foresta WAŻNE PYTANIE !!! 24.06.05, 14:49 Kaczynski twierdzi, ze nazwal Wachowskiego "wielokrotnym przestepca" bo choc Wachowski nie byl skazany, to pana prezydent wie bez zadnych watpliwosci ze dopuszaczal sie czynow przetepczych. DLACZEGO wiec pan Kaczynski nie zglosil ani jednego donosienia o tych znanych sobie bez watpliwosci przestepstwach do prokuratury??? Odpowiedz Link Zgłoś
bac1 Re: WAŻNE PYTANIE !!! 24.06.05, 14:53 Jeszcze raz przypominam: L. Kaczyński był Ministrem Sprawiedliwości - i nie "wsadził" "wielokrotnego przestepcy Wachowskiego"?! Z każdej działalności barci K. wynika tylko dużo głośnego kwakania. Potwierdza to prezydentura Lecha w W-wie i jego zeznania przed Komisją. Odpowiedz Link Zgłoś
foresta Re: WAŻNE PYTANIE !!! 24.06.05, 14:59 bac1 napisała: > Jeszcze raz przypominam: L. Kaczyński był Ministrem Sprawiedliwości - i > nie "wsadził" "wielokrotnego przestepcy Wachowskiego"?! Z każdej działalności > barci K. wynika tylko dużo głośnego kwakania. Potwierdza to prezydentura Lecha > w W-wie i jego zeznania przed Komisją. A czy nie jest tak, ze jesli minister sprawiedliwosci wiedzac bez watpliwosci o przestepstawach nie podejmuje krokow w kieruku ukarania przestepcy, to jest to przestepstwo? Odpowiedz Link Zgłoś
bac1 Re: WAŻNE PYTANIE !!! 24.06.05, 15:02 Bardzo możliwe, bo takie zarzuty stale teraz padają w "Komisjach". Odpowiedz Link Zgłoś
kris1111 Re: WAŻNE PYTANIE !!! 24.06.05, 15:04 Foresta tyś kobietą - to wszystko tłumaczy:) Przecież nie można skazywać za p-stwa których ściganie się przedawniło Odpowiedz Link Zgłoś
foresta Re: WAŻNE PYTANIE !!! 24.06.05, 15:15 kris1111 napisał: > Foresta tyś kobietą - to wszystko tłumaczy:) > Przecież nie można skazywać za p-stwa których ściganie się przedawniło Te facet: 1. A skad wiesz, ze te przestepstwa W. , ktore to niby Kaczynski miał udowodnić przed sadem nie mialy miejsca wtedy gdy bym m.sprawiedliwosci, albo ze jakos dziwnym trafem dowiadywal sie o nich, gdy juz ulegly przedawnienieniu? Dzis Kaczynski mowi ze jednym z przestepst W. bylo wyrwanie mu kartki z przemowieniem dla Walesy i zmienienie w nim tresci, czego swiadkiem byla nawet M. Olejnik. Czyli dzialo sie to na jego oczach i przy swiadkach. Jesli to bylo przestepstwo to co pan minister sprawiedliwosci z tym zrobil wtedy, ze dzis powoluje sie na to, jak na jedno z przestepst bez wyroku? Odpowiedz Link Zgłoś
madzia_buczek [...] 24.06.05, 15:01 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
zaba68 Re: Już lece do sklepu,a wieczorem "oblewanie"wyr 24.06.05, 15:02 Wszystkie cioty świętują. Zróbcie z Wachowskiego prezydenta to dopiero wtedy zobaczycie parady. Odpowiedz Link Zgłoś
jajko69 Re: Już lece do sklepu,a wieczorem "oblewanie"wyr 24.06.05, 15:10 nie wiem, co masz na mysli. jestem mloda heteroseksualna kobieta. jesli chodzi o prezydenta, to chcialabym liberala. nie fanatyka religijnego, nie socjaliste, nie populiste, nie glupca, nie przestepce. Liberala. Odpowiedz Link Zgłoś
werter-6 Re: Już lece do sklepu,a wieczorem "oblewanie"wyr 24.06.05, 15:11 Dokladnie tego samego chcę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
jajko69 Re: Już lece do sklepu,a wieczorem "oblewanie"wyr 24.06.05, 15:13 naprawde??? myslalam, ze jestem jedyna w tym kraju! jak wspaniale!!!!!!! pozdrawiam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
zaba68 Re: Już lece do sklepu,a wieczorem "oblewanie"wyr 24.06.05, 15:38 jajko69 napisał: > nie wiem, co masz na mysli. jestem mloda heteroseksualna kobieta BUHAHAHAHA Odpowiedz Link Zgłoś
jacaja Re: Kaczyński winny zniesławienia Wachowskiego 24.06.05, 15:02 I tak powinny wyglądać Prawo i Sprawiedliwość. Panie Kaczyński - to, że był Pan człowiekiem prawego charakteru w czasach komunizmu (co jest rzeczą bardzo, bardzo cenną)nie oznacza, iż ma Pan monopol na prawdę. A prawda jest oczywista - nie wolno bezkarnie obrażać drugiego człowieka. Szkoda, z Pan nie chce tego przyjąć do wiadomości. I zrozumieć. Odpowiedz Link Zgłoś
zygfryd.okrutny Przyszly prezydent przestepca 24.06.05, 15:03 na Kaczonskim wisi wyrok sadowy, czyli ten czlowiek zlamal prawo, chociaz jest prawnikiem. Coz, dodatkowy komentarz jest zbyteczny. Skazany przestepca w mysl Konstytucji nie moze kandydowac na stanowisko Prezydenta RP. Odpowiedz Link Zgłoś
m15 Re: Przyszly prezydent przestepca 24.06.05, 15:38 zygfryd.okrutny napisał: > na Kaczonskim wisi wyrok sadowy, czyli ten czlowiek zlamal prawo, chociaz jest > prawnikiem. Coz, dodatkowy komentarz jest zbyteczny. > Skazany przestepca w mysl Konstytucji nie moze kandydowac na stanowisko Prezyde > nta RP. zygfryd czemus taki okrutny ...a na dodatek...! Odpowiedz Link Zgłoś
zhk PRZECZYTAJCIE. 24.06.05, 15:06 Większość tego forum to jaja z tego faktu. Ale ciut poważniej to: Kierowca i elektryk byli pierwsi w Państwie. Obu szajba odbiła. Jak Wałęsie, wszyscy od dawna wiedzą. Dziwny byłby to kierowca, gdyby jemu na jakiś sposób nie odbiło. I jak z przecieków od dawna było wiadomo i Wachówa był małym człowieczkiem na piedestale. Wystarczy popatrzyć i posłuchać. Nie dałbym złamanego grosza za jego uczciwość. W sumie to przecież musiały być jakieś odpryski naszej polskiej rewolucji. Ale, teraz już sąd politycznie przykwasił - okropnie zachwiał wiarę w siebie. Keśli w ogóle do tej pory jakakolwiek była. Odpowiedz Link Zgłoś
indianski Re: PRZECZYTAJCIE. 24.06.05, 15:41 coz , kaczorek nie potrafi trzymac jezora w dziobie , to buli . Polityka to nie sadzawka . Odpowiedz Link Zgłoś
brillo Re: Kaczyński winny zniesławienia Wachowskiego 24.06.05, 15:17 Bolszewik!.Nie uznaje wyroków sądowych ani boskich.Bolszewik i tyle. Mamy przedsmak tego co będzie jak wygrają wybory. Odpowiedz Link Zgłoś
m15 Re: Kaczyński winny zniesławienia Wachowskiego 24.06.05, 15:26 brillo napisał: > Bolszewik!.Nie uznaje wyroków sądowych ani boskich.Bolszewik i tyle. Mamy > przedsmak tego co będzie jak wygrają wybory. tako rzecze zaratustra albo bolszewik Odpowiedz Link Zgłoś
brillo Re: Kaczyński winny zniesławienia Wachowskiego 24.06.05, 16:07 tako rzecze.....jedno wyklucza drugie.Gamoniu. Odpowiedz Link Zgłoś
m15 [...] 24.06.05, 15:21 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
alecc A ja wole 10 afer typu orlen czy rywin... 24.06.05, 15:22 niz taki wzrost bezrobocia, taka dziure budzetowa i taki hamulec dla gospodarki jaki zafundowala nam wladza PiS-PO za zeszlej kadencji.. o przepraszam AWS-UW, zreszta w aferach byli nielepsi... Odpowiedz Link Zgłoś
m15 Re: A ja wole 10 afer typu orlen czy rywin... 24.06.05, 15:28 alecc napisał: > niz taki wzrost bezrobocia, taka dziure budzetowa i taki hamulec dla gospodarki > jaki zafundowala nam wladza PiS-PO za zeszlej kadencji.. o przepraszam AWS-UW, > zreszta w aferach byli nielepsi... nie przekonuj ,wiemy ze komuchy wola afery typu rywin itp Odpowiedz Link Zgłoś
foresta A CO NA TO PO ??? 24.06.05, 15:24 PO kreuje siebie na partie krysztalow czysta jesli chodzi o przestrzeganie prawa. Jednoczesnie robi wyrazne oczko do PiS i jak sie wydaje szykuje sie do rzadzenia lapka w lapke z PiS. A tu taka buba :-( Ciekawe jak ocenia wyrok sadu, postawe Kaczyskiego i dalsza wspolprace z jednokrotnie skazanym chac poki co nieprawomocnie, aczkolwiek nie zapominajmy ze w sprawie cywilnej Kaczynski tez przegral. Odpowiedz Link Zgłoś
jestemzewsi Re: Kaczyński nie powinien - A to dlaczego? 24.06.05, 15:29 Powoła się na Konstytucję RP, którą tak szanuje,a ta tego nie zakazuje. Zresztą już biadoli, że to spisek i tyle. Biedny Kaczuś. Odpowiedz Link Zgłoś
m15 Re: Kaczyński nie powinien - A to dlaczego? 24.06.05, 15:35 jestemzewsi napisał: > Powoła się na Konstytucję RP, którą tak szanuje,a ta tego nie zakazuje. Zresztą > > już biadoli, że to spisek i tyle. Biedny Kaczuś. ciekawe czy kaczynski zrezygnuje z ubiegania sie o prezydenture skoro wszystkie pedaly ,komuchy i ubecy prl-u tak pieknie prosza Odpowiedz Link Zgłoś
indianski Re: Kaczyński nie powinien - A to dlaczego? 24.06.05, 15:39 to go nie pros Odpowiedz Link Zgłoś
zhk Re: Kaczyński nie powinien kandydować 24.06.05, 15:34 Nie powinien , ale dlatego że kurdupel... Odpowiedz Link Zgłoś
jestemzewsi Re: Kaczyński nie powinien kandydować 24.06.05, 15:37 Pogawędka w PiS-ie Poseł Ziobro: - Co to jest to zielone i pomarańczowe? Poseł Dorn: - Zielony jest alegorią – trudne sowo – wściekłego Kaczora L., a pomarańczowy jest metaforą – jeszcze trudniejsze słowo – rozwścieczonego Kaczora J. Odpowiedz Link Zgłoś
m15 Re: Już lece do sklepu,a wieczorem "oblewanie"wyr 24.06.05, 15:31 werter-6 napisał: > Kupię coś "polskiego" wszystkie pedaly i komuchy dzisiaj swietuja ,brawo wachowski jestes ich idolem,jaki pan taki kram Odpowiedz Link Zgłoś
mangold Re: Już lece do sklepu,a wieczorem "oblewanie"wyr 24.06.05, 15:37 m15 napisał: > werter-6 napisał: > > > Kupię coś "polskiego" > wszystkie pedaly i komuchy dzisiaj swietuja ,brawo wachowski jestes ich > idolem,jaki pan taki kram Coś dzisiaj taki poddenerwowany ?? Raz na wozie, raz pod wozem...hehe Odpowiedz Link Zgłoś
m15 Re: Już lece do sklepu,a wieczorem "oblewanie"wyr 24.06.05, 15:43 mangold napisał: > m15 napisał: > > > werter-6 napisał: > > > > > Kupię coś "polskiego" > > wszystkie pedaly i komuchy dzisiaj swietuja ,brawo wachowski jestes ich > > idolem,jaki pan taki kram > > Coś dzisiaj taki poddenerwowany ?? Raz na wozie, raz pod wozem...hehe ja poddenerwowany ?absolutnie ,to dobra wiadomosc ,znowu poparcie podskoczy o kilka procent ,kim byl wachowski wszyscy wiedza ,kaczynski mial odwage powiedziec co wiekszosc myslala i za to go ludzie cenia ,co tam kariera licza sie pryncypia, brawo kaczor Odpowiedz Link Zgłoś
mangold Re: Już lece do sklepu,a wieczorem "oblewanie"wyr 24.06.05, 15:45 m15 napisał: > ja poddenerwowany ?absolutnie ,to dobra wiadomosc ,znowu poparcie podskoczy o > kilka procent Wszystkim politykom skazywanym przez sąd na chwilę podskakuje, bo ludziska ich żałują, a potem jest juz równia pochyła... no, ale-powodzenia !!! Odpowiedz Link Zgłoś
m15 Re: Już lece do sklepu,a wieczorem "oblewanie"wyr 24.06.05, 15:57 mangold napisał: > m15 napisał: > > > > ja poddenerwowany ?absolutnie ,to dobra wiadomosc ,znowu poparcie podskoc > zy o > > kilka procent > > Wszystkim politykom skazywanym przez sąd na chwilę podskakuje, bo ludziska ich > żałują, a potem jest juz równia pochyła... no, ale-powodzenia !!! > dziekuje ,wszystkim nam ono sie przyda,lecz ze dzisiaj zaczyna sie weekend do tego piekna pogoda to chyba sobie i wam odpuszcze ,trzeba przygotowac sie do wielkiego grilowania ,swiat jest piekny ,gdyby jeszcze nie ta komuna ,oj Odpowiedz Link Zgłoś
mangold :))) 24.06.05, 15:59 m15 napisał: > dziekuje ,wszystkim nam ono sie przyda,lecz ze dzisiaj zaczyna sie weekend do > tego piekna pogoda to chyba sobie i wam odpuszcze ,trzeba przygotowac sie do > wielkiego grilowania ,swiat jest piekny ,gdyby jeszcze nie ta komuna ,oj Nie pij czasem Freeq'a..podobno czerwone... hehe Odpowiedz Link Zgłoś
m15 Re: :))) 24.06.05, 16:06 mangold napisał: > m15 napisał: > > > dziekuje ,wszystkim nam ono sie przyda,lecz ze dzisiaj zaczyna sie weeken > d do > > tego piekna pogoda to chyba sobie i wam odpuszcze ,trzeba przygotowac sie > do > > wielkiego grilowania ,swiat jest piekny ,gdyby jeszcze nie ta komuna ,oj > > Nie pij czasem Freeq'a..podobno czerwone... hehe nie pijam dziwolagów,moga byc szkodliwe ,masz racje smak ok,lecz kolor fuj Odpowiedz Link Zgłoś
mangold Re: :))) 24.06.05, 16:08 m15 napisał: > nie pijam dziwolagów,moga byc szkodliwe ,masz racje smak ok,lecz kolor fuj Ciekawe jakby Ci "podeszło" czerwone ferrari ?? Odpowiedz Link Zgłoś
m15 Re: :))) 24.06.05, 16:14 mangold napisał: > m15 napisał: > > > > nie pijam dziwolagów,moga byc szkodliwe ,masz racje smak ok,lecz kolor fu > j > > Ciekawe jakby Ci "podeszło" czerwone ferrari ?? jezdzilem ,auto cacy ,ale kolor -prawdziwa wies,zreszta sam wiesz co ci bede mówil, fuj Odpowiedz Link Zgłoś
mangold Re: :))) 24.06.05, 16:17 m15 napisał: > > Ciekawe jakby Ci "podeszło" czerwone ferrari ?? > jezdzilem ,auto cacy Chyba takim na radio .... :-DD ,ale kolor -prawdziwa wies,zreszta sam wiesz co ci bede > mówil, fuj Przemaluj, u Was dużo takich...hehe..powinienes być przyzwyczajony do zmian barw.... Odpowiedz Link Zgłoś
m15 Re: :))) 24.06.05, 16:20 mangold napisał: > m15 napisał: > > > > > Ciekawe jakby Ci "podeszło" czerwone ferrari ?? > > jezdzilem ,auto cacy > > Chyba takim na radio .... :-DD > > ,ale kolor -prawdziwa wies,zreszta sam wiesz co ci bede > > mówil, fuj > > Przemaluj, u Was dużo takich...hehe..powinienes być przyzwyczajony do zmian bar > w.... przeciez nie jestem z pzpr-sdrp-sld ani innej temu podobnej bandy Odpowiedz Link Zgłoś
mangold Re: :))) 24.06.05, 16:22 W PiSie dużo przeszczepów z chorych partyjek... dobra , psik, na grilla kaczki smażyć !! Czernina też będzie ?? ;-DD Odpowiedz Link Zgłoś
mangold Re: :))) 24.06.05, 16:24 eexmd2 napisał: > zioberka z grilla sa wysmienite A z jakich to dornowatych zwierząt ?? Odpowiedz Link Zgłoś
mangold Chyba mu apetyt na grillowane popsuliśmy.... 24.06.05, 17:01 Przynajmniej mam taka nadzieję...hehe... Odpowiedz Link Zgłoś
eexmd2 Re: Chyba mu apetyt na grillowane popsuliśmy.... 24.06.05, 17:02 nie rozmawiam z toba komuchu:) Odpowiedz Link Zgłoś
mangold Re: Chyba mu apetyt na grillowane popsuliśmy.... 24.06.05, 17:04 eexmd2 napisał: > nie rozmawiam z toba komuchu:) Ja tylko udaje komucha.... nie poznajesz mnie ?? Jarek...to ja Lechu... ale tu po nas dzisiaj jeżdżą !!! Chuba zrezygnuję z kandydowania... ;-(( Odpowiedz Link Zgłoś
eexmd2 Re: Chyba mu apetyt na grillowane popsuliśmy.... 24.06.05, 17:05 uff to ty stary ze tez wpadlismy na ten sam pomysl.. nie lam sie ja tu jestem wybadac przeciwnika Odpowiedz Link Zgłoś
mangold Nakarm kota.... dość głupot.... 24.06.05, 17:12 i musimy wieczorem sie spotkać, bo jakiś baran dziennikarz o program gospodarczy mnie pyta ...jakbyśmy mu tych cudnych teczek nie dali... ?? Trzeba coś wyskrobac...masz jakieś pomysły na poprawe tego komuszego kraju ?? Bo ja nie..... Odpowiedz Link Zgłoś
chris12 To L. Kaczyński jest od wydawania wyroków 24.06.05, 15:41 Prawo to Kaczyński! Ten prawy człowiek jest nieustannie prowokowany i zniesławiany. Podczas tzw. Marszu Równości miał miejsce największy "zamach na demokrację" w czasie istnienia II RP - powiedział ministrant PiS-u i jednocześnie poseł Marek Jurek! Ogłosić strajk generalny, głodówkę i parę podobnych imprez w obronie jedynego kandydata na urząd prezydenta nieistniejącej wciąż Rzeczpospolitej. Odpowiedz Link Zgłoś
foresta Re: To L. Kaczyński jest od wydawania wyroków 24.06.05, 15:43 chris12 napisał: > Prawo to Kaczyński! Ten prawy człowiek jest nieustannie prowokowany i > zniesławiany. Podczas tzw. Marszu Równości miał miejsce największy "zamach na > demokrację" w czasie istnienia II RP - powiedział ministrant PiS-u i > jednocześnie poseł Marek Jurek! Ogłosić strajk generalny, głodówkę i parę > podobnych imprez w obronie jedynego kandydata na urząd prezydenta > nieistniejącej wciąż Rzeczpospolitej. Sluchaj ja sie zgadzam pod jednym warunkiem - ze Giertych nie bedzie glodowal, bo jak jeszcze schudnie to ja tego estetycznie nie zniose.... Odpowiedz Link Zgłoś
jestemzewsi Re: To L. Kaczyński jest od wydawania wyroków 24.06.05, 15:44 Chyba III RP? Odpowiedz Link Zgłoś
hero_tom Re: Kaczyński winny zniesławienia Wachowskiego 24.06.05, 15:43 nie lubie ani pana K. ani pana W.To jakas glupota totalna! Jesli ktos popelnia przestepstwo, to jest przestepca, a czy zostanie skazany, to juz inna sprawa...Jesli ktos napadnie na bank i ucieknie, to mam powiedziec, ze to jakis Pan napadl na bank, a nie przestepca??? bzdura, jakich wiele w naszym popapranym kraju... Odpowiedz Link Zgłoś
foresta Re: Kaczyński winny zniesławienia Wachowskiego 24.06.05, 15:46 hero_tom napisał: > nie lubie ani pana K. ani pana W.To jakas glupota totalna! Jesli ktos popelnia > przestepstwo, to jest przestepca, a czy zostanie skazany, to juz inna > sprawa...Jesli ktos napadnie na bank i ucieknie, to mam powiedziec, ze to jakis > Pan napadl na bank, a nie przestepca??? bzdura, jakich wiele w naszym popaprany > m > kraju... Moim zdaniem, niestety to jak Kaczynski tlumaczyl sie na konferencji prasowej jest o wiele bardziej zenujace niz to ze wyrazil sie tak a nie inaczej o W. Odpowiedz Link Zgłoś
hero_tom Re: Kaczyński winny zniesławienia Wachowskiego 24.06.05, 15:51 foresta napisała: > Moim zdaniem, niestety to jak Kaczynski tlumaczyl sie na konferencji prasowej > jest o wiele bardziej zenujace niz to ze wyrazil sie tak a nie inaczej o W. > > > > Zgadzam sie niestety, to prawda...Zenada... Odpowiedz Link Zgłoś
minimum1 Re: Kaczyński winny zniesławienia Wachowskiego 24.06.05, 15:49 oczywiście,że "przestępcą jest ten,kto popełnił przestępstwo",tak samo jak "kierowcą jest ten,kto kieruje pojazdem" itd itp chodzi o to wobec kogo można tę definicję stosować,czy można NAZWAĆ kogoś przestępcą na podstawie własnych podejrzeń czy przekonań,czy też można tak NAZWAĆ jedynie kogoś skazanego prawomocnym wyrokiem sądu nie chodzi o to czy Wachowski JEST przestępcą,tylko o to,czy bezkarnie można go tak nazywać Odpowiedz Link Zgłoś
foresta Re: Kaczyński winny zniesławienia Wachowskiego 24.06.05, 15:52 minimum1 napisał: > oczywiście,że "przestępcą jest ten,kto popełnił przestępstwo",tak samo jak > "kierowcą jest ten,kto kieruje pojazdem" itd itp > chodzi o to wobec kogo można tę definicję stosować,czy można NAZWAĆ kogoś > przestępcą na podstawie własnych podejrzeń czy przekonań,czy też można > tak NAZWAĆ jedynie kogoś skazanego prawomocnym wyrokiem sądu > nie chodzi o to czy Wachowski JEST przestępcą,tylko o to,czy bezkarnie > można go tak nazywać To czemu Kaczynski nie rozprawil sie z domniemanym przestepca Wachowskim bedac ministrem sprawiedliwosci, wiedzac na pewno, ze jest przestepca i do tego bedac profesorem prawa? Odpowiedz Link Zgłoś
marecki997 Re: Kaczyński winny zniesławienia Wachowskiego 24.06.05, 15:48 jotembi napisała: > brawo sąd!!! Za co brawa dla sądu? Za to że stosuje prawo? Przecież to chyba oczywiste, że ten jest przestępcą, kto został za przestępstwo skazany prawomocnym wyrokiem sądu, a nie ten, którego z imienia i nazwiska przestępcą nazwał pan Lech Kaczyński. Przestępstwo trzeba udowodnić, a o tym czy dowody są wystarczające decyduje sąd (a nie prezydent Warszawy). Kaczyński wiedział o tym, ale od krzyczenia na swoich politycznych przeciwników nie jest w stanie się powstrzymać. Odpowiedz Link Zgłoś
piglowacki Re: Kaczyński winny zniesławienia Wachowskiego 24.06.05, 15:50 Oglądałem w TVN24 konferencję prasową L.Kaczyńskiego i Zi0bro. Urban ze stanu wojennego przy tych ODNOWICIELACH MORALNYCH to nich „mały pikuś”. Np. Słownik Języka Polskiego (Zi0bro nie zapodał który) obowiązującą w sądownictwie źródłem wykładni; proces polityczny jak w czasach … (niedopowiedziano); z góry ustalony wyrok; …. Albo majstersztyk idiotyzmu w sprawie komentarza Borowskiego do wyroku wygłoszony przez Kaczyńskiego. Kandydat na Prezydenta RP, który poza wąską grupą partyjnych popłuczyn po Solidarności ma samych wrogów (a sam ich sobie kreuje) musi porządnie mieć nie poukładane w czerepie. Odpowiedz Link Zgłoś
zaba68 Re: Kaczyński winny zniesławienia Wachowskiego 24.06.05, 15:54 piglowacki napisała: > > Oglądałem w TVN24 konferencję prasową L.Kaczyńskiego i Zi0bro. > > Urban ze stanu wojennego przy tych ODNOWICIELACH MORALNYCH to nich „mały > pikuś” No to z koleżanki piglowackiej albo zawzięta komunistka albo zwykła lewicowa lesba. Odpowiedz Link Zgłoś
foresta Re: Kaczyński winny zniesławienia Wachowskiego 24.06.05, 15:58 zaba68 napisał: > piglowacki napisała: > > > > > Oglądałem w TVN24 konferencję prasową L.Kaczyńskiego i Zi0bro. > > > > Urban ze stanu wojennego przy tych ODNOWICIELACH MORALNYCH to nich „ > ;mały > > pikuś” > > > No to z koleżanki piglowackiej albo zawzięta komunistka albo zwykła lewicowa > lesba. tak wlasnie dzieli sie swiat wg. Kaczynskich - na jednaj stronie: na komunistow, agentow, lesby i pedaly, na dziadow, ktorym nakazuje sie spiepszac, na przestepcow bez udowodnionej winy a po drugiej stronie - MY ! Gratuluje szerokich i adekwatnych horyzontow umyslowych. Odpowiedz Link Zgłoś
qc PRZESADA (Gruba) 24.06.05, 16:07 Jak ktos mowi z sensem i wydaje sie przyzwoity to zaraz przyklejaja mu nalepke Komuch, Lewak itp Bez przesady kolego ja zanm kogos co spotkal podobno porzadnego czlowieka o przekonaniach prawicowych, tak wiec po co generalizowac ? Nieszczescia chodza po ludziach. Odpowiedz Link Zgłoś
m15 Re: Kaczyński winny zniesławienia Wachowskiego 24.06.05, 16:01 piglowacki napisał: > > Oglądałem w TVN24 konferencję prasową L.Kaczyńskiego i Zi0bro. > > Urban ze stanu wojennego przy tych ODNOWICIELACH MORALNYCH to nich „mały > pikuś”. Np. Słownik Języka Polskiego (Zi0bro nie zapodał który) obowiązuj > ącą w > sądownictwie źródłem wykładni; proces polityczny jak w czasach … > (niedopowiedziano); z góry ustalony wyrok; …. Albo majstersztyk idiotyzmu > w > sprawie komentarza Borowskiego do wyroku wygłoszony przez Kaczyńskiego. > > Kandydat na Prezydenta RP, który poza wąską grupą partyjnych popłuczyn po > Solidarności ma samych wrogów (a sam ich sobie kreuje) musi porządnie mieć nie > poukładane w czerepie. a kto ma poukladane ,moze wy czerwonce,calkiem zglupieliscie na wiesc o mozliwosci totalnej kleski wyborczej Odpowiedz Link Zgłoś
mangold Re: Kaczyński winny zniesławienia Wachowskiego 24.06.05, 16:03 m15 napisał: wy czerwonce,calkiem zglupieliscie na wiesc o > mozliwosci totalnej kleski wyborczej Ze szczęścia !! Bo to Wasza klęska bedzie....miłego grilla..idź już sobie ....:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
foresta Re: Kaczyński winny zniesławienia Wachowskiego 24.06.05, 16:05 m15 napisał: > a kto ma poukladane ,moze wy czerwonce,calkiem zglupieliscie na wiesc o > mozliwosci totalnej kleski wyborczej Biedny jestes jesli myslisz, ze to prawicowosc czy lewicowosc daje monopol na uczciwosc i polityczna klase. Ale jestes bardzo przydatny - wszystko mozna ci wcisnac i bedziesz wierzy tylko w to w co beda kazali ci wierzyc. Latwosterowalny zrobisz kariere w formacjach prawicowych, wiec tak trzymaj. Odpowiedz Link Zgłoś
eexmd2 Re: Kaczyński winny zniesławienia Wachowskiego 24.06.05, 16:50 nie obrazaj pana bo blekitna krew w nim plynie:) to nic ze matury nie zrobil bo w komisji same komuchy siedzialy i go na matmie uwalily:) Odpowiedz Link Zgłoś
kosa44 Re: Kaczyński winny zniesławienia Wachowskiego 24.06.05, 23:01 Wizjoner półgłowacki usiłuje nawrócić ten krnąbrny naród.. Sukcesów życzę Odpowiedz Link Zgłoś
achlch Re: Kaczyński winny zniesławienia Wachowskiego 24.06.05, 15:57 Szkoda,że p.Kaczyński powołuje się na Konstytucję tylko w swojej sprawie a nie zauważa niezgodności z Konstytucją Dekretu Bieruta ( dekret warszawski ). Urzędnicy p. Kaczyńskiego na podstawie tego dekretu odbierają nieruchomości właścicielom/następcom prawnym. Odpowiedz Link Zgłoś
foresta CZY WY TO ROZUMIECIE? 24.06.05, 16:19 Kaczynski, profesor prawa, zarzucil sadowi ze ten nie rozpatrzyl jego dowodow, ze wachowski jest przestepca i to wielokrotnym. Ale: 1. to byla rozprawa o znieslawienie W. przez Kaczynskiego, a nie o sad nad czynami W. 2. jesli Kaczynski chcial udowodnic W. przestepstwa to mogl zlozyc na niego doniesienie do prokuratury - bylby proces i bylby wyrok. 3. sad stwierdzil, ze w momencie gdy Kaczynski wyzwal W. nie toczyly sie przeciw W. zadne sprawy, ani jak do tego momentu nie byl skazany. 4. pan profesor prawa uczy spoleczenstwo, ze mozna nazywac ludzi przestepcami gdy nie udowodnilo sie im przestepstwa a swiadczyc o tym ma...slownik jezyka polskiego i popularny sens tego slowa. Czy Wy cos z tego rozumiecie? Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Wszystko rozumiem:-)))))))))) 24.06.05, 16:24 Jest prawo dla kaczek i prawo dla reszty :-))) Prawo dla kaczek mówi, że to co kaczka robi jest zawsze zgodne z prawem.:-)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
www.pkb.nrd TAK JA TO ROZUMIEM 24.06.05, 16:25 To jest Kaczokracja. czyli znajdzcie mi czlowieka a ja znajde na niego paragraf. a dowody...niewazne. Dowody sa zbedne. Najwazniejsze jest ze ukochany przywodca w kaczolandzaie tak powiedzial. A skoro powiedzial to tak jest. Odpowiedz Link Zgłoś
mangold Re: TAK JA TO ROZUMIEM 24.06.05, 16:26 www.pkb.nrd napisała: > To jest Kaczokracja. czyli znajdzcie mi czlowieka a ja znajde na niego > paragraf. a dowody...niewazne. Dowody sa zbedne. Najwazniejsze jest ze ukochany > > przywodca w kaczolandzaie tak powiedzial. A skoro powiedzial to tak jest. A jak pomyślał (sic!), to też tak ma być !!!Amen Odpowiedz Link Zgłoś
mch1983 Brawo dla sądu. 24.06.05, 16:27 W końu prawo i sprawieliwość wygrało :) Tylko jak długo bedzie trzeba czeka na wyrok prawomocny ?? Zapewne dłużej niż będzie trwać kampania prezydencka i panowanie Kaczora w Warszawie (razem wzięte). Oby nie poskutwkoała w tym przypadku opinia o opieszałośći polskich sądów. Odpowiedz Link Zgłoś
ibir1 Re: Kaczyński winny zniesławienia Wachowskiego 24.06.05, 16:30 Człowiek posiadający odrobinę kultury osobistej a nie nabytej / wyuczonej / nie będzie nigdy nikogo zniesławiał. A Kaczyński kulturę posiada wyuczoną i to jest cały pic w tej sprawie. Jeżeli poniosą go nerwy to odkrywa swoje brzydkie oblicze. I taki ma być prezydent ? Odpowiedz Link Zgłoś
hematemesis Wspaniala wiadomosc!!!!! 24.06.05, 16:30 Wspanialy wyrok!!!! Brawo siedzia !!!. Niech zyje polskie prawo.!!!! NA pochybel KAczynskim!!! Odpowiedz Link Zgłoś
amfek Wreszcie jakaś dobra wiadomość 24.06.05, 16:35 Może ludzie zobaczą wreszcie jaki Kaczyński jest naprawdę Odpowiedz Link Zgłoś
spaw502 Re: Kaczyński winny zniesławienia Wachowskiego 24.06.05, 16:36 i on bedzie uczyl nas sprawiedliwosci a ksiezyc kedy odda Odpowiedz Link Zgłoś
mangold Re: Kaczyński winny zniesławienia Wachowskiego 24.06.05, 16:38 spaw502 napisał: > i on bedzie uczyl nas sprawiedliwosci > a ksiezyc kedy odda To już chyba uległo przedawnieniu.... ale przynajmniej ma wroga w Twardowskim ... kolejnego ...hehe.... Odpowiedz Link Zgłoś
foresta ŻAL MI POSŁA ZIOBRO...:-( 24.06.05, 16:39 Dzielnie Kaczynskiego wspieral... to on glownie tlumaczyl zawilosci zw slownika jezyka polskiego slowa "przestepca". I mial ekspertyzy...jezykoznawcow. A tez kurcze prawnik. Moze teraz zacznia nas obowiazywac slowniki a nie Kodeksy.... Odpowiedz Link Zgłoś
mangold Re: ŻAL MI POSŁA ZIOBRO...:-( 24.06.05, 16:41 foresta napisała: > Dzielnie Kaczynskiego wspieral... to on glownie tlumaczyl zawilosci zw slownika > jezyka polskiego slowa "przestepca". Z ZEROWYM efektem... hehe... Odpowiedz Link Zgłoś