Dodaj do ulubionych

"Profesorek" rozbiegane oczka ....

28.08.05, 15:42
odkrył prze Polakami głeboko skrywaną tajemnicę !!! Ta tajemnica to :
spisek pułkownków!!!!! przeciwko Carexowi !!!!! Wyznawca spiskowej teorii,
dziejów, profesorek rozbiegane oczka, przyjaciel a jakże niejakiego Au.., Au.
Millera ( szefa bezpieczeństwa RSHA) z partii profesorka, o nazwie unia
pracy, postanowił ten spisek agentów ujawnić , zadając publiocznie aż 20
pytań !!!! oczywiście pytania nie skierował do Carexa , który to
perfekcjonistą jest ale perfecyjnie się pomylił pod przysięgą tylko 4
razy !!!,ale do spiskujacego pułkownika ! To się w naszym języku nazywa
odwracanie kota ogonem, marne bo marne ale zawsze !
Obserwuj wątek
    • mmkkll Powiem więcej, 28.08.05, 15:48
      Ten spisek jest spiskiem nie tylko przeciw Carexowi i nie tylko pułkowników, ale
      jest spiskiem jakiejś tajemniczej grupy, która od 2001 postanowiła pokazać w
      skrzywionym zwierciadle i obrzydzić działania SLD, które, jak wiadomo, chce dla
      Polski dobrze i wyłącznie dobrze Polsce czyni.
      Sprawę odgadnięcia tego, kto należy do spisku pozostawiam wolontariuszom.
      • 9111951u Re: Powiem więcej, 28.08.05, 15:58
        No to biedaczysko rozbiegane oczka musi się strzec bo może skonczyć w
        rynsztoku !
        • kropekuk Kto wie cokolwiek o N. jako historyku? 28.08.05, 16:00

• 9111951u Re: Kto wie cokolwiek o N. jako historyku? 28.08.05, 16:05
            Ruch Patriotyczny to numer 1 !!!!!!
            Zawsze to mówiłem !!!
            Ale może to spisek pułkowników ?
          • mmkkll Wiem niewiele. 28.08.05, 16:10
            Zajmuje się zawodowo II RP. Byłem kiedyś na jego otwartym wykładzie i o
            Piłsudskim opowiadał całkiem ciekawie.
            Ale jego działalność polityczną oceniam negatywnie, szczególnie w ostatnim okresie.
            • 9111951u Re: Wiem niewiele. 28.08.05, 16:17
              No , zebyś tak poniewierał szefa fundacji Kelles-Krausa?? , no popatrz, przecie
              te rozbiegane oczęta to od odwracania kota ogonem i spisków ma, a nie z
              historii !
              • mmkkll Re: Wiem niewiele. 28.08.05, 16:20
                Ale co ma do tego S.Wiatr?
                Może oprócz tego, że pewnie znają się z Nałęczem przez Klub Krakowskiego
                Przedmieścia i sztab WC.
                • mmkkll Pomyłka (chyba). 28.08.05, 16:21
                  Nie wiem za wiele o tej fundacji, ale chyba Wiatr nie jest jej szefem.
                  Możesz napisać coś więcej?
                  • 9111951u Re: Pomyłka (chyba). 28.08.05, 16:31
                    No to taka fundacja co wzięła pozyczkę i pono ją spłaciła !
                    • mmkkll Re: Pomyłka (chyba). 28.08.05, 16:38
                      Czyżby w I połowie lat 90?
            • kropekuk II RP mowisz? Spadek po Jablonskim? A serio: 28.08.05, 16:35
              szkoda, ze na pamietnej paradzie nie wyglosil wykladu dla Wszypolskiej o
              DMOWSKIM i jego niestandardowych preferencjach erotycznych;)
              • mmkkll Re: II RP mowisz? Spadek po Jablonskim? A serio: 28.08.05, 16:38
                > DMOWSKIM i jego niestandardowych preferencjach erotycznych;)

No właśnie nie jest to do końca wyjaśnione. Założyłem jakiś czas temu wątek i
                dokładnej odpowiedzi się nie doczekałem.
                Ale o podejrzeniach mógł wspomnieć.
                • 9111951u Re: II RP mowisz? Spadek po Jablonskim? A serio: 28.08.05, 16:40
                  panie mmkkll, a te rozbiegane oczka ci nie wystarczą ?
                  • mmkkll Re: II RP mowisz? Spadek po Jablonskim? A serio: 28.08.05, 16:42
                    Oczywiście, że wystarczą.
                    Nałęcza jako historyka nie znam dokładnie(powiedziałem tylko to co wiem).
                    A jego działalność polityczną(szczególnie ostatnią) mam za polityczną prostytucję.
                    Powtórzę jeszcze raz, że czekam na jego przejście do SO.
                    • 9111951u Re: II RP mowisz? Spadek po Jablonskim? A serio: 28.08.05, 16:56
                      otóz tumanowi nie wystarcza to co widzi, musi mu jeszcze ktoś to napisać ,
                      czego jesteś najlepszym przykładem, na przykładzie rozbieganych ocząt
                      niejakiego szefa komitetu carexa !
                      • mmkkll Re: II RP mowisz? Spadek po Jablonskim? A serio: 28.08.05, 16:58
                        Wyjaśnij dokładniej i wytłumacz swe podejrzenia o "tumaństwo".
                        • 9111951u Re: II RP mowisz? Spadek po Jablonskim? A serio: 28.08.05, 17:02
                          ależ to bardzo proste , otóz jak zapodała niejaka wybiórcza , Polacy to
                          funkcjonalni analfabeci, co to nie rozumieją tego co czytają !! a ty jesteś
                          najlepszym tego przkładem !
                          • mmkkll Re: II RP mowisz? Spadek po Jablonskim? A serio: 28.08.05, 17:05
                            Jak się porusza kilka tematów w 1 zdaniu(nerwowość?), to i potem ludziom ciężko
                            to zrozumieć...
                            A wytłumacz może prostemu funkcjonalnemu analfabecie, czego on nie rozumie.
                            Chodzi o działalność naukową Nałęcza?
                            • 9111951u Re: II RP mowisz? Spadek po Jablonskim? A serio: 28.08.05, 17:11
                              jak mozna funkcjonalnemu wytłumaczyć, skoro jak zapodała wybiórcza, Polak
                              czytać?, czyta , ale nie rozumie co czyta !
                              • mmkkll Re: II RP mowisz? Spadek po Jablonskim? A serio: 28.08.05, 17:12
                                Pomyliłeś chyba osoby, jeśli chodzi o codzienny czytanie GW i wiarę w to, co tam
                                piszą.
                                • 9111951u Re: II RP mowisz? Spadek po Jablonskim? A serio: 28.08.05, 17:20
                                  oczywiste, ze osób nie pomyliłem, ja zrozumiałem to co przecztałem w
                                  przeciwieństwie do ciebie !
                                  • mmkkll Re: II RP mowisz? Spadek po Jablonskim? A serio: 28.08.05, 17:25
                                    Co przeczytałeś? Nie mylą ci się wątki?

Poza tym, pisałem o innym temacie niż pierwszy post(ta ilość wykrzykników
                                    rzeczywiście świadczy o nadmiernej nerwowości). Nie można?
                                    • 9111951u Re: II RP mowisz? Spadek po Jablonskim? A serio: 29.08.05, 11:00
                                      !!!!!!!
                                      to go denerwuje
                  • kropekuk A talent aktorek oceniasz po ich piersiach czy 28.08.05, 16:43
                    tyleczkach? Przestan sie tu kompromitowac: fanatyzm przy braku wiedzy to
                    najgorsze, co czlowieka w polityce moze spotkac. Bolszewik sie znalazl!
                • kropekuk "Podejrzeniach"? Chyba uzyles niewlasciwego slowa. 28.08.05, 16:41
                  I - jakby nie bylo - Dmowski tym nikomu krzywdy nie wyrzadzil, o alimenty nikt
                  go przeciez nie skarzyl;)
                  • mmkkll "Podejrzeniach"/"domysłach" 28.08.05, 16:43
                    A może był bi?
                    Skoro poróżnił się podobno z Piłsudskim o jedną kobietę.
                    • kropekuk Pytanie nie na temat: spytalem dzis, CZEMU 28.08.05, 16:58
                      Romaszewski nie zostal przez nikogo wysuniety na prezydenta RP - wg. tego, co o
                      nim wiem, bylby tej funkcji nadzwyczaj godny. I nikt jakos nie podchwycil tego
                      tematu. Nie wiesz, co tu jest grane z panem R.?
                      • mmkkll Re: Pytanie nie na temat: spytalem dzis, CZEMU 28.08.05, 17:01
                        Nie wiem. Może nie chciał, a może liderzy większych partii mieli własne pomysły.
                        Poza tym, to lewicowiec(sam o tym mówi), z tym że "pobożny".
                        • kropekuk To jest socjalista czy moze chadek? Ale czysty. 28.08.05, 17:57
                          Wyksztalcenie, OK prezencja, spoza ukladow - wstydu by napewno Polsce nie
                          przyniosl, a i Polakow nie skrzywdzil.
                          • 9111951u Re: To jest socjalista czy moze chadek? Ale czy 29.08.05, 15:55
                            tylko te rozbiegane oczka !
    • buffalo_bill "Skunks" coś znowu wysmrodził??? 28.08.05, 16:08
      Jakąś nową teorię? Poczekajmy parę miesięcy - sam
      ją obali. Jak już zdradzi WuCeta i zostanie rzecznikiem
      Kalinowskiego, Religi, czy jeszcze kogoś innego.
      • 9111951u Re: "Skunks" coś znowu wysmrodził??? 28.08.05, 16:12
        No coś ty ,Au.. , Au ..., chciałem powiedzieć,k Miller z tej samej unii pracy
        szefem gangsterów co to napadli na carexa i przebili go szpilą jak nadmuchany
        balon ! Teraz rozbiegane oczęta wpatrzone w krwawiące serce Jolki bankrutki
        jest !
        • buffalo_bill Za to Leszek Miller znał "Skunksa" dobrze 28.08.05, 16:21
          L.M.: "Zmienił tyle ugrupowań, tyle osób zdradził. Mówiłem
          Borowskiemu, jeszcze jak ze sobą rozmawialiśmy: Nałęcz, Nałęcz
          będzie pierwszy, który cię zdradzi."
          Jak zdrdzi za miesiąc czy dwa WuCeta to się Jola chyba wykrwai
          na śmierć.
    • 9111951u Re: "Profesorek" rozbiegane oczka .... 28.08.05, 16:10
      A serce krwawi oczywiście Jolce, co to jej gumę carexa taka przykrość spotkała,
      ze pekła podczas tej roboty !
      I , zaś nadyma się i udaje, ze też balonem może zostać i poprzeć carexa !

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka