feliks-50 28.06.05, 17:54 Pomylic się może każdy, ale dlaczego są takie terminy,że wszystko za pięć dwunasta. A propozycja aby maturzysta płacił za czyjeś błedy (od przyszłego roku) jest co najmniej dziwna. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
a.adas Re: Wadliwe świadectwa maturalne 28.06.05, 18:05 > A propozycja aby maturzysta płacił za czyjeś błedy (od przyszłego roku) jest > co najmniej dziwna. no pewnie, ze dziwna, ale jakze urzędniczopolska;( Odpowiedz Link Zgłoś
witek7205 Re: Wadliwe świadectwa maturalne 28.06.05, 20:54 Nie ma mocnych. Przy takim wpisywaniu danych około 7% zawsze jest z błędami. I tego się nie przeskoczy, choćby stanąć na głowie. Odpowiedz Link Zgłoś
babella Re: Wadliwe świadectwa maturalne 28.06.05, 23:36 Niech uczeń płaci! Pamiętam, jak przed laty musałam przepisać świadectwa, bo uczeń podał złą datę urodzenia i jeszcze wykrzykiwał, że to moja wina. Musiałam pokazać mu kartkę przez niego wypełnioną... od tego momentu prosiłam o przyniesienie dowodu osobistego ,bo wielu uczniów nie zna swoich podstawowych danych osobowych. Odpowiedz Link Zgłoś
fafik_wielki Re: Wadliwe świadectwa maturalne 28.06.05, 23:42 jak nie zna swoich danych osobowych, to może nie trzeba mu było pozwolić zdawać egzamin dojrzałości? jak widać, sama sobie babello jesteś winna... Odpowiedz Link Zgłoś