Dodaj do ulubionych

oto mój ideał kobiety

31.03.05, 21:09
www.tygodnik.siedlce.com/index.php?art=952
-Pani Aniu jest pani niezastapiona...takich właśnie kobiet Polsce trzeba!!
gratuluję odwagi!! prawdę mówiąc juz sie w pani zakochałem...
Obserwuj wątek
    • pan.nikt Re: oto mój ideał kobiety 31.03.05, 21:13
      A co na to żona, czy dziewczyna??
      • oszolom.z.radia.maryja Re: oto mój ideał kobiety 31.03.05, 21:16
        ciekawość to pierwszy stopień do piekła
    • platformiak Re: oto mój ideał kobiety 31.03.05, 21:18
      oszolom.z.radia.maryja napisał:

> www.tygodnik.siedlce.com/index.php?art=952
      > -Pani Aniu jest pani niezastapiona...takich właśnie kobiet Polsce trzeba!!
      > gratuluję odwagi!! prawdę mówiąc juz sie w pani zakochałem...

Patrzać po zdjęciu to widze że dawno zadnej kbiety nie miałes....
      • oszolom.z.radia.maryja Re: oto mój ideał kobiety 31.03.05, 21:22
        uroda to rzecz przemijająca, najwazniejszy jest charakter...
        • platformiak Re: oto mój ideał kobiety 31.03.05, 21:23

> uroda to rzecz przemijająca, najwazniejszy jest charakter...

Aha powiedz to swoim kumplą, po za tym uroda w części jest emanacją wnetrza
          osoby
          • oszolom.z.radia.maryja Re: oto mój ideał kobiety 31.03.05, 21:25
            urodę w ostateczności mozna poprawić...to nie jest najważniejsze...jest wiele
            pięknytch kobiet ale niestety głupich, pustych które tylko lecą na facetów z
            forsą i luksusowym autem...ja takiej nie chcę...dziękuję...jak cchesz mozesz
            sobie takie brać..twoje prawo i twój wybór ale potem miej pretensje wył do
            siebie
            • platformiak Re: oto mój ideał kobiety 31.03.05, 21:30

> urodę w ostateczności mozna poprawić...to nie jest najważniejsze...jest wiele
              > pięknytch kobiet ale niestety głupich, pustych które tylko lecą na facetów z
              > forsą i luksusowym autem...ja takiej nie chcę...dziękuję...jak cchesz mozesz
              > sobie takie brać..twoje prawo i twój wybór ale potem miej pretensje wył do
              > siebie

Ładne kobiety nie zawsze są puste, nawet żadko bo piękno kobiet rodzi sie z ich
              wnętrza i emanuje osobowością na zewnątrz powodując że inaczej na nie patrzymy(
              to mózg widzi a nie oczy)i wydają się nam ładne. Ale ona ewidentnie nie jest
              ładna.
              • oszolom.z.radia.maryja Re: oto mój ideał kobiety 31.03.05, 21:32
                panie "żadki"..nie ulega dla mnie najmniejszej wątpliwości ze podobaja ci się
                głupie lale...taka przynajmniej ci nie wytknię błędów ortograficznych...no i
                bedzie na twoje każde zawołanie...ja szukam partnerki a nie służącej...
                • platformiak Re: oto mój ideał kobiety 31.03.05, 21:51

> panie "żadki"..nie ulega dla mnie najmniejszej wątpliwości ze podobaja ci się
                  > głupie lale...taka przynajmniej ci nie wytknię błędów ortograficznych...no i
                  > bedzie na twoje każde zawołanie...ja szukam partnerki a nie służącej...
                  Szukajcie a znajdziecie mowia słowa księgi. ale przynajmnij masz plusa za
                  odwage bo ja bym sie do takiej dziewczyny nie przyznał
                  • platformiak Re: oto mój ideał kobiety 31.03.05, 22:00
                    Fryzjer ani nawet Face lifting nie zmieni usposobienia....
                    • oszolom.z.radia.maryja Re: oto mój ideał kobiety 31.03.05, 23:25
                      aaa. no widzisz? sam zaczynasz mi przyznawać rację ze wygląd nie
                      najważniejszy..widzę ze jednak cię w czymś przekonałem
                      • platformiak Re: oto mój ideał kobiety 01.04.05, 09:03

> aaa. no widzisz? sam zaczynasz mi przyznawać rację ze wygląd nie
                        > najważniejszy..widzę ze jednak cię w czymś przekonałem
                        Nigdy nie mowilem ze wyglad jest najważniejszy, tylko że jest wazny a ta
                        dziewczyna na zdjeciu jest brzydka
                  • oszolom.z.radia.maryja Re: oto mój ideał kobiety 31.03.05, 23:24
                    widać żęś młody i głupi choć ja tez jeszcze nie stary (26) ..przyjdzie czas z
                    wiekiem ze jesli nie zmienisz swego nastawienia do kobiet będziesz patzrał na
                    wygląd a nie na to co z sobą reprezentuje na charakter to będziesz jeszcze
                    marzył o "takiej "dziewczynie"
                    • platformiak Re: oto mój ideał kobiety 01.04.05, 09:05

> widać żęś młody i głupi choć ja tez jeszcze nie stary (26) ..przyjdzie czas z
                      > wiekiem ze jesli nie zmienisz swego nastawienia do kobiet będziesz patzrał na
                      > wygląd a nie na to co z sobą reprezentuje na charakter to będziesz jeszcze
                      > marzył o "takiej "dziewczynie"
                      Mówisz jak moja Matka..... tyle ze ja jestem sporo wiosen młodszy. Co do
                      wyglądu. to ejst jedna bardzo ważna rzecz: będziesz sie codziennie koło niej
                      budził, a zmarnowanych 40 lat poranków to nie powód do dumy.
                      • oszolom.z.radia.maryja Re: oto mój ideał kobiety 11.04.05, 16:36
                        powinieneś słuchać swojej matki wyrodny synu!
              • kropekuk Nie przesadzaj - juz dobry fryzjer sprawilby cuda. 31.03.05, 21:55

• oszolom.z.radia.maryja nie w fryzurze rzecz... 31.03.05, 23:55
          • grom3 Re: oto mój ideał kobiety 31.03.05, 21:26
            Oszolom myslalem ze masz lepszy gust,ale jak na oszoloma koscielnego ta gaska
            pasuje.Jak by bylo to mozliwe daj jej rozge do reki i gesi by mogla pasc.
            • oszolom.z.radia.maryja Re: oto mój ideał kobiety 31.03.05, 21:27
              zazdrościsz? ciebie nawet i taka gąska nie chce...żal mi ciebie
          • czyzunia Re: oto mój ideał kobiety 31.03.05, 21:26
            to chiba najpiekniejszą dziewicą bayła tereska z calcutta.
    • dr.krisk Ciesze sie! Naprawde!! 31.03.05, 21:25
      Przynajmniej nie bedziesz robil tloku wokol kobiet, ktore mi sie podobaja....

• oszolom.z.radia.maryja Re: Ciesze sie! Naprawde!! 31.03.05, 21:26
        naprawdę podobaja ci sie głupie kobiety? sztuczne po operacjach plastycznych i
        zmanierowane?
        • czyzunia Re: Ciesze sie! Naprawde!! 31.03.05, 21:27
          oszołek jakiś dziwny. bedzie dziewczyny rżnąc w poglądy polityczne.
          • oszolom.z.radia.maryja Re: Ciesze sie! Naprawde!! 31.03.05, 21:28
            pomysl logicznie i praktycznie..zgoda co do poglądów politycznych = jeden powód
            do kłótni mniej...
        • grom3 Re: Ciesze sie! Naprawde!! 31.03.05, 21:27
          Gdybym mial wybierac to Tajki lub Filipinki jak ducha wyzionac to w pieknym
          ciele.
          • oszolom.z.radia.maryja Re: Ciesze sie! Naprawde!! 31.03.05, 21:29
            ale za taką "przyjemność " możesz słono zapłacić...lepszy wróbelek w garści
            niż gołąbek czy papuzka na dachu
        • dr.krisk Nie powiem ci, jakie kobiety.. 31.03.05, 21:31
          .. mi sie podobaja, bo jeszcze bedziesz sie, Oszolku poczciwy, platal pod
          nogami.
          Bardzo prosze, zajmuj sie dalej emerytkami z RM oraz przasnymi dzialaczkami MW.
          Czy masz juz mohairowy berecik?
          • grom3 Re: Nie powiem ci, jakie kobiety.. 31.03.05, 21:32
            A moze oszolom klerykow lubi,jest ich dosc duzo w radio Maryja.
          • oszolom.z.radia.maryja nie ma to jak porządna wiejska dziewucha! 31.03.05, 21:35
            i do tańca i do pracy i do różańca...a ty dalej bujaj w obłokach i zaliczaj po
            kolei panienki z agencji...z takim podejściem jak ty to nie dziwię sie czemu po
            świecie aż tak AIDS sie rozplenił..oto jesteś uosobieniem totalnego braku
            odpowiedzialności..widać zęś jeszcze nie dorósł do normalnego życia... musisz
            dojrzeć a to w twoim przypadku potrwa..
            • dr.krisk Tak, tak, oczywiscie.... 31.03.05, 21:38

> i do tańca i do pracy i do różańca...a ty dalej bujaj w obłokach
              Jak najbardziej! Eksploruj Oszolku zasoby wiejskich dziewuch, a dla mnie
              pozostaw reszte. Bardzo prosze, i z gory dziekuje.
              • oszolom.z.radia.maryja Re: Tak, tak, oczywiscie.... 31.03.05, 23:16
                od razu widać żeś jest zdemoralizowany mieszczuch z wielkiego
                miasta...wielkomiejskie dziewczyny są dobre na jeden numerek no może dwa ale te
                istoty nie są zdolne do uczuć wyższych..one myśla kroczem a nie głową...
                • dr.krisk To prawda!!! 31.03.05, 23:21

> od razu widać żeś jest zdemoralizowany mieszczuch z wielkiego
                  > miasta....
                  Staram sie jak moge, choc czasem sil brakuje....

>wielkomiejskie dziewczyny są dobre na jeden numerek no może dwa ...
                  A skad ty o tym mozesz wiedziec? Przeciez czystosc slubowales. No i to
                  slownictwo, Oszolku, "numerek", "krocze".. Kto cie tego nauczyl? Emerytki z RM?
                  Fuj, swintuszek z ciebie...
                  • oszolom.z.radia.maryja Re: To prawda!!! 31.03.05, 23:27
                    mam bardzo puszczalskego kuzyna...chwali sie swymi podbojami wszystkim dookoła
                    a swe wyczyny stara sie dokumentowac (zdjęcia amatrskie nagrania na kamerze
                    video)...w efekcie ma już za sobą dwa rozwody..żyje po liberalnemu a do kobiet
                    ma dokładnie takie samo podejscie jak ty
                    • dr.krisk Kuzynek... 31.03.05, 23:37
                      Akurat! Oj, swinka z ciebie a nie oszolek!
                      No, no...
                      • oszolom.z.radia.maryja Re: Kuzynek... 01.04.05, 00:11
                        możesz mi nie wierzyć ale naprawdę w kazdej rodzinie znajdzie się jakaś czarna
                        owca rozumiem ze wtwojej rodzinie ty nią jestes
                        • grom3 klan,,,,,,,,,, 01.04.05, 00:16
                          Widzisz oszolom nie wszyscy tak jak ty wchodza klerowi w 4 litery,u nas w domu
                          jest porzadek jeden za wszystkich wszyscy za jednego.Syn moj ma egzaminy na
                          uczelni i w drodze do niej tlumaczylem jemu jaka jest roznica pomiedzy Masonami
                          a Masoneria koscielna.corka pisze prace o procesie w Norymberdze,mosialem jej
                          tlumaczyc jak Watykan podczas wojny wspieral Hitlera.
                          • oszolom.z.radia.maryja ladnych glupot żeś mu na wciskal 01.04.05, 00:22
                            żal mi go...mam nadzieję ze w przyszlości nie odplaci sie tobie domem starców
                            czy eutanazją
                            • karmin-cynober Re: ladnych glupot żeś mu na wciskal 01.04.05, 00:25
                              Wyglada na to, ze twoje oszolomstwo to wielkie rozgoryczenie.
                            • grom3 Re: ladnych glupot żeś mu na wciskal 01.04.05, 00:26
                              Ja zawsze mowie swoim dziecia prawde,juz mi mowia ze na stare lata umieszcza
                              mnie w porzadnym domu starcow.Poniewaz na to sobie juz zasluzylem a z zona damy
                              kazdemu na start po 500tys dolarow.Juz testament mamy zrobiony poniewaz na
                              spadki w domach starcow poluje kler.
                            • prawdziwy_polak_katolik Re: ladnych glupot żeś mu na wciskal 02.04.05, 18:49
                              eutanazjom na bank!
            • platformiak Re: nie ma to jak porządna wiejska dziewucha! 31.03.05, 21:56

