monika_k 10.07.02, 10:23 Co się dzieje z Lepperem dawno nic o nim nie słyszałem Czyżby rząd polski zabronił podawania w mediach informacji o nim pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: flisak6 Re: Lepper IP: *.tarnobrzeg.cvx.ppp.tpnet.pl 10.07.02, 19:33 Pan Lepper chwilowo schowany przez SLD-wróci gdy będzie głosowanie ustawy lustracyjnej.Spoko !!!!! Wszystko pod kontrolą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: synandrzeja Re: Lepper IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 10.07.02, 22:37 Doskonale wiemy że media terroryzowane przez sekretaża Czarzastego (z sld) nie podają wiele informacji o Lepperze. Oszukuje takze GAZETA WYBORCZA, myślicie, że dlaczego to forum ma tylko dwie opinie (a napewno napisano ich znacznie więcej, sam napisałem wcześniej 3). Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Re: Lepper 10.07.02, 22:51 monika_k napisał(a): > > Co się dzieje z Lepperem dawno nic o nim nie słyszałem > Czyżby rząd polski zabronił podawania w mediach informacji o nim Sprawa jest prozaiczna, Andrzej L. wyrzuca gnoj, a to nie jest medialne zajecie. Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Re: ale jak bys ty to robil to by bylo 11.07.02, 00:44 Ale nie bedzie. A ty nie przeszkadzaj sobie i wyrzucaj dalej. Jeszcze siedem fur ci zostalo. Odpowiedz Link Zgłoś