quark7 26.07.05, 07:37 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
antyklerykal BIEDNA, SMUTNA KOBIETA 26.07.05, 08:14 Szkoda mi tej kobiety, że Miller i SLD umieją tak niszczyć własnych ludzi. ----------- www.app.org.pl Odpowiedz Link Zgłoś
sldupka_05 A JAK SIĘ POSTARZAŁA I PRZYTYŁA !!!!!!!!! 26.07.05, 20:19 antyklerykal napisał: > Szkoda mi tej kobiety, że Miller i SLD umieją tak niszczyć własnych ludzi. > ----------- jak ona w tym pierdlu da sobie rade "bez czasopism" ? Odpowiedz Link Zgłoś
toberson Re: Przesłuchanie Jakubowskiej,a gdzie Mafiozo Mi 26.07.05, 08:49 mafiozo miller i jakubina powinni dawno siedziec za wszystkie przekrety i afery"dosc matactwa z komuchami!!czerwona banda zyje ponad prawem i niema sadow na nich!!zrobili z polski republike kolesi,kradnij i nic ci nie bedzie!!precz z komuchami!!! Odpowiedz Link Zgłoś
t-800 Re: Przesłuchanie Jakubowskiej 26.07.05, 08:55 Jak Cimoszewicz zostanie prezydentem, to ułaskawi (w końcu po co jego kampanię prowadzi Lech Nikolski). Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Prokurator usłyszał to, co chciał. 26.07.05, 20:28 Kto wyslal Rywina panie prokuratorze? Odpowiedz Link Zgłoś