> i do tańca i do pracy i do różańca...a ty dalej bujaj w obłokach i zaliczaj
              po
              > kolei panienki z agencji...z takim podejściem jak ty to nie dziwię sie czemu
              po
              >
              > świecie aż tak AIDS sie rozplenił..oto jesteś uosobieniem totalnego braku
              > odpowiedzialności..widać zęś jeszcze nie dorósł do normalnego życia...
              musisz
              > dojrzeć a to w twoim przypadku potrwa..

Dziewczyna ze wsi to jest taki synonim i na pewno nie pozytywny.
              • oszolom.z.radia.maryja Re: nie ma to jak porządna wiejska dziewucha! 31.03.05, 23:18
                jak dla kogo...ludzie wieku średniego i starszego mówia ze te ze wsi są
                najporządniejsze najbardziej szczere i oddane, potrafią kochać, być wdzięczne,
                są robotne i nigdy cię nie wystawią do wiatru a i swój rozum mają wodzić za nos
                sie nie dają
                • dr.krisk Renata Beger... 31.03.05, 23:24
                  .. hm, jak gustujesz to twoja sprawa, ale masz swoiste poczucie estetyki.
                  • oszolom.z.radia.maryja Re: Renata Beger... 31.03.05, 23:29
                    jesli o nią chodzi ona została zepsuta przez wielkomiejskie obyczaje..te
                    fałszowanie list to miastowi zaczęli pierwsi!
    • andrzej105 czy Oszoł chociaż raz zamoczył wędkę ? 31.03.05, 21:29
      chyba on dziewicą. gadki ma takie infantylne ,dziecięce.
      • oszolom.z.radia.maryja seks po ślubie! 31.03.05, 21:30
        chce dochowac czystości do ślubu..a potem mieć dużo dzieci
        • andrzej105 Re: seks po ślubie! 31.03.05, 21:33

> chce dochowac czystości do ślubu..a potem mieć dużo dzieci

zbooooooook !!!
          • grom3 Re: seks po ślubie! 31.03.05, 21:35
            Oszolomku w Lipcu przylatuje do Polski czy sa u was studia masazu odprezajacego.
            • oszolom.z.radia.maryja Re: seks po ślubie! 31.03.05, 21:36
              niech ci doktorek krisk odpoie czy sa ja do spelun nie chodzę...
              • grom3 Re: seks po ślubie! 31.03.05, 21:38
                Oszolom ty masz zaraz kudlate mysli,myslisz ze jak sie pojdzie na masaz
                odprezajacy to zaraz trzeba walic.
                • oszolom.z.radia.maryja Re: seks po ślubie! 31.03.05, 21:39
                  dobreze wiem o co ci chodziło...postanowiłem pójść chwilę twoim tokiem myślenia
        • andrzej105 Oszoł jednak dziewicą !!!! buahhhaha 31.03.05, 21:36

• oszolom.z.radia.maryja i co w tym śmiesznego? 31.03.05, 21:37
            pzrynajmniej nikt mnie nie zakfalifikuje do grupy podwyższonego ryzyka do
            grupy potencjalnych ofiar AIDS
            • dr.krisk Znowu te byki! 31.03.05, 21:39

> pzrynajmniej nikt mnie nie zakfalifikuje do grupy podwyższonego ryzyka
              Ale do grupy becwalow ortograficznych "zakfalifikowales" sie od razu!
              • oszolom.z.radia.maryja a u platformiaka byków się nie dopatrzyłeś? 31.03.05, 21:45
                jak byś był bardziej obiektywny to znalazł byś byki platformiaka bez
                trudu..widać z braku argumentów przyczepiłeś się do literówek...oj żałosny
                jesteś...
                • platformiak Re: a u platformiaka byków się nie dopatrzyłeś? 31.03.05, 21:53

> jak byś był bardziej obiektywny to znalazł byś byki platformiaka bez
                  > trudu..widać z braku argumentów przyczepiłeś się do literówek...oj żałosny
                  > jesteś...
                  Ty bez takich! Ja się ciebie nie czepiam że twoim idolem któremu żona nosi
                  torby i chodzi pół metra za nim: Blue City, Warszawa II 2005
            • andrzej105 Re: i co w tym śmiesznego? 31.03.05, 21:40

> pzrynajmniej nikt mnie nie zakfalifikuje do grupy podwyższonego ryzyka do
              > grupy potencjalnych ofiar AIDS

ale z ciebie parafialny gargamel
          • kropekuk A CZEGO ty, Jedrek, chcesz od 15-latka? 31.03.05, 21:58

• platformiak Re: seks po ślubie! 31.03.05, 21:57

Tyle że to trzeba umieć. gorzej jak po nocy dziewczyna cie obśmieje.
          • oszolom.z.radia.maryja Re: seks po ślubie! 31.03.05, 23:31
            ojej..nie wiedziałem ze masz za sobą az tak niemiłe wspomniena...naprawdę
            przykro mi z tego powodu... teraz juz wiesz że jak instrumentalnie traktujesz
            kobiety to prędzej czy później sie to na tobie zemści...
            • platformiak Re: seks po ślubie! 01.04.05, 09:09

> ojej..nie wiedziałem ze masz za sobą az tak niemiłe wspomniena...naprawdę
              > przykro mi z tego powodu... teraz juz wiesz że jak instrumentalnie traktujesz
              > kobiety to prędzej czy później sie to na tobie zemści...

Jedna rzecz która powinieneś wiedzieć: to kobiety pozwalają nam siepodrywac a
              nie my je podrywamy. Dlatego ona moga nas tylko wykorzystywać a nie my je.
              Przynajmniej na jakims poziomie jak są. Widze że ty z takimi nie masz
              styczności a całą wiedze o nich znasz z Bravo girl.
      • grom3 Re: czy Oszoł chociaż raz zamoczył wędkę ? 31.03.05, 21:31
        Oszolom jako osoba nawiedzona i pobozna dostanie po slubie a pozniej raz w
        tygodniu jak dobrze bedzie pisal swoje dyrdymaly.
        • oszolom.z.radia.maryja dziecko moje lepiej weź się do nauki 31.03.05, 21:38
          jak dorośniesz za parę lat to wtedy pogadamy..moze zmądrzejesz
          • grom3 Re: dziecko moje lepiej weź się do nauki 31.03.05, 21:41
            Oszolomek ten temat poruszyl z posuchy seksualnej,glodnemu chleb na mysli,oj
            wspolczuje twojej dziewczynie.
            • grom3 Re: dziecko moje lepiej weź się do nauki 31.03.05, 21:42
              Oszolek bedzie robil tak jak Zydzi przez przescieradlo aby cialo nie ocieralo
              sie o cialo.
              • oszolom.z.radia.maryja nie dość ze dzieciak to do tego antysemita 31.03.05, 21:46
                mam nadzieję ze Giwi odpowiednio potraktuje ten wpis
    • prezydent6 Re: oto mój ideał kobiety 31.03.05, 21:40
      radyjko Ci odbija ? czy huiki masz juz w oczętach ?
      nie odpowiadaj gdyż slina zapcha łacza!
    • derduch Re: oto mój ideał kobiety 31.03.05, 21:43
      Paskudna jak każda z tego kręgu.
      • oszolom.z.radia.maryja Re: oto mój ideał kobiety 31.03.05, 21:46
        rozumiem lewaku ze dla ciebie każda kto ci nie da d..y jest wg ciebie paskudna
        • platformiak Re: oto mój ideał kobiety 31.03.05, 21:58

> rozumiem lewaku ze dla ciebie każda kto ci nie da d..y jest wg ciebie paskudna
          Może masz kompleksy że rzadna cie nie chciała i szukasz teraz wirtualnej
          miłości?????
          • oszolom.z.radia.maryja Re: oto mój ideał kobiety 31.03.05, 23:19
            po co mi wirtualna miłośc skoro mam prawdziwą wprawdzie nie ze wsi ale tez nie
            z wielkiego miasta...
            • piekielny.twist Re: oto mój ideał kobiety 31.03.05, 23:30

> po co mi wirtualna miłośc skoro mam prawdziwą wprawdzie nie ze wsi ale tez nie
              > z wielkiego miasta...

czyli w Twoim rankingu 'urody/wartościowości' kobieta dostaje punkty za
              pochodzenie??
              Jejku...
              Dodatkowo, nie zachowałeś się Oszołomie odpowiedzialnie. Jeśli rzeczywiście
              dziewczyna Ci się podoba, trzeba było to zachować dla siebie, a tak świadomie
              (!) naraziłeś ją na niewybredne komentarze, pośrednio przyznałeś, że ona to
              tylko wróbelek, ech...
              Rozumiem Twój entuzjazm i to, że chciałeś się podzielić swym uwielbieniem dla
              hmmm... warunków tej pani, ale może następnym razem rób to w gronie przyjaciół?

ps. Aby uprzedzić ewentualne komentarze: nie mam AIDS, nie jestem
              homoseksualistą i nie należę do PMB. Radia Maryja również nie słucham, chyba że
              w celach rozrywkowych.
              • oszolom.z.radia.maryja Re: oto mój ideał kobiety 31.03.05, 23:34
                mówiąc wieś mam na myśli bardziej system wartości w jakim dana dziwczyna jest
                wychowywana..tak sie składa ze wartosci których szukam zachowały sie jeszce w
                duzej mierze na wsi...oczywiście zdarzaja sie kobiety we wsi totalnie
                zdeprawowane złascza jeśli chodzi o wieś poPGRowską ale tu mozna to po części
                usprawiedliwić biedą i brakiem pozytywnych wzorców w rodzinie...wiamo PGR to
                wymysł komunistów...
                • piekielny.twist Re: oto mój ideał kobiety 31.03.05, 23:44

> mówiąc wieś mam na myśli bardziej system wartości

a rozpoczynając ten temat, co miałeś na myśli? :)
                  Co chciałeś osiągnąć Oszołomie (oprócz prowokacji)?
                  • oszolom.z.radia.maryja Re: oto mój ideał kobiety 31.03.05, 23:51
                    podjąlem walkę z nietolerancją wielkomiejskich mieszczuchów wobec ludzi z
                    prowincji
                    • grom3 Re: oto mój ideał kobiety 01.04.05, 00:04
                      Ja sie nie chwale ale moja zona pochodzi z provincji,do tanca i do
                      rozanca.Apropo rozanca cenie ja poniewaz beretowki wydzwaniaja aby zaplacila
                      skladki do rozanca,1 dolara na miesiac odpowiedz byla krotka modlic sie mozna
                      za darmo.Ja jestem tz osoba publiczna juz klerykalne szczekaczki pisaly aby
                      mnie na stosie spalic,zona moja jak imoje dzieci stanely za mna murem,Teraz w
                      walce ze ZLODZIEJSKIM SKORUMPOWANYM WYPASIONYM KLEREM bardzo mi pomagaja,syn
                      ostatnio mi w kosciele powiedzial tata czy juz w Polsce porzdnych ksiezy nie
                      ma.Tylko przysylaja taka cholote,ktora jak katarynka wola tylko o pieniadze.
                      • oszolom.z.radia.maryja Re: oto mój ideał kobiety 01.04.05, 00:10
                        jaki ojciec taki syn jaka matka taka córka...można więc powiedzieć że
                        klerofobie i katolikofobie toje dzieci wyssaly z mlekiem matki i z ojcowską
                        dyscypliną
                    • karmin-cynober Re: oto mój ideał oszoloma 01.04.05, 00:09
                      szczeka mi opada z wrazenia. Jakis ty spoleczny... wyrwac naiwna ze wsi, we
                      wszystko Ci uwierzy, bedzie cie sluchac i nie pyskowac.
                      • oszolom.z.radia.maryja Re: oto mój ideał oszoloma 01.04.05, 00:11
                        wszytsko zalezy od podejścia
                        • prawdziwy_polak_katolik Re: oto mój ideał oszoloma 02.04.05, 12:27

> wszytsko zalezy od podejścia

Mondże powiedziane! Brawo!
                    • piekielny.twist Re: oto mój ideał kobiety 01.04.05, 00:10

> podjąlem walkę z nietolerancją wielkomiejskich mieszczuchów wobec ludzi z
                      > prowincji

:))))
                      ach... to dobrze, że mi to wreszcie wyjaśniłeś, bo nie zorientowałam się :)
                      (ale ja z dużego miasta jestem, więc ułomnam)

• oszolom.z.radia.maryja Re: oto mój ideał kobiety 01.04.05, 00:13
                        ja też jestem z dużego miasta choć moje korzenie rodzinne tkwią na wsi
                        • plopli Dlaczego? 01.04.05, 13:35
                          Powiedz nam lepiej dlaczego w twoich ulubionyh mediach nikt ani słowem nie
                          napomknął o pogorszeniu się stanu zdrowia papieża?
                          • oszolom.z.radia.maryja Re: Dlaczego? 11.04.05, 21:32
                            było powiedziane..dla nas to był taki szok ze nie chcieliśmy w to wierzyć..
            • platformiak Re: oto mój ideał kobiety 01.04.05, 09:13

> po co mi wirtualna miłośc skoro mam prawdziwą wprawdzie nie ze wsi ale tez
              nie
              > z wielkiego miasta...
              To po kiego zrobiłeś taki wątak jak masz????? Dla mnei to zdrada, ja nigdy
              czegos takiego bym nie zrobił swojej: mówienia znajomym, że podoba mi się
              dziewczyna jak jestem z inną. Dla mnie to złamanie V przykazania (ten fragment
              o porządliwym spojrzeniu)nie mówiąc o świństwie jaki ejj zrobiłeś.
        • jtb Re: oto mój ideał kobiety 31.03.05, 23:12

Ja jestem wierny pani Sobeckiej
          • oszolom.z.radia.maryja Re: oto mój ideał kobiety 01.04.05, 00:04
            jesteś z Torunia? glosujesz na nia w wyborach?
    • karmin-cynober Re: oto mój ideał oszoloma 31.03.05, 21:50
      Widze ze ten watek to wydarzenia dnia. Nawet radio ma ryja spadlo w dol.
      • oszolom.z.radia.maryja Maryja to jedno słowo! 31.03.05, 23:21
        obrażasz cześć Matki Boga Jezusa Chrystusa Syna Człowieczego obrażasz też było
        nie było Zydówkę...
        • karmin-cynober Re: Maryja to jedno słowo! 31.03.05, 23:24
          Napisalam dwa slowa, a to, ze ty zlozyles sobie jedno slowo to tylko twoja
          interpretacja.
          • oszolom.z.radia.maryja Re: Maryja to jedno słowo! 31.03.05, 23:46
            jeśli już chcesz pisać te slowo oddzielnie to nie w kontekście radia
            • karmin-cynober Re: Maryja to jedno słowo! 31.03.05, 23:57
              Twoje skojarzenia to twoja sprawa. Nie mow mi co mam pisac.
              • oszolom.z.radia.maryja Re: Maryja to jedno słowo! 01.04.05, 00:03
                nie tylko moja..być może również admina tego forum a ona takich antysemityzmów
                nie puści plazem
                • karmin-cynober Re: Maryja to jedno słowo! 01.04.05, 00:12
                  Gdzie ty antysemityzm teraz znalazles?
                  • oszolom.z.radia.maryja Re: Maryja to jedno słowo! 01.04.05, 00:16
                    w drwieniu sobie z imienia Maryji a wiemże wielu z was lubi podkreślać jej
                    żydowskie pochodzenie
        • neceser Re: Maryja to jedno słowo! 31.03.05, 23:28
          a radyjo nazyjan co ma ryja i zlodzieja za szefa antysemite . to ile jest slow,
          nazolu?
          • oszolom.z.radia.maryja Re: Maryja to jedno słowo! 31.03.05, 23:47
            Uwaga:
            Nie odpisuj na posty łamiące regulamin! Lepiej zgłoś je, klikając czerwony kosz.
    • kropekuk Akademia Podlaska? Zwana kiedys siedlecka 31.03.05, 21:53
      "Sorbona"...
      • tojajurek Oszołek jako teoretyk seksu jest rozbrajający 01.04.05, 00:32
        Mam dla Ciebie Oszołku pouczającą anegdotę. Przyda Ci się.

Siedzi baca przed szałasem na hali i całuje się po prawej ręce. Przechodzący
        turysta zaciekawiony pyta:
        - Baco co wy robicie, co to ma być?
        Baca na to ze stoickim spokojem:
        - Gro wstępno.
      • oszolom.z.radia.maryja a co ty masz do Akademii Podlaskiej? 11.04.05, 16:36
        lepiej taka niż zadna
    • grom3 Re: Sliczne !!! 01.04.05, 00:38
      Jasiu patrzy na ksiedza jak ten wbija gwozdz,co sie tak na mnie patrzysz Jasiu
      bo chce slyszec co ksieza mowia jak sie uderza mlotkiem w palec.
    • elojka Re: oto mój ideał kobiety 01.04.05, 00:45
      oszołom, ale ona w tym wywiadzie wyszła trochę na idiotkę zacietrzewioną...
      • grom3 Re: oto mój ideał kobiety 01.04.05, 01:01
        elojka wszyscy to rozumiemy ale oszolom nasluchal sie radia Maryja i wolno
        mysli,jak mu na to pozwola.
      • prawdziwy_polak_katolik HWAŁA BOCHATEROM! NIECH RZYJE MŁODZIERZ W.!!! 01.04.05, 15:12
        POPIERAM WAS KOCHANI!

ROBICIE DOBROM ROBOTE I JESTEŚCIE JEDYNI KTUŻY MOGOM URATOWAĆ RZECZPOSPOLITOM!

SAM BARDZO BYM HCIAŁ ZAPISAĆ SIEM DO MŁODZIERZY WSZECHPOLSKIEJ, ALE JESTEM ZA
        STARY I MNIE NIE PRZYJMOM - RZADNA ZE MNIE MŁODZERZ, BO MAM 60 LAT.

BENDEM NA WAS ZAWSZE GŁOSOWAŁ, BO TE KOMUCHY, KATOLEWAKI I INNE GRABIERZCE-
        KULCZYKI SOM OKROPNE!

DOSYĆ JURZ ZŁODZIEJSTWA!

TYLKO MŁODZIERZ Z PANEM GIERTYHEM I SAMOOBRONA Z PANEM LEPEREM MORZE NAS
        URATOWAĆ OD ŚMIERCI GŁODOWEJ!

PRECZ Z WAŁENSOM!
      • oszolom.z.radia.maryja Re: oto mój ideał kobiety 11.04.05, 15:06
        to twoje zdanie...
    • yossarian18 Re: oto mój ideał kobiety 01.04.05, 13:11
      Pani A.
      Od Kiedy Pamiętam Zawsze Cię Szukałem
      I Kiedy Byłaś Blisko, Gdzieś Mi Umykałaś
      W Nocy Na Dworcu Gdzie Dostałem W Twarz
      W Kałuży Krwi Zobaczyłem Twoje Oczy

Od Kiedy Pamiętam Zawsze Powtarzałaś
      Że To Nie Będzie Łatwe Z Tobą Wytrzymać
      Że Potrzebujesz Ciągle Wiary I Nadziei
      Że Miłość Do Ciebie Może Mnie Zabić

Minęło Tyle Lat A My Wciąż Jesteśmy Razem
      Z Wszystkimi Dobrymi I Złymi Chwilami
      Bywają Lepsze I Gorsze Dni
      Ale Wiem, Że Miłość Przezwycięży Wszystko

Jesteś Wyspą Miłości Na Oceanie Nienawiści
      Jesteś Falą Spokoju W Sztormową Noc
      Jesteś Wiatrem Żagle W bezwietrzny Dzień
      Jesteś Wszystkim Tego Czego Potrzebuję
      • tojajurek Re: oto mój ideał kobiety 01.04.05, 13:39

Pewien wiekowy raz staruszek
        Leżał na łóżku wśród poduszek
        I cicho szeptał do swej żony,
        W twarz jej wpijając wzrok zamglony:

Żyliśmy razem, moja miła
        I nigdyś mnie nie opuściła,
        W każdym nieszczęściu, w każdej dobie
        Czułem obecność twą przy sobie.

Pamiętasz dawne to spotkanie,
        Gdy mnie pobili jacyś dranie
        I chociaż krew się ze mnie lała,
        Tyś jedna mnie opatrywała.

Gdy z pracy mnie na pysk wyleli
        I wszystkie plany diabli wzięli,
        W tej całej biedzie i zamęcie
        Ty trwałaś przy mnie nieugięcie.

A gdy się los odwrócił znowu
        I nasz samochód wpadł do rowu,
        To ty wezwałaś pogotowie
        I wszystko na twej było głowie.

A kiedy domek nasz się spalił,
        Ten cios zupełnie mnie powalił,
        Choć byłem całkiem załamany
        Mówiłaś: Jestem tu, kochany.

Kiedy bankructwo na mnie spadło
        I całą forsę firmy zjadło,
        A sprawa w sądzie była w toku –
        Ty stale byłaś przy mym boku.

A gdy siedziałem w kryminale
        Przez rok nie widząc słońca wcale,
        Choć pluli na mnie przyjaciele –
        Ty w każdą byłaś tam niedzielę.

Gdy tak wspominam swoje życie,
        Jedno wynika zeń niezbicie -
        Sama się o te słowa prosisz:
        PECHA, CHOLERO, MI PRZYNOSISZ !

(JD)
      • oszolom.z.radia.maryja Re: oto mój ideał kobiety 10.04.05, 22:46
        sam napisałeś ten wiersz?
    • taki.sobie.znikad politolog z Akademii Podlaskiej !! Hahaha 01.04.05, 13:46
      Powinna wypowiadac sie raczej na temat Bialej Podlaskiej, a nie Europy ! Mloda
      oszolomka marzaca o duzej karierze ! Boje sie,ze panienka sie rozczaruje i
      bedzie musiala pozostac przy powiekszaniu liczby ludnosci Bialej Podlaskiej.Jej
      tolerancja w stosunku do komuszych kolaborantow swiadczy o jej glupocie,
      wasalstwie wobec szefow i obludzie. Typowo LPRorydzykowska moralnosc i
      mentalnosc.
      • oszolom.z.radia.maryja Re: politolog z Akademii Podlaskiej !! Hahaha 15.04.05, 18:33
        większa radość z jednego nawróconego niż z 99 sprawiedliwych
    • ianek70 ideał kobiety jest idiotką? 01.04.05, 14:09
      Widocznie nie ma zielonego pojęcia o polityce - chwali Thatcher, wielką fankę
      złodziejskiej prywatyzacji i wyprzedaży majątku narodowego.
    • oszolom.z.radia.maryja w związku ze stanem zdrowia papieża proszę nie - 01.04.05, 14:46
      -podbijać tego watku...
      • prawdziwy_polak_katolik Re: w związku ze stanem zdrowia papieża proszę ni 01.04.05, 15:14

> -podbijać tego watku...

HWAŁA BOCHATEROM! NIECH RZYJE MŁODZIERZ WSZECHPOLSKA!

POPIERAM WAS KOCHANI!

ROBICIE DOBROM ROBOTE I JESTEŚCIE JEDYNI KTUŻY MOGOM URATOWAĆ RZECZPOSPOLITOM!

SAM BARDZO BYM HCIAŁ ZAPISAĆ SIEM DO MŁODZIERZY WSZECHPOLSKIEJ, ALE JESTEM ZA
        STARY I MNIE NIE PRZYJMOM - RZADNA ZE MNIE MŁODZERZ, BO MAM 60 LAT.

BENDEM NA WAS ZAWSZE GŁOSOWAŁ, BO TE KOMUCHY, KATOLEWAKI I INNE GRABIERZCE-
        KULCZYKI SOM OKROPNE!

DOSYĆ JURZ ZŁODZIEJSTWA!

TYLKO MŁODZIERZ Z PANEM GIERTYHEM I SAMOOBRONA Z PANEM LEPEREM MORZE NAS
        URATOWAĆ OD ŚMIERCI GŁODOWEJ!

PRECZ Z WAŁENSOM!

POZDRAWIAM PRAWDZIWYCH PATRYJOTUW!
      • czyzunia [...] 01.04.05, 15:14
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
        • grom3 Re: w związku ze stanem zdrowia papieża proszę ni 02.04.05, 12:38
          Oszolom tego po tobie sie nie spodziewalem,czy dziwki nie moga poczekac.Taki z
          ciebie katolik bielmo masz na oczach.
          • prawdziwy_polak_katolik Re: w związku ze stanem zdrowia papieża proszę ni 05.04.05, 14:49
            grom3 napisał:

> Oszolom tego po tobie sie nie spodziewalem,czy dziwki nie moga poczekac.Taki
            z
            > ciebie katolik bielmo masz na oczach.

Faktycznie wstyd! Wstyd Panie Oszołom!
    • gnievvko1968 a ta ? prawda ze piekna? 05.04.05, 15:03
      te rude wlosy......
      zakochaj sie oszolom!

www.nie.com.pl/main.php?dzial=akt&id=5403&zaznacz=Iza
      • platformiak Re: a ta ? prawda ze piekna? 05.04.05, 18:00
        gnievvko1968 napisał:

> te rude wlosy......
        > zakochaj sie oszolom!
        >
        > www.nie.com.pl/main.php?dzial=akt&id=5403&zaznacz=Iza
        Rude ponoć wredne..
      • oszolom.z.radia.maryja nie mogę otworzyć tej strony... 10.04.05, 22:20
        Oops, we can't open the web page you requested
    • karmin-cynober Re: oto mój ideał kobiety 10.04.05, 22:42
      Ta strona nazywa sie "kuszenie Sw. Antoniego"
      • oszolom.z.radia.maryja Re: oto mój ideał kobiety 10.04.05, 22:44
        no i co jest na tej stronie?
        • karmin-cynober Re: oto mój ideał kobiety 10.04.05, 22:52
          Ala z ciebie katolik. Poplacze sie ze smiechu.
          Zapewne jest tam Hieronimus Bosch.
          • oszolom.z.radia.maryja Re: oto mój ideał kobiety 11.04.05, 15:07
            mogę się domyślać bo skoro to jest link do NIE...ale na szcęście nie wyświetla
            mi się
    • baikadent Re: oto mój ideał kobiety 11.04.05, 17:17
      Ło Jezusiczku...
      • oszolom.z.radia.maryja Re: oto mój ideał kobiety 11.04.05, 21:15
        nie wzywaj imienia Pana Boga swego nadaremno...
        • baikadent Re: oto mój ideał kobiety 11.04.05, 21:47
          Nie mojego oszołomku drogi z czegoś tam maryjowego. A Ty w ogóle cos robisz poza
          byciem na forum? Bo wszedzie raczysz publikę wpisami swemi...i chyba 24 na dobę
          Na spacer sie chociaż przejdż.

> nie wzywaj imienia Pana Boga swego nadaremno...
          • oszolom.z.radia.maryja Re: oto mój ideał kobiety 11.04.05, 21:49
            na forum dziś wszedłem o godz 15...a teraz jest 21.50...w między czasie nie
            było mnie 3, 4 moze 5 godzin
            • baikadent Re: oto mój ideał kobiety 11.04.05, 22:26
              O jejku to sorki. Ale czesto tu bywasz jako oszołomek ulubiony nasz, tudziez pod
              innymi nickami jako ten motylek.

> na forum dziś wszedłem o godz 15...a teraz jest 21.50...w między czasie nie
              > było mnie 3, 4 moze 5 godzin
              • oszolom.z.radia.maryja Re: oto mój ideał kobiety 11.04.05, 22:34
                uzywam tylko jednego nicku...aż tak trudno uwierzyć ci w to ze ktoś na tym
                forum może podzielać moje poglądy?
    • szatek100 Eeee tam....Nie taka zła :) 11.04.05, 22:21
      Poza tym nie mozna oceniać urody kobiety na podstawie jednego małego zdjecia ;)
      Musze jednak zawiesć Twoje nadzieje.Moim skromnym zdaniem taka wszechpolska
      pani prezes nie poleci na skromnego oszołoma z rm.Napewno marzy po nocach o
      wysokim , przystojnym i charyzmatycznym Romanie Giertychu.Tak naprawdę nie
      zapisła sie do "młodziezy" dla dla jakiejś nudnej ideologii , ale własnie dla
      niego !!Jako że w lidze jedyna konkurencją do serca lidera jest Nowina-
      Konopczyna i Wrzodak pani Anna z pewnoscia posiadzie wreszcie dusze Romka.A
      potem to juz stara spiewka...Bedzie bardzo niezadowolona , gdyz infaantylny i
      nieodpowiedzialny Giertych bedzie sie zajmował nie nią , ale bzdurami
      typu "Wielka Katolicka Polska poza UE".W koncu , jak to czesto bywa , zostawi
      przywódce LPR dla jego ojca - człowieka stabilnego i dojrzałego - prawdziwego
      mężczyzny

pzdr
      • baikadent Re: Eeee tam....Nie taka zła :) 11.04.05, 22:32
        Weź nie załamuj oszołomka. Uda mu się!
        szatek100 napisał:

> Poza tym nie mozna oceniać urody kobiety na podstawie jednego małego zdjecia ;)
        > Musze jednak zawiesć Twoje nadzieje.Moim skromnym zdaniem taka wszechpolska
        > pani prezes nie poleci na skromnego oszołoma z rm.Napewno marzy po nocach o
        > wysokim , przystojnym i charyzmatycznym Romanie Giertychu.Tak naprawdę nie
        > zapisła sie do "młodziezy" dla dla jakiejś nudnej ideologii , ale własnie dla
        > niego !!Jako że w lidze jedyna konkurencją do serca lidera jest Nowina-
        > Konopczyna i Wrzodak pani Anna z pewnoscia posiadzie wreszcie dusze Romka.A
        > potem to juz stara spiewka...Bedzie bardzo niezadowolona , gdyz infaantylny i
        > nieodpowiedzialny Giertych bedzie sie zajmował nie nią , ale bzdurami
        > typu "Wielka Katolicka Polska poza UE".W koncu , jak to czesto bywa , zostawi
        > przywódce LPR dla jego ojca - człowieka stabilnego i dojrzałego - prawdziwego
        > mężczyzny
        >
        > pzdr
        • oszolom.z.radia.maryja Re: Eeee tam....Nie taka zła :) 11.04.05, 22:35
          o czym wy dyskutujecie?
          • szatek100 Re: Eeee tam....Nie taka zła :) 11.04.05, 22:46
            Ja wyraziłem swoje watpliwosci co do Twoich szans u pani Anny , a mój rozmówca
            oskarzył mnie o sianie defetyzmu i kapitulanctwa ;)

pzdr
            • oszolom.z.radia.maryja Re: Eeee tam....Nie taka zła :) 12.04.05, 18:21
              teraz to już w ogóle zgubiłem wątek
              • prawdziwy_polak_katolik Re: Eeee tam....Nie taka zła :) 14.04.05, 13:22

> teraz to już w ogóle zgubiłem wątek

Co zgubiłeś??? Jak ty siem wyrarzasz! To grzeh urzywać takich słuw!!!
                • oszolom.z.radia.maryja Re: Eeee tam....Nie taka zła :) 14.04.05, 17:58
                  a kto ciebie ortografii uczyl?
                  • prawdziwy_polak_katolik Re: Eeee tam....Nie taka zła :) 14.04.05, 18:44

> a kto ciebie ortografii uczyl?

Nie bondź złośliwy! Jestem starym człowiekiem i mi siem szacunek należy!
                    Polskiego uczył mnie polski ksiondz w Kazachstanie! Tam siem urodziłem i
                    wychowałem, a teraz mnie przyjeli spowrotem do Ojczyzny dobrzy ludzie z Lublina!
                    • oszolom.z.radia.maryja Re: Eeee tam....Nie taka zła :) 14.04.05, 18:47
                      aświstak siedzi i zwija sreberka...a na placzki brunetki blondynki jak foczki
                      jedna obok drugiej...
                      • prawdziwy_polak_katolik Re: Eeee tam....Nie taka zła :) 14.04.05, 18:56

> aświstak siedzi i zwija sreberka...a na placzki brunetki blondynki jak foczki
                        > jedna obok drugiej...

Nie rozumiem co Pan pisze...
                        • oszolom.z.radia.maryja Re: Eeee tam....Nie taka zła :) 14.04.05, 18:58
                          przepraszam najmocniej..mialo być a na plaży brunetki blondynki jak foczki
                          jedna obok drugiej
                          • prawdziwy_polak_katolik Re: Eeee tam....Nie taka zła :) 14.04.05, 19:06
                            To coś grzesznego co Pan piszesz! Nadal nie widzem zwionzku.
                            • oszolom.z.radia.maryja Re: Eeee tam....Nie taka zła :) 14.04.05, 20:28
                              boś tępy...zmień nicka albo naucz sie zasad polskiej ortografii
                              • karmin-cynober Re: Eeee tam....Nie taka zła :) 15.04.05, 06:38

> boś tępy...zmień nicka albo naucz sie zasad polskiej ortografii

powiedzial oszolom.z.radia.maria do prawdziwego.polaka.katolika.

• oszolom.z.radia.maryja Re: Eeee tam....Nie taka zła :) 15.04.05, 18:05
                                  z niego taki katolik jak z koziej d..trąba
                                  • prawdziwy_polak_katolik Re: Eeee tam....Nie taka zła :) 26.04.05, 15:35

> z niego taki katolik jak z koziej d..trąba

Ty masonie!
                                    • oszolom.z.radia.maryja Re: Eeee tam....Nie taka zła :) 26.04.05, 16:16
                                      bredzisz kolego..co dzisiaj piłeś?
    • grom3 Re: oto mój ideał kobiety 15.04.05, 03:24
      Buty gumowe widly do reki chusta na glowie oto idealna kobieta dla oszoloma.
      • oszolom.z.radia.maryja Re: oto mój ideał kobiety 15.04.05, 18:05
        jakieś uprzedzenia? kompleksy?
    • gosc.z.korony WIDAĆ WSZECHPOLAKI NIEZBYT URODZIWE SĄ... 15.04.05, 09:36
      Na poczatek, a propos urody: wszedłem sobie kiedyś na stronę Młodzieży
      Wszechpolskiej i przeglądałem zamieszczone tam informacje na temat kierownictwa
      tej organizacji. Ludzie! Jakie interesujące fizjonomie zebrano w jednym
      miejscu! Jeśli tak miałby wyglądać wzorzez urody Polaka, to sorry... ale Naszej
      Nacji grozi wymarcie, i to z przyczyn innych niż ekonomiczne, albo spiskowe.
      Urody Pani Ani nie komentuję, bo nie wydała mi się ona aż taka beee. Inna rzecz
      natomiast zwróciła moją uwagę: w tekście wspomniano o jakiejś nieznanej
      mi ,,Akademii Orła'' kształcącej nowy narybek narodowej młodzieży. A cóż to,
      może mnie ktoś oświeci, za ustrojstwa rosną Nam pod bokiem? Intrygująca też
      była wzmianka o Panu Leszku Szymańskim - byłym ZSMP-owcu bawiącym się teraz w
      prawdziwego Polaka. Wszystko to do kupy śmieszne jakieś, poskładane i bardzo
      podejrzane. Faszyzm niemiecki też był taki - ni to wydra, ni to zając, ni to
      wilk, aż pewnego dnia pokazał na co go stać. ,,Akademia Orła'' - też coś...
      śmiechy jakieś... a może Howgart?
      • oszolom.z.radia.maryja Re: WIDAĆ WSZECHPOLAKI NIEZBYT URODZIWE SĄ... 15.04.05, 18:07
        to nasza inicjatywa..kierownictwo LPR podjęło kroki znmierzajace do utworzenia
        własnego uniwersytetu wolnego od wpływu zgubnych lewackich ideologii
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka