margaryna.margaryna 11.05.05, 10:10 Po co Polacy mieliby ich ogladac i jeszcze za to slono placic? Czy my nie mamy wlasnych i lepszych teatrow? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
joannabarska Przeciw ignorancji! 11.05.05, 11:29 margaryna.margaryna napisała: > Po co Polacy mieliby ich ogladac i jeszcze za to slono placic? Czy my nie mamy > wlasnych i > lepszych teatrow?+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ Swoją wypowiedzią wykazujesz swoją kompletną ignorację,ale nie jest to przypadek tu odosobniony. Odpowiedz Link Zgłoś
margaryna.margaryna Re: Przeciw ignorancji! 11.05.05, 11:36 Polska sztuka jest znana na calym swiecie, np. Kantora wystawiali ostatnio w Izraelu ... Takie sztuki jak "Zemsta" czy "Pan Wolodyjowski" powinny byc polecane mlodziezy na lekcjach! Odpowiedz Link Zgłoś
wielki.inkwizytor Re: Przeciw ignorancji! 11.05.05, 12:08 Boze! Ty widzisz i nie grzmisz! I ta osoba potrafi obslugiwac komputer a sztuki od powiesci nie odroznia? Zadziwia mnie jak mozna z calkowita beztroska wypisywac takie bzdury: margaryna.margaryna napisała: > Polska sztuka jest znana na calym swiecie, np. Kantora wystawiali ostatnio w Iz > raelu ... Takie > sztuki jak "Zemsta" czy "Pan Wolodyjowski" powinny byc polecane mlodziezy na le > kcjach! Odpowiedz Link Zgłoś
kropekuk Margaryna sobie kpi. Ale wczoraj byl tu autentyk, 11.05.05, 12:10 nazywajacy spektakle Bolszoj "sztukami" - "Teatr" w nazwie widac to mu zasugerowal ;) Odpowiedz Link Zgłoś
wielki.inkwizytor Re: Margaryna sobie kpi. Ale wczoraj byl tu auten 11.05.05, 12:14 Jezeli tak to przepraszam i zwracam honor Margarynie.Margarynie :))) Ale juz takie bzdury zdarzalo mi sie na tym forum czytac (ze to sprawa honoru itp) ze mi juz nerwy puszczaja przez glupote niektorych moich Rodakow! Take care m8 :) Odpowiedz Link Zgłoś
kropekuk Re: Przeciw ignorancji! 11.05.05, 11:38 Aska, na zartach sie nie znasz? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
gosc.z.korony He! He! He! - ,,marna trupa amatorów'' 11.05.05, 12:10 - dobre sobie! he! he! he! Odpowiedz Link Zgłoś
margaryna.margaryna Re: He! He! He! - ,,marna trupa amatorów'' 11.05.05, 12:14 Nie maja nawet Budki Suflera ... szutniki Odpowiedz Link Zgłoś
tyta.nic1 Re: Teatr Wielki z Moskwy to trupa amatorow! 11.05.05, 12:22 margaryna.margaryna napisała: > Po co Polacy mieliby ich ogladac i jeszcze za to slono placic? Czy my nie mamy > wlasnych i > lepszych teatrow? Chętnie bym Ci odpowiedział, ale najpierw musisz mi wyjaśnić kto to lub co to jest ten teatr, czy jak mu tam!? Pewnie wiesz, skoro o tym piszesz! A co do sztuk, to myślę że "Przegląd Sportowy" jest najlepszy! Odpowiedz Link Zgłoś
margaryna.margaryna Re: Teatr Wielki z Moskwy to trupa amatorow! 11.05.05, 12:29 Przeglad przeszedl w obce rece, a nawet dr Dyzma zawsze mowil, ze najlepsze to co polskie dal Polakow bo najzdrowsze jak wodka polska a nie rosyjska! Odpowiedz Link Zgłoś