zib11 24.08.05, 14:17 Ha,ha,ha, toż to chyba cały jej "elektorat".Rozumiem że "rodzina" cimoszewicza puściła listy po urzędach,a jak udało się w tym przypadku wyłowić z milionów cały elektorat to zastanawiające. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
m635 Henryka na Prezydenta... okrakiem. 24.08.05, 15:12 Tylko kogo spotka to niewątpliwe szczęście? Odpowiedz Link Zgłoś
listawildsteina Bochniaż i tak nie zdąbędzie wiecej niż 3% 24.08.05, 14:30 lepiej niech się wycofa i przerzuci poparcie na Cimoszewicza, tak byłoby lepiej Odpowiedz Link Zgłoś
indris Optymistyczna hipoteza 24.08.05, 14:33 Mechanizm zbierania podpisów jest taki, że zdarza się, że kandydat dostaje MNIEJ głosów, nioz miał podpisów z poparciem. Tak było np. z Bublem w roku 1995. Odpowiedz Link Zgłoś
galba Zamilczeć na śmierć? 24.08.05, 14:35 "Dotychczas Komisja zarejestrowała jako kandydatów na prezydenta: Macieja Giertycha, Stanisława Tymińskiego, Zbigniewa Religę i Liwiusza Ilasza. Podpisy osób popierających ich kandydatury złożyli też - oprócz Cimoszewicza - Marek Borowski, Leszek Bubel, Jarosław Kalinowski, Andrzej Lepper i Daniel Podrzycki." Kilka dni temu 180 tys. podpisów złożył Korwin-Mikke. Odpowiedz Link Zgłoś
mrp0 Re: Podpisy poparcia dla Bochniarz w PKW 24.08.05, 14:38 Nie bież się za pisanie komentarzy jeżeli nawet nie wiesz o czym piszesz .Jaki jest w twoim gąbczastym mózgu związek P. Cimoszewicza i P. Bochniarz Odpowiedz Link Zgłoś
zib11 Re: Podpisy poparcia dla Bochniarz w PKW 24.08.05, 14:47 No cóż,u jednych móżg to organ delikatny,u innych(co doskonale prezentujesz)to kawałek betonu,gdy zaś chodzi o zwiazki między bochniarz a cimoszewiczem to są oczywiste,podobnie jak pomiędzy zlodzieami z sld i pedecją.Szkoda jednak czasu aby tłumaczyć to tłumokom. Odpowiedz Link Zgłoś
luci-c Re: Podpisy poparcia dla Bochniarz w PKW 24.08.05, 14:41 Zbieranie podpisó swiadczy o sprawności organizacyjnej partii. Brawo PD. Odpowiedz Link Zgłoś
maciej48 Bój to ich o 3% i zwrot kasy 24.08.05, 15:44 oraz utrzymanie z naszych pieniędzy przez 4 lata / jak przekroczą 3% to mają ustawowo/ i oto tylko w tej PDeckiej chucpie idzie,a artyskta Nechrebecka znowu będzie łkała do kamery :"jaki to my mamy głupi Naród" jak to zrobiła gdy Tadzio Gnuśny przegrał z Kanadyjczykiem /obecnym - wtedy Peruwiańczyk/, ale była młodsza to i z resztkami urody,teraz jej TV nie zobaczy bo pudło już stare. Odpowiedz Link Zgłoś
indris Czy się nie pomyliłeś ? 24.08.05, 15:51 3% to jest próg uprawniający do zwrotu kosztów dla partii w wyborach do Sejmu. To wiem na pewno, bo w programie Forum prowadzący wielokrotnie wyjaśniał, co tam robi przedstawiciel UW, której nie ma w Sejmie. Ale o zwrocie kosztów kampanii prezydenckiej nie słyszałem. Odpowiedz Link Zgłoś
maciej48 partia co nie ma kandydata prezydenckiego 24.08.05, 16:05 nie liczy się wcale w wyborach, raz to UW zrobiła i wyleciała z Sejmu, Pani B. startuje wyłącznie po to by mieli jakąkolwiek szansę na załapanie się na 3% jako superpartia PD i to miałem na myśli, kandydaci na Prezydenta bulą z własnej lub cudzej i bujają się jak się da. Odpowiedz Link Zgłoś
pernambuco1 Re: Podpisy poparcia dla Bochniarz w PKW 24.08.05, 16:06 A ja mam przeczucie, że Bochniarz będzie czarnym koniem tych wyborów. Jeśli porównywać programy i treść wypowiedzi kandydatów, to prezentuje się ona naprawdę nieźle. Wiele będzie zależało od ostatnich tygodni. Odpowiedz Link Zgłoś
zib11 Re: Podpisy poparcia dla Bochniarz w PKW 24.08.05, 16:35 Raczej czarną szkapą i to w pernambuco. Odpowiedz Link Zgłoś
maciej48 przeczucie to mia łp.Engel 24.08.05, 16:35 jak opowiadał o szansach Wisły, a w Prenambuko to może i p. Bochniarz miała by szansę na zostania Miss kraju, takie to już to premnambuko jest. Odpowiedz Link Zgłoś
unamatita Re: Podpisy poparcia dla Bochniarz w PKW 24.08.05, 16:52 Szofer postawił chyba na złą szkapę. Coż jak zawodowy szofer zna się tylko na koniach mechanicznych:)) u. Odpowiedz Link Zgłoś