03.08.05, 23:53
na jakiej zasadzietutułami profesora posłuygują się państwo kaczyńścy.
czy są profesorami od rady państwa bądz prezydenta, czy też profesorami bo
gdzieś tam w jakieś uczelny prowadzili zajęcia?
wzk do pani nauczycielki w liceum mówiliśmy pani profesor.
Obserwuj wątek
    • mmkkll Lech jest dr hab. ze stanowiskiem profesora na 03.08.05, 23:55
      UKSW, a Jarosław jest doktorem. Tyle wiem.
      • t324911 Re: Lech jest dr hab. ze stanowiskiem profesora n 03.08.05, 23:56
        A dla odroznienia prezio jest magistrem a przynajmniej wydaje mu sie ze jest .
        • dupekzoledny Re: Lech jest dr hab. ze stanowiskiem profesora n 04.08.05, 00:00
          wię o tyo mi biega bo nie jestem w temaci. czy ten prof.jest taki sam jak
          mgr.stolzman.albo te ks.prof.-bo uczy w seminrium. fajne to ks.prof.i z jakim
          namaszczeniem wypowiadane.
          • logo.vlad Re: Lech jest dr hab. ze stanowiskiem profesora n 04.08.05, 00:15
            Trochę bardziej niż Kwachu magistrem. Tytułu nie ma, stanowisko ma. I dopóki
            będzie zaznaczał że ten jego prof. jest uczelniany, a nie pełnoprawny, to
            wszystko OK.
        • panna_x tiaaa 04.08.05, 00:34
          walesa byl elekrykiem a jaruzelski generalem.
      • james_bond007 Re: Lech jest dr hab. ze stanowiskiem profesora n 04.08.05, 00:00
        Jestes pewien, ze jeszcze jest profesorem uniwersyteckim?
        • dupekzoledny Re: Lech jest dr hab. ze stanowiskiem profesora n 04.08.05, 00:02
          to chyba szyszkowska jest ważniejsza od kurdupli bo oma chyba prezydencki
          profesor.
      • henryk.log ze kurdupel jest dr hab. ze stanowiskiem profesora 04.08.05, 00:09
        na UKSW, a kurdupel jest doktorem. Też wiem(chyba) :-)
        • dupekzoledny Re: ze kurdupel jest dr hab. ze stanowiskiem prof 04.08.05, 00:22
          coś o maturze jarosława. w roku 1993 byłem na spotkaniu koleżenskim liceum
          39/dewulot/.szkoła wydała w fformie książeczki spis absolwentów. i cóż my
          prosze wycieczki tam widzim.matura rok1967,klasa 11a.figuruje jakiś jarosław
          kaczyński.toż to moj klasa. pytam chłopaków,nikt nie pamięta takiego kolegi.
          skąd on się tam wziął? jako ekstern?cholera wie.
          • dupekzoledny Re: ze kurdupel jest dr hab. ze stanowiskiem prof 04.08.05, 00:28
            a tak poza tym chyba śmieszne jest tytułowanie takiego nauczyciela
            akdaemickiego profesorem.niech studenci do niego tak mówią,ale w sprawach
            pozauczelnianych jest to bzdurna tytułomania.
    • adalberto3 Lech jest prawnikiem dr hab., krótko gościnnie .. 04.08.05, 00:28
      ..wykładał na wyższej uczelni. I to wszystko. Obecnie jako prezydent stolicy
      nie jest już żadnym profesorem. Przy okazji przypomina się sprawa profesury
      Władysława Bartoszewskiego. W drugiej połowie lat 80-tych otrzymał stanowisko
      profesora gościnnego na uczelni w Niemczech. W rzeczywistości nie ma doktoratu -
      wykładając w Lublinie na KUL-u nie miał prawa egzaminowania studentów.
      • dupekzoledny Re: Lech jest prawnikiem dr hab., krótko gościnni 04.08.05, 00:33
        co do bartoszewskiego też zgoda. choć po przeczytaniu jego książek w temacie
        okupacji muszę stwierdzić że jego wiedza w temacie jest PRZEOGROMNA. co do
        politycznych spraw mam duże wątpliwości.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka