oszolom.z.radia.maryja 21.03.05, 17:18 nawet a innych zaprzyjaźnionych portali wykasowali odnośnik do naszego portalu Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rychu_z_przemysla Re: coś te forum siadło 24.03.05, 10:00 Jak ma nie "siąść", jesli podałem kilka ciekawych linków i nie podjęto dyskusji? Odpowiedz Link Zgłoś
oszolom.z.radia.maryja Re: coś te forum siadło 24.03.05, 13:18 ale nawet link do naszego forum z forum polityka i gospodarka znikł a nie wiem dlaczego ale po wyłączerniu komputera i ponownym jego uruchomieniu nie pokazują mi się linki na których wcxześniej bywałem,..a nie pamiętam dokładnie adresu do naszego forum, do niedawna wchodziłem tu przez forum polityka i gospodarka ale jak widomo niedawno ten link znikł... Odpowiedz Link Zgłoś
nejmlez Re: coś te forum siadło 26.03.05, 22:12 nie che nic mowic ale gdzies tak okolo grudnia niektorzy to juz przewidzieli, oj nie chcialo sie sluchac, trudno. trzeba zrobic cos dla promocji forum w takim razie Odpowiedz Link Zgłoś