oszolom.z.radia.maryja 31.03.05, 21:09 www.tygodnik.siedlce.com/index.php?art=952 -Pani Aniu jest pani niezastapiona...takich właśnie kobiet Polsce trzeba!! gratuluję odwagi!! prawdę mówiąc juz sie w pani zakochałem... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pan.nikt Re: oto mój ideał kobiety 31.03.05, 21:13 A co na to żona, czy dziewczyna?? Odpowiedz Link Zgłoś
oszolom.z.radia.maryja Re: oto mój ideał kobiety 31.03.05, 21:16 ciekawość to pierwszy stopień do piekła Odpowiedz Link Zgłoś
platformiak Re: oto mój ideał kobiety 31.03.05, 21:18 oszolom.z.radia.maryja napisał: > www.tygodnik.siedlce.com/index.php?art=952 > -Pani Aniu jest pani niezastapiona...takich właśnie kobiet Polsce trzeba!! > gratuluję odwagi!! prawdę mówiąc juz sie w pani zakochałem... Patrzać po zdjęciu to widze że dawno zadnej kbiety nie miałes.... Odpowiedz Link Zgłoś
oszolom.z.radia.maryja Re: oto mój ideał kobiety 31.03.05, 21:22 uroda to rzecz przemijająca, najwazniejszy jest charakter... Odpowiedz Link Zgłoś
platformiak Re: oto mój ideał kobiety 31.03.05, 21:23 oszolom.z.radia.maryja napisał: > uroda to rzecz przemijająca, najwazniejszy jest charakter... Aha powiedz to swoim kumplą, po za tym uroda w części jest emanacją wnetrza osoby Odpowiedz Link Zgłoś
oszolom.z.radia.maryja Re: oto mój ideał kobiety 31.03.05, 21:25 urodę w ostateczności mozna poprawić...to nie jest najważniejsze...jest wiele pięknytch kobiet ale niestety głupich, pustych które tylko lecą na facetów z forsą i luksusowym autem...ja takiej nie chcę...dziękuję...jak cchesz mozesz sobie takie brać..twoje prawo i twój wybór ale potem miej pretensje wył do siebie Odpowiedz Link Zgłoś
platformiak Re: oto mój ideał kobiety 31.03.05, 21:30 oszolom.z.radia.maryja napisał: > urodę w ostateczności mozna poprawić...to nie jest najważniejsze...jest wiele > pięknytch kobiet ale niestety głupich, pustych które tylko lecą na facetów z > forsą i luksusowym autem...ja takiej nie chcę...dziękuję...jak cchesz mozesz > sobie takie brać..twoje prawo i twój wybór ale potem miej pretensje wył do > siebie Ładne kobiety nie zawsze są puste, nawet żadko bo piękno kobiet rodzi sie z ich wnętrza i emanuje osobowością na zewnątrz powodując że inaczej na nie patrzymy( to mózg widzi a nie oczy)i wydają się nam ładne. Ale ona ewidentnie nie jest ładna. Odpowiedz Link Zgłoś
oszolom.z.radia.maryja Re: oto mój ideał kobiety 31.03.05, 21:32 panie "żadki"..nie ulega dla mnie najmniejszej wątpliwości ze podobaja ci się głupie lale...taka przynajmniej ci nie wytknię błędów ortograficznych...no i bedzie na twoje każde zawołanie...ja szukam partnerki a nie służącej... Odpowiedz Link Zgłoś
platformiak Re: oto mój ideał kobiety 31.03.05, 21:51 oszolom.z.radia.maryja napisał: > panie "żadki"..nie ulega dla mnie najmniejszej wątpliwości ze podobaja ci się > głupie lale...taka przynajmniej ci nie wytknię błędów ortograficznych...no i > bedzie na twoje każde zawołanie...ja szukam partnerki a nie służącej... Szukajcie a znajdziecie mowia słowa księgi. ale przynajmnij masz plusa za odwage bo ja bym sie do takiej dziewczyny nie przyznał Odpowiedz Link Zgłoś
platformiak Re: oto mój ideał kobiety 31.03.05, 22:00 Fryzjer ani nawet Face lifting nie zmieni usposobienia.... Odpowiedz Link Zgłoś
oszolom.z.radia.maryja Re: oto mój ideał kobiety 31.03.05, 23:25 aaa. no widzisz? sam zaczynasz mi przyznawać rację ze wygląd nie najważniejszy..widzę ze jednak cię w czymś przekonałem Odpowiedz Link Zgłoś
platformiak Re: oto mój ideał kobiety 01.04.05, 09:03 oszolom.z.radia.maryja napisał: > aaa. no widzisz? sam zaczynasz mi przyznawać rację ze wygląd nie > najważniejszy..widzę ze jednak cię w czymś przekonałem Nigdy nie mowilem ze wyglad jest najważniejszy, tylko że jest wazny a ta dziewczyna na zdjeciu jest brzydka Odpowiedz Link Zgłoś
oszolom.z.radia.maryja Re: oto mój ideał kobiety 31.03.05, 23:24 widać żęś młody i głupi choć ja tez jeszcze nie stary (26) ..przyjdzie czas z wiekiem ze jesli nie zmienisz swego nastawienia do kobiet będziesz patzrał na wygląd a nie na to co z sobą reprezentuje na charakter to będziesz jeszcze marzył o "takiej "dziewczynie" Odpowiedz Link Zgłoś
platformiak Re: oto mój ideał kobiety 01.04.05, 09:05 oszolom.z.radia.maryja napisał: > widać żęś młody i głupi choć ja tez jeszcze nie stary (26) ..przyjdzie czas z > wiekiem ze jesli nie zmienisz swego nastawienia do kobiet będziesz patzrał na > wygląd a nie na to co z sobą reprezentuje na charakter to będziesz jeszcze > marzył o "takiej "dziewczynie" Mówisz jak moja Matka..... tyle ze ja jestem sporo wiosen młodszy. Co do wyglądu. to ejst jedna bardzo ważna rzecz: będziesz sie codziennie koło niej budził, a zmarnowanych 40 lat poranków to nie powód do dumy. Odpowiedz Link Zgłoś
oszolom.z.radia.maryja Re: oto mój ideał kobiety 11.04.05, 16:36 powinieneś słuchać swojej matki wyrodny synu! Odpowiedz Link Zgłoś
grom3 Re: oto mój ideał kobiety 31.03.05, 21:26 Oszolom myslalem ze masz lepszy gust,ale jak na oszoloma koscielnego ta gaska pasuje.Jak by bylo to mozliwe daj jej rozge do reki i gesi by mogla pasc. Odpowiedz Link Zgłoś
oszolom.z.radia.maryja Re: oto mój ideał kobiety 31.03.05, 21:27 zazdrościsz? ciebie nawet i taka gąska nie chce...żal mi ciebie Odpowiedz Link Zgłoś
czyzunia Re: oto mój ideał kobiety 31.03.05, 21:26 to chiba najpiekniejszą dziewicą bayła tereska z calcutta. Odpowiedz Link Zgłoś
dr.krisk Ciesze sie! Naprawde!! 31.03.05, 21:25 Przynajmniej nie bedziesz robil tloku wokol kobiet, ktore mi sie podobaja.... Odpowiedz Link Zgłoś
oszolom.z.radia.maryja Re: Ciesze sie! Naprawde!! 31.03.05, 21:26 naprawdę podobaja ci sie głupie kobiety? sztuczne po operacjach plastycznych i zmanierowane? Odpowiedz Link Zgłoś
czyzunia Re: Ciesze sie! Naprawde!! 31.03.05, 21:27 oszołek jakiś dziwny. bedzie dziewczyny rżnąc w poglądy polityczne. Odpowiedz Link Zgłoś
oszolom.z.radia.maryja Re: Ciesze sie! Naprawde!! 31.03.05, 21:28 pomysl logicznie i praktycznie..zgoda co do poglądów politycznych = jeden powód do kłótni mniej... Odpowiedz Link Zgłoś
grom3 Re: Ciesze sie! Naprawde!! 31.03.05, 21:27 Gdybym mial wybierac to Tajki lub Filipinki jak ducha wyzionac to w pieknym ciele. Odpowiedz Link Zgłoś
oszolom.z.radia.maryja Re: Ciesze sie! Naprawde!! 31.03.05, 21:29 ale za taką "przyjemność " możesz słono zapłacić...lepszy wróbelek w garści niż gołąbek czy papuzka na dachu Odpowiedz Link Zgłoś
dr.krisk Nie powiem ci, jakie kobiety.. 31.03.05, 21:31 .. mi sie podobaja, bo jeszcze bedziesz sie, Oszolku poczciwy, platal pod nogami. Bardzo prosze, zajmuj sie dalej emerytkami z RM oraz przasnymi dzialaczkami MW. Czy masz juz mohairowy berecik? Odpowiedz Link Zgłoś
grom3 Re: Nie powiem ci, jakie kobiety.. 31.03.05, 21:32 A moze oszolom klerykow lubi,jest ich dosc duzo w radio Maryja. Odpowiedz Link Zgłoś
oszolom.z.radia.maryja nie ma to jak porządna wiejska dziewucha! 31.03.05, 21:35 i do tańca i do pracy i do różańca...a ty dalej bujaj w obłokach i zaliczaj po kolei panienki z agencji...z takim podejściem jak ty to nie dziwię sie czemu po świecie aż tak AIDS sie rozplenił..oto jesteś uosobieniem totalnego braku odpowiedzialności..widać zęś jeszcze nie dorósł do normalnego życia... musisz dojrzeć a to w twoim przypadku potrwa.. Odpowiedz Link Zgłoś
dr.krisk Tak, tak, oczywiscie.... 31.03.05, 21:38 oszolom.z.radia.maryja napisał: > i do tańca i do pracy i do różańca...a ty dalej bujaj w obłokach Jak najbardziej! Eksploruj Oszolku zasoby wiejskich dziewuch, a dla mnie pozostaw reszte. Bardzo prosze, i z gory dziekuje. Odpowiedz Link Zgłoś
oszolom.z.radia.maryja Re: Tak, tak, oczywiscie.... 31.03.05, 23:16 od razu widać żeś jest zdemoralizowany mieszczuch z wielkiego miasta...wielkomiejskie dziewczyny są dobre na jeden numerek no może dwa ale te istoty nie są zdolne do uczuć wyższych..one myśla kroczem a nie głową... Odpowiedz Link Zgłoś
dr.krisk To prawda!!! 31.03.05, 23:21 oszolom.z.radia.maryja napisał: > od razu widać żeś jest zdemoralizowany mieszczuch z wielkiego > miasta.... Staram sie jak moge, choc czasem sil brakuje.... >wielkomiejskie dziewczyny są dobre na jeden numerek no może dwa ... A skad ty o tym mozesz wiedziec? Przeciez czystosc slubowales. No i to slownictwo, Oszolku, "numerek", "krocze".. Kto cie tego nauczyl? Emerytki z RM? Fuj, swintuszek z ciebie... Odpowiedz Link Zgłoś
oszolom.z.radia.maryja Re: To prawda!!! 31.03.05, 23:27 mam bardzo puszczalskego kuzyna...chwali sie swymi podbojami wszystkim dookoła a swe wyczyny stara sie dokumentowac (zdjęcia amatrskie nagrania na kamerze video)...w efekcie ma już za sobą dwa rozwody..żyje po liberalnemu a do kobiet ma dokładnie takie samo podejscie jak ty Odpowiedz Link Zgłoś
dr.krisk Kuzynek... 31.03.05, 23:37 Akurat! Oj, swinka z ciebie a nie oszolek! No, no... Odpowiedz Link Zgłoś
oszolom.z.radia.maryja Re: Kuzynek... 01.04.05, 00:11 możesz mi nie wierzyć ale naprawdę w kazdej rodzinie znajdzie się jakaś czarna owca rozumiem ze wtwojej rodzinie ty nią jestes Odpowiedz Link Zgłoś
grom3 klan,,,,,,,,,, 01.04.05, 00:16 Widzisz oszolom nie wszyscy tak jak ty wchodza klerowi w 4 litery,u nas w domu jest porzadek jeden za wszystkich wszyscy za jednego.Syn moj ma egzaminy na uczelni i w drodze do niej tlumaczylem jemu jaka jest roznica pomiedzy Masonami a Masoneria koscielna.corka pisze prace o procesie w Norymberdze,mosialem jej tlumaczyc jak Watykan podczas wojny wspieral Hitlera. Odpowiedz Link Zgłoś
oszolom.z.radia.maryja ladnych glupot żeś mu na wciskal 01.04.05, 00:22 żal mi go...mam nadzieję ze w przyszlości nie odplaci sie tobie domem starców czy eutanazją Odpowiedz Link Zgłoś
karmin-cynober Re: ladnych glupot żeś mu na wciskal 01.04.05, 00:25 Wyglada na to, ze twoje oszolomstwo to wielkie rozgoryczenie. Odpowiedz Link Zgłoś
grom3 Re: ladnych glupot żeś mu na wciskal 01.04.05, 00:26 Ja zawsze mowie swoim dziecia prawde,juz mi mowia ze na stare lata umieszcza mnie w porzadnym domu starcow.Poniewaz na to sobie juz zasluzylem a z zona damy kazdemu na start po 500tys dolarow.Juz testament mamy zrobiony poniewaz na spadki w domach starcow poluje kler. Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwy_polak_katolik Re: ladnych glupot żeś mu na wciskal 02.04.05, 18:49 eutanazjom na bank! Odpowiedz Link Zgłoś
platformiak Re: nie ma to jak porządna wiejska dziewucha! 31.03.05, 21:56 oszolom.z.radia.maryja napisał: > i do tańca i do pracy i do różańca...a ty dalej bujaj w obłokach i zaliczaj po > kolei panienki z agencji...z takim podejściem jak ty to nie dziwię sie czemu po > > świecie aż tak AIDS sie rozplenił..oto jesteś uosobieniem totalnego braku > odpowiedzialności..widać zęś jeszcze nie dorósł do normalnego życia... musisz > dojrzeć a to w twoim przypadku potrwa.. Dziewczyna ze wsi to jest taki synonim i na pewno nie pozytywny. Odpowiedz Link Zgłoś
oszolom.z.radia.maryja Re: nie ma to jak porządna wiejska dziewucha! 31.03.05, 23:18 jak dla kogo...ludzie wieku średniego i starszego mówia ze te ze wsi są najporządniejsze najbardziej szczere i oddane, potrafią kochać, być wdzięczne, są robotne i nigdy cię nie wystawią do wiatru a i swój rozum mają wodzić za nos sie nie dają Odpowiedz Link Zgłoś
dr.krisk Renata Beger... 31.03.05, 23:24 .. hm, jak gustujesz to twoja sprawa, ale masz swoiste poczucie estetyki. Odpowiedz Link Zgłoś
oszolom.z.radia.maryja Re: Renata Beger... 31.03.05, 23:29 jesli o nią chodzi ona została zepsuta przez wielkomiejskie obyczaje..te fałszowanie list to miastowi zaczęli pierwsi! Odpowiedz Link Zgłoś
andrzej105 czy Oszoł chociaż raz zamoczył wędkę ? 31.03.05, 21:29 chyba on dziewicą. gadki ma takie infantylne ,dziecięce. Odpowiedz Link Zgłoś
oszolom.z.radia.maryja seks po ślubie! 31.03.05, 21:30 chce dochowac czystości do ślubu..a potem mieć dużo dzieci Odpowiedz Link Zgłoś
andrzej105 Re: seks po ślubie! 31.03.05, 21:33 oszolom.z.radia.maryja napisał: > chce dochowac czystości do ślubu..a potem mieć dużo dzieci zbooooooook !!! Odpowiedz Link Zgłoś
grom3 Re: seks po ślubie! 31.03.05, 21:35 Oszolomku w Lipcu przylatuje do Polski czy sa u was studia masazu odprezajacego. Odpowiedz Link Zgłoś
oszolom.z.radia.maryja Re: seks po ślubie! 31.03.05, 21:36 niech ci doktorek krisk odpoie czy sa ja do spelun nie chodzę... Odpowiedz Link Zgłoś
grom3 Re: seks po ślubie! 31.03.05, 21:38 Oszolom ty masz zaraz kudlate mysli,myslisz ze jak sie pojdzie na masaz odprezajacy to zaraz trzeba walic. Odpowiedz Link Zgłoś
oszolom.z.radia.maryja Re: seks po ślubie! 31.03.05, 21:39 dobreze wiem o co ci chodziło...postanowiłem pójść chwilę twoim tokiem myślenia Odpowiedz Link Zgłoś
andrzej105 Oszoł jednak dziewicą !!!! buahhhaha 31.03.05, 21:36 oszolom.z.radia.maryja napisał: > chce dochowac czystości do ślubu..a potem mieć dużo dzieci Odpowiedz Link Zgłoś
oszolom.z.radia.maryja i co w tym śmiesznego? 31.03.05, 21:37 pzrynajmniej nikt mnie nie zakfalifikuje do grupy podwyższonego ryzyka do grupy potencjalnych ofiar AIDS Odpowiedz Link Zgłoś
dr.krisk Znowu te byki! 31.03.05, 21:39 oszolom.z.radia.maryja napisał: > pzrynajmniej nikt mnie nie zakfalifikuje do grupy podwyższonego ryzyka Ale do grupy becwalow ortograficznych "zakfalifikowales" sie od razu! Odpowiedz Link Zgłoś
oszolom.z.radia.maryja a u platformiaka byków się nie dopatrzyłeś? 31.03.05, 21:45 jak byś był bardziej obiektywny to znalazł byś byki platformiaka bez trudu..widać z braku argumentów przyczepiłeś się do literówek...oj żałosny jesteś... Odpowiedz Link Zgłoś
platformiak Re: a u platformiaka byków się nie dopatrzyłeś? 31.03.05, 21:53 oszolom.z.radia.maryja napisał: > jak byś był bardziej obiektywny to znalazł byś byki platformiaka bez > trudu..widać z braku argumentów przyczepiłeś się do literówek...oj żałosny > jesteś... Ty bez takich! Ja się ciebie nie czepiam że twoim idolem któremu żona nosi torby i chodzi pół metra za nim: Blue City, Warszawa II 2005 Odpowiedz Link Zgłoś
andrzej105 Re: i co w tym śmiesznego? 31.03.05, 21:40 oszolom.z.radia.maryja napisał: > pzrynajmniej nikt mnie nie zakfalifikuje do grupy podwyższonego ryzyka do > grupy potencjalnych ofiar AIDS ale z ciebie parafialny gargamel Odpowiedz Link Zgłoś
platformiak Re: seks po ślubie! 31.03.05, 21:57 oszolom.z.radia.maryja napisał: > chce dochowac czystości do ślubu..a potem mieć dużo dzieci Tyle że to trzeba umieć. gorzej jak po nocy dziewczyna cie obśmieje. Odpowiedz Link Zgłoś
oszolom.z.radia.maryja Re: seks po ślubie! 31.03.05, 23:31 ojej..nie wiedziałem ze masz za sobą az tak niemiłe wspomniena...naprawdę przykro mi z tego powodu... teraz juz wiesz że jak instrumentalnie traktujesz kobiety to prędzej czy później sie to na tobie zemści... Odpowiedz Link Zgłoś
platformiak Re: seks po ślubie! 01.04.05, 09:09 oszolom.z.radia.maryja napisał: > ojej..nie wiedziałem ze masz za sobą az tak niemiłe wspomniena...naprawdę > przykro mi z tego powodu... teraz juz wiesz że jak instrumentalnie traktujesz > kobiety to prędzej czy później sie to na tobie zemści... Jedna rzecz która powinieneś wiedzieć: to kobiety pozwalają nam siepodrywac a nie my je podrywamy. Dlatego ona moga nas tylko wykorzystywać a nie my je. Przynajmniej na jakims poziomie jak są. Widze że ty z takimi nie masz styczności a całą wiedze o nich znasz z Bravo girl. Odpowiedz Link Zgłoś
grom3 Re: czy Oszoł chociaż raz zamoczył wędkę ? 31.03.05, 21:31 Oszolom jako osoba nawiedzona i pobozna dostanie po slubie a pozniej raz w tygodniu jak dobrze bedzie pisal swoje dyrdymaly. Odpowiedz Link Zgłoś
oszolom.z.radia.maryja dziecko moje lepiej weź się do nauki 31.03.05, 21:38 jak dorośniesz za parę lat to wtedy pogadamy..moze zmądrzejesz Odpowiedz Link Zgłoś
grom3 Re: dziecko moje lepiej weź się do nauki 31.03.05, 21:41 Oszolomek ten temat poruszyl z posuchy seksualnej,glodnemu chleb na mysli,oj wspolczuje twojej dziewczynie. Odpowiedz Link Zgłoś
grom3 Re: dziecko moje lepiej weź się do nauki 31.03.05, 21:42 Oszolek bedzie robil tak jak Zydzi przez przescieradlo aby cialo nie ocieralo sie o cialo. Odpowiedz Link Zgłoś
oszolom.z.radia.maryja nie dość ze dzieciak to do tego antysemita 31.03.05, 21:46 mam nadzieję ze Giwi odpowiednio potraktuje ten wpis Odpowiedz Link Zgłoś
prezydent6 Re: oto mój ideał kobiety 31.03.05, 21:40 radyjko Ci odbija ? czy huiki masz juz w oczętach ? nie odpowiadaj gdyż slina zapcha łacza! Odpowiedz Link Zgłoś
derduch Re: oto mój ideał kobiety 31.03.05, 21:43 Paskudna jak każda z tego kręgu. Odpowiedz Link Zgłoś
oszolom.z.radia.maryja Re: oto mój ideał kobiety 31.03.05, 21:46 rozumiem lewaku ze dla ciebie każda kto ci nie da d..y jest wg ciebie paskudna Odpowiedz Link Zgłoś
platformiak Re: oto mój ideał kobiety 31.03.05, 21:58 oszolom.z.radia.maryja napisał: > rozumiem lewaku ze dla ciebie każda kto ci nie da d..y jest wg ciebie paskudna Może masz kompleksy że rzadna cie nie chciała i szukasz teraz wirtualnej miłości????? Odpowiedz Link Zgłoś
oszolom.z.radia.maryja Re: oto mój ideał kobiety 31.03.05, 23:19 po co mi wirtualna miłośc skoro mam prawdziwą wprawdzie nie ze wsi ale tez nie z wielkiego miasta... Odpowiedz Link Zgłoś
piekielny.twist Re: oto mój ideał kobiety 31.03.05, 23:30 oszolom.z.radia.maryja napisał: > po co mi wirtualna miłośc skoro mam prawdziwą wprawdzie nie ze wsi ale tez nie > z wielkiego miasta... czyli w Twoim rankingu 'urody/wartościowości' kobieta dostaje punkty za pochodzenie?? Jejku... Dodatkowo, nie zachowałeś się Oszołomie odpowiedzialnie. Jeśli rzeczywiście dziewczyna Ci się podoba, trzeba było to zachować dla siebie, a tak świadomie (!) naraziłeś ją na niewybredne komentarze, pośrednio przyznałeś, że ona to tylko wróbelek, ech... Rozumiem Twój entuzjazm i to, że chciałeś się podzielić swym uwielbieniem dla hmmm... warunków tej pani, ale może następnym razem rób to w gronie przyjaciół? ps. Aby uprzedzić ewentualne komentarze: nie mam AIDS, nie jestem homoseksualistą i nie należę do PMB. Radia Maryja również nie słucham, chyba że w celach rozrywkowych. Odpowiedz Link Zgłoś
oszolom.z.radia.maryja Re: oto mój ideał kobiety 31.03.05, 23:34 mówiąc wieś mam na myśli bardziej system wartości w jakim dana dziwczyna jest wychowywana..tak sie składa ze wartosci których szukam zachowały sie jeszce w duzej mierze na wsi...oczywiście zdarzaja sie kobiety we wsi totalnie zdeprawowane złascza jeśli chodzi o wieś poPGRowską ale tu mozna to po części usprawiedliwić biedą i brakiem pozytywnych wzorców w rodzinie...wiamo PGR to wymysł komunistów... Odpowiedz Link Zgłoś
piekielny.twist Re: oto mój ideał kobiety 31.03.05, 23:44 oszolom.z.radia.maryja napisał: > mówiąc wieś mam na myśli bardziej system wartości a rozpoczynając ten temat, co miałeś na myśli? :) Co chciałeś osiągnąć Oszołomie (oprócz prowokacji)? Odpowiedz Link Zgłoś
oszolom.z.radia.maryja Re: oto mój ideał kobiety 31.03.05, 23:51 podjąlem walkę z nietolerancją wielkomiejskich mieszczuchów wobec ludzi z prowincji Odpowiedz Link Zgłoś
grom3 Re: oto mój ideał kobiety 01.04.05, 00:04 Ja sie nie chwale ale moja zona pochodzi z provincji,do tanca i do rozanca.Apropo rozanca cenie ja poniewaz beretowki wydzwaniaja aby zaplacila skladki do rozanca,1 dolara na miesiac odpowiedz byla krotka modlic sie mozna za darmo.Ja jestem tz osoba publiczna juz klerykalne szczekaczki pisaly aby mnie na stosie spalic,zona moja jak imoje dzieci stanely za mna murem,Teraz w walce ze ZLODZIEJSKIM SKORUMPOWANYM WYPASIONYM KLEREM bardzo mi pomagaja,syn ostatnio mi w kosciele powiedzial tata czy juz w Polsce porzdnych ksiezy nie ma.Tylko przysylaja taka cholote,ktora jak katarynka wola tylko o pieniadze. Odpowiedz Link Zgłoś
oszolom.z.radia.maryja Re: oto mój ideał kobiety 01.04.05, 00:10 jaki ojciec taki syn jaka matka taka córka...można więc powiedzieć że klerofobie i katolikofobie toje dzieci wyssaly z mlekiem matki i z ojcowską dyscypliną Odpowiedz Link Zgłoś
karmin-cynober Re: oto mój ideał oszoloma 01.04.05, 00:09 szczeka mi opada z wrazenia. Jakis ty spoleczny... wyrwac naiwna ze wsi, we wszystko Ci uwierzy, bedzie cie sluchac i nie pyskowac. Odpowiedz Link Zgłoś
oszolom.z.radia.maryja Re: oto mój ideał oszoloma 01.04.05, 00:11 wszytsko zalezy od podejścia Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwy_polak_katolik Re: oto mój ideał oszoloma 02.04.05, 12:27 oszolom.z.radia.maryja napisał: > wszytsko zalezy od podejścia Mondże powiedziane! Brawo! Odpowiedz Link Zgłoś
piekielny.twist Re: oto mój ideał kobiety 01.04.05, 00:10 oszolom.z.radia.maryja napisał: > podjąlem walkę z nietolerancją wielkomiejskich mieszczuchów wobec ludzi z > prowincji :)))) ach... to dobrze, że mi to wreszcie wyjaśniłeś, bo nie zorientowałam się :) (ale ja z dużego miasta jestem, więc ułomnam) Odpowiedz Link Zgłoś
oszolom.z.radia.maryja Re: oto mój ideał kobiety 01.04.05, 00:13 ja też jestem z dużego miasta choć moje korzenie rodzinne tkwią na wsi Odpowiedz Link Zgłoś
plopli Dlaczego? 01.04.05, 13:35 Powiedz nam lepiej dlaczego w twoich ulubionyh mediach nikt ani słowem nie napomknął o pogorszeniu się stanu zdrowia papieża? Odpowiedz Link Zgłoś
oszolom.z.radia.maryja Re: Dlaczego? 11.04.05, 21:32 było powiedziane..dla nas to był taki szok ze nie chcieliśmy w to wierzyć.. Odpowiedz Link Zgłoś
platformiak Re: oto mój ideał kobiety 01.04.05, 09:13 oszolom.z.radia.maryja napisał: > po co mi wirtualna miłośc skoro mam prawdziwą wprawdzie nie ze wsi ale tez nie > z wielkiego miasta... To po kiego zrobiłeś taki wątak jak masz????? Dla mnei to zdrada, ja nigdy czegos takiego bym nie zrobił swojej: mówienia znajomym, że podoba mi się dziewczyna jak jestem z inną. Dla mnie to złamanie V przykazania (ten fragment o porządliwym spojrzeniu)nie mówiąc o świństwie jaki ejj zrobiłeś. Odpowiedz Link Zgłoś
oszolom.z.radia.maryja Re: oto mój ideał kobiety 01.04.05, 00:04 jesteś z Torunia? glosujesz na nia w wyborach? Odpowiedz Link Zgłoś
karmin-cynober Re: oto mój ideał oszoloma 31.03.05, 21:50 Widze ze ten watek to wydarzenia dnia. Nawet radio ma ryja spadlo w dol. Odpowiedz Link Zgłoś
oszolom.z.radia.maryja Maryja to jedno słowo! 31.03.05, 23:21 obrażasz cześć Matki Boga Jezusa Chrystusa Syna Człowieczego obrażasz też było nie było Zydówkę... Odpowiedz Link Zgłoś
karmin-cynober Re: Maryja to jedno słowo! 31.03.05, 23:24 Napisalam dwa slowa, a to, ze ty zlozyles sobie jedno slowo to tylko twoja interpretacja. Odpowiedz Link Zgłoś
oszolom.z.radia.maryja Re: Maryja to jedno słowo! 31.03.05, 23:46 jeśli już chcesz pisać te slowo oddzielnie to nie w kontekście radia Odpowiedz Link Zgłoś
karmin-cynober Re: Maryja to jedno słowo! 31.03.05, 23:57 Twoje skojarzenia to twoja sprawa. Nie mow mi co mam pisac. Odpowiedz Link Zgłoś
oszolom.z.radia.maryja Re: Maryja to jedno słowo! 01.04.05, 00:03 nie tylko moja..być może również admina tego forum a ona takich antysemityzmów nie puści plazem Odpowiedz Link Zgłoś
karmin-cynober Re: Maryja to jedno słowo! 01.04.05, 00:12 Gdzie ty antysemityzm teraz znalazles? Odpowiedz Link Zgłoś
oszolom.z.radia.maryja Re: Maryja to jedno słowo! 01.04.05, 00:16 w drwieniu sobie z imienia Maryji a wiemże wielu z was lubi podkreślać jej żydowskie pochodzenie Odpowiedz Link Zgłoś
neceser Re: Maryja to jedno słowo! 31.03.05, 23:28 a radyjo nazyjan co ma ryja i zlodzieja za szefa antysemite . to ile jest slow, nazolu? Odpowiedz Link Zgłoś
oszolom.z.radia.maryja Re: Maryja to jedno słowo! 31.03.05, 23:47 Uwaga: Nie odpisuj na posty łamiące regulamin! Lepiej zgłoś je, klikając czerwony kosz. Odpowiedz Link Zgłoś
tojajurek Oszołek jako teoretyk seksu jest rozbrajający 01.04.05, 00:32 Mam dla Ciebie Oszołku pouczającą anegdotę. Przyda Ci się. Siedzi baca przed szałasem na hali i całuje się po prawej ręce. Przechodzący turysta zaciekawiony pyta: - Baco co wy robicie, co to ma być? Baca na to ze stoickim spokojem: - Gro wstępno. Odpowiedz Link Zgłoś
oszolom.z.radia.maryja a co ty masz do Akademii Podlaskiej? 11.04.05, 16:36 lepiej taka niż zadna Odpowiedz Link Zgłoś
grom3 Re: Sliczne !!! 01.04.05, 00:38 Jasiu patrzy na ksiedza jak ten wbija gwozdz,co sie tak na mnie patrzysz Jasiu bo chce slyszec co ksieza mowia jak sie uderza mlotkiem w palec. Odpowiedz Link Zgłoś
elojka Re: oto mój ideał kobiety 01.04.05, 00:45 oszołom, ale ona w tym wywiadzie wyszła trochę na idiotkę zacietrzewioną... Odpowiedz Link Zgłoś
grom3 Re: oto mój ideał kobiety 01.04.05, 01:01 elojka wszyscy to rozumiemy ale oszolom nasluchal sie radia Maryja i wolno mysli,jak mu na to pozwola. Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwy_polak_katolik HWAŁA BOCHATEROM! NIECH RZYJE MŁODZIERZ W.!!! 01.04.05, 15:12 POPIERAM WAS KOCHANI! ROBICIE DOBROM ROBOTE I JESTEŚCIE JEDYNI KTUŻY MOGOM URATOWAĆ RZECZPOSPOLITOM! SAM BARDZO BYM HCIAŁ ZAPISAĆ SIEM DO MŁODZIERZY WSZECHPOLSKIEJ, ALE JESTEM ZA STARY I MNIE NIE PRZYJMOM - RZADNA ZE MNIE MŁODZERZ, BO MAM 60 LAT. BENDEM NA WAS ZAWSZE GŁOSOWAŁ, BO TE KOMUCHY, KATOLEWAKI I INNE GRABIERZCE- KULCZYKI SOM OKROPNE! DOSYĆ JURZ ZŁODZIEJSTWA! TYLKO MŁODZIERZ Z PANEM GIERTYHEM I SAMOOBRONA Z PANEM LEPEREM MORZE NAS URATOWAĆ OD ŚMIERCI GŁODOWEJ! PRECZ Z WAŁENSOM! Odpowiedz Link Zgłoś
oszolom.z.radia.maryja Re: oto mój ideał kobiety 11.04.05, 15:06 to twoje zdanie... Odpowiedz Link Zgłoś
yossarian18 Re: oto mój ideał kobiety 01.04.05, 13:11 Pani A. Od Kiedy Pamiętam Zawsze Cię Szukałem I Kiedy Byłaś Blisko, Gdzieś Mi Umykałaś W Nocy Na Dworcu Gdzie Dostałem W Twarz W Kałuży Krwi Zobaczyłem Twoje Oczy Od Kiedy Pamiętam Zawsze Powtarzałaś Że To Nie Będzie Łatwe Z Tobą Wytrzymać Że Potrzebujesz Ciągle Wiary I Nadziei Że Miłość Do Ciebie Może Mnie Zabić Minęło Tyle Lat A My Wciąż Jesteśmy Razem Z Wszystkimi Dobrymi I Złymi Chwilami Bywają Lepsze I Gorsze Dni Ale Wiem, Że Miłość Przezwycięży Wszystko Jesteś Wyspą Miłości Na Oceanie Nienawiści Jesteś Falą Spokoju W Sztormową Noc Jesteś Wiatrem Żagle W bezwietrzny Dzień Jesteś Wszystkim Tego Czego Potrzebuję Odpowiedz Link Zgłoś
tojajurek Re: oto mój ideał kobiety 01.04.05, 13:39 Pewien wiekowy raz staruszek Leżał na łóżku wśród poduszek I cicho szeptał do swej żony, W twarz jej wpijając wzrok zamglony: Żyliśmy razem, moja miła I nigdyś mnie nie opuściła, W każdym nieszczęściu, w każdej dobie Czułem obecność twą przy sobie. Pamiętasz dawne to spotkanie, Gdy mnie pobili jacyś dranie I chociaż krew się ze mnie lała, Tyś jedna mnie opatrywała. Gdy z pracy mnie na pysk wyleli I wszystkie plany diabli wzięli, W tej całej biedzie i zamęcie Ty trwałaś przy mnie nieugięcie. A gdy się los odwrócił znowu I nasz samochód wpadł do rowu, To ty wezwałaś pogotowie I wszystko na twej było głowie. A kiedy domek nasz się spalił, Ten cios zupełnie mnie powalił, Choć byłem całkiem załamany Mówiłaś: Jestem tu, kochany. Kiedy bankructwo na mnie spadło I całą forsę firmy zjadło, A sprawa w sądzie była w toku – Ty stale byłaś przy mym boku. A gdy siedziałem w kryminale Przez rok nie widząc słońca wcale, Choć pluli na mnie przyjaciele – Ty w każdą byłaś tam niedzielę. Gdy tak wspominam swoje życie, Jedno wynika zeń niezbicie - Sama się o te słowa prosisz: PECHA, CHOLERO, MI PRZYNOSISZ ! (JD) Odpowiedz Link Zgłoś
oszolom.z.radia.maryja Re: oto mój ideał kobiety 10.04.05, 22:46 sam napisałeś ten wiersz? Odpowiedz Link Zgłoś
taki.sobie.znikad politolog z Akademii Podlaskiej !! Hahaha 01.04.05, 13:46 Powinna wypowiadac sie raczej na temat Bialej Podlaskiej, a nie Europy ! Mloda oszolomka marzaca o duzej karierze ! Boje sie,ze panienka sie rozczaruje i bedzie musiala pozostac przy powiekszaniu liczby ludnosci Bialej Podlaskiej.Jej tolerancja w stosunku do komuszych kolaborantow swiadczy o jej glupocie, wasalstwie wobec szefow i obludzie. Typowo LPRorydzykowska moralnosc i mentalnosc. Odpowiedz Link Zgłoś
oszolom.z.radia.maryja Re: politolog z Akademii Podlaskiej !! Hahaha 15.04.05, 18:33 większa radość z jednego nawróconego niż z 99 sprawiedliwych Odpowiedz Link Zgłoś
ianek70 ideał kobiety jest idiotką? 01.04.05, 14:09 Widocznie nie ma zielonego pojęcia o polityce - chwali Thatcher, wielką fankę złodziejskiej prywatyzacji i wyprzedaży majątku narodowego. Odpowiedz Link Zgłoś
oszolom.z.radia.maryja w związku ze stanem zdrowia papieża proszę nie - 01.04.05, 14:46 -podbijać tego watku... Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwy_polak_katolik Re: w związku ze stanem zdrowia papieża proszę ni 01.04.05, 15:14 oszolom.z.radia.maryja napisał: > -podbijać tego watku... HWAŁA BOCHATEROM! NIECH RZYJE MŁODZIERZ WSZECHPOLSKA! POPIERAM WAS KOCHANI! ROBICIE DOBROM ROBOTE I JESTEŚCIE JEDYNI KTUŻY MOGOM URATOWAĆ RZECZPOSPOLITOM! SAM BARDZO BYM HCIAŁ ZAPISAĆ SIEM DO MŁODZIERZY WSZECHPOLSKIEJ, ALE JESTEM ZA STARY I MNIE NIE PRZYJMOM - RZADNA ZE MNIE MŁODZERZ, BO MAM 60 LAT. BENDEM NA WAS ZAWSZE GŁOSOWAŁ, BO TE KOMUCHY, KATOLEWAKI I INNE GRABIERZCE- KULCZYKI SOM OKROPNE! DOSYĆ JURZ ZŁODZIEJSTWA! TYLKO MŁODZIERZ Z PANEM GIERTYHEM I SAMOOBRONA Z PANEM LEPEREM MORZE NAS URATOWAĆ OD ŚMIERCI GŁODOWEJ! PRECZ Z WAŁENSOM! POZDRAWIAM PRAWDZIWYCH PATRYJOTUW! Odpowiedz Link Zgłoś
czyzunia [...] 01.04.05, 15:14 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
grom3 Re: w związku ze stanem zdrowia papieża proszę ni 02.04.05, 12:38 Oszolom tego po tobie sie nie spodziewalem,czy dziwki nie moga poczekac.Taki z ciebie katolik bielmo masz na oczach. Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwy_polak_katolik Re: w związku ze stanem zdrowia papieża proszę ni 05.04.05, 14:49 grom3 napisał: > Oszolom tego po tobie sie nie spodziewalem,czy dziwki nie moga poczekac.Taki z > ciebie katolik bielmo masz na oczach. Faktycznie wstyd! Wstyd Panie Oszołom! Odpowiedz Link Zgłoś
gnievvko1968 a ta ? prawda ze piekna? 05.04.05, 15:03 te rude wlosy...... zakochaj sie oszolom! www.nie.com.pl/main.php?dzial=akt&id=5403&zaznacz=Iza Odpowiedz Link Zgłoś
platformiak Re: a ta ? prawda ze piekna? 05.04.05, 18:00 gnievvko1968 napisał: > te rude wlosy...... > zakochaj sie oszolom! > > www.nie.com.pl/main.php?dzial=akt&id=5403&zaznacz=Iza Rude ponoć wredne.. Odpowiedz Link Zgłoś
oszolom.z.radia.maryja nie mogę otworzyć tej strony... 10.04.05, 22:20 Oops, we can't open the web page you requested Odpowiedz Link Zgłoś
karmin-cynober Re: oto mój ideał kobiety 10.04.05, 22:42 Ta strona nazywa sie "kuszenie Sw. Antoniego" Odpowiedz Link Zgłoś
oszolom.z.radia.maryja Re: oto mój ideał kobiety 10.04.05, 22:44 no i co jest na tej stronie? Odpowiedz Link Zgłoś
karmin-cynober Re: oto mój ideał kobiety 10.04.05, 22:52 Ala z ciebie katolik. Poplacze sie ze smiechu. Zapewne jest tam Hieronimus Bosch. Odpowiedz Link Zgłoś
oszolom.z.radia.maryja Re: oto mój ideał kobiety 11.04.05, 15:07 mogę się domyślać bo skoro to jest link do NIE...ale na szcęście nie wyświetla mi się Odpowiedz Link Zgłoś
oszolom.z.radia.maryja Re: oto mój ideał kobiety 11.04.05, 21:15 nie wzywaj imienia Pana Boga swego nadaremno... Odpowiedz Link Zgłoś
baikadent Re: oto mój ideał kobiety 11.04.05, 21:47 Nie mojego oszołomku drogi z czegoś tam maryjowego. A Ty w ogóle cos robisz poza byciem na forum? Bo wszedzie raczysz publikę wpisami swemi...i chyba 24 na dobę Na spacer sie chociaż przejdż. oszolom.z.radia.maryja napisał: > nie wzywaj imienia Pana Boga swego nadaremno... Odpowiedz Link Zgłoś
oszolom.z.radia.maryja Re: oto mój ideał kobiety 11.04.05, 21:49 na forum dziś wszedłem o godz 15...a teraz jest 21.50...w między czasie nie było mnie 3, 4 moze 5 godzin Odpowiedz Link Zgłoś
baikadent Re: oto mój ideał kobiety 11.04.05, 22:26 O jejku to sorki. Ale czesto tu bywasz jako oszołomek ulubiony nasz, tudziez pod innymi nickami jako ten motylek. oszolom.z.radia.maryja napisał: > na forum dziś wszedłem o godz 15...a teraz jest 21.50...w między czasie nie > było mnie 3, 4 moze 5 godzin Odpowiedz Link Zgłoś
oszolom.z.radia.maryja Re: oto mój ideał kobiety 11.04.05, 22:34 uzywam tylko jednego nicku...aż tak trudno uwierzyć ci w to ze ktoś na tym forum może podzielać moje poglądy? Odpowiedz Link Zgłoś
szatek100 Eeee tam....Nie taka zła :) 11.04.05, 22:21 Poza tym nie mozna oceniać urody kobiety na podstawie jednego małego zdjecia ;) Musze jednak zawiesć Twoje nadzieje.Moim skromnym zdaniem taka wszechpolska pani prezes nie poleci na skromnego oszołoma z rm.Napewno marzy po nocach o wysokim , przystojnym i charyzmatycznym Romanie Giertychu.Tak naprawdę nie zapisła sie do "młodziezy" dla dla jakiejś nudnej ideologii , ale własnie dla niego !!Jako że w lidze jedyna konkurencją do serca lidera jest Nowina- Konopczyna i Wrzodak pani Anna z pewnoscia posiadzie wreszcie dusze Romka.A potem to juz stara spiewka...Bedzie bardzo niezadowolona , gdyz infaantylny i nieodpowiedzialny Giertych bedzie sie zajmował nie nią , ale bzdurami typu "Wielka Katolicka Polska poza UE".W koncu , jak to czesto bywa , zostawi przywódce LPR dla jego ojca - człowieka stabilnego i dojrzałego - prawdziwego mężczyzny pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
baikadent Re: Eeee tam....Nie taka zła :) 11.04.05, 22:32 Weź nie załamuj oszołomka. Uda mu się! szatek100 napisał: > Poza tym nie mozna oceniać urody kobiety na podstawie jednego małego zdjecia ;) > Musze jednak zawiesć Twoje nadzieje.Moim skromnym zdaniem taka wszechpolska > pani prezes nie poleci na skromnego oszołoma z rm.Napewno marzy po nocach o > wysokim , przystojnym i charyzmatycznym Romanie Giertychu.Tak naprawdę nie > zapisła sie do "młodziezy" dla dla jakiejś nudnej ideologii , ale własnie dla > niego !!Jako że w lidze jedyna konkurencją do serca lidera jest Nowina- > Konopczyna i Wrzodak pani Anna z pewnoscia posiadzie wreszcie dusze Romka.A > potem to juz stara spiewka...Bedzie bardzo niezadowolona , gdyz infaantylny i > nieodpowiedzialny Giertych bedzie sie zajmował nie nią , ale bzdurami > typu "Wielka Katolicka Polska poza UE".W koncu , jak to czesto bywa , zostawi > przywódce LPR dla jego ojca - człowieka stabilnego i dojrzałego - prawdziwego > mężczyzny > > pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
oszolom.z.radia.maryja Re: Eeee tam....Nie taka zła :) 11.04.05, 22:35 o czym wy dyskutujecie? Odpowiedz Link Zgłoś
szatek100 Re: Eeee tam....Nie taka zła :) 11.04.05, 22:46 Ja wyraziłem swoje watpliwosci co do Twoich szans u pani Anny , a mój rozmówca oskarzył mnie o sianie defetyzmu i kapitulanctwa ;) pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
oszolom.z.radia.maryja Re: Eeee tam....Nie taka zła :) 12.04.05, 18:21 teraz to już w ogóle zgubiłem wątek Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwy_polak_katolik Re: Eeee tam....Nie taka zła :) 14.04.05, 13:22 oszolom.z.radia.maryja napisał: > teraz to już w ogóle zgubiłem wątek Co zgubiłeś??? Jak ty siem wyrarzasz! To grzeh urzywać takich słuw!!! Odpowiedz Link Zgłoś
oszolom.z.radia.maryja Re: Eeee tam....Nie taka zła :) 14.04.05, 17:58 a kto ciebie ortografii uczyl? Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwy_polak_katolik Re: Eeee tam....Nie taka zła :) 14.04.05, 18:44 oszolom.z.radia.maryja napisał: > a kto ciebie ortografii uczyl? Nie bondź złośliwy! Jestem starym człowiekiem i mi siem szacunek należy! Polskiego uczył mnie polski ksiondz w Kazachstanie! Tam siem urodziłem i wychowałem, a teraz mnie przyjeli spowrotem do Ojczyzny dobrzy ludzie z Lublina! Odpowiedz Link Zgłoś
oszolom.z.radia.maryja Re: Eeee tam....Nie taka zła :) 14.04.05, 18:47 aświstak siedzi i zwija sreberka...a na placzki brunetki blondynki jak foczki jedna obok drugiej... Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwy_polak_katolik Re: Eeee tam....Nie taka zła :) 14.04.05, 18:56 oszolom.z.radia.maryja napisał: > aświstak siedzi i zwija sreberka...a na placzki brunetki blondynki jak foczki > jedna obok drugiej... Nie rozumiem co Pan pisze... Odpowiedz Link Zgłoś
oszolom.z.radia.maryja Re: Eeee tam....Nie taka zła :) 14.04.05, 18:58 przepraszam najmocniej..mialo być a na plaży brunetki blondynki jak foczki jedna obok drugiej Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwy_polak_katolik Re: Eeee tam....Nie taka zła :) 14.04.05, 19:06 To coś grzesznego co Pan piszesz! Nadal nie widzem zwionzku. Odpowiedz Link Zgłoś
oszolom.z.radia.maryja Re: Eeee tam....Nie taka zła :) 14.04.05, 20:28 boś tępy...zmień nicka albo naucz sie zasad polskiej ortografii Odpowiedz Link Zgłoś
karmin-cynober Re: Eeee tam....Nie taka zła :) 15.04.05, 06:38 oszolom.z.radia.maryja napisał: > boś tępy...zmień nicka albo naucz sie zasad polskiej ortografii powiedzial oszolom.z.radia.maria do prawdziwego.polaka.katolika. Odpowiedz Link Zgłoś
oszolom.z.radia.maryja Re: Eeee tam....Nie taka zła :) 15.04.05, 18:05 z niego taki katolik jak z koziej d..trąba Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwy_polak_katolik Re: Eeee tam....Nie taka zła :) 26.04.05, 15:35 oszolom.z.radia.maryja napisał: > z niego taki katolik jak z koziej d..trąba Ty masonie! Odpowiedz Link Zgłoś
oszolom.z.radia.maryja Re: Eeee tam....Nie taka zła :) 26.04.05, 16:16 bredzisz kolego..co dzisiaj piłeś? Odpowiedz Link Zgłoś
grom3 Re: oto mój ideał kobiety 15.04.05, 03:24 Buty gumowe widly do reki chusta na glowie oto idealna kobieta dla oszoloma. Odpowiedz Link Zgłoś
oszolom.z.radia.maryja Re: oto mój ideał kobiety 15.04.05, 18:05 jakieś uprzedzenia? kompleksy? Odpowiedz Link Zgłoś
gosc.z.korony WIDAĆ WSZECHPOLAKI NIEZBYT URODZIWE SĄ... 15.04.05, 09:36 Na poczatek, a propos urody: wszedłem sobie kiedyś na stronę Młodzieży Wszechpolskiej i przeglądałem zamieszczone tam informacje na temat kierownictwa tej organizacji. Ludzie! Jakie interesujące fizjonomie zebrano w jednym miejscu! Jeśli tak miałby wyglądać wzorzez urody Polaka, to sorry... ale Naszej Nacji grozi wymarcie, i to z przyczyn innych niż ekonomiczne, albo spiskowe. Urody Pani Ani nie komentuję, bo nie wydała mi się ona aż taka beee. Inna rzecz natomiast zwróciła moją uwagę: w tekście wspomniano o jakiejś nieznanej mi ,,Akademii Orła'' kształcącej nowy narybek narodowej młodzieży. A cóż to, może mnie ktoś oświeci, za ustrojstwa rosną Nam pod bokiem? Intrygująca też była wzmianka o Panu Leszku Szymańskim - byłym ZSMP-owcu bawiącym się teraz w prawdziwego Polaka. Wszystko to do kupy śmieszne jakieś, poskładane i bardzo podejrzane. Faszyzm niemiecki też był taki - ni to wydra, ni to zając, ni to wilk, aż pewnego dnia pokazał na co go stać. ,,Akademia Orła'' - też coś... śmiechy jakieś... a może Howgart? Odpowiedz Link Zgłoś
oszolom.z.radia.maryja Re: WIDAĆ WSZECHPOLAKI NIEZBYT URODZIWE SĄ... 15.04.05, 18:07 to nasza inicjatywa..kierownictwo LPR podjęło kroki znmierzajace do utworzenia własnego uniwersytetu wolnego od wpływu zgubnych lewackich ideologii Odpowiedz Link Zgłoś