IP: *.tarnobrzeg.cvx.ppp.tpnet.pl 26.07.02, 22:53
Pedant-białe rękawiczki-głupie -brudne polaczki-
A to typowy pracownik etatowy UOP? Mossadu? CIA? którego zadaniem jest
POPIS znajomości gramatyki,składni języka polskiego a nie MERITUM danego
wątku-zobaczmy jak długo będzie ten wątek i o której cenzura Michnika
zakończy ten temat.
Obserwuj wątek
    • Gość: kapral Re: drKirsk IP: *.acn.waw.pl 26.07.02, 22:58
      Gość portalu: flisak6 Ar napisał(a):

> Pedant-białe rękawiczki-głupie -brudne polaczki-
      > A to typowy pracownik etatowy UOP? Mossadu? CIA? którego zadaniem jest
      > POPIS znajomości gramatyki,składni języka polskiego a nie MERITUM danego
      > wątku-zobaczmy jak długo będzie ten wątek i o której cenzura Michnika
      > zakończy ten temat.

Nie miej flisak kompleksów - ale jak piszesz coś
      ważnego, spróbuj nie dawać okazji madralom do popisów.
      Uważasz, że jak mądrala to agent?

A cenzura tego wątku nie zakończy, bo w tytule
      nie ma słowa na k, p, ch, g, ani na Ż.
      • Gość: Dr.KrisK Re: drKirsk IP: *.eng.fsu.edu 26.07.02, 23:14
        >
        > Nie miej flisak kompleksów - ale jak piszesz coś
        > ważnego, spróbuj nie dawać okazji madralom do popisów.
        > Uważasz, że jak mądrala to agent?
        Właśnie nie wiem co ten flisak uważa. Dlatego go strofuję językowo bo straszna
        jest niechluja. A ja okropnie kocham język polski, i choć sam na pewno robię
        błędy (kto ich nie robi..), wkurza mnie takie lekceważące traktowanie mowy
        ojczystej. Nie po to mój wujek został przez Niemców rozstrzelany za krzewienie
        mowy polskiej na Pomorzu przed wojną, aby teraz jakiś flis nad nią się znęcał!

> A cenzura tego wątku nie zakończy, bo w tytule
        > nie ma słowa na k, p, ch, g, ani na Ż.

Flisak cicho liczy, że cenzura go zdejmie: będzie uważał się za kombatanta.
        Pozdrawiam - Dr.KrisK
        P.S. Gdzies Pan Kapral mnie strofował, że popisuje się tytułami. Czy Kapral nie
        zna sie na żartach? To tak dla jaj - niech Kapral sobie przyzna Pułkownika!
        • Gość: flisak6 Ar Re: drKirsk IP: *.tarnobrzeg.cvx.ppp.tpnet.pl 26.07.02, 23:23
          Gdy wujek pomagł partyzantom to czy oni nie móowli czasem Danke junge-DANKE !!!
          • Gość: Dr.KrisK Przesadziłeś kundlu! IP: *.eng.fsu.edu 26.07.02, 23:27
            Jesteś beznadziejny cham i dupek. Jak smiesz miernoto dowcipkowac sobie z
            tragedii ludzkiej. Kundel jesteś i tyle.
            Nie wysilaj się na odpisywanie.
            KrisK
            • jowit Re: Przesadziłeś kundlu! 26.07.02, 23:45
              Gość portalu: Dr.KrisK napisał(a):

> Jesteś beznadziejny cham i dupek. Jak smiesz miernoto dowcipkowac sobie z
              > tragedii ludzkiej. Kundel jesteś i tyle.
              > Nie wysilaj się na odpisywanie.
              > KrisK

Rozmowa z pewnym typem ludzi powoduje, że skłaniam się ku powiedzeniu
              Słonimskiego - "nie lubię wymiany myśli, zawsze na tym tracę." Pozdrowienia
              Doktorze KrisK
              • Gość: Dr.KrisK Dziękuję! IP: *.eng.fsu.edu 26.07.02, 23:47
                Uff, już się uspokoiłem... Co za cham..
                Też pozdrawiam - znam to powiedzenie Słonimskiego i zawsze sobie powtarzam przy
                takich okazjach!
                KrisK
              • calipso Re: Przesadziłeś kundlu! 26.07.02, 23:56
                jowit napisał:

> Gość portalu: Dr.KrisK napisał(a):
                >
                > > Jesteś beznadziejny cham i dupek. Jak smiesz miernoto dowcipkowac sobie z
                > > tragedii ludzkiej. Kundel jesteś i tyle.
                > > Nie wysilaj się na odpisywanie.
                > > KrisK
                >
                >
                > Rozmowa z pewnym typem ludzi powoduje, że skłaniam się ku powiedzeniu
                > Słonimskiego - "nie lubię wymiany myśli, zawsze na tym tracę." Pozdrowienia
                > Doktorze KrisK

To samo mysle o tobie palancie jowit.

bez pozdrowien.
                • jowit Re: Przesadziłeś kundlu! 27.07.02, 00:30
                  calipso napisała:

> jowit napisał:
                  >
                  > > Gość portalu: Dr.KrisK napisał(a):
                  > >
                  > > > Jesteś beznadziejny cham i dupek. Jak smiesz miernoto dowcipkowac sob
                  > ie z
                  > > > tragedii ludzkiej. Kundel jesteś i tyle.
                  > > > Nie wysilaj się na odpisywanie.
                  > > > KrisK
                  > >
                  > >
                  > > Rozmowa z pewnym typem ludzi powoduje, że skłaniam się ku powiedzeniu
                  > > Słonimskiego - "nie lubię wymiany myśli, zawsze na tym tracę." Pozdrowieni
                  > a
                  > > Doktorze KrisK
                  >
                  >
                  >
                  > To samo mysle o tobie palancie jowit.
                  >
                  >
                  > bez pozdrowien.

Cóż, nobles oblige, bez komentarza
          • douglasmclloyd Re: drKirsk 26.07.02, 23:28

> Gdy wujek pomagł partyzantom to czy oni nie móowli czasem Danke junge-
            DANKE !!!

Flisak, nie wiem, jak u was w Palestynie, ale u nas przed wojna partyzantki nie
            bylo.
            • calipso Re: drKirsk 26.07.02, 23:46
              douglasmclloyd napisał:

> Gość portalu: flisak6 Ar napisał(a):
              >
              > > Gdy wujek pomagł partyzantom to czy oni nie móowli czasem Danke junge-
              > DANKE !!!
              >
              > Flisak, nie wiem, jak u was w Palestynie, ale u nas przed wojna partyzantki
              nie
              >
              > bylo.

Ale teraz u was w Palestynie panie Douglas to macie od cholery problemow z
              partyzantka palestynska .
              • douglasmclloyd Re: drKirsk 27.07.02, 01:12
                calipso napisała:

> douglasmclloyd napisał:
                >
                > > Gość portalu: flisak6 Ar napisał(a):
                > >
                > > > Gdy wujek pomagł partyzantom to czy oni nie móowli czasem Danke junge
                > -
                > > DANKE !!!
                > >
                > > Flisak, nie wiem, jak u was w Palestynie, ale u nas przed wojna partyzantk
                > i
                > nie
                > >
                > > bylo.

> Ale teraz u was w Palestynie panie Douglas to macie od cholery problemow z
                > partyzantka palestynska .

Pomyliles adresata. To Flisak jest z Palestyny.
        • Gość: kapral Re: drKirsk IP: *.acn.waw.pl 26.07.02, 23:27

> >
          > > Nie miej flisak kompleksów - ale jak piszesz coś
          > > ważnego, spróbuj nie dawać okazji madralom do popisów.
          > > Uważasz, że jak mądrala to agent?
          > Właśnie nie wiem co ten flisak uważa. Dlatego go strofuję językowo bo straszna
          > jest niechluja. A ja okropnie kocham język polski, i choć sam na pewno robię
          > błędy (kto ich nie robi..), wkurza mnie takie lekceważące traktowanie mowy
          > ojczystej. Nie po to mój wujek został przez Niemców rozstrzelany za krzewienie
          > mowy polskiej na Pomorzu przed wojną, aby teraz jakiś flis nad nią się znęcał!
          >
          >
          > > A cenzura tego wątku nie zakończy, bo w tytule
          > > nie ma słowa na k, p, ch, g, ani na Ż.
          >
          > Flisak cicho liczy, że cenzura go zdejmie: będzie uważał się za kombatanta.
          > Pozdrawiam - Dr.KrisK
          > P.S. Gdzies Pan Kapral mnie strofował, że popisuje się tytułami. Czy Kapral nie
          >
          > zna sie na żartach? To tak dla jaj - niech Kapral sobie przyzna Pułkownika!
          • calipso Re: drKirsk 26.07.02, 23:34
            Doktorku idz do szkoly i nauczaj dziatwe poprawnej polszczyzny .Nie zasmiecaj
            wszystkich watkow .Mow na temat albo wcale.Z watku o morderstwach na Polakach
            zrobiles watek o morderstwie na jezyku.Cos takiego to sie nazywa
            manipulacja.Czy ktos cie zmusza do czytania tego co pisze flisak?Mow na temat
            albo wcale.Zaloz sobie watek pieprz glupoty z Hania i Ania bo te dwie baby tez
            zasmiecaja watki glupilmi gadkami o tym co sie gotuje na obiad.
            • Gość: Dr.KrisK Dziatwa szkolna.. IP: *.eng.fsu.edu 26.07.02, 23:39
              Wolę znęcać się nad takimi pałubami językowymi jak wy, tj. flisak i ty. A może
              wy bracia? Syjamscy?
              Jeżeli już musicie wypisywac te androny na forum, to chociaż róbcie to
              poprawnym językiem. Wtedy zagłębię się merytorycznie i was załatwię na
              argumenty. Na razie musiałbym zatrudnic tłumacza z głędzenia na polski, a mi
              się nie chce.
              KrisK
              • calipso Re: Dziatwa szkolna.. 26.07.02, 23:52

> Wolę znęcać się nad takimi pałubami językowymi jak wy, tj. flisak i ty. A
                może
                > wy bracia? Syjamscy?
                > Jeżeli już musicie wypisywac te androny na forum, to chociaż róbcie to
                > poprawnym językiem. Wtedy zagłębię się merytorycznie i was załatwię na
                > argumenty. Na razie musiałbym zatrudnic tłumacza z głędzenia na polski, a mi
                > się nie chce.
                > KrisK
                Masz polskie litery i tez sie pomyliles.Zobacz jak napisales "gledzenie"

No to sie poznecamy .To jest forum a nie klasowka z jezyka polskiego.I tak sie
                sklada ze poprawiasz bledy ludziom w watkach gdzie jest mowa o zydach.W innych
                sie nie uaktywniasz stary capie.
                Jak ci sie nie chce capie tlumacza to sie nie pchaj z geba.Pisz sobie z
                Douglasem o gnoju.to jest piekna polszczyzna .
                • Gość: Dr.KrisK A jednak moja praca przyniosła efekty.. IP: *.eng.fsu.edu 26.07.02, 23:58
                  .. widzę, że zacząłeś zaczynać zdania o dużej litery. To wielkie osiągnięcie -
                  proponuję, abyś odpoczął z miesiąc.
                  KrisK
                  • Gość: flisak6 Ar Re: A jednak moja praca przyniosła efekty.. IP: *.tarnobrzeg.cvx.ppp.tpnet.pl 27.07.02, 00:14
                    O nie kochany to by było za proste-dalej nie odpowiedziałeś na moje pytania!
                    Pogrom Kielecki-dlazcego znaczono farbą ludzi.którzy mieli być bici.
                    2-skąd prasa całego świata wiedziała wcześnie o zajściach.które miały wg
                    definicji być spontaniczne
                    3-dlaczego 3 dni wcześnie w Hucie Ludwików zatrudniono podejrzanych typów
                    którzy byli wykonawcami tej zbrodni?
                    Następnego dnia nikt ich więcej w Hucie nie widział...
                    Chodzi ot ,ze w USA dyżurne tematy w kontaktach z żydami na 1 miejscu poruszany
                    jest wątek początkowo Kiels a ostatnio Jedwabnego-zupełnie ignorując mordy
                    żydow np w Koniucach i wielu innych miejscach....Czy wiesz ,ze w Katyniu-
                    największym stachanowskim osiągnięciem szczycił się żyd-ponad 2000 kul w
                    potylicę-Odpowiedz jak człowiek jako ten co czasem dostrzega urodę polnej drogi.
                  • calipso Re: A jednak moja praca przyniosła efekty.. 27.07.02, 00:14

> .. widzę, że zacząłeś zaczynać zdania o dużej litery. To wielkie osiągnięcie -

> proponuję, abyś odpoczął z miesiąc.
                    > KrisK

Chcialbys ja wiem ale nic z tego.Boje sie,ze przez miesiac moge zapomniec tego
                    co sie nauczylem.Szkoda zostawiac takiego dobrego profesora.
                    • Gość: Dr.KrisK No dobra.. IP: *.eng.fsu.edu 27.07.02, 00:17
                      To teraz uważaj! Następne zadanie. Postaraj się po końcu zdania (t.j. kropce)
                      wstawiać spację. Rozumiesz - przed początkiem następnego.
                      Proszę, ćwiczymy!
                      KrisK
                      • Gość: flisak6 Ar Re: No dobra.. IP: *.tarnobrzeg.cvx.ppp.tpnet.pl 27.07.02, 00:29

S
                        tchórzysz-proponuję ruską rolętkę-Przyjmujesz?
                        • Gość: Dr.KrisK Nie będę z tobą kundlu gadać. Strzel sobie w łeb. IP: *.eng.fsu.edu 27.07.02, 00:32
          • Gość: flisak6 Ar Re: drKirsk IP: *.tarnobrzeg.cvx.ppp.tpnet.pl 26.07.02, 23:39
            jako znawca języka polskiego na pewno znasz podręczniki P.Szechterowej.
            Bardzo proszę o podanie parę publikacji celem historycznego ich opracowania.
            Walory poznawcze mniemam są doskonałe-tylko dlaczego nie ma ich w Bbliotece
            Jagielońskiej -sprawdzałem-może pracownica była w złym humorze tego dnia-
            trudno dociec-mając takie dojścia jak P.prof.Gross proszę o pomoc.
            Pozostaję z szacunkiem -prosty flisak z Ulanowa-poczta jest.
            • Gość: Dr.KrisK Już ci pisałem, żeś kundel. Bez odbioru i tekstu. IP: *.eng.fsu.edu 26.07.02, 23:41
              • drkrisk Falszywy (nielogowany) Kris K to CHAM i juz! 27.07.02, 09:28
                Dr. Krisk K FALSZYWY napisal: Już ci pisałem, żeś kundel. Bez odbioru...
                Coz ja, prawdziwy doktor, moge tu zrobic?
                Napisac, ze to nie ja jestem chamem, tylko kto inny?
                Ale kto mi uwierzy...
                Tak wiec Kris K zostanie chamem tego forum...
                I odbierzmy temu uzurpatorowi wszelakie tytuly, z doktoratem wlacznie!
                Dr Kris K. Prawdziwy, to jest zalogowany...
        • Gość: kapral Re: drKirsk IP: *.acn.waw.pl 26.07.02, 23:32

> >
          > > Nie miej flisak kompleksów - ale jak piszesz coś
          > > ważnego, spróbuj nie dawać okazji madralom do popisów.
          > > Uważasz, że jak mądrala to agent?
          > Właśnie nie wiem co ten flisak uważa. Dlatego go strofuję językowo bo straszna
          > jest niechluja. A ja okropnie kocham język polski, i choć sam na pewno robię
          > błędy (kto ich nie robi..), wkurza mnie takie lekceważące traktowanie mowy
          > ojczystej. Nie po to mój wujek został przez Niemców rozstrzelany za krzewienie
          > mowy polskiej na Pomorzu przed wojną, aby teraz jakiś flis nad nią się znęcał!
          >
          >
          > > A cenzura tego wątku nie zakończy, bo w tytule
          > > nie ma słowa na k, p, ch, g, ani na Ż.
          >
          > Flisak cicho liczy, że cenzura go zdejmie: będzie uważał się za kombatanta.
          > Pozdrawiam - Dr.KrisK
          > P.S. Gdzies Pan Kapral mnie strofował, że popisuje się tytułami. Czy Kapral nie
          >
          > zna sie na żartach? To tak dla jaj - niech Kapral sobie przyzna Pułkownika!

Strofował niejaki Bolek.

Co do mnie, to zanim mnie usunięto ze ściezki awansu wojskowego
          dano mi tylko kaprala (podch). I chwacit.

A flisactwo od dawna ułatwiało sobie życie flachą. Stąd niekiedy nagłe
          wybuchy niekontrolowanego leperyzmu.
          • Gość: flisak6 Ar Re: drKirsk IP: *.tarnobrzeg.cvx.ppp.tpnet.pl 26.07.02, 23:47
            Kapral-widzisz nawet to prostackie WP nie awnsowało cię do rangi pułkownika
            po prostu nie piłeś wot i wszystko -wątrobę i tak wirus typ A spowodował
            jej marskość -nie szkoda?
            Czeka cie krwotok jak grużlika a fee !
            • Gość: kapral Re: drKirsk IP: *.acn.waw.pl 27.07.02, 00:02

> Kapral-widzisz nawet to prostackie WP nie awnsowało cię do rangi pułkownika
              > po prostu nie piłeś wot i wszystko -wątrobę i tak wirus typ A spowodował
              > jej marskość -nie szkoda?
              > Czeka cie krwotok jak grużlika a fee !

Ty, flisak, co ty tak z tym gruźlikiem, wątrobą i wirusami A
              i krwotokami - może ty nie żaden flisak, tylko jakiś lekarz,
              nie daj Boże Doktór?

A mnie nie awansowali nie z powodu picia / niepicia tylko
              z powodu ogólnowojskowej nieudolności. Z kapralem (podch)
              z woja wypisali do rezerwy, a potem nawet na głupie ćwiczenia
              nigdy nie zabrali. Nie moglem się przez to cholera z domu
              wyrwać.
    • Gość: JINA CO DO TOŻSZAMOŚCI FLISAKA IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 27.07.02, 00:39
      VIDE OBOK TEMAT
      'V KOLUMNA KK W POLSCE"
      • Gość: Dr.KrisK Flisak w sutannie? IP: *.eng.fsu.edu 27.07.02, 00:44
        No to pięknie! Pewny jesteś?
        No to się cieszę, bo jak go zobaczy Św. Piotr to mu spuści taki łomot, że
        flisaka nawet w piekle nie przyjmą!
        KrisK
        • Gość: flisak6 Ar Re: Flisak w sutannie? IP: *.tarnobrzeg.cvx.ppp.tpnet.pl 27.07.02, 00:51
          Krisk-grałes kiedyś w pokera? Ja szastawiłem kiedyś całą diecezję...i wygrałem
          Brak ci odwagi-mam wysłać miecze?
          At suczka estrogenna niech popatrzy same żygulaki za nią spoglądają.
          • Gość: Dr.KrisK A więc to prawda.. księżulo - kundel! IP: *.eng.fsu.edu 27.07.02, 00:54
    • Gość: flisak6 Ar Re: drKirsk IP: *.tarnobrzeg.cvx.ppp.tpnet.pl 27.07.02, 00:41
      Odwagi !!!bądz mężczyzną -ryzyko jest jednakowe -dokładam 10 000 dolców.
      • Gość: Dr.KrisK Oddaj dolary parafianom i zostaw tacę w spokoju. IP: *.eng.fsu.edu 27.07.02, 00:48
    • Gość: Dr.KrisK Na koniec. IP: *.eng.fsu.edu 27.07.02, 01:01
      Flisaku, a więc jednak wyszło szydło z worka: jesteś sukienkowy. Szkoda, bo
      twoje chorobliwe widzenie świata, chamstwo oraz pogardę dla języka ojczystego
      będziesz przekazywał innym. Mam nadzieję jednak, że twoje ograniczenie
      skutecznie zminimalizuje szkodliwy wpływ twojej głupoty na innych.
      Na tym kończę.
      Aha - pamiętaj, jesteś kundlem.
      KrisK
    • Gość: flisak6 Ar Re: drKirsk IP: *.tarnobrzeg.cvx.ppp.tpnet.pl 27.07.02, 01:05
      Tak cienko u ciebie z forsą?Jak na semitę to coś tu mi nie gra-niemcy przestali
      dawać a polacy jeszcze nie zaczeli-chyba.że Mossad spóżnia się a wypłatą-
      chociaż Gąsiorowski przywiózł 500 mln dolców,szef rządu Ukrainy 700 mln
      dolców,Bierizowski 5 miliardów acha wiem wojna kosztuje zabicie jednej
      Palestyn ki w ciąży wydatek około 15 000 dolców-Współczuję.
      Ale jednak nie znasz PolAków -pomogę pytanie tyko ile i a jaki procent.
      • Gość: flisak6 Ar Re: drKirsk IP: *.tarnobrzeg.cvx.ppp.tpnet.pl 27.07.02, 01:12
        Jescze jedno-życzę ci aby twoja mogiła hujami porosła a córka
        przymowała 700 gości dziennie-Ahoj przygodo-bez-zębny huju ,żebyś mógł
        łykać spermę współwięzniów-2 litry dziennie !
        • Gość: CCCP Stylistyka i ekspresja IP: *.acn.waw.pl 27.07.02, 09:06

> Jescze jedno-życzę ci aby twoja mogiła hujami porosła a córka
          > przymowała 700 gości dziennie-Ahoj przygodo-bez-zębny huju ,żebyś mógł
          > łykać spermę współwięzniów-2 litry dziennie !

Coś mi tu przypomina liczne wypowiedzi Pipina-2 vel Dusigrosza
          vel Lucyfera. Czyżby i on był byłym ew. niedorobionym księdzem ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka