tomek6665 18.07.05, 05:09 chcecie się dowiedzieć całej prawdy jacy są Kaczyńscy , obejrzyjcie film o dwóch takich co ukradli księżyc . Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
olo1033 Re: prawda o kaczyńskich 18.07.05, 06:41 tomek6665 napisał: > chcecie się dowiedzieć całej prawdy jacy są Kaczyńscy , obejrzyjcie film > o dwóch takich co ukradli księżyc . >>>>>>> już jako małolaty Jacek i Placek na dużym ekranie próbowali kombinować i robić tak aby coś mieć nic nie robiąc ,więc oszukiwali i kombinowali włacznie z kradzieżą księżyca ..to było kiedyś na ekranie a dziś ma to być przyszła rzeczywistość..SOS...SOS...SOS -dla Polski. Odpowiedz Link Zgłoś
iza.bella.iza Prawda o numerach przy imionach 18.07.05, 07:08 Czy to prawda, że cztrecyfrowe numery przy waszych imionach, to numery ponadpartyjnych legitymacji? Odpowiedz Link Zgłoś
101ola Re: Prawda o numerach przy imionach 18.07.05, 10:07 Taka mądra dziewczyna,a czyta i posiłkuje się nazistowsko-rydzykowym organem... szejm ;-0 pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
t-800 Re: prawda o kaczyńskich 18.07.05, 07:54 No, nareszcie jakiś agrument. ROTFL! Odpowiedz Link Zgłoś
ziggy.s Partyjne zebranie sztabu Cimoszenski do 5 nad rane 18.07.05, 07:54 Widze ze sztab wyborczy kandydata towarzysza Cimoszenki obradowal az do 5 nad ranem i po wielu "przeczytanych" materialach towarzysz Tomasz wreszcie doszedl do konkluzji jak nalezy pomoc ponadpartyjnemu towarzyszowi Cimoszence. Tomasz wiec smialo i pryncypialnie wpisal tutaj opinie do ktorej doszli towarzysze na egzekutywie. Brawo - na pewno towarzysz Cimoszenko sie ucieszy z oddania towarzysza Tomasza. Ale czy cala prawde powiedzial towarzysz Tomasz ? Moze do calej prawdy brakuje jeszcze wspomnien towarzysza Cimoszenki z tych okazji kiedy jako mlody chlopak swietowal z tatusiem z UB kolejne rocznice zniewolenia Polski. A moze tez swietowali sukcesy tatusia z UB - jak oblawe pod Augustowem ? To warzyszu Tomaszu - postarajcie sie o tych kilka waznych szczegolow. Towarzysze chcieliby uslyszec czy towarzysz Cimoszenko wciaz jest dumny z tej "prawdy". Odpowiedz Link Zgłoś
t-800 Re: prawda o kaczyńskich 18.07.05, 10:21 Jeszcze jedne film o Kaczyńskich: www.radiopoloniatoronto.com/Connections/nocna.zmiana.avi Odpowiedz Link Zgłoś
antybehemot [...] 18.07.05, 10:27 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
t-800 Protest głodowy posła Nowaka 18.07.05, 10:32 Protest głodowy posła Nowaka W dniu 01.01.2005 poseł Zbigniew Nowak podjął protest głodowy [...]. raportnowaka.pl/news.php?id=1 Santo subito! Odpowiedz Link Zgłoś
ubekkubek Towarzyszu antybehamocie! 18.07.05, 10:42 Zamiast kopiować bzdury w godzinach pracy lepiej trzymajcie się stołka. Kielce stoją w obliczu dekomunizacji tym razem nieodwracalnej. Mam tylko jedno pytanie: Od kiedy to poseł Nowak jest dla Was autorytetem? Jak pisał o Jaskierni, Długosz i innych baronach to był be, jak spłodził coś o Kaczyńskim to jest cacy. Odpowiedz Link Zgłoś
antybehemot Re: Towarzyszu antybehamocie! 18.07.05, 10:48 Przeprasza gdzie padło stwierdzenie ze jest autorytetem ?? Co do Długosza czy Jaskierni Nowak miał własne porachunki. Nie twierdze ze jest cacy tylko nikt tyc rewelkacji nie prostuje wiec cytuje , gdzie sa argumenty ptoków ze pisze nie prawde ?? Tym bardziej ze opiera sie o dokumenty. --------------------------------------------- W dzienniku telewizyjnym bracia Kaczyńscy nie występują tylko w prognozie pogody, no chyba że jest mowa o przelocie ptaków. Roman Giertych, podczas kongresu LPR, 13.06.2005 Odpowiedz Link Zgłoś
antybehemot wielki SKOK PiS 18.07.05, 10:31 polityka.onet.pl/162,1202869,1,0,2480-2004-47,artykul.html --------------------------------------------- W dzienniku telewizyjnym bracia Kaczyńscy nie występują tylko w prognozie pogody, no chyba że jest mowa o przelocie ptaków. Roman Giertych, podczas kongresu LPR, 13.06.2005 Odpowiedz Link Zgłoś
antybehemot i jeszcze o PiS 18.07.05, 10:34 www.raportnowaka.pl/news.php?typ=pis&id=80 www.raportnowaka.pl/news.php?typ=pis&id=78 www.raportnowaka.pl/news.php?typ=pis&id=77 i njawyzsza pora zastanowić się nad uczciwoscia parti braci K ------------------------------------------- W dzienniku telewizyjnym bracia Kaczyńscy nie występują tylko w prognozie pogody, no chyba że jest mowa o przelocie ptaków. Roman Giertych, podczas kongresu LPR, 13.06.2005 Odpowiedz Link Zgłoś
t-800 BM&C, czyli Biznes Marszałka Cimoszewicza 18.07.05, 10:33 raportnowaka.pl/news.php?typ=news&id=81 Santo subito! ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
antybehemot Re: BM&C, czyli Biznes Marszałka Cimoszewicza 18.07.05, 10:37 wiem uwazamy posła Nowaka za jakiegos oszołoma a tu Pan Nowak podpiera sie dokumentami z prokuratory np ?? I co zwolennicy PiS ?? --------------------------------------------- W dzienniku telewizyjnym bracia Kaczyńscy nie występują tylko w prognozie pogody, no chyba że jest mowa o przelocie ptaków. Roman Giertych, podczas kongresu LPR, 13.06.2005 Odpowiedz Link Zgłoś
asienka32 Prawda o Nowaku 18.07.05, 10:37 Czy to nie jest ten pomyleniec od glodowek w sejmie??? www.raportnowaka.pl/tekst.php?p=nowak Życiorys Nowaka w skrócie 1978 - 1981 Szkoła zawodowa - elektryk 1981 - 1983 Praca zawodowa w stoczni Gdynia (czynny udział w strajkach na wydziale K-3) 1982 (luty) Zatrzymany i skazany na 3 miesiące za udział w manifestacjach w Gdańsku (kara aresztu zamieniona na grzywnę - pobyt w areszcie w Pruszczu Gdańskim) 1981 - 1983 Nauka w V LO dla pracujących. Gdańsk, ul Polanki (Oliwa). Brak ukończenia z powodu konieczności wyjazdu do RFN. 1983 (lipiec) Udział w regatach "The Cutty Sark Tall Ships' Races" Trawemuende - Karlskrona. Na jachcie jachtklubu Stali Stocznia - Gdynia (Rodło) 1983 (grudzień) Budesamt für die Anerkennung von politischen Flüchtlingen w Zirndorfie wydaje decyzje o przyznaniu azylu politycznego w RFN 1989 Działalność gospodarcza w RFN 1992 - 2005 Działalność gospodarcza w Polsce (Łódź, spółka z o.o.) 1997 Powrót od Polski na stałe 2001 Otrzymanie mandatu posła na Sejm RP 2004 Uzyskanie polskiego średniego wykształcenia (LO) 2004 Student prawa (studia przerwane na pół roku - z powodu protestu głodowego) Odpowiedz Link Zgłoś
antybehemot No i co ?? A Wałęsa ma inny zyciorys ?? 18.07.05, 10:41 Od elektryka do prezydenta bez wyzszego wykształcenia !!!!! A co do Nowaka pisze czasem brednie ale to akurat jest podparte dokumentami. 2005-06-23 16:17:51 » posel nowak Porsze czytac dokumenty, samemu oceniac. To sa materialy urzedowe, z UM w Warszawie lub Sądu lub prokuratury www.raportnowaka.pl/news.php?typ=pis&id=78 Jak czytasz Asienko czytaj dokładnie i załączniki tez. --------------------------------------------- W dzienniku telewizyjnym bracia Kaczyńscy nie występują tylko w prognozie pogody, no chyba że jest mowa o przelocie ptaków. Roman Giertych, podczas kongresu LPR, 13.06.2005 Odpowiedz Link Zgłoś
t-800 Re: Prawda o Nowaku 18.07.05, 10:43 asienka32 napisała: > 2004 > Student prawa (studia przerwane na pół roku - z powodu protestu głodowego) ROTFL! Odpowiedz Link Zgłoś
antybehemot Wysmiewacie Nowaka a argumentów ........ 18.07.05, 10:46 ... przeciw temu co cytowałem nie macie. Tylko wysmiac potraficie !!! --------------------------------------------- W dzienniku telewizyjnym bracia Kaczyńscy nie występują tylko w prognozie pogody, no chyba że jest mowa o przelocie ptaków. Roman Giertych, podczas kongresu LPR, 13.06.2005 Odpowiedz Link Zgłoś
antybehemot Re: Czas przewietrzyć Kielce! 18.07.05, 10:49 dokładnie masz racje. Ale od psełdo działaczy prawicy którzy udaja ze rzadza w Kielcach napychajac sobie kabzy w kieszenie. --------------------------------------------- W dzienniku telewizyjnym bracia Kaczyńscy nie występują tylko w prognozie pogody, no chyba że jest mowa o przelocie ptaków. Roman Giertych, podczas kongresu LPR, 13.06.2005 Odpowiedz Link Zgłoś
ubekkubek Napisz coś lepiej o Jaskierni, Długoszu, Siejce. 18.07.05, 10:52 i innych twoich towarzyszach. Odpowiedz Link Zgłoś
asienka32 Przeciwko talibom w Klewkach też trudno było 18.07.05, 10:51 znaleźć kontrargument... Odpowiedz Link Zgłoś
antybehemot Re: Przeciwko talibom w Klewkach też trudno było 18.07.05, 10:53 he co Ty nie powiesz. Wszytsko co jest anty Kaczysnkie musi byc nie prawda według Was. Gratulacje. A po co mam pisac o Jaksierni czy Długoszu ?? Nie lubie ich~!!! --------------------------------------------- W dzienniku telewizyjnym bracia Kaczyńscy nie występują tylko w prognozie pogody, no chyba że jest mowa o przelocie ptaków. Roman Giertych, podczas kongresu LPR, 13.06.2005 Odpowiedz Link Zgłoś
ubekkubek Re: Przeciwko talibom w Klewkach też trudno było 18.07.05, 10:58 antybehemot napisał: > he co Ty nie powiesz. > Wszytsko co jest anty Kaczysnkie musi byc nie prawda według Was. Gratulacje. > > A po co mam pisac o Jaksierni czy Długoszu ?? Nie lubie ich~!!! Od kiedy? Kiedyś ich uwielbiałeś. Odpowiedz Link Zgłoś
asienka32 Re: Przeciwko talibom w Klewkach też trudno było 18.07.05, 10:58 antybehemot napisał: > Wszytsko co jest anty Kaczysnkie musi byc nie prawda według Was. Gratulacje. Powiem Ci szczerze, że się bardzo cieszę, że jedyne argumenty jakie macie na prawicę /mam na myśli PO, PIS, UPR/ to brednie faceta o wątpliwym zdrowiu psychicznym. Odpowiedz Link Zgłoś
antybehemot Re: Przeciwko talibom w Klewkach też trudno było 18.07.05, 11:07 Długosza nigdy nie lubiłem (za prostactwo i styl zachowania , brak kultrury) a Jaksiernia hm , nie wiem czemu ale nie przepadałem za nim nigdy. Sorry Asienko nikt dotąd nie oskarzył ani nie prostował tych wypowiedzi Nowaka wiec jakies ziarenko prawdy w tym jest. Tym bardziej ze ma dokumenty które mówią wszystko. --------------------------------------------- W dzienniku telewizyjnym bracia Kaczyńscy nie występują tylko w prognozie pogody, no chyba że jest mowa o przelocie ptaków. Roman Giertych, podczas kongresu LPR, 13.06.2005 Odpowiedz Link Zgłoś
antybehemot Re:i jeszcze jedno 18.07.05, 11:12 wytłumacz mi jedno dlaczego uwazasz Kaczysnkich za kryształow czystych ?? Czy nie zdziwiło Cie to ze w oswiadzczeniach majatkowych nie maja nic a dokładnie wpisane maja NIE DOTYCZY !!!??? orka.sejm.gov.pl/OswIVk.nsf/0/190EBD521C3A3AB0C1256ADA00391901/$file/OSW5_149.pdf orka.sejm.gov.pl/OswIVk.nsf/0/202E019334FFDFC6C1256ADA00391903/$file/150-1.pdf to nawet polski mulat Anrzej L nie ma nic do ukrycia ---------------------------------------------- W dzienniku telewizyjnym bracia Kaczyńscy nie występują tylko w prognozie pogody, no chyba że jest mowa o przelocie ptaków. Roman Giertych, podczas kongresu LPR, 13.06.2005 Odpowiedz Link Zgłoś
asienka32 Re: Prawda o Nowaku 18.07.05, 10:53 W zasadzie to powinnam się zafascynować jego życiorysem, bo próbował ukończyć bliski sercu memu ogólniak. Ale dzięki bogu za RFN... :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
antybehemot Re: Prawda o Nowaku 18.07.05, 10:54 > Ale dzięki bogu za RFN... :))))) he he he he --------------------------------------------- W dzienniku telewizyjnym bracia Kaczyńscy nie występują tylko w prognozie pogody, no chyba że jest mowa o przelocie ptaków. Roman Giertych, podczas kongresu LPR, 13.06.2005 Odpowiedz Link Zgłoś
t-800 Re: Prawda o Nowaku 18.07.05, 11:18 Dla mnie głodujący Nowak, to źródło o zerowej wiarygodności, ale skoro tak mu wierzysz i uważasz go za niepodważalny autorytet, to polecam zapoznanie się z tym artykułem: raportnowaka.pl/news.php?typ=news&id=81 Odpowiedz Link Zgłoś
antybehemot Re: Prawda o Nowaku 18.07.05, 11:31 jeszcze raz : NIE UWAŻAM NOWAKA ZA AUTORYTET. Chodziło mi tylko o to ze nikt tego nie dementuje a tym bardziej ze ptok startuje w wyborach. Co do tego artukułu czy doczytałes(łas) momentu dlaczego taki artykuł powstał ?? szcześliwy zaś z tego, że pogonił z sali obrad posła Nowaka i wszytsko jasne. Chodzi mi tylko oto dlaczego ptoki nie dementuja tego ?? i dlaczego w rubrykach oswiadczen majatkowych (w zdumiewającej wiekszoisci) piszą: NIE POSIADA ??? Co do Nowaka chyba sąd w Tarnobrzegu skierował go na badania psychiatryczne. --------------------------------------------- W dzienniku telewizyjnym bracia Kaczyńscy nie występują tylko w prognozie pogody, no chyba że jest mowa o przelocie ptaków. Roman Giertych, podczas kongresu LPR, 13.06.2005 Odpowiedz Link Zgłoś
t-800 Re: Prawda o Nowaku 18.07.05, 11:34 antybehemot napisał: > jeszcze raz : > NIE UWAŻAM NOWAKA ZA AUTORYTET. > Chodziło mi tylko o to ze nikt tego nie dementuje a tym bardziej ze ptok > startuje w wyborach. Ja się nie przejmuję tym, czy ktoś dementuje to co napisała "Trybuna", "Nasz Dziennik" czy głodujący poseł Nowak. Odpowiedz Link Zgłoś
antybehemot Re: Prawda o Nowaku 18.07.05, 11:39 a Trybuna podaje Ci dokumenty zeskanowane ?? Chyba a razczej nie a tu masz wszytsko jak na dłoni podane. --------------------------------------------- W dzienniku telewizyjnym bracia Kaczyńscy nie występują tylko w prognozie pogody, no chyba że jest mowa o przelocie ptaków. Roman Giertych, podczas kongresu LPR, 13.06.2005 Odpowiedz Link Zgłoś
t-800 Re: Prawda o Nowaku 18.07.05, 11:50 antybehemot napisał: > a Trybuna podaje Ci dokumenty zeskanowane ?? Oczywiście. Co prawda nie jestem czytelnikiem trybuny, ale pamiętam takie przypadki. Odpowiedz Link Zgłoś
antybehemot Re: Prawda o Nowaku 18.07.05, 13:53 > Oczywiście. Co prawda nie jestem czytelnikiem trybuny, ale pamiętam takie przypadki. Dowód proszę. Zresztą nie bedę się kłócic. Interesuje mnie tylko dlaczego nikt nie skomentował tych "rewelacji" Nowaka. Pozdrawiam --------------------------------------------- W dzienniku telewizyjnym bracia Kaczyńscy nie występują tylko w prognozie pogody, no chyba że jest mowa o przelocie ptaków. Roman Giertych, podczas kongresu LPR, 13.06.2005 Odpowiedz Link Zgłoś