t-800 26.07.05, 07:37 Znowu LPR i znowu na pierwszej stronie Gazeta.pl? Kogo obchodzi LPE??? Redakcja ma jakieś fobie! Obłęd!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
antyklerykal NUDNI I ŻAŁOŚNI 26.07.05, 08:08 Pęk i retsza są tak śmieszni i nieżyciwi, że nie powinni z domów wychodzi, bo aż rażą normalnych ludzi. ----------- www.app.org.pl Odpowiedz Link Zgłoś
reduta_ordona Liga uczy, liga radzi, liga jaja ci wysadzi 26.07.05, 09:11 Dobrze, niech się dzielą jak wystartuje 4 narodowo socjalistyczne partie to może żadna nie wejdzie. Odpowiedz Link Zgłoś
reduta_ordona Dla kogo dobrze ??? Dla Polski i Polaków 26.07.05, 10:01 LPR - narodowi socjaliści sa szkodnikami na polskiej scenie politycznej więc dobrze jeżeli się podzielą i nie wejdą do sejmu. Odpowiedz Link Zgłoś
lukasito BUUM!!! BOGDAN PĘKŁ (jak to ma w zwyczaju) 26.07.05, 11:35 Kiedys nawet myslalem, zeby koszulki produkowac z pekajacym Bogdanem, takie fajne nazwisko i tak pasuje do jego wybuchowego usposobienia. Odpowiedz Link Zgłoś
zuluseq A ja lubie poczytać jak się narodowcom niepowodzi 26.07.05, 08:31 Poprawia mi to nastrój :) Odpowiedz Link Zgłoś
t-800 Re: może to jest jakis spisek? GW organem LPR? 26.07.05, 07:59 Codziennie po cztery artykuły o LPR. ROTFL Odpowiedz Link Zgłoś
mordal1 wybiórcza 26.07.05, 08:04 coś w tym artykule wybiorcza w dziwnie malym stopniu ośmiesza LPR, radio i prawice ogolnie.....to do niej niepodobne...... Odpowiedz Link Zgłoś
e.spioch [...] 26.07.05, 08:05 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
dyingbride CZYTAJ! Tylko w GW 26.07.05, 08:07 Rydzyk zatankował swego maybacha za 4,20...pragnaca zachować anonimowość pracownica stacji benzynownej zastanwia się dlaczego rydzyk uczynił to na stacji Orlen, czyżby był powiązany z Kulczykiem i w ten sposób oddaje mu jakiś dług? Odpowiedz Link Zgłoś
t-800 Re: CZYTAJ! Tylko w GW 26.07.05, 08:09 Podobno nawet nie wykluczono, że Kulczyk powołując się w rozmowie z Ałganowem na Pierwszego miał na myśli Rydzyka. Odpowiedz Link Zgłoś
dyingbride Re: CZYTAJ! Tylko w GW 26.07.05, 08:12 wedle naszych - niepotwierdzonych jeszcze - informacji tropy mogą zaprowiadzić do nazwiska bardo znanej osoby z kręgu biznemsmenów powiaznych z mafia paliwową, sam ojciec rydzyk zaprzecza unikajac rozmowy z nami, czyżby czegoś się bał? Odpowiedz Link Zgłoś
asienka32 [...] 26.07.05, 08:00 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
t-800 Re: I tak sie opuszczaja, bo nie ma ani slowa o t 26.07.05, 08:04 W "GW" chyba mają jakiś wydział, który zajmuje się tylko LPR. Tyle artykułów naprodukować. A ile pomysłów trzeba mieć - Giertych to, LPR tamto, Bender to powiedział, Rydzyk tamto. I codziennie po pięć artykułów, z tego ze dwa na głównej Gazeta.pl. Odpowiedz Link Zgłoś
dyingbride Re: I tak sie opuszczaja, bo nie ma ani slowa o t 26.07.05, 08:17 boją się LPR? Odpowiedz Link Zgłoś
asienka32 Za to dzial o Cimoszewiczu na urlopie chyba 26.07.05, 08:06 razem z Niemczyckim, bo ani slowa w Gazecie co u Marszalka slychac. Odpowiedz Link Zgłoś
emari Re: Liga Pęka: Nowe ugrupowanie na prawicy 26.07.05, 08:01 Nowa prawicowa mini-kanapka - gratulujemy! Odpowiedz Link Zgłoś
makalon dobrze, najepszy sposób na szajbusów 26.07.05, 08:11 to ich podzielić :) Odpowiedz Link Zgłoś
www.nasznocnik.pl Jeszcze lepszy sposób - zostawić... 26.07.05, 19:21 ...ich samym sobie ; sami się tak podzielą, że hej! ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
honkers Re: Liga Pęka: Nowe ugrupowanie na prawicy 26.07.05, 08:15 Dobrze, że ci panowie nie potrafią się z sobą dogadywać bo wówczas mogliby być groźni swoją szczerą jezuicką nienawiścią do wszystkiego co normalne. Odpowiedz Link Zgłoś
doktor.1 HONKERS !!! 26.07.05, 08:51 Dla ciebie zapewne są normalne : 1) zawieranie związków homoseksualnych, 2) adoptowanie dzieci przez pary będące w związku homoseksualnym, 3) zabijanie dzieci poczętych (przez komuchów występująca pod nazwą kamuflującą zabójstwo bezbronnego dziecka), 4) eutanazja ludzi tzw. nieproduktywnych (starych i schorowanych), 5) podatek katastralny, 6) podatek liniowy, 7) sprzedaż pozostałego majątku narodowego obcemu kapitałowi, 8) ograniczenie programu edukacji młodzieży do poziomu umożliwiającego podpisanie się i posługiwanie czterema podstawowymi działaniami matematycznymi, a kto będzie się chciał dalej kształcić, musi mieć sporo kasy (skąd ma ją mieć ? - z kradzieży ? ), 9) sprywatyzowanie strategicznych gałęzi przemysłu i placówek służby zdrowia, co stanowi bezpośrednie zagrożenie dla Narodu Polskiego zarówno na polu suwerenności państwa, jak i też populacji. Wyliczyłem tylko najważniejsze aspekty twojej "normalności". Jeśli uważasz to za normalność, to ja uważam ciebie za nienormalnego. Odpowiedz Link Zgłoś
titerlitury Re: HONKERS !!! 26.07.05, 09:01 doktor.1 napisał: > Dla ciebie zapewne są normalne : > 9) sprywatyzowanie strategicznych gałęzi przemysłu i placówek służby zdrowia, > co stanowi bezpośrednie zagrożenie dla Narodu Polskiego zarówno na polu > suwerenności państwa, jak i też populacji. Tak, dla mnie sprywatyzowanie służby zdrowia byłoby nie tylko krokiem ku normalności, ale także z pewnością w szybkim tempie pozwoliłoby pacjentom odczuc poprawę, leczyc się lepiej, taniej i bez łapówek; nie byłoby kolejek do zabiegów. Dziwne, ze doktor w nawie, a tego nie rozumie. :) Odpowiedz Link Zgłoś
doktor.1 TITERLITURY - CZYŻBYŚ BYŁ RZECZNIKIEM HONKERSA !!! 26.07.05, 09:26 Skoro "wyszedłeś przed orkiestrę", choć kierowałem tę odpowiedź do HONKERSA, to skomentuję Twoją wypowiedź. Temat prywatyzacji jest mi bardzo dobrze znany i znane są mi także jej skutki, dlatego o tym piszę. I nieprawdą jest, jakobym "tego" nie rozumiał. Otóż nie wyważa się otwartych drzwi. Wystarczy zapoznać się z systemem tzw. świadczenia usług medycznych w Kanadzie, dostosować ten system do potrzeb polskiego społeczeństwa i wprowadzić go ustawowo. Owszem, - placówki prywatne tak, ale nie wszystkie i nie na takich złodziejskich i wprost bandyckich zasadach ( w żadnym wypadku jako spółki prawa handlowego !!! ), jakie są w zamysłach PO i PD. Prywatyzowanie wszystkich placówek służby zdrowia doprowadzi do tego, że znikomy procent społeczeństwa będzie stać na leczenie, ale większość nie będzie stać. Leczenie stanie się bardzo drogie, nie tylko drogie. To wg Ciebie co z tymi ludźmi się stanie ? Odpowiesz zapewne, że Ciebie to nie obchodzi. Może zainteresujesz się tym bliżej, jak zaczniesz chorować, albo ktoś z Twoich najbliższych ( czego oczywiście nie życzę ). Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: HONKERS !!! 26.07.05, 09:57 Dla ciebie zaś, zapewne jest normalna tylko twoja paranoja... no i dobrze, niech ci ten twój bóg wynagrodzi...A poza tym wszystko w porządku??? n'est pas??? Odpowiedz Link Zgłoś
piotrgardias Re: HONKERS !!! 26.07.05, 14:32 punkty 7) 8) i 9) to czysta demagogia zrobiłeś też dwa błedy ort.: "naród" to rzeczownik pospolity i pisze się z małej litery, polski to przymitnik i też pisze się z małej litery: chyba, że chodzi o jakąś nazwę organizacji. Odpowiedz Link Zgłoś
lukasito To wszystkie te partie na prawicy to SB? 26.07.05, 11:42 Wiesz co, zeby wszystkie te partie kanapowe na prawicy podejrzewac o przynaleznosc do SB? Na pewno sa wsrod nich ludzie, ktorzy nie maja o tym pojecia! Nalezy ich ostrzec! Odpowiedz Link Zgłoś
zuluseq w samych nazwach partii mają POPULIZM 26.07.05, 08:22 hasła narodowo patriotyczne przypisują sobie jako epitety wyróżniające ich od pozostałych partii. To istne matactwo. Odpowiedz Link Zgłoś
lukasito Re: w samych nazwach partii mają POPULIZM 26.07.05, 11:44 zuluseq napisał: > hasła narodowo patriotyczne przypisują sobie jako epitety wyróżniające ich od > pozostałych partii. To istne matactwo. matactwo, czy matołkostwo? :) Odpowiedz Link Zgłoś
pierepielicyn CIESZY MNIE KOLEJNY PODZIAŁ OSZOŁOMÓW 26.07.05, 08:22 niema nic piękniejszego jak z ranka dowiedzieć się o kolejnej kłótni prawicowych oszołomów.Po takiej informacji nadchodzący dzień jest piękny,a świat kolorowy. Odpowiedz Link Zgłoś
doktor.1 PIEREPIELICYN !!! 26.07.05, 08:55 Oj będziesz ty miał ten swój świat kolorowy, oj będziesz !!! Poczekaj jeszcze jakieś pół roku, a któregoś pięknego poranka obudzisz się z głową ..... w nocniku. Będziesz bardzo zdziwiony, oj bardzo. I wówczas powiesz sam do siebie : - jak ja mało wiedziałem pół roku wcześniej i dokonałem niewłaściwego wyboru. Ale na naprawienie błędu będzie już za późno. Odpowiedz Link Zgłoś
ezpa7z9 TW Tomczyk Pęk Szumska 26.07.05, 08:23 Agienty! Towariszcz naczalnik dał prikaż.Wmiestie z Rydzykom zdiełjtie baraban.Smirno!Pieriod towariszczi.Wsio zdiełajem sztoby naszi (SLD PD PO Samoobrona) byli w polskom partiamiente i było ich mnoga.A tych ,job ich mać, z PISa i LPRa było sowsiem mało.Potomu szto oni nie naszy. Odpowiedz Link Zgłoś
doktor.1 EZPA7z9 !!! 26.07.05, 08:59 Pan Bóg cię stworzył tylko na próbę. Ty tej próby nie przeszedłeś pomyślnie, albowiem swymi inwektywami i oszczerstwami zaprzepaściłeś daną ci szansę. Nie licz więc na przychylność Boga. Po prostu brak mi słów cenzuralnych, by określić twój wprost chamski tekst. Odpowiedz Link Zgłoś
andrrzej napiszcie coś o PeDe 26.07.05, 08:47 napiszcie coś o PeDe, już dwa dni nie piszecie o różowych od Frasyniuka jeszcze się "autorytety pesłdo moralne postkomuny" obrażą na Michnikowo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11 Odpowiedz Link Zgłoś
bsc1 Re: Liga Pęka: Nowe ugrupowanie na prawicy 26.07.05, 08:50 Ze śmiechu można pęc. To nie pierwszy wyczyn Pęka. Niezapomniana jest jego piana na ustach przy rzekomej aferze prywatyzacyjnej Banku Śląskiego. Do parlamentu europejskiego wslizgnął się tylnymi drzwiami LPR. W LPR było widocznie za dużo oszołomów i indywidułów. To dopiero byłaby paczka Pęk, Macierewicz, Olszewski na czele z O. Rydzykiem. To już nie śmiech a rechotanie człowieka bierze. Oni tym babciom i dziadkom dopiero zrobią wodę z mózgu! Odpowiedz Link Zgłoś
doktor.1 BSC1 !!! 26.07.05, 09:04 Twoje rechotanie przypomina mi śmiech człowieka w pokoiku bez klamek. Napisz coś więcej o tym, jak to libertyńskie media piszą samą prawdę, w którą ty tak święcie wierzysz. Może mnie przekonasz ? Bo jak dotychczas, nie znalazł się taki ktoś, kto w dyskusji na argumenty przekonał mnie o słuszności swoich racji. Odpowiedz Link Zgłoś
bsc1 Re: BSC1 !!! 26.07.05, 09:14 doktor.1 napisał: > Twoje rechotanie przypomina mi śmiech człowieka w pokoiku bez klamek. > Napisz coś więcej o tym, jak to libertyńskie media piszą samą prawdę, > w którą ty tak święcie wierzysz. Może mnie przekonasz ? Bo jak dotychczas, > nie znalazł się taki ktoś, kto w dyskusji na argumenty przekonał mnie > o słuszności swoich racji. Ty już tam jesteś w kaftanie bezpieczeństwa. Jak się nie ma innych argumentów to sięga się po kółko na czole. Nie mam zamiaru dalej z Tobą polemizować doktorski pomazańcu! Odpowiedz Link Zgłoś
bsc1 Re: BSC1 !!! 26.07.05, 09:29 bsc1 napisał: > doktor.1 napisał: > > > Twoje rechotanie przypomina mi śmiech człowieka w pokoiku bez klamek. > > Napisz coś więcej o tym, jak to libertyńskie media piszą samą prawdę, > > w którą ty tak święcie wierzysz. Może mnie przekonasz ? Bo jak dotychczas Jak nie ma się innych argumentów, to sięga się po kółko na czole.Obawiam się, że niedaleko Tobie do nawiedzonych z kaftanami bezpieczeństwa. Jesteś po prostu doktorskim pomazańcem! A Twoja filozofia naprawy RP to infantylizm. Lepiej się nie popisuj! > > nie znalazł się taki ktoś, kto w dyskusji na argumenty przekonał mnie > > o słuszności swoich racji. > Ty już tam jesteś w kaftanie bezpieczeństwa. > Jak się nie ma innych argumentów to sięga się po kółko na czole. > Nie mam zamiaru dalej z Tobą polemizować doktorski pomazańcu! Odpowiedz Link Zgłoś
doktor.1 Re: BSC1 !!! 26.07.05, 09:40 Napisałeś : "Ty już tam jesteś w kaftanie bezpieczeństwa. Jak się nie ma innych argumentów to sięga się po kółko na czole. Nie mam zamiaru dalej z Tobą polemizować doktorski pomazańcu!" Po pierwsze: - skomentowałem tylko, że taki tekst jak Twój może "wysmażyć" tylko ktoś, kto ma kłopoty ze zdrowiem psychicznym, bo normalny człowiek nigdy by się nie odważył pisać takich głupot i inwektyw w obawie, że sam zostanie źle oceniony przez czytających. Po drugie : Nie sięgałem po kółko na czole, albowiem Ty sam je sobie "narysowałeś" poprzez umieszczenie swojego tekstu. Po trzecie : Przecież Ty nie prowadziłeś polemiki ! Ty po prostu obrzuciłeś błotem LPR, posłów Pęka, Macierewicza, Olszewskiego i o. Rydzyka - nazywając ich oszołomami. A tak nawiasem, - czy wiesz chociaż, na czym polega polemika ? _______________________________ Pisz co uważasz, ale uważaj co piszesz, bo każda wolność ma swoją odpowiedzialność. Odpowiedz Link Zgłoś
doktorhabilitowany.1 Doktor.1! Czas na zastrzyk! Gdzie jestes pieronie? 26.07.05, 12:33 Czesc doktor.1. Widze, ze dalej prowadzisz swoja krucjate pouczajac i lajajac wszystkich o wszystko (zwlaszcza jak sie pojawi slowo 'rydzyk'), a nie ustosunkowales sie do naszej korespondencji z przedwczoraj: doktor.1 napisał: > Jesteś etatowym grafomanem, czy co ? > Kto i ile ci płaci za sianie jadu do każdego, kto jest innego zdania, > niż jedynie słuszna libertyńska "poprawność polityczna" ??? Ad.1. W przeciwienstwie do ciebie pisze tu sobie spolecznie, ot dusza satyryka:) Jezeli chodzi o jad, to wlasnie sie nim zaplules, bo go nadprodukujesz misiaczku. > Dlaczego każdego, kto jest innego zdania niż ty, obrzucasz wyzwiskami > i obrażasz ? Nie kazdego:) Odplacam pieknym za nadobne takim przyjemniaczkom jak ty, ktorzy traca umiar w swoim zacietrzewieniu, moj ty cietrzewiu. > Kiedyś napisałeś, że jesteś dr hab. i jesteś moim przełożonym, > czy szefem ( już dokładnie nie pamiętam ). Była to z twojej strony >prostaczku, zwykła drwina i kpina ze mnie !!! Brawo!!! czasem, jak widac rozumiesz co sie tu pisze!!! 3 punkty za odkrywczosc! > Idę o zakład, że nawet nie wiesz, ile pracy > potrzeba i na czym polega habilitacja. Przebijam i twierdze, ze ty tego nie wiesz, bo w twoim wieku (jesli prawde napisales, ze masz po 50-ce) czlowiek pracujacy w szkole wyzszej rzadko jest wciaz doktorem, doktorku. Chyba, ze tam wykladasz plytki:) >Więce "zejdź" z tego doktora habilitowanego, bo tekstami pod twoim nickiem > obrażasz tysiące doktorów po habilitacji. To ty "zejdz" z tego doktora.1 bo tekstami pod twoim nickiem obrażasz miliony normalnych doktorów na calym swiecie. > Czy nie stać ciebie na normalną polemikę ??? > Chyba jednak nie. Masz w genach zakodowane chamstwo, któremu dajesz upust, > ilekroć tu piszesz. Jesteś tak prymitywny i prosty, jak budowa cepa. Zwroc uwage, ze przez dluzszy czas stylistyke czerpalem od Ciebie, totez epitety, ktorymi mnie obdarzasz pasuja do ciebie jak ulal. I jest to smutne, bo ty naprawde jestes prosty jak cep, a ja sie tylko zgrywam:) > Natomiast to ty "wciskasz mi kit", że kopiuję teksty z ND. Jeśli tak czasem > czynię, to pod tekstem zamieszczam nazwisko autora lub www.naszdziennik.pl > A może np. tym piszącym do ND to jestem ja ??? Tego nie wiesz. Tlumacza sie winni, pewnie spaliles buraka, ze ktos cie przylapal? teraz moze bedziesz bardziej uwazny i nie bedziesz zapominal o prawdziwych autorach, ktorych podobno szanujesz, prawda? > Miej przede wszystkim więcej szacunku dla ludzi, którzy tu piszą. Nie wiesz, > w jakim są wieku, kim są, jakie mają wykształcenie, gdzie pracują, itd. > Musisz pamiętać, że kij ma zawsze dwa końce ! Wlasnie wydobycie z ciebie takiej refleksji bylo moim celem od poczatku! Moze zaczniesz sie w koncu stosowac do tego co sam piszesz? > Nie wiedziałeś także, że kto mieczem wojuje, od miecza ginie ? > I może któregoś dnia ktoś cię tu na forum bezpodstawnie "zgnoi", > że ci w pięty pójdzie, i co wtedy ??? Będzie ci przyjemnie ??? To akurat mi wisi kalafiorem, co rozne wyskrobki maja do naskrobania na moj temat. Przyjmuje to z usmiechem i nie sadze, zeby to mnie mialo zabic. Bardziej obawiam sie twoich nudnych wypocin:) > Więc przestań się puszyć jak indor, tylko przemyśl to, co ci napisałem. Więc przestań się puszyć jak indor, tylko przemyśl to, co sam napisałes!!! + moje odpowiedzi:) > I jeszcze jedno : już nigdy tu na forum nie czepiaj się mnie. A przestaniesz nudzic i pisac bzdury, pouczac wszystkich i ich probowac obrazac? > Poszukaj sobie do czepiania ludzi ze swojej rodziny albo znajomych. Na forum to trudne, prawie wszyscy kryja sie pod nickami, ale staram sie ich odnalezc, staram:) > Ja ze swej strony obiecuję nie komentować twoich chamskich tekstów. Zwalniam cie z tej obietnicy, nie chce, zebys musial lamac slowo, jak nie wytrzymasz. Bo to grzech:) > Będę natomiast twoje teksty z obelgami, wyzwiskami, itp. zgłaszał Adminowi > do usunięcia nawet wówczas, gdy nie będą się tyczyły mojej osoby. Tzn., ze dalej bedziesz je czytal! Co za szczescie! Jesli takie znajdziesz, prosze bardzo, to twoje prawo a nawet powinnosc! A ja ze swej strony, prosty, skromny grzesznik postaram sie, zebys mogl mi skoczyc:) _____________________________________ > Pisz co uważasz, ale uważaj co piszesz, > bo każda wolność ma swoją odpowiedzialność. Bedziesz milowal Pana Boga swego z calego serca swego, z calej duszy swojej! A blizniego swego, jak siebie samego! Calusy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
daglezja4 Re: Rydzyk wbija Lidze w plecy rdzawy nóż. 26.07.05, 09:11 Uwaga!!!!!!!!! Rydzyk zolny jedyniue do działań destrukcyjnych wbija Lidze w plecy rdzawy nóż. Cztery lata temu był skuteczny i zabił AWSP, miejmy nadzieję, że tym razem mu się nie uda, a w Kościele świętym rzymskokatolickim znajdzie się sztacheta na dupę Rydzyka. Odpowiedz Link Zgłoś
bagarmosen Re: Liga Pęka: Nowe ugrupowanie na prawicy 26.07.05, 09:18 NO TAK! najpierw wydzieral się w PSL ,prośbami wymusil miejsce na liście(bo ja musze być w Sejmie , mam rodzinę na utrzymaniu) gdy zostal skopany z mownicy przez kalinowskiego więc w wielkim gniewie przeniósl się do LPR -tam znow narobil sobie tylow i NA KONIEC DOSZEDL DO WNIOSKU - " A TERAZ TO JA SAM ZAŁOŻE PARTIĘ" LUDZIE OPAMIETAJCIE SIĘ!!! albo chłopski spryt albo tak zadufany w sobie i mysli ,że nikt JUZ NIE PAMIETA JEGO WYCZYNOW!!!!!!!! i myslę , że nzalazl parę chłopkow , otumanil ich swoimi znajomościami w EP i zaklada partie kanapową!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
doktor.1 BAGARMOSEN !!! 26.07.05, 09:55 Nazywasz Dom Ojczysty partią kanapową ? To jakbym cztery lata temu słyszał o Lidze Polskich Rodzin. Wówczas tacy jak Ty i Tobie podobni też nazywali LPR partią kanapową. I jak ta "partia kanapowa" uplasowała sie w sejmie ??? "Wyzelowała" nawet UW i UPR. Więc przestań pisać, że Dom Ojczysty jest partią kanapową, bo się totalnie mylisz. Tego zapewne nie wiesz, że za osobami poseł Krupy, Szumskiej, Szustak, Kantor, Pęka, Tomczaka, prof. J. Zimnego z AGH stoi armia ludzi ( nie tylko "moherowych beretów" !!! ). Więc na przyszłość radzę nie "szafować" takimi określeniami, bo historia lubi się powtarzać. Odpowiedz Link Zgłoś
gregorak Re: BAGARMOSEN !!! 26.07.05, 10:05 doktor.1 napisał: > Nazywasz Dom Ojczysty partią kanapową ? > To jakbym cztery lata temu słyszał o Lidze Polskich Rodzin. > Wówczas tacy jak Ty i Tobie podobni też nazywali LPR partią kanapową. > I jak ta "partia kanapowa" uplasowała sie w sejmie ??? "Wyzelowała" > nawet UW i UPR. Mam pytanie. Skoro udało sie stworzyć silną partię "prawicową" jaką jest LPR, to po co tworzyć kolejne? Po co Ruch Patriotyczny i po co Dom Ojczysty, że o innych nie wspomnę? Przeciez jeśli te ugrupowania pójda osobno do wyborów, to będzie to oznaczało klęskę "obozu narodowego"? Przecież to sprzeczne ze zdrowym rozsądkiem. (Pytam z ciekawości, nie z troski o te partie, bo z nimi nie sympatyzuję.) Odpowiedz Link Zgłoś
doktor.1 GREGORAK !!! 26.07.05, 10:36 Odpowiem Ci krótko, bo nie mam teraz czasu. Otóż nie może być tak, że członkowie partii ( LPR )muszą się podporządkowywać dyktatowi R. Giertycha. Gdzieś zapodziała się po drodze demokracja w tej partii. Partykularny interes panów G. nie spotkał się ze zrozumieniem "dołów partyjnych", a także "dowodzących" w regionach przewodniczących. Ruch Patriotyczny praktycznie "pogrzebał" szanse porozumienia się tzw. prawej strony sceny politycznej". Zatwardziałość posła Macierewicza i odmienna wizja posła Jana Olszewskiego w dziłaniu Ruchu Patriotycznego przyczyniła się do takiego stanu rzeczy. O szczegółach później. Odpowiedz Link Zgłoś
gregorak Re: GREGORAK !!! 26.07.05, 10:49 Dziękuję za wyjaśnienia. Z tego co napisaleś wynika, że podziały w tym obozie nie wynikają jedynie z niezaspokojonych osobistych ambicji panów Gietrychów, Macierewiczow, Olszewskich, którzy nie potrafią zapomnieć o nich w imię "wyższych celów". Cieszę się, że przynajmniej za te podziały nie odpowiada GW i TVN. PS Jeszce nie jestem głuchy. Wystarczy zawołać "GREGORAK!". Nie trzeba od razu "GREGORAK!!!" Odpowiedz Link Zgłoś
gregorak Re: GREGORAK !!! - korekta 26.07.05, 10:55 Ma być: Z tego co napisałeś wynika, że podziały w tym obozie wynikają jedynie z niezaspokojonych osobistych ambicji panów Gietrychów, Macierewiczow, Olszewskich, którzy nie potrafią zapomnieć o nich w imię "wyższych celów". Odpowiedz Link Zgłoś
doktorhabilitowany.1 Re: GREGORAK !!! 26.07.05, 12:49 doktor.1 napisał: > Odpowiem Ci krótko, bo nie mam teraz czasu. Zrozum, robi kupe:) > Otóż nie może być tak, że członkowie partii ( LPR )muszą się podporządkowywać > dyktatowi R. Giertycha. Gdzieś zapodziała się po drodze demokracja w tej > partii. No, a czego oczekiwac po partii faszystowskiej? >Partykularny interes panów G. nie spotkał się ze zrozumieniem "dołów > partyjnych", a także "dowodzących" w regionach przewodniczących. Bo oni ngdy nic nie rozumieli:) > Ruch Patriotyczny praktycznie "pogrzebał" szanse porozumienia się tzw. prawej > strony sceny politycznej". Mam nadzeje, ze na zawsze! > Zatwardziałość posła Macierewicza Bierze za duzo wegla... >i odmienna wizja posła Jana Olszewskiego zazywa srodki halucynoganne... w dziłaniu Ruchu Patriotycznego przyczyniła się do > takiego stanu rzeczy. > O szczegółach później. Autografy przez telefon! Odpowiedz Link Zgłoś
gregorak Re: GREGORAK !!! 26.07.05, 14:07 doktorhabilitowany.1 napisał: (...) Znowu doktorze habilitowany dostaniesz czerwoną katrtkę ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
doktorhabilitowany.1 Re: BAGARMOSEN !!! 26.07.05, 12:42 doktor.1 napisał: > > Więc przestań pisać, że Dom Ojczysty jest partią kanapową, bo się totalnie > mylisz. Tego zapewne nie wiesz, że za osobami poseł Krupy, Szumskiej, > Szustak, Kantor, Pęka, Tomczaka, prof. J. Zimnego z AGH stoi armia ludzi > ( nie tylko "moherowych beretów" !!! ). Taaak, Oddzial mrowek stac! Odpowiedz Link Zgłoś
ggiro judasze z prawicy sprzedani za europejskie srebrni 26.07.05, 09:30 Dom Ojczysty domem , patriotyzm patriotyzmen a tak na prawde , panom Pekom , Maciarewiczom i innym chodzi ........o kase i koryto!!!!!!!! hehehhe . beda na godnych miejscach na liscie , niech sie nie boja............ szczytem hiopkryzji jest to ze gardlowali przeciw unii europejskiej a teraz " judaszowe srebrniki eurpejskie" bierzecie tow , Pek i nie tylko TY!!!!! a nie laska zyca za 600zl miesiecznie tak jak narod , a nie bra po kilknascie tysicy a niebwem nawet po kilkadziesi , tysicy miesiecznie , powiedz Pk tym babciom i dziatkom ile kasy bierzesz " judaszowych srebrników" to ci na pewno nastpnym razem wybiora..........!!! Odpowiedz Link Zgłoś
andaral Re: Liga Pęka: Nowe ugrupowanie na prawicy 26.07.05, 09:58 Ce oszolomy (Euro dep.) powolani z ramienia PRL ups. LPR powinni zostac "cofnieci" i sory startowali z LPR, a jezeli odeszli to won do Polski i na qroniowke. LPR-owi tez to mowie, koniec z "faszyzowaniem" i "swietojebliwoscia". Odpowiedz Link Zgłoś
duch_mateusz BRAWO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 26.07.05, 10:02 Głosy skrajnych się rozwodnią i żadna nie wejdzie do parlamentu :)))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
eva14 Panie Bogdanie! 26.07.05, 11:10 Dom Ojczysty. A w tym "domu" kto? Katolicy? Te dwa slowa winny byc zakazane i chronione przed wszelkimi partiami. To slowa swiete dla kazdego czlowieka. Dom - to rodzina,a w tej rodzinie kazdy moze byc inny i inne miec poglady, Ojczyzna - czyz to nie zbior ludzi? Swego czasu mialam okazje poznac Pana Peka.Byl to cieply,uczynny mily czlowiek. Poprostu normalny czlowiek. Co sie stalo? Odpowiedz Link Zgłoś
dr.kidler Re: Panie Bogdanie! 26.07.05, 15:31 eva14 napisała: > Swego czasu mialam okazje poznac Pana Peka.Byl to cieply,uczynny mily czlowiek. > Poprostu normalny czlowiek. > Co sie stalo? Zaczal słuchac o. Rydzyka i Radia Maryja. Odpowiedz Link Zgłoś
ukos Giertych to spokojnie oleje i wygra 26.07.05, 14:12 Giertych już raz zignorował Rydzyka bez złych dla siebie konsekwencji i tym razem też tak będzie. Po wyborach LPR zapewne będzie miała podobne wpływy co obecnie. Odpowiedz Link Zgłoś
polonus9 Niech sie kloca o rwa za lby katoprawicze czubki 26.07.05, 14:14 Ciekawe kto na tych debili bedzie glosowal ? Chyba samobojca i wrog Polski. Odpowiedz Link Zgłoś
robertl Bo GW marzy o rozdrobnieniu prawicy ..... 26.07.05, 14:28 ... i popiera każdą "idiotyczną" kanapę.Natomiast coś mało ostatnio pisze o partiii srodka w której są profesory i inne yntelygenty i na którą jeszcze w kwietniu czekało 25 % elektoratu. Zwróćcie uwagę że z taką samą radością jak o podziałach kato-prawicy piszą o Samoobronie ( bo ta zabiera głosy ich pupilkom z SdPL i SLD). Pozd. myslących. Odpowiedz Link Zgłoś
polonus9 polska tzw prawica to zdewociale czybki 26.07.05, 14:38 Kto ma zamiar glosowac na tych kretynow ? Odpowiedz Link Zgłoś
slon16 i popatrzcie takiego Rydzyka słuchać ?????????? 26.07.05, 18:58 Rydzykowi już dawno w głowie wiruje a krzyżem leżeć to nie Odpowiedz Link Zgłoś
zambro Pęk - rezygnuj z PE bo jesteś potrzebny w kraju! 09.08.05, 13:25 Sądzę, że Pęk powiniem zrezygnować z mandatu europejskiego i wziąć udział w wyborach do sejmu, jako lider nowego ugrupowania w Krakowie. Jest to popularny polityk i zabierze głosy Kotlinowskiemu, Ziobrze, Rokicie i Wassermannowi. Tak powinno być. Odsepreruje się od dyktatora Giertycha, a jego popularność nowemu ugrupowaniu będzie bardzo potrzebna. Przy wsparciu RM, są b.duże szanse na rewelacyjny wynik. Odpowiedz Link Zgłoś