Gość: Pesk IP: *.proxy.aol.com 12.06.02, 22:14 i glupoty socjalistyczne. Deszcze powodzie, glod, brod, bezrobocie a chca jeszcze wiecej socjalizmu. Gniew bedzie jeszcze wiekszy i tragiczniejszy, moze kiedys oprzytomnieja. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Pipin-2 Re: Polske gniebi gniew Bozy za Polakow lewusostwo. IP: *.vline.pl / 172.16.1.* 12.06.02, 22:17 Ty glupku najpierw udowodnij ,ze istnieje jakas Bozia ,a ten twoj Kapitalizm nawet w USA sie nie sprawdzil .....o NEW DEALU sluszales kmiotku z uSA ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaceq Re: Polske gniebi gniew Bozy za Polakow lewusostwo. IP: *.szeptel.net.pl 12.06.02, 22:18 Gość portalu: Pesk napisał(a): > i glupoty socjalistyczne. Deszcze powodzie, glod, brod, bezrobocie a chca > jeszcze wiecej socjalizmu. Gniew bedzie jeszcze wiekszy i tragiczniejszy, moze > kiedys oprzytomnieja. Krisk! Doktorze! Wiesz Pan, co mi to przypomina? Otóż zapiski, jakie niejaki Biegler w stopniu kadeta robił był sobie w kajecie podczas kampanii w Galicji Wschodniej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Scan Re: Polske gniebi gniew Bozy za Polakow lewusostwo. IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 12.06.02, 22:32 A to nie Histeric aby? Dawny Maverick z Houston od brandowanego bydła - na Info Dnia? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dr.KrisK Jasne! IP: *.eng.fsu.edu 12.06.02, 22:36 To on! W nowej postaci, jak Trabant Sport. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dr.KrisK Kadet Biegler IP: *.eng.fsu.edu 12.06.02, 22:35 Jak najbardziej! No i te bitwy rozrysowane w kolorkach! Ale kajet spotkał marny koniec, zużyty został (o ile pamiętam) w klozecie c.i.k wagonu... To prawda, entuzjazm wypisywania bzdur połaczony z ogólną pierdołowatością naszego Peska de domo Hysteric - jako żywo kadet Biegler!! Ja zawsze żywym szacunkiem dażyłem oberfeldkurata Katza: nawet mogę powiedzieć, że jest to mój idol i wzór życiowy! KrisK - filoKatz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaceq Dziwnym trafem Katz IP: *.szeptel.net.pl 12.06.02, 22:45 Gość portalu: Dr.KrisK napisał(a): > Ja zawsze żywym szacunkiem dażyłem oberfeldkurata Katza: nawet mogę powiedzieć, > że jest to mój idol i wzór życiowy! > KrisK - filoKatz Dziwnym trafem Katz jest także i moim idolem życiowym. I nikt mi nie powie, że nienawiścią darzę wszystkich funcjonariuszy kleru. Katz cieszy się moim ogromnym szacunkiem. Wolę go nawet od tego cynika kpt. Sagnera, a Lukas - oprócz tego, że babiarz i karciarz - nie ma innych zalet. Katz... przedsiębiorczość: jak pięknie poradził sobie z molestującym go dłużnikiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dr.KrisK Katz.. IP: *.eng.fsu.edu 12.06.02, 22:51 No i nawrócony Semita! A jakie wspaniałe podejście do płci pięknej! O spożyciu wiadomych napojów nie wspomnę. A jaki idealista, poswięcony sprawie... Bardzo przyjemny człowiek. Ksiądz Rydzyk przy nim to pitekantropus w sutannie! KrisK Ewentualnie Palivec. Bo zawód (karczmarz) bardzo społecznie uzyteczny, no i te przemyślenia na temat świata, pt. "wszystko to gówno". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaceq Re: Katz.. IP: *.szeptel.net.pl 13.06.02, 20:27 Gość portalu: Dr.KrisK napisał(a): > O spożyciu wiadomych napojów nie wspomnę. I ten gust... > Ewentualnie Palivec. Bo zawód (karczmarz) bardzo społecznie uzyteczny, no i te > przemyślenia na temat świata, pt. "wszystko to gówno". I psychoanalityk niezły, zresztą jak każdy barman z powołania. Do autorytetów moralnych dorzucam jeszcze pewnego 'einjahrigera' nazwiskiem Marek. Piętnuję bieglerostwo, dubostwo i schroederostwo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Emeryt Re: O zlitowanie proszę IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 14.06.02, 00:11 Tylko już plag egipskich na ten nieszczęsny kraj nie spuszczaj. Morza Czerwonego nie mamy i znowu przez Wisłę i Wartę będziemy przechodzić. Ile razy można? Odpowiedz Link Zgłoś