że zmonopolizuje kampanię sadzenia drzewek
      i tym sposobem zapewni sobie na lata darmową autoreklamę.

Sadzenie byłoby zabronione temu, kogo GW nie lubi. Sfora pinczerków Michnika
      obsmarowałaby natychmiast kandydata, co jest trefny.

GW ściągnęła ten pomysł od Yad Vashem Museum w Tel Avivie i to się wydało.

Kliknij portal: >> BYDGOSZCZ <<
      i post: >> ALEJA WOLNOŚCI - prosimy o Wasze opinie (125) <<

Ubaw po pachy!
      • Gość: ........ debilizm krytykow GW. IP: *.rdu.bellsouth.net 07.06.02, 22:43
        psy ogrodnika. narod dazacy do niszczenia sie nawzajem. Nie potrzeba wam pomocy w
        tym od nikogo. specialite de la nacion.
        Gość portalu: Henio napisał(a):

> A zobaczcie co w Bydgoszczy komuchy wyprawiają!
        >
        > GW chce w środku miasta nazwać aleję Aleją "Wolności" i urządzać tam sadzenie
        > drzewek na koszt miasta przez przejezdnych żydofilnych gości,
        > aby zwiększyć liczbę czytelników Gazety.
        >
        > GW umyśliła sobie, że zmonopolizuje kampanię sadzenia drzewek
        > i tym sposobem zapewni sobie na lata darmową autoreklamę.
        >
        > Sadzenie byłoby zabronione temu, kogo GW nie lubi. Sfora pinczerków Michnika
        > obsmarowałaby natychmiast kandydata, co jest trefny.
        >
        > GW ściągnęła ten pomysł od Yad Vashem Museum w Tel Avivie i to się wydało.
        >
        > Kliknij portal: >> BYDGOSZCZ <<
        > i post: >> ALEJA WOLNOŚCI - prosimy o Wasze opinie (125) <<
        >
        > Ubaw po pachy!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka