stanislaw_remuszko 28.04.05, 23:45 Czyli jak media robią ludziom (co do faktów) wodę z mózgu: 80.49.254.9/tym/faktpol4.htm Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tdkot Re: Prawda o Stanisławie Tymińskim 29.04.05, 00:08 to bardzo madry facet powinni go wybrac na prezydenta a bedziemy za Peru o 100 lat do tylu Odpowiedz Link Zgłoś
pjuk Trypolis - Toronto 29.04.05, 04:38 ten koncowy fragment jego zwierzen nawet mi sie spodobal : Podczas kampanii prezydenckiej oskarżano mnie o współpracę z KGB, SB, a nawet z Kaddafim. Ponoć latałem często do Trypolisu, co skwapliwie potwierdzała redaktor Ewa Milewicz z „Gazety Wyborczej”. Potem ówczesny szef MSW, Krzysztof Kozłowski z Unii Wolności, który dzisiaj jest redaktorem naczelnym „Tygodnika Powszechnego”, tłumaczył, że zaszła nieszczęśliwa pomyłka, bo w komputerze MSW z danymi o przelotach Trypolis jest zaraz przy Toronto. Przez te kłamstwa i prowokacje do dziś niektórzy sądzą, że byłem jakimś agentem. Dam milion złotych każdemu, kto to udowodni. Odpowiedz Link Zgłoś
czur-czur-ra dobre hasło 01.05.05, 00:19 Mnie ten fragment najbardziej się podoba: "Dam milion złotych każdemu". Powinno to być jego główne hasło wyborcze. Odpowiedz Link Zgłoś
stanislaw_remuszko Pan Tymiński jest czysty jak Lacrima Christi. 30.04.05, 22:23 Kto sądzi inaczej, niech pierwszy rzuci kamieniem - byle konkretnym (weryfikowalnym i nieanonimowym). Odpowiedz Link Zgłoś
basia.basia Re: Pan Tymiński jest czysty jak Lacrima Christi. 01.05.05, 01:00 stanislaw_remuszko napisała: > Kto sądzi inaczej, niech pierwszy rzuci kamieniem - byle konkretnym > (weryfikowalnym i nieanonimowym). Odświeżyłam sobie lekturę "Pierwszych lat III RP" Dudka. W rozdziale o drugiej turze wyborów prezydenckich opisuje tę kampanię nienawiści przeciwko Tymińskiemu w wykonaniu obozu Wałęsy i Mazowieckiego, jednakże te wszystkie wredne numery z kłamstwami na jego temat pochodziły, jak się okazało, z MSW. Dudek pisze, że styl tej kampanii nie świadczy najlepiej o poziomie kultury politycznej a ilustruje tę opinię dając obficie przykłady inwektyw, którymi go obrzucano (również opowiada o przebiegu tych wszystkich rozgrywek przeciw niemu). Dudek nie broni Tymińskiego jako kandydata ale konkluduje, że w tej kampanii: "po raz drugi po czerwcu 1989 r. nie zwrócono uwagi na istnienie w Polsce kilkumilionowej - i stale rosnącej - grrupy wyborców (...)". Niestety lekceważenie tej "ciemnej masy", "niedorosłych do demokracji", "niewiarygodnie ciemnych" itp. zemściło się okrutnie, bo zagospodarowała ich SdRP, Samoobrona itd. Miał rację. Odpowiedz Link Zgłoś
oborovy Re: Pan Tymin´ski jest czysty jak Lacrima Christi. 01.05.05, 03:20 Jesli to prawda, to czemu Giertych sie z nim spotykal na Jasnej Gorze? Odpowiedz Link Zgłoś
czur-czur-ra Re: Pan Tymiński jest jak Basia.Basia 01.05.05, 09:20 Tak, Basiu.Basiu, masz zupełną rację, kwiaty miały piaszczystą ziemię, a róże takiej nie lubią. A ponadto: "Shakira pozostaje wierna swojemu narzeczonemu "mimo licznych pokus", marzy o tym, żeby mieć dzieci i uprawiać pomidory". Odpowiedz Link Zgłoś
czur-czur-ra ziemia piaszczysta i smażone zielone pomidory 30.04.05, 23:42 Tak, panie Stanisławie, ma pan zupełną rację, kwiaty miały piaszczystą ziemię, a róże takiej nie lubią. A ponadto: "Shakira pozostaje wierna swojemu narzeczonemu "mimo licznych pokus", marzy o tym, żeby mieć dzieci i uprawiać pomidory". Odpowiedz Link Zgłoś
waldi31 Re: Może Tymiński to dobry kandydat na prezydenta 01.05.05, 02:37 Może coś by się wreszcie w tym kraju zmieniło. Ja mam pensję głodową. Dzieci moje nie mają pracy. Dłużej już nie mogę tak żyć Nadzieja moja na lepsze życie to prezydent Tymiński. Boże dopomóż aby moje marzenie spełniło się Odpowiedz Link Zgłoś
mati_lecha Re: Może Tymiński to dobry kandydat na prezydenta 01.05.05, 02:43 Ile lat mają Twoje dzieci? Odpowiedz Link Zgłoś
misterpee Re: komputerowe interesy pana Stanislawa 01.05.05, 05:50 zadziwiajca jest ze ksiazka napisana jest jezykiem dosyc odstraczajacym, pan Stanislaw wyglada na szczesciaza, ktory lubi miec duzo dzieci i nie ma szczescia do kobiet ktoreby podzielaly jego kulturalne tradycje. jednak wszystko uklada sie pomyslnie wszystkie dzieci chodza do szkoly, byle zony go odwiedzaja i nawet sa zaprzyjaznione miedzy soba i swoimi dzieci. Pan Stanislaw nie chodzi do disco zeby podlapac kandydatke na zone, romans odbywa sie na internecie i to na skale globalna, jestesmy w chinach i peru, czasami zagladamy do Poludniowej Afryki, Izraela, Do Hong-Kongu pan staislaw wysyla emisariuszy. Romans sie toczy a business rozwija sie bez przeszkod. Pan Stanislaw robi albo dostarcza komputery dla Wielkie Armi Swiatowego Mocarstwa. Ten kontrakt trwa juz wiele lat i bedzi trwal dlugo, poniewaz dobrego przedsiebiorce ma sie niemal na stale. Jest tylko pytanie, kazdy kto zna ten kontynet wie ze kazdy kto otrzymuje kontraky rzadowy jest doskonale przeswietlony przez wszystkie agencje. W tym wypadku komputery dla najbardziej tajnego samolotu swiata magaja kontraktura rownie tajnego i zaufanego. Pan Stanislaw tych stosunkow nie wytlumaczyl, opisal dkladnie jedynie swoje klopoty rodzinne i jazde traktorem po swojej farmie pod Toronto. Szkoda bo wlasciwie nie jestesmy zainteresowani jego zyciem prywatnym. Pan Stanislaw pownien nas przekonac ze jego praca dla ibnstytucji prowadzacej wojne z polowa swiata , jak zapowiedzial Bush, przez nastepne 50 lat, nie jest w konflikcie z interesami Polski. Pan Stanislaw szczyci sie sie milionami dolarow, biedna Polska musi zabezpieczyc swoje biliony dolarow przed zlodziejami z sadow Brooklyna. Odpowiedz Link Zgłoś
malgos22 Re: komputerowe interesy pana Stanislawa 01.05.05, 09:05 No to akurat jest jasne, że to Kadafii z KGB mu załatwiło, według Michnika. A dobrze pamietam co Michnik i GW pisała. A tak w ogóle, to Czy Michnik przeprosił już Tymińskiego, bo jest na to najwyższy czas. Odpowiedz Link Zgłoś
waldi31 Re: komputerowe interesy pana Stanislawa 01.05.05, 19:50 malgos22 napisała: > A tak w ogóle, to Czy Michnik przeprosił już Tymińskiego, bo jest na to > najwyższy czas. Przeprosił i ja jestem dumny z A. Michnika, że udosępnił Tymińskiemu swoje strony Gazety Wyborczej I bardzo dobrze,że Michnik wspiera Tymińskiego w wyborach na Prezydenta. Ja mam nadzieję, że moje dzieci bedą mieć w kraju wreszcie pracę. Boże dopomóż Tymińskiemu. Odpowiedz Link Zgłoś
olo1033 Re: komputerowe interesy pana Stanislawa 01.05.05, 20:24 waldi31 napisał: > malgos22 napisała: > > A tak w ogóle, to Czy Michnik przeprosił już Tymińskiego, bo jest na to > > najwyższy czas >>>>>>>czarny kondor z Peru planuje przylot do Polski na wybory z teczką i hakami na rywali,15 lat temu startował i coś nie wyszło a teraz ????myślę że warunki atmosferyczne ulegną pogorszeniu w czasie lotu i kondor będzie wodował awaryjnie gdzieś na oceanie .... Odpowiedz Link Zgłoś
malgos22 Tam masz dowody na Tymińskiego 01.05.05, 09:33 80.49.254.9/tym/agenttym.htm A Ci cykliści to chyba z redakcji Gazety Wyboczej. Odpowiedz Link Zgłoś