Gość: GMR IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 17.07.02, 18:15 ...nażarł się po powrocie u dziewczyny mojego brata nachlał się piwska i usnął. Śpi aż do teraz..wydobywając z siebie głośne i miarowe dźwięki... (chrapie) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: prowokat Re: Oszołom wrócił IP: *.telimeny / 192.168.0.* 17.07.02, 18:22 parę pytań 1. Czy Oszołom duzo pije? 2. Czy bardzo sie opalił? 3. Czy kogoś poderwał? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GMR Re: Oszołom wrócił IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 17.07.02, 18:31 Gość portalu: prowokat napisał(a): > parę pytań > > 1. Czy Oszołom duzo pije? > 2. Czy bardzo sie opalił? > 3. Czy kogoś poderwał? 1. Jeśli chodzi o piwo to całkiem sporo ale pije wyłącznie polskie piwo 2. Usmażył się na brąz..ale on ma ciemną karnację a ja jasną i jestem różowy 3. Nie..on mówi że jedzenie to jedyna przyjemność jaka mu została.. Odpowiedz Link Zgłoś
hania_76 Re: Oszołom wrócił 17.07.02, 18:32 Gość portalu: GMR napisał(a): > Gość portalu: prowokat napisał(a): > > > parę pytań > > > > 1. Czy Oszołom duzo pije? > > 2. Czy bardzo sie opalił? > > 3. Czy kogoś poderwał? > > 1. Jeśli chodzi o piwo to całkiem sporo ale pije wyłącznie polskie piwo A grzech opilstwa? A jakie piwo jest polskie? Chyba tylko takie z lokalnych browarow? > 2. Usmażył się na brąz..ale on ma ciemną karnację a ja jasną i jestem różowy > 3. Nie..on mówi że jedzenie to jedyna przyjemność jaka mu została.. A grzech obzarstwa? PS. Lepiej by sie za jakas mila dziewczyna rozejrzal. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prowokat Re: Oszołom wrócił IP: *.telimeny / 192.168.0.* 17.07.02, 18:35 Gość portalu: GMR napisał(a): > Gość portalu: prowokat napisał(a): > > > parę pytań > > > > 1. Czy Oszołom duzo pije? > > 2. Czy bardzo sie opalił? > > 3. Czy kogoś poderwał? > > 1. Jeśli chodzi o piwo to całkiem sporo ale pije wyłącznie polskie piwo to dlatego tyle wazy:) pewnie mięsień piwny ma spory jak chcesz jeszcze go odchudzic to zakaż mu żłopania browarów > 2. Usmażył się na brąz..ale on ma ciemną karnację a ja jasną i jestem różowy czy on jest murzynem? > 3. Nie..on mówi że jedzenie to jedyna przyjemność jaka mu została.. czy mówi to z żalem? Odpowiedz Link Zgłoś
hania_76 Re: Oszołom wrócił 17.07.02, 18:24 Gość portalu: GMR napisał(a): > ...nażarł się po powrocie u dziewczyny mojego brata nachlał się piwska i > usnął. Śpi aż do teraz..wydobywając z siebie głośne i miarowe dźwięki... > (chrapie) Jakie to romantyczne! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GMR Re: Oszołom wrócił IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 17.07.02, 18:32 hania_76 napisała: > Gość portalu: GMR napisał(a): > > > ...nażarł się po powrocie u dziewczyny mojego brata nachlał się piwska i > > usnął. Śpi aż do teraz..wydobywając z siebie głośne i miarowe dźwięki... > > (chrapie) > > Jakie to romantyczne! - Tak apropo..Hania i hania76 to jedna i ta sama osoba czy dwie rózne? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Astra Re: Oszołom wrócił IP: *.ima.pl 17.07.02, 18:33 Gość portalu: GMR napisał(a): > hania_76 napisała: > > > Gość portalu: GMR napisał(a): > > > > > ...nażarł się po powrocie u dziewczyny mojego brata nachlał się piwsk > a i > > > usnął. Śpi aż do teraz..wydobywając z siebie głośne i miarowe dźwięki > ... > > > (chrapie) > > > > Jakie to romantyczne! > > - Tak apropo..Hania i hania76 to jedna i ta sama osoba czy dwie rózne? Teraz to cię chyba Hania zabije. Odpowiedz Link Zgłoś
hania_76 Re: Oszołom wrócił 17.07.02, 18:34 Gość portalu: Astra napisał(a): > Gość portalu: GMR napisał(a): > > > hania_76 napisała: > > > > > Gość portalu: GMR napisał(a): > > > > > > > ...nażarł się po powrocie u dziewczyny mojego brata nachlał się > piwsk > > a i > > > > usnął. Śpi aż do teraz..wydobywając z siebie głośne i miarowe dź > więki > > ... > > > > (chrapie) > > > > > > Jakie to romantyczne! > > > > - Tak apropo..Hania i hania76 to jedna i ta sama osoba czy dwie rózne? > > > > Teraz to cię chyba Hania zabije. Spokojnie, jeszcze nie pytal, czy mam 26 czy 76 lat ;) Odpowiedz Link Zgłoś
hania_76 Re: Oszołom wrócił 17.07.02, 18:33 Gość portalu: GMR napisał(a): > hania_76 napisała: > > > Gość portalu: GMR napisał(a): > > > > > ...nażarł się po powrocie u dziewczyny mojego brata nachlał się piwsk > a i > > > usnął. Śpi aż do teraz..wydobywając z siebie głośne i miarowe dźwięki > ... > > > (chrapie) > > > > Jakie to romantyczne! > > - Tak apropo..Hania i hania76 to jedna i ta sama osoba czy dwie rózne? Ta sama. Tydzien temu gesto sie tlumaczylam, ale moge jeszcze raz ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GMR Re: Oszołom wrócił IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 17.07.02, 18:41 Przepraszam...podajesz rok urodzin bo nie wierzą ci że masz już tyle lat..musisz wyglądać młodo skoro bez skrępowania wpisujesz rok swych urodzin...w takim razie jesteś w wieku dziewczyny mego brata który we wrześniu stuknie mu "oczko" (czili 21 lat) Odpowiedz Link Zgłoś
hania_76 Re: Oszołom wrócił 17.07.02, 18:48 Gość portalu: GMR napisał(a): > Przepraszam...podajesz rok urodzin bo nie wierzą ci że masz już tyle > lat..musisz wyglądać młodo skoro bez skrępowania wpisujesz rok swych > urodzin...w takim razie jesteś w wieku dziewczyny mego brata który we wrześniu > stuknie mu "oczko" (czili 21 lat) No teraz to juz sie wkurzylam, bo po raz enty tlumacze, ze 76 z moim imieniem zostalo mi nadane przez portal GW dosyc przypadkowo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Arek Re: Oszołom wrócił IP: *.chello.pl 17.07.02, 18:45 Gość portalu: GMR napisał(a): > ...nażarł się po powrocie u dziewczyny mojego brata nachlał się piwska i > usnął. Śpi aż do teraz..wydobywając z siebie głośne i miarowe dźwięki... > (chrapie) Uwazaj czy czegoś nie zmajstrował na konto brata Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prowoakt Re: Oszołom wrócił IP: *.telimeny / 192.168.0.* 17.07.02, 18:51 > > Uwazaj czy czegoś nie zmajstrował na konto brata GMR czy Oszołom byłby do tego zdolny, przeciez jesteście rodziną a skoro Ty potrafisz, to czemu nie mógłby twój kuzyn, w końcu to ta sama krew Odpowiedz Link Zgłoś