adas313 16.07.05, 07:06 Tak jest tow. Lepper, bądźcie czujni! Wróg klasowy bezustannie czycha, w każdej chwili jest gotów posunąć się do najordynarniejszej nawet prowokacji i nieszczęście gotowe... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
adas313 Errata 16.07.05, 07:14 > czycha "czyha" miało być oczywiście, przepraszam, ale jest wcześnie, ja niewyspany i w ogóle... Odpowiedz Link Zgłoś
tekameka dobrze pisze Wyborcza,bo zauważył Dominika Uhliga 16.07.05, 07:26 stary lis z tego Leppera hehehe, a ty Dominik powinieneś się przebrać jakoś, np za kombajnistę z czerwoną gębą, lub za dojarkę z PGR. Wtedy, być może Lepper powiedziałby prawdę o GW hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
dupajasiu102 Abstrahujac od programu partii, to Lepper daje 16.07.05, 11:11 dobre rady. jestem zdziwiony jego inteligencja i przenikliwoscia odnosnie mozliwych prowokacji, ktore na pewno sa organizowane przez spec-sluzby, inne partie czy jakies silne lobby mafijno-gospodarcze. Tak bylo i tak jest nie tylko wobec Leppera ale kazdej niewygodnej partii, ugrupowania, polityka, czy spolecznika w tym kraju. Sebar sebar_rysiu@yahoo.co.uk Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: Abstrahujac od programu partii, to Lepper daj 16.07.05, 12:59 dupajasiu102 napisała: > dobre rady. jestem zdziwiony jego inteligencja i przenikliwoscia odnosnie > mozliwych prowokacji, ktore na pewno sa organizowane przez spec-sluzby, inne > partie czy jakies silne lobby mafijno-gospodarcze. Tak bylo i tak jest nie > tylko wobec Leppera ale kazdej niewygodnej partii, ugrupowania, polityka, czy > spolecznika w tym kraju. > > Sebar > sebar_rysiu@yahoo.co.uk Rzeczywiście! Pani "dupajasiu102"(!), >abstrahując...<?, nie można sie z Panią nie zgodzić! :)) Ps Coraz bardziej zaczyna "uwierać" mnie, moje traktowanie forumowiczów per: Pan ; Pani! :)). Przemili forumowicze!! :)), nie wygłupiajcie się z nickami!:)) - proszę! :)), no bo jak to brzmi! ??, że przykładami się posłużę: Pani "ksiundz"; Pani "dupajasiu102". :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
cziriklo Wlasciwie to sa znakomite rady na czas kampanii 16.07.05, 10:13 Warto aby przywodcy innych partii startujacych w wyborarch prezydenckich wsluchali sie uwaznie w rady Leppera. Przydaloby sie im troche tej przezornosci - przynajmniej na czas kampanii wyborczej. I hate to admit it - ale Lepper zachowuje sie dzis jak maz stanu, czego nie sposob powiedziec na przyklad o Kaczynskim, ktory zachowuje sie jak baran. O innych juz nie wspomne. I jeszcze uwaga do Gazety: wiem, rozumiem i podzielam niechec do Samoobrony. Ale zdabadzzesz sie Gazeto Wyborcza na pisanie o niej w sposob bezamietny, a nie ironiczno-drwiacy. Mowie o doniesieniaich jak to powzyej. Niech informacja bedyie informacja, zas komentarz pozostaw komentatorom. Odpowiedz Link Zgłoś
jola_dywity JAK ZDYSKREDYTOWAĆ SAMOOBRONĘ ?????? 16.07.05, 10:47 Ten cel to już od dawna spędza sen z powiek naszych "uczciwych" polityków od prawa do lewa. Jaki wariant byłby najlepszy? Tymiński bis? Czy powtórka z Jankowskiego? A może coś innego? Wypadek jak u Pańki? JAK TO ZROBIĆ? BO CZASU CORAZ MNIEJ? A jak wyjdzie to i owo kto nam to zatuszuje kto nas obroni? I to jest podstawowe pytanie antagonistów Samoobrony RP. Przedstawianie ludzi z w/w formacji jako troglodytów intelektualnych ,już nie robi wrażenia w konfrontacji z rzeczywistością. A ty różowo nie wygląda! Marazm ,tumiwisizm i alienacja to zasadnicze cechy typowego wyborcy. Lecz coraz więcej ludzi dotyka bezpośrednio ,korupcja,nędza i brak perspektyw i na tym horyzoncie jest jedno ugrupowania twardo lansujące swoją wizję naprawy Ojczyzny. Samoobrona RP. Które zawsze i wszędzie optuje za Polską racją stanu,człowiekiem i sprawiedliwością.W dobie rażącej oligarchucznej niesprawiedliwości ,namaszczonych różowo ,kapitalistycznych plutokratów ,zasłaniających się ekonomicznym liberalizmem ,armia ludzi socjalnie zdeprecjonowanych 5 mil /370 zł m-c,to przejaw nierozwagi . Przejęcie steru przez Samoobronę to tylko kwestia czasu,zrozumiała nawet to GW.Ludzie odpowiedzialni za 1.5 dekady upadku Ojczyzny mają go coraz mniej dlatego A.Lepper przestrzega ,bo nie cofną się przed niczym,w obronie zagrabionego majątku i wpływów. Odpowiedz Link Zgłoś
jestemzewsi Re: JAK ZDYSKREDYTOWAĆ SAMOOBRONĘ ?????? 16.07.05, 10:52 SO sama się dyskredytuje, nic nie trzeba robić, tylko patrzeć;-) Odpowiedz Link Zgłoś
jola_dywity Re: JAK ZDYSKREDYTOWAĆ SAMOOBRONĘ ?????? 16.07.05, 11:10 Nerwowy jesteś coś ostatnio. Odpowiedz Link Zgłoś
jestemzewsi Re: Zmień słownictwo, to się uspokoję;-))) 16.07.05, 11:15 jola_dywity napisała: > Nerwowy jesteś coś ostatnio. Odpowiedz Link Zgłoś
jola_dywity Re: Zmień słownictwo, to się uspokoję;-))) 16.07.05, 11:20 Cóż sama się łapię na tym że czasem przekaz z powodu braku erudycji u adwersarzy jest cokolwiek skierowany do wąskiego grona. Odpowiedz Link Zgłoś
jestemzewsi [...] 16.07.05, 11:55 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
jola_dywity [...] 16.07.05, 12:07 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
jestemzewsi Re: Zmień słownictwo, to się uspokoję;-))) 16.07.05, 12:11 Znajdź mój choć jeden post, który (oprócz wyrażenia: daj se siana)jest chamski;- )) Odpowiedz Link Zgłoś
jola_dywity Re: Zmień słownictwo, to się uspokoję;-))) 16.07.05, 12:34 to za to cię zabonowali? Nie ośmieszaj mojej percepcji.Na mnie inwektywy nie robią żadnego wrażenia,a świadczą o braku argumentów. Odpowiedz Link Zgłoś
jestemzewsi Re: Zmień słownictwo, to się uspokoję;-))) 16.07.05, 12:37 Zabanowali mnie za to, że zdziwiłem się, że zmieniłaś płeć jako samoobrona_dywity, wczoraj nie było giwi, tylko ktoś inny. Słowo;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
jola_dywity Re: Zmień słownictwo, to się uspokoję;-))) 16.07.05, 12:46 Seksizm znaczy? Odpowiedz Link Zgłoś
jestemzewsi Re: Zmień słownictwo, to się uspokoję;-))) 16.07.05, 12:50 Jaki seksizm??? Zdziwiłem się tylko - wolałem jola_dywity, to wszystko. b/o Odpowiedz Link Zgłoś
jestemzewsi Re: Zmień słownictwo, to się uspokoję;-))) 16.07.05, 13:09 Widzisz, zabanowali i ciebie, i mnie;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
lukasito Re: JAK ZDYSKREDYTOWAĆ SAMOOBRONĘ ?????? 16.07.05, 13:51 Buuu, buu, hlip:((( Ludziska pomozta. Smieja sie zes Andrzyja i jego partyi. Nie pozwolta na to. Chca ich skredytowac znowu! I skompromisowac! Swinie cytuja doslownie naszego Andrzyja zamiast wytlumaczyc o co mu chodzilo! A on tak bardzo lubi kwiatki i dzieci i zwierzatka. Odpowiedz Link Zgłoś
jola_dywity Re: JAK ZDYSKREDYTOWAĆ SAMOOBRONĘ ?????? 16.07.05, 15:48 Mło z inteligentnym interlokutorem polemizować.Pam Szanowny zapewne z PO lub PIS.Wyedukowanego antagonistę wszędzie rozpoznam! Odpowiedz Link Zgłoś
dyltowiec Re: JAK ZDYSKREDYTOWAĆ SAMOOBRONĘ ?????? 22.07.05, 10:25 Hej tak gwoli ścisłości Samoobrona RP to nie Lepper to inna partia. A tak przyglądając się poczynaniom wodza samoobrony przez ostatnie lata działalności parlamentarnej to .... on po prostu nie potrafi stworzyć zespołu. Jego partia to piramidka z jaśnie oświeconym A.L. u góry. Nie te czasy - on ma predyspozycje na watażkę ale teraz hord już się nie skrzykuje. Ja tam jestem optymistą - przeżyliśmy LSD przeżyjemy i Lepera i jego wyznawców. Odpowiedz Link Zgłoś
lolek1313 Re: To jest SAMOOBRONA, ona SAMA 22.07.05, 10:33 SObie doskonale poradzi z SAMOdyskredytacją;-)))))))) Pranie mózgu czy instruktaż dla działaczy Samoobrony? PAP 04:10 Na ten temat » Kto będzie rządził Polską? Pusta miska, głód doskwiera - nie lubimy pana premiera. Jak nam nie da na kotlecik, to spalimy gabinecik - w taką wyliczankę bawią się dzieci występujące w nagraniu przeznaczonym dla działaczy Samoobrony - pisze "Rzeczpospolita". wiadomosci.wp.pl/wiadomosc.html?kat=1342&wid=7654183&rfbawp=1122016395.120&redId=183092852042e09c8b21b59&redTs=1 122016395&ticaid=1 Odpowiedz Link Zgłoś
lisle NAJGORSZE ZE TEN BURAK ZNOWU BEDZIE ZARL ZA NASZE 16.07.05, 07:21 on i jego kolezkowie z PGR-ow beda zyc za nasz a kase i smiac sie nam prosto w oczy !!!! co za kraj ! Odpowiedz Link Zgłoś
wosiek10 Re: NAJGORSZE ZE TEN BURAK ZNOWU BEDZIE ZARL ZA N 16.07.05, 07:35 ladnie to skomentowales losly ale jak temu zaradzic Odpowiedz Link Zgłoś
wicurpix Re: NAJGORSZE ZE TEN BURAK ZNOWU BEDZIE ZARL ZA N 16.07.05, 13:53 lisle napisał: > on i jego kolezkowie z PGR-ow beda zyc za nasz a kase i smiac sie nam prosto w > oczy !!!! co za kraj ! Wbrew pozorom ci koleżkowie z PGR-ów mają sie za co wyżywić i wystarczy im proste jadło w przeciwieństwie do np. prezydenta Kwaśniewskiego, który zasmakowal tak dalece w wykwintnych potrawach, że Sushi po cesarsku stało sie jego ulubionym daniem. Fajnie, co? W Polsce akcja dozywianie a prezydent głosi swoje preferencje kulinarne. Odpowiedz Link Zgłoś
utopiec Re: Samoobrona uważa na butelki, alkohol i panien 16.07.05, 07:40 Uważajcie na wszystko, a zwłaszcza na Leppera!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
jacek3142 PREZYDENT ZRL, SENATOR, DOKTOR ANDRZEJ LEPPER 16.07.05, 08:07 Rokita: Czy pan pamięta, jak pan pojechał w marcu 1998 r. do Brazylii i przedstawiał się pan tam jako "prezydent Związku Rolnictwa Ludowego, senator, doktor Andrzej Lepper"? Lepper: Pan jest chory? Rokita: Pan na dodatek jest hochsztaplerem. Pan cały czas udaje kogoś innego, niż pan jest naprawdę. Pan w ogóle nie jest politykiem, pan jest cwaniakiem. A pan udaje polityka! Pan jechał do Brazyli i dlatego pan się przedstawiał jako senator i doktor, bo pan potrzebuje jakiejś powagi, pan chce zrobić wrażenie poważnego człowieka... Lepper: Ojej... Rokita: ...dlatego pana szkolą, stąd ten Tymochowicz. A pan jest cwaniakiem od drobnych interesów! Całe życie pan robił drobne interesy! Lepper: O tej Brazyli jedno słowo powiem. Ja swojego wykształcenia się nigdy nie wstydziłem(technikum rolnicze bez matury). To, co pan tutaj cytuje, pan jest płytki, tak denny... Rokita: To nieprawda? Nie przedstawiał się pan tak jako senator, doktor Lepper, nie będąc senatorem? Lepper: Panu się chyba coś pomieszało już pod tą łysą głową całkowicie! I nie ma co trzymać rozumu w głowie, bo włosów nie ma i panu rozum uleciał całkowicie. Lepper gdziekolwiek przedstawiał się jako senator czy doktor? Bądź pan chociaż troszeczkę przyzwoitym człowiekiem! Bo Lepper to jest taki przyzwoity, że u siebie w swoim okręgu wyborczym, a dokładnie w swojej miejscowości dostał ponad 90 proc. głosów. Ile pan dostał w Krakowie? Rokita: W Brazyli nikt pana nie znał! W Brazyli udawał pan innego człowieka! Lepper: Ja Brazylijczyków to nie tak jak wy, że oni zaproszą was, jedziecie, moczycie tyłki w Atlantyku, a potem zapominacie. Lepper dwukrotnie przyjął Polonię brazylijską w Polsce za pieniądze naszego związku. Rokita: Tylko ten , który pana zaprosił do Brazylii, po tym jak pan wrócił do Polski, powiedział "Tygodnikowi Solidarność" z 1999 r. nr 13 o panu, nie o kim innym: "Zostałem przez niego wprowadzony w błąd. Proszę Polonii nie łączyć w tym panem. Myśmy się na nim już poznali". To jest najmądrzejsza wypowiedź, jaką o panu ktoś sformułował: "Myśmy się na nim już poznali!". Lepper: No dobrze ... Rokita: Poznali się już na panu w Brazylii. Teraz jeszcze muszą się poznać w Polsce. Jak pan myśli, że się w Polsce nie poznają, to pan jest w błędzie. Ludzie się na panu poznają! Rokita: Te drobne oszustwa! Po co to panu? Pan był szkolony za granicą, w Niemczech i Rosji! Na czym polega prawda o Andrzeju Lepperze: bandyckie napady, wyłudzenia pieniędzy, cwaniactwo, wysługiwanie się Łapińskiemu, bełkot gospodarczy, pogarda i wykorzystywanie ludzi, ubecy w zapleczu, a przede wszystkim pieniądze, pieniądze, pieniądze. I milionerzy w klubie. To jest Andrzej Lepper - niepolityk... Lepper: Na czym polega prawda o Platformie i o tych, którzy rządzą 14 lat. Szanowni państwo, wyciągcie wnioski: 5 mln nie ma pracy, zadłużenie polski zagraniczne 100 mld dol., a było 48, dług wewnętrzny 400 mld zł i 80 proc. sprzedane. (fragment z radia zet) Odpowiedz Link Zgłoś
adas313 Re: PREZYDENT ZRL, SENATOR, DOKTOR ANDRZEJ LEPPER 16.07.05, 08:15 Na temat bohatera niniejszej dyskusji świetnie wypowiedział (wyśpiewał?) się onegdaj niejaki Kazimierz Staszewski :-))) Uczynił to jednak w sposób, którego ze wzglęgów obyczajowych nie ośmielę się tu zacytować... Odpowiedz Link Zgłoś
rpq Re: PREZYDENT ZRL, SENATOR, DOKTOR ANDRZEJ LEPPER 16.07.05, 09:03 To był jeden z najjaśniejszych momentów programu Moniki Olejnik. Boks w radiu. To było lepsze niż czasy gdy gołota po jajcach wprawdzie ale jednak lał murzajów w hameryce. Rokita zobił podobnie. Komizm obrony leppera, który zaczął mówić o sobie w 3 osobie ujawniając typowe objawy manni wielkości, sprawił że płakałem ze szczęścia jak małe dziecko. Odpowiedz Link Zgłoś
tex3 Gdyby posłów wybierać losowo ? 16.07.05, 08:18 Gdyby posłów wybierać losowo, np. z książki telefonicznej to była by znacznie większa szansa wybrania ludzi uczciwych, mądrych i kompetentnych niż przy ordynacji, która jest właściwie jeszcze jedną z dróg ucieczki przestępców przed sprawiedliwością Odpowiedz Link Zgłoś
t324911 Re: Gdyby posłów wybierać losowo ? 16.07.05, 08:53 Obawiam sie ze nie . Wielu uczciwych do tej pory nie stac na telefon . Ale pomysl dobry i na pewno bylby bardziej reprezentatywny dla spoleczenstwa niz 3 (trzeci) z listy z 700 glosami . Odpowiedz Link Zgłoś
matzerath Re: Samoobrona uważa na butelki, alkohol i panien 16.07.05, 09:10 O Matko! Ten kretyn świadczy o polskim społeczeństwie. Proszę Państwa on się z powietrza nie wziął, ktoś na niego zagłosował! Odpowiedz Link Zgłoś
obywatelpiszczyk Re: Samoobrona uważa na butelki, alkohol i panien 16.07.05, 09:22 jedynym sposobem, żeby takie brakoroby jak Lepper nie żyły sobie wygodnie za nasze pieniądze jest wprowadzenie jednomandatowych okręgów wyborczych. Wtedy do parlamentu dostawać się będą posłowie 2-3, góra 4 największych partii. I będziemy mieli w końcu oszołomów z głowy. Odpowiedz Link Zgłoś
rpq Re: Samoobrona uważa na butelki, alkohol i panien 16.07.05, 09:24 Co ty pleciesz. Lepper u siebie ma poparcie jak siemasz. Odpowiedz Link Zgłoś
t324911 Re: Samoobrona uważa na butelki, alkohol i panien 16.07.05, 09:26 U siebie to znaczy gdzie ??. Na Bialorusi ??. Odpowiedz Link Zgłoś
dupekzoledny [...] 16.07.05, 09:46 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
antinowhere [...] 16.07.05, 09:59 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
snajper21 Re: Samoobrona uważa na butelki, alkohol i panienk 16.07.05, 10:24 I słusznie zabierajcie ze sobą bańki z mlekiem i własny samogon. Odpowiedz Link Zgłoś
a74-7 Re: Samoobrona uważa na butelki, alkohol i panien 16.07.05, 10:26 Lepper ma racje. Przewodniczacy Komisji afery orlenowskiej pos.Gruszka,omal nie przyplacil wlsna smircia,wypijajac filyzanke kawy,ze smirtelna trucizna na festynie. 15 osob juz przyplacilo zyciem,tym ktorzy byli zamieszani w mafijna afere orlenowska. Dobra rada,dla wszystkich partji ktore sa w opozycji do SLD iSDLP,bo moze spotkac ich to samo. DOBRA PRZESTROGA!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
wicurpix Re: Samoobrona uważa na butelki, alkohol i panien 16.07.05, 14:57 Obywtalupiszczyk, na tle innych posłów Lepper jest tytanem pracy. Jego popularność nie bierze sie znikąd w przeciwieństwie do twoich opinii. Odpowiedz Link Zgłoś
wicurpix Re: Samoobrona uważa na butelki, alkohol i panien 16.07.05, 14:59 matzerath napisał: > O Matko! Ten kretyn świadczy o polskim społeczeństwie. Proszę Państwa on się z > powietrza nie wziął, ktoś na niego zagłosował! Przypuszczam, że tacy jak ty. Odpowiedz Link Zgłoś
bananekk A LEPPER KOLEJNY RAZ MNIE ROZBAWIŁ... 16.07.05, 10:47 i jak tu na nich nie zagłosować, może być tak zabawnie... <lol> Odpowiedz Link Zgłoś
abhaod Towarzyszu milionerze, to wy z widlami 16.07.05, 10:57 do sejmu juz nie potraficie? Odpowiedz Link Zgłoś
jacek.69 Z zamkniętych butelek najlepiej spirytus. 16.07.05, 11:25 Boże borń nas przed Lepperem. Jak on wygra, to tylko emigracja. Odpowiedz Link Zgłoś
bananekk Re: Z zamkniętych butelek najlepiej spirytus. 16.07.05, 11:39 a wyobraź sobie sytuację, w której musisz wybrać między Lepperem a Giertychem... włos się jeży... Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: Ps :)))))))) 16.07.05, 13:02 Coraz bardziej zaczyna "uwierać" mnie, moje traktowanie forumowiczów per: Pan ; Pani! :)). Przemili forumowicze!! :)), nie wygłupiajcie się z nickami!:)) - proszę! :)), no bo jak to brzmi! ??, że przykładami się posłużę: Pani "ksiundz"; Pani "dupajasiu102". :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: Ps :)))))))) 16.07.05, 13:22 jestemzewsi napisał: > Panie Henryku: "zerwij okowy"!!! Łatwo! Panu "gadać"! :) - to może "przesadź", Miły Panie "J", "stare drzewo" ??? Trudno!! - może być! :)) Odpowiedz Link Zgłoś
jestemzewsi Re: Ps :)))))))) 16.07.05, 13:24 Jestem chyba "młodszym drzewem" od Pana, ale otrzymane wychowanie wciąż krępuje;-) Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: Ps :)))))))) 16.07.05, 14:00 jestemzewsi napisał: > Jestem chyba "młodszym drzewem" od Pana, ale otrzymane wychowanie wciąż > krępuje;-) :Dobre wychowanie "nie zna granic" - Panie J. :)) (Na "wieki" przerżnąłem z Panem "tojajurek":)), już w "to" się nie bawię:)) Ps Głupio jednakowoż sie mnie zrobiło, gdy b.inteligentnej "kaczce-ksiundz"(wybaczy mi, myślę:) niezręcznie per Pani "gadałem" ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
jestemzewsi Re: Ps :)))))))) 16.07.05, 14:04 Pani ksiundz to ładnie nawet brzmi, tak po europejsku. Ja kiedyś napisałem do "ksiundz" per Pan i musiałem w te pędy się poprawiać;-))). Szkoda, że "ta ksiundz" to kaczka;-))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: Ps :)))))))) 16.07.05, 14:14 Też Panu "ksiundz"-"europejczykowi" usiłowałem dać do zrozumienia, iż >Szkoda, że "ta ksiundz" to kaczka;-)))))))))))))< Odpowiedz Link Zgłoś
jestemzewsi Re: Ps :)))))))) 16.07.05, 14:16 Jedna kaczka wiosny (w PiS-ie)nie czyni;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
jestemzewsi Re: Ps :)))))))) 16.07.05, 14:19 Oczywiście, miało być; kaczka-ksiundz! Odpowiedz Link Zgłoś
cheetah15 Re: do "ksiundz" 16.07.05, 18:32 To o powyższą wymianę mi chodziło;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
joemama Re: Samoobrona uważa na butelki, alkohol i panien 16.07.05, 13:06 Nachalna agitka antylepperowska staje się już nudna. Problem masz Gazeto jednak wciąż - elektoratu Samoobrony nie stać bowiem na kupno codziennej prasy. No ale tak na wszelki wypadek, gdyby yntelygientom zachciało się poprzeć Leppera, to rzeczywiście lansowana krucjata może dać jakieś efekty. Po wpisach na forum sądząc, można nawet z pewnością stwierdzić, że jest skuteczna. Odpowiedz Link Zgłoś
lukasito hihi 16.07.05, 13:30 heloł! tez uwazam, ze agitka antylepperowska w GW jest niepotrzebna. I tak nikt nie zamierza na tego ciecia (ze zostane przy tym przypadkowym, ale jakze trafnym porownaniu) glosowac. Za to, osobiscie, potrzebuje rozrywki, dlatego lubie czytac o przygodach Andrzeja i jego kamandy. joemama napisał: > tak na wszelki wypadek, gdyby yntelygientom zachciało się poprzeć Leppera, to by znaczylo, ze to naprawde 'yntelygieci'. Spoko. glupki sie podziela, czesc zaglosuje na LPR, czesc na SBRP (tak sie skraca samobrone?) czesc na RPRP (MaCiarki) itd. Czyli im wiecej sholuja glosow te ugrupowania, tym glupsze mamy spoleczenstwo. Mam nadzieje, ze moj Narod nie jest jednak az tak glupi, zeby duza ilosc tych becwalow wybrac do sejmu. Chcialbym sie nie mylic. Odpowiedz Link Zgłoś
backspace2 Re: Samoobrona uważa na butelki, alkohol i panien 16.07.05, 13:17 Andrzej jest wielki. Jego polityczne dokonania sa niewiarygodne i osmieszaja cala klase polityczna w Polsce. Partie sie gimnastykuja, nienawidza, powoluja komisje sledcze, a Andrzej chociaz mu polowa poslow odeszla, chociaz sie kompromitowal miliony razy ma poparcie, o ktorym rozni inteligenci ze smiesznych coraz to nowych partyjek moga tylko pomarzyc. Niedlugo bedzie ich wszystkich trzymal w szachu. Szacunek. Odpowiedz Link Zgłoś
tfurca ODPIURKUJ SIE OD NIEPELNOSPRAWNYCH 16.07.05, 13:36 nie sadze aby jakis inwalida, niepelnosprawny, inaczej sprawny czlowiek glosowal na ciebie boski demagogu ... chyba ze ten niepelnosprawny jest nie poczytalny ;] Odpowiedz Link Zgłoś
7uop Lepper ma racje, dziennikarze to łobuzeria 16.07.05, 13:39 niejeden czycha na wpadke Leppera. Odpowiedz Link Zgłoś
lukasito Re: Lepper ma racje, dziennikarze to łobuzeria 16.07.05, 13:44 Kazdy jeden ma nie tylko nadzieje, ze Lepper cos palnie, ale wrecz pewnosc. Taki to on juz jest. Pajac i hipokryta z tego naszego Leppera, no i oszust. Odpowiedz Link Zgłoś
wicurpix Re: Samoobrona uważa na butelki, alkohol i panien 16.07.05, 13:48 Zdrowy, chłopski rozsądek - tego właśnie potrzebuje Polska. Prawdę mówiąc wolę proste, zrozumiałe teksty Leppera od bełokotu pseudopolityków. Odpowiedz Link Zgłoś
orcheystra Re: Samoobrona uważa na butelki, alkohol i panien 16.07.05, 14:08 Co za tępy, zachłanny, groteskowy prostak z tego Leppera. Tak właśnie cham wyobraża sobie politykę. Odpowiedz Link Zgłoś
wicurpix Re: Samoobrona uważa na butelki, alkohol i panien 16.07.05, 14:54 orcheystra napisał: > Co za tępy, zachłanny, groteskowy prostak z tego Leppera. > Tak właśnie cham wyobraża sobie politykę. Lepper przynajmniej nie udaje innego a ty - tak. Prostak nie oznacza glupiego, zachłanność jest wspólną cechą polityków, groteskowe jest całe życie polityczne Polski i nie tylko Polski a ty chcąc kogoś obrażać naucz sie najpierw znaczenia słów. Odpowiedz Link Zgłoś
orcheystra Re: Samoobrona uważa na butelki, alkohol i panien 16.07.05, 17:17 nie rozśmieszaj mnie - ten bełkoczący głupek, o ciemnej, prymitywnej woli mocy, przebierający z mściwym zacięciem nogami byle tylko na salonach, na które trafił pozostać jak najdłużej. Otóż, prostak oznacza głupiego; oznacza też godną pogardy miernotę o wulgarnych intencjach; oznacza to, co w człowieku niskie i małe. I myslisz się, ponieważ istnieje w polskiej polityce nikły, bo nikły ale pewien zasób ludzi z klasą - wykształconych, szlachetnych, rzeczowych, błyskotliwych, otwartych. Lepper jest zaprzeczeniem wszystkich tych zalet. Nie jest godny, by choćby zbliżać się do instytucji państwowych. Jest naszą kompromitacją i śmiesznością. A ten idiotyczny kult i frazes o "zdrowym chłopskim rozsądku" to właśnie wytrych, przy pomocy którego takie prymitywne, jak Lepper, kreatury zyskują w naszym kraju posłuch (choć nigdy nie dojdą do władzy). Odpowiedz Link Zgłoś
le7red Re: Samoobrona uważa na butelki, alkohol i panien 16.07.05, 15:12 "Boże chroń Polskę" przed tym jełopem-mam prawo to pisać, bo jestem ze wsi i wstyd mi za niego... Odpowiedz Link Zgłoś
wicurpix Re: Samoobrona uważa na butelki, alkohol i panien 16.07.05, 16:40 Wstyd ci za niego czy dlatego, że jesteś ze wsi? Ładnie to tak, sr.. we własne gniazdo? Odpowiedz Link Zgłoś
frank_drebin A co ma zrobic biedny kandydat Samoobrony, 16.07.05, 20:54 gdy mu p. Begger postawi ptaszka na egzaminie na posla ? Uciekac ? Zawiadomic przewodniczacego ? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
cheetah15 Re: A co ma zrobic biedny kandydat Samoobrony, 17.07.05, 07:41 Zapisać się do pani Renaty na kurs grafologii;-) Odpowiedz Link Zgłoś
mariner4 Jeżeli chodzi o panienki 17.07.05, 23:14 to lojalny członek "Samoobrony" może kochać tylko jedną. Renatkę Begier. Inaczej to będzie podła zdrada. M. Odpowiedz Link Zgłoś
turbogenerator Re: Samoobrona uważa na butelki, alkohol i panien 18.07.05, 10:54 "Pijcie napoje tylko z oryginalnie zamkniętych butelek. Jak wypijecie tylko pół, to zamiast później kończyć, lepiej kupcie nowy napój." Marnotrawsto za pieniadze podatników? Odpowiedz Link Zgłoś
jestemzewsi Re: Andrzej Lepper o sobie;-)))))))))))))))))))))) 20.07.05, 07:14 Andrzej Lepper o sobie (cytaty z wywiadu): Lepper nie jest kukłą, nie jest małpą. Lepper był sobą, jest i będzie sobą. Mnie nie trzeba było promować, bo ja znany byłem i jestem znany. wiadomosci.wp.pl/wiadomosc.html?kat=10812&wid=7637800&rfbawp=112175 9889.126&redId=197651743342dcb29121b62&redTs=1121759889&ticaid=1 Odpowiedz Link Zgłoś