Dodaj do ulubionych

Wiece zamiast Parady Równości w Warszawie

• jan.szulc Re: Wiece zamiast Parady Równości w Warszawie 06.06.05, 18:33
      Tylko czekamy na nowe pomysly pana Kwak-Kwak ;]

Niech ktos kaczce powie, ze z siebie posmiewisko robi, bo to zaczyna byc zalosne :/
      • ratatatam Re: Wiece zamiast Parady Równości w Warszawie 06.06.05, 18:36
        jasne - kaczor wystawia sie na posmiewisko w przeiwienstwie do szyszkowskiej i
        i jej nazi-gejow - radze przyjrzec sie jak wygladaly poprzednie manifestacje
        tego rodzaju w polsce i na nie tylko - i potem mowic o tym kto sie osmiesza i w
        jaki sposob
        • yeellow Re: Wiece zamiast Parady Równości w Warszawie 06.06.05, 18:37
          a jak wygladaly poprzednie tego rodzaju manifestacje w Polsce? Byles? Widziales?
          • ratatatam Re: Wiece zamiast Parady Równości w Warszawie 06.06.05, 18:39
            bylem - widzialem - bylo przyjsc popatrzec
            • shygay Re: Wiece zamiast Parady Równości w Warszawie 06.06.05, 18:40
              Co cię na nich tak bardzo obużyło?
              • gekon1979 Re: Wiece zamiast Parady Równości w Warszawie 06.06.05, 18:42
                mnie czerowni, ktorzy tam sie panoszyli, pod roznymi postaciami, np. czerwone feministki - bolszewicy, chorzy umyslowo!!!!!!
                • yeellow Re: Wiece zamiast Parady Równości w Warszawie 06.06.05, 18:44
                  a co Ty tam robiles? Miales przeciez siedziec w domu i ignorowac.
                  • gekon1979 w TV widzialem, slyszales o telewizji?? 06.06.05, 18:47
                    a ponadto w gazetach tez mozna znalezc teczowa horde, a mylse ze podobnie jak nazisci, powinni miec swa niszowa gazetke i tam o tym pisac
                    • yeellow Re: w TV widzialem, slyszales o telewizji?? 06.06.05, 18:51
                      Ty tez moglbys sobie znalezc jakies niszowe forum i tam pisac.
              • ratatatam Re: Wiece zamiast Parady Równości w Warszawie 06.06.05, 18:43
                shygay napisał:

> Co cię na nich tak bardzo obużyło?

np szymon niemiec udajacy ukrzyzowanego jezusa
                • yeellow Re: Wiece zamiast Parady Równości w Warszawie 06.06.05, 18:52
                  gorszy byl od tego z filmu Gibsona?
            • yeellow Re: Wiece zamiast Parady Równości w Warszawie 06.06.05, 18:40
              No to opowiedz, jakich to nazi-gejow widziales...

pewnie byles z tymi, co rzucali kamieniami.
            • scarborough_fair Re: Wiece zamiast Parady Równości w Warszawie 06.06.05, 18:46
              Parada równości????
              To znaczy, że pedzio pedziowi równy?

Tylko po co to zaraz manifestować?
      • shygay JA SIĘ NIE MOGĘ DOCZEKAĆ OUTOWANIA... 06.06.05, 18:37
        Ja się nie mogę doczekać, kiedy zacznie się odkrywanie hipokryzji częsci
        homofobicznych polityków oraz duchownych. To będzie lepsze niż dzika
        lustracja.... :-)
        • werter-6 [...] 06.06.05, 18:40
          Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
          • shygay Re: . 06.06.05, 18:41
            Na priv werterku :-)
            • werter-6 Nie mogę przyjacielu!!! 06.06.05, 18:45
              Zostawiam sobie to na deser,ale zapewniam Cie ze,nie jestem K----ą, Chcieli to
              dlaczego nie,??napisz do mnie na adres ,gazety.pl
        • ratatatam Re: JA SIĘ NIE MOGĘ DOCZEKAĆ OUTOWANIA... 06.06.05, 18:40
          i tu jest odpowiedz na pytanie jakie sa kulisy tego "ruchu" ROTFL nazi-gejow
          wlaczacyh rzekomo o swoje prawa
          • werter-6 Jesteś w kompletnym blędzie./ ratatatam 06.06.05, 18:48
            • ratatatam Re: Jesteś w kompletnym blędzie./ ratatatam 06.06.05, 18:51
              nie, raczej sie nie myle
              • werter-6 Zaczyna to być Ciekawe, ratatatam 06.06.05, 18:59
                Mógl byś szerzej??
                • katolik_polski1 Re: Zaczyna to być Ciekawe, ratatatam 06.06.05, 19:07
                  raczej glebiej! Ha,HA ,HA
                  • ratatatam Re: Zaczyna to być Ciekawe, ratatatam 06.06.05, 19:15
                    nie przeginaj kolego... to nie byl monolog, a ja nie z tych co nadstawiaja
                    drugi puldupek

;]

ps. faktycznie moze nie trzeba sie wdawac w takie dyskusje
                  • ratatatam Re: Zaczyna to być Ciekawe, ratatatam 06.06.05, 19:16
                    ale swoja droga dobre :DDDDDD
            • ratatatam Re: Jesteś w kompletnym blędzie./ ratatatam 06.06.05, 19:04
              wiesz werter ja swoim malym rozumkiem i wyobraznia jestem w stanie - nie tyle
              zrozumiec- ile przyjac do wiadomosci fakt ze 2 osobnikow tej samej plci zywi do
              siebie uczucia , ktore przytlaczajaca wiekszosc populacji zywi do plci
              odmniennej - to samo jesli chodzi o pociag seksualny - nie mozna ignorowac
              faktow - to jest oczywiste- nie wlaze z butami w niczyje zycie prywatne -
              prywatnosc to sfera zastrzezona - problem zaczyna sie wtedy , gdy z pobudek
              ideologicznych i z inspiracji ideologicznej homoseksualisci usiluja mnie zmusic
              bym uznal ze to co robia jest " normalne" bez wzgledu na to czy ja wierze w
              istnienie jakichs " obiektywnych" norm w tym wzgledzie czy nie - najwazniejsz w
              w tym wszytskim jest przymus i presja jak na mnie sie wywiera bym przyznal
              racje tam gdzi jej przyznac nie chce - czy to jasne ?? nie interesuje mnie
              kto z kim w jaki sposob uprawia sex ! i nie zycze sobie zeby kogokolwiek ( ani
              kaczynskiego ani szyszkowska ) interesowala ta sfera mojego zycia - o ile ja
              sam dobrowolnie nie zechce o tym mowic - a ktos dobrowolnie nie zechce tego
              sluchac - a w "aferze z parada nazi -gejow" czegos takego nie widze 0 widze
              probe zmuszneia mnie do zainteresowania sie zyciem seksualnyum jakiejs czesci
              ludzi co wiecej prubuje mi sie narzucic z gory ocene ich zachowan... wiesz jak
              jest - kazda akcja wywoluje reakcje - a kazdy atak - jakis odruch obronny -
              jesli etatowi ideolodzy homosexualizmu rozkrecaja zadyme bo chca z tego czerpac
              korzysci polityczne i finansowe to sie musza liczyc z reakcja
        • gekon1979 Re: JA SIĘ NIE MOGĘ DOCZEKAĆ OUTOWANIA... 06.06.05, 18:40
          ja jestem za tym zebyscie to zrobili
          ciekawe
          lecz z drugije strony, znaczy ze chcecie ukarac normalnych ludzi o odmiennej orientacji
          ktorzy nie chca by ta orientacja byla pretekstem do niepokojow spolecznych
          • yeellow Re: JA SIĘ NIE MOGĘ DOCZEKAĆ OUTOWANIA... 06.06.05, 18:43
            zabawne, przeciez Ty te niepokoje podsycasz... Dulszczyzna na calego.
            • gekon1979 Re: JA SIĘ NIE MOGĘ DOCZEKAĆ OUTOWANIA... 06.06.05, 18:45
              gdzie podsycam??
              nawoluje moze do rzucania kamieni??
              prowokowania??
              nie ja chce zeby ludzie wogole zignorowali szyszkowska i teczowe hordy, wtedy ten przebiegly Lord Sith(Darth Szyszka) straci swoja moc, podobnie jak jej teczowa horda, skonczy tam gdzie reszta planktonu - na niezauwazalnym, smietniku historii!!!!!
              • yeellow Re: JA SIĘ NIE MOGĘ DOCZEKAĆ OUTOWANIA... 06.06.05, 18:49
                to daj przyklad i sam ignoruj. A gardlujac podsycasz.
                • gekon1979 Re: JA SIĘ NIE MOGĘ DOCZEKAĆ OUTOWANIA... 06.06.05, 18:51
                  nie zamkniesz mi ust!!!!!!1
                  chcecie by przestac mowic, i siedzieic w cieniu, i biernie sie patrzec!!
                  o nie!!
                  taka wasza metoda, malymi kroczkami i, skok, nagle sie budzimy w rzeczywistosci gdy w Polsce, homo beda mogly adoptowac dzieci, a pedofile je sobie wykorzystywac, bo do tego wkoncu teczowa horda bedzie ciagnac, swa postepowa, kretynska ideologie
                  • yeellow Re: JA SIĘ NIE MOGĘ DOCZEKAĆ OUTOWANIA... 06.06.05, 18:53
                    a skad, ja chce, zebys pisal, pisal, pisal. Smieszne to i samo sie
                    kompromituje, nie trzeba specjalnie pomagac.
                  • shygay Re: JA SIĘ NIE MOGĘ DOCZEKAĆ OUTOWANIA... 06.06.05, 18:56
                    Nie denerwuj się tak, bo to niezdrowe :-)
                    Opisywany przez Ciebie scenariusz jest małoprawdopodobny w polskich realiach,
                    może za jakieś kilkadziesiąt lat Polacy zaakceptują normalną egzystencję
                    homosiów w społeczeństwie.
                    Ale skąd ci pedofile? heh..
                    • gekon1979 Re: JA SIĘ NIE MOGĘ DOCZEKAĆ OUTOWANIA... 06.06.05, 18:58
                      no przeciez was akceptuja!!
                      ktos was lapie i wrzuca do swieconej wody, ciagnie na sile do kosciola(jezeli na dodatek jestescie antykatolikami), zakaz pracy
                      nie ma
                      wiekszosc narodu, ma do was neutralny stosunek,
                      a zobaczysz ze za 50 lat, na zachodzie pedofilia bedize legalna
                      • yeellow Re: JA SIĘ NIE MOGĘ DOCZEKAĆ OUTOWANIA... 06.06.05, 19:01
                        Akceptuja? Bez zartow. Widac na tym forum jak bardzo akceptuja.
                        • gekon1979 Re: JA SIĘ NIE MOGĘ DOCZEKAĆ OUTOWANIA... 06.06.05, 19:03
                          oczywiscie ze tak!!
                          ale to nie znaczy ze mamy ogladac te parady(mowie o stylu zachodnim)
                          • yeellow Re: JA SIĘ NIE MOGĘ DOCZEKAĆ OUTOWANIA... 06.06.05, 19:05
                            ktos Ci kaze ogladac? Przeciez Ty zostajesz w domu i ignorujesz, pamietasz?
                      • shygay Re: JA SIĘ NIE MOGĘ DOCZEKAĆ OUTOWANIA... 06.06.05, 21:50
                        Badania społeczne pokazują, że nie jest tak różowo - kolorowo, jak to
                        przedstawiasz. Zgadnij kogo Polacy najbardziej niechętnie widzieliby w swoim
                        sąsiedztwie?
          • shygay Re: JA SIĘ NIE MOGĘ DOCZEKAĆ OUTOWANIA... 06.06.05, 18:45
            Nie, nie... "outing" dotyczy tylko tych polityków i duchownych -
            homoseksualistów, którzy uparcie nas zwalczają, piętnują etc. Tych, którzy
            kalają własne gniazdo. A normalni - ba neutralni niechaj sobie w spokoju żyją i
            używają :-)
            • gekon1979 Re: JA SIĘ NIE MOGĘ DOCZEKAĆ OUTOWANIA... 06.06.05, 18:56
              no to oni zdobeda wtedy poparcie RM
              beda ich wozic i pokazywac jako homo, ktorzy nie uznaja swej orientacji
              i penwie beda chcieli sie leczyc z homoseksualizmu
              to bedzie cyrk
          • werter-6 Ale ty Gekon jesteś zaklamany!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 06.06.05, 18:47
            • gekon1979 Re: Ale ty Gekon jesteś zaklamany!!!!!!!!!!!!!!!! 06.06.05, 18:55
              uzasadnij swoj poglad, moj wielce szacowny niemiecki sasiedzie zza odry
              • yeellow Re: Ale ty Gekon jesteś zaklamany!!!!!!!!!!!!!!!! 06.06.05, 18:56
                a po co? sam wystarczajaco uzasadniasz :-)
              • werter-6 Typowo katolicka hipokryzja!!! 06.06.05, 19:05
                • gekon1979 no widze ze sie nie doczekam 06.06.05, 19:08
                  umiesz tylko szkalowac innych
                  a na marginesie
                  mowielm ci werterku, ze nei jestem katolikiem, no tak ale z towim uposledzeniem, masz prawo nie pamietac postow z przed paru godzin
                  • werter-6 yeellow , tobie już napisal 06.06.05, 19:15
                    • gekon1979 ale yeellow tez nic nie napisal 06.06.05, 19:20
                      stosuje twoje metody, belkoczac cos tam, watpie zeby rozumial o co mi chodzi
                      a ja chcialbym zebys mnie oswiecil, powiedzial co cie pchnelo do takich wnioskow
                      • yeellow Re: ale yeellow tez nic nie napisal 06.06.05, 19:27
                        Ok, prosisz, masz. Z jednej strony krytykujesz tych, ktorzy wedlug Ciebie
                        patrza czarno-bialo. Ty, wedle swojego mniemania widzisz swiat kolorowo. Ale
                        zaraz potem okazuje sie, ze dla Ciebie idealny swiat, to swiat sredniakow. Bez
                        gejow, bez moherowych beretow, wszystko szaro-bure, zeby czasem zaden koltun
                        sie nie zdenerwowal. Piszesz, ze trzeba parade ignorowac, a podsycasz ciagle
                        nienawisc piszac o "zboczencach" i "chorych ludziach". Epatujesz umilowaniem
                        sredniactwa i przecietniactwa. Ja uwazam, ze i geje i moherowe berety moga
                        sobie organizowac manifestacje i parady. I dobrze, ze swiat jest kolorowy, bo
                        odmiennosci ubogacaja. No, ale mialem pisac o Tobie, wiec juz wystarczy.
                        Zadowolony?
                        • gekon1979 Re: ale yeellow tez nic nie napisal 06.06.05, 19:31
                          alez bardzo zle mnie wobec tego zrozumiales
                          ja nie jestem jak co neiktorzy tutaj za eksterminacja, czy narzucaneim komus stylu zycia
                          ja uwazam ze skrajnosci nei powinny miec duzego wplywu na spoleczenstwo - tak jak to mialo miejsce w wykonaniu hitlerka
                          uwazam, ze swiat jaki chca nam urzadzic moherowe berety, czy teczowa horda, to swiat z gruntu jednobiegunowy, gdzie reszta bedzie dyskryminowana
                          moje oburzenie budzi fakt, ze np. zowlniono kogos z pracy za jego orientacje, ale uwazam ze parady golodupcow, to jest fatalna rzecz
                          • gekon1979 PS 06.06.05, 19:33
                            ja chce uslyszec werterka, pewnie teraz musi dlugo pomyslec, ale sadze ze sie zniecheci, bo to za trudne dla niego
                            • ratatatam Re: PS 06.06.05, 19:39
                              trzonek do siekiery duzy- 7 zl
                              trzonek do szpadla - 8 zl
                              trzonek do kilofa - okolo 15 zl

jak zamówisz u znajomego stolarza bedzie taniej

;]
                          • yeellow Re: ale yeellow tez nic nie napisal 06.06.05, 19:40
                            czyli chcesz spoleczenstwa sredniakow. A ja chce, zeby w spoleczenstwie byli
                            widoczni i geje i moherowe berety, zeby scieraly sie rozne opinie i rozne
                            swiaty, ale bez glupiej agresji i przemocy. Niech kazdy bedzie rowny i korzysta
                            z prawa w tym samym stopniu. Alterglobalisci moga manifestowac, to geje tez.
                            Nie wiem, dlaczego uwazasz, ze parada odbedzie sie bez spodni. Masz jakis
                            spaczony wizerunek geja i parada sie przyda, zebys poznal prawde.
                            A jezeli chcesz przywolywac smiale parady zachodnie, to rozumiem, ze karnawal w
                            Rio tez Ci sie nie podoba. Najlepiej szare mundurki i marsz rownym krokiem, bez
                            odchylen i dewiacji...
                            • gekon1979 ja chce spokoju 06.06.05, 19:43
                              zeby zajmowac sie realnymi problemami, a nie pie..mi, z pod znaku teczowej hordy(gdzie alterglobalistow zaliczam)
                              co ktos robi u siebie, to mnie nei interesuje, osobiscie sobie moge gardzic homoseksualizmem, ale nie bede go zwalczal
                              natomiast bede zwalczal teczowa horde!! ktora jest nastepca, nazistow i bolszewikow
                              • yeellow Re: ja chce spokoju 06.06.05, 19:47
                                to chcesz spokoju, czy chcesz zwalczac? Znowu sprzecznosc.

P.S. Strasznie dziecinne sa te Twoje porownania do nazistow i bolszewikow...
                                • gekon1979 Re: ja chce spokoju 06.06.05, 19:49
                                  one nie sa dziecinne, to fakt, nowa dyktatura w imie wyzszego dobra, i znowu wyjda z tego gulagi
                                  chce spokoju, ale to nie znaczyz ze bede spokojnie sobie patrzyl jak rozwala sie Polske
                                  • yeellow Re: ja chce spokoju 06.06.05, 19:59
                                    jaka dykatura... jakie gulagi... W pietke juz gonisz...
                                    • gekon1979 Re: ja chce spokoju 06.06.05, 20:04
                                      alez tym sie skonczy, ja poprostu wybiegam w przyszlosc
                                      nie jestem krotkowzroczny, a i wiem jak przewaznie takie hordy pieklo wprowadzaly w zycie
                                      teczowa horda, to nastepcy hordy czerwonej i brunatnej
                                      i sa to ludzie tego samego typu co nazisci czy bolszewcicy, w imie swej ideologi sa wstanie wyczyniac nawet najokrutniejsze zbrodnie, usprawiedliwiajac to swa utopijna chora wizja swiata
                                      • yeellow Re: ja chce spokoju 06.06.05, 20:05
                                        Masz jeszcze inne paranoje niz geje zamykajacy Cie w gulagu? Taka
                                        dalekowzrocznosc musi byc bardzo meczaca...
                                        • gekon1979 Re: ja chce spokoju 06.06.05, 20:14
                                          to nie jest paranoja tylko analiza sytuacji
                                          uwazam ze do tego dojdzie
                                          radykalni homo juz zaatakowali katedre w paryzu, to przed smak tego co sie bedzie dzialo
                                          dlaczego uwazasz ze teczowa horda u wladzy nie bedzie miala swojego odpowiednika inkwizycji/oprycznicy/NKWD/gestapo??
                                          moim zdaniem tak, bo teczowa horda, to skrajna lewicowa zbieranina (alterglobalisci, komunisci i inne chore ludy), ktorzy zmienili tylko kolor z czerwieni na teczowa flage, a do ideologi dodali kilka nowych frazesow
                                          • yeellow Re: ja chce spokoju 06.06.05, 20:20
                                            te fantazje pozostawie juz bez komentarza. Wyrazy wspolczucia.
                          • shygay Re: ale yeellow tez nic nie napisal 06.06.05, 21:56
                            gekon1979 napisał:

> moje oburzenie budzi fakt, ze np. zowlniono kogos z pracy za jego orientacje,

Naprawdę czy tylko tak piszesz ?? :>
    • maniek226 Re: Wiece zamiast Parady Równości w Warszawie 06.06.05, 18:39
      powinni reaktywować ZOMO i wysłać w iejsce tych zgromadzeń żeby poćwiczyć
      pałowanie
    • sobre Obluda do kwadratu. Homo organizuja 06.06.05, 18:41
      "manifestacje na rzecz wolności, równości i demokracji." Czy wolnosc wyrazania
      swojego zniesmaczenia ekshibicjonizmem dewiacji seksualnych tez miala byc
      manifestowania. Rownosc w przedstawianiu roznych zdan, takze przeciwnych, na
      lamach np. GW tez miala byc manifestowana ? no i na dokladke 'demokracja'.
    • pgnia8757 Re: Wiece zamiast Parady Równości w Warszawie 06.06.05, 18:48
      Ciekawe, ze dzisiejszy news z katedry Notre dame w paryzu gdzie geje zrobili
      sobie show i pobili proboszcza jakos sie noie przebil do Gazety i internetu. I
      niech ktos mi teraz powie, ze w mediach nie rządzi lobby gejowskie...Wolność i
      tolerancja tylko dla postepowców
      • shygay Re: Wiece zamiast Parady Równości w Warszawie 06.06.05, 18:50
        wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,2749810.html
        oto link do wiaqdomości o ND w Paryżu.
    • solaris_ Re: Wieńce zamiast Parady Równości w Warszawie 06.06.05, 19:09
      mammamia6 napisała:

> To smutne, że trzeba w ten sposób egzekwować konstytucyjne prawo do
      > pokojowych zgromadzeń. Może Prezydent Kaczyński znów wymyśli jakiś nowy,
      > absurdalny powód, by zablokować wiece.
      > o sole mio
      • treyy KATOLAND - BLEEEEEEEEEEE 06.06.05, 19:32
        Takie rzeczy moga sie dziac tylko w tej dziczy nad wisla...ehhhh
        • ratatatam Re: KATOLAND - BLEEEEEEEEEEE 06.06.05, 19:36
          samoloty do Telawiwu masz chyba codziennie z Okecia - szerokiej drogi
    • kozaczek3 [...] 06.06.05, 19:38
      • gekon1979 a moze jest aseksualny 06.06.05, 19:39
        i woli prowadzic biale zycie??
        i co ci do tego??
      • ratatatam Re: Czy brat LechJarosław będzie na wiecu z kocha 06.06.05, 19:41
        oj zadrośnik z ciebie, zazdrośnik - idz przypudruj nosek ...
        • kozaczek3 [...] 06.06.05, 19:48
        • obserwatorpl2005 Re: Czy brat LechJarosław będzie na wiecu z kocha 06.06.05, 19:55
          Wszystkim tym homoseksualistom, ktorzy tutaj truja o homoseksualizmie jako
          cesze wrodzonej chcialbym stanowczo powiedziec: nieprawda.
          Wiem to bardzo dobrze bo na wlasnym przykladzie.
          Jestem przekonany ze u wiekszosci podstawa ich zboczenia sa niepowodzenia z
          dziewczynami albo inne warunki zewnetrzne, ktore wplynely na ich zachowanie.
          Orientacji seksualnej nie dostaje sie podczas urodzenia.
          Majac 17 lat malo braklo zebym zostal homoseksualista. Gdyby nie stanowcza
          interwencja mojego brata, swoj homoseksualizm moglbym rozwinac do poziomu
          Waszego, o tym jestem przekonany.
          Natomiast teraz na mysl o homoseksualnym seksie zbiera mi sie na wymioty.
          Mowicie ze to nie o seks chodzi, a o co?. Jesli seks jest podstawa kazdego
          udanego zwiazku. Meskie przyjaznie sa bardzo wskazane, dlaczego wiec nie
          pozostaniecie przyjaciolmi na cale zycie.
          No coz, wspolczuje wszystkim homoseksualistom, bo to choroba. Ale nie traccie
          nadziei, to jest uleczalna choroba.
          • pe1 Re: Czy brat LechJarosław będzie na wiecu z kocha 06.06.05, 21:28
            co jeszcze wymyślisz?
    • gekon1979 Re: jest aseksualny skąd wiesz ?? 06.06.05, 19:51
      werter ty jestes szalony!!
      zniwolony przez seks, wszystko sie dla ciebie sprowadza do luzka
      smieszny jestes
      • werter-6 A tobie tego szaleństwa brakuje!! 06.06.05, 20:21
        • gekon1979 Re: A tobie tego szaleństwa brakuje!! 06.06.05, 20:28
          nie dziekuje
          wole nie byc szalony w twoim stylu
          dziekuje bogom ze nie jestem "szalony" jak ty werterku
      • shygay Re: jest aseksualny skąd wiesz ?? 06.06.05, 22:24
        Jak możesz twierdzić, że dla niego wszystko sprowadza się do seksu skoro nie
        znasz człowieka?
        • gekon1979 Re: jest aseksualny skąd wiesz ?? 06.06.05, 22:58
          no czytam jego wypowiedzi
    • xxxxyyyyzzzz [...] 06.06.05, 19:56
      • ratatatam [...] 06.06.05, 19:58
        • gekon1979 albo cos robi z innym adminem :P 06.06.05, 20:05
          bo cos nei kasuje
    • katolik_polski1 MOZNA ZROBIC DOBRY INTERES NA ZGNILYCH JAJACH 06.06.05, 20:02
      Sam juz wykupilem dwa stragany na trasie wiecu !
      Beda jaja i pomidory ,tez zgnile !
      Mlodziez i rencisci maja 50% znizki .
      Serdecznie zapraszam na wiec rownosci !
      Dla kazdego cos wesolego !
      Atrakcja dla doroslych i dla dziatek !
      • ratatatam Re: MOZNA ZROBIC DOBRY INTERES NA ZGNILYCH JAJACH 06.06.05, 20:03
        nie nie nie - tylko trzonki do kilofów :]

Oi Oi Oi !!!
      • ratatatam Re: MOZNA ZROBIC DOBRY INTERES NA ZGNILYCH JAJACH 06.06.05, 20:05
        dobry interes to na zgnilych jajach zrobia niektorzy lekarze :D
        • katolik_polski1 Re: MOZNA ZROBIC DOBRY INTERES NA ZGNILYCH JAJACH 06.06.05, 20:20
          Na zgnilych jajach najlepszy interes robia grabarze !
          Lekarze zarobia wiecej,jak beda homoseksualnych
          odsylac na badania psychiatryczne sila !
          • ratatatam Re: MOZNA ZROBIC DOBRY INTERES NA ZGNILYCH JAJACH 06.06.05, 20:27
            a propos grabarzy i cmentarnych klimatow:czy nekrofilia jest w polsce
            przestepstwem? czy tez prawo nie normuje zachowan sexualnych tego rodzaju?
            wie ktos jak to jest ? zasadniczo nekrofil wspolzyjac (???) z trupem nie
            wyrzadza mu krzywdy choc trudno mowic o obopolnej zgodzie ... a co z nekrofilem
            uprawiajacym sex ze zwlokami nieletnich ... przed jakimi powaznymi wyzwaniami
            postawilo nas czlonkostwo w unii europejskiej...
            • yeellow Re: MOZNA ZROBIC DOBRY INTERES NA ZGNILYCH JAJACH 06.06.05, 20:32
              wszystko Ci sie pomylilo, czyzbys wyprobowywal trzonek od kilofa na wlasnej
              potylicy? Co ma UE do Twoich lozkowych igraszek? A na grabarza uwazaj, bo jak
              zobaczy, ze mu dol rozkopujesz to mozesz dostac wiekszy lomot niz Ci sie marzy
              na paradzie.
            • katolik_polski1 Re: MOZNA ZROBIC DOBRY INTERES NA ZGNILYCH JAJACH 06.06.05, 20:32
              To jest bezczeszczenie zwlok i jest karalne !
            • gekon1979 Re: MOZNA ZROBIC DOBRY INTERES NA ZGNILYCH JAJACH 06.06.05, 20:33
              cos chyba z bezczeszczeniem zwlok to jest, ale nie wiem dokladnie
    • jurek46pink Do sfrustrowanej "normalnej" większości ! 06.06.05, 20:11
      Do sfrustrowanej, agresywnej "normalnej" większości !

Na pewnym etapie rozwoju społecznego, obyczajowego, umysłowego "większosć" nie
      ma nic przeciwko temu by "mniejszość" nie musiała czuć się jak mniejszość. -

Ale jak takie konstatacje mogą przedrzeć się przez barierę agresji,
      wściekłości, nienawiści ?

• ratatatam Re: Do sfrustrowanej "normalnej" większości ! 06.06.05, 20:21
        na pewnym etapie rowoju wiekszosc ma sie czuc jak mniejszosc !!! wow! cool!!

dobre samopoczucie mniejszosci nie zmieni faktu ze ona ta mniejszoscia jest ...
        nie ? margines zawsze będzie marginesem , no ktos tu mnie pare linijek wyzej
        logiki formalnej chcial koniecznie nauczyc wiec moze teraz zareaguje wlasciwie.
        a co do frustarcji, agresji, nienawisci... to przytocze to co napisalem wyzej
        bo moze ci umknelo:

" jestem w stanie - nie tyle zrozumiec- ile przyjac do wiadomosci fakt, ze 2
        osobnikow tej samej plci moze zywic do siebie uczucia , ktore przytlaczajaca
        wiekszosc populacji zywi do plci odmniennej - to samo jesli chodzi o pociag
        seksualny -tak bywa - nie mozna ignorowac faktow - to jest oczywiste- nie
        wlaze z butami w niczyje zycie prywatne - prywatnosc to sfera zastrzezona -
        problem zaczyna sie wtedy , gdy z pobudek ideologicznych i z ideologicznej
        inspiracji aktywisci ruchow gejowskich usiluja mnie zmusic bym uznal, ze to co
        robia jest "normalne" bez wzgledu na to czy ja wierze/uznaję istnienie
        jakichs " obiektywnych" norm w tym wzgledzie czy tez nie - najwazniejsze w tym
        wszytskim sa: przymus i presja jak na mnie usiluje sie wywierac bym przyznal
        racje tam gdzie jej przyznac nie chce - do czego mam prawo - czy to jasne ??
        nie interesuje mnie kto z kim w jaki sposob uprawia sex ! i nie zycze sobie
        zeby kogokolwiek ( ani kaczynskiego ani szyszkowska ) interesowala ta sfera
        mojego zycia - o ile ja sam dobrowolnie nie zechce o tym mowic - a ktos
        dobrowolnie nie zechce tego sluchac - a w "aferze z parada nazi -gejow" widze
        jedynie probe zmuszenia mnie do zainteresowania sie zyciem seksualnyum jakiejs
        czesci ludzi co wiecej usiluje mi sie sila narzucic z gory ocene ich zachowan...
        jest - kazda akcja wywoluje reakcje - a kazdy atak - jakis odruch obronny -
        jesli etatowi ideolodzy homosexualizmu rozkrecaja zadyme bo chca z tego czerpac
        korzysci polityczne i finansowe to sie musza liczyc z reakcja
        • yeellow Re: Do sfrustrowanej "normalnej" większości ! 06.06.05, 20:28
          myslisz, ze belkot powtarzany wielokrotnie nabiera sensu?

Nikt Cie do niczego nie zmusza. Nie musisz isc na parade. Twoja argumentacja
          kupy sie wiec nie trzyma. A problem z Toba jest taki, ze nawolujesz do linczu.
          Jestes takim typowym homofobem, ktory mowi, ze gejow nawet rozumie i mu nie
          przeszkadzaja, a z tylu juz sciska trzonek od kilofa. Obludne to i tchorzliwe i
          przez takich jak Ty taka parada w ogole jest potrzebna. Bo jakby nie bylo
          Twojej agresji, to nikt by nie musial przeciw niej protestowac. Dramat polega
          na tym, ze to nie dotrze do kogos o mentalnosci karka.
          • ratatatam Re: Do sfrustrowanej "normalnej" większości ! 06.06.05, 20:42
            sluchaj nie jestem ani typowym ani nietypowym homofobem - nie jestem wogole
            homofobem - bo sie homoseksualistow nie boje - ani nie boje sie ze dostane
            wp...dol torebka ani nie boje sie tego, ze nagle odkryje u siebie skrywane
            tendencje homoseksualne - g. mnie obchodzi co ktos prywatnie robi !! powtarzam
            to setny raz - ale jesli ktos tak jak wy rozpoczyna agresywna dzialanosc
            publiczna to sie musi liczyc z agresywna reakcja - bo to jest dzialalnosci
            publicznej przypisane - jak ktos wylazi z wrzaskami na ulice - tak jak etatowi
            gejowsy aktywisci , korzy robia to nie w trosce o prawa mniejszowsci ale w
            trosce o wlasny szmal i wplywy polityczne to sie musi liczyc z tym ze jakis
            kark z trzonkiem od kilofa w lapach, ktoremu sie to nie spodoba stanie mu na
            drodze - to oczywiscie przenosnia ;]
            • pe1 Re: Do sfrustrowanej "normalnej" większości ! 06.06.05, 21:33
              > sluchaj nie jestem ani typowym ani nietypowym homofobem - nie jestem wogole
              > homofobem - bo sie homoseksualistow nie boje - ani nie boje sie ze dostane
              > wp...dol torebka ani nie boje sie tego, ze nagle odkryje u siebie skrywane

nieee? naprawdę?
              przecież widać, że trzęsiesz portkami, aż ikonki w windowsach podskakują.
              weź nerwosol.
            • yeellow Re: Do sfrustrowanej "normalnej" większości ! 06.06.05, 21:39
              dla mnie jednak jestes homofobem. Jestes jak antysemita, ktory tez nie jest
              przeciwko Zydom, ale chetnie wygnalby ich na Madagaskar, a wczesniej obil
              trzonkiem od kilofa. G.. Cie obchodzi i nic nie masz do gejow, ale oczywiscie
              uwazasz, ze geje chodza z torebkami. Taki serdeczny dowcip, nie?
              A agresywna dzialalnoscia nazywasz zorganizowanie wesolego happeningu w
              miescie. Na ktory nikt Cie sila nie ciagnie, ale Ty chcesz przyjsc, zeby
              rozgonic towarzystwo kijem, bo co sie zboczency beda bawic.

Masz mentalnosc karka, ktory wrzuci zapalona butelke do kanalow, gdzie
              mieszkaja "brudasy", pobije murzyna na ulicy (bo przeciez moze w domu siedziec,
              kto mu kazal po ulicy lazic) i pobije chlopaka, ktory mu wyglada na geja. A
              dziewczyne, ktora odwazyla sie przyznac na plakacie, ze jest lesbijka wyciagnie
              z autobusu i pobije. Takie jest zniwo Twojej karkowej mentalnosci.
        • jurek46pink Re: Do sfrustrowanej "normalnej" większości ! 06.06.05, 20:47
          Niestety, to nawet smutne można aż tak się nie mylić.

Właśnie agresja, frustracja i nienawiść, czyli silne negatywne emocje nie
          pozwoliły Ci nie tylko zrozumieć mojego, dość prostego zdania o
          relacji "większości" i "mniejszości" na pewnym etapie rozwoju... itd. ale,
          zdaje się, nawet spokojnie go przeczytać. Jesteś charakterystycznym tut.
          przykładem generowania potrzeby... obrony.
          Dziękuję, opuszczam towarzystwo Pana i Pana kolegów. -
          • ratatatam Re: Do sfrustrowanej "normalnej" większości ! 06.06.05, 20:51
            potrzeba obrony rodzi sie w sytacjach zagrozenia atakiem
      • katolik_polski1 Re: Do sfrustrowanej "normalnej" większości ! 06.06.05, 20:30

> Ale jak takie konstatacje mogą przedrzeć się przez barierę agresji,
        > wściekłości, nienawiści ?
        ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
        Agresje,wscieklosc i nienawisc pokazali homoseksualisci
        w Paryzu !Tu wychodzi prawdziwa natura "inaczej kochajacych".
        Kochac inaczej znaczy nienawidziec !

• talking_head Re: Do sfrustrowanej "normalnej" większości ! 06.06.05, 20:31
        jurek46pink napisał:

> Do sfrustrowanej, agresywnej "normalnej" większości !
        >
        > Na pewnym etapie rozwoju społecznego, obyczajowego, umysłowego "większosć"
        nie
        > ma nic przeciwko temu by "mniejszość" nie musiała czuć się jak mniejszość. -

JURECZKU, LUB MOŻE JURECZKO,
        NA PEWNYM ETAPIE ROZWOJU SPOŁECZNEGO NIE MA CZEGOŚ TAKIEGO JAK
        "WIĘKSZOŚĆ" I "MNIEJSZOŚĆ".
        LUDZI DZIELI SIĘ NA MĄDRYCH I GŁUPICH, ZARADNYCH I FAJTŁAPY,
        CZYŚCIOCHY I BRUDASY ITP/ITD
        TO LEWACTWO PO KOMPROMITACJI "WALKI KLAS", KTÓRA PRZYNIOSŁA ŚMIERĆ
        SETEK MILIONÓW LUDZI NA CAŁYM ŚWIECIE, W IMIĘ REWOLUCYJNEJ MANII
        ZMIENIANIA ŚWIATA ("GLOBALNA WIOSKA" I TEGO TYPU BREDNIE)
        PRÓBUJE DZIELIC SPOŁECZEŃSTWA NA ZWALCZAJĄCE SIĘ GRUPY INTERESÓW
        TWORZĄC SZTUCZNE PODZIAŁY.
        NA PRAWDĘ MOŻNA BYĆ DUMNYM NALEŻĄC DO NATURALNEJ MNIEJSZOŚCI
        LUDZI MYŚLĄCYCH, ALE CZY MOZNA BYĆ DUMNYM Z POWODO NADSTAWIANIA
        TYŁKA DRUGIEMU FACETOWI /

• gekon1979 Re: Do sfrustrowanej "normalnej" większości ! 06.06.05, 20:35
          i to jest prawda
          teczowa horda to nastepcy bolszewikow
        • yeellow Re: Do sfrustrowanej "normalnej" większości ! 06.06.05, 20:36
          i ci madrzy wiedza do czego sluzy klawisz CAPS LOCK, a ci glupi nie...
        • jurek46pink Re: Do sfrustrowanej "normalnej" większości ! 06.06.05, 20:55
          talking_head napisał:

> jurek46pink napisał:
          >
          > > Do sfrustrowanej, agresywnej "normalnej" większości !
          > >
          > > Na pewnym etapie rozwoju społecznego, obyczajowego, umysłowego "większosć
          > "
          > nie
          > > ma nic przeciwko temu by "mniejszość" nie musiała czuć się jak mniejszość
          > . -
          >
          Gadająca główko (może trzeba mniej gadać a trochę pomysleć) : obydwa okreslenia
          zostały użyte w CUDZYSŁOWIE. A więc zostały z czegoś zaczerpnięte. Z czego ? Z
          tut. przybytku. Są więc odniesieniem do tutaj wygenerowanych poglądów. To
          wszystko. A na próby złośliwości - nie odpowiadam.
          > JURECZKU, LUB MOŻE JURECZKO,
          > NA PEWNYM ETAPIE ROZWOJU SPOŁECZNEGO NIE MA CZEGOŚ TAKIEGO JAK
          > "WIĘKSZOŚĆ" I "MNIEJSZOŚĆ".
          > LUDZI DZIELI SIĘ NA MĄDRYCH I GŁUPICH, ZARADNYCH I FAJTŁAPY,
          > CZYŚCIOCHY I BRUDASY ITP/ITD
          > TO LEWACTWO PO KOMPROMITACJI "WALKI KLAS", KTÓRA PRZYNIOSŁA ŚMIERĆ
          > SETEK MILIONÓW LUDZI NA CAŁYM ŚWIECIE, W IMIĘ REWOLUCYJNEJ MANII
          > ZMIENIANIA ŚWIATA ("GLOBALNA WIOSKA" I TEGO TYPU BREDNIE)
          > PRÓBUJE DZIELIC SPOŁECZEŃSTWA NA ZWALCZAJĄCE SIĘ GRUPY INTERESÓW
          > TWORZĄC SZTUCZNE PODZIAŁY.
          > NA PRAWDĘ MOŻNA BYĆ DUMNYM NALEŻĄC DO NATURALNEJ MNIEJSZOŚCI
          > LUDZI MYŚLĄCYCH, ALE CZY MOZNA BYĆ DUMNYM Z POWODO NADSTAWIANIA
          > TYŁKA DRUGIEMU FACETOWI /
          >
    • bprzybysz WSTYD!!! 06.06.05, 20:24
      katolicy? chrzescijanie? buhahahahaha! anty-chrzescijanizm jak najbardziej.
      ciekawe jak dopasowac do chrzescijanskiej wiary, postepowanie tych zagorzalych
      katolikow, ktorzy wyciagneli dziewczyne za wlosy z tramwaju, a pozniej ja
      skatowali, tylko za to ze uczestniczyla w legalnej akcji 'niech nas zobacza'?
      jadowite zacietrzewiale nienawistne slowa i czyny. jak malo czasu musialo minac
      od smierci papieza zeby lzy zamienily sie w jadowity potok nienawisci. jakim
      ignorantem musi byc ten, ktory swoje nienawistne czyny i ideologie smie
      tlumaczyc nauka chrystusa. chrascijanizm = milosierdzie i nie ma nic wspolnego
      z nienawiscia. ci ktorzy uwazaja inaczej, odsylam do nowego testamentu i
      katechizmu.
      • ratatatam Re: WSTYD!!! 06.06.05, 20:31
        nie jestem chrzescijaninem wiec sie bujaj z tymi apelami !!! a jesli
        powolujesz sie juz na biblie to chce zauwayc ze tam sformulowano nakaz karania
        smiercia pedrylli , a co do nowego testamentu - mozna tam znalezc obszerne
        informacje na temat tego ze "meżołożcy" krolestwa niebieskiego nie
        odziedzicza... wiec zanim zaczniesz chrzescijaninie pouczac innych sam sie
        poducz w tej materii
        • bprzybysz Re: WSTYD!!! 06.06.05, 20:37
          prosze prosze... wiec powiedz mi gdzie w nowym testamencie z checia przeczytam.
          • ratatatam Re: WSTYD!!! 06.06.05, 20:49
            prosze :

Rz 1, 24 - 27 ; 1 Kor 6,9 ; 1 Tm 1 , 10 sam znajdziesz fragmenty czy mam
            przytaczac w calosci ??
            • ratatatam Re: WSTYD!!! 06.06.05, 20:56
              ok than:

Rz 1, 24 - 27
              Dlatego to wydał ich Bóg na pastwę bezecnych namiętności: mianowicie kobiety
              ich przemieniły pożycie zgodne z naturą na przeciwne naturze. (27) Podobnie też
              i mężczyźni, porzuciwszy normalne współżycie z kobietą, zapałali nawzajem żądzą
              ku sobie, mężczyźni z mężczyznami uprawiając bezwstyd i na samych sobie
              ponosząc zapłatę należną za zboczenie.

1 Kor 6,9

Czyż nie wiecie, że niesprawiedliwi nie posiądą królestwa Bożego? Nie łudźcie
              się! Ani rozpustnicy, ani bałwochwalcy, ani cudzołożnicy, ani rozwięźli, ani
              mężczyźni współżyjący z sobą,

1 Tm 1 , 10

Wiemy zaś, że Prawo jest dobre, jeśli je ktoś prawnie stosuje, (9) rozumiejąc,
              że Prawo nie dla sprawiedliwego jest przeznaczone, ale dla postępujących
              bezprawnie i dla niesfornych, bezbożnych i grzeszników, dla niegodziwych i
              światowców, dla ojcobójców i matkobójców, dla zabójców, (10) dla rozpustników,
              dla mężczyzn współżyjących z sobą, dla handlarzy niewolnikami, kłamców,
              krzywoprzysięzców i [dla popełniających] cokolwiek innego, co jest sprzeczne ze
              zdrową nauką,

itd itp itd
              • bprzybysz Re: WSTYD!!! 06.06.05, 21:27
                ratatatam napisał:

> ok than:
                >
                > Rz 1, 24 - 27
                >
                > 1 Kor 6,9
                > 1 Tm 1 , 10

przeczytalem wszystko i nie znalazlem ani jednego slowa, ktore popieraloby
                zjadliwosc czy tez uzasadnienie wyciagania homoseksualnych dziewczyn z wozów za
                wlosy i napierdzielanie je. chyba musisz jeszcze poszukac. powodzenia
        • yeellow Re: WSTYD!!! 06.06.05, 20:39
          Wszysto musisz brac do siebie, pepku swiata? Moze podaj zrodlo, gdzie w Biblii
          jest "nakaz karania smiercia pedryli"? Ale pewnie nie podasz, bo jestes malym
          klamczuszkiem.
          • ratatatam Re: WSTYD!!! 06.06.05, 21:05
            alez prosze w starym w nowym gdzie tylko chcesz homoseksualizm potępiony jest
            wyraźnie - w Starym Testamencie (Księga Kapłańska 18, 22 i 29/20, 13; Księga
            Izajasza 3, 9; Księga Rodzaju 18, 20; 19, 12-13; 19, 24-25/27-28) i Nowym
            Testamencie (św. Paweł - List do Rzymian 1, 24-27; 1, 32; 1 List do Tymoteusza
            1, 9-10; 1 List do Koryntian 6, 9-10; święty Piotr - 2 List św. Piotra 2, 6-9).

• yeellow Re: WSTYD!!! 06.06.05, 21:31
              i gdzie konkretnie jest "nakaz karania smiercia pedryli"? Bo jakos nie
              znalazlem.
        • bprzybysz Re: WSTYD!!! 06.06.05, 20:40
          prosze prosze powiedz gdzie w nowym testamencie z checia poczytam. pewnie takie
          sielskie scenki z napierd... dziewczyn tez ci sie podobaja he? mysle ze lepiej
          wyczuwam chrzescijanska mysl niz wiekszosc na tym forum
          • xxxxyyyyzzzz BPRZYBYSZ, skonczyly ci sie argumenty, 06.06.05, 21:11
            okazales sie niedouczonym krzykaczem.
            Pederastia i milosc lesbijska nie sa normalne, i niewazne, ze jakas potargana
            mowi inaczej.
            A ja powiem, ze zoofilia nie jest niczym zlym, jesli nie towarzyszy jej przemoc
            (nawiasem mowiac, przemoc dyskwalifikuje kazdy zwiazek). Zgodzisz sie ze mna?
            Nie? Wyjasnij.
            • werter-6 Odpowiadam za Przybysza 06.06.05, 21:19
              Z wami w zasadzie się nie dyskuskutuje , po tym incydencie z dziewczyną, w
              Autobusie. Jesteście katofundametalistami Kropka!!!!
            • bprzybysz Re: BPRZYBYSZ, skonczyly ci sie argumenty, 06.06.05, 21:36
              xxxxyyyyzzzz napisała:

> okazales sie niedouczonym krzykaczem.
              > Pederastia i milosc lesbijska nie sa normalne, i niewazne, ze jakas potargana
              > mowi inaczej.
              > A ja powiem, ze zoofilia nie jest niczym zlym, jesli nie towarzyszy jej
              przemoc
              >
              > (nawiasem mowiac, przemoc dyskwalifikuje kazdy zwiazek). Zgodzisz sie ze mna?
              > Nie? Wyjasnij.

A czym sie rozni zoofilia heteroseksulna od homoseksualnej? Byli tacy cool
              goscie ktorzy twierdzili ze zydzi sa odpowiedzialni za cale zlo. Hitler lubial
              ich lekko przyrumienic w piecu po uprzednim lekkim scyklonowaniu.

Homoseksualizm = pedofilia? Jest to o tyle ciekawe stwierdzenie, ze wiekszosc
              spraw w sadzie o pedofilie wytoczonych jest ojcom molestujacym swoje corki.

• werter-6 Niech ten tekst będzie pointą tego wieczoru 06.06.05, 20:46
          Od Wertera< polskie spoleczeństwo w swej większości odraża tym ludowym
          nienawistnym kalicyzmem, pięlęgnowanym przez, przez wieki przez Watykan.
          Najleprzym dowodem jest ostatnie 26 lat Oblędu w Polsce,ta dziewczyna
          wyciągnięta przez polską katotluszczę, zaplacila cenę, za 26 lat
          pontyfikatu!!!!!!!!!!!Cytuję wspanialy tekst forumowicza,

WSTYD!!!
          Przeczytaj komentowany artykuł »
          Autor: bprzybysz
          Data: 06.06.2005 20:24

+ dodaj do ulubionych wątków

skasujcie post

+ odpowiedz cytując + odpowiedz
          katechizmu.

WSTYD!!!
          Przeczytaj komentowany artykuł »
          Autor: bprzybysz
          Data: 06.06.2005 20:24

+ dodaj do ulubionych wątków

skasujcie post

+ odpowiedz cytując + odpowiedz
          katechizmu. Dziękuje Tobie "b. Przybyszu" za świetny text,napisz do mnie
          werter-6@gazeta.pl pozdrawiam Werter-6
          • werter-6 Poprawka!!!! 06.06.05, 20:54
            d Wertera< polskie spoleczeństwo w swej większości odraża tym ludowym
            nienawistnym katolicyzmem, pięlęgnowanym przez przez wieki, przez Watykan.
            Najlepszym dowodem, jest ostatnie 26 lat Oblędu w Polsce,ta dziewczyna
            wyciągnięta przez polską katotluszczę, zaplacila cenę, za 26 lat
            pontyfikatu!!!!!!!!!!!

• ratatatam Re: Poprawka!!!! 06.06.05, 20:58
              ROTFL brawo - no i macie liberalni katole czarno na bialym ze nie chodzi o
              obrone praw mniejszosci tylko o agresywna kampanie skierowana przeciwko
              idiotom nadstawiajacym drugi policzek - nadstawiajcie do bolu !!!
          • gekon1979 werter musi byc agentem, obcego 06.06.05, 20:58
            wrogiego Polsce kraju
            ktory wie, ze KK zawsze chronil Polske i jego miedzy innymi zasluga jest ze przetrwala Polska i Polacy
            dlatego atakuje KK
            • werter-6 Re: werter musi byc agentem, obcego/no zgadnij 06.06.05, 21:03
              ???????????????????????????????????????????????????????????
              • katolik_polski1 Re: werter musi byc agentem, obcego/no zgadnij 06.06.05, 21:08
                werter-6 napisał:

> ???????????????????????????????????????????????????????????
                ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
                Homolandii !
                • werter-6 Pudlo!!!!!!!!!!!!!!!1Kathi!! 06.06.05, 21:14
      • talking_head [...] 06.06.05, 20:37
        • bprzybysz Re: WSTYD!!! 06.06.05, 20:41
          ninawisc - nie, wspolczucie - owszem
        • jurek46pink Re: jw. 06.06.05, 21:05

> JURECZKU, LUB MOŻE JURECZKO,
          > NA PEWNYM ETAPIE ROZWOJU SPOŁECZNEGO NIE MA CZEGOŚ TAKIEGO JAK
          > "WIĘKSZOŚĆ" I "MNIEJSZOŚĆ".
          > LUDZI DZIELI SIĘ NA MĄDRYCH I GŁUPICH, ZARADNYCH I FAJTŁAPY,
          > CZYŚCIOCHY I BRUDASY ITP/ITD

Gadająca główko (może trzeba mniej gadać a trochę pomysleć) : obydwa okreslenia
          zostały użyte w CUDZYSŁOWIE. A więc zostały z czegoś zaczerpnięte. Z czego ? Z
          tut. przybytku. Są więc odniesieniem do tutaj wygenerowanych poglądów. To
          wszystko. A na próby złośliwości - nie odpowiadam.
      • buffalo_bill Re: WSTYD I BRAK APROBATY 06.06.05, 21:00
        "Kościół naucza, że szacunek dla osób homoseksualnych nie może w żadnym wypadku prowadzić do aprobowania zachowania homoseksualnego albo do zalegalizowania związków homoseksualnych. Wspólne dobro wymaga, aby prawa uznawały, popierały i chroniły związki małżeńskie jako podstawę rodziny, pierwszej komórki społeczeństwa. Prawne uznanie związków homoseksualnych albo zrównanie ich z małżeństwem oznaczałoby nie tylko aprobatę zachowania wewnętrznie nieuporządkowanego i w konsekwencji uczynienie go modelem dla aktualnego społeczeństwa, ale też zagubienie podstawowych wartości, należących do wspólnego dziedzictwa ludzkości. Kościół nie może nie bronić tych wartości ze względu na dobro ludzi i całej społeczności.

Jego Świątobliwość Jan Paweł II w czasie audiencji udzielonej 28 marca 2003 r. niżej podpisanemu Kardynałowi Prefektowi zatwierdził niniejsze uwagi, uchwalone na zebraniu plenarnym Kongregacji Nauki Wiary, i nakazał ich opublikowanie."

UWAGI DOTYCZĄCE PROJEKTÓW LEGALIZACJI
        ZWIĄZKÓW MIĘDZY OSOBAMI HOMOSEKSUALNYMI
        Rzym, 3 czerwca 2003 r.
        • werter-6 To nas nie interesuje, moze to interesować 06.06.05, 21:05
          Wyznawców Rzymu!!to wszystko!!
          • gekon1979 Re: To nas nie interesuje, moze to interesować 06.06.05, 21:11
            zachowujesz sie jak opetany przez demona
            bluznisz, obrazasz itp.
            i co ci to daje??
            w ten sposob nei staniesz sie lepszy nawet we wlasnych oczach
            nadal zostaniesz malym zagubionym werterkiem, szukajacym akceptacji, i to jest cala prawda
            • werter-6 Facet! czasy opęania dawno minęly, 06.06.05, 21:14
              Tylko nie życzę sobie Polski wyznaniowej!!!!Ty myślisz kategoriami inkwizytora!!
              • ratatatam Re: Facet! czasy opęania dawno minęly, 06.06.05, 21:24
                facet to wy jestescie opętani - ch...m, zrobiliscie kult z wlasnej sexualnosci
                i w oparciu o to rozkrecacie biznes przynoszacy kase - zarabiacie na ch... i
                usilujecie nim siegnac po jakas wladze - that's all, nie o zadne rowne prawa
                i tolerancje wam chodzi , KASA I WLADZA !
                • werter-6 Och ratatatam jaki ty naiwny!!! 06.06.05, 21:32
              • gekon1979 Re: Facet! czasy opęania dawno minęly, 06.06.05, 21:27
                a co tobie do Polski???!!!!!??????!!!!!!!
                wkoncu jestes niemcem:>
                • werter-6 ważne jakiego ma się sąsiada! die Nachbarn 06.06.05, 21:35
                  • gekon1979 Re: ważne jakiego ma się sąsiada! die Nachbarn 06.06.05, 21:46
                    i dlatego musimy was zmienic
                    cala stara europa musi sie zmienic, bo inaczej stanei sie zacofanym biednym regionem swaita
          • ratatatam Re: To nas nie interesuje, moze to interesować 06.06.05, 21:17
            a "wyznawcow rzymu" nie interesuja "wasze" problemy - i co dalej bedziesz
            sciemnial o tolerancji rownych prawach i tym podobnym sratatata ? jestescie
            agresywna, niebezpieczna dla porzadku i spokoju spolecznego grupka , ktorej
            istnienie naglasniaj sprzyjajace wam media - i to wszystko
            • werter-6 a Wy kompletnie nic nie znaczycie!!!!!!!!!!!!!!! 06.06.05, 21:22
              • ratatatam Re: a Wy kompletnie nic nie znaczycie!!!!!!!!!!! 06.06.05, 21:26
                a to sie okaże już niedługo :DDD
                • werter-6 Ale to kompletnie nic nie znaczycie!!!!!!!!!!! 06.06.05, 21:31
                  Zobaczymy!!!!!!Polska zostanie otoczona kordonem sanitarnym przez
                  Europę,Wprowadzone zostaną wizy na powrót,a na koniec, polaków, pracujacych za
                  granicą , Anglia, Niemcy, ITD wyprosi się ,Zuruck!!!!!!!!!!!!!!!!!1
                  • ratatatam Re: Ale to kompletnie nic nie znaczycie!!!!!!!!!! 06.06.05, 21:39
                    ...ale zanim do tego dojdzie spotkamy sie na pokojowej manifestacji 11
                    czerwca ;]
                    • yeellow Re: Ale to kompletnie nic nie znaczycie!!!!!!!!!! 06.06.05, 21:44
                      o, wyszlo szydlo z worka. Umawiac sie chesz... ;-)
                      • ratatatam Re: Ale to kompletnie nic nie znaczycie!!!!!!!!!! 06.06.05, 21:53
                        :DDDDDD no i qrde sam widzisz ze nie jestem zadnym homofobem co mi sie tu
                        usiluje wmowic
                        • yeellow Re: Ale to kompletnie nic nie znaczycie!!!!!!!!!! 06.06.05, 22:00
                          raczej odnalazly sie zrodla Twojej homofobii ;-)
                          • ratatatam Re: Ale to kompletnie nic nie znaczycie!!!!!!!!!! 06.06.05, 22:11
                            hmmm czy to znaczy ze bedziesz mnie teraz nawracal na homo-filie???
            • shygay Re: To nas nie interesuje, moze to interesować 07.06.05, 08:02
              Może i jesteśmy małą, nic nieznaczącą grupką tyle, że ta grupa (uważana przez
              niektórych za podludzi) ma takie same prawa konstytucyjne jak poprawna większość.
        • ratatatam Re: WSTYD I BRAK APROBATY 06.06.05, 21:13
          no i git
        • bprzybysz Re: WSTYD I BRAK APROBATY 06.06.05, 23:37
          "Kościół naucza, że szacunek dla osób homoseksualnych ..."
          no wlasnie, katolicki kosciol mowi o ludziach wszelkiej masci z szacunkiem,
          mordy sobie nim nie wycierajcie, heterokonkwistadorzy
    • skipper_ Re: Wiece zamiast Parady Równości w Warszawie 06.06.05, 21:13
      powinien zabronic urzadznia tej zenady... czy "pedaly" mysla o tym jakie korki
      spowoduja???
      • shygay Re: Wiece zamiast Parady Równości w Warszawie 07.06.05, 08:06
        W sobotę? Pretensje możesz mieć do swojego prezia Kaczyńskiego, który tak
        pięknie wpływa na rozwój warszawskiej sieci dróg i mostów.
    • katolik_polski1 TYLKO PATRZEC JAK CIOTY NA FORUM ZACZNA SIE NAPARZ 06.06.05, 21:19
      AC ! Kazda szuka bogatego i inteligentnego " meza "!
      Wertera rozdaje juz nawet E-mailsy.
      Rozowy Jurek nie chce pozostac w tyle.
      Yellow tez probuje nie wypasc z gry !
      Akcja sie rozkreca !
      • werter-6 Podnieca cie to ? Jak onanizm???????? 06.06.05, 21:21
        • ratatatam no to cos o gejach z ich wlasnego portalu 1) 06.06.05, 21:29
          Dzieci na paradzie gejów.
          100 tysięcy osób uczestniczyło wczoraj w paradzie gejów - Gay Pride - w
          Mediolanie. Największe kontrowersje wzbudził udział dzieci par homoseksualnych.
          Manifestację, która przeszła centrum miasta, otwierał wielki transparent z
          żądaniem prawnego uznania wolnych związków. Na Gay Pride przyszli politycy
          otwarcie przyznający się do homoseksualizmu oraz przedstawiciele partii
          komunistycznej. ... zrodlo: gey.pl
          • ratatatam Re: no to cos o gejach z ich wlasnego portalu 2) 06.06.05, 21:30
            Warszawa zawładnęła Poznaniem, Żaklina królową nocy
            Fantastyczna impreza zaczęła się już w pociągach jadących tego dnia w kierunku
            Poznania. Pociągi pełne fajnych kolesi nakręconych na dobra zabawę. Kilku panom
            ciągnęły się pióra za walizką, innym wypadła pomadka. Miałem przyjemność
            spotkać w pociągu Lady Chantal, która w towarzystwie dwóch moherowych beretów i
            jednego dresiarza przyszywała cekiny do wieczorowej sukni
            • werter-6 Re: no to cos o gejach z ich wlasnego portalu 2) 06.06.05, 21:46
              Nigdy nie zrozumiesz sensu tych slów, z tej relacji, bo nigdy nie byleś w
              Europie mieszkasz gdzieś pod Ostrolęką i marzysz!!!, a tu proza!! proza życia,
              ta sama ciągle już brzydka żona, niesforne dzieci, i teściowa do nie
              wytrzymania!Zasilek dla bezrobotnych skończyl się, a komunia za pasem, a Pan w
              czarnej sukni chce 2tys za Komunię,to co?? wyladowac się na "Pedalach" po
              polsku??!a może by spróbować z któryms znich, o nie !boję się! a może? ,to już
              jest jakaś perpektywa! przepraszam za literaturę,a niech Ci będzie!!
              • ratatatam :DDDD) 06.06.05, 22:09
                werter-6 napisał:

> Nigdy nie zrozumiesz sensu tych slów, z tej relacji, bo nigdy nie byleś w
                > Europie
                > mieszkasz gdzieś pod Ostrolęką

sprawdz po IP ;]

> ta sama ciągle już brzydka żona, niesforne dzieci, i teściowa do nie
                > wytrzymania!Zasilek dla bezrobotnych skończyl się,

a ty nie dosc ze pedal to jeszcze i mitoman ROTFL - no jako clairvoyant(e?) to
                ty bys na zycie nie zarobil

> a komunia za pasem, a Pan w czarnej sukni chce 2tys za Komunię,

kolejne PUDLO - wy "WY" :D tkwicie w jakichs przedziwnych schematach - jak
                ktos nie toleruje propagowania gejostwa, jest za lustracja, mowi ze jaruzelski
                i ariel szaron to zbrodniarze ktorzy powinni wisiec to dla was taki ktos
                koniecznie musi byc z lpr albo miec babcie w mocherowym berecie :DDDD no a juz
                na pewno co niedziela kolanami szlifuje koscielne marmury - PUDLO stary
                PUDLO!!!!

>to co?? wyladowac się na "Pedalach" po
                > polsku??!

a moze po izraelsku??? pamietam jak ortodoksi w telawiwie o malo nie
                zlinczowali jakiegos transwetsyty ktory jako kobieta wygral festiwal piosenki...

>a może by spróbować z któryms znich,

gdybym chcial probowac z ktoryms z nich nie szukalbym pomocy pedalskigo
                politruka z blogoslawinstwem szyszkowskiej ( DO MNIE DZIECI WDOWY!!!! ROTFL )
                a juz na pewno nie opowiadal bym o tym w internecie - no chyba ze bylbym
                dodatkowo ekshibicjonista - bo to co , z kim i jak robie to moja sprawa i mojej
                partnerki ( partnera? LOL ) a jak wiadomo konstytucja RP gwarantuje kazdemu
                obywatelowi zachowanie prywatnosci w kwestiach dotyczacych jego wyznania,
                pogladow politycznyh i tzw "preferencji seksualnych " nie gwarantuje natomiast
                nikomu prawa do propagowania zachowan sexualnych w miejscach publicznych

generalnie blaznisz sie

zle bronisz zlej sprawy

i ciagle udajesz ze nie rozumiesz o czym mowie

nie usilujecie bronic wlasnych praw

usilujecie naruszac prawa innych

dobranoc
        • katolik_polski1 A CO TO JEST TEN OMAMIZM ? 06.06.05, 21:29
        • gekon1979 a ty znowu werterek o seksie 06.06.05, 21:31
          ty jestes opetany przez seks
          twoj maly rozumek nie moze wykroczyc poza seks, nic tylko seks, i rozne jego odmiany, nawet te budzace odraze
          bleee
          • werter-6 Re: a ty znowu werterek o seksie 06.06.05, 21:53
            Tak coś jest takiego w kościele kat, ten nienormalny stosunek do
            sexualności!!!!!!!!!!!!!!!!!! czlowieka!!
      • bprzybysz Re: TYLKO PATRZEC JAK CIOTY NA FORUM ZACZNA SIE N 06.06.05, 21:44
        katolik_polski1 napisał:

> AC ! Kazda szuka bogatego i inteligentnego " meza "!
        > Wertera rozdaje juz nawet E-mailsy.
        > Rozowy Jurek nie chce pozostac w tyle.
        > Yellow tez probuje nie wypasc z gry !
        > Akcja sie rozkreca !

katolik z jankokatolickiego kosciola, z rubasznymi ministrantami, bursztynowymi
        dewocjonaliami, i samoobrona zamiast wiernych.
        oto kosciol naszych czasow. zamiast grobu panskiego - swastyka, sierp i mlot.
        zamiast mszy - 'rozmowy niedokonczone'
        zamiast episkopatu - radio maryla i telewizja judasz.
        brawo!
        tylko nie mieszajmy tego z chrzescijanizmem.
        • katolik_polski1 Re: TYLKO PATRZEC JAK CIOTY NA FORUM ZACZNA SIE N 06.06.05, 22:18
          Z chrzescijanstwem,jesli prosic moge !
          Nie mylic z Judaizmem .
          Poza tym musze z przykroscia stwierdzic,ze zjawisko
          homoseksualizmu najbardziej rozwija sie w krajach
          laickich czy ateistycznych .
          "Zgnily Zachod" jest dobrym przykladem .
          Judaizm i Islam potepiaja tak samo jak Katolicy te dewiacje !
          Polska krajem ateistycznym nigdy nie bedzie !
          • shygay Re: TYLKO PATRZEC JAK CIOTY NA FORUM ZACZNA SIE N 06.06.05, 22:58
            Będzie i to już za jakieś 4 lata. Prawiczki się skompromitują, za ten czas
            zdąrzy odrodzić się nowa lewica i po wygranych wyborach zrobi porządek. Kościół
            wróci do kościołów, skończą się wielomiliardowe ulgi podatkowe, krzyże zostaną
            zdjęte z sal urzędów, sądów i szkół; konkordat zostanie renegocjowany bądź
            wypowiedziany, likwidacji ulegnie fundusz kościelny - nie będziemy już
            utrzymywać zagranicznych agentów państwa Watykan. Po tych wszystkich zmianach
            zostanie otwarta przestrzeń dla dyskusji o tematach "tabu" katolickiej,
            fanatycznej Polski. Na salę plenarną obrad Sejmu powrócą sprawy: aborcji,
            związków partnerskich, antykoncepcji i edukacji seksualnej, zapłodnienia
            pozaustrojowego etc.

Tak będzie... nie zmieni tego koninkturalna minirewolta konserwatyzmu.
            • gekon1979 Re: TYLKO PATRZEC JAK CIOTY NA FORUM ZACZNA SIE N 06.06.05, 23:12
              a ja mam nadzieje ze lewica tzw postepowa (Ul i inne robactwo) nie dojdzie nigdy do wladzy!!
              bo raczej nikt jej nie wybierze
              zreszta ta lewica postepowa sama na siebei wydala wyrok, SLD, czy SdPL nie bedzie sie zajmowac tymi rzeczami ktore wymieniles, a napewno nie da sie za nie "zabic"
              tak wiec nici z tego
              zeby Polska przestala byc katolicka, to trzeba by chyba wybic 80% spoleczenstwa, co nie zdziwi mnie jak bedzie teczowa horda rzadzic europa
              • shygay Re: TYLKO PATRZEC JAK CIOTY NA FORUM ZACZNA SIE N 07.06.05, 08:09
                Ciekawe jak to się odbyło w katolickiej Hiszpanii.
            • katolik_polski1 Re: TYLKO PATRZEC JAK CIOTY NA FORUM ZACZNA SIE N 06.06.05, 23:18
              Jestes bardzo optymistycznie do zycia nastawiony .
              Prognozy na najblizsze cztery lata w tak rozowych ,
              zeby nie powiedziec teczowych kolorach przedstawic,
              trzeba chyba z fusow czytac !
              To jak juz na takim etapie jestesmy,to powiedz chociaz
              czym chcecie krzyz zastapic ?
              • shygay Re: TYLKO PATRZEC JAK CIOTY NA FORUM ZACZNA SIE N 07.06.05, 08:12
                W urzędach, sądach, szkołach winny pozostać jedynie symbole narodowe - godła
                państwowe, flagi.
                Nie myślcie, że opowiadam się za likwidacją Kościoła..., nie, jestem jak
                najbardziej za przestrzeganiem swobody religijnej. Tyle tylko, że to co się
                dzieje w Polsce jest przegięciem. Polska obecnie jest klechistanem - katolandem.
    • kozaczek3 A czy biskup Żydziński pokropi członków wiecu 06.06.05, 22:14
      Wszak pomyślność gejów w jego gestii jest.
      Amen.
      • ratatatam Re: A czy biskup Żydziński pokropi członków wiecu 06.06.05, 22:35
        bo jozio zawsze na pierwszej linii szczału
        tzn ognia ;]
      • bprzybysz Re: A czy biskup Żydziński pokropi członków wiecu 06.06.05, 22:50
        a to jednak jego JPII arcybiskupem mianowal, a nie tego 'nazi' diabla w
        sutannie.
      • bprzybysz Re: A czy biskup Żydziński pokropi członków wiecu 06.06.05, 23:06
        przychodzi rydzyk do nieba, otwiera sw. piotr i sie pyta> kto ty?
        > rydzyk ojciec dyrektor mowi - ojeciec dyrektor
        - nie ma na liscie - odpowiada sw. piotr i zamyka drzwi niebios.
        rydzyk zmartwiony wraca i spotyka pralata jankowskiego po drodze.
        jankowski dociera do bram edenu i puka.
        otwiera ponownie sw. piotr i sie pyta> kto ty?
        ks. jankowski
        sw. piotr sprawdza i mowi > nie ma na liscie. po czym zamyka wrota.
        wkurw... jankowski wraca i obejmuje ksiedza dyrektora za ramie po czym mowi
        > chodz z zydem nie bedziemy gadac.
        hm hm hm buhahahahahahaHAHAHAHAHAHAHAHA!!!!!!
    • mozart Kontrmanifestacja tez bedzie 06.06.05, 23:05
      Wydarzenie w katedrze "Notre Dame" w Paryzu pokazuje, co sie dzieje jak pedzie
      za duzo sobie pozwalaja. Mam nadzieje, ze nigdy nie bedziecie meli takich praw
      jak reszta spoleczenstwa.
      • bprzybysz Re: Kontrmanifestacja tez bedzie 06.06.05, 23:08
        wydarzenia podczas parady w krakowie, tez nie pozastawiaja pozytywnych wrazen

ludzie ktorzy milosza i szymborska wyzywaja od zydow i zdrajcow... pozostawiam
        bez komentarza
      • werter-6 Du bist idiot!!!!!!!!!!! 07.06.05, 07:39
      • shygay Re: Kontrmanifestacja tez bedzie 07.06.05, 08:17
        Zastanów się jednak jakie są przyczyny takich wydarzeń jak to z Paryża. Agresja
        rodzi agresję...,
      • werter-6 A ja zaryzykuje twierdzenie, że Ty Mozart 07.06.05, 18:47
        Masz potworne kompleksy,nie wiem, może maly czlonek,a może uwiedzienie przez
        pedofila w dzieciństwie,? Posluchaj, 100%towy facet ma w dupie parady gejów,
        toleruje, a nawet ich lub, ja,ja mam takiego kolegę w pracy z którym się
        przyjażnie,i nie przesiaduje jak Ty, calymi dniami Tutaj, aby dopieprzyć
        "pedalowi" a może któryś z nich odrzucil Twoje "Awanse"?? Wlaśnie Wy, tu
        przesiadujący calymi dniami macie problemy, Wy tak zwani niby "Heterycy"
        Poczytajcie Freuda!!!!!!!!!!!11
    • mozart prezej UE zezre entropia i efekt domina 06.06.05, 23:17

• werter-6 Herr mozart!!!!du bist idiot!!!!!!!!!!! 07.06.05, 07:37
    • tarcze22 Re: Wiece zamiast Parady Równości w Warszawie 07.06.05, 19:30
      nie propaguje sie rodziny, patriotyzmu, uczciwości, moralności tylko
      wynaturzenia. Uważam, żę nie musze byc informowana przez media kto z kim spi i
      nie powinno sie promować zachowań odbiegających od normy bo to nie prowadzi do
      niczego dobrego. Nie widze powodu dla którego nalezy promować homoseksualizm.
      To szkodzi nam wszystkim ale jestesmy tak DEMOKRATYCZNI ze za chwile zgodzimy
      sie na EUTANAZJE STARCÓW, następnie ZEZOWATYCH, PSYCHICZNYCH oczywiście tylko
      dlatego ze zglosila to lewica a my nie chcemy być zacofani i nie daj Boże
      nietolerancyjni. Niedobrze mi sie robi od tej tzw tolerancji. A może teraz
      zorganizujmy parade zdradzających mężów. Oni też cierpią ze nie mogą całemu
      swiatu opowiedzieć o swoich kochankach. A potem paradę zdradzających żon. Jak
      demoktacja to demokracja.A dzieci niech sie tej demokracji uczą od maleńkości
      bo jeszce wyrosną na hetero i dopiero bedzie wstyd przed SWIATEM.
    • g_magnolia SEXBIZNES sfinansuje kampanię prezydencką 11.06.05, 15:41
      Przestańcie się spierać o ideologię. Ludzie maja prawo do własnego sposobu
      wyrażania uczuć, ale nie do ekshibicjonizmu. Komu to służy? - ano tym, którzy
      czerpią profity z pornografii, z przemysłu żerującego na namiętnościach,
      pośrednictwie, stręczycielstwie, gastronomii (lokale dla grup odmiennych
      zainteresowań). Przyzwyczajają społeczeństwo do homoseksualizmu, bo na tym
      można zrobić wielką kasę. Można spokojnie sfinansować kampanię prezydencką -
      znajdą sie tacy, co to sfinansują na konto przyszłych korzyści.
      • g_magnolia Re: SEXBIZNES, z eutanazją też oswajają 11.06.05, 15:52
        Całe to zamieszanie po to, żeby robić kasę - biedny pragnący "godnej śmierci"
        poświęci swój majątek na psychologów i prawników, którzy mu w tym dopomogą,
        zwłaszcza że jemu już nic nie potrzeba. Geje i lesbijki to też ludzie i też
        chcą się w swoim gronie spotykać, jeździć na wczasy, bawić, pracować (nie
        mówiąc o filmach i czasopismach) i też słono zapłacą dobroczyńcom, którzy im to
        zorganizują.
    • g_magnolia Re: Wiece : Smutne jest to, że nabierają was 11.06.05, 17:00
      garstka żądnych władzy i kasy robi w konia ludzików, którym się wydaje, że tu
      chodzi o równość, miłość, a może jeszcze sprawiedliwość. Ale sprawiedliwości
      nie ma. Ci, którzy robią biznes na strojach z piórami, na imprezach z udziałem
      drug,na pornografii, organizowaniu przyjemności grupom "kochającym inaczej",
      nawet jak staną przed obliczem sprawiedliwości, to i tak nie odpowiedzą za
      swoje łajdactwa, bo się wypłacą, bo ich stac na wszystko - na seksie się
      świetnie dorabiają kasy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka