Dodaj do ulubionych

Córka Cimoszewicza skarży "Wprost"

• zib11 Dobre imię cimoszewicza???? 09.09.05, 15:07
      Ciekawe że ten tłumok nie zastanawial się nad "dobrym imieniem" wtedy gdy sam
      wmieszal swoją rodzinę we własne matactwa,przecież to on,aby wytlumaczyc się z
      przekrętow i nie musiec odpowiadać na pytanie za co dostal pieniądze na
      akcje,wymyslił historyjkę o pożyczce.
      Co do samej istoty "dobrego imienia" to nie wystarczy,aby je mieć,być
      wybieranym przez kolesi z mafii na rózne stanowiska,samo piastowanie urzędu nie
      ma nic wspolnego z opinią o czlowieku(choc w tym przypadku naduzyłem słowa
      czlowiek,powinno być pionier).
      • snajper55 Re: Dobre imię cimoszewicza???? 09.09.05, 15:42
        zib11 napisał:

> Ciekawe że ten tłumok nie zastanawial się nad "dobrym imieniem" wtedy gdy sam
        > wmieszal swoją rodzinę we własne matactwa,przecież to on,aby wytlumaczyc się
        > z przekrętow i nie musiec odpowiadać na pytanie za co dostal pieniądze na
        > akcje,wymyslił historyjkę o pożyczce.

Nie wymyślił żadnej bajki o pożyczce, bo to nie była żadna pożyczka. To były
        pieniądze jego córki i zięcia, o czym już pisał w 2001 roku.

S.
      • koko25 Re: Dobre imię cimoszewicza???? 09.09.05, 16:10
        jakbys kiedykolwiek kupował akcje to bys wiedział, ze takie pożyczki faktycznie
        istnieją i to nie jest żadna nowość ani żadne specjalna oferta dla
        Cimoszewicza. Jak sprzedawali akcje PKO BP to skorzystało z nich mnósto osób.
        Rozumując tak jak TY wychodzi na to, ze oni też są tłumokami. Ja mysle, że po
        prostu maja więcej oleju w głowie niż Ty i wykorzystali okazje, żeby troche
        zarobić.
        • zib11 Re: Dobre imię cimoszewicza???? 09.09.05, 18:31
          Gdy ja idą do banku aby zaciągnąć pożyczkę,wypęłniam oświadczenie majątkowe,w
          nim nie podaję że pieniądze przekazane mi przez rodzinę są moją własnością,w
          ten sposób nie popelniam przestępstwa wyłudzenia,a jak opisal "wkład wlasny"
          cimniok(?),czy bank nie udzielił mu kredytu w oparciu o falszywe dane?
          Zresztą to tylko jeden,i to nie najważniejszy,ktory pokazuje ponadstandardową
          uczciwośc.
    • snajper55 Re: PRZECIWKO DYSTRYBUTOROWI TEZ... 09.09.05, 15:31
      alfredkujot napisał:

> Znaczy cimoszewicza bardzo musisz nie lubic wobec tego co co zrobil ?

Nie jest moim idolem, ale metody walki z nim są jeszcze gorsze od tego co on
      robi.

> Czy funcjonuje u ciebie jakis mechanizm wybiorczy ?
      > Selekcjonujesz informacje na te ktorym pozwalasz na to zeby dotarly do twojej
      > swiadomosci i te ktore nie przebrna przez tzw mechanizmy obronne?
      > Inaczej twoj selektywny sposb postrzegania wskazuje na to ze zostales
      > poddany zabiegowi nazywanemu praniem mozgu.

Nie zauważyłem takiego mechanizmu, choć to o niczym nie swiadczy. Jakie
      informacje, według Ciebie, do mnie nie dotarły ?

S.
    • worgules Re: Córka Cimoszewicza skarży "Wprost" 09.09.05, 15:44
      Rycerz-Król to wyjątkowo obrzydliwa postać.Kreatura raczej.A jaki pan, taki
      kram.
      • snajper55 Re: Córka Cimoszewicza skarży "Wprost" 09.09.05, 15:46
        worgules napisał:

> Rycerz-Król to wyjątkowo obrzydliwa postać.Kreatura raczej.A jaki pan, taki
        > kram.

Może w końcu za oszczerstwa zapłaci. A amerykańskie odszkodowania są wysokie,
        oj wysokie. ;))

S.
        • gator1945 Nie łudź się. Wolność słowa w USA chroni 1 poprawk 09.09.05, 16:07
          a do Konstytucji. Więc coś by mogli zrobić Wprost w Polsce, ale nie w USA.
          Prawnik Harlan tylko się ośmieszy w USA.
          • snajper55 Re: Nie łudź się. Wolność słowa w USA chroni 1 po 09.09.05, 16:08
            gator1945 napisał:

> a do Konstytucji. Więc coś by mogli zrobić Wprost w Polsce, ale nie w USA.
            > Prawnik Harlan tylko się ośmieszy w USA.

Zobaczymy. Za oszczerstwa wszędzie odpowiedzialność się ponosi.

S.
            • gator1945 Re: Nie łudź się. Wolność słowa w USA chroni 1 po 09.09.05, 16:12
              W USA wolność słowa jest posunięta aż do przesady - każdy może powiedzieć na
              każdego co chce i zasłonić się tą poprawką. I sądy z miejsca odrzucą taki pozew.
              Howgh!
              • sclavus Re: Nie łudź się. Wolność słowa w USA chroni 1 po 09.09.05, 17:31
                gator1945 napisał:

> W USA wolność słowa jest posunięta aż do przesady - każdy może powiedzieć na
                > każdego co chce i zasłonić się tą poprawką. I sądy z miejsca odrzucą taki
                pozew
                > .
                > Howgh!

Widać bardziej na boga liczysz niż na rozum i logikę....
            • matol13 Re: Nie łudź się. Wolność słowa w USA chroni 1 po 09.09.05, 21:59
              Pan Marszałek do dziennikarza- Pan jest świnią!
              ot białe skarpetki śmierdzą, a słoma wyszła z butów!

Chyba to bardziej zabawne niż- spieprzaj dziadu?
            • 1normalnyczlowiek Re: Nie łudź się. Wolność słowa w USA chroni 1 po 12.09.05, 00:14
              snajperku : wszędzie ponosi się odpowiedzialność, tylko nie w sld. U nich
              kłamstwa i złodziejostwo są promowane.
          • sclavus Re: Nie łudź się. Wolność słowa w USA chroni 1 po 09.09.05, 17:30
            gator1945 napisał:

> a do Konstytucji. Więc coś by mogli zrobić Wprost w Polsce, ale nie w USA.
            > Prawnik Harlan tylko się ośmieszy w USA.

Jak zwykle...
            Nic dodać, nic ująć...
            Jednak amerykańskie sądy nie pozwalają na oszczerstwa no i ... to nie będzie
            1500 zł na PCK....
    • slarwar Re: Córka Cimoszewicza skarży "Wprost" 09.09.05, 15:44
      Panie Marszałku! Słoma wyszła z butów!!! Odzywka Pana jest poniżej krytyki.Mam
      nadzieję nie oglądać Pana po 25 września. Rodzina w USA czeka z utęsknieniem.
      • wet3 Re: Córka Cimoszewicza skarży "Wprost" 09.09.05, 15:56
        Czy w koncu zobaczymy te "papierki" dotyczace Orlenu?! Pewnie nie "uwidzimy"
        ich nigdy. Przykre, ze Cimoszewicz brnie coraz glebiej. A swoja droga to mozemy
        miec spory ubaw patrzac jak dwa superkomuchy wezma sie za lby. Wot beda miec,
        Paliaczyszki igrzyska ale chleba niet!
        • sclavus Re: Córka Cimoszewicza skarży "Wprost" 09.09.05, 17:34
          wet3 napisał:

> Czy w koncu zobaczymy te "papierki" dotyczace Orlenu?! Pewnie nie "uwidzimy"
          > ich nigdy. Przykre, ze Cimoszewicz brnie coraz glebiej. A swoja droga to
          mozemy
          >
          > miec spory ubaw patrzac jak dwa superkomuchy wezma sie za lby. Wot beda
          miec,
          > Paliaczyszki igrzyska ale chleba niet!

Nagle Król to "komuch"???
          Jak obsrywał Cimoszewicza i całą lewicę, to był niesamowicie cacy????
      • sclavus Re: Córka Cimoszewicza skarży "Wprost" 09.09.05, 17:33
        slarwar napisał:

> Panie Marszałku! Słoma wyszła z butów!!! Odzywka Pana jest poniżej
        krytyki.Mam
        > nadzieję nie oglądać Pana po 25 września. Rodzina w USA czeka z utęsknieniem.

Eh Kaczeńce, złote Kaczeńce... całe szczęście, że lata koniec bliski...
        A są jeszcze krzyKACZE....
    • crackersss CIMOSZEWICZ MÓWI PRAWDĘ!!!!!!!!! 09.09.05, 15:54
      Cimoszewicz zawsze mówi prawdę wtedy; gdy mówi ze kłamie.

cimoszenko.info
      • uu1 Re: CIMOSZEWICZ MÓWI PRAWDĘ!!!!!!!!! 09.09.05, 16:31
        W odróżnieniu od Ciebie który kłamiesz nawet wtedy gdy mówisz, że mówisz prawdę.
        • crackersss Re: CIMOSZEWICZ MÓWI PRAWDĘ!!!!!!!!! 09.09.05, 16:54
          uu1 ty i twój guru nie kłamiecie; wy się tylko mylicie...
          • uu1 Re: CIMOSZEWICZ MÓWI PRAWDĘ!!!!!!!!! 09.09.05, 17:03
            > uu1 ty i twój guru nie kłamiecie; wy się tylko mylicie...
            W. Cimoszewicz nie jest moim guru tylko facetem na którego mam zamiar głosować.
            A to nie to samo. Mylę się często - to ludzkie. Ale daj przykład mojego
            kłamstwa, proszę.

• sclavus Re: CIMOSZEWICZ MÓWI PRAWDĘ!!!!!!!!! 09.09.05, 17:37
            crackersss napisał:

> uu1 ty i twój guru nie kłamiecie; wy się tylko mylicie...

A ty i twoi guru jesteście pomyleni...
            Z dwojga złego wolę się mylić....
      • sclavus Re: CIMOSZEWICZ MÓWI PRAWDĘ!!!!!!!!! 09.09.05, 17:36
        crackersss napisał:

> Cimoszewicz zawsze mówi prawdę wtedy; gdy mówi ze kłamie.
        >
        > cimoszenko.info
        crackersss zaś, nigdy prawdy nie mówi... Nawet kiedy mówi, że kłamie to też
        prawdy nie mówi, bo jest to tylko "półprawda-półkłamstwo"... czyli takie nic...
    • koko25 Re: Córka Cimoszewicza skarży "Wprost" 09.09.05, 15:59
      I bardzo dobrze dziewczyna zrobiła. Mam nadzieje, ze wygra i następnym razem
      jeden z drugim "pseudo-dziennikarz" zastanowią sie zanim coś napiszą!!!
      • czago Re: Córka Cimoszewicza skarży "Wprost" 09.09.05, 16:04
        koko25 napisała:

> I bardzo dobrze dziewczyna zrobiła. Mam nadzieje, ze wygra i następnym razem
        > jeden z drugim "pseudo-dziennikarz" zastanowią sie zanim coś napiszą!!!

Niestety - żeby był skutek takich pozwów musi być więcej.
      • gator1945 Tylko się ośmieszą. Sąd odrzuci z góry ten pozew - 09.09.05, 16:17
        wystarczy, że Wprost powoła się na 1 Poprawkę do Konstytucji USA, gwarantującą
        wolność słowa.
        • uu1 Re: Słowa czy kłamstwa. Bo to nie są synonimy. 09.09.05, 16:32
          • zirby Re: Słowa czy kłamstwa. Bo to nie są synonimy. 09.09.05, 16:34
            no, ty z bogatym doswiadczeniem w łganiu - również na tym forum - rozróżniasz
            to bezbłednie:)
            • uu1 Re: Słowa czy kłamstwa. Bo to nie są synonimy. 09.09.05, 16:41
              Mógłbyś podać jakiś przykład - taki malutki, maluteńki jak twój intelekt.
              Proszę.
              • zirby Re: Słowa czy kłamstwa. Bo to nie są synonimy. 09.09.05, 17:11
                Prosze bardzo:
                czy to nie ty twierdzilas ze PO kupuje sondaże wyborcze?
                • uu1 Re: Słowa czy kłamstwa. Bo to nie są synonimy. 09.09.05, 17:15
                  Tak. Potrafisz udowodnić, że to nieprawda? Ułatwię Ci zadanie. Od W.
                  Cimoszewicza wielu (m.in. na forum), żąda aby udowodnił, że jest niewinny.
                  Stajesz przed podobnym zadaniem. Powiem Ci tylko, że znam wielu ludzi z tej
                  branży.
                  • zirby Re: Słowa czy kłamstwa. Bo to nie są synonimy. 09.09.05, 17:25
                    A ty potrafisz udowodnic ze to prawda? Jesli tak, to powinnas natychmiast
                    zglosic to do prokuratury. Jesli tego nie zrobisz, grozi ci do 3 lat bez
                    zawieszenia, za ukrywanie przestepstwa. No, to kiedy składasz pozew?
                    • uu1 Re: Słowa czy kłamstwa. Bo to nie są synonimy. 09.09.05, 17:28
                      Starozakonny? Pytaniem odpowiadasz na pytanie. Nie martw się o mnie. A dla
                      Twojej informacji - zawiadomienie zostało złożone.
                      • zirby Re: Słowa czy kłamstwa. Bo to nie są synonimy. 09.09.05, 17:31
                        I nic o tym nie ma w mediach? Dziwne! A jesli zostalo zlozone w jedynym
                        mozliwym w tym wypadku trybie wyborczym, to sad na piekielnie malo czasu na
                        jego rozpatrzenie. Czy moge prosic o poinformowanie mnie, chocby na maila,
                        jakiez to byly losy "zawiadomienia"? Ciekawi mnie to bardzo...
                        • uu1 Re: Słowa czy kłamstwa. Bo to nie są synonimy. 09.09.05, 17:37
                          Kieruj się tym co piszą media a dobrze na tym wyjdziesz. Jak Zabłocki na
                          Janowskiej. Uspakajam Cię - nie w trybie wyborczym. To nie są sprawy do
                          rozstrzygania "z bomby". Ale dowiesz się.
                          • zirby Re: Słowa czy kłamstwa. Bo to nie są synonimy. 09.09.05, 17:40
                            Czekam niecierpliwie i juz od jutra codziennie sprawdzam poczte na portalu
                            gazety! (wreszcie do czegos przyda sie ta skrzynka:))
                            • uu1 Re: Słowa czy kłamstwa. Bo to nie są synonimy. 09.09.05, 17:45
                              Nie czekaj na korespondencję ode mnie. Dowiesz (kiedy przyjdzie pora) jak
                              wszyscy - z mediów.
                            • zirby PS... 09.09.05, 17:46
                              Mam nadzieje ze zdajesz sobie sprawe, ze jesli tuska wezma i wybiora na prezia,
                              to twoj (wasz?) pozew mozna uzyc w celach toaletowo-higienicznych? Wiec ja bym
                              sie jednak troche pospieszyl, bo szkoda takiej pieknej roboty... :)
                              • sclavus Re: PS... 09.09.05, 17:50
                                zirby napisał:

> Mam nadzieje ze zdajesz sobie sprawe, ze jesli tuska wezma i wybiora na
                                prezia,
                                >
                                > to twoj (wasz?) pozew mozna uzyc w celach toaletowo-higienicznych? Wiec ja
                                bym
                                > sie jednak troche pospieszyl, bo szkoda takiej pieknej roboty... :)
                                >
                                Niemądraluszek jesteś...Amerykański sąd ma w głębokim poważaniu kogo "wezmą" i
                                wybiorą...
                                Natomiast, jeżeli o Tuska chodzi, to jeszcze zobaczymy czy go "wezmą" i wybiorą
                                czy też po prostu diabli go wezmą...
                                • zirby Re: PS... 09.09.05, 17:57
                                  skarbie, zapoznaj sie o co chodzi i dopiero wtedy pisz odpowiedz, bo jakies
                                  farmazony gadasz :)
                              • uu1 Re: PS... 09.09.05, 17:51
                                Ten mógł nawet o tym nie wiedzieć. Ma tyle do powiedzenia w PO co kura w
                                Etiopii. Ale poczekamy, zobaczymy.
                                • zirby Re: PS... 09.09.05, 17:58
                                  uu1 napisała:

> Ten mógł nawet o tym nie wiedzieć. Ma tyle do powiedzenia w PO co kura w
                                  > Etiopii. Ale poczekamy, zobaczymy.

????????
                                  Chyba nie zajarzylem tej odpowiedzi :) O CO CHODZI???
                  • 1normalnyczlowiek Re: Słowa czy kłamstwa. Bo to nie są synonimy. 12.09.05, 00:25
                    uu1 i pozostałe klony : Wasze opinie to kłamstwa.Od KC WC nikt nie może żądać,
                    żeby udowodnił niewinność. On kłamał, oszukiwał i wprowadzał w błąd i komisję i
                    opinię publiczną. Prawdę mówią tylko uczciwi ludzie.
        • sclavus Re: Tylko się ośmieszą. Sąd odrzuci z góry ten po 09.09.05, 17:40
          gator1945 napisał:

> wystarczy, że Wprost powoła się na 1 Poprawkę do Konstytucji USA, gwarantującą
          > wolność słowa.

Nie wystarczy!!!!
          Wolność słowa nie polega na możliwości obrzucania błotem.... i sądy
          amerykańskie tak to rozumieją....
          • gator1945 Re: Tylko się ośmieszą. Sąd odrzuci z góry ten po 09.09.05, 17:44
            A Ty oczywiście jesteś specjalistą od amerykanskiej konstytucji i systemu
            sądowniczego.
            • sclavus Re: Tylko się ośmieszą. Sąd odrzuci z góry ten po 09.09.05, 17:53
              gator1945 napisał:

> A Ty oczywiście jesteś specjalistą od amerykanskiej konstytucji i systemu
              > sądowniczego.

A może ty jesteś "takim" specjalistą???
              • gator1945 Re: Tylko się ośmieszą. Sąd odrzuci z góry ten po 09.09.05, 17:58
                Chyba jednak wiem o tym wiecej nizli Ty, bo mieszkam od wielu, wielu lat w USA.
                Wystarczy czytaa amerykanska i prase i oglądac amerykanska TV.
                • sclavus Re: Tylko się ośmieszą. Sąd odrzuci z góry ten po 09.09.05, 18:21
                  gator1945 napisał:

> Chyba jednak wiem o tym wiecej nizli Ty, bo mieszkam od wielu, wielu lat w
                  USA.
                  > Wystarczy czytaa amerykanska i prase i oglądac amerykanska TV.

Jest to rzeczywiście wspaniała szkoła....
                  • gator1945 Re: Tylko się ośmieszą. Sąd odrzuci z góry ten po 09.09.05, 18:22
                    Wystarczy.
                    • sclavus Re: Tylko się ośmieszą. Sąd odrzuci z góry ten po 09.09.05, 18:30
                      gator1945 napisał:

> Wystarczy.

Rzekłeś...
            • aturek2005 Re: Tylko się ośmieszą. Sąd odrzuci z góry ten po 09.09.05, 19:22
              gator1945 napisał:

> A Ty oczywiście jesteś specjalistą od amerykanskiej konstytucji i systemu
              > sądowniczego.

Ja jestem. I mowie, ze nie odrzuca.
              • alfredkujot Re: Tylko się ośmieszą. Sąd odrzuci z góry ten po 09.09.05, 19:51
                aturek2005 napisał:

> gator1945 napisał:
                >
                > > A Ty oczywiście jesteś specjalistą od amerykanskiej konstytucji i systemu
                > > sądowniczego.
                >
                > Ja jestem. I mowie, ze nie odrzuca.
                A ja mowie ze odrzuca , tak samo jak nie chcieli miec nic wspolnego
                z "dokumentami"leppera w zwiazku z talibami w klewkach. USA nie bedzie
                uczestniczylo w tej polskiej paranoji.
                Moze niech sprobuje cimoszewicz w Rosji ? Niech sie skarzy.
                Albo niech dolaczy do muzykow -posrednikow od handlu paliwem ktorzy dorobili
                sie w Polsce i tez oskarzaja wprost ;-)))
                Ale burdel jest w tej naszej ojczyznie.
          • alfredkujot Re: Tylko się ośmieszą. Sąd odrzuci z góry ten po 09.09.05, 18:12
            sclavus napisał:

> gator1945 napisał:
            >
            > > wystarczy, że Wprost powoła się na 1 Poprawkę do Konstytucji USA, gwarant
            > ującą
            > > wolność słowa.
            >
            > Nie wystarczy!!!!
            > Wolność słowa nie polega na możliwości obrzucania błotem.... i sądy
            > amerykańskie tak to rozumieją....

To wszystko to bicie piany bez znaczenia, ta bzdura ze skarzeniem wprost w USA.
            Ma taka sama wartosc jak twierdzenie cimoszewicza ze pieniadze
            pochodza od corki z USA . Liczy na to ze nikt tego nie sprawdzi.
            Ciemnote wciska.
            Bzdury , bzdury i jeszcze taz bzdury i dezinformacja.
            Jesli chce coreczka ratowac "dobre imie" to moze przyjechac do Polski
            pokazac kwity i zaskarzyc Wprost w Polsce.
            To odciaganie uwagi od machloj cimoszewicza i mafii-sld, histori z orlenem
            wiezowcem MSZ np.
            Taka sama role spelnic miala jarucka-odwrocenie uwagi od machloj.

Ta cale gi -wi forum z dyzurnymi klakierami -klonami takimi jak klony snajper,
            sklvus itp
            ciagle tymi samymi niezdolnymi do wymiany zdan , posuwajacych sie
            gdy im zabraknie argumentow do obelg,albo powtarzajacych do znudzenia
            jak zdarte plyty te same bzdury.
            Dosc szczegolne i specyficzne jest srodowisko gi-wi.
            Tzw dziennikarze napisza jakas bunczutna bzdure i juz klakierstwo
            zaczyna robote.Czegos takiego nie obsrwuje ani na stronach niemieckojezycznych
            dziennikow, ani angielsko-jezycznych, to szczegolna instytucja to gi-wi.
            Kreuja jakis paranoidalny swiat , otaczaja sie klamcami i manipulatorami i
            klonami
            Ja mam wrazenie ze oni sa jakims dziwnym zbiorem ludzi ktory bardzo
            oddala sie od tradycyjnie partycypowanego swiata kultury, wartosci .
            Jest dziwnym tworem zatrudniajacym specyficznych ludzi reprezentujacy
            dziwny oglad rzeczywistosci i w sposob chory definiujacy znaczenia slow
            i zdarzen.
            To nie jest otwarte forum , to forum rzadzi sie szczegolnymi
            "prawami" nie- klony i nie -klakierzy za "zaszczekiwani".
            Cos takiego nie obserwuje sie czesto. gi-wi i jej otoczenie zaczyna przyjmowac
            forme sekty.Ludzie wspolpracujacy z ta gazeta sprawiaja zupelnie wyobcowanych.
            Relacje wyborczej sprawiaja wrazenie tworzonych przez specyficznych ludzi
            ktorzy sa obcy nie tylko kulturowo ,ale nieobecni duchowo, emocjonalnie.
            Jeszcze czegos takiego nie obserwowalem do tej pory nigdzie indziej.
            Ciekawy material na obserwacje.
        • pndzelek Specu a jak w Amerykanskiej gazecie napisze 09.09.05, 23:08
          ze Bush to pedofil. To bedzie mnie chronic ta poprawka ?
    • syronaj Re: Córka Cimoszewicza skarży "Wprost" 09.09.05, 16:46
      ciekawe! Lepper też tylko pytał, i co? Dostał wyroczek aż miło, pismaki z
      Wprost też jak zapłacą to si e zastanowią co smarują. Czwrata włądza-bez
      odpowiedzialności!
    • kbamm Amerykańskie sądy są skuteczniejsze !!!!!!!! 09.09.05, 17:04
      Ciekawe rozwiązanie, nie faworyzując tu nikogo oczywiście.
    • a856085 Re: Córka Cimoszewicza skarży "Wprost" 09.09.05, 17:09
      to skandal !!!
      takie timoszenki, kwachy, i inne patalachy od razu w wodce utopic !!!
      oni przeciez to tak bardzo lubia !!!
      • uu1 Re: Córka Cimoszewicza skarży "Wprost" 09.09.05, 17:12
        Nie wiem co piłeś ale wyraźnie ostro Ci w głowie zamieszało.
        • wet3 Re: REDAKCJA GW 09.09.05, 17:21
          Juz prawie od tygodnia dojscie do sekcji "Kraj" jest niezwykle trudne, a
          czasami wrecz niemozliwe! Nie mam najmniejszego klopotu z innymi stronami
          jak "Swiat", "Nauka" itd. Problem musi wiec byc po Waszej stronie. Prosze
          przebadac Wasz system i usunac usterke. - Dziekuje!
      • sclavus Re: Córka Cimoszewicza skarży "Wprost" 09.09.05, 17:44
        a856085 napisał:

> to skandal !!!
        > takie timoszenki, kwachy, i inne patalachy od razu w wodce utopic !!!
        > oni przeciez to tak bardzo lubia !!!

Eh Kaczeńce, złote Kaczeńce... całe szczęście, że koniec lata bliski...
        A! Są jeszcze krzyKACZE...
    • kolega221 Re: Córka Cimoszewicza skarży "Wprost" 09.09.05, 17:16
      Panie Cimoszewicz jest pan zalosnym baranem. Stwierdzenia "jeszcze zobaczycie z
      kim macie do czynienia" maja w sobie zalosny podtekst JEST PAN SKONCZONY !!!,
      bardzo dobrze(Nu zajc ja tiebia pokazu :-)
      • uu1 Re: Córka Cimoszewicza skarży "Wprost" 09.09.05, 17:26
        Gdzie Ty się uchowałeś albo gdzie wyrosłeś? Zaczynasz od inwektyw. Chcesz
        obrażać nie mając zdolności honorowej? Posługujesz się językiem obcym którego
        nie znasz. Powinieneś klęczeć na grochu.
      • sclavus Re: Córka Cimoszewicza skarży "Wprost" 09.09.05, 17:47
        kolega221 napisał:

> Panie Cimoszewicz jest pan zalosnym baranem. Stwierdzenia "jeszcze zobaczycie
        z
        >
        > kim macie do czynienia" maja w sobie zalosny podtekst JEST PAN SKONCZONY !!!,
        > bardzo dobrze(Nu zajc ja tiebia pokazu :-)

Pażiwiom.. Pasmotrim...
        Nawiasem: dwója z rosyjskiego... teraz to chyba jedynka...
    • janul1 Komuszewicze przebierają nóżkami 09.09.05, 17:47
      bezproduktywnie i jezeli ktos sie o czyms przekona to Komuszewicze o tym, iz czas bezkarnosci mafii czerwonej proweniencji juz sie skonczył, a amerykanskie sądy to nie stalinowska prokuratura, ktora absurdalnym uzasadnieniem ucina klamstwa i cimoszenie aferzysty Komuszewicza.
    • antysalon NU PAGADI! CZYLI CIMOSZEWICZ GROZI WPROST 09.09.05, 18:09
      • sclavus Re: NU PAGADI! CZYLI CIMOSZEWICZ GROZI WPROST 09.09.05, 18:28
        Skoro ty to tak odbierasz, to twoja sprawa...
        Król za małpę robił i doczekał się...
        Cimoszewiczówna ZŁOŻYŁA pozew a to nie jest straszenie chyba...
        No i - nie moje małpy nie mój cyrk....
        Poza tym, gdyby nie głupota takiego posta, możnaby pogratulować gry słów....

Eh Kaczeńce, złote Kaczeńce... całe szczęście, że czas lata się kończy...
        A są jeszcze krzyKACZE...
    • marian391 W KONCU KRYSKA NA WPROST 09.09.05, 18:28
      Może w końcu dziennikarze Wprost nauczą się odpowiedzialności za słowa. Proces
      w USA bądzie napweno krótki a zasdząne odszkodowanie dotkliwe.
      • sclavus Re: W KONCU KRYSKA NA WPROST 09.09.05, 18:29
        marian391 napisał:

> Może w końcu dziennikarze Wprost nauczą się odpowiedzialności za słowa.
        Proces
        > w USA bądzie napweno krótki a zasdząne odszkodowanie dotkliwe.

Co daj bóg... (według tych z prawej)
      • 1normalnyczlowiek Re: W KONCU KRYSKA NA WPROST 12.09.05, 00:29
        klonie marianie :
        @@@Głupota w najczystszej postaci drzemie w tej osóbce. Nie wyplenisz jej, bo
        stanowi istotę tej osobowości, jeśli usuniesz głupotę nie zostanie już nic@@@
    • pamin1 A teraz nalezy talko cierpliwie poczekac..... 09.09.05, 18:30
      Ciesze sie, ze pani M.Cimoszewicz podala Wprost do sadu. Jest to jedyna szansa
      na obiektywne rozstrzygniecie sprawy akcji pana Cimoszewicza. Sprawiedliwosci
      wczesniej, czy pozniej stanie sie zadosc. Wprost bedzie musailo udowodnic, ze
      to o czym pisalo nie bylo wyssane z palca, a pani Cimoszewicz bedzie musiala
      ujawnic sprawe transakcji. A o wszystkim rozstrzygnie sad USA!!! Nie
      prokuratura taka, czy siaka...Poczekajmy...Na koniec: z wielu osobistych
      powodow wprost nienawidze potomkow PZPR-u. Wierze jednak w sprawiedliwosc. Mimo
      wszystko.
    • me-e A CO U "Wprost..." 09.09.05, 18:30
      ...www.wprost.pl/ar/?O=80760
      • panzerpapst Dlazcego tak tam skąpo o karierze Króla ? 09.09.05, 18:35
        Jakby ktoś nie wiedział, to by wyszło, że on był kapitalistą i dziennikarzem przez całe swoje życie ;) Czy działlