yossarian18 20.07.05, 20:53 Spokojnie. Tylko dla lewicy: www.cimoszenko.info/obrazy/carex_kondom.jpg Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gargamel.z.rm [...] 20.07.05, 20:55 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
dupekzoledny Re: dla ciebie najlepsza jest kasttracja,kanalio 20.07.05, 21:05 josku,jak jeszcze napiszesz że pedały to normalne ludzie-zacznę wierzyć w człowieka. no może człowieczka. Odpowiedz Link Zgłoś
yossarian18 Re: dla ciebie najlepsza jest kasttracja,kanalio 20.07.05, 21:09 Homoseksualiści o ile nie ujawniają swej homoseksualnej aktywności mogą być normalnymi katolikami. Odpowiedz Link Zgłoś
humbak Re: dla ciebie najlepsza jest kasttracja,kanalio 20.07.05, 21:43 A jak jej nie przejawiają to nawet całkiem poprawnymi w tym aspekcie;) Odpowiedz Link Zgłoś
yossarian18 Pójdziesz siedzieć za hate-crimes 20.07.05, 21:06 antymason.blox.pl/resource/Gargamel1.GIF Odpowiedz Link Zgłoś
kropekuk Natychmiast gdy prawo polskie znajdzie na to 20.07.05, 21:10 paragraf. Bo - poza Konstytucja - w polskim prawie nie ma odpowiednika hate crimes. Szkoda. Odpowiedz Link Zgłoś
yossarian18 Plopli! 20.07.05, 21:12 Ty jesteś prawnikiem, więc prosimy Ciebie o poradę-czy są przepisy umożliwiające wsadzenie Gargamela z RM do pierdla za ewidentne "hate-crimes"?? Odpowiedz Link Zgłoś
mmkkll Re: Natychmiast gdy prawo polskie znajdzie na to 20.07.05, 21:14 Gargamel mówił, że nie mieszka w Polsce, ale w kraju, który czynną nietolerancję surowo karze. Nie powiedział jednak, w którym. Odpowiedz Link Zgłoś
gargamel.z.rm Re: Natychmiast gdy prawo polskie znajdzie na to 20.07.05, 21:19 Mieszkam w najbogatszym karaju UE. Zgadnij nedzny rydzykowy propagandzisto gdzie. Odpowiedz Link Zgłoś
gargamel.z.rm [...] 20.07.05, 21:22 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
kropekuk MMkkll ma racje: poszukaj sobie w necie, zamiast 20.07.05, 21:25 udawac Niemca ;) europa.eu.int/ Odpowiedz Link Zgłoś
kropekuk Zgadza sie. Ida leb w leb. W Irlandii ostatnio 20.07.05, 21:23 zaostrzono prawo w zakresie hate crimes, bo nieznane osobniki zaczely im kontraktowych robotnikow fabrycznych z Chin wyrzynac ;(((( Czyzby Gargamel? Niemniej do Irlandii nie pasuje "wojujacy antykatolicyzm" - tam sie KK olewa i z KK dowcipkuje, ale nie nawoluje do topienia ksiezy w przerebli (bo o te tam zreszta trudno). Odpowiedz Link Zgłoś
mmkkll Re: Zgadza sie. Ida leb w leb. W Irlandii ostatni 20.07.05, 21:25 No to podałem dobrą odpowiedź, a ten mi tu powyżej o jakimś p*******niu. Już nie rozumiem... Odpowiedz Link Zgłoś
kropekuk Bo jemu sie wydaje, ze w Niemczech dobrobyt 20.07.05, 21:27 Gdy po Irlandii i Luksemburgu w ostatnim roku takze i UK Niemcy wziela - dlatego podaje mu link do witryny EU :) Odpowiedz Link Zgłoś
yossarian18 Re: Natychmiast gdy prawo polskie znajdzie na to 20.07.05, 21:24 I w taki sposób ateista mmkkll stał się rydyzkowym propagandystą;) Odpowiedz Link Zgłoś
mmkkll Re: Natychmiast gdy prawo polskie znajdzie na to 20.07.05, 21:25 Ja po prostu nie lubię fanatyzmu :(. Każdego. Odpowiedz Link Zgłoś
yossarian18 Re: Natychmiast gdy prawo polskie znajdzie na to 20.07.05, 21:30 No i słusznie. Odpowiedz Link Zgłoś
michal00 Re: Natychmiast gdy prawo polskie znajdzie na to 20.07.05, 21:21 Gargamel klamie. Mieszka w Polsce i jest aktywista AberRacji. Odpowiedz Link Zgłoś
gargamel.z.rm gdyby mnie ktos tknal bylby wrzask na cala UE 20.07.05, 21:26 i odszkodowanie, za ktore moglbym kupic sobie 2 maybachy. Odpowiedz Link Zgłoś
login39 [...] 21.07.05, 07:47 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
login39 [...] 21.07.05, 07:46 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
oborovy [...] 20.07.05, 21:16 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia.m.c [...] 20.07.05, 21:20 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
yossarian18 [...] 20.07.05, 21:22 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
humbak Re: Jestem zwolennikiem antykoncepcji! 20.07.05, 21:26 Nie uważasz że tego typu zagrania (z obu stron) szkodzą jakości debaty? Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia.m.c Re: Jestem zwolennikiem antykoncepcji! 20.07.05, 21:27 Debata???? o k!! Gdzie to widzisz? Odpowiedz Link Zgłoś
yossarian18 Re: Jestem zwolennikiem antykoncepcji! 20.07.05, 21:30 No skąd. To Cimoszenko rozpoczął humorystyczną kampanią reklamując się jak kandydat ponadpartyjny;) Odpowiedz Link Zgłoś
humbak Re: Jestem zwolennikiem antykoncepcji! 20.07.05, 21:33 On to zrobił zupełnie poważnie... i zupełnie poważnie udało mu się chyba przekonać wyborców (jakieś podstawy to ma, choć nikłe) że stoi w opozycji do tego co SLD prezentowało będąc u władzy. Odpowiedz Link Zgłoś
oborovy Re: Jestem zwolennikiem antykoncepcji! 20.07.05, 21:36 "...kiedy słyszysz muzykę, to już jej nie ma, jest gdzieś w powietrzu i nie możesz jej schwytać" - Eric Dolphy. Koles cpal troche przysporo! Odpowiedz Link Zgłoś
hansgrubber Re: Jestem zwolennikiem antykoncepcji! 20.07.05, 21:54 To od razu po Tobie widac Yossi. Zadna szara komorka sie do Twego mozgu nie przebila. :) Odpowiedz Link Zgłoś
nabukko yossi - wielbicielu kozy oszołoma 20.07.05, 22:00 przecież dyskusja z tobą ma taki sam sens jak z krową o rowerze.Buźka durniu. Odpowiedz Link Zgłoś
kropekuk Uprzejmie melduje, ze Yossi zamiescil dowcip 20.07.05, 22:08 rysunkowy z subtelnym podtekstem politycznym. A z dowcipem rysunkowym sie nie dyskutuje - z dowcipu rysunkowego sie smieje. Abo i nie :))) Odpowiedz Link Zgłoś
humbak Re: Uprzejmie melduje, ze Yossi zamiescil dowcip 20.07.05, 22:14 Subtelnym? Tak czy siak nie rozumiem zarzucających mu głupotę... ale może za głupi na to jestem. Odpowiedz Link Zgłoś
buraque yossarian18 godnym następcą oszołoma 20.07.05, 22:02 yossarian przejmujesz pałeczkę po oszołomie, gratuluję czekamy na kolejne, równie wesołe posty tylko zebys potem nie narzekał jak forum się zburzy i bedziesz musiał wyjechac do wujka na dwa miesiące Odpowiedz Link Zgłoś
dupekzoledny Re: yossarian18 godnym następcą oszołoma 20.07.05, 22:05 a co kolefga maksio w temaciku skrobanek.josiu spytaj go. Odpowiedz Link Zgłoś
buraque Re: yossarian18 godnym następcą oszołoma 20.07.05, 22:12 dupekzoledny napisał: > a co kolefga maksio w temaciku skrobanek.josiu spytaj go. dupek o co ci chodzi bo nie rozumiem Odpowiedz Link Zgłoś
buraque Re: yossarian18 godnym następcą oszołoma 20.07.05, 22:12 dupekzoledny napisał: > a co kolefga maksio w temaciku skrobanek.josiu spytaj go. dupek o co ci chodzi bo nie rozumiem Odpowiedz Link Zgłoś
humbak Re: yossarian18 godnym następcą oszołoma 20.07.05, 22:17 Oszołom i satyryka? Wolne żarty. Odpowiedz Link Zgłoś
buraque Re: yossarian18 godnym następcą oszołoma 20.07.05, 22:47 humbak napisał: > Oszołom i satyryka? Wolne żarty. chodziło mi o "wesołe" posty, yossarian jest równie mało śmieszny jak oszołom Odpowiedz Link Zgłoś
humbak Re: yossarian18 godnym następcą oszołoma 20.07.05, 22:51 Weź pod uwagę że dla osób nielubiących Cimoszewicza żart jest udany. Odpowiedz Link Zgłoś
buraque Re: yossarian18 godnym następcą oszołoma 21.07.05, 09:51 humbak napisał: > Weź pod uwagę że dla osób nielubiących Cimoszewicza żart jest udany. masz racje, zdażyłem się przyzwyczaić że zwolennicy prawej strony cenią dowcip niskich lotów Odpowiedz Link Zgłoś
buraque sanctum 21.07.05, 11:03 no może zastepcą albo alter ego... choc ja myslę ze oszoł dalej mąci tu pod nickiem sanctum officum Odpowiedz Link Zgłoś
jestemzewsi Re: sanctum - OCZYWIŚCIE, że tak!;-))))))))))))))) 21.07.05, 11:08 >>Nastały takie czasy, że nie wiadomo, czy jeszcze ktoś pozostał przy zdrowych zmysłach<< Mikołaj Gogol Odpowiedz Link Zgłoś
humbak Re: sanctum - OCZYWIŚCIE, że tak!;-)))))))))))))) 21.07.05, 12:32 Zdecydowanie za dużo czasu im poświęcacie. Miesza sie wam w epkach.;) Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Coś takiego:-)) Jasne,że dla lewicy 20.07.05, 22:19 Prezerwatywę trzeba mieć na co założyć. Prawica nie ma . Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Re: Wow myszo 20.07.05, 22:29 Domyślam się :-)) Ciągle mówią jak nie o seksie, to o aborcji albo antykoncepcji. Wygląda to na kompleks a te z niczego się nie biorą:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
asienka32 A juz myslalam ze zagladalas tu i owdzie 20.07.05, 22:32 pozory myla... Uczciwy i ponadpartyjny nie zawsze oznacza ... /co ja plote to nie to forum/ :))) Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz No widzisz - tylko głodnym chleb na myśli :-)) n/t 20.07.05, 22:47 Odpowiedz Link Zgłoś
asienka32 Rozumujac logicznie to jestes jedyna co popiera 20.07.05, 22:48 lewice z konkretnego powodu ... Gratuluje swiadomosci obywatelskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
mmkkll Re: Wow myszo 20.07.05, 22:32 Ale gdzie to multum wypowiedzi nt. antykoncepcji, bo jakoś nie zauważyłem. PS. Ci, co mówią z reguły mało działają ;). Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Re: Wow myszo 20.07.05, 22:48 Jak to gdzie ? Jeden nawet wątek założył:-)))))))))) Co do P.S. to się chyba zgadzamy :-))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
mmkkll Re: Wow myszo 20.07.05, 22:54 Tak jeszcze na marginesie, nie mówiąc już o wielkości narządu poszczególnych polityków, to stwierdziłbym, że sporą ich część i to niezależnie od reprezentowanej opcji, dręczy inny problem, a mianowicie brak jaj :). Nie wymienię z nazwiska, bo chyba komuś już o to wytoczono sprawę ;), ale chyba i tak będzie wiadomo, o kogo chodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
kropekuk A propos jaj... 21.07.05, 01:58 Hitler, has only got one ball Goering, has two but very small Himmler has something simlier But poor old Goebbels has no balls at all www.squaddiesongs.com/songs/hitleroneball.html Odpowiedz Link Zgłoś
mmkkll Re: A propos jaj... 21.07.05, 02:05 Znane (i lubiane). Davies to w "Europie" cytował, stąd pamiętam. PS. Jajko(to linuksowe) to ja właśnie sobie zrekompilowałem. Śmiga, aż miło patrzeć, ale szukam teraz źródła problemów z dźwiękiem... Odpowiedz Link Zgłoś
mmkkll Melodię znam. 21.07.05, 02:31 Uwaga była niezależna od piosenki. Za późno już, by grzebać w konfiguracji. Sprawa na jutro(tj. na dziś). Te kernele z serii 2.6 nadal niestety stabilnością nie grzeszą albo to po prostu jakieś moje niedopatrzenie. Można swoją drogą wymyśleć coś niedługo na tą melodię, ale akt twórczy to sprawa, rzekłbym, spontaniczna ;). Odpowiedz Link Zgłoś
kropekuk Mow do mnie jeszcze:))))))) 21.07.05, 03:14 Ja mam znajomego malolata, ktory gdy mi cos w kompie dziala nie tak, to za maly pieniadz w mig naprawia, ustawia, konfiguruje etc. A ten klopot, jaki mialem z broadbandem okazal sie konserwacja systemu - tak mi przynajmniej "katarynka" na numerze serwisowym mowila. Teraz OK. Odpowiedz Link Zgłoś
mmkkll Re: Mow do mnie jeszcze:))))))) 21.07.05, 03:40 W tym, co napisałem nie było naprawdę nic skomplikowanego, ale skorzystam z okazji do reklamy: distrowatch.com/table.php?distribution=knoppix www.knoppix.com/ Ściągnij sobie kiedyś, wypal płytę i przetestuj. To nic nie kosztuje, a cały system pracuje wyłącznie z płyty, więc instalacja nie jest konieczna. Odpowiedz Link Zgłoś
asienka32 Re: Jestem zwolennikiem antykoncepcji! 20.07.05, 22:21 W zasadzie nie tylko antykoncepcja, ale homosekualizm, eutanazja i aborcja dzialanie maja podobne... MOze to wcale nie glupi pomysl, zeby zalegalizowac ;) Odpowiedz Link Zgłoś
buraque Re: Jestem zwolennikiem antykoncepcji! 20.07.05, 22:23 asienka32 napisała: > W zasadzie nie tylko antykoncepcja, ale homosekualizm, eutanazja i aborcja > dzialanie maja podobne... > MOze to wcale nie glupi pomysl, zeby zalegalizowac ;) asiu o tej porze powinnaś słuchać swojego radia a nie forumowac z lewakami Odpowiedz Link Zgłoś
asienka32 Re: Jestem zwolennikiem antykoncepcji! 20.07.05, 22:26 buraque napisał: > asiu o tej porze powinnaś słuchać swojego radia a nie forumowac z lewakami Spokojnie, jesli powiedza cokolwiek ciekawego, jutro poczytam w wyborczej. Odpowiedz Link Zgłoś
dupekzoledny Re: Jestem zwolennikiem antykoncepcji! 20.07.05, 22:24 josio namalował że jest zwolennikiem zapytałem go wobec tego jak to widzi jego partyjny/hajlrzydzyk/funfel. Odpowiedz Link Zgłoś
hansgrubber Re: Jestem zwolennikiem antykoncepcji! 21.07.05, 01:51 A Twoim zdaniem wiekszosc z tych rzeczy jest nielegalna? :)) Odpowiedz Link Zgłoś
mariner4 A ja aborcji! 20.07.05, 22:44 Skoro już jesteś na poziomie embriona, to daj się wyskrobać. M. Odpowiedz Link Zgłoś
olewin --- 21.07.05, 02:58 I pomyśleć że dzięki antykoncepcji której tak pragną środowiska lewicowe nie byłoby Jarug, Oleksych i Cimoszenek .. Ktoś tu sobie zaprzecza ?? Odpowiedz Link Zgłoś
mmkkll Re: --- OT 21.07.05, 03:00 Ciekawe teksty mi przesłałeś. Choć niektóre z nich należy czytać na raty. Ale do polemiki jak znalazł, szczególnie, że pewne media lubią pomanipulować. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=26704329&a=26731370 Odpowiedz Link Zgłoś
lolek1313 Re: --- b/o 21.07.05, 09:28 A może nie byłoby całkiem kogoś innego. Pomyśl, kogo;-)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
yossarian18 Re: Jestem zwolennikiem antykoncepcji! 21.07.05, 11:59 A mówią, że prawicowcy są pozbawieni poczucia humoru;) Odpowiedz Link Zgłoś
yossarian18 Re: Jestem zwolennikiem antykoncepcji! 21.07.05, 12:01 "Ja, jako katolik apostolski, rzymski, chociaż grzeszny, zawsze będę posłuszny temu, co powie Jego Świątobliwość Papież oraz jego prawomocni reprezentanci. Jak wiadomo, całe życie mówiłem prawdę, nie oblekając w kondom. I mam zamiar umrzeć, nie założywszy go sobie". Manuel Fraga Iribarne Odpowiedz Link Zgłoś
gregorak Re: Jestem zwolennikiem antykoncepcji! 21.07.05, 12:06 yossarian18 napisał: > "Ja, jako katolik apostolski, rzymski, chociaż grzeszny, zawsze będę posłuszny > temu, co powie Jego Świątobliwość Papież oraz jego prawomocni reprezentanci. > Jak wiadomo, całe życie mówiłem prawdę, nie oblekając w kondom. I mam zamiar > umrzeć, nie założywszy go sobie". OK, jasne. Nie lubisz prezerwatyw. Jaki w takim razie sposob koncepcji stosujecie ze swoją partneką? Odpowiedz Link Zgłoś
yossarian18 Re: Jestem zwolennikiem antykoncepcji! 21.07.05, 12:12 Nie mam żony, więc nie współżyję: www.xlm.pl/sklep.php?a=4&id=1160 Odpowiedz Link Zgłoś
gregorak Re: Jestem zwolennikiem antykoncepcji! 21.07.05, 12:14 yossarian18 napisał: > Nie mam żony, więc nie współżyję: Rozumiem. Ale chyba trudno wytrwać w czystości? Odpowiedz Link Zgłoś
yossarian18 Re: Jestem zwolennikiem antykoncepcji! 21.07.05, 12:17 Daje sobie radę;) Odpowiedz Link Zgłoś
gregorak Re: Jestem zwolennikiem antykoncepcji! 21.07.05, 12:27 yossarian18 napisał: > Daje sobie radę;) No to jesteś oryginalnie niedzisiejszy ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
yossarian18 Re: Jestem zwolennikiem antykoncepcji! 21.07.05, 12:44 „Rola, jaką pełni seks w naszej obecnej cywilizacji jest każdemu wiadoma, tak dalece, że dziś można by mówić o jakiejś obsesji seksualnej. W żadnej epoce kobieta i seks nie były tak bardzo wysuwane na pierwszy plan. Na tysiączne sposoby kobieta i seks panują w literaturze, w teatrze, w kinie, w reklamie, w całym praktycznie życiu współczesnym. Na tysiączne sposoby pokazuje się kobietę, aby wabić i podniecać seksualnie mężczyznę. (...) Do tego celu wykorzystuje się wszystkie zdobycze techniki. (...) Ta nowoczesna epidemia seksualna wywołuje zmianę na poziomie reakcji mózgu. Nie chodzi tu o gwałtowne podniety, które mają miejsce na płaszczyźnie fizycznej (...) Seks dzisiaj wsącza się raczej w sferę psychiczną wywołując nieustanne, uporczywe ciążenie w kierunku kobiety i seksu. Jest tak, że erotyzm stał się jakby stałym podkładem na płaszczyźnie umysłu, z dwoma charakterystycznymi cechami: najpierw jest to cecha polegająca na pewnym rozlanym i chronicznym podnieceniu, w oderwaniu od jakiegoś konkretnego zaspokojenia fizycznego, ponieważ pozostaje jako podniecenie psychiczne; po drugie – w części jako następstwo tamtego – taki erotyzm może współistnieć nawet z pozorami czystości (...) dla naszych czasów jest właśnie charakterystyczna taka erotyczna infekcja umysłowa. Co do drugiego punktu – dają przede wszystkim znać o sobie pewne formy kobiecej nieczułości seksualnej i utrata czystości powiązana z tym, co psychoanaliza nazywa autyzmem w zakresie „libido”. Dotyczy to nowoczesnych dziewcząt, dla których odsłanianie swojej nagości, demonstrowanie wszystkiego, co może je ukazać jako żer dla mężczyzny, kult własnego ciała, cała kosmetyka i wszystko inne stanowią główny przedmiot zainteresowania i daje im zadowolenie, które stawiają wyżej nad specyficzne doświadczenie seksualne, co ostatecznie wywołuje u nich pewną formę nieczułości, a nawet – w pewnych wypadkach – nerwicę odrzucającą (=doświadczenie seksu).” Julius Evola, „Metafisica del sesso”. Odpowiedz Link Zgłoś
gregorak Re: Jestem zwolennikiem antykoncepcji! 21.07.05, 13:09 yossarian18 napisał: > „Rola, jaką pełni seks w naszej obecnej cywilizacji jest każdemu wiadoma,tak > dalece, że dziś można by mówić o jakiejś obsesji seksualnej. W żadnej epoce > kobieta i seks nie były tak bardzo wysuwane na pierwszy plan. Na tysiączne > sposoby kobieta i seks panują w literaturze, w teatrze, w kinie, w reklamie, > w całym praktycznie życiu współczesnym. Na tysiączne sposoby pokazuje się > kobietę, aby wabić i podniecać seksualnie mężczyznę. (...) Do tego celu > wykorzystuje się wszystkie zdobycze techniki. (...) Ta nowoczesna epidemia > seksualna wywołuje zmianę na poziomie reakcji mózgu. Nie chodzi tu o > gwałtowne podniety, które mają miejsce na płaszczyźnie fizycznej (...) Seks > dzisiaj wsącza się raczej w sferę psychiczną wywołując nieustanne, uporczywe > ciążenie w kierunku kobiety i seksu. Jest tak, że erotyzm stał się jakby > stałym podkładem na płaszczyźnie umysłu, z dwoma charakterystycznymi cechami: > najpierw jest to cecha polegająca na pewnym rozlanym i chronicznym > podnieceniu, w oderwaniu od jakiegoś konkretnego zaspokojenia fizycznego, > ponieważ pozostaje jako podniecenie psychiczne; po drugie – w części jako > następstwo tamtego – taki erotyzm może współistnieć nawet z pozorami > czystości (...) dla naszych czasów jest właśnie charakterystyczna taka > erotyczna infekcja umysłowa. Co do drugiego punktu – dają przede wszystkim > znać o sobie pewne formy kobiecej nieczułości seksualnej i utrata czystości > powiązana z tym, co psychoanaliza nazywa autyzmem w zakresie „libido̶1;. > Dotyczy to nowoczesnych dziewcząt, dla których odsłanianie swojej nagości, > demonstrowanie wszystkiego, co może je ukazać jako żer dla mężczyzny, kult > własnego ciała, cała kosmetyka i wszystko inne stanowią główny przedmiot > zainteresowania i daje im zadowolenie, które stawiają wyżej nad specyficzne > doświadczenie seksualne, co ostatecznie wywołuje u nich pewną formę > nieczułości, a nawet – w pewnych wypadkach – nerwicę odrzucającą > (=doświadczenie seksu).” Z tego co napisałeś zrozumiałem jedynie, ze zabronisz swojej dziewczynie używania kosmetyków. A tak w ogóle jak kiedyś zaczniesz uprawiasz seks to się przekonasz, że ta czynność oprócz tego, że sprzyja rozmnażaniu sie ludzi, to przy ojkazji jest przyjemna. Odpowiedz Link Zgłoś
mmkkll Re: Jestem zwolennikiem antykoncepcji! 21.07.05, 12:15 W Warszawie coś nie widać ludzi w koszulkach Frondy ;). Ech... Wasza walka z deprawacją jakoś przypomina: babel.lexilogos.com/img/donquixote_daumier.JPG Odpowiedz Link Zgłoś
humbak Re: Jestem zwolennikiem antykoncepcji! 21.07.05, 12:38 No cóż... skoro Yossarian (i chyba nie tylko on) zachowuje czystość, znaczy się że jakiś skutek to odnosi. Odpowiedz Link Zgłoś