Dodaj do ulubionych

Kolejna nienawistna piosenka w radiu Merkury

IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 23.07.02, 20:15
Kiedyś był utwór zabij go zespoółu 100% Bawełny a teraz kolejny
kwiatek...Uważaj, bo cię zabiję zespołu Cool Kids of Death...skandal!! wpierw
wulgaryzmy Liroya potem podżeganie do morderstwa a teraz groźby
zabójstwa...tą listą przebojów i tym radiem powinna się zainteresować
policja...ale czy to zrobi? wszak Agora ma tam sporo do powiedzenia..a Agora
wiadomo kto to jest święta krowa medialna..wiadomo kto nie z Adasiem tego
zakasiem...mówiąc po poznańsku
Obserwuj wątek
    • Gość: Emeryt Re: Kolejna nienawistna piosenka w radiu Merkury IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 23.07.02, 20:27
      Tak jest. I należy zwrócić uwagę na zespół Ich Troje. Sama nazwa wskazuje, że
      pod kogoś się podszywają. Ich Troje, a zespół jeden. Pozdrawiam.
      • Gość: M Re: Kolejna nienawistna piosenka w radiu Merkury IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 24.07.02, 01:16
        Gość portalu: Emeryt napisał(a):

> Tak jest. I należy zwrócić uwagę na zespół Ich Troje. Sama nazwa wskazuje, że
        > pod kogoś się podszywają. Ich Troje, a zespół jeden. Pozdrawiam.
        >
        Ich Troje, a zespół jeden To jeszcze nic przecież to bigamia - sama nazwa
        wskazuje - ich troje !!!Powinni to napiętnować w jedynie słusznym radiu RM.

• Gość: prowokat Znowu na niwie muzycznej spieramy się IP: *.telimeny / 192.168.0.* 23.07.02, 20:41
      100% Bawełny SZMATA
      ----------------------------
      Hej człowieku posłuchaj
      co ci teraz powiem
      Mi to kiedyś ktoś powiedział, lecz go nie posłuchałem
      Teraz opowiem co się wtedy stało
      Zabiłem człowieka to jest jeszcze mało
      Zabijałem za pieniądze kogo mi wskazali
      po skończonej robocie pieniądze dawali
      Miałem kupę kasy nie wiedziałem co z nią zrobić
      więc zacząłem brać, towar łatwo mogłem zdobyć
      Wciągnąłem się w to, z kasą nie było problemu
      aż do czasu gdy znalazłem się w więzieniu
      Zamknęli mnie za towaru posiadanie
      Myślałem, że to koniec, nie wiedziałem co się stanie
      W sądzie wyznaczyli za mnie sporą kaucje
      ale za to dostałem darmową kurację
      Gdy wyszedłem z kicia brać przestałem
      ale za to, że wyszedłem znów robotę dostałem
      Nie chciałem tego robić, lecz mnie do tego zmusili
      Gdybym tego nie zrobił to by znowu mnie wsadzili
      Pokazali mi gościa i dali gnata
      i mówili mi strzelaj przecież to jest szmata

Ref. To jest szmata, zabij ją, zabij ją
      POM POM

Decyzja była trudna nogi miałem z waty
      lecz w końcu strzeliłem strzeliłem do tej szmaty
      Powiedzieli mi, że dobrze się spisałem
      lecz tego co zrobiłem potem strasznie żałowałem
      Po tej robocie dostałem tydzień przerwy
      wtedy było spokojnie, później znowu przyszły nerwy
      Przy kolejnych ofiarach już się nie zastanawiałem
      tylko dobrze celowałem i po prostu strzelałem
      4 miesiące od pierwszego strzału
      trochę już przeszedłem inny dostał by zawału
      Kolejna robota, kolejne zlecenie
      lecz to wszystko się skończyło i zaczęło się więzienie
      Złapali mnie na gorącym uczynku
      nawet nie miałem długiego odpoczynku
      Gdy doprowadzali mnie z więzienia pod sąd
      wtedy padł strzał nie wiadomo skąd
      Odgłos strzału to dla mnie rzecz nienowa
      lecz tym razem celem była moja głowa
      Teraz żałuje ale mnie już nie ma
      pamiętam tylko słowa nie do zapomnienia

Ref. To jest szmata, zabij ją, zabij ją
      POM POM
      ------------------

drugiego tekstu na razie nie znalazłem

ale przecztaj pierwszy i zastanów się co poeta miał na myśli
    • Gość: Zyd Wyobrazic sobie rzady LPR !! IP: *.proxy.aol.com 23.07.02, 21:09
      Wiezienia pelne, stosy plona, policja pracuje po 22 godziny na dobe z przerwa
      na s... i s..., prokurator dziala wg scislej instrukcji o.rydzyka .. Niech nam
      zyje i sie rozwija partyja maryji co skads wziela ryja.
      • Gość: Oszołom z RM Re: Wyobrazic sobie rzady LPR !! IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 23.07.02, 21:16
        Gość portalu: Zyd napisał(a):

> Wiezienia pelne, stosy plona, policja pracuje po 22 godziny na dobe z przerwa
        > na s... i s..., prokurator dziala wg scislej instrukcji o.rydzyka .. Niech
        nam
        > zyje i sie rozwija partyja maryji co skads wziela ryja.

- za to widać rezultaty waszych rządów po 1989 roku...bezrobocie bieda korupcja
        afery gospodarcze i obyczajowe demoralizacja młodzieży a przede wszystkim
        odzieranie polkaów z dumy narodowej..ich szkalowanie i przypisywanie win
        wojennych za które odpowiadają przecież Niemcy, utrata kontroli na
        strategicznymi gałęziami gospodarki.. ot owasze dokonania na ziemi
        polskiej...nie bedę już wspominał o działch dokonanych w okupowanej przez was
        Palestynie..przez miłosierdzie naszego wspólnego Boga..którego wyście
        gwoździami rękoma bezboznych do krzyża przybili
        • Gość: zyx Znow antysemickie wycieczki smiecia zLPR/RM IP: *.rdu.bellsouth.net 23.07.02, 21:24
          Gość portalu: Oszołom z RM napisał(a):

> Gość portalu: Zyd napisał(a):
          >
          > > Wiezienia pelne, stosy plona, policja pracuje po 22 godziny na dobe z prze
          > rwa
          > > na s... i s..., prokurator dziala wg scislej instrukcji o.rydzyka .. Niech
          >
          > nam
          > > zyje i sie rozwija partyja maryji co skads wziela ryja.
          >
          > - za to widać rezultaty waszych rządów po 1989 roku...bezrobocie bieda
          korupcja
          >
          > afery gospodarcze i obyczajowe demoralizacja młodzieży a przede wszystkim
          > odzieranie polkaów z dumy narodowej..ich szkalowanie i przypisywanie win
          > wojennych za które odpowiadają przecież Niemcy, utrata kontroli na
          > strategicznymi gałęziami gospodarki.. ot owasze dokonania na ziemi
          > polskiej...nie bedę już wspominał o działch dokonanych w okupowanej przez was
          > Palestynie..przez miłosierdzie naszego wspólnego Boga..którego wyście
          > gwoździami rękoma bezboznych do krzyża przybili
          • Gość: Oszołom z RM Re: Znow antysemickie wycieczki smiecia zLPR/RM IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 23.07.02, 21:29
            taka jest prawda ...niestety
            • Gość: Oszolom z RM Re: Znow antysemickie wycieczki smiecia zLPR/RM IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 23.07.02, 21:30

> taka jest prawda ...niestety
              miałem na myśli mój poprzedni a teraz juz przedostatni mój post
              • Gość: zyx A jaka jest prawda o zlodzieju z Torunia? IP: *.rdu.bellsouth.net 23.07.02, 21:33
                gdzie stocznia i tormies? Gdzie faszystowskie slowa i czyny nazistow , ktorych
                nawet KK nie znosi? Boje sie ze wzieliscie sie na cos co bedzie waszym
                Waterloo. Szalom.
                Gość portalu: Oszolom z RM napisał(a):

> Gość portalu: Oszołom z RM napisał(a):
                >
                > > taka jest prawda ...niestety
                > miałem na myśli mój poprzedni a teraz juz przedostatni mój post
                • Gość: Oszołom z RM Prawda jest taka IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 23.07.02, 21:54
                  Ks Rydzyk nigdy nikomu nic nie ukradł..za to próbowali nieraz okraść
                  jego...Upadek Tormiesu to zasługa łódzkiej Ośmiornicy której to niedawno jeden
                  z jej przedstawicieli wsławił się ucieczką z super strzeżonego ponoć obiektu
                  sądowego..kaery tam zainstalowane wszystko nagrały jak facet przebrał się w
                  szorty po czym wyszedł
                  • Gość: Zyd Radio Maryja da ci w ryja!, Oszolomie IP: *.proxy.aol.com 23.07.02, 22:07
                  • Gość: komodor Re: Prawda jest taka-wyłudził, wyłudził, wyłudził IP: 213.25.179.* 24.07.02, 13:14
            • Gość: Zyd ze Każdy ma swojego księdza Jankowskiego. IP: *.proxy.aol.com 23.07.02, 21:42
        • Gość: Zyd Kiedy ludzie wyjdą z gówna, wtedy wszystko się wyr IP: *.proxy.aol.com 23.07.02, 21:40
          Kiedy ludzie wyjdą z gówna, wtedy wszystko się wyrówna.
    • Gość: Zyd Rada dla poslusznego Oszoloma IP: *.proxy.aol.com 23.07.02, 21:44
      Kiedy dyrek drzwiami buja, wyrzuć kiepa, chwyć za chuja
    • douglasmclloyd Re: Kolejna nienawistna piosenka w radiu Merkury 23.07.02, 21:46

> Kiedyś był utwór zabij go zespoółu 100% Bawełny a teraz kolejny
      > kwiatek...Uważaj, bo cię zabiję zespołu Cool Kids of Death...skandal!! wpierw
      > wulgaryzmy Liroya potem podżeganie do morderstwa a teraz groźby
      > zabójstwa...tą listą przebojów i tym radiem powinna się zainteresować
      > policja...ale czy to zrobi? wszak Agora ma tam sporo do powiedzenia..a Agora
      > wiadomo kto to jest święta krowa medialna..wiadomo kto nie z Adasiem tego
      > zakasiem...mówiąc po poznańsku

Zmien fale, wsluchaj sie w cieply glos ojca prowadzacego. On ukoi twoj bol i na
      pewno, jako przerywnika, nie zapoda skandalicznej piosenki.
    • Gość: Oszolom Re: Kolejna nienawistna piosenka w radiu Merkury IP: *.vic.bigpond.net.au 24.07.02, 13:08
    • Gość: Xionc Re: Kolejna nienawistna piosenka w radiu Merkury IP: *.intrum.pl / 10.48.11.* 24.07.02, 13:27
      Co CKOD to się zgadzam piosenka i sam zespół jest obrzydliwy, ale akurat 100%
      Bawełny miał z gruntu rzeczu raczej prawicowe teksty :))) Sam kawałek "szmata"
      to opowieść o kilerze, byłym narkomanie, który na własnej skórze odczuwa
      znaczenie przysłowia "nie rób drugiemu co tobie niemiłe" :)))\

Oszołku w Biblii też jest napisane o uchu igielnym i tam wcale nie chodzi o
      część prezyrządu do szycia tylko o pewną bramę w Jerozolimie... :)))

Częściej zastanawiaj się co krytykujesz, bo może kiedyś zjeść swój ogon...
      • elojka Re: Kolejna nienawistna piosenka w radiu Merkury 25.07.02, 00:29
        Gość portalu: Xionc napisał(a):

> Co CKOD to się zgadzam piosenka i sam zespół jest obrzydliwy...

nie wiem na jakiej podstawie takie wnioski. moim zdaniem chłopaki całkiem
        przystojne są ;) płyta moim zdaniem bardzo ciekawa. a że ten typ muzyki nie
        wszystkim odpowiada to już inna sprawa...
        • Gość: Xionc Re: Kolejna nienawistna piosenka w radiu Merkury IP: *.intrum.pl / 10.48.11.* 25.07.02, 09:38
          No właśnie nie odpowiada mi i dlatego uważam, że jest obrzydliwy... A tekst -
          art. 191 K.k. się kłania...:)))) ("uważaj bo jak cię spotkam to zabiję" - to
          chyba jest groźba, nie?)
          • elojka Re: Kolejna nienawistna piosenka w radiu Merkury 25.07.02, 12:25
            to jest groźba ale nie skierowana pod Twoim adresem tylko pod adresem
            dziewczyny, o której jest tekst. a ona może w ogóle nie istnieć... ;))
            • Gość: Xionc Re: Kolejna nienawistna piosenka w radiu Merkury IP: 217.96.23.* 27.07.02, 19:28
              Tym gorzej dla autora tekstu jeśli chce zabić kogoś kogo nie ma to jest
              psycholem i powinien siedzieć u czubków:))))
    • Gość: rm Re: Kolejna nienawistna piosenka w radiu Merkury IP: *.vic.bigpond.net.au 24.07.02, 16:49
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka