lupus.lupus 19.05.05, 08:10 Jak nisko trzeba upaść by nazwać artykuł o śledztwie IPN w sprawie 17.09.39: "Wojna polsko-ruska pod ipn-owską flagą"? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
vice_versa Re: tabloid 19.05.05, 08:24 Upaść trzeba skądś. Najlepiej z jakiejś wysokości. W tej gazecie styl już nawet nie faluje, stała się tubą propagandy... Takie np. teksty Michnika są propagandą dla tych intelektualistów, którzy wolą nie myśleć... To jest jakiś poziom, ale tytuły też są nie lepsze, no bo taki tytuł: Kanalia, kanalia, kanalia! sieje pokój społeczny i płonie jak żagiew sprawiedliwości, którą Michnik podpala prawicowy ekstremistyczny motłoch... Odpowiedz Link Zgłoś
nat.ka Re: tabloid 19.05.05, 11:11 fuj poza tym jak widzę "wojna polsko ruska..." to dostaję uczulenia:) Odpowiedz Link Zgłoś
mn7 Re: tabloid 19.05.05, 11:46 lupus.lupus napisał: > Jak nisko trzeba upaść by nazwać artykuł o śledztwie IPN w sprawie > 17.09.39: "Wojna polsko-ruska pod ipn-owską flagą"? Bardzo nisko. Niestety, wciąż da się jeszcze niżej. Odpowiedz Link Zgłoś
gargamel.z.rm ekshumacja zwok, nowa awantura - po co to Polsce ? 19.05.05, 11:58 Czy ktos ma watpliwosci ws napasci na Polske 17 wrzesnia ? Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Re: ekshumacja zwok, nowa awantura - po co to Pol 19.05.05, 11:59 gargamel.z.rm napisał: > Czy ktos ma watpliwosci ws napasci na Polske 17 wrzesnia ? Rosjanie? Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Re: tabloid 19.05.05, 12:02 lupus.lupus napisał: > Jak nisko trzeba upaść by nazwać artykuł o śledztwie IPN w sprawie > 17.09.39: "Wojna polsko-ruska pod ipn-owską flagą"? Ja już myślałem, że to Czuchnowski popełnił taki tytuł, ale patrzę, a to Paweł Wroński. Czy można upaść niżej? Nie wiem. Po jego występie w "Warto rozmawiać" i pytaniu czy strajkujący stoczniowcy potrafią adjustować teksty jak Maleszka, pozostawiam mu spore rezerwy. Odpowiedz Link Zgłoś