Dodaj do ulubionych

Zrobione piękno

24.05.12, 19:25
Jestem fanką urody Agnieszki Szulim według mnie wygląda aktualnie super , jednak przeglądałam ostatnio jej zdjęcia i kiedyś nos miała inny , usta sobie robi na 100 , cycki ma zrobione czy nos także?
W każdym razie jedt to mega udana operacja , jej twarz wygląda teraz pięknie , dlaczego inne kobiety mimo operacji nie zachwycają mysle np o Steczkowiej jej nos mimo x operacji jest brzydki tzn że trafiają w złe ręce ?

www.kozaczek.pl/fotki_gwiazd.php?idfot=21254&u=agnieszka+szulim
Obserwuj wątek
    • girl.anachronism Re: Zrobione piękno 24.05.12, 19:44
      popatrz np. na Kayah. ona też z tego co wiem miała operacje, a wygląda po prostu kiepsko.

według mnie to tylko poniekąd może być efekt dostania się w niewłaściwe ręce. po prostu dobrzy lekarze odmawiają wykonania operacji, które diametralnie zmieniają wygląd człowieka - a w przypadku np. dwukrotnego skrócenia nosa Steczkowskiej byłoby to nieuniknione. jak ktoś nie grzeszy urodą (albo nie jest w czyimś typie po prostu) to taka drobna operacja polepszy jego wygląd, ale cudów nie uczyni - wiadomo.

czasem pomoże usunięcie małego garbka z nosa, a czasem powinno się budować nos w zasadzie od początku (ja tak mam i planuję zabieg za kilka lat), ale większość lekarzy tego nie zrobi.
    • georgia241 Re: Zrobione piękno 24.05.12, 19:51
      O matko. Ja myślałam, że ten potworeczek nie podoba się nikomu. Taka January Jones albo Zoey Deutch są śliczne. Gdzie wśród ślicznych kobiet jest miejsce dla żabowatej Szulim?
      • elizaj1 Re: Zrobione piękno 24.05.12, 19:54
        Na naszym PL podwórku według mnie Szulim jest jedną z najlepszych lasek , ma super twarz , podoba mi się również Halinka Młynkowa
        • georgia241 Re: Zrobione piękno 24.05.12, 19:57
          To masz gust. Ta druga to też koszmar. Ładne to są Łuczenko, Czartoryska, Przybylska.
      • violon-czela Re: Zrobione piękno 24.05.12, 19:55
        Mi się Szulim podoba i z wyglądu i z charakteru - nawet bardzo.

Co do samych operacji: Steczkowska ma taki sam nos jak jej siostra i nie wydaje mi się żeby go operowała/operowały. A nawet jakby tak było to chyba jest różnica między lekka korektą w przypadku Szulim a radykalnej zmianie nosa Steczkowskiej.
      • varna771 Re: Zrobione piękno 24.05.12, 19:58
        Szulim z podobieństwa to "siostra" Anety Kręglickiej. Każdy ma inny gust... ja uważam za ładne Panie: Przybylską , łuczenko i ostatnio Haline Młynkową .
        • elizaj1 Re: Zrobione piękno 24.05.12, 20:01
          Rosati ma tez super twarz.
          Podobają mi sie etz kobiety Salety tzn dwie Ewy
          ma coś w sobie żona Michalczewskiego , nie jest klasycznie piękna jak sie przyjrzeć ale coś bardzo ciekawego ma w wyglądzie.
          • georgia241 Re: Zrobione piękno 24.05.12, 20:04
            Żona Michalczewskiego ma czoło do czubka głowy. Też mnie to zainteresowało. W średniowieczu byłaby miss.
            • elizaj1 Re: Zrobione piękno 24.05.12, 20:08
              Ona wydaje mi sie ma chyba doczepkę na głowie tzn nie ma w 100% naturalnych włosów , twarzy nie ma idealnie natomiast ma coś takiego że mi się bardzo podoba , niby pospolita blondyna ale ma jakąś taką szlachetność ....czy jak to ując....
        • georgia241 Re: Zrobione piękno 24.05.12, 20:02
          Młynkowa to jakaś pomyłka. Wygląda jak wynędzniała, przestraszona mysz.
          • elizaj1 Re: Zrobione piękno 24.05.12, 20:06
            cholera mi się Młynkowa niesamowicie podoba ma super twarz choć mam z nią problem tzn uważam że ma złe makijaże. Natomiast nie mogę powiedzieć że Socha jest brzydka natomiast jest to własnie ten typ który nie jest w moim typie.
            • georgia241 Re: Zrobione piękno 24.05.12, 20:10
              A ja mogę powiedzieć, że Socha jest brzydka i jeszcze Bołądź.
              • elizaj1 Re: Zrobione piękno 24.05.12, 20:14
                o tak Bołądź jest brzydka , nie podoba mi sie wcale.
                • mozambique Re: Zrobione piękno 25.05.12, 13:58
                  bołądz i rosatat ti taki tyo urody ze po prostu wyglaają staro
                  obie ie maja 30 a daj im spoko 40

rosati - twarz opalona za bardzo , zmarchy , te okropne tapiry , postarzajacy makijaz , wyglada jak latynoski które są sliczne do 30-tki a potem zaczynają straszyc
                  a bołądz - nie dowiary ma 28 lat a wyraz twarzy, głos i spojrzenie starej steranej zyciem kobiety

podobnie dziwna twarz ma aktorka z serialu JULIA = młode to chyba strasznie , ale cos dziwnego w twarzy - te męskei brwi, dziwny uklad szczęki , "stare" spojrzenie - cos tu okropnei sie gryzie

zas az niepzryzwoicie mlodo wygląda Przybylska , co za buzia , az zazdrość bierze
                  oblednei sliczna jest tez GLinka- milion za taki olśniewajacy usmiech
            • candy_cat Re: Zrobione piękno 26.05.12, 20:13
              Mlynkowa naprawde wygladala tak:
              bi.gazeta.pl/im/3/5474/z5474713O.jpg
              Teraz jest rewelacyjnie zrobiona.

Socha dla mnie jest plebejska, ale inwestuje w siebie jak szalona, wiec moze sie podobac
      • sootball Re: Zrobione piękno 25.05.12, 12:46
        "Taka January Jones albo Zoey Deutch"

January na prawie wszystkich zdjęciach wygląda jak porcelanowa lalka, której już-zaraz wyrosną ostre zęby i rzuci się komuś do gardła.

Zoey Deutch wygląda jak słodka czternastolatka.
    • bombonierka99 Re: Zrobione piękno 24.05.12, 20:21
      dziwny macie gust. dla mnie piękna to jest czartoryska ale tylko twarz bo nogi ma męskie, brzydkie. natomiast szulim? haha cyce sztuczne, wytrzeszcz oczu, nos robiony, sztuczna i wstrętna. Rosati? też brzydka, poza tym staro wygląda, na jakieś 5-10 lat więcej niż ma, zmarchy koło oczu. młynkowa? faktycznie taka mysz nieciekawa. steczkowska? garbaty nochal, jak czarownica, cyce sztuczne, na tyłek też pewnie coś zakłada, żeby nie był płaski, no i tona tapety na gębie. One wszystkie są przeciętne tylko dobrze zrobione. Socha? gęba okrągła jak księżyc w pełni. Przybylska? haha strasznie brzydko się starzeje, zawsze była brzydka, zobaczcie jej ostatnie foty na kozaczku.
      • georgia241 Re: Zrobione piękno 24.05.12, 20:27
        Zobaczyłam. Przybylska chyba zaczęła koksować.
      • elizaj1 Re: Zrobione piękno 24.05.12, 20:28
        mi się Czartoryska podoba ale aktualnie bo schudła i zrobiła sie jakas taka smuklejsza , twarz ma drobniejszą , kiedyś nic cudnego. Niektórym kobietom jest do twarzy z niską wagą , niektórym nie.
        • elizaj1 Re: Zrobione piękno 24.05.12, 20:32
          A i jeszcze mnie zainteresowała żona Adamczyka Kate Rozz , też niby nie klasyczna piekność , też chyba robiona ale bardzo bardzo ciekawa uroda wyszła...
          • tezee Re: Zrobione piękno 24.05.12, 20:36
            Ja nie napiszę kto ma według mnie najlepszą twarz w polskim showbizie bo to jest tak antypatyczna postać i tak znielubiana że zaraz wszyscy będą rzucać błotem że absolutnie paskudna hehehe
            • georgia241 Re: Zrobione piękno 24.05.12, 20:40
              Kazia Szczuka ci się tak podoba?
              • tezee Re: Zrobione piękno 24.05.12, 20:44
                Horodyńska , jaka z niej pretensjonalna pindziolina , twarz ma piekną.
                • georgia241 Re: Zrobione piękno 24.05.12, 20:54
                  Cerę ma piękną a twarz trochę za męską, ale nie jest taka najgorsza.
                  • simply_z Re: Zrobione piękno 24.05.12, 21:13
                    podoba mi się Zmuda-Trzebiatowska ,podobna jest troche do meksykańskiej aktorki Thalii ,szkoda tylko ,że drewniana aktorsko.
                    • skrytapiromanka Re: Zrobione piękno 24.05.12, 22:53
                      a moim zdaniem jest podobna do Geeny Davis, oczywiście chodzi o twarz, bo o takiej figurze Żmuda może tylko śnić.
      • olewka100procent Re: Zrobione piękno 25.05.12, 00:04
        eee no bez przesady, Przybylska brzydka ? ????
        • tezee Re: Zrobione piękno 25.05.12, 12:30
          tak w Pl to taka mentalność że Rosati brzydka tylko dlatego że wku... ludzi
          atomiast pierwsza lepsza zwykła działcha pikna bo skromna
    • i.am.girl Re: Zrobione piękno 24.05.12, 21:15
      A mnie się widzi Dereszowska. Teraz, nie dawniej.
      • izabella1991 Re: Zrobione piękno 24.05.12, 21:38
        Cozcie sie Justyny Steczkowskiej czepili?
        To jest PRZEPIEKNA I BARDZO ZGRABNA KOBIETA!
        MA DUZY NOS-OWSZEM!!Co z tego.U niej w rodzinie dziewczyny(wszystkie moim zdaniem-b.ladne) maja spore noski i bardzo im to pasuje.Twarz Justyny ze zoperowanym nosem bylaby lalkowata,owszem l;adna ,ale nudna.A tak-ma to cos,taka zaczepnosc,zadziornosc,podoba mi sie bardzo....
        Podobnie zreszta Agata Buzek-jest wedug mnie charakterystyczna,ma przepiekna figure no i ...talent.Ona umie byc i bardzo piekna i pbardzo brzydka-tzw.plastyczna twarz, u aktorki i modelki to ogromny atut!
        Mi Agata Buzek bardzo przypomina Kate Blanchett
    • lonely.stoner Re: Zrobione piękno 24.05.12, 21:34
      a ja uwazam ze Justyna Steczkowska jest bardzo piekna. I chyba caly urok tkwi w tym, ze nie jest zrobiona jak pozostale 'lale' tylko ma oryginalna fantastyczna urode. I boskie cialo. I w jej wieku (40 lat) tez moglabym tak wygladac :)
      W ogole a propos nosa Steczkowskiej - nie wiem co to za mania z tymi nosami, wszystkim by zaraz chcieli nosy obcinac zeby byli 'piekni'.
      Wyobrazacie sobie Barbare Streissand bez tego jej slawnego wielkiego nosa??
      https://images2.fanpop.com/images/photos/6200000/Barbra-Streisand-barbra-streisand-6211110-450-560.jpg

czy Jean Harlow??
      https://www.hpvf.com/catalog/JeanHarlow5761.jpg

teraz wszystkim by ucinali nosy.
      • simply_z Re: Zrobione piękno 24.05.12, 21:37
        jak nie zrobiona? skoro ma silikony i chyba implanty w pośladkach ?
      • tezee Re: Zrobione piękno 24.05.12, 22:07
        Steczkowska nie jest zrobiona :D dobre hehehe
        Ma autentycznie brzydką twarz ale to własnie ta bardzo skrupulatna obróbka dopracowanie wizualne sprawia że wygląda choć wciąż niezbyt ładnie to napewno ciekawie i interesująco. Gdyby jej sciagnąc te piękne pukle włosów ( wiem że płaci grubą kasę za doczepy), zmyć mejkapy i nosa nie łamać w celu poprawek z 10 razy to by straszyła.
        Natomiast filigranowa drobna figurka to jest na pewno jej atut no i głos oczywiście
        • tezee Re: Zrobione piękno 24.05.12, 22:10
          Dokładnie , zrobiona jest od cycków po poliki , nos pomijam juz czysto kosmetyczne kwestie absolutnie zasze profesjonalny mejkap , doczepy na głowie , wszystko na tip top no i efekt jakis jest skoro sie tyle inwestuje kasy , poświeca czasu i ekstremalnie koncentruje na wyglądzie ale strach pomyśleć co by było bez...
      • rannie.kirsted Re: Zrobione piękno 24.05.12, 22:12
        fajny ten nochal harlow, dodaje charakteru.
        ale co do "niezrobionej " steczkowskiej w jednym sie mylisz - na bank ma silikony:)
      • skrytapiromanka Re: Zrobione piękno 24.05.12, 22:59
        o nie, ja mam właśnie taki nos jak Harlow i z przyjemnością bym go sobie ucięła:]
        • alpepe Re: Zrobione piękno 25.05.12, 09:35
          ale przecież to normalny nos, o czym ty piszesz? Ani długi, ani garbaty, ani nazbyt zadarty.
          • skrytapiromanka Re: Zrobione piękno 26.05.12, 21:50
            ale ja wiem, nie mówię, że sam w sobie jest brzydki:) niektórym na pewno dodaje charakteru. ale ja mam bardzo drobną buzię, delikatne rysy, okrągłe oczy i drobne usta, i taki kinol mi po prostu nie pasuje (zdanie posiadacza nosa; postronni uważają, że przesadzam;)
    • maggpie Re: Zrobione piękno 25.05.12, 12:38
      Jeżeli takie zabiegi pomagają - czemu ich nie stosować??

Szulim mi się nie podoba wcale, Steczkowska tak. I nie interesuje mnie, która w jaki sposób z detalami jest zrobiona ;]
    • orchi78 Re: Zrobione piękno 01.06.12, 13:42
      Nie zawsze jest tak, że jak ktoś ma sławe i tym samym pieniadze, to wydaje nadmiernie na operacje plastyczne i zabiegi medycyny estetycznej. Oczywiście wiele takich przykrych przypadkow, gdzie zatraca się granica dobrego smaku. Pani Młynarska z kolei jest dobrym przykładem na to, że mozna zmyslnie korzystac z dobrodziejstw medycyny estetycznej, nie robiąc krzywdy sobie i naszym oczom: timeclinic.pl/index.php/gwiazdy.html
    • lonely.stoner Re: Zrobione piękno 01.06.12, 14:13
      a mnie to raczej smieszy taka zawisc plynaca z tych postow- zwlaszcza tej ktora tak sie oburza ze Steczkowska ma zawsze super makijaz i doczepiane wlosy. Haha- wezcie mi pokazcie ktora gwiazda dzis tego nie robi? Z tego co ja widze to wszystkie, poczawszy od Angeliny Jolie a skonczywszy na Rihannie. Zreszta- co zlego jest w dobrym makijazu?naprawde trzeba byc okrutnie zawistnym zeby to komus przeszkdzalo. Czy Justyna ma silikon to nie wiem- wiem za to ze sama mam figure filigranowa, jestem bardzo szczupla, ale biust i psladki mam jak trzeba, i tez juz zdarzalo mik sie slyszec od zawistnych bab ze to niemozliwe ze to natura i ze pewnie mam silikon :D no bo jak to tak- chuda i do tego cycata?? jak one grube i brzydkie :D to jest dopiero smieszne- zeby kazdej szczuplej kobiecie ktora ma fajny biust i normalny tylek wmawiac ze na bank ma silikon bo takie cos w przyrodzie nie wystepuje :D
      • tezee Re: Zrobione piękno 01.06.12, 14:20
        Tylko że wiesz cyce i tyłki to mają kobiety o normalnych gabarytach , nie mówie że przytyte ale raczej w normie , cyc to tkanka tłuszczowa jednak więc czesto jestescie szczupłe chude ale w swoich wyobrażeniach hyhyhyhy
        a piszę tk bo po raz kolejny widze na żywo babkę która pisze i mowi o sobie że jest szczupła ale biust i pupę ma ,no szczupła to ona na pewno obiektywnie rzecz biorąc nie jest
      • simply_z Re: Zrobione piękno 01.06.12, 14:21
        napisalas cos takiego
        ja uwazam ze Justyna Steczkowska jest bardzo piekna. I chyba caly urok tkwi w tym, ze nie jest zrobiona jak pozostale 'lale' tylko ma oryginalna fantastyczna urode. I boskie cialo.

no wlasnie problem w tym ,ze ona jest zrobiona.
        :)
        a silikon ma ,jesli przegladniesz sobie zdjecia z lat 90tych ..a obecnie.No chyba ,ze biust ci urosl podobnie jak jej w okolicach 26 r, zycia.
        zreszta sama sie do tego przyznala w jakims wywiadzie.
        • mrsnice Re: Zrobione piękno 01.06.12, 16:47
          Steczkowska jest cała zrobiona. Usta, zęby, nos, policzki, cycki. Podejrzewam, że pośladki, ale tego nie wiem. Obejrzyjcie sobie ją w Szansie na sukces, gdzie zaistniała w piosence Boskie Buenos. Wyglądała jak brzydkie kaczątko
          • nolus Re: Zrobione piękno 01.06.12, 19:41
            Szulim- botoksowy lachon,chociaż stylizacje ma czasem fajne

Mlynkowa- tak jak ktoś wcześniej napisał "wychudzona przestraszona mysz" z zapadniętą klatką piersiową

Bołądź- na fotkach wygląda fatalnie:jakaś taka wiecznie zamulona i niechlujna. W filmach pokazuje , że ma bardzo plastyczną twarz-w "Czasie honoru" pokazała się jako bardzo atrakcyjna kobieta i rozumiałam,że Wieczorek może na nią tak pożądliwie patrzeć :)'

Rosnowska z "Julii"-katastrofa,niby niebieskooka blondynka sprawia wrażenie atrakcyjnej,ale tutaj tak nie jest:jakiś męski kształt twarzy,brzydki nos,no i te krzaczaste brwi

Czartoryska- piękna jak to arystokratka,jedna z najładniejszych Polek,szlachetne wyraziste rysy, do niczego nie można się przyczepić: ładne oczy,usta i nos.Rozumiem, że taka ładna twarz broni się sama,ale mogłaby trochę bardziej zwracać uwagę na lepszą garderobę i makijaż

Kate Rozz- co do urody się nie wypowiadam,ale na pewno jest bardzo efektowną kobietą:wysoka,smukła,świetnie ubrana.Na mnie robi wrażenie :)

Dla mnie najbardziej atrakcyjne spośród polskich gwiazd są: Łuczenko,Żmuda-Trzebiatowska i Rosati. Chyba jedyne,które mogłyby przejść po czerwonym dywanie i nie odróżniać się od amerykańskich gwiazd. A wszystko to efekt naturalnej urody i odpowiedniej stylizacji,bo widać, że wszystkie te w/w panie mają zawsze świetnie dobrany do swojej urody makijaż i markowe ciuchy.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka