asienka32 31.07.05, 12:09 Za strony: www.szyszkowska.prv.pl/ Zyciorys Marii Szyszkowskiej "Jej mężem jest Jan Stępień. Jest wegetarianką." Powialo groza. Wspolczuje mezom feministek, ktore nie sa wegetariankami :)))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
t-800 Re: debilny raczej i t-800 to ci sie podoba ? :-) 31.07.05, 12:18 No, a najbardziej pointa - że p. Maria dostanie Nobla. :-DDD Odpowiedz Link Zgłoś
asienka32 Re: Troche o Szyszkowskiej 31.07.05, 12:17 Kolejna perelka z ww. strony: Maria Szyszkowska domaga się: 1. Bezpieczeństwa państwa 2. Kontroli wydatkowania publicznych pieniędzy 3. Poprawy warunków życia, zwłaszcza emerytów, rencistów, kombatantów, niepełnosprawnych i bezradnych 4. Zasiłków dla wszystkich bezrobotnych 5. Wycofania polskich wojsk z Iraku 6. Szacunku i równych praw dla wszystkich mniejszości 7. Obrony własności państwowej i spółdzielczej 8. Życzliwości dla zwierząt i objęcia ich rzeczywistą ochroną 9. Respektowania neutralności światopoglądowej państwa 10. Treści wieloświatopoglądowych w mediach 11. Troski o los twórców Mnie sie najbardziej podobaja rowne prawa dla wszystkich mniejszosci oraz zyczliwosc dla zwierzat. No i poprawa warunkow bytowych dla wszystkich bezradnych. O innych socjalicznych haslach nawet sie nie wypowiadam, bo mam za dobry humor dzisiaj. Odpowiedz Link Zgłoś
gargamel.z.rm Re: Troche o Szyszkowskiej 31.07.05, 12:23 Informuje cie, ze: 1. zasilki dla wszystkich bezrobotnych istnieja we wszystkich krajach kapitalistycznych 2. opieka sa objete w nich osoby bezradne -rodziny wielodzietne,starcy, chorzy, bezdomni 3. ochrona zwierzat isynieje we wszystkich cywilizowanych panstwach swiata Znowu twoj kaczyzm i nienawisc do wszystkiego co inne odbieraja ci rozum. Odpowiedz Link Zgłoś
znudzony.nihilista Re: Trochę o Szyszkowskiej b/o 31.07.05, 12:25 A mają jeszcze co odbierać?;-)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
asienka32 O moj rozum niech Cie glowa nie boli... 31.07.05, 12:43 martw sie lepiej o swoje dochody, zeby socjalisci nie zabrali ich na utrzymanie bezradnych /wszystkich/. Odpowiedz Link Zgłoś
asienka32 Re: Troche o Szyszkowskiej 31.07.05, 12:25 A czy nalezy mi sie poprawa warunkow bytowych za bezradnosc wobec idiotow??? Odpowiedz Link Zgłoś
andrze_n brak miesa i padlo jej na mozg, jej txt o tym ze-> 31.07.05, 12:24 dzieci z homoseksualnych rodzin beda "lepsze" wystarczyl mi za cala jej chora filozofie...;-) Odpowiedz Link Zgłoś
pandada Re: brak miesa i padlo jej na mozg, jej txt o tym 31.07.05, 12:49 Na pewno dzieci z homoseksualnych rodzin będą lepsze niż te z sierocińców. Jedynie mogliby im wtedy przeszkodzić homofobiczni troglodyci, którzy dzieciom dwóch pedałów chętnie by spuścili łomot - dla odreagowania własnej nijakości. Odpowiedz Link Zgłoś
zirby Re: brak miesa i padlo jej na mozg, jej txt o tym 31.07.05, 20:07 A moglbys zdradzic tajemnice jak homoseksualna para w sposob NATURALNY dochowa sie dzieci? Odpowiedz Link Zgłoś
okarol59 Re: Troche o Szyszkowskiej 31.07.05, 19:57 W przyplywie dobrego humoru najlepiej kopnij psa, zademonstrujesz w ten sposob swoj sprzeciw w stosunku do jednego z postulatow. Odpowiedz Link Zgłoś
asienka32 Kocham psy co nie zmienia faktu, 31.07.05, 20:02 ze uwazam za idiotow tych ktorzy chca uprawiac polityke dla psow wlasnie. Do tego sa zwiazki kynologiczne i towarzystwa opieki a nie urzad prezydenta. A w przyplywie ani dobrego, ani zlego humoru nie zamierzam nikogo kopac. Nawet takich zdziwaczalych cynikow jak ty. Odpowiedz Link Zgłoś
witek.bis Re: Troche o Szyszkowskiej 31.07.05, 15:55 asienka32 napisała: > Za strony: www.szyszkowska.prv.pl/ > Zyciorys Marii Szyszkowskiej > > "Jej mężem jest Jan Stępień. Jest wegetarianką." > > Powialo groza. > Wspolczuje mezom feministek, ktore nie sa wegetariankami :)))) :))) Odpowiedz Link Zgłoś
irek.gorczok Re: a podbic na dol sie nie dalo,inteligentko ? 31.07.05, 20:44 Ze smutkiem muszę przyznać; "To było dobre!!" Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: Podbijam do gory watek 31.07.05, 20:06 >Giwi, nie mozna wprowadzic dobowego limitu< głupstw? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
okarol59 Re: Troche o Szyszkowskiej 31.07.05, 19:53 Powialo groza. > Wspolczuje mezom feministek, ktore nie sa wegetariankami :)))) Czego sie tak boisz bidulko? I dlaczego jestes taka pelna wspolczucia ? Odpowiedz Link Zgłoś
asienka32 Jak twoja stara nie jest feministka 31.07.05, 20:05 mozesz spac spokojnie:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
gargamel.z.rm wspolczuje twojemu mezowi 31.07.05, 20:12 Nie ma bardziej upierdliwej starej od ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
okarol59 posluchaj lafiryndo 31.07.05, 20:29 Ja mam zone, a nie stara. Takie paskudztwo jak ty moze u niej najwyzej sprzatac. Odpowiedz Link Zgłoś
asienka32 Re: posluchaj lafiryndo 31.07.05, 20:36 Sadzac po roczniku to juz raczej stara a nie zona :))) Sadzac po poziomie poczucia humoru to tez raczej stary trep z ciebie. Ps. Oczywiscie, ze moge sie sprzedac ale jestem dziwnie spokojna ze ciebie na to nie stac. Ha ha ha Kolejny wolontariusz Comoszewicza na forum sie ujawnil :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
okarol59 [...] 31.07.05, 20:40 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
asienka32 To teraz jedziemy na epitety 31.07.05, 20:47 Wielki Karolu z malym kompleksem ... hmmm wiadomo jakim. Jakim prawem mnie wyzywasz od zdzir i lafirynd? Jestes internetowym swirem czy sfrustrowanym impotentem? Odpowiedz Link Zgłoś
okarol59 Re: To teraz jedziemy na epitety 31.07.05, 21:04 asienka32 napisała: > Wielki Karolu z malym kompleksem ... hmmm wiadomo jakim. > > Jakim prawem mnie wyzywasz od zdzir i lafirynd? > Jestes internetowym swirem czy sfrustrowanym impotentem? > Skad wiesz jakim ? Mielismy jakies blizsze spotkanie ? Jakim prawem okreslasz cudze zony mianem stara ? Twoje prawicowe zasady moralne nie narzucily ci odrobiny kultury ? Odpowiedz Link Zgłoś
asienka32 A propos stara.... 31.07.05, 21:08 Nie wiem kim jestes i ty nie wiesz kim ja jestem. I nic nie mam do Twojej Zony. Jesli nie zauwazyles zartobliwego tonu mojej wypowiedzi, to informuje, ze taki wlasnie mial charakter. Stara = Zona... i wierze, ze Ona wiecej ma poczucia humoru i dystansu niz ty. Odpowiedz Link Zgłoś
okarol59 Re: A propos stara.... 31.07.05, 21:11 > Sadzac po roczniku to juz raczej stara a nie zona :))) Zartobliwy ton wypowiedzi, specyficzne poczucie humoru. Jestes z 1932 roku ? Odpowiedz Link Zgłoś
asienka32 Moge byc rocznik 1932 albo 1973 wybor nalezy do 31.07.05, 21:13 Ciebie... Ja sie dostosuje :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
asienka32 Re: rozum i gderliwosc masz na rocznik 1923 31.07.05, 21:40 Twoj rocznik szacuje na przelomlat 80-tych i 90-tych. Milosc do komuny plus infantylne posty sa porazajace. Odpowiedz Link Zgłoś
mmkkll Asiu. Przyzwoici ludzie nie naśmiewają się z 31.07.05, 20:05 jednostek chorych, tylko powodowani współczuciem chcą im jakoś pomóc(oczywiście, o ile dana jednostka chce sobie pomóc). Zakładanie wątku na temat Pani Profesor absolutnie nie jest formą pomocy, tylko brzydkim naśmiewaniem się z niezrównoważonej osoby. To, co piszę nie ma oczywiście na celu udowodnienia, że prof. Szyszkowska jest osobą głupią, a wyłącznie wskazanie, że inteligencja i mądrość idzie w parze z szaleństwem, a działalność polityczna tylko to szaleństwo potęguje. Odpowiedz Link Zgłoś
mmkkll Mała poprawka: 31.07.05, 20:09 a wyłącznie wskazanie, że inteligencja i mądrość idzie w parze z > szaleństwem, a działalność polityczna tylko to szaleństwo potęguje. W tym przypadku oczywiście. Odpowiedz Link Zgłoś
asienka32 Masz zdrowe poglady na swiat 31.07.05, 20:14 sadzac po Twoim postach,ale ... Poglady takich pomylencow jak Szyszkowska sa niebezpieczne nie dlatego, ze kiedykolwiek osiagnal wiekszosc w sejmie. Maja one wplyw na relatywizowanie tego co jest dobre a co zle. W obliczu tych bredni aborcja /wiem, ze masz liberalniejsze w tej kwestii poglady niz ja/ czy adoptowanie dzieci przez homoseksualistow zaczynaja "normalniec". I to jest grozne. Dlatego uwazam, ze z takich postepowcow nalezy osmieszac i tepic. To czy Szyszkowska jest chora czy nie... pojecie wzgledne. Dla mnie jest pomylona, ale ja mam poglady mocno w prawa strone /i gospodarcze, i obyczajowe/. Dla lewakow juz nie jest to takie oczywiste. Odpowiedz Link Zgłoś
mmkkll Nie jestem tego taki pewien. 31.07.05, 20:21 Ignorowanie takich osób również może być dość skuteczne, o czym świadczy obecna sytuacja, czyli stan, gdzie Szyszkowska mało kogo obchodzi, i to pomimo swojej kandydatury do Nagrody Nobla. Postęp(ten w rozumieniu lewicowców) także jest sprawą dość względną. W takiej Szwecji, czy Holandii dzieją się różne ciekawe rzeczy, które wystawiają mój obyczajowy liberalizm na sporą próbę. Przy niektórych działaczach tamtejszych partii tzw. ekologicznych(czyli "zieloni") Szyszkowska zdaje się być osobą całkiem umiarkowaną. Także nie mam zbytniej sympatii do osób, które w imię politycznej poprawności chcą blokować wolność słowa. Odpowiedz Link Zgłoś
okarol59 Re: Masz zdrowe poglady na swiat 31.07.05, 20:31 > ale ja mam poglady mocno w prawa strone Wlasnie cos mi tu smierdzialo. Odpowiedz Link Zgłoś
andrze_n relatywizacja to podstawa, chodzi o "sprzedaz" - 31.07.05, 20:43 bo chodzi o sprzedaz "na gwizdek" uruchamiany przez najbardziej zaopatrzonego w dane (w tym osobowe) managera korporacji (w tym tez np medialnej)....((( np.: ...."dzis podkrecimy modę na gejow i ich majtki, jutro na huliganskie buty..." i smieja sie z nas - zrelatywizowanych - w kulak.... tylko ignorant nie rozumie czym - w kategoriach socjotechniki - jest uprawiana przez GW propaganda relatywizmu/"fun"-kultury ...((( Odpowiedz Link Zgłoś
gargamel.z.rm [...] 31.07.05, 20:25 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
asienka32 Do mmkkll :))) 31.07.05, 20:27 Dalej uwazasz, ze ograniczanie wolnosci slowa poniektorym jest nie na miejscu??? :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
mmkkll Dalej tak uważam :). 31.07.05, 20:29 Przynajmniej wtedy ludzie zauważą, co to jest za osoba. Jakiś czas temu kolportowałem screeny z jego wypowiedziami o charakterze nazistowskim(wpadł chyba chłopak w stan uniesienia;podniecił się za bardzo). W archiwum jeszcze coś chyba zostało. Można poszukać :). Odpowiedz Link Zgłoś
allutka Re: Dalej tak uważam :). 31.07.05, 20:40 > Poglady takich pomylencow jak Szyszkowska sa niebezpieczne nie dlatego, ze > kiedykolwiek osiagnal wiekszosc w sejmie. > Maja one wplyw na relatywizowanie tego co jest dobre a co zle. > W obliczu tych bredni aborcja /wiem, ze masz liberalniejsze w tej kwestii > poglady niz ja/ czy adoptowanie dzieci przez homoseksualistow > zaczynaja "normalniec". I to jest grozne. tak, masz w 100% racje szkodliwe gadanie rozczochranej czarownicy trzeba tepić. > Dlatego uwazam, ze z takich postepowcow nalezy osmieszac i tepic. > To czy Szyszkowska jest chora czy nie... pojecie wzgledne. Dla mnie jest > pomylona, ale ja mam poglady mocno w prawa strone /i gospodarcze, i obyczajowe/ może nie jst chora, może znalazla sposob na zyskanie poklasku na stare lata:) Odpowiedz Link Zgłoś
gargamel.z.rm klerobolszewia- czytac ND i sluchac RM ! 31.07.05, 20:45 Od polskich intelektualistow sie odp.. ! Odpowiedz Link Zgłoś
asienka32 Nie chce mi sie szukac, moze w wolnej chwili... 31.07.05, 20:41 Ja tez uwazam, ze wolnosc slowa powinna byc. Powinna byc rowniez kultura i praktyka dochodzenia z powodztwa cywilnego odszkodowac w przypadku naduzycia tejze wolnosci. Ps. kropekuk jak przystalo na brytyjczyka testuje to w warunkach polskich :))))) Niestey nie sadze abym na forum doczekala finalu.... Odpowiedz Link Zgłoś