dryk33 08.06.05, 07:02 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
peter_b Re: Stanisław Tymiński chce czyścić Polskę. Konku 08.06.05, 07:13 Jestem jednym z tych zwanych "Polonia" i mocno sie zastanawiam o jakiej Polonii ten czlowiek tu wspomina... Facet nieznany ... no ale jesli chce - to napewno Polska bedzie miala troche dochodu z jego kampani - niech utopi troche kasy moze wlasnie tedy droga do zdrowia i wyleczenia sie ;-) Z drugiej strony mam nadzieje ze ktos nowy (oczywiscie nie ten pan) i naprawde godny fotela prezydenta (nie tylko w swojej wlasnej wyobrazni) jeszcze znajdzie sie... Odpowiedz Link Zgłoś
stach013 Re: Stanisław Tymiński chce czyścić Polskę. Konku 08.06.05, 12:57 Napisales kolego wlasciwie " jestem jednym z tych zwanych "Polonia" i mocno sie zastanawiam...oj to widac. Nalezy dodac z tej msciwej i durnowatej. Odpowiedz Link Zgłoś
artone Re: Stanisław Tymiński chce czyścić Polskę. Konku 08.06.05, 16:32 Właściwie to powstaje zasadnicza kwestia: po co Gazeta pisze o Tymińskim propagując jego osobę przez artykuły jak powyższy. To kandydat tak egzotyczny jak Stanisław Mucha z PGR-u pod Strzałkowem. Jeżeli jesteście konsekwentni to piszcie o każdym kandydacie poważnym i nie poważnym. Jeżeli jednak mocie aspirację to z dziennikarskiej uczciwości ograniczcie się do ludzi , którzy jakieś ntowania w sondażach mają, a nie do tych których próbujecie wykreować. Odpowiedz Link Zgłoś
kolimp Re: Stanisław Tymiński chce czyścić Polskę. Konku 08.06.05, 07:27 No w końcu się doczekałem- żydowska zakłada kącik humoru politycznego- jednak czasami opłaca się mieć nadzieję:))) Odpowiedz Link Zgłoś
milowicz Polska sama się oczyści jak Stasiu wyjedzie 08.06.05, 10:52 po co on się tu znowu pcha? jak rany... Odpowiedz Link Zgłoś
kato28 Re: Polska sama się oczyści jak Stasiu wyjedzie 08.06.05, 15:58 Jak to? Dla urozmaicenia krajobrazu. Chyba po nic innego. Chyba też startnę w tych wyborach. Ma ktoś na zbyciu walizkę pieniędzy na kampanię dla mnie?? Odpowiedz Link Zgłoś
gosc.z.korony Facet pojawia się, co jakiś czas, jak zmora 08.06.05, 07:50 Przylatuje z jakiegoś odległego, latynoskiego kraju. Jacyś ludzie wychodzą i witają go kwiatami, jak swego czasu Lucelię Santos i Rubensa de Falco (bohaterów ,,pamiętnej'' ,,Niewolnicy Isaury'') i opowiadają, że to ,,najlepszy'' kandydat na prezydenta. Moi Drodzy, szanujmy się troszkę i... śmiejmy się z tego co śmieszne. Ale też uważajmy: swego czasu Stefan Batory pojawił się na elekcyjnym Sejmie tylko po to by pomieszać szyki Habsburgom. I nie spodziewał się wcale, że zostanie królem Polski. A więc: Panie! Panowie! Śmiejmy się! ale... ostrożnie. Odpowiedz Link Zgłoś
adamdark01 Re: Stanisław Tymiński chce czyścić Polskę. Konku 08.06.05, 09:49 Panie Tyminski, Widdzialem Pana w t.v i slyszalem pana wypowiedzi,czytalem tez z gazety Pana odglosy, jestem oszolomiony Pana inteligencja, co za wspanialy i kulturalny jezyk! Gdzie Pan sie chowal przez te wszystkie czasy? Jak to pieknie brzmi,np,"kto uderzy mnie ponizej pasa,to mu utne glowe".No? Czy to nie jest cos nie schematycznego? A juz nie mowie o tym jak to Pan powiedzial?"Polska smierdzi". No?Czy to nie jest piekny jezyk i jeszcze po polsku? Juz nie mysle o nastepstwa,co pomysla obywatele Polski mieszkajacy w Kraju? Co? Ja mieszkam w smierdzacej Polsce?O!!! to wlasnie brakowalo obywatelom Polski,do glosowania na Prezydenta! Jazda du skrzynek wyborczych i glosowac mi tu na Tyminskiego,bez gadania! Odpowiedz Link Zgłoś
wartburg4 chłopiec na posyłki 08.06.05, 10:01 Zastanawia mnie, dlaczego ten latynoski biznesmen pojawia się w Polsce tylko wówczas, kiedy postkomunistom grozi widmo porażki w wyborach? Pięć i dziesięć lat temu, kiedy Kwach szedł pewnym krokiem po władzę, Stan nie był jakoś potrzebny. Nikt po niego nie posyłał, to i nie przyjeżdżał... Odpowiedz Link Zgłoś
gosc.z.korony Czyli: ,,Tymiński-Matrix-Reaktywacja'' 08.06.05, 10:57 Faktycznie, coś tu śmierdzi. A może to robota przyjaciół Kobylańskiego, bo z tego co słyszałem, też ma coś wspólnego z Ameryką Płd.? A może to Rydzyki użyją go teraz jako skoczka w swojej ,,partii''? Odpowiedz Link Zgłoś
kato28 Re: Czyli: ,,Tymiński-Matrix-Reaktywacja'' 08.06.05, 16:02 Będzie fajnie jak się w wyborach spotkają Klewki z Ameryką Południową:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
stach013 Re: Stanisław Tymiński chce czyścić Polskę. Konku 08.06.05, 13:06 wchodzac do autobusu, do banku, na stadion, do hotelu, to toalety, do restauracji, na dworcu kolejowym, w przejsciu podziemnym, w sklepie, w bloku mieszkalnym SMIERDZI.... od ludzi generalnie tez w Polsce smierdzi..nie wszystkich ale smierdzi, dezodorant kosztuje, ludzie nie maja ani zwyczaju ani pieniedzy. Od politykow smierdzi, od dzialaczy PZPN smierdzi od PZN smierdzi, od Policji ( niektorzy ) smierdzi, Lekarzy i Celnikow lapownikow smierdzi, no cos w tym jest. Odpowiedz Link Zgłoś
waldi31 Re: Stanisław Tymiński chce czyścić Polskę. Konku 08.06.05, 13:13 Jednym słowem wielki smród. I Ktoś musi to posprzątać. Tylko czy Tymiński podoła tym oczekiwaniom narodu? Odpowiedz Link Zgłoś
adamdark01 Re: Stanisław Tymiński chce czyścić Polskę. Konku 08.06.05, 15:55 Sluchaj,jak ci tak wszystko smierdzi to zrob sobie urlopik tak, do syrji i posiedz z miesiaczek w kibitce u arabskiej rodziny,to moze sie przewietrzysz. Ale pamietaj,smrod mozna wyczyscic,rozum nie. Odpowiedz Link Zgłoś
szerszen039 Stanislaw Tyminski chce czyscic Polske 08.06.05, 10:52 Skad wyskoczyl Filip to wieeem! z konoooopii!Ale skad on wyskoczyl, niemam zielonego pojecia, Wkraczac w obcy wymiar to male piwo,kazdy potrafi,tego nie widac. Ale moze zacznie gasic zarowki na oczach wyborcow,?ale to tez mozliwe, bo mozna zaplacic elektrowni za wylaczenie pradu,Polska dzisiaj nie potrzebuje czystego komunizmu i puste polki,ani czystej prawicy z Pilsuckiego, znamy Janko muzykant i w piwnicznej izbie,nie uwierzymy w zadne obiecanki..... duzo jedzie na koniku obietnic,puste sa te obietnice jezeli jeden konik udzwignie. Odpowiedz Link Zgłoś
gosc.z.korony a kto to taki ów: ,,Pilsucki''? 08.06.05, 11:00 Chyba nie: marszałek Józef Piłsudski? ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
szerszen039 Stanislaw Tyminski chce czyscic Polske 08.06.05, 11:10 Przepraszam pomylka w druku Odpowiedz Link Zgłoś
stach013 Wyborczej Tyminski nie spasowal.... 08.06.05, 12:53 poznal zone przez internet.... a ja czytalem wyborcza przez internet...zaluje Odpowiedz Link Zgłoś
malgos22 Wyborcza oszustka uwirzyła w swoje kłamstwa 08.06.05, 13:12 Tymiński w 1990 roku przyjechał do Polski za Kanady, a nie z Peru. Ta oszustka tyle razy powtarzała to samo swoje kłamstwo przez ostatnie 15 lat, że sama w nie uwierzyła, skoro jeszcze teraz je powtarza, zamiast przeprosić za nie. Odpowiedz Link Zgłoś
sydneyczyk Re: Stan ma szanse jak nigdy... 08.06.05, 13:30 zjodziejski ciemnogrod sie oburza-popatrzcie w lustro i co zobaczycie-zgnilizne- chcecie sie oczyszczac sami?-oczyszczacie kraj juz dwadziescia lat, niewiele juz zostalo. A co do Stana, zaden z tej waszej elity politycznej do piety Stana i takim jak Stan zamoznym polonusom nie dorosl-czekam na Stana program-bedziemy popierac Stana moralnie i finansowo. Odpowiedz Link Zgłoś
kropekuk Zamozny? Czys ty PRAWDZIWE PIENIADZE kiedys 08.06.05, 13:34 w zyciu widzial? Kolejny tani przydupas ;) Odpowiedz Link Zgłoś
malgos22 Re: Zamozny? Czys ty PRAWDZIWE PIENIADZE kiedys 08.06.05, 13:58 On nie może dać nam tyle abyśmy byli bogaci, bo nikt nie jest tak bogaty. To my wytwarzamy bogactwo lub też nie wytwarzamy. Ja nie mam kasy, ledwo plączę, ale z wielką przyjemnością dam temu człowiekowi tyle ile mogę, co najwyżej nie dam księdzu na tacę albo po kolędzie, ale jemu tym razem dam i namowię jeszcze innych. I to będą prawdziwe jego pieniądze na koszt jego kampani, bo wiem że sam mi ich nie zabrał jak to zrozbili już wszyscy inni kandydaci- obsłużyli się z budżetu. A przydupas to jestes TY. Odpowiedz Link Zgłoś
kropekuk Malgosiu, lepiej przeznacz ten szmal na psychiatre 08.06.05, 15:00 A jesli ja jestem czyims przydupasem, to Kena Clarke'a ;) Odpowiedz Link Zgłoś
malgos22 Re: Malgosiu, lepiej przeznacz ten szmal na psych 08.06.05, 16:12 hahahhaha. Ja to jestem nowa na tym forum i piszę tylko swoje zdanie i juz wysyłasz mnie do psychiatry. Sprawdzilam Ciebie. Ty w tym roku dokonałeś 4821 wpisów, tzn. siedzisz jak debil przed kompem i tylko piszesz swoje bzdety wysyłając innych do psychuszki i uważasz z całą powagą, że to Ty jesteś tym normalnym na tym Forum. hahhhhhahahaha. A gdzie Twoje życie osobiste, chyba że z kompem. hahhahahhhaaaaaa Odpowiedz Link Zgłoś
ppppp7 Re: Malgosiu, lepiej przeznacz ten szmal na psych 08.06.05, 18:57 Droga Małgoś22. Policz swoje dzisiejsze posty, pomnóż przez 160, a potem popatrz w lustro jak wygląda głupia mina Odpowiedz Link Zgłoś
adamdark01 Re: Stan ma szanse jak nigdy... 08.06.05, 13:58 Kogo masz na mysli kiedy mowisz zlodziejski czarnogrod? czy to znaczy,ze spogladasz w lustro i placzesz nad swoim lose? co ci pozostalo to ten twoj Stan,ale nie rozumiem o jakim stanie mowisz,o swoim stanie finansowym? to wydaje mi sie,ze wogole nie zaslugujesz na lepszy stan,ale na gorszy to zawsze serdecznie ci zycze! Wiec tyle co narazie moge tobie zyczyc i twojemu stanowi. Mam nadzieje,ze przypadkowo byles trzezwy jak pisales twoje esy floresy,ale chyba lepiej ci glowa pracuje jak jestes pijany. Odpowiedz Link Zgłoś
duralex Re: Stan ma szanse jak nigdy... 08.06.05, 16:28 Szczekajcie sobie do woli "silni spokojem" oświeceni europejczycy. Wasz czas przemija. 25 lat burdelu, w tym 16 lat burdelu totalnego, to nieco za długo. Odpowiedz Link Zgłoś
jerry21 Re: Z Kanady? To tym pewniejszy jago SBcki zycior 08.06.05, 20:45 zdaje sie kolesn , ze tobie potrzebny specjalista Odpowiedz Link Zgłoś
kropekuk Nowak-Jezioranski podawal pewne danie. Tobie 08.06.05, 20:47 najwyrazniej przydalyby sie testy na Alzheimera. Pamiec ci nawala ;) Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Przestępstwo z " winy państwa" :-)))))))))))))))) 08.06.05, 13:14 Jak biedaczek chce "oczyszczać" to niech ulice posprząta w czynie kampanijnym:- )))Ciekawe jak się popełnia przestępstwo z "winy państwa" ? Wie ktoś? Odpowiedz Link Zgłoś
toja3003 a co z wkładkowiczem, tzn. 08.06.05, 13:34 panem, który robi wkładki do butów i wystawił się (do wiatru) na kandydata. No i pewnie co "mądrzejsi" kabareciarze nie będą wahać się kandydować, jak pan Pietrzak, robiąc sobie żarty z najwyższego urzędu w państwie. Odpowiedz Link Zgłoś
kotek.filemon Śmieszni to nie są kandydaci... 08.06.05, 14:04 ...bo tacy trafiają się i w innych krajach. Szaleństwo jest przypadłością ponadnarodową. Śmieszni to sa dopiero wyborcy, co na nich głosują. A to już faktycznie jest możliwe tylko w Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś
avin Apel Jezioranskiego 08.06.05, 14:36 Pamietam dramatyczny apel Nowaka - Jezioranskiego; gdy Tyminski realnie zagrazal Walesie ostrzegal przed nim jako czlowiekiem esbeckiego podziemia. Po tylu latach nie pamietam szczegolow, moze ktos pamieta? Odpowiedz Link Zgłoś
avin Apel Jana Nowaka Jezioranskiego,moze ktos pamieta? 08.06.05, 14:50 To bylo w ostatniej fazie prezydenckich wyborow, dramatycznie apelowal do spoleczenstwa ostrzegajec przed Tyminskim jako czlowiekim esbeckiego podziemia. Zagrazal wtedy realnie wyborowi Walesy, moze ktos pamieta szczegoly. Apel nadany zostal zapewne na falach RWE, nalezalo by to powtorzyc a Tyminski niech ucina leb Nowakowi i spier.ala do dzungli. Odpowiedz Link Zgłoś
gosc.z.korony Przecież to się czuje, że Tymiński 08.06.05, 15:07 ciągnie za sobą jakiś smród. Kto wie czy nie właśnie esbecki? Ja tak jakoś dziwnie kojarzę go sobie z niejakim Kobylańskim. W istocie, warto wrócić do wiedzy Jana Nowaka Jeziorańskiego. Ukłony! Odpowiedz Link Zgłoś
malgos22 Re: Apel Jana Nowaka Jezioranskiego,moze ktos pam 08.06.05, 15:12 Nie wyjdzie. Bo potem Tymiński z ś.p. Nowakiem razem dzielnie walczyli w Ruchu Obywatelskim na rzecz JOW. Odpowiedz Link Zgłoś
kropekuk Idiotko, z JOW mam staly kontakt. I Stan ni razu 08.06.05, 19:00 geby tam nie pokazal, ani zlamanego dolara (i to kanadyjskiego) nie przeslal. Odpowiedz Link Zgłoś
malgos22 Jesteś kłamca 09.06.05, 01:01 Mam książkę Janusza Sanockiego pt. "woJOWnicy" w której 2 strony poświęcone są Tymińskiemu i jego wsparciu dla Ruchu JOW. Odpowiedz Link Zgłoś
msitek Tyminski = PiS 08.06.05, 14:11 MOże w szczegółach trochę rózni się od PiS i LPR, ale wszystko wskazuje na to, że Stan też chce budować IV, a może nawet już V Rzeczpospolitą. Ale może przynajmniej odbierze trochę głosów oszołomom Kaczce i staremu Giertychowi. Odpowiedz Link Zgłoś
heureka7 Stanisław Tymiński chce czyścić Polskę 08.06.05, 16:13 pozostaje nadzieja, ze nikt sie dzis nie nabierze na takie banialuki swoja droga jednak - pozostali kandydaci w wiekszosci reprezentuja podobny, niestety, poziom :( Odpowiedz Link Zgłoś
waldi31 Re: SATN TYMINSKI - PIERWSZYM CIECIEM IV RP. 09.06.05, 09:23 Napisał wielki autorytet RP jak A Samson,który siedzi w więzieniu Odpowiedz Link Zgłoś