Gość: Ania IP: *.upc.chello.be 25.07.02, 11:44 Czyzby wyjechal?Czy to tylko cisza przed burza? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: CCCP Do CCCP IP: *.cm-upc.chello.se 25.07.02, 11:47 Jestem na Terapii...-) Odpowiedz Link Zgłoś
ptwo Re: Do CCCP 25.07.02, 11:55 Gość portalu: CCCP napisał(a): > Jestem na Terapii...-) Odwykowej ? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Do CCCP IP: *.upc.chello.be 25.07.02, 12:00 ptwo napisał: > Gość portalu: CCCP napisał(a): > > > Jestem na Terapii...-) > Odwykowej ? :-) Ja pisalam o naszej gwiezdzie forumowej czyli o Dusigroszu.Pisalam do CCCP ale wpisal sie jakis dowcipnis. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CCCP Faceci w czerni? IP: *.acn.waw.pl 25.07.02, 12:17 Gość portalu: Ania napisał(a): > ptwo napisał: > > > Gość portalu: CCCP napisał(a): > > > > > Jestem na Terapii...-) > > Odwykowej ? :-) > > > Ja pisalam o naszej gwiezdzie forumowej czyli o Dusigroszu.Pisalam do CCCP ale > wpisal sie jakis dowcipnis. Nie szkodzi. Bo fakty są takie, że otrzymałem wreszcie trochę $ za miesiąc katorżniczej pracy po kilkanaście godzin dziennie, i postanowiłem trochę zabalować. Fakty są też takie, że zamiast balowania poszedłem spać. Co do Dusigrosza: podejrzewam najgorsze - przydupili go faceci w czerni. Hasło dnia: Ziemia dla Ziemniaków! Odpowiedz Link Zgłoś