tomek6665 08.09.05, 17:50 Tow Król i jego wataha doczekała się procesu Chamstwo tej gazety i oszczerstwa wylewające się z jej łamów doczekają się należytego mam nadzieję potraktowania Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kataryna.kataryna Re: Cimoszewicz skarży ubeckie WPROST 08.09.05, 17:52 tomek6665 napisał: > Tow Król i jego wataha doczekała się procesu Jeszcze się nie doczekała i pewnie się nie doczeka. Cimoszewicz obietnic sądowych nie ma zwyczaju spełniać. > Chamstwo tej gazety i oszczerstwa wylewające się z jej łamów doczekają się > należytego mam nadzieję potraktowania Odpowiedz Link Zgłoś
marc1951 Re: Cimoszewicz skarży ubeckie WPROST 08.09.05, 19:35 Ham Ham Idioci hamy ,WPROST KROL ,KANALIA,Cos ,jeszcze?????? Odpowiedz Link Zgłoś
waldek.kiepski Ale w 'Wprost' pracuje profesorek Nałęcz?! 08.09.05, 17:53 To on też jest ubek??? Odpowiedz Link Zgłoś
nnina13 Re: Ale w 'Wprost' pracuje profesorek Nałęcz?! 08.09.05, 17:58 Pisze dla nich ale nie pracuje w redakcji! Myślę, że Nałęcz nie ma dokładnych danych o powiązaniu Kaczyńskich z Wprost. Nie są aż takim idiotami aby właśnie jemu tym się chwalić! Odpowiedz Link Zgłoś
waldek.kiepski Nooo jak nie jak tak???!!! 08.09.05, 18:02 To jest 'Redakcja tygodnika', czy nie jest?! www.wprost.pl/kontakt/redakcja/ Jest profesorek? Jest! Tomasz Nałęcz jak byk!!! Odpowiedz Link Zgłoś
janbezziemi Operetka 08.09.05, 18:01 Nałęcz pisywał (moze dalej pisuje, nie wiem, bo nie czytam "Wprost" felietony, nie miał w tygodniku, jak mniemam, zadnego etatu. A sytuacja jest o tyle smieszna, ze naczelny "Wprost", niegdys towarzysz, Marek Król, był sekretarzem propagandy KC PZPR. Zadnego tam KW! Komitetu Centralnego partii! I on teraz włączył się teraz w kampanię antycimoszewiczowską? Zapomniał biedaczysko, ze już za jego "naczalstwa" w tyg. "Wprost" Leszek Miller został tam mianowany Człowiekiem Roku! Zrozumiec niektórych ludzi - to dopiero sztuka! Odpowiedz Link Zgłoś
porter11 Re: Operetka 08.09.05, 19:19 Wg. stopki redakcyjnej jest stałym felietonistą, a stali współpracownicy są wymienieni oddzielnie. Wygląda, że ma stały kontrakt. ----------------------------------------- Kibice piłki nożnej lubują sie w dobrych zespołach, nieważne skąd pochodzą. (c) bzyk7 Odpowiedz Link Zgłoś
pan.nikt Re: Cimoszewicz skarży ubeckie WPROST 08.09.05, 18:14 To Cimoszewicz chce donieśc na swojego partyjnego kolegę??? Oj sypie się nam PZPR. Odpowiedz Link Zgłoś
tomek6665 Re: ubecki Wprost wybral millera na czlowieka rok 08.09.05, 19:12 ale i KRZAKA rOKITE .. Odpowiedz Link Zgłoś
ziggy.s Tow. Cimoszewicz nikogo nie pozwie 08.09.05, 19:14 Towarzysz Cimoszewicz nikogo nie pozwie. BArdzo sie obawia ze prawda o ktoryms z jego licznych klamstw moglaby wyjsc na jaw. fakty.interia.pl/news?inf=664454 Ja w tej chwili was nie będę pozywał do sądu, ale moja rodzina, którą ośmieliliście się próbować zbezcześcić w jednym ze swoich tekstów, najprawdopodobniej w dniu dzisiejszym wniesie powództwo przeciwko waszej redakcji - zapowiedział. W sadzie ten towarzysz znajdzie sie dopiero po wyborach. NA swoim wlasnym procesie. Odpowiedz Link Zgłoś
aturek2005 Re: Cimoszewicz skarży ubeckie WPROST 08.09.05, 19:38 tomek6665 napisał: > Tow Król i jego wataha doczekała się procesu > Chamstwo tej gazety i oszczerstwa wylewające się z jej łamów doczekają się > należytego mam nadzieję potraktowania Oby sie doczekal. Tyle tylko, ze skarzy nie Cimoszewicz, ale jego rodzina. Tow. Krol popelnil blad - corka Cimoszewicza i jej maz to prawnicy i sa obywatelami USA. Wprost jest kolportowane takze w tamtym kraju wiec swobodnie moga go skarzyc przed amerykanskim sadem. Odpowiedz Link Zgłoś
ubekkubek Jak się Cimoszawicz rozpędzi to tatusia UBeka oskż 08.09.05, 19:45 Za to że go spłodził. Odpowiedz Link Zgłoś
aturek2005 Re: Jak się Cimoszawicz rozpędzi to tatusia UBeka 08.09.05, 19:48 ubekkubek napisał: > Za to że go spłodził. Gdyby nawet chcial, to cala prawica + ojciec Rydzyk stawiliby sie w sadzie aby bronic "zycie poczete". Juz widze ten szpaler moherowych beretow. Odpowiedz Link Zgłoś
gfy Re: Jak się Cimoszawicz rozpędzi to tatusia UBeka 08.09.05, 19:59 wyspij sie smierdzielu, a potem wracaj pod biurko Cimoszewicza Odpowiedz Link Zgłoś
aturek2005 Re: Jak się Cimoszawicz rozpędzi to tatusia UBeka 08.09.05, 20:05 gfy napisał: > wyspij sie smierdzielu, a potem wracaj pod biurko Cimoszewicza To byla Twoja oryginalna wypowiedz czy cytat z klasyka - Kaczynskiego? Odpowiedz Link Zgłoś
gfy Re: Cimoszewicz skarży ubeckie WPROST 08.09.05, 19:57 Tylko z jakim skutkiem, alfonsie Wybiorczej Odpowiedz Link Zgłoś
aturek2005 Re: Cimoszewicz skarży ubeckie WPROST 08.09.05, 20:00 gfy napisał: > Tylko z jakim skutkiem, alfonsie Wybiorczej Kazdy alfons ma dziwki pod soba. Twoj post jest pod moim.... wiec bierz sie do roboty. Odpowiedz Link Zgłoś
gfy Re: Cimoszewicz skarży ubeckie WPROST 08.09.05, 20:03 zrelaksuj pryncypala, pan pryncypal czeka, wracaj pod jego biurko Odpowiedz Link Zgłoś
aturek2005 Re: Cimoszewicz skarży ubeckie WPROST 08.09.05, 20:04 gfy napisał: > zrelaksuj pryncypala, pan pryncypal czeka, > wracaj pod jego biurko Od relaksowania (oralnie) pryncypala (mojego) mam Ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
gfy Re: Cimoszewicz skarży ubeckie WPROST 08.09.05, 20:07 niestety nie, uzyj wiernych towarzyszy, alfonsie WYBIORCZEJ Odpowiedz Link Zgłoś
aturek2005 Re: Cimoszewicz skarży ubeckie WPROST 08.09.05, 20:08 gfy napisał: > niestety nie, uzyj wiernych towarzyszy, alfonsie WYBIORCZEJ Zaden towarzysz nie bedzie wierny alfonsowi jak jego (czyli Ty) dziwka. Odpowiedz Link Zgłoś
gfy Re: Cimoszewicz skarży ubeckie WPROST 08.09.05, 20:10 c_a_l_u_j _ w _ d_u_p_e _ p_s_a _ j_a_k _ s_r_a EOT Odpowiedz Link Zgłoś
mariner4 Towarzysz przeciwko towarzyszowi! 08.09.05, 20:32 No i dobrze. Niech sie zagryzą, ku uciecze gawiedzi! Król Cimoszce oka nie wykole! A trzeba ich było wszystkich wytłuc. Jak robactwo! M. Odpowiedz Link Zgłoś