jan.szulc Re: Wiece zamiast Parady Równości w Warszawie 06.06.05, 18:33 Tylko czekamy na nowe pomysly pana Kwak-Kwak ;] Niech ktos kaczce powie, ze z siebie posmiewisko robi, bo to zaczyna byc zalosne :/ Odpowiedz Link Zgłoś
ratatatam Re: Wiece zamiast Parady Równości w Warszawie 06.06.05, 18:36 jasne - kaczor wystawia sie na posmiewisko w przeiwienstwie do szyszkowskiej i i jej nazi-gejow - radze przyjrzec sie jak wygladaly poprzednie manifestacje tego rodzaju w polsce i na nie tylko - i potem mowic o tym kto sie osmiesza i w jaki sposob Odpowiedz Link Zgłoś
yeellow Re: Wiece zamiast Parady Równości w Warszawie 06.06.05, 18:37 a jak wygladaly poprzednie tego rodzaju manifestacje w Polsce? Byles? Widziales? Odpowiedz Link Zgłoś
ratatatam Re: Wiece zamiast Parady Równości w Warszawie 06.06.05, 18:39 bylem - widzialem - bylo przyjsc popatrzec Odpowiedz Link Zgłoś
shygay Re: Wiece zamiast Parady Równości w Warszawie 06.06.05, 18:40 Co cię na nich tak bardzo obużyło? Odpowiedz Link Zgłoś
gekon1979 Re: Wiece zamiast Parady Równości w Warszawie 06.06.05, 18:42 mnie czerowni, ktorzy tam sie panoszyli, pod roznymi postaciami, np. czerwone feministki - bolszewicy, chorzy umyslowo!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
yeellow Re: Wiece zamiast Parady Równości w Warszawie 06.06.05, 18:44 a co Ty tam robiles? Miales przeciez siedziec w domu i ignorowac. Odpowiedz Link Zgłoś
gekon1979 w TV widzialem, slyszales o telewizji?? 06.06.05, 18:47 a ponadto w gazetach tez mozna znalezc teczowa horde, a mylse ze podobnie jak nazisci, powinni miec swa niszowa gazetke i tam o tym pisac Odpowiedz Link Zgłoś
yeellow Re: w TV widzialem, slyszales o telewizji?? 06.06.05, 18:51 Ty tez moglbys sobie znalezc jakies niszowe forum i tam pisac. Odpowiedz Link Zgłoś
ratatatam Re: Wiece zamiast Parady Równości w Warszawie 06.06.05, 18:43 shygay napisał: > Co cię na nich tak bardzo obużyło? np szymon niemiec udajacy ukrzyzowanego jezusa Odpowiedz Link Zgłoś
yeellow Re: Wiece zamiast Parady Równości w Warszawie 06.06.05, 18:52 gorszy byl od tego z filmu Gibsona? Odpowiedz Link Zgłoś
yeellow Re: Wiece zamiast Parady Równości w Warszawie 06.06.05, 18:40 No to opowiedz, jakich to nazi-gejow widziales... pewnie byles z tymi, co rzucali kamieniami. Odpowiedz Link Zgłoś
scarborough_fair Re: Wiece zamiast Parady Równości w Warszawie 06.06.05, 18:46 Parada równości???? To znaczy, że pedzio pedziowi równy? Tylko po co to zaraz manifestować? Odpowiedz Link Zgłoś
shygay JA SIĘ NIE MOGĘ DOCZEKAĆ OUTOWANIA... 06.06.05, 18:37 Ja się nie mogę doczekać, kiedy zacznie się odkrywanie hipokryzji częsci homofobicznych polityków oraz duchownych. To będzie lepsze niż dzika lustracja.... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
werter-6 [...] 06.06.05, 18:40 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
werter-6 Nie mogę przyjacielu!!! 06.06.05, 18:45 Zostawiam sobie to na deser,ale zapewniam Cie ze,nie jestem K----ą, Chcieli to dlaczego nie,??napisz do mnie na adres ,gazety.pl Odpowiedz Link Zgłoś
ratatatam Re: JA SIĘ NIE MOGĘ DOCZEKAĆ OUTOWANIA... 06.06.05, 18:40 i tu jest odpowiedz na pytanie jakie sa kulisy tego "ruchu" ROTFL nazi-gejow wlaczacyh rzekomo o swoje prawa Odpowiedz Link Zgłoś
ratatatam Re: Jesteś w kompletnym blędzie./ ratatatam 06.06.05, 18:51 nie, raczej sie nie myle Odpowiedz Link Zgłoś
katolik_polski1 Re: Zaczyna to być Ciekawe, ratatatam 06.06.05, 19:07 raczej glebiej! Ha,HA ,HA Odpowiedz Link Zgłoś
ratatatam Re: Zaczyna to być Ciekawe, ratatatam 06.06.05, 19:15 nie przeginaj kolego... to nie byl monolog, a ja nie z tych co nadstawiaja drugi puldupek ;] ps. faktycznie moze nie trzeba sie wdawac w takie dyskusje Odpowiedz Link Zgłoś
ratatatam Re: Zaczyna to być Ciekawe, ratatatam 06.06.05, 19:16 ale swoja droga dobre :DDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
ratatatam Re: Jesteś w kompletnym blędzie./ ratatatam 06.06.05, 19:04 wiesz werter ja swoim malym rozumkiem i wyobraznia jestem w stanie - nie tyle zrozumiec- ile przyjac do wiadomosci fakt ze 2 osobnikow tej samej plci zywi do siebie uczucia , ktore przytlaczajaca wiekszosc populacji zywi do plci odmniennej - to samo jesli chodzi o pociag seksualny - nie mozna ignorowac faktow - to jest oczywiste- nie wlaze z butami w niczyje zycie prywatne - prywatnosc to sfera zastrzezona - problem zaczyna sie wtedy , gdy z pobudek ideologicznych i z inspiracji ideologicznej homoseksualisci usiluja mnie zmusic bym uznal ze to co robia jest " normalne" bez wzgledu na to czy ja wierze w istnienie jakichs " obiektywnych" norm w tym wzgledzie czy nie - najwazniejsz w w tym wszytskim jest przymus i presja jak na mnie sie wywiera bym przyznal racje tam gdzi jej przyznac nie chce - czy to jasne ?? nie interesuje mnie kto z kim w jaki sposob uprawia sex ! i nie zycze sobie zeby kogokolwiek ( ani kaczynskiego ani szyszkowska ) interesowala ta sfera mojego zycia - o ile ja sam dobrowolnie nie zechce o tym mowic - a ktos dobrowolnie nie zechce tego sluchac - a w "aferze z parada nazi -gejow" czegos takego nie widze 0 widze probe zmuszneia mnie do zainteresowania sie zyciem seksualnyum jakiejs czesci ludzi co wiecej prubuje mi sie narzucic z gory ocene ich zachowan... wiesz jak jest - kazda akcja wywoluje reakcje - a kazdy atak - jakis odruch obronny - jesli etatowi ideolodzy homosexualizmu rozkrecaja zadyme bo chca z tego czerpac korzysci polityczne i finansowe to sie musza liczyc z reakcja Odpowiedz Link Zgłoś
gekon1979 Re: JA SIĘ NIE MOGĘ DOCZEKAĆ OUTOWANIA... 06.06.05, 18:40 ja jestem za tym zebyscie to zrobili ciekawe lecz z drugije strony, znaczy ze chcecie ukarac normalnych ludzi o odmiennej orientacji ktorzy nie chca by ta orientacja byla pretekstem do niepokojow spolecznych Odpowiedz Link Zgłoś
yeellow Re: JA SIĘ NIE MOGĘ DOCZEKAĆ OUTOWANIA... 06.06.05, 18:43 zabawne, przeciez Ty te niepokoje podsycasz... Dulszczyzna na calego. Odpowiedz Link Zgłoś
gekon1979 Re: JA SIĘ NIE MOGĘ DOCZEKAĆ OUTOWANIA... 06.06.05, 18:45 gdzie podsycam?? nawoluje moze do rzucania kamieni?? prowokowania?? nie ja chce zeby ludzie wogole zignorowali szyszkowska i teczowe hordy, wtedy ten przebiegly Lord Sith(Darth Szyszka) straci swoja moc, podobnie jak jej teczowa horda, skonczy tam gdzie reszta planktonu - na niezauwazalnym, smietniku historii!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
yeellow Re: JA SIĘ NIE MOGĘ DOCZEKAĆ OUTOWANIA... 06.06.05, 18:49 to daj przyklad i sam ignoruj. A gardlujac podsycasz. Odpowiedz Link Zgłoś
gekon1979 Re: JA SIĘ NIE MOGĘ DOCZEKAĆ OUTOWANIA... 06.06.05, 18:51 nie zamkniesz mi ust!!!!!!1 chcecie by przestac mowic, i siedzieic w cieniu, i biernie sie patrzec!! o nie!! taka wasza metoda, malymi kroczkami i, skok, nagle sie budzimy w rzeczywistosci gdy w Polsce, homo beda mogly adoptowac dzieci, a pedofile je sobie wykorzystywac, bo do tego wkoncu teczowa horda bedzie ciagnac, swa postepowa, kretynska ideologie Odpowiedz Link Zgłoś
yeellow Re: JA SIĘ NIE MOGĘ DOCZEKAĆ OUTOWANIA... 06.06.05, 18:53 a skad, ja chce, zebys pisal, pisal, pisal. Smieszne to i samo sie kompromituje, nie trzeba specjalnie pomagac. Odpowiedz Link Zgłoś
shygay Re: JA SIĘ NIE MOGĘ DOCZEKAĆ OUTOWANIA... 06.06.05, 18:56 Nie denerwuj się tak, bo to niezdrowe :-) Opisywany przez Ciebie scenariusz jest małoprawdopodobny w polskich realiach, może za jakieś kilkadziesiąt lat Polacy zaakceptują normalną egzystencję homosiów w społeczeństwie. Ale skąd ci pedofile? heh.. Odpowiedz Link Zgłoś
gekon1979 Re: JA SIĘ NIE MOGĘ DOCZEKAĆ OUTOWANIA... 06.06.05, 18:58 no przeciez was akceptuja!! ktos was lapie i wrzuca do swieconej wody, ciagnie na sile do kosciola(jezeli na dodatek jestescie antykatolikami), zakaz pracy nie ma wiekszosc narodu, ma do was neutralny stosunek, a zobaczysz ze za 50 lat, na zachodzie pedofilia bedize legalna Odpowiedz Link Zgłoś
yeellow Re: JA SIĘ NIE MOGĘ DOCZEKAĆ OUTOWANIA... 06.06.05, 19:01 Akceptuja? Bez zartow. Widac na tym forum jak bardzo akceptuja. Odpowiedz Link Zgłoś
gekon1979 Re: JA SIĘ NIE MOGĘ DOCZEKAĆ OUTOWANIA... 06.06.05, 19:03 oczywiscie ze tak!! ale to nie znaczy ze mamy ogladac te parady(mowie o stylu zachodnim) Odpowiedz Link Zgłoś
yeellow Re: JA SIĘ NIE MOGĘ DOCZEKAĆ OUTOWANIA... 06.06.05, 19:05 ktos Ci kaze ogladac? Przeciez Ty zostajesz w domu i ignorujesz, pamietasz? Odpowiedz Link Zgłoś
shygay Re: JA SIĘ NIE MOGĘ DOCZEKAĆ OUTOWANIA... 06.06.05, 21:50 Badania społeczne pokazują, że nie jest tak różowo - kolorowo, jak to przedstawiasz. Zgadnij kogo Polacy najbardziej niechętnie widzieliby w swoim sąsiedztwie? Odpowiedz Link Zgłoś
shygay Re: JA SIĘ NIE MOGĘ DOCZEKAĆ OUTOWANIA... 06.06.05, 18:45 Nie, nie... "outing" dotyczy tylko tych polityków i duchownych - homoseksualistów, którzy uparcie nas zwalczają, piętnują etc. Tych, którzy kalają własne gniazdo. A normalni - ba neutralni niechaj sobie w spokoju żyją i używają :-) Odpowiedz Link Zgłoś
gekon1979 Re: JA SIĘ NIE MOGĘ DOCZEKAĆ OUTOWANIA... 06.06.05, 18:56 no to oni zdobeda wtedy poparcie RM beda ich wozic i pokazywac jako homo, ktorzy nie uznaja swej orientacji i penwie beda chcieli sie leczyc z homoseksualizmu to bedzie cyrk Odpowiedz Link Zgłoś
gekon1979 Re: Ale ty Gekon jesteś zaklamany!!!!!!!!!!!!!!!! 06.06.05, 18:55 uzasadnij swoj poglad, moj wielce szacowny niemiecki sasiedzie zza odry Odpowiedz Link Zgłoś
yeellow Re: Ale ty Gekon jesteś zaklamany!!!!!!!!!!!!!!!! 06.06.05, 18:56 a po co? sam wystarczajaco uzasadniasz :-) Odpowiedz Link Zgłoś
gekon1979 no widze ze sie nie doczekam 06.06.05, 19:08 umiesz tylko szkalowac innych a na marginesie mowielm ci werterku, ze nei jestem katolikiem, no tak ale z towim uposledzeniem, masz prawo nie pamietac postow z przed paru godzin Odpowiedz Link Zgłoś
gekon1979 ale yeellow tez nic nie napisal 06.06.05, 19:20 stosuje twoje metody, belkoczac cos tam, watpie zeby rozumial o co mi chodzi a ja chcialbym zebys mnie oswiecil, powiedzial co cie pchnelo do takich wnioskow Odpowiedz Link Zgłoś
yeellow Re: ale yeellow tez nic nie napisal 06.06.05, 19:27 Ok, prosisz, masz. Z jednej strony krytykujesz tych, ktorzy wedlug Ciebie patrza czarno-bialo. Ty, wedle swojego mniemania widzisz swiat kolorowo. Ale zaraz potem okazuje sie, ze dla Ciebie idealny swiat, to swiat sredniakow. Bez gejow, bez moherowych beretow, wszystko szaro-bure, zeby czasem zaden koltun sie nie zdenerwowal. Piszesz, ze trzeba parade ignorowac, a podsycasz ciagle nienawisc piszac o "zboczencach" i "chorych ludziach". Epatujesz umilowaniem sredniactwa i przecietniactwa. Ja uwazam, ze i geje i moherowe berety moga sobie organizowac manifestacje i parady. I dobrze, ze swiat jest kolorowy, bo odmiennosci ubogacaja. No, ale mialem pisac o Tobie, wiec juz wystarczy. Zadowolony? Odpowiedz Link Zgłoś
gekon1979 Re: ale yeellow tez nic nie napisal 06.06.05, 19:31 alez bardzo zle mnie wobec tego zrozumiales ja nie jestem jak co neiktorzy tutaj za eksterminacja, czy narzucaneim komus stylu zycia ja uwazam ze skrajnosci nei powinny miec duzego wplywu na spoleczenstwo - tak jak to mialo miejsce w wykonaniu hitlerka uwazam, ze swiat jaki chca nam urzadzic moherowe berety, czy teczowa horda, to swiat z gruntu jednobiegunowy, gdzie reszta bedzie dyskryminowana moje oburzenie budzi fakt, ze np. zowlniono kogos z pracy za jego orientacje, ale uwazam ze parady golodupcow, to jest fatalna rzecz Odpowiedz Link Zgłoś
gekon1979 PS 06.06.05, 19:33 ja chce uslyszec werterka, pewnie teraz musi dlugo pomyslec, ale sadze ze sie zniecheci, bo to za trudne dla niego Odpowiedz Link Zgłoś
ratatatam Re: PS 06.06.05, 19:39 trzonek do siekiery duzy- 7 zl trzonek do szpadla - 8 zl trzonek do kilofa - okolo 15 zl jak zamówisz u znajomego stolarza bedzie taniej ;] Odpowiedz Link Zgłoś
yeellow Re: ale yeellow tez nic nie napisal 06.06.05, 19:40 czyli chcesz spoleczenstwa sredniakow. A ja chce, zeby w spoleczenstwie byli widoczni i geje i moherowe berety, zeby scieraly sie rozne opinie i rozne swiaty, ale bez glupiej agresji i przemocy. Niech kazdy bedzie rowny i korzysta z prawa w tym samym stopniu. Alterglobalisci moga manifestowac, to geje tez. Nie wiem, dlaczego uwazasz, ze parada odbedzie sie bez spodni. Masz jakis spaczony wizerunek geja i parada sie przyda, zebys poznal prawde. A jezeli chcesz przywolywac smiale parady zachodnie, to rozumiem, ze karnawal w Rio tez Ci sie nie podoba. Najlepiej szare mundurki i marsz rownym krokiem, bez odchylen i dewiacji... Odpowiedz Link Zgłoś
gekon1979 ja chce spokoju 06.06.05, 19:43 zeby zajmowac sie realnymi problemami, a nie pie..mi, z pod znaku teczowej hordy(gdzie alterglobalistow zaliczam) co ktos robi u siebie, to mnie nei interesuje, osobiscie sobie moge gardzic homoseksualizmem, ale nie bede go zwalczal natomiast bede zwalczal teczowa horde!! ktora jest nastepca, nazistow i bolszewikow Odpowiedz Link Zgłoś
yeellow Re: ja chce spokoju 06.06.05, 19:47 to chcesz spokoju, czy chcesz zwalczac? Znowu sprzecznosc. P.S. Strasznie dziecinne sa te Twoje porownania do nazistow i bolszewikow... Odpowiedz Link Zgłoś
gekon1979 Re: ja chce spokoju 06.06.05, 19:49 one nie sa dziecinne, to fakt, nowa dyktatura w imie wyzszego dobra, i znowu wyjda z tego gulagi chce spokoju, ale to nie znaczyz ze bede spokojnie sobie patrzyl jak rozwala sie Polske Odpowiedz Link Zgłoś
yeellow Re: ja chce spokoju 06.06.05, 19:59 jaka dykatura... jakie gulagi... W pietke juz gonisz... Odpowiedz Link Zgłoś
gekon1979 Re: ja chce spokoju 06.06.05, 20:04 alez tym sie skonczy, ja poprostu wybiegam w przyszlosc nie jestem krotkowzroczny, a i wiem jak przewaznie takie hordy pieklo wprowadzaly w zycie teczowa horda, to nastepcy hordy czerwonej i brunatnej i sa to ludzie tego samego typu co nazisci czy bolszewcicy, w imie swej ideologi sa wstanie wyczyniac nawet najokrutniejsze zbrodnie, usprawiedliwiajac to swa utopijna chora wizja swiata Odpowiedz Link Zgłoś
yeellow Re: ja chce spokoju 06.06.05, 20:05 Masz jeszcze inne paranoje niz geje zamykajacy Cie w gulagu? Taka dalekowzrocznosc musi byc bardzo meczaca... Odpowiedz Link Zgłoś
gekon1979 Re: ja chce spokoju 06.06.05, 20:14 to nie jest paranoja tylko analiza sytuacji uwazam ze do tego dojdzie radykalni homo juz zaatakowali katedre w paryzu, to przed smak tego co sie bedzie dzialo dlaczego uwazasz ze teczowa horda u wladzy nie bedzie miala swojego odpowiednika inkwizycji/oprycznicy/NKWD/gestapo?? moim zdaniem tak, bo teczowa horda, to skrajna lewicowa zbieranina (alterglobalisci, komunisci i inne chore ludy), ktorzy zmienili tylko kolor z czerwieni na teczowa flage, a do ideologi dodali kilka nowych frazesow Odpowiedz Link Zgłoś
yeellow Re: ja chce spokoju 06.06.05, 20:20 te fantazje pozostawie juz bez komentarza. Wyrazy wspolczucia. Odpowiedz Link Zgłoś
shygay Re: ale yeellow tez nic nie napisal 06.06.05, 21:56 gekon1979 napisał: > moje oburzenie budzi fakt, ze np. zowlniono kogos z pracy za jego orientacje, Naprawdę czy tylko tak piszesz ?? :> Odpowiedz Link Zgłoś
maniek226 Re: Wiece zamiast Parady Równości w Warszawie 06.06.05, 18:39 powinni reaktywować ZOMO i wysłać w iejsce tych zgromadzeń żeby poćwiczyć pałowanie Odpowiedz Link Zgłoś
sobre Obluda do kwadratu. Homo organizuja 06.06.05, 18:41 "manifestacje na rzecz wolności, równości i demokracji." Czy wolnosc wyrazania swojego zniesmaczenia ekshibicjonizmem dewiacji seksualnych tez miala byc manifestowania. Rownosc w przedstawianiu roznych zdan, takze przeciwnych, na lamach np. GW tez miala byc manifestowana ? no i na dokladke 'demokracja'. Odpowiedz Link Zgłoś
pgnia8757 Re: Wiece zamiast Parady Równości w Warszawie 06.06.05, 18:48 Ciekawe, ze dzisiejszy news z katedry Notre dame w paryzu gdzie geje zrobili sobie show i pobili proboszcza jakos sie noie przebil do Gazety i internetu. I niech ktos mi teraz powie, ze w mediach nie rządzi lobby gejowskie...Wolność i tolerancja tylko dla postepowców Odpowiedz Link Zgłoś
shygay Re: Wiece zamiast Parady Równości w Warszawie 06.06.05, 18:50 wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,2749810.html oto link do wiaqdomości o ND w Paryżu. Odpowiedz Link Zgłoś
solaris_ Re: Wieńce zamiast Parady Równości w Warszawie 06.06.05, 19:09 mammamia6 napisała: > To smutne, że trzeba w ten sposób egzekwować konstytucyjne prawo do > pokojowych zgromadzeń. Może Prezydent Kaczyński znów wymyśli jakiś nowy, > absurdalny powód, by zablokować wiece. > o sole mio Odpowiedz Link Zgłoś
treyy KATOLAND - BLEEEEEEEEEEE 06.06.05, 19:32 Takie rzeczy moga sie dziac tylko w tej dziczy nad wisla...ehhhh Odpowiedz Link Zgłoś
ratatatam Re: KATOLAND - BLEEEEEEEEEEE 06.06.05, 19:36 samoloty do Telawiwu masz chyba codziennie z Okecia - szerokiej drogi Odpowiedz Link Zgłoś
kozaczek3 [...] 06.06.05, 19:38 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
gekon1979 a moze jest aseksualny 06.06.05, 19:39 i woli prowadzic biale zycie?? i co ci do tego?? Odpowiedz Link Zgłoś
ratatatam Re: Czy brat LechJarosław będzie na wiecu z kocha 06.06.05, 19:41 oj zadrośnik z ciebie, zazdrośnik - idz przypudruj nosek ... Odpowiedz Link Zgłoś
kozaczek3 [...] 06.06.05, 19:48 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
obserwatorpl2005 Re: Czy brat LechJarosław będzie na wiecu z kocha 06.06.05, 19:55 Wszystkim tym homoseksualistom, ktorzy tutaj truja o homoseksualizmie jako cesze wrodzonej chcialbym stanowczo powiedziec: nieprawda. Wiem to bardzo dobrze bo na wlasnym przykladzie. Jestem przekonany ze u wiekszosci podstawa ich zboczenia sa niepowodzenia z dziewczynami albo inne warunki zewnetrzne, ktore wplynely na ich zachowanie. Orientacji seksualnej nie dostaje sie podczas urodzenia. Majac 17 lat malo braklo zebym zostal homoseksualista. Gdyby nie stanowcza interwencja mojego brata, swoj homoseksualizm moglbym rozwinac do poziomu Waszego, o tym jestem przekonany. Natomiast teraz na mysl o homoseksualnym seksie zbiera mi sie na wymioty. Mowicie ze to nie o seks chodzi, a o co?. Jesli seks jest podstawa kazdego udanego zwiazku. Meskie przyjaznie sa bardzo wskazane, dlaczego wiec nie pozostaniecie przyjaciolmi na cale zycie. No coz, wspolczuje wszystkim homoseksualistom, bo to choroba. Ale nie traccie nadziei, to jest uleczalna choroba. Odpowiedz Link Zgłoś
pe1 Re: Czy brat LechJarosław będzie na wiecu z kocha 06.06.05, 21:28 co jeszcze wymyślisz? Odpowiedz Link Zgłoś
gekon1979 Re: jest aseksualny skąd wiesz ?? 06.06.05, 19:51 werter ty jestes szalony!! zniwolony przez seks, wszystko sie dla ciebie sprowadza do luzka smieszny jestes Odpowiedz Link Zgłoś
gekon1979 Re: A tobie tego szaleństwa brakuje!! 06.06.05, 20:28 nie dziekuje wole nie byc szalony w twoim stylu dziekuje bogom ze nie jestem "szalony" jak ty werterku Odpowiedz Link Zgłoś
shygay Re: jest aseksualny skąd wiesz ?? 06.06.05, 22:24 Jak możesz twierdzić, że dla niego wszystko sprowadza się do seksu skoro nie znasz człowieka? Odpowiedz Link Zgłoś
gekon1979 Re: jest aseksualny skąd wiesz ?? 06.06.05, 22:58 no czytam jego wypowiedzi Odpowiedz Link Zgłoś
xxxxyyyyzzzz [...] 06.06.05, 19:56 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
ratatatam [...] 06.06.05, 19:58 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
katolik_polski1 MOZNA ZROBIC DOBRY INTERES NA ZGNILYCH JAJACH 06.06.05, 20:02 Sam juz wykupilem dwa stragany na trasie wiecu ! Beda jaja i pomidory ,tez zgnile ! Mlodziez i rencisci maja 50% znizki . Serdecznie zapraszam na wiec rownosci ! Dla kazdego cos wesolego ! Atrakcja dla doroslych i dla dziatek ! Odpowiedz Link Zgłoś
ratatatam Re: MOZNA ZROBIC DOBRY INTERES NA ZGNILYCH JAJACH 06.06.05, 20:03 nie nie nie - tylko trzonki do kilofów :] Oi Oi Oi !!! Odpowiedz Link Zgłoś
ratatatam Re: MOZNA ZROBIC DOBRY INTERES NA ZGNILYCH JAJACH 06.06.05, 20:05 dobry interes to na zgnilych jajach zrobia niektorzy lekarze :D Odpowiedz Link Zgłoś
katolik_polski1 Re: MOZNA ZROBIC DOBRY INTERES NA ZGNILYCH JAJACH 06.06.05, 20:20 Na zgnilych jajach najlepszy interes robia grabarze ! Lekarze zarobia wiecej,jak beda homoseksualnych odsylac na badania psychiatryczne sila ! Odpowiedz Link Zgłoś
ratatatam Re: MOZNA ZROBIC DOBRY INTERES NA ZGNILYCH JAJACH 06.06.05, 20:27 a propos grabarzy i cmentarnych klimatow:czy nekrofilia jest w polsce przestepstwem? czy tez prawo nie normuje zachowan sexualnych tego rodzaju? wie ktos jak to jest ? zasadniczo nekrofil wspolzyjac (???) z trupem nie wyrzadza mu krzywdy choc trudno mowic o obopolnej zgodzie ... a co z nekrofilem uprawiajacym sex ze zwlokami nieletnich ... przed jakimi powaznymi wyzwaniami postawilo nas czlonkostwo w unii europejskiej... Odpowiedz Link Zgłoś
yeellow Re: MOZNA ZROBIC DOBRY INTERES NA ZGNILYCH JAJACH 06.06.05, 20:32 wszystko Ci sie pomylilo, czyzbys wyprobowywal trzonek od kilofa na wlasnej potylicy? Co ma UE do Twoich lozkowych igraszek? A na grabarza uwazaj, bo jak zobaczy, ze mu dol rozkopujesz to mozesz dostac wiekszy lomot niz Ci sie marzy na paradzie. Odpowiedz Link Zgłoś
katolik_polski1 Re: MOZNA ZROBIC DOBRY INTERES NA ZGNILYCH JAJACH 06.06.05, 20:32 To jest bezczeszczenie zwlok i jest karalne ! Odpowiedz Link Zgłoś
gekon1979 Re: MOZNA ZROBIC DOBRY INTERES NA ZGNILYCH JAJACH 06.06.05, 20:33 cos chyba z bezczeszczeniem zwlok to jest, ale nie wiem dokladnie Odpowiedz Link Zgłoś
jurek46pink Do sfrustrowanej "normalnej" większości ! 06.06.05, 20:11 Do sfrustrowanej, agresywnej "normalnej" większości ! Na pewnym etapie rozwoju społecznego, obyczajowego, umysłowego "większosć" nie ma nic przeciwko temu by "mniejszość" nie musiała czuć się jak mniejszość. - Ale jak takie konstatacje mogą przedrzeć się przez barierę agresji, wściekłości, nienawiści ? Odpowiedz Link Zgłoś
ratatatam Re: Do sfrustrowanej "normalnej" większości ! 06.06.05, 20:21 na pewnym etapie rowoju wiekszosc ma sie czuc jak mniejszosc !!! wow! cool!! dobre samopoczucie mniejszosci nie zmieni faktu ze ona ta mniejszoscia jest ... nie ? margines zawsze będzie marginesem , no ktos tu mnie pare linijek wyzej logiki formalnej chcial koniecznie nauczyc wiec moze teraz zareaguje wlasciwie. a co do frustarcji, agresji, nienawisci... to przytocze to co napisalem wyzej bo moze ci umknelo: " jestem w stanie - nie tyle zrozumiec- ile przyjac do wiadomosci fakt, ze 2 osobnikow tej samej plci moze zywic do siebie uczucia , ktore przytlaczajaca wiekszosc populacji zywi do plci odmniennej - to samo jesli chodzi o pociag seksualny -tak bywa - nie mozna ignorowac faktow - to jest oczywiste- nie wlaze z butami w niczyje zycie prywatne - prywatnosc to sfera zastrzezona - problem zaczyna sie wtedy , gdy z pobudek ideologicznych i z ideologicznej inspiracji aktywisci ruchow gejowskich usiluja mnie zmusic bym uznal, ze to co robia jest "normalne" bez wzgledu na to czy ja wierze/uznaję istnienie jakichs " obiektywnych" norm w tym wzgledzie czy tez nie - najwazniejsze w tym wszytskim sa: przymus i presja jak na mnie usiluje sie wywierac bym przyznal racje tam gdzie jej przyznac nie chce - do czego mam prawo - czy to jasne ?? nie interesuje mnie kto z kim w jaki sposob uprawia sex ! i nie zycze sobie zeby kogokolwiek ( ani kaczynskiego ani szyszkowska ) interesowala ta sfera mojego zycia - o ile ja sam dobrowolnie nie zechce o tym mowic - a ktos dobrowolnie nie zechce tego sluchac - a w "aferze z parada nazi -gejow" widze jedynie probe zmuszenia mnie do zainteresowania sie zyciem seksualnyum jakiejs czesci ludzi co wiecej usiluje mi sie sila narzucic z gory ocene ich zachowan... jest - kazda akcja wywoluje reakcje - a kazdy atak - jakis odruch obronny - jesli etatowi ideolodzy homosexualizmu rozkrecaja zadyme bo chca z tego czerpac korzysci polityczne i finansowe to sie musza liczyc z reakcja Odpowiedz Link Zgłoś
yeellow Re: Do sfrustrowanej "normalnej" większości ! 06.06.05, 20:28 myslisz, ze belkot powtarzany wielokrotnie nabiera sensu? Nikt Cie do niczego nie zmusza. Nie musisz isc na parade. Twoja argumentacja kupy sie wiec nie trzyma. A problem z Toba jest taki, ze nawolujesz do linczu. Jestes takim typowym homofobem, ktory mowi, ze gejow nawet rozumie i mu nie przeszkadzaja, a z tylu juz sciska trzonek od kilofa. Obludne to i tchorzliwe i przez takich jak Ty taka parada w ogole jest potrzebna. Bo jakby nie bylo Twojej agresji, to nikt by nie musial przeciw niej protestowac. Dramat polega na tym, ze to nie dotrze do kogos o mentalnosci karka. Odpowiedz Link Zgłoś
ratatatam Re: Do sfrustrowanej "normalnej" większości ! 06.06.05, 20:42 sluchaj nie jestem ani typowym ani nietypowym homofobem - nie jestem wogole homofobem - bo sie homoseksualistow nie boje - ani nie boje sie ze dostane wp...dol torebka ani nie boje sie tego, ze nagle odkryje u siebie skrywane tendencje homoseksualne - g. mnie obchodzi co ktos prywatnie robi !! powtarzam to setny raz - ale jesli ktos tak jak wy rozpoczyna agresywna dzialanosc publiczna to sie musi liczyc z agresywna reakcja - bo to jest dzialalnosci publicznej przypisane - jak ktos wylazi z wrzaskami na ulice - tak jak etatowi gejowsy aktywisci , korzy robia to nie w trosce o prawa mniejszowsci ale w trosce o wlasny szmal i wplywy polityczne to sie musi liczyc z tym ze jakis kark z trzonkiem od kilofa w lapach, ktoremu sie to nie spodoba stanie mu na drodze - to oczywiscie przenosnia ;] Odpowiedz Link Zgłoś
pe1 Re: Do sfrustrowanej "normalnej" większości ! 06.06.05, 21:33 > sluchaj nie jestem ani typowym ani nietypowym homofobem - nie jestem wogole > homofobem - bo sie homoseksualistow nie boje - ani nie boje sie ze dostane > wp...dol torebka ani nie boje sie tego, ze nagle odkryje u siebie skrywane nieee? naprawdę? przecież widać, że trzęsiesz portkami, aż ikonki w windowsach podskakują. weź nerwosol. Odpowiedz Link Zgłoś
yeellow Re: Do sfrustrowanej "normalnej" większości ! 06.06.05, 21:39 dla mnie jednak jestes homofobem. Jestes jak antysemita, ktory tez nie jest przeciwko Zydom, ale chetnie wygnalby ich na Madagaskar, a wczesniej obil trzonkiem od kilofa. G.. Cie obchodzi i nic nie masz do gejow, ale oczywiscie uwazasz, ze geje chodza z torebkami. Taki serdeczny dowcip, nie? A agresywna dzialalnoscia nazywasz zorganizowanie wesolego happeningu w miescie. Na ktory nikt Cie sila nie ciagnie, ale Ty chcesz przyjsc, zeby rozgonic towarzystwo kijem, bo co sie zboczency beda bawic. Masz mentalnosc karka, ktory wrzuci zapalona butelke do kanalow, gdzie mieszkaja "brudasy", pobije murzyna na ulicy (bo przeciez moze w domu siedziec, kto mu kazal po ulicy lazic) i pobije chlopaka, ktory mu wyglada na geja. A dziewczyne, ktora odwazyla sie przyznac na plakacie, ze jest lesbijka wyciagnie z autobusu i pobije. Takie jest zniwo Twojej karkowej mentalnosci. Odpowiedz Link Zgłoś
jurek46pink Re: Do sfrustrowanej "normalnej" większości ! 06.06.05, 20:47 Niestety, to nawet smutne można aż tak się nie mylić. Właśnie agresja, frustracja i nienawiść, czyli silne negatywne emocje nie pozwoliły Ci nie tylko zrozumieć mojego, dość prostego zdania o relacji "większości" i "mniejszości" na pewnym etapie rozwoju... itd. ale, zdaje się, nawet spokojnie go przeczytać. Jesteś charakterystycznym tut. przykładem generowania potrzeby... obrony. Dziękuję, opuszczam towarzystwo Pana i Pana kolegów. - Odpowiedz Link Zgłoś
ratatatam Re: Do sfrustrowanej "normalnej" większości ! 06.06.05, 20:51 potrzeba obrony rodzi sie w sytacjach zagrozenia atakiem Odpowiedz Link Zgłoś
katolik_polski1 Re: Do sfrustrowanej "normalnej" większości ! 06.06.05, 20:30 > Ale jak takie konstatacje mogą przedrzeć się przez barierę agresji, > wściekłości, nienawiści ? ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ Agresje,wscieklosc i nienawisc pokazali homoseksualisci w Paryzu !Tu wychodzi prawdziwa natura "inaczej kochajacych". Kochac inaczej znaczy nienawidziec ! Odpowiedz Link Zgłoś
talking_head Re: Do sfrustrowanej "normalnej" większości ! 06.06.05, 20:31 jurek46pink napisał: > Do sfrustrowanej, agresywnej "normalnej" większości ! > > Na pewnym etapie rozwoju społecznego, obyczajowego, umysłowego "większosć" nie > ma nic przeciwko temu by "mniejszość" nie musiała czuć się jak mniejszość. - JURECZKU, LUB MOŻE JURECZKO, NA PEWNYM ETAPIE ROZWOJU SPOŁECZNEGO NIE MA CZEGOŚ TAKIEGO JAK "WIĘKSZOŚĆ" I "MNIEJSZOŚĆ". LUDZI DZIELI SIĘ NA MĄDRYCH I GŁUPICH, ZARADNYCH I FAJTŁAPY, CZYŚCIOCHY I BRUDASY ITP/ITD TO LEWACTWO PO KOMPROMITACJI "WALKI KLAS", KTÓRA PRZYNIOSŁA ŚMIERĆ SETEK MILIONÓW LUDZI NA CAŁYM ŚWIECIE, W IMIĘ REWOLUCYJNEJ MANII ZMIENIANIA ŚWIATA ("GLOBALNA WIOSKA" I TEGO TYPU BREDNIE) PRÓBUJE DZIELIC SPOŁECZEŃSTWA NA ZWALCZAJĄCE SIĘ GRUPY INTERESÓW TWORZĄC SZTUCZNE PODZIAŁY. NA PRAWDĘ MOŻNA BYĆ DUMNYM NALEŻĄC DO NATURALNEJ MNIEJSZOŚCI LUDZI MYŚLĄCYCH, ALE CZY MOZNA BYĆ DUMNYM Z POWODO NADSTAWIANIA TYŁKA DRUGIEMU FACETOWI / Odpowiedz Link Zgłoś
gekon1979 Re: Do sfrustrowanej "normalnej" większości ! 06.06.05, 20:35 i to jest prawda teczowa horda to nastepcy bolszewikow Odpowiedz Link Zgłoś
yeellow Re: Do sfrustrowanej "normalnej" większości ! 06.06.05, 20:36 i ci madrzy wiedza do czego sluzy klawisz CAPS LOCK, a ci glupi nie... Odpowiedz Link Zgłoś
jurek46pink Re: Do sfrustrowanej "normalnej" większości ! 06.06.05, 20:55 talking_head napisał: > jurek46pink napisał: > > > Do sfrustrowanej, agresywnej "normalnej" większości ! > > > > Na pewnym etapie rozwoju społecznego, obyczajowego, umysłowego "większosć > " > nie > > ma nic przeciwko temu by "mniejszość" nie musiała czuć się jak mniejszość > . - > Gadająca główko (może trzeba mniej gadać a trochę pomysleć) : obydwa okreslenia zostały użyte w CUDZYSŁOWIE. A więc zostały z czegoś zaczerpnięte. Z czego ? Z tut. przybytku. Są więc odniesieniem do tutaj wygenerowanych poglądów. To wszystko. A na próby złośliwości - nie odpowiadam. > JURECZKU, LUB MOŻE JURECZKO, > NA PEWNYM ETAPIE ROZWOJU SPOŁECZNEGO NIE MA CZEGOŚ TAKIEGO JAK > "WIĘKSZOŚĆ" I "MNIEJSZOŚĆ". > LUDZI DZIELI SIĘ NA MĄDRYCH I GŁUPICH, ZARADNYCH I FAJTŁAPY, > CZYŚCIOCHY I BRUDASY ITP/ITD > TO LEWACTWO PO KOMPROMITACJI "WALKI KLAS", KTÓRA PRZYNIOSŁA ŚMIERĆ > SETEK MILIONÓW LUDZI NA CAŁYM ŚWIECIE, W IMIĘ REWOLUCYJNEJ MANII > ZMIENIANIA ŚWIATA ("GLOBALNA WIOSKA" I TEGO TYPU BREDNIE) > PRÓBUJE DZIELIC SPOŁECZEŃSTWA NA ZWALCZAJĄCE SIĘ GRUPY INTERESÓW > TWORZĄC SZTUCZNE PODZIAŁY. > NA PRAWDĘ MOŻNA BYĆ DUMNYM NALEŻĄC DO NATURALNEJ MNIEJSZOŚCI > LUDZI MYŚLĄCYCH, ALE CZY MOZNA BYĆ DUMNYM Z POWODO NADSTAWIANIA > TYŁKA DRUGIEMU FACETOWI / > Odpowiedz Link Zgłoś
bprzybysz WSTYD!!! 06.06.05, 20:24 katolicy? chrzescijanie? buhahahahaha! anty-chrzescijanizm jak najbardziej. ciekawe jak dopasowac do chrzescijanskiej wiary, postepowanie tych zagorzalych katolikow, ktorzy wyciagneli dziewczyne za wlosy z tramwaju, a pozniej ja skatowali, tylko za to ze uczestniczyla w legalnej akcji 'niech nas zobacza'? jadowite zacietrzewiale nienawistne slowa i czyny. jak malo czasu musialo minac od smierci papieza zeby lzy zamienily sie w jadowity potok nienawisci. jakim ignorantem musi byc ten, ktory swoje nienawistne czyny i ideologie smie tlumaczyc nauka chrystusa. chrascijanizm = milosierdzie i nie ma nic wspolnego z nienawiscia. ci ktorzy uwazaja inaczej, odsylam do nowego testamentu i katechizmu. Odpowiedz Link Zgłoś
ratatatam Re: WSTYD!!! 06.06.05, 20:31 nie jestem chrzescijaninem wiec sie bujaj z tymi apelami !!! a jesli powolujesz sie juz na biblie to chce zauwayc ze tam sformulowano nakaz karania smiercia pedrylli , a co do nowego testamentu - mozna tam znalezc obszerne informacje na temat tego ze "meżołożcy" krolestwa niebieskiego nie odziedzicza... wiec zanim zaczniesz chrzescijaninie pouczac innych sam sie poducz w tej materii Odpowiedz Link Zgłoś
bprzybysz Re: WSTYD!!! 06.06.05, 20:37 prosze prosze... wiec powiedz mi gdzie w nowym testamencie z checia przeczytam. Odpowiedz Link Zgłoś
ratatatam Re: WSTYD!!! 06.06.05, 20:49 prosze : Rz 1, 24 - 27 ; 1 Kor 6,9 ; 1 Tm 1 , 10 sam znajdziesz fragmenty czy mam przytaczac w calosci ?? Odpowiedz Link Zgłoś
ratatatam Re: WSTYD!!! 06.06.05, 20:56 ok than: Rz 1, 24 - 27 Dlatego to wydał ich Bóg na pastwę bezecnych namiętności: mianowicie kobiety ich przemieniły pożycie zgodne z naturą na przeciwne naturze. (27) Podobnie też i mężczyźni, porzuciwszy normalne współżycie z kobietą, zapałali nawzajem żądzą ku sobie, mężczyźni z mężczyznami uprawiając bezwstyd i na samych sobie ponosząc zapłatę należną za zboczenie. 1 Kor 6,9 Czyż nie wiecie, że niesprawiedliwi nie posiądą królestwa Bożego? Nie łudźcie się! Ani rozpustnicy, ani bałwochwalcy, ani cudzołożnicy, ani rozwięźli, ani mężczyźni współżyjący z sobą, 1 Tm 1 , 10 Wiemy zaś, że Prawo jest dobre, jeśli je ktoś prawnie stosuje, (9) rozumiejąc, że Prawo nie dla sprawiedliwego jest przeznaczone, ale dla postępujących bezprawnie i dla niesfornych, bezbożnych i grzeszników, dla niegodziwych i światowców, dla ojcobójców i matkobójców, dla zabójców, (10) dla rozpustników, dla mężczyzn współżyjących z sobą, dla handlarzy niewolnikami, kłamców, krzywoprzysięzców i [dla popełniających] cokolwiek innego, co jest sprzeczne ze zdrową nauką, itd itp itd Odpowiedz Link Zgłoś
bprzybysz Re: WSTYD!!! 06.06.05, 21:27 ratatatam napisał: > ok than: > > Rz 1, 24 - 27 > > 1 Kor 6,9 > 1 Tm 1 , 10 przeczytalem wszystko i nie znalazlem ani jednego slowa, ktore popieraloby zjadliwosc czy tez uzasadnienie wyciagania homoseksualnych dziewczyn z wozów za wlosy i napierdzielanie je. chyba musisz jeszcze poszukac. powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
yeellow Re: WSTYD!!! 06.06.05, 20:39 Wszysto musisz brac do siebie, pepku swiata? Moze podaj zrodlo, gdzie w Biblii jest "nakaz karania smiercia pedryli"? Ale pewnie nie podasz, bo jestes malym klamczuszkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
ratatatam Re: WSTYD!!! 06.06.05, 21:05 alez prosze w starym w nowym gdzie tylko chcesz homoseksualizm potępiony jest wyraźnie - w Starym Testamencie (Księga Kapłańska 18, 22 i 29/20, 13; Księga Izajasza 3, 9; Księga Rodzaju 18, 20; 19, 12-13; 19, 24-25/27-28) i Nowym Testamencie (św. Paweł - List do Rzymian 1, 24-27; 1, 32; 1 List do Tymoteusza 1, 9-10; 1 List do Koryntian 6, 9-10; święty Piotr - 2 List św. Piotra 2, 6-9). Odpowiedz Link Zgłoś
yeellow Re: WSTYD!!! 06.06.05, 21:31 i gdzie konkretnie jest "nakaz karania smiercia pedryli"? Bo jakos nie znalazlem. Odpowiedz Link Zgłoś
bprzybysz Re: WSTYD!!! 06.06.05, 20:40 prosze prosze powiedz gdzie w nowym testamencie z checia poczytam. pewnie takie sielskie scenki z napierd... dziewczyn tez ci sie podobaja he? mysle ze lepiej wyczuwam chrzescijanska mysl niz wiekszosc na tym forum Odpowiedz Link Zgłoś
xxxxyyyyzzzz BPRZYBYSZ, skonczyly ci sie argumenty, 06.06.05, 21:11 okazales sie niedouczonym krzykaczem. Pederastia i milosc lesbijska nie sa normalne, i niewazne, ze jakas potargana mowi inaczej. A ja powiem, ze zoofilia nie jest niczym zlym, jesli nie towarzyszy jej przemoc (nawiasem mowiac, przemoc dyskwalifikuje kazdy zwiazek). Zgodzisz sie ze mna? Nie? Wyjasnij. Odpowiedz Link Zgłoś
werter-6 Odpowiadam za Przybysza 06.06.05, 21:19 Z wami w zasadzie się nie dyskuskutuje , po tym incydencie z dziewczyną, w Autobusie. Jesteście katofundametalistami Kropka!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
bprzybysz Re: BPRZYBYSZ, skonczyly ci sie argumenty, 06.06.05, 21:36 xxxxyyyyzzzz napisała: > okazales sie niedouczonym krzykaczem. > Pederastia i milosc lesbijska nie sa normalne, i niewazne, ze jakas potargana > mowi inaczej. > A ja powiem, ze zoofilia nie jest niczym zlym, jesli nie towarzyszy jej przemoc > > (nawiasem mowiac, przemoc dyskwalifikuje kazdy zwiazek). Zgodzisz sie ze mna? > Nie? Wyjasnij. A czym sie rozni zoofilia heteroseksulna od homoseksualnej? Byli tacy cool goscie ktorzy twierdzili ze zydzi sa odpowiedzialni za cale zlo. Hitler lubial ich lekko przyrumienic w piecu po uprzednim lekkim scyklonowaniu. Homoseksualizm = pedofilia? Jest to o tyle ciekawe stwierdzenie, ze wiekszosc spraw w sadzie o pedofilie wytoczonych jest ojcom molestujacym swoje corki. Odpowiedz Link Zgłoś
werter-6 Niech ten tekst będzie pointą tego wieczoru 06.06.05, 20:46 Od Wertera< polskie spoleczeństwo w swej większości odraża tym ludowym nienawistnym kalicyzmem, pięlęgnowanym przez, przez wieki przez Watykan. Najleprzym dowodem jest ostatnie 26 lat Oblędu w Polsce,ta dziewczyna wyciągnięta przez polską katotluszczę, zaplacila cenę, za 26 lat pontyfikatu!!!!!!!!!!!Cytuję wspanialy tekst forumowicza, WSTYD!!! Przeczytaj komentowany artykuł » Autor: bprzybysz Data: 06.06.2005 20:24 + dodaj do ulubionych wątków skasujcie post + odpowiedz cytując + odpowiedz katolicy? chrzescijanie? buhahahahaha! anty-chrzescijanizm jak najbardziej. ciekawe jak dopasowac do chrzescijanskiej wiary, postepowanie tych zagorzalych katolikow, ktorzy wyciagneli dziewczyne za wlosy z tramwaju, a pozniej ja skatowali, tylko za to ze uczestniczyla w legalnej akcji 'niech nas zobacza'? jadowite zacietrzewiale nienawistne slowa i czyny. jak malo czasu musialo minac od smierci papieza zeby lzy zamienily sie w jadowity potok nienawisci. jakim ignorantem musi byc ten, ktory swoje nienawistne czyny i ideologie smie tlumaczyc nauka chrystusa. chrascijanizm = milosierdzie i nie ma nic wspolnego z nienawiscia. ci ktorzy uwazaja inaczej, odsylam do nowego testamentu i katechizmu. WSTYD!!! Przeczytaj komentowany artykuł » Autor: bprzybysz Data: 06.06.2005 20:24 + dodaj do ulubionych wątków skasujcie post + odpowiedz cytując + odpowiedz katolicy? chrzescijanie? buhahahahaha! anty-chrzescijanizm jak najbardziej. ciekawe jak dopasowac do chrzescijanskiej wiary, postepowanie tych zagorzalych katolikow, ktorzy wyciagneli dziewczyne za wlosy z tramwaju, a pozniej ja skatowali, tylko za to ze uczestniczyla w legalnej akcji 'niech nas zobacza'? jadowite zacietrzewiale nienawistne slowa i czyny. jak malo czasu musialo minac od smierci papieza zeby lzy zamienily sie w jadowity potok nienawisci. jakim ignorantem musi byc ten, ktory swoje nienawistne czyny i ideologie smie tlumaczyc nauka chrystusa. chrascijanizm = milosierdzie i nie ma nic wspolnego z nienawiscia. ci ktorzy uwazaja inaczej, odsylam do nowego testamentu i katechizmu. Dziękuje Tobie "b. Przybyszu" za świetny text,napisz do mnie werter-6@gazeta.pl pozdrawiam Werter-6 Odpowiedz Link Zgłoś
werter-6 Poprawka!!!! 06.06.05, 20:54 d Wertera< polskie spoleczeństwo w swej większości odraża tym ludowym nienawistnym katolicyzmem, pięlęgnowanym przez przez wieki, przez Watykan. Najlepszym dowodem, jest ostatnie 26 lat Oblędu w Polsce,ta dziewczyna wyciągnięta przez polską katotluszczę, zaplacila cenę, za 26 lat pontyfikatu!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ratatatam Re: Poprawka!!!! 06.06.05, 20:58 ROTFL brawo - no i macie liberalni katole czarno na bialym ze nie chodzi o obrone praw mniejszosci tylko o agresywna kampanie skierowana przeciwko idiotom nadstawiajacym drugi policzek - nadstawiajcie do bolu !!! Odpowiedz Link Zgłoś
gekon1979 werter musi byc agentem, obcego 06.06.05, 20:58 wrogiego Polsce kraju ktory wie, ze KK zawsze chronil Polske i jego miedzy innymi zasluga jest ze przetrwala Polska i Polacy dlatego atakuje KK Odpowiedz Link Zgłoś
werter-6 Re: werter musi byc agentem, obcego/no zgadnij 06.06.05, 21:03 ??????????????????????????????????????????????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
katolik_polski1 Re: werter musi byc agentem, obcego/no zgadnij 06.06.05, 21:08 werter-6 napisał: > ??????????????????????????????????????????????????????????? ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ Homolandii ! Odpowiedz Link Zgłoś
talking_head [...] 06.06.05, 20:37 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
jurek46pink Re: jw. 06.06.05, 21:05 > JURECZKU, LUB MOŻE JURECZKO, > NA PEWNYM ETAPIE ROZWOJU SPOŁECZNEGO NIE MA CZEGOŚ TAKIEGO JAK > "WIĘKSZOŚĆ" I "MNIEJSZOŚĆ". > LUDZI DZIELI SIĘ NA MĄDRYCH I GŁUPICH, ZARADNYCH I FAJTŁAPY, > CZYŚCIOCHY I BRUDASY ITP/ITD Gadająca główko (może trzeba mniej gadać a trochę pomysleć) : obydwa okreslenia zostały użyte w CUDZYSŁOWIE. A więc zostały z czegoś zaczerpnięte. Z czego ? Z tut. przybytku. Są więc odniesieniem do tutaj wygenerowanych poglądów. To wszystko. A na próby złośliwości - nie odpowiadam. Odpowiedz Link Zgłoś
buffalo_bill Re: WSTYD I BRAK APROBATY 06.06.05, 21:00 "Kościół naucza, że szacunek dla osób homoseksualnych nie może w żadnym wypadku prowadzić do aprobowania zachowania homoseksualnego albo do zalegalizowania związków homoseksualnych. Wspólne dobro wymaga, aby prawa uznawały, popierały i chroniły związki małżeńskie jako podstawę rodziny, pierwszej komórki społeczeństwa. Prawne uznanie związków homoseksualnych albo zrównanie ich z małżeństwem oznaczałoby nie tylko aprobatę zachowania wewnętrznie nieuporządkowanego i w konsekwencji uczynienie go modelem dla aktualnego społeczeństwa, ale też zagubienie podstawowych wartości, należących do wspólnego dziedzictwa ludzkości. Kościół nie może nie bronić tych wartości ze względu na dobro ludzi i całej społeczności. Jego Świątobliwość Jan Paweł II w czasie audiencji udzielonej 28 marca 2003 r. niżej podpisanemu Kardynałowi Prefektowi zatwierdził niniejsze uwagi, uchwalone na zebraniu plenarnym Kongregacji Nauki Wiary, i nakazał ich opublikowanie." UWAGI DOTYCZĄCE PROJEKTÓW LEGALIZACJI ZWIĄZKÓW MIĘDZY OSOBAMI HOMOSEKSUALNYMI Rzym, 3 czerwca 2003 r. Odpowiedz Link Zgłoś
werter-6 To nas nie interesuje, moze to interesować 06.06.05, 21:05 Wyznawców Rzymu!!to wszystko!! Odpowiedz Link Zgłoś
gekon1979 Re: To nas nie interesuje, moze to interesować 06.06.05, 21:11 zachowujesz sie jak opetany przez demona bluznisz, obrazasz itp. i co ci to daje?? w ten sposob nei staniesz sie lepszy nawet we wlasnych oczach nadal zostaniesz malym zagubionym werterkiem, szukajacym akceptacji, i to jest cala prawda Odpowiedz Link Zgłoś
werter-6 Facet! czasy opęania dawno minęly, 06.06.05, 21:14 Tylko nie życzę sobie Polski wyznaniowej!!!!Ty myślisz kategoriami inkwizytora!! Odpowiedz Link Zgłoś
ratatatam Re: Facet! czasy opęania dawno minęly, 06.06.05, 21:24 facet to wy jestescie opętani - ch...m, zrobiliscie kult z wlasnej sexualnosci i w oparciu o to rozkrecacie biznes przynoszacy kase - zarabiacie na ch... i usilujecie nim siegnac po jakas wladze - that's all, nie o zadne rowne prawa i tolerancje wam chodzi , KASA I WLADZA ! Odpowiedz Link Zgłoś
gekon1979 Re: Facet! czasy opęania dawno minęly, 06.06.05, 21:27 a co tobie do Polski???!!!!!??????!!!!!!! wkoncu jestes niemcem:> Odpowiedz Link Zgłoś
gekon1979 Re: ważne jakiego ma się sąsiada! die Nachbarn 06.06.05, 21:46 i dlatego musimy was zmienic cala stara europa musi sie zmienic, bo inaczej stanei sie zacofanym biednym regionem swaita Odpowiedz Link Zgłoś
ratatatam Re: To nas nie interesuje, moze to interesować 06.06.05, 21:17 a "wyznawcow rzymu" nie interesuja "wasze" problemy - i co dalej bedziesz sciemnial o tolerancji rownych prawach i tym podobnym sratatata ? jestescie agresywna, niebezpieczna dla porzadku i spokoju spolecznego grupka , ktorej istnienie naglasniaj sprzyjajace wam media - i to wszystko Odpowiedz Link Zgłoś
ratatatam Re: a Wy kompletnie nic nie znaczycie!!!!!!!!!!! 06.06.05, 21:26 a to sie okaże już niedługo :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
werter-6 Ale to kompletnie nic nie znaczycie!!!!!!!!!!! 06.06.05, 21:31 Zobaczymy!!!!!!Polska zostanie otoczona kordonem sanitarnym przez Europę,Wprowadzone zostaną wizy na powrót,a na koniec, polaków, pracujacych za granicą , Anglia, Niemcy, ITD wyprosi się ,Zuruck!!!!!!!!!!!!!!!!!1 Odpowiedz Link Zgłoś
ratatatam Re: Ale to kompletnie nic nie znaczycie!!!!!!!!!! 06.06.05, 21:39 ...ale zanim do tego dojdzie spotkamy sie na pokojowej manifestacji 11 czerwca ;] Odpowiedz Link Zgłoś
yeellow Re: Ale to kompletnie nic nie znaczycie!!!!!!!!!! 06.06.05, 21:44 o, wyszlo szydlo z worka. Umawiac sie chesz... ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
ratatatam Re: Ale to kompletnie nic nie znaczycie!!!!!!!!!! 06.06.05, 21:53 :DDDDDD no i qrde sam widzisz ze nie jestem zadnym homofobem co mi sie tu usiluje wmowic Odpowiedz Link Zgłoś
yeellow Re: Ale to kompletnie nic nie znaczycie!!!!!!!!!! 06.06.05, 22:00 raczej odnalazly sie zrodla Twojej homofobii ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
ratatatam Re: Ale to kompletnie nic nie znaczycie!!!!!!!!!! 06.06.05, 22:11 hmmm czy to znaczy ze bedziesz mnie teraz nawracal na homo-filie??? Odpowiedz Link Zgłoś
shygay Re: To nas nie interesuje, moze to interesować 07.06.05, 08:02 Może i jesteśmy małą, nic nieznaczącą grupką tyle, że ta grupa (uważana przez niektórych za podludzi) ma takie same prawa konstytucyjne jak poprawna większość. Odpowiedz Link Zgłoś
bprzybysz Re: WSTYD I BRAK APROBATY 06.06.05, 23:37 "Kościół naucza, że szacunek dla osób homoseksualnych ..." no wlasnie, katolicki kosciol mowi o ludziach wszelkiej masci z szacunkiem, mordy sobie nim nie wycierajcie, heterokonkwistadorzy Odpowiedz Link Zgłoś
skipper_ Re: Wiece zamiast Parady Równości w Warszawie 06.06.05, 21:13 powinien zabronic urzadznia tej zenady... czy "pedaly" mysla o tym jakie korki spowoduja??? Odpowiedz Link Zgłoś
shygay Re: Wiece zamiast Parady Równości w Warszawie 07.06.05, 08:06 W sobotę? Pretensje możesz mieć do swojego prezia Kaczyńskiego, który tak pięknie wpływa na rozwój warszawskiej sieci dróg i mostów. Odpowiedz Link Zgłoś
katolik_polski1 TYLKO PATRZEC JAK CIOTY NA FORUM ZACZNA SIE NAPARZ 06.06.05, 21:19 AC ! Kazda szuka bogatego i inteligentnego " meza "! Wertera rozdaje juz nawet E-mailsy. Rozowy Jurek nie chce pozostac w tyle. Yellow tez probuje nie wypasc z gry ! Akcja sie rozkreca ! Odpowiedz Link Zgłoś
ratatatam no to cos o gejach z ich wlasnego portalu 1) 06.06.05, 21:29 Dzieci na paradzie gejów. 100 tysięcy osób uczestniczyło wczoraj w paradzie gejów - Gay Pride - w Mediolanie. Największe kontrowersje wzbudził udział dzieci par homoseksualnych. Manifestację, która przeszła centrum miasta, otwierał wielki transparent z żądaniem prawnego uznania wolnych związków. Na Gay Pride przyszli politycy otwarcie przyznający się do homoseksualizmu oraz przedstawiciele partii komunistycznej. ... zrodlo: gey.pl Odpowiedz Link Zgłoś
ratatatam Re: no to cos o gejach z ich wlasnego portalu 2) 06.06.05, 21:30 Warszawa zawładnęła Poznaniem, Żaklina królową nocy Fantastyczna impreza zaczęła się już w pociągach jadących tego dnia w kierunku Poznania. Pociągi pełne fajnych kolesi nakręconych na dobra zabawę. Kilku panom ciągnęły się pióra za walizką, innym wypadła pomadka. Miałem przyjemność spotkać w pociągu Lady Chantal, która w towarzystwie dwóch moherowych beretów i jednego dresiarza przyszywała cekiny do wieczorowej sukni Odpowiedz Link Zgłoś
werter-6 Re: no to cos o gejach z ich wlasnego portalu 2) 06.06.05, 21:46 Nigdy nie zrozumiesz sensu tych slów, z tej relacji, bo nigdy nie byleś w Europie mieszkasz gdzieś pod Ostrolęką i marzysz!!!, a tu proza!! proza życia, ta sama ciągle już brzydka żona, niesforne dzieci, i teściowa do nie wytrzymania!Zasilek dla bezrobotnych skończyl się, a komunia za pasem, a Pan w czarnej sukni chce 2tys za Komunię,to co?? wyladowac się na "Pedalach" po polsku??!a może by spróbować z któryms znich, o nie !boję się! a może? ,to już jest jakaś perpektywa! przepraszam za literaturę,a niech Ci będzie!! Odpowiedz Link Zgłoś
ratatatam :DDDD) 06.06.05, 22:09 werter-6 napisał: > Nigdy nie zrozumiesz sensu tych slów, z tej relacji, bo nigdy nie byleś w > Europie > mieszkasz gdzieś pod Ostrolęką sprawdz po IP ;] > ta sama ciągle już brzydka żona, niesforne dzieci, i teściowa do nie > wytrzymania!Zasilek dla bezrobotnych skończyl się, a ty nie dosc ze pedal to jeszcze i mitoman ROTFL - no jako clairvoyant(e?) to ty bys na zycie nie zarobil > a komunia za pasem, a Pan w czarnej sukni chce 2tys za Komunię, kolejne PUDLO - wy "WY" :D tkwicie w jakichs przedziwnych schematach - jak ktos nie toleruje propagowania gejostwa, jest za lustracja, mowi ze jaruzelski i ariel szaron to zbrodniarze ktorzy powinni wisiec to dla was taki ktos koniecznie musi byc z lpr albo miec babcie w mocherowym berecie :DDDD no a juz na pewno co niedziela kolanami szlifuje koscielne marmury - PUDLO stary PUDLO!!!! >to co?? wyladowac się na "Pedalach" po > polsku??! a moze po izraelsku??? pamietam jak ortodoksi w telawiwie o malo nie zlinczowali jakiegos transwetsyty ktory jako kobieta wygral festiwal piosenki... >a może by spróbować z któryms znich, gdybym chcial probowac z ktoryms z nich nie szukalbym pomocy pedalskigo politruka z blogoslawinstwem szyszkowskiej ( DO MNIE DZIECI WDOWY!!!! ROTFL ) a juz na pewno nie opowiadal bym o tym w internecie - no chyba ze bylbym dodatkowo ekshibicjonista - bo to co , z kim i jak robie to moja sprawa i mojej partnerki ( partnera? LOL ) a jak wiadomo konstytucja RP gwarantuje kazdemu obywatelowi zachowanie prywatnosci w kwestiach dotyczacych jego wyznania, pogladow politycznyh i tzw "preferencji seksualnych " nie gwarantuje natomiast nikomu prawa do propagowania zachowan sexualnych w miejscach publicznych generalnie blaznisz sie zle bronisz zlej sprawy i ciagle udajesz ze nie rozumiesz o czym mowie nie usilujecie bronic wlasnych praw usilujecie naruszac prawa innych dobranoc Odpowiedz Link Zgłoś
gekon1979 a ty znowu werterek o seksie 06.06.05, 21:31 ty jestes opetany przez seks twoj maly rozumek nie moze wykroczyc poza seks, nic tylko seks, i rozne jego odmiany, nawet te budzace odraze bleee Odpowiedz Link Zgłoś
werter-6 Re: a ty znowu werterek o seksie 06.06.05, 21:53 Tak coś jest takiego w kościele kat, ten nienormalny stosunek do sexualności!!!!!!!!!!!!!!!!!! czlowieka!! Odpowiedz Link Zgłoś
bprzybysz Re: TYLKO PATRZEC JAK CIOTY NA FORUM ZACZNA SIE N 06.06.05, 21:44 katolik_polski1 napisał: > AC ! Kazda szuka bogatego i inteligentnego " meza "! > Wertera rozdaje juz nawet E-mailsy. > Rozowy Jurek nie chce pozostac w tyle. > Yellow tez probuje nie wypasc z gry ! > Akcja sie rozkreca ! katolik z jankokatolickiego kosciola, z rubasznymi ministrantami, bursztynowymi dewocjonaliami, i samoobrona zamiast wiernych. oto kosciol naszych czasow. zamiast grobu panskiego - swastyka, sierp i mlot. zamiast mszy - 'rozmowy niedokonczone' zamiast episkopatu - radio maryla i telewizja judasz. brawo! tylko nie mieszajmy tego z chrzescijanizmem. Odpowiedz Link Zgłoś
katolik_polski1 Re: TYLKO PATRZEC JAK CIOTY NA FORUM ZACZNA SIE N 06.06.05, 22:18 Z chrzescijanstwem,jesli prosic moge ! Nie mylic z Judaizmem . Poza tym musze z przykroscia stwierdzic,ze zjawisko homoseksualizmu najbardziej rozwija sie w krajach laickich czy ateistycznych . "Zgnily Zachod" jest dobrym przykladem . Judaizm i Islam potepiaja tak samo jak Katolicy te dewiacje ! Polska krajem ateistycznym nigdy nie bedzie ! Odpowiedz Link Zgłoś
shygay Re: TYLKO PATRZEC JAK CIOTY NA FORUM ZACZNA SIE N 06.06.05, 22:58 Będzie i to już za jakieś 4 lata. Prawiczki się skompromitują, za ten czas zdąrzy odrodzić się nowa lewica i po wygranych wyborach zrobi porządek. Kościół wróci do kościołów, skończą się wielomiliardowe ulgi podatkowe, krzyże zostaną zdjęte z sal urzędów, sądów i szkół; konkordat zostanie renegocjowany bądź wypowiedziany, likwidacji ulegnie fundusz kościelny - nie będziemy już utrzymywać zagranicznych agentów państwa Watykan. Po tych wszystkich zmianach zostanie otwarta przestrzeń dla dyskusji o tematach "tabu" katolickiej, fanatycznej Polski. Na salę plenarną obrad Sejmu powrócą sprawy: aborcji, związków partnerskich, antykoncepcji i edukacji seksualnej, zapłodnienia pozaustrojowego etc. Tak będzie... nie zmieni tego koninkturalna minirewolta konserwatyzmu. Odpowiedz Link Zgłoś
gekon1979 Re: TYLKO PATRZEC JAK CIOTY NA FORUM ZACZNA SIE N 06.06.05, 23:12 a ja mam nadzieje ze lewica tzw postepowa (Ul i inne robactwo) nie dojdzie nigdy do wladzy!! bo raczej nikt jej nie wybierze zreszta ta lewica postepowa sama na siebei wydala wyrok, SLD, czy SdPL nie bedzie sie zajmowac tymi rzeczami ktore wymieniles, a napewno nie da sie za nie "zabic" tak wiec nici z tego zeby Polska przestala byc katolicka, to trzeba by chyba wybic 80% spoleczenstwa, co nie zdziwi mnie jak bedzie teczowa horda rzadzic europa Odpowiedz Link Zgłoś
shygay Re: TYLKO PATRZEC JAK CIOTY NA FORUM ZACZNA SIE N 07.06.05, 08:09 Ciekawe jak to się odbyło w katolickiej Hiszpanii. Odpowiedz Link Zgłoś
katolik_polski1 Re: TYLKO PATRZEC JAK CIOTY NA FORUM ZACZNA SIE N 06.06.05, 23:18 Jestes bardzo optymistycznie do zycia nastawiony . Prognozy na najblizsze cztery lata w tak rozowych , zeby nie powiedziec teczowych kolorach przedstawic, trzeba chyba z fusow czytac ! To jak juz na takim etapie jestesmy,to powiedz chociaz czym chcecie krzyz zastapic ? Odpowiedz Link Zgłoś
shygay Re: TYLKO PATRZEC JAK CIOTY NA FORUM ZACZNA SIE N 07.06.05, 08:12 W urzędach, sądach, szkołach winny pozostać jedynie symbole narodowe - godła państwowe, flagi. Nie myślcie, że opowiadam się za likwidacją Kościoła..., nie, jestem jak najbardziej za przestrzeganiem swobody religijnej. Tyle tylko, że to co się dzieje w Polsce jest przegięciem. Polska obecnie jest klechistanem - katolandem. Odpowiedz Link Zgłoś
kozaczek3 A czy biskup Żydziński pokropi członków wiecu 06.06.05, 22:14 Wszak pomyślność gejów w jego gestii jest. Amen. Odpowiedz Link Zgłoś
ratatatam Re: A czy biskup Żydziński pokropi członków wiecu 06.06.05, 22:35 bo jozio zawsze na pierwszej linii szczału tzn ognia ;] Odpowiedz Link Zgłoś
bprzybysz Re: A czy biskup Żydziński pokropi członków wiecu 06.06.05, 22:50 a to jednak jego JPII arcybiskupem mianowal, a nie tego 'nazi' diabla w sutannie. Odpowiedz Link Zgłoś
bprzybysz Re: A czy biskup Żydziński pokropi członków wiecu 06.06.05, 23:06 przychodzi rydzyk do nieba, otwiera sw. piotr i sie pyta> kto ty? > rydzyk ojciec dyrektor mowi - ojeciec dyrektor - nie ma na liscie - odpowiada sw. piotr i zamyka drzwi niebios. rydzyk zmartwiony wraca i spotyka pralata jankowskiego po drodze. jankowski dociera do bram edenu i puka. otwiera ponownie sw. piotr i sie pyta> kto ty? ks. jankowski sw. piotr sprawdza i mowi > nie ma na liscie. po czym zamyka wrota. wkurw... jankowski wraca i obejmuje ksiedza dyrektora za ramie po czym mowi > chodz z zydem nie bedziemy gadac. hm hm hm buhahahahahahaHAHAHAHAHAHAHAHA!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mozart Kontrmanifestacja tez bedzie 06.06.05, 23:05 Wydarzenie w katedrze "Notre Dame" w Paryzu pokazuje, co sie dzieje jak pedzie za duzo sobie pozwalaja. Mam nadzieje, ze nigdy nie bedziecie meli takich praw jak reszta spoleczenstwa. Odpowiedz Link Zgłoś
bprzybysz Re: Kontrmanifestacja tez bedzie 06.06.05, 23:08 wydarzenia podczas parady w krakowie, tez nie pozastawiaja pozytywnych wrazen ludzie ktorzy milosza i szymborska wyzywaja od zydow i zdrajcow... pozostawiam bez komentarza Odpowiedz Link Zgłoś
shygay Re: Kontrmanifestacja tez bedzie 07.06.05, 08:17 Zastanów się jednak jakie są przyczyny takich wydarzeń jak to z Paryża. Agresja rodzi agresję..., Odpowiedz Link Zgłoś
werter-6 A ja zaryzykuje twierdzenie, że Ty Mozart 07.06.05, 18:47 Masz potworne kompleksy,nie wiem, może maly czlonek,a może uwiedzienie przez pedofila w dzieciństwie,? Posluchaj, 100%towy facet ma w dupie parady gejów, toleruje, a nawet ich lub, ja,ja mam takiego kolegę w pracy z którym się przyjażnie,i nie przesiaduje jak Ty, calymi dniami Tutaj, aby dopieprzyć "pedalowi" a może któryś z nich odrzucil Twoje "Awanse"?? Wlaśnie Wy, tu przesiadujący calymi dniami macie problemy, Wy tak zwani niby "Heterycy" Poczytajcie Freuda!!!!!!!!!!!11 Odpowiedz Link Zgłoś
tarcze22 Re: Wiece zamiast Parady Równości w Warszawie 07.06.05, 19:30 nie propaguje sie rodziny, patriotyzmu, uczciwości, moralności tylko wynaturzenia. Uważam, żę nie musze byc informowana przez media kto z kim spi i nie powinno sie promować zachowań odbiegających od normy bo to nie prowadzi do niczego dobrego. Nie widze powodu dla którego nalezy promować homoseksualizm. To szkodzi nam wszystkim ale jestesmy tak DEMOKRATYCZNI ze za chwile zgodzimy sie na EUTANAZJE STARCÓW, następnie ZEZOWATYCH, PSYCHICZNYCH oczywiście tylko dlatego ze zglosila to lewica a my nie chcemy być zacofani i nie daj Boże nietolerancyjni. Niedobrze mi sie robi od tej tzw tolerancji. A może teraz zorganizujmy parade zdradzających mężów. Oni też cierpią ze nie mogą całemu swiatu opowiedzieć o swoich kochankach. A potem paradę zdradzających żon. Jak demoktacja to demokracja.A dzieci niech sie tej demokracji uczą od maleńkości bo jeszce wyrosną na hetero i dopiero bedzie wstyd przed SWIATEM. Odpowiedz Link Zgłoś
g_magnolia SEXBIZNES sfinansuje kampanię prezydencką 11.06.05, 15:41 Przestańcie się spierać o ideologię. Ludzie maja prawo do własnego sposobu wyrażania uczuć, ale nie do ekshibicjonizmu. Komu to służy? - ano tym, którzy czerpią profity z pornografii, z przemysłu żerującego na namiętnościach, pośrednictwie, stręczycielstwie, gastronomii (lokale dla grup odmiennych zainteresowań). Przyzwyczajają społeczeństwo do homoseksualizmu, bo na tym można zrobić wielką kasę. Można spokojnie sfinansować kampanię prezydencką - znajdą sie tacy, co to sfinansują na konto przyszłych korzyści. Odpowiedz Link Zgłoś
g_magnolia Re: SEXBIZNES, z eutanazją też oswajają 11.06.05, 15:52 Całe to zamieszanie po to, żeby robić kasę - biedny pragnący "godnej śmierci" poświęci swój majątek na psychologów i prawników, którzy mu w tym dopomogą, zwłaszcza że jemu już nic nie potrzeba. Geje i lesbijki to też ludzie i też chcą się w swoim gronie spotykać, jeździć na wczasy, bawić, pracować (nie mówiąc o filmach i czasopismach) i też słono zapłacą dobroczyńcom, którzy im to zorganizują. Odpowiedz Link Zgłoś
g_magnolia Re: Wiece : Smutne jest to, że nabierają was 11.06.05, 17:00 garstka żądnych władzy i kasy robi w konia ludzików, którym się wydaje, że tu chodzi o równość, miłość, a może jeszcze sprawiedliwość. Ale sprawiedliwości nie ma. Ci, którzy robią biznes na strojach z piórami, na imprezach z udziałem drug,na pornografii, organizowaniu przyjemności grupom "kochającym inaczej", nawet jak staną przed obliczem sprawiedliwości, to i tak nie odpowiedzą za swoje łajdactwa, bo się wypłacą, bo ich stac na wszystko - na seksie się świetnie dorabiają kasy. Odpowiedz Link Zgłoś