Dodaj do ulubionych

Do prawicowych siepaczy

01.09.05, 22:17
Przestańcie w końcu atakować Cimoszkę z taką zajadłością, to tylko może
przysporzyć mu wyborców zniesmaczonych brudną kampanią. Osobiście popieeram
Tuska, ale gdy widzę te zajadłe, ezkrytyczne paszkiwle zakompleksionych
aparatczyków to szlag mnie trafia. Wbijcie sobie do pustych czaszek że:
- WC i Tusk walczą o podobny elektorat światopoglądowy, jedyna różnica to
nastawienie gospodarcze
-WC czaruje wyborców bezpartyjnością oraz deklaruje że nie interesuje go
brudna kampania. Im większa polaryzacja tym większe dla niego poparcie
-% niezdecydowanych jest na tyle wysoki że zaostrzenie kampani doprowadzi do
tego że szala sę przesunie na kandydata bardziej umiarkowanego...nie znaczy
to że dla Tuska. Wyborca będzię rozómował w ten sposob: Kaczyński jest
radykałem więc wybiorę przeciwieństwo czyli WC.
-Tuskowi odpowiada przeciągnięcie dyskusji na sprawy gospodarcze, bo TYM
GŁÓWNIE się różni od WCta a to nie tworzy podziału na lini komunista-ideolog
vs prawicowy oszołom. Taki podział sprzyja WCtowi i kaczorowi
Zastanówcię się przez chwilę, bo czasami "popierając" Tuska robicie mu krzywdę
Obserwuj wątek
    • ratatatam qr...a jak to dobrze ze ja tuska nie popieram :D 01.09.05, 22:18
    • darecky111 do lewicowego oszoloma 01.09.05, 22:19
      Tja, i co jeszcze napiszesz ciekawego?
    • asienka32 Przysparzamy popularności Cimoszce hmmm 01.09.05, 22:20
      2 miesiące temu miał 32 proc. a dziś 18 proc.

A więc... siepajmy dalej na FK :))))
      • douglasmclloyd Re: Przysparzamy popularności Cimoszce hmmm 01.09.05, 22:21
        asienka32 napisała:

> 2 miesiące temu miał 32 proc. a dziś 18 proc.
        >
        > A więc... siepajmy dalej na FK :))))

Tez bym posiepal ale nie mam siepacza :)
        • asienka32 Mogę Ci pożyczyć swojego :) 01.09.05, 22:21

• douglasmclloyd Swietnie 01.09.05, 22:30
            Kiedy moge zaczynac?
            • asienka32 Od zaraz słonko od zaraz 01.09.05, 22:32
              wybory za pasem a Ty takie pytania zadajesz :)
              • douglasmclloyd Re: Od zaraz słonko od zaraz 01.09.05, 22:36
                asienka32 napisała:

> wybory za pasem a Ty takie pytania zadajesz :)

Ok, dawaj tego siepacza.
                • asienka32 Siepacz jest Twój przez 2 tygodnie :))) 01.09.05, 22:39
                  wierzymy w Ciebie.
                  • douglasmclloyd No to zatańczmy siepanego! (n/t) 02.09.05, 04:46
      • ratatatam gdyby od siepania na FK 01.09.05, 22:21
        moglo byc co pozytecznego w realu ... swiat od jutra bylby inny :D
        • ratatatam chyba od "siepaczenia" a nie "siepania" ? 01.09.05, 22:24
          • asienka32 Od siepaczenia można się tylko opluć :) 01.09.05, 22:25
            siepanie jest ok :)
            • ratatatam od sie patrzenia ( czyli - patrzenia sie ) 01.09.05, 22:30
              nie?
              • asienka32 To zależy na kogo siepaczysz :) 01.09.05, 22:32

• ratatatam ja mam tylko 5 programow w TV :[ 01.09.05, 22:36
      • ubekkubek A Borowski się już nie liczy? 01.09.05, 22:24
        Żeby tylko miał kto pokierować jego kampanią.
        www.sdpl.org.pl/informacje.php?id=162
      • jethrox Poczekaj na sondaże po postawieniu zarzutów przez 01.09.05, 23:03
        prokuratora.
        Wtedy Cimoszewicz zyska.
    • t-800 Re: Do prawicowych siepaczy 01.09.05, 22:21
      "A może byś wrócił do Piotrka Urbankowskigo, to jest świetny koleś, pracowity i
      lojalny. Lubię go i cenię. Precz z siepactwem. Chwała nam i naszym kolegom.
      Ch... precz!"

www.rzeczpospolita.pl/gazeta/wydanie_030530/kraj/kraj_a_6.html
      • godott Re: Do prawicowych siepaczy 01.09.05, 22:24
        akurat tego gościa i to środowisko znam. Oni tak mówili na Rokitę gdy
        przesłuchiwał Czarzastego, Rokita siepacz było wtedy.... Tow ordynacka
        • darecky111 Witamy wolontariat z Ordynackiej!!!!!! 01.09.05, 22:27
          Kolejne zastepy woluntariuszy Cimoszki padaja w boju, wiec do boju staja
          towarzysze z Ordynackiej.
          • godott Re: Witamy wolontariat z Ordynackiej!!!!!! 01.09.05, 22:30
            zastanów się co piszesz. Albo milcz
            • darecky111 Re: Witamy wolontariat z Ordynackiej!!!!!! 01.09.05, 22:33
              Widze ze towarzysz marzy o cenzurze.
              • godott Re: Witamy wolontariat z Ordynackiej!!!!!! 01.09.05, 22:39
                znam = należe?? Semantyka Heglowska albo jeszcze lepiej pochodząca od jego
                ucznia? Kolego, miałem na myśli że nie trafiłeś z tą moją sympatią do
                Ordynackiej. Błędne wnioski
                • kropekuk Ja bym tu raczej wspomnial o Husserlu... 01.09.05, 23:09
                  "[1] In all the areas within which the spiritual life of humanity is at work,
                  the historical epoch wherein fate has placed us is an epoch of stupendous
                  happenings. Whatever previous generations cultivated by their toil and struggle
                  into a harmonious whole, in every sphere of culture, whatever enduring style
                  was deemed established as method and norm, is once more in flux and now seeks
                  new forms whereby reason, as yet unsatisfied, may develop more freely: in
                  politics, in economic life, in technics, in the fine arts, and--by no means
                  least of all--in the sciences. In a few decades of reconstruction, even the
                  mathematical natural sciences, the ancient archetypes of theoretical
                  perfection, have changed habit completely!" (E. Husserl, Inaugural Lecture at
                  Freiburg im Breisgau)

Nic tak poboznej bolszewii na forum nie odstrasza, jak cytaty z Myslicieli;)
                  • nielubiegazety2 Re: Ja bym tu raczej wspomnial o Husserlu... 01.09.05, 23:57
                    Ostrasza ja widzi, że ze skanu nie wycina się numeru przypisu.
                    Znasz konwencję o cybercrime.
                  • godott Re: Ja bym tu raczej wspomnial o Husserlu... 02.09.05, 11:27
                    now seeks
                    new forms whereby reason, as yet unsatisfied, might devlop more freely
                    to mnie sie podoba;)
            • kropekuk Dla tego tluka z PiSuaru ten kto nie popiera 01.09.05, 23:05
              Kaczek i ich POBOZNEJ BOLSZEWII musi byc z Ordynackiej . Coz, nie od dzisiaj
              wiadomo, ze BOLSZEWICKIE MOZDZKI POJMUJA TYLKO ZESTAWIENIA CZARNO-BIALE; "Kto
              nie z nami, ten "wrog klasowy" ;)
        • szpikulec1 Re: Do prawicowych siepaczy 01.09.05, 22:30
          godott napisał:

" akurat tego gościa i to środowisko znam."

To siepaj w swoim srodowisku,na co czekasz, jest co robic.

Major Bąbel
    • asienka32 I znów nowe słowo w języku polskim 01.09.05, 22:36
      siepaczyć :)
      • ratatatam nie chwalac sie , jam ci to wymyslil! 01.09.05, 22:37
        • asienka32 Widzisz... 5 kanałów w TV wyzwala kreatywne myślen 01.09.05, 22:38
          ie
          ja mam kilkaset na C+ i od dawna nic fajnego nie wymyśliłam :))))
        • darecky111 Biedny wolontariat Cimoszenki 01.09.05, 22:40
          Tak sie trudza i trudza, prawie jak stachanowcy a wodzowi notowania na ryj
          leca. Ciekawe co jeszcze wymysla?
          • ratatatam wymysla nieudana próbe zamachu 01.09.05, 22:42
            na WCeta - liczac ze lud sie ulituje nad rannym kaleka ...
            albo zaangazuja Jurka Owsiaka i wielka orkiestre swiatecznej pomocy
            • ratatatam wielka orkiestre swiatecznej pomocy! 01.09.05, 22:43
              po chwili zastanowienia stawiam na jurka owsiaka!
          • godott Re: Biedny wolontariat Cimoszenki 01.09.05, 22:42
            czy wy rozumiecie co napisałem???? Z mojego postu nie wynika uwielbienie dla
            WCeta tylko tłumaczę że nadgorliwość może przeszkadzac. Pustynia
            • ratatatam ja zrozumialem 01.09.05, 22:47
              ale twoje obawy sa calkowicie bezzasadne , mozesz byc spokojny , wyborow nie
              rozstrzygaja bywalcy tego forum - tylko zwykli , normalni, zdrowi ludzie ,
              korzy widza jak ten lider "lewicy" o wyjatkowo lewicowej wrazliwosci - z
              wyjatkowo lewicowym sprytem obraca setkami tysiecy zlotych i dolarow , gra na
              gieldzie , inwestuje, sprzedaje, kupuje, kreci , oszukuje , tam nie wypeklni
              oswiadczenia majatkowege, tu nie zaplaci podatku , itd, itp... - to zupelnie
              wystarczy ...
              • douglasmclloyd Re: ja zrozumialem 01.09.05, 22:49
                ratatatam napisał:

> ale twoje obawy sa calkowicie bezzasadne , mozesz byc spokojny , wyborow nie
                > rozstrzygaja bywalcy tego forum - tylko zwykli , normalni, zdrowi ludzie ,
                > korzy widza jak ten lider "lewicy" o wyjatkowo lewicowej wrazliwosci - z
                > wyjatkowo lewicowym sprytem obraca setkami tysiecy zlotych i dolarow , gra
                na
                > gieldzie , inwestuje, sprzedaje, kupuje, kreci , oszukuje , tam nie wypeklni
                > oswiadczenia majatkowege, tu nie zaplaci podatku , itd, itp... - to zupelnie
                > wystarczy ...

Niestety niektorych to uwiedzie. On taki zaradny jest. Czlowiek sukcesu, panie.
                • ratatatam nie daje mu wiecej niz 15 % to jest max 01.09.05, 22:52
                  i to przy bardzo bardzo dobrych wiatrach - a pewnie jeszcze nizej biedaczyna
                  padnie
                  • douglasmclloyd Re: nie daje mu wiecej niz 15 % to jest max 02.09.05, 04:46
                    ratatatam napisał:

> i to przy bardzo bardzo dobrych wiatrach - a pewnie jeszcze nizej biedaczyna
                    > padnie

Oby twoje słowa były prorocze.
          • jethrox Obecnie notowania CIMO są zblizone do Kaczora 01.09.05, 23:06
            A Tuska czeka wyjasnianie prokuratorowi sprawy Jaruckiej. Miodowicz to czlowiek
            Tuska.
            Obejrzymy wtedy sondaże.
            • kropekuk Miodowicz to CZLOWIEK ROKITY. Ty zupelnie nie 01.09.05, 23:19
              doceniasz tego ostatniego...JONASZA;)
    • godott DO SIEPACZY 01.09.05, 22:49
      Pisze teraz do tych nastawionych na przyjmowanie argumntów. Przeczytakcie
      jeszcze raz moj post, tylko wolno i dokladnie zebyscie sie nie zmeczyli.
      Usiądźcie, ochłońcie chwilę i dopiero wtedy si e zastanówcie. Czemu sprzyja
      polaryzowanie wyborców?
      O jaki elektorat walczy Tusk? Do kogo może ten elektorat przepłynąć? Kto jest
      na 3-cim miejscu i komu zależy na odebraniu głosów? O czyj elektorat WCet
      będzie walczył?
      • kropekuk Mow do nich jeszcze...Polak i po szkodzie GLUPI. 01.09.05, 23:18
        Masz racje: tylko PiSuarom sie oplaca plucie zarowno na Cimoszewicza, jak i
        puszczanie bakow w nos Tuska (a czym byla dyskusja o podatkach PO zawarciu
        koalicji, jesli nie takim bakiem etc). PiSuary moga zawsze wejsc w koalicje z
        LPRem czy nawet Lepperem, a z kim moze PO? I dlatego PO jest zakladnikiem
        kurdupli, ktorym - przy ich manii wielkosci i zadzy wladzy - nie moga sie
        podobac notowania Tuska. Moze tez macic i Rokita (nie mniej na wladze chory,
        jak i PiSuary), jak macil w kazdej partii, ktora nawiedzil. Bo, coz, Rokita
        zawsze moze przejsc do Kaczorow, dla niego taki zwrot nie pierwszyzna, ale KTO
        przyjmie Tuska? Frasyniuk? Bo juz napewno nie Mikke ;)
        • godott Re: Mow do nich jeszcze...Polak i po szkodzie GLU 01.09.05, 23:38
          zeby tylko PISuary sie nie przeliczyly. Obliczalem ostatnio wg sondazu Polityki
          ile moze miejsc dostac PO w sejnie. Z tych 33% i przy takim ukladzie (pis-27;
          LPR-7;SLD-10, samo-14) moze dostac kolo 42% miejsc a moze i wiecej. Zeby tylko
          sie nie okazalo ze PO bedzie sama rzadzic. Wtedy PISUARy sie rzeczywiscie
          w...a. A przy niskiej frekwencji..kto wie. A poza tym wysoki udzial PO daje jej
          mozliwosc obrotowa; kaczory musza i na to uwazac. mam na mysli LPR - pamietaam
          jak Paradowska ze 3 lata temu przeprowadzila wywiad z Giertychem w klubie pod
          Jasczurami i jaka byla zachwycona ze ten giertych to w sumie taki postepowy
          liberal. Moze po cichu gra na koalicje z PO; niby malo prawdopodobne ale to on
          na razie strzela w WCeta na chwale Tuska. Moze to teraz to tylko jego pozy i
          retoryka, cinicznie gra na wykolowanie Pisuarow. Mnie tam wszystko jedno z kim
          PO bedzie rzadzila, byle tylko realizowala swoj program gospodarczy czyli :
          deficyt do zera, obciecie administracji o 50%; redukcja podatkow,
          decentralizacja; no i zaladowanie kasy w sady
    • kosciol.masturbacji ale kaczynski to zlo dla POlski 01.09.05, 23:10

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka