Dodaj do ulubionych

Gazeta Wyborcza to organ prasowy masonerii...

IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 23.07.02, 20:18
...Polsce..najskuteczniejsze narzędzie odpolaczania Polaków..wynaradawia
skuteczniej niż Hitler czy Stalin...dlatego ja swą obecnością staram się
torpedować antypolskie zapędy redaktorów w fartuszkach i cyrklach
Obserwuj wątek
    • Gość: Emeryt Re: Gazeta Wyborcza to organ prasowy emerytów i .. IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 23.07.02, 20:23
      rencistów. I tak trzymać Droga Redakcjo. Cos pięknego jest czytać GW i słuchać
      w tym czasie RM.
      • Gość: + TO wiemy... IP: *.dialog.net.pl / *.wroclaw.dialog.net.pl 23.07.02, 20:28
        Witam!

Przypomina mi się praktyka z lat głębokiej komuny...

Gdy kupowałem Trybunę...
        Przeglądalem spis tematów...
        I gdy było coś ciekawego, szczególnie na pierwszej stronie, to...

Nastawiałem Londyn...

Bo na Monachium, CIA, i JNJ...

Byłem zbyt obrzydliwy...

Pozdrawiam!

Ignorant
        +++
        • douglasmclloyd Re: TO wiemy... 23.07.02, 21:27
          Gość portalu: + napisał(a):

> Witam!
          >
          > Przypomina mi się praktyka z lat głębokiej komuny...
          >
          > Gdy kupowałem Trybunę...
          > Przeglądalem spis tematów...
          > I gdy było coś ciekawego, szczególnie na pierwszej stronie, to...
          >
          > Nastawiałem Londyn...
          >
          > Bo na Monachium, CIA, i JNJ...
          >
          > Byłem zbyt obrzydliwy...

Wypiekniales, poddales sie operacji plastycznej, czy dalej jestes obrzydliwy?

> Pozdrawiam!
          >
          > Ignorant
          > +++
    • Gość: Astrid Najlepsza piana jest na piwie IP: *.proxy.aol.com 23.07.02, 20:32
      Pij powoli, bo sie zadlawisz i zaplujesz do reszty swoja klawiature !
    • Gość: Redakcja GW Sympatia jest często wzajemna, antypatia - zawsze. IP: *.proxy.aol.com 23.07.02, 20:45
      • Gość: +++IGNOR Re: Sympatia jest często wzajemna, antypatia - za IP: *.dialog.net.pl / *.wroclaw.dialog.net.pl 23.07.02, 22:04
        Witam!

No to proponuję napisać o tym wstepniak...

I zadedykować swoim stałym czytelnikom i Zydom siewcą antypolskiej propagandy...

Pozdrawiam Redakcję!

Ignorant
        +++
    • Gość: Astrid RMar-yja =Szkoła imperium zła!. IP: *.proxy.aol.com 23.07.02, 20:53
      • Gość: Oszołom z RM Re: RMaryja =Szkoła imperium zła!. IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 23.07.02, 21:18
        Będzieszsię smażył w piekle za konsekwentną obrazę Matki Pana naszego Jezusa
        Chrustusa...pro.ś o wybaczenie póki jeszcze możesz..bo inaczej czeka cię płacz
        i zgrzytanie zebów w ogniu piekielnym
        • Gość: Astrid Oszolom bierze sie za Matke Boska !!! IP: *.proxy.aol.com 23.07.02, 21:22
          Oszolomie ty masz takiego fiola, ze trudno wyobrazic sobie wiekszego !!!
        • Gość: zyx Re: RMaryja =Szkoła imperium zła!. IP: *.rdu.bellsouth.net 23.07.02, 21:22

TY ANTYSEMICKI SMIECIU. STRASZ SWEGO PRZYDUPASA Z TORUNIA.Gość portalu: Oszołom
          z RM napisał(a):

> Będzieszsię smażył w piekle za konsekwentną obrazę Matki Pana naszego Jezusa
          > Chrustusa...pro.ś o wybaczenie póki jeszcze możesz..bo inaczej czeka cię
          płacz
          > i zgrzytanie zebów w ogniu piekielnym
          • Gość: Oszołom z RM Re: RMaryja =Szkoła imperium zła!. IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 23.07.02, 21:26
            ty antypoplski patałachu strasz swego Ojca redaktora two Adama Michnika
            • Gość: Astrid Oszolom=Koziołek Matołek walczy! IP: *.proxy.aol.com 24.07.02, 00:33
        • Gość: Astrid Spalę was wszystkich dziewczynka z zapałkami IP: *.proxy.aol.com 23.07.02, 21:23
          • Gość: Oszołom z RM Astrid zaczyna być groźny nawołuje do podpaleń! IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 23.07.02, 21:26
            Potrzebny ci psychiatra
            • Gość: Astrid Oszolom, mam dla ciebie ogloszenie jak ulal IP: *.proxy.aol.com 23.07.02, 21:30
              Samotna wdowa pozna apetycznego kawalera. Skonsumowanie niewykluczone.
              Modliszka.
          • Gość: Oszołom z RM Re: Spalę was wszystkich dziewczynka z zapałkami IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 23.07.02, 21:27
            aha! i zaczyna mieć problemy z własną tożsamością płciowa...kolejny kandydat na
            pedała?
            • Gość: Astrid Nie przescigne pana jak nizej IP: *.proxy.aol.com 23.07.02, 21:32
              Ksiądz Paetz wyjechał z parafi i wypisał na kartce innym swoim kolegom, jaka
              pokuta za jaki grzech!
              Przyszła baba do spowiedzi i wyznaje swoje grzechy:
              - przeklinałam
              Ksiądz odpowiada:
              - 30 zdrowaś Mario
              Przychodzi następna baba do spowiedzi:
              - biłam męża
              Ksiądz sprawdzając na kartce odpowiada:
              - 60 razy zdrowaś Mario
              Przychodzi kolejna baba do księdza i mówi:
              - zrobiłam mężowi loda
              Ksiądz patrzy na kartce co jest za loda .... szuka i nic
              Wiec idzie do ministranta i pyta:
              - Janek co Paetz dawał za loda?
              Janek:
              - Snickersa

• Gość: Oszołom z RM Re: Nie przescigne pana jak nizej IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 23.07.02, 21:43
                Gość portalu: Astrid napisał(a):

> Ksiądz Paetz wyjechał z parafi i wypisał na kartce innym swoim kolegom, jaka
                > pokuta za jaki grzech!
                > Przyszła baba do spowiedzi i wyznaje swoje grzechy:
                > - przeklinałam
                > Ksiądz odpowiada:
                > - 30 zdrowaś Mario
                > Przychodzi następna baba do spowiedzi:
                > - biłam męża
                > Ksiądz sprawdzając na kartce odpowiada:
                > - 60 razy zdrowaś Mario
                > Przychodzi kolejna baba do księdza i mówi:
                > - zrobiłam mężowi loda
                > Ksiądz patrzy na kartce co jest za loda .... szuka i nic
                > Wiec idzie do ministranta i pyta:
                > - Janek co Paetz dawał za loda?
                > Janek:
                > - Snickersa

- gadasz nie na temat pajacu!! nie wiesz co mi odpowiedzieć więc wracasz w
                stare utarte antyklerykalne koleiny..widać gł0odnemu chleb na myśli
                >
                >
                • Gość: Astrid Kler to rak. IP: *.proxy.aol.com 23.07.02, 21:50
    • Gość: zyx Oszolom gryzie reke ktora karmi jego obsesje faszy IP: *.rdu.bellsouth.net 23.07.02, 21:35
      Wdziecznosc LPRaka.
      Gość portalu: Oszołom z RM napisał(a):

> ...Polsce..najskuteczniejsze narzędzie odpolaczania Polaków..wynaradawia
      > skuteczniej niż Hitler czy Stalin...dlatego ja swą obecnością staram się
      > torpedować antypolskie zapędy redaktorów w fartuszkach i cyrklach
      • Gość: Oszołom z RM Re: Oszolom gryzie reke ktora karmi jego obsesje IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 23.07.02, 21:45
        Kto gryzie rekę ? i czyją? ty?? takiś ty głodny? nie wiedziałem że jesteś w
        takiej potrzebie..podaj no swój adres to ci coś przyślę
        należy pomogać ludziom w potzrebie nawet wtedy jesli są do nas wrogo
        ustosunkowani..wszak Jezus powiedział miłujcie nieprzyjaciół waszych
        • Gość: Astrid OSZOLOM -jestes kundel i juz !! IP: *.proxy.aol.com 23.07.02, 21:56
          Po co tu bez przerwy siedzisz, rydzykowa gnido, bo za darmo ci pozwola strzepic
          gebe ???!! I to ma byc niby Polak, a honoru ani za grosz w tzej gnidzie nie
          znajdzie !!
        • Gość: zyx wyzwiska to milosc? z taka miloscia kto potrzebuje IP: *.rdu.bellsouth.net 23.07.02, 21:59
          NIENAWISCI!idz kochaj kogos innego.

> Kto gryzie rekę ? i czyją? ty?? takiś ty głodny? nie wiedziałem że jesteś w
          > takiej potrzebie..podaj no swój adres to ci coś przyślę
          > należy pomogać ludziom w potzrebie nawet wtedy jesli są do nas wrogo
          > ustosunkowani..wszak Jezus powiedział miłujcie nieprzyjaciół waszych
        • Gość: Oszolom z RM Kocham orgazm. IP: *.proxy.aol.com 24.07.02, 00:36
    • Gość: Dusigrosz Do zyx-a i Astrida IP: *.vline.pl / 172.16.1.* 23.07.02, 21:36
      Nie dyskutujcie z OszolomemzRM,on specjalnie tak prowokuje bo wie,ze ludzie
      oswieceni dadza sie nabrac na nachalna prowokacje nacjo-klerykalna.
      Zreszta OszolomzRM sam nie wierzy w wiekszosc tego co pisze.
      Leje ciagle ta sama wode,przepisywana z ND......
      ps. OzRM to nie fanatyk Radio-maryjny tylko prowokator ( w rzeczywistosci to
      raczej liberalny-patriota straszacy religianctwem na forum......)
      Ja juz dawno rozszyfrowalem Oszoloma vel Skina vel GMR-a.....nudzi sie bez
      dziewczyny kolesiowi w Poznaniu poprostu.....
      • Gość: zyx Re: Do zyx-a i Astrida IP: *.rdu.bellsouth.net 23.07.02, 21:42

Obys mial racje. Ja nie wierze ze to takie niewinne.Gość portalu: Dusigrosz
        napisał(a):

> Nie dyskutujcie z OszolomemzRM,on specjalnie tak prowokuje bo wie,ze ludzie
        > oswieceni dadza sie nabrac na nachalna prowokacje nacjo-klerykalna.
        > Zreszta OszolomzRM sam nie wierzy w wiekszosc tego co pisze.
        > Leje ciagle ta sama wode,przepisywana z ND......
        > ps. OzRM to nie fanatyk Radio-maryjny tylko prowokator ( w rzeczywistosci to
        > raczej liberalny-patriota straszacy religianctwem na forum......)
        > Ja juz dawno rozszyfrowalem Oszoloma vel Skina vel GMR-a.....nudzi sie bez
        > dziewczyny kolesiowi w Poznaniu poprostu.....
      • Gość: GMR Re: Do zyx-a i Astrida IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 23.07.02, 21:47
        Gość portalu: Dusigrosz napisał(a):

> Nie dyskutujcie z OszolomemzRM,on specjalnie tak prowokuje bo wie,ze ludzie
        > oswieceni dadza sie nabrac na nachalna prowokacje nacjo-klerykalna.
        > Zreszta OszolomzRM sam nie wierzy w wiekszosc tego co pisze.
        > Leje ciagle ta sama wode,przepisywana z ND......
        > ps. OzRM to nie fanatyk Radio-maryjny tylko prowokator ( w rzeczywistosci to
        > raczej liberalny-patriota straszacy religianctwem na forum......)
        > Ja juz dawno rozszyfrowalem Oszoloma vel Skina vel GMR-a.....nudzi sie bez
        > dziewczyny kolesiowi w Poznaniu poprostu.....

- Jeśli chodzi o mnie to poznałem wczoraj fajną blondynkę w pośredniaku..do
        piatku bedę ją tam widywał a potem się z nią gdzieś umówię
        • Gość: Astrid Matko Boska! Poczęłaś bez grzechu pozwól grzeszyć IP: *.proxy.aol.com 23.07.02, 23:31
          Matko Boska! Poczęłaś bez grzechu pozwól grzeszyć bez poczęcia
    • douglasmclloyd Re: Gazeta Wyborcza to organ prasowy masonerii... 23.07.02, 21:37

Oszolomie powiedz lepiej czyim organem jest Nasz Dziennik. Gdy slucha sie
      reklamy w RM, glos lektora sprawia wrazenie, jakby jutro na Polske mialy spasc
      wszystkie plagi egipskie, a po nich nawalnica wojsk Niemiec hitlerowskich, a
      moze jeszcze cos gorszego. Szczegoly w ND, zacheca lektor.
      • Gość: Astrid Mateusza -Chrześcijańskiego Serdla. IP: *.proxy.aol.com 23.07.02, 23:34
    • Gość: jtb Re: Gazeta Wyborcza to organ prasowy masonerii... IP: *.chello.pl 23.07.02, 21:38

Nie ma co biadać nad tym,że pewne pisma katolickie nie są czytane, a czytane są
      inne, niekatolickie. Można tylko się zastanawiać nad tym, jak sprawić, aby
      pismo katolickie budziło zaufanie i przyjażń, nie zaś nudę i odrazę.
      Pomstowanie na diabła, który jest winien albo masona, albo Żyda, albo
      bolszewika moze być uzasadnione, ale jet bezskuteczne. Diabeł wie lepiej, co
      czynić, a Kościół może go zwalczać tylko środkami, które zakładają, że żyjemy w
      takiej cywilizacji, w jakiej żyjemy, nie zaś lamentować i wierzyć, że się
      wypełniło zadanie, gdy się tylko dało upust oburzeniu. Cywilizacja nasza ma
      strony okropne, lecz Kościół nie ma i nie będzie miał na to miecza, lecz tylko
      słowo.
      • Gość: Astrid Mamy dość jego i jego zupy. Chcemy więcej... dupy. IP: *.proxy.aol.com 23.07.02, 23:36
      • Gość: Sympatyk Re: Gazeta Wyborcza to organ prasowy masonerii... IP: *.acn.waw.pl 24.07.02, 15:13
        To prawda, że quasi-masonów u Szechtera jest sporo, większość jednak skamle tylko do pieniążków, a nie do kątownicy masońskiej. To prawda nie ma co na nich narzekać oni tacy są i tacy pozostaną. Pytanie pbrzmi co na to nie masoni nie będący cynicznymi sprzedawczykami? Czy oni jeszzcze istnieją w katolickich redakcjach? Ile takich redakcji zostało? Poprawność polityczna jaka w nich obowiązuje z góry skazuje je na niebyt. Swoją drogą to niesamowite, że Kard. Glemp i episkopat uważają, że im prasa nieateistyczna jest im niepotrzebna, bo Wyborcza ich zawsze na swoje łamy zaprosi... Odbije się im czkawką ich bezdenna głupota w tej mierze, pozatym p. Krauze ma swoje sposoby na kard. Glempa,w zwiazku z budową ze światyni Opatrzności (grunta). Jeszcze Karauze mu pokaże , gdzi rski zimuja , tak jak to zrobil TV PLUS.
    • Gość: Astrid KTO POKOCHA OSZOLOMA ??!! IP: *.proxy.aol.com 23.07.02, 21:53
      TYLKO DRUGI OSZOLOM !!
    • ptwo Nasz Dziennik to organ prasowy oszołomów 24.07.02, 00:41
    • Gość: Oszolom Re: Gazeta Wyborcza to organ prasowy masonerii... IP: *.vic.bigpond.net.au 24.07.02, 13:08
    • hania_76 Jak sie nosi cyrkle? 24.07.02, 15:34

redaktorów w fartuszkach i cyrklach

Na glowach? Gdzies przypiete? Na szyjach? Powiedz, Oszolku!
      • Gość: Oszołom z RM Re: Jak sie nosi cyrkle? IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 24.07.02, 16:58
        Na fartyszkachoni mają te cyrkle..wyszywane.
        Aha! Kagan podszywa się podemnie ale on nie ma polskich znaków..poznasz go że
        on słowa Oszołom nie napisze przez ł tylko przez l
        • hania_76 Re: Jak sie nosi cyrkle? 24.07.02, 17:02

> Na fartyszkachoni mają te cyrkle..wyszywane.
          > Aha! Kagan podszywa się podemnie ale on nie ma polskich znaków..poznasz go że
          > on słowa Oszołom nie napisze przez ł tylko przez l

Co to sa "fartyszkachoni"?
          Przepraszam za dociekliwosc, ale lubie poznawac nowe slowa.
    • Gość: Profan Re: Gazeta Wyborcza to organ prasowy masonerii... IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 24.07.02, 15:39
      Podobno na obudzeniu Wielkiej Loży Narodowej Polski na początku lat 90 byli
      tylko dziennikarze z Wyborczej, innych gazet nie było.
    • magenta3 Re: Gazeta Wyborcza to organ prasowy masonerii... 24.07.02, 15:43

Oszołom - żywa torpeda, pogromca pismaków, Batman polskich wydawnictw.
      Powodzenia.

• Gość: RM Re: Gazeta Wyborcza to organ prasowy masonerii... IP: *.vic.bigpond.net.au 24.07.02, 16:54
    • Gość: mmm Re: Gazeta Wyborcza to organ prasowy masonerii... IP: *.uznam.net.pl / 192.168.5.* 24.07.02, 20:12
      Masoneria przejmuje polska prase i niszczy niezalezne media. I wykorzystujac
      swoja przewage zdobyta dzieki niemieckiemu i zydowskiemu kapitalowi sacza to
      swoja parszywa antypolska propagande.
      • Gość: zyx gdzie jest polski kapital? IP: *.rdu.bellsouth.net 24.07.02, 20:16

gotowka na stol i gazeta twoja. a gdzie byles jak sie gw stawala potega? spales
        na przyzbie, ala polonaise?
        Gość portalu: mmm napisał(a):

> Masoneria przejmuje polska prase i niszczy niezalezne media. I wykorzystujac
        > swoja przewage zdobyta dzieki niemieckiemu i zydowskiemu kapitalowi sacza to
        > swoja parszywa antypolska propagande.
        • Gość: Skin Re: gdzie jest polski kapital? IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 25.07.02, 09:15
          Gość portalu: zyx napisał(a):

>
          > gotowka na stol i gazeta twoja. a gdzie byles jak sie gw stawala potega?
          spales
          >
          > na przyzbie, ala polonaise?
          > Gość portalu: mmm napisał(a):
          >
          - Zydzi nam ten kapitał rozkradli!!
    • Gość: zyx OSZOLOM KOCHA GW, CZESTO TU BYWA. IP: *.rdu.bellsouth.net 24.07.02, 20:14
      SCHIZOFRENIK i ZLODZIEJ, jak jego fuehrer , zlodziej z Torunia.

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka