omamiony.wiedzmin 25.06.05, 10:12 Pierwsza Dama jak zawsze piękna,mam nadzieję, że pomoże obnażyć burakom śledczym ich czerwone (bolszewickie) wnętrze trzymaj się Jolanto !!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
omamiony.wiedzmin Re: Zaskakujacy wersal na razie ale... 25.06.05, 11:55 to Jolka "bije punkty",oby tak dalej :) Odpowiedz Link Zgłoś
przemek1975 Re: Zaskakujacy wersal na razie ale... 25.06.05, 11:56 A Giertych juz pytal? Odpowiedz Link Zgłoś
omamiony.wiedzmin Re: Zaskakujacy wersal na razie ale... 25.06.05, 12:08 przemek1975 napisał: > A Giertych juz pytal? jeszcze nie liczysz na Waterloo przezydentowej ? :) Odpowiedz Link Zgłoś
koraa Re: Piękna Jolanta w krainie Buractwa Śledczego 25.06.05, 12:10 Piękna Jolanta? O gustach się nie dyskutuje, ale ewidentnie przedobrzyła - za dużo makijażu, lakieru, złota i liftingu, nawet w tym co mówi. Odpowiedz Link Zgłoś
omamiony.wiedzmin Re: Piękna Jolanta w krainie Buractwa Śledczego 25.06.05, 12:17 koraa napisał: > Piękna Jolanta? O gustach się nie dyskutuje, ale ewidentnie przedobrzyła - za > dużo makijażu, lakieru, złota i liftingu, nawet w tym co mówi. 50-latka tak wyglądająca to coś zwyczajnego ? wątpię by to tylko kwestia gustu była........ dla mnie przepiękna superlaska z klasą,choć w starszych rzadko gustuję :) Odpowiedz Link Zgłoś
koraa Re: Piękna Jolanta w krainie Buractwa Śledczego 25.06.05, 12:23 omamiony.wiedzmin napisał: > koraa napisał: > > > Piękna Jolanta? O gustach się nie dyskutuje, ale ewidentnie przedobrzyła > - za > > dużo makijażu, lakieru, złota i liftingu, nawet w tym co mówi. > 50-latka tak wyglądająca to coś zwyczajnego ? > wątpię by to tylko kwestia gustu była........ > dla mnie przepiękna superlaska z klasą,choć w starszych rzadko gustuję :) W sobotę po południu masz fantazje erotyczne oglądając komisje śledczą. Co perwersja:) Co sie z tobą będzie działo jak się zacznie seans sado-macho i Maciarewicz weźmie Piekną Jolantę w obroty. Odpowiedz Link Zgłoś
omamiony.wiedzmin Re: Piękna Jolanta w krainie Buractwa Śledczego 25.06.05, 12:30 koraa napisał: > omamiony.wiedzmin napisał: > > > koraa napisał: > > > > > Piękna Jolanta? O gustach się nie dyskutuje, ale ewidentnie przedob > rzyła > > - za > > > dużo makijażu, lakieru, złota i liftingu, nawet w tym co mówi. > > 50-latka tak wyglądająca to coś zwyczajnego ? > > wątpię by to tylko kwestia gustu była........ > > dla mnie przepiękna superlaska z klasą,choć w starszych rzadko gustuję : > ) > > W sobotę po południu masz fantazje erotyczne oglądając komisje śledczą. Co > perwersja:) > Co sie z tobą będzie działo jak się zacznie seans sado-macho i Maciarewicz > weźmie Piekną Jolantę w obroty. liczę,ze Jolka w Larę Croft się zamieni i przebije szpikulcem dmuchany głupotą Antkowy balonik i ukaże jego prawdziwe oblicze bolszewickiego bezjajowca :) Odpowiedz Link Zgłoś
skun2 Re: Piękna Jolanta w krainie Buractwa Śledczego 25.06.05, 21:57 omamiony.wiedzmin napisał: > 50-latka tak wyglądająca to coś zwyczajnego ? > wątpię by to tylko kwestia gustu była........ > dla mnie przepiękna superlaska z klasą,choć w starszych rzadko gustuję :) za taki szmal jaki przewala to nawet ze 100-letniego dziadk możnaby zrobić na bóstwo, he, he. Odpowiedz Link Zgłoś
skun2 Re: Piękna Jolanta w krainie Buractwa Śledczego 25.06.05, 21:58 skun2 napisał: > omamiony.wiedzmin napisał: > > > 50-latka tak wyglądająca to coś zwyczajnego ? > > wątpię by to tylko kwestia gustu była........ > > dla mnie przepiękna superlaska z klasą,choć w starszych rzadko gustuję : errata za taki szmal jaki przewala to nawet ze 100-letniego dziadka możnaby zrobić bóstwo, he, he. Odpowiedz Link Zgłoś
nurni Piękna Jolanta kontra Romek 25.06.05, 12:19 Piękna Jolanta w krainie Buractwa Śledczego ----- No faktycznie. Gdzie tam Giertychom Macierewiczom czy nawet (oczywiscie duzo przystojniejszym) Bujakom do Jolanty Pieknej. Chcialbym podzielic sie rowniez obserwacja ze Piekna Jolanta zaposiada duzo atrakcyjniejszy dla oka biust - niz taki posel Witaszek np. Oczywiscie to moja subiektywna opinia, ale tusze ze swietnie wpisuje sie ona (ta opinia - bo gdzie mi niby Krolewne wpisywac - miast podziwiac ja cielecym wzrokiem) w powyzszy elaborat o wyzszosci Jolanty Pieknej nad przesluchujacymi ja poslami z wrednej prawicy. Obryzajac paznokcie ze zlosci wydusze jedynie ze nawet moj ulubiony Antek Macierewicz nie ma w sobie po prostu nic !!! Potrza nam chyba delegowac do komisyj wszelkich jakies dlugonogie nastki co by w kategoriach postrzeganych przez omamionego nie oddawac pola. Juz na starcie. Ps. Psiakrew. Uswiadomilem sobie ze na te komisje nawet Szenyszyn wystarczy. Jaki normalny facet (znaczy nie zboczony) oswiadczylby ze woli "orientowac sie" na pieknego Romka Giertycha ...Tfu ! Pps Teoretykom wyzszosci urody nad meritum polecam Dode Elektorode. Wygra z kazda komisja i bedzie prawdziwa lokomotywa wyborcza. Dla omamionego elektoratu. Odpowiedz Link Zgłoś
omamiony.wiedzmin Re: Piękna Jolanta kontra Romek 25.06.05, 12:26 nurni napisał: > Piękna Jolanta w krainie Buractwa Śledczego > > ----- > > No faktycznie. > Gdzie tam Giertychom Macierewiczom czy nawet (oczywiscie duzo przystojniejszym) > > Bujakom do Jolanty Pieknej. > > Chcialbym podzielic sie rowniez obserwacja ze Piekna Jolanta zaposiada duzo > atrakcyjniejszy dla oka biust - niz taki posel Witaszek np. > > Oczywiscie to moja subiektywna opinia, ale tusze ze swietnie wpisuje sie ona > (ta opinia - bo gdzie mi niby Krolewne wpisywac - miast podziwiac ja cielecym > wzrokiem) w powyzszy elaborat o wyzszosci Jolanty Pieknej nad przesluchujacymi > ja poslami z wrednej prawicy. > > Obryzajac paznokcie ze zlosci wydusze jedynie ze nawet moj ulubiony Antek > Macierewicz nie ma w sobie po prostu nic !!! > Potrza nam chyba delegowac do komisyj wszelkich jakies dlugonogie nastki co by > w kategoriach postrzeganych przez omamionego nie oddawac pola. Juz na starcie. > > > Ps. > > Psiakrew. > Uswiadomilem sobie ze na te komisje nawet Szenyszyn wystarczy. > Jaki normalny facet (znaczy nie zboczony) oswiadczylby ze woli "orientowac sie" > > na pieknego Romka Giertycha ...Tfu ! > > Pps > > Teoretykom wyzszosci urody nad meritum polecam Dode Elektorode. > Wygra z kazda komisja i bedzie prawdziwa lokomotywa wyborcza. > > Dla omamionego elektoratu. > nieomamiony Nurni tylko przez wstydliwość nie wspomniał o własnym afekcie do urody i inteligęcji kolosa komisji Grzesika ??? :) wygląda ,że te ćwoki komisyjne same trochę urodą Jolki onieśmielone...... a co do porównań inteligencji przesłuchujących i przesłuchiowanej ? tak samo jak z urodą ,na razie :) Odpowiedz Link Zgłoś
nurni Re: Piękna Jolanta kontra Romek 25.06.05, 12:36 omamiony.wiedzmin napisał: > nieomamiony Nurni Zdecydowanie nieomamiony. No chyba ze sugerujesz calym tym watkiem ze.... W takim razie jestes swinia. Prezydentowa posiada rowniez argumenty swintuchu !!!!!!!!!!! tylko przez wstydliwość nie wspomniał o własnym afekcie do > urody i inteligęcji kolosa komisji Grzesika ??? :) Jestem zorientowany na kobiety. To raczej powszechne w przyrodzie ale jesli masz jakies wlasne doswiadczenia w tym wzgledzie to smialo sie nimi podziel. > wygląda ,że te ćwoki komisyjne same trochę urodą Jolki onieśmielone...... :) Moze Bysmy tak Piekna Jolante w swiat wysylali ? Jak myslisz czy cwoki w Brukseli padna na kolana? A dlaczego niby nie? > a co do porównań inteligencji przesłuchujących i przesłuchiowanej ? > tak samo jak z urodą ,na razie :) Stekac zaczyna wlasnie Miodowicz. Ale zaraz zaraz....co tu ma inteligencja do roboty????? Co to za dziwaczna kategoria ? Moze jeszcze prawdomownosc ? Badz dzentelmenem ! Odpowiedz Link Zgłoś
kataryna.kataryna Re: Piękna Jolanta kontra Romek 25.06.05, 12:44 nurni napisał: > Stekac zaczyna wlasnie Miodowicz. Miodowicz jest dzisiaj jakiś dziwny. Jakby na rauszu :))) Odpowiedz Link Zgłoś
nurni Re: Piękna Jolanta kontra Romek 25.06.05, 12:45 kataryna.kataryna napisała: > Miodowicz jest dzisiaj jakiś dziwny. Jakby na rauszu :))) Dzisiaj ? Odpowiedz Link Zgłoś
kataryna.kataryna Re: Piękna Jolanta kontra Romek 25.06.05, 12:53 nurni napisał: > kataryna.kataryna napisała: > > > Miodowicz jest dzisiaj jakiś dziwny. Jakby na rauszu :))) > > Dzisiaj ? Ostatnie pytania to przegięcie. Nie wiem co mu odbiło. Odpowiedz Link Zgłoś
omamiony.wiedzmin Re: Romek dzisiaj dżetelmenem był 25.06.05, 13:22 próbował dobrocią trochę prezydentową podejść i uspokoić :) czyżby to zapowiedź maczugi w drugiej turze pytań ? Odpowiedz Link Zgłoś
omamiony.wiedzmin Re: przerwa na wyostrzenie noży i ściągnięcie li 25.06.05, 12:20 tylko dekoracyjnej gąbki ochronnej z maczug ??? pożyjemy zobaczymy Odpowiedz Link Zgłoś
czarny.humor Ale cienizna ta komisja!! Pierwszy raz ich oglądam 25.06.05, 12:57 Teraz przesłuchuje Miodowicz. Wyjątkowy impertynent, buc i cham, zadający pytania nie patrząc w przestrzeń. Jedyna moja uwaga dotychczas w stosunku do Kwaśniewskiej to, że mówi "ja rozumie", zamiast "ja rozumiem" - to wkurza. Ale bie tych kmiotów z komisji na ich wszystkie tępe łby!!! Odpowiedz Link Zgłoś
incognitto Re: Ale cienizna ta komisja!! Pierwszy raz ich og 25.06.05, 13:56 czarny.humor napisał: > Teraz przesłuchuje Miodowicz. > Wyjątkowy impertynent, buc i cham, zadający pytania nie patrząc w przestrzeń. > > Jedyna moja uwaga dotychczas w stosunku do Kwaśniewskiej to, że mówi "ja > rozumie", zamiast "ja rozumiem" - to wkurza. Ale bie tych kmiotów z komisji na > ich wszystkie tępe łby!!! Zachowanie Kwaśniewskiej wobec Miodowicza było irytujące, nie pozwoliła mu dopowiedzieć żadnego pytania do końca, zresztą wszytskim pytającym "wcina" sie w slowo, przerywa, czy to jest kulturalne zahowanie ??? Odpowiedz Link Zgłoś
incognitto Re: Ale cienizna ta komisja!! Pierwszy raz ich og 25.06.05, 14:04 Zachowanie Kwaśniewskiej wobec Miodowicza było irytujące, nie pozwoliła mu > dopowiedzieć żadnego pytania do końca, zresztą wszytskim pytającym "wcina" sie > w slowo, przerywa, czy to jest kulturalne zahowanie ??? zaCHowanie oczywiście błąd tech:) Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Re: Piękna Jolanta w krainie Buractwa Śledczego 25.06.05, 13:35 Dlaczego Kwaśniewski, chciący uchodzić za kogoś z klasą, uciekł przed komisją, dopuszczając jednocześnie do tego, żeby jego delikatna i wrażliwa żona wpadła w szpony prawicowych zombie? Pewnie siedzi przed telewizorem i ją dopinguje z kanapy. Jak człowiek się przez chwilę zastanowi, to może dojść do wniosku, że przechwałki Millera o byciu porawdziwym mężczyzną wcale nie są takie głupie w tym kontekście. Odpowiedz Link Zgłoś
nurni Re: Piękna Jolanta w krainie Buractwa Śledczego 25.06.05, 13:37 goniacy.pielegniarz napisał: > Dlaczego Kwaśniewski, chciący uchodzić za kogoś z klasą, uciekł przed komisją, > dopuszczając jednocześnie do tego, żeby jego delikatna i wrażliwa żona wpadła w > szpony prawicowych zombie? Pewnie siedzi przed telewizorem i ją dopinguje z kan > apy. Mam podejrzenie ze ten petak wypchnal swego czasu Jolke przed mikrofony: "powiedz im ze widzialas !!!!". A to powiedziala ze owszem widziala. Dyplom magistra Kwasniewskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Re: Piękna Jolanta w krainie Buractwa Śledczego 25.06.05, 13:42 goniacy.pielegniarz napisał: > Pewnie siedzi przed telewizorem i ją dopinguje z kanapy. Ciekawe czy zaciska kciuki i cedzi przez zęby: - Kochanie, pokaż tym draniom, co znaczy należeć do rodziny Kwaśniewskich! Odpowiedz Link Zgłoś
incognitto Kochana pani Jola 25.06.05, 14:02 Występ pani prezydentowej mnie strasznie zniesmaczył. Za duzo przechwalek, gloryfikacja własnej osoby i działalności, mowi, że nie Miodowocz będzie ją oceniał, tylko rozgrzeszy ją sie "gdzieś tam.." no więc ... niech lewica nie wie co robi prawica, troche skoromności by się przydało:) tłumaczenie, ile środkow (otrzymanych z kieszeni podatnikow) przeznaczyl urząd prezydenta na cele szlachetne to już ŻENADA, argument małego kalibru. a w ogole pani Jola za duzo gada i w oczach tzw normalnych ludzi na pewno bardzo duzo stracila. Odpowiedz Link Zgłoś
incognitto Re: Piękna Jolanta w krainie Buractwa Śledczego 25.06.05, 14:06 omamiony.wiedzmin napisał: > Pierwsza Dama jak zawsze piękna, gdybyś miał do dyspozycji takie środki, możliwości jak pani Jola kto wie, czy nie TY wygladałbys lepiej od Sharon Stone:) mam nadzieję, że pomoże obnażyć burakom > śledczym ich czerwone (bolszewickie) wnętrze > trzymaj się Jolanto !!! Odpowiedz Link Zgłoś
nitka34 Re: Piękna Jolanta w krainie Buractwa Śledczego 25.06.05, 14:41 I mądra. Odpowiedz Link Zgłoś
matkakobiet Re: Piękna Jolanta w krainie Buractwa Śledczego 25.06.05, 14:43 wiem ze jolka jest w w wieku mojej mamay też jolki zresztą ciekawe ile lat ma macierewicz wyglada jak ten zły czarownik z włądcy pierscieni troszke nie?hehe ja bym mu dała71 a ile ma?a romus depiluje sobie brwi ewidentnie-tyle o kometyce .. go jolka ! eheh a tak na mraginessie ciekawei kiedy liga polskich rodzin ciekawe kiedy oni założe jakąś fundacje zamiast utrzymywać mlodziez wszechpolską Odpowiedz Link Zgłoś
iza.bella.iza Re: Piękna Jolanta w krainie Buractwa Śledczego 25.06.05, 16:09 Lepsze prawdziwe buraki od podstarzałej barbie na baterie:))) p.s. życzę ci widziminie z całego serca abyś kiedyś dostał się w malowane pazury takiej ślicznotki jak preziowa:) Odpowiedz Link Zgłoś
niezlomny.prawicowiec Wasserschwanz lutuj jom !!! 25.06.05, 16:11 Naucz jom moresu ! Odpowiedz Link Zgłoś
poliester Te bałwany zawsze się tak zachowują? 25.06.05, 20:31 Pokaz chamstwa, nieuctwa, niezrozumienia co się do niego mówi, braku elementarnej kultury i kindersztuby oraz zwykłej prostackiej nienawiści dany przez komisję był PORAŻAJĄCY!!! Do tego Aumiler miotający się jak wesz na nitce, nie znający prawa, ustawy o komisji śledczej, regulaminu komisji i nieświadom swoich uprawnień!!! Najmądrzejszy z nich był poseł Witaszek. Bo nic nie powiedział i o nic nie pytał. KWAŚNIEWSKA ICH ZDEKLASOWAŁA I OBNAŻYŁA BEZ TRUDU I WYSIŁKU. Ale myślę, że nie stać ich na poczucie wstydu!! Widowisko oceniam jednak jako bardzo potrzebne w kampanii wyborczej. Już wiem, że czołowi politycy PO dotąd krywający swoje prawdziwe oblicza wyłażą przed kamery nadzy, obrzydliwi i biedni (w rozum) jak święci tureccy. I ZNÓW K...A NIE MAM NA KOGO GŁOSOWAĆ!!! Odpowiedz Link Zgłoś
czarny.humor Re: Te bałwany zawsze się tak zachowują? 25.06.05, 23:56 Nieee. W domach, jak nikt nie widzi, są znacznie gorsi. Odpowiedz Link Zgłoś
omamiony.wiedzmin Re: Narodziny Jolanty 26.06.05, 01:58 oglądałem tylko połowę przesłuchania ale opierając się ma opinii internautów to pani prezydentowa była górą :) a Kostek,Antek,Zbynio znowu pokazali swe czerwone-bolszewickie wnętrza,jak to buraki... i o to biega właśnie Szanowna Hołoto Internetowa :))) Botticelli to jednak wizjoner był.... pl.wikipedia.org/wiki/Grafika:Venus2mtb.jpg ta na środku stojąca na muszli (ech ta symbolika - shell,ropa,orlen -Sandro przekombinował trochę) to oczywiście Jola - niewinność w najczystszej postaci pokazująca ,że nie ma nic do ukrycia ------------------------------- ta obściskująca się parka to zapewne Antek obmacujący Kostka (dlatego taki dzisiaj Miodzio odleciany był)/ i niech nie mylą Was te niebieskie ciuszki,to przefarbowana flaga zsrr,a sierpy i młoty ucharakteryzowane na skrzydła anielskie wyposażone w miniwyrzutnie fekaliów .... ten transwestyta z pomarańczowo-czerwoną narzutką w ciapki to Wodomózgowy Zibi we własnej osobie,próbujący rewolucyjnie-moralnie zakryć nagą prawdę o wyższości Jolkowej Niewinności nad hipokryckim kaczyzmem...../ czemu z takim brzuchem dużym nie kumam,może z Jarkiem w ciążę zaszedł i nowego zbynia zero próbuje donosić ? i zwróćcie uwagę na ten "namiocik" u podnóża muszelki - to jedyna widoczna część zapadniętego ze wstydu pod ziemię Romka "iiiiiiiha" Giertycha na widok Niemoherowej Lady Andrew Owsik-Grzesik jak na małorolnego przystało, użyźnia glebę pod muszelką razem z ekspertami komisyjnymi,by na takim oborniku Venus nam rosła i rosła jak na drożdżach ......... pozdrowienia przesyłam :))) Odpowiedz Link Zgłoś
t1s Re: Piękna Jolanta w krainie Buractwa Śledczego 27.06.05, 12:18 Mało kto potrafi tyle pięknego o sobie powiedzieć. Odpowiedz Link Zgłoś
basia.basia Re: Piękna Jolanta w krainie Buractwa Śledczego 27.06.05, 12:25 www.rzeczpospolita.pl/gazeta/wydanie_050627/publicystyka/publicystyka_a_10.html fragment: "Większość procedowania z udziałem samowykluczonych poświęcona była dyskusji o prawach obywatelskich sponsorów fundacji Porozumienie bez Barier. O ile dobrze zrozumiałem, bo nie było to zadanie proste, lista darczyńców musi pozostać tajna, ponieważ znalezienie się na niej jest równie hańbiące jak wpisanie na listę Wildsteina, może narazić na poniżenie w opinii publicznej i odebrać potrzebne do czegoś tam zaufanie. Gdyby prezydentowa Kwaśniewska ujawniła nazwiska tych, co złożyli datek na leczenie chorych dzieci, postąpiłaby równie niegodnie i wbrew prawu, jak profesor Kieres, ujawniając nazwisko ojca Hejmy. Hejmo co prawda nie dawał, tylko brał, ale podobieństwo sytuacji jest uderzające." Odpowiedz Link Zgłoś
t1s Re: Piękna Jolanta w krainie Buractwa Śledczego 27.06.05, 12:38 basia.basia napisała: > www.rzeczpospolita.pl/gazeta/wydanie_050627/publicystyka/publicystyka_a_10.html > fragment: > > "Większość procedowania z udziałem samowykluczonych poświęcona była dyskusji o > prawach obywatelskich sponsorów fundacji Porozumienie bez Barier. O ile dobrze > zrozumiałem, bo nie było to zadanie proste, lista darczyńców musi pozostać > tajna, ponieważ znalezienie się na niej jest równie hańbiące jak wpisanie na > listę Wildsteina, może narazić na poniżenie w opinii publicznej i odebrać > potrzebne do czegoś tam zaufanie. Gdyby prezydentowa Kwaśniewska ujawniła > nazwiska tych, co złożyli datek na leczenie chorych dzieci, postąpiłaby równie > niegodnie i wbrew prawu, jak profesor Kieres, ujawniając nazwisko ojca Hejmy. > Hejmo co prawda nie dawał, tylko brał, ale podobieństwo sytuacji jest uderzając > e." Podobieństwo takie, że na liście Wildsteina nie było samych agentów. Na liście Kwaśniewskiej też pewnie nie wszyscy agenci. Odpowiedz Link Zgłoś
t1s Re: Piękna Jolanta w krainie Buractwa Śledczego 27.06.05, 12:26 Jak to powiedziała? Że jest średnio zamożna? Czy może uboga? I te piwnice...Ach, to przyzwyczajenie do pozłacanych kraników. Odpowiedz Link Zgłoś