Dodaj do ulubionych

Marek Kotański - hańba Gazety Wyborczej

IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 28.08.02, 22:24
Drodzy redaktorzy...mogliście sobie darować ten komentarz: "W tłumie można
było też zauważyć zataczających się czynnych narkomanów."
Nie zauważyliście, że Marka żegnali nie tylko rządowcy, ale także
homoseksualiści...pal was licho...ale szukać sensacji na pogrzebie wielkiego
człowieka...to hańba i wstyd.
Obserwuj wątek
    • Gość: diabeł zataczjący sie narkomani IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 28.08.02, 22:33
      Gość portalu: Technites napisał(a):

> Drodzy redaktorzy...mogliście sobie darować ten komentarz: "W tłumie można
      > było też zauważyć zataczających się czynnych narkomanów."
      > Nie zauważyliście, że Marka żegnali nie tylko rządowcy, ale także
      > homoseksualiści...pal was licho...ale szukać sensacji na pogrzebie wielkiego
      > człowieka...to hańba i wstyd.

tak piszą ludzie , ktorzy szerzą glupia propagande narkomańską.
      narkoman tzw "czynny " wcale nie musi sie zataczać!
      to idiotyzm@!
      • Gość: zka Re: zataczjący sie narkomani IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 29.08.02, 11:38
        po artykul ent. Kotańskiego w Dużym Formacie mam wrażenie, że w jakiś sposób p.
        Kotański naraził się Wyborczej bo obsmarowała go jeszcze przed pogrzebem
        • Gość: Buc Re: zataczjący sie narkomani IP: *.klobuck.sdi.tpnet.pl 29.08.02, 12:25
          Gość portalu: zka napisał(a):

> po artykul ent. Kotańskiego w Dużym Formacie mam wrażenie, że w jakiś sposób
          p.
          >
          > Kotański naraził się Wyborczej bo obsmarowała go jeszcze przed pogrz

Mnie się wydaje, że w "wyborczej" pracują ludzie pozbawieni nawyków
          elementarnej kindersztuby. Niestety, oni nie wiedzą, co nie można a co można. I
          ktoś tego nie nadzoruje, bo też zdaje się ma zwichnięcie - nie wie, co można a
          co nie można.
          I tak sobie myślę - kiedy czytam "wyborczą" - że pracują tam ludzie, którzy
          jedynie wiedzą to: kiedy wolna i ostrożna, wtedy można, co nie można.

A tak w ogóle - moja żona kupuje "wyborczą" w piątek, bo taką podjeliśmy
          uchwałę rodzinną. Ale zanim weźmiemy się do przeglądania, wycinamy nożyczkami
          felieton Federowicza. I kremujemy go nad palnikiem gazowym. Reszta nadaje się
          do użycia.
          • jaceq Re: zataczjący sie narkomani 29.08.02, 19:37
            Gość portalu: Buc napisał(a):

> Ale zanim weźmiemy się do przeglądania, wycinamy nożyczkami
            > felieton Federowicza. I kremujemy go nad palnikiem gazowym. Reszta nadaje się
            > do użycia.

B. mi się ten pomysł podoba, więc go piracko skopiuję bez tantiemów.

Czasy "60 min/godz." dawno, niestety minęły.
          • Gość: f Re: zataczjący sie narkomani IP: *.tarnobrzeg.cvx.ppp.tpnet.pl 29.08.02, 20:41

> Gość portalu: zka napisał(a):
            >
            > > po artykul ent. Kotańskiego w Dużym Formacie mam wrażenie, że w jakiś spos
            > ób
            > p.
            > >
            > > Kotański naraził się Wyborczej bo obsmarowała go jeszcze przed pogrz
            >
            > Mnie się wydaje, że w "wyborczej" pracują ludzie pozbawieni nawyków
            > elementarnej kindersztuby. Niestety, oni nie wiedzą, co nie można a co można.
            I
            >
            > ktoś tego nie nadzoruje, bo też zdaje się ma zwichnięcie - nie wie, co można
            a
            > co nie można.
            > I tak sobie myślę - kiedy czytam "wyborczą" - że pracują tam ludzie, którzy
            > jedynie wiedzą to: kiedy wolna i ostrożna, wtedy można, co nie można.
            >
            > A tak w ogóle - moja żona kupuje "wyborczą" w piątek, bo taką podjeliśmy
            > uchwałę rodzinną. Ale zanim weźmiemy się do przeglądania, wycinamy nożyczkami
            > do użycia.
          • Gość: f Re: zataczjący sie narkomani IP: *.tarnobrzeg.cvx.ppp.tpnet.pl 29.08.02, 20:43

> Gość portalu: zka napisał(a):
            >
            > > po artykul ent. Kotańskiego w Dużym Formacie mam wrażenie, że w jakiś spos
            > ób
            > p.
            > >
            > > Kotański naraził się Wyborczej bo obsmarowała go jeszcze przed pogrz
            >
            > Mnie się wydaje, że w "wyborczej" pracują ludzie pozbawieni nawyków
            > elementarnej kindersztuby. Niestety, oni nie wiedzą, co nie można a co można.

Masochiści ciąć taką BIBLIE i to chamskimi nozyczkami-no-no...I
            >
            > ktoś tego nie nadzoruje, bo też zdaje się ma zwichnięcie - nie wie, co można
            a
            > co nie można.
            > I tak sobie myślę - kiedy czytam "wyborczą" - że pracują tam ludzie, którzy
            > jedynie wiedzą to: kiedy wolna i ostrożna, wtedy można, co nie można.
            >
            > A tak w ogóle - moja żona kupuje "wyborczą" w piątek, bo taką podjeliśmy
            > uchwałę rodzinną. Ale zanim weźmiemy się do przeglądania, wycinamy nożyczkami
            > do użycia.
        • Gość: Mal Re: zataczjący sie narkomani IP: *.bphpbk.pl 29.08.02, 15:09
          Kotański przeżył głębokie nawrócenie i od tamtej pory nie był już "bliski" GW.
          • Gość: Oszołom z RM Re: zataczjący sie narkomani IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 29.08.02, 15:40
            Dokładnie! w rzeczy samej!! Ci zGW nigdy nie darowali panu Kotańskiego ze
            zmienił swó stosunek do kościoła (na plus) i do prezerwatyw (na
            minus)...Kotański pomagał tym którzy stali się ofiarami wyznawanje przez GW
            róbta co chceta a więc naromanów oraz eksperymentów gospodarczych towarzysza
            Balcerowicza..czyli bezdomnych...
            • Gość: Prezes Re: zataczjący sie narkomani IP: *.ces.clemson.edu 29.08.02, 16:18
              Gość portalu: Oszołom z RM napisał(a):

> Dokładnie! w rzeczy samej!! Ci zGW nigdy nie darowali
              panu Kotańskiego ze
              > zmienił swó stosunek do kościoła (na plus) i do
              prezerwatyw (na
              > minus)...Kotański pomagał tym którzy stali się ofiarami
              wyznawanje przez GW
              > róbta co chceta a więc naromanów oraz eksperymentów
              gospodarczych towarzysza
              > Balcerowicza..czyli bezdomnych...

bezdomni byli w Polsce zawsze, za komuny tez
              To nie jest problem, ktory stworzyl Balcerowicz
      • Gość: AGOR Re: zataczjący sie narkomani IP: *.acn.waw.pl 29.08.02, 21:19
        Jako diabeł wiesz, że możesz tylko kłamać,
        więc nie spodziewaj się, że ktoś da wiarę
        twoim komentarzom
    • Gość: Oszołom z RM Re: Marek Kotański - hańba Gazety Wyborczej IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 29.08.02, 15:44
      Gość portalu: Technites napisał(a):

> Drodzy redaktorzy...mogliście sobie darować ten komentarz: "W tłumie można
      > było też zauważyć zataczających się czynnych narkomanów."
      > Nie zauważyliście, że Marka żegnali nie tylko rządowcy, ale także
      > homoseksualiści...pal was licho...ale szukać sensacji na pogrzebie wielkiego
      > człowieka...to hańba i wstyd.

- pedały też tam były? Pewnie michnikowcy ich tam nasłali by zrobić rozróbę na
      pogrzebie...na szczęście akcja spaliła na panewce..pan Kotański pomagał
      normalnym ludziom którzy strali się ofiarami eksperymentów gospodarczych a nie
      zbokolom...nie słyszałem by MONAR był azylem dla ciot
      • Gość: brzytwa Re: Marek Kotański - hańba Gazety Wyborczej IP: *.pcz.czest.pl 29.08.02, 16:20
        Gość portalu: Oszołom z RM napisał(a):

> - pedały też tam były? Pewnie michnikowcy ich tam nasłali by zrobić rozróbę
        na

Byc moze. Pederasci wykorzystuja kazda okazje dla swojej propagandy.
        • jaceq Re: Marek Kotański - hańba Gazety Wyborczej 29.08.02, 19:41
          Gość portalu: brzytwa napisał(a):

> Byc moze. Pederasci wykorzystuja kazda okazje dla swojej propagandy.

Prawdopodobnie brzytwa jest zakamuflowanym agentem cyklistów.
    • Gość: polishAM Re: Marek Kotański - hańba Gazety Wyborczej IP: *.nas40.philadelphia1.pa.us.da.qwest.net 08.09.02, 00:37
      Kotanski byl uczciwym czlowiekiem, ktory pomagal ludziom w beznadziejnej
      sytuacji. Dawal im nadzieje. Wyborcza to gazeta cynicznych mordercow narodu
      polskiego wiec dla tej zydowskiej propagandy smierc Kotanskiego musiala byc
      okazja do niezlej uczty.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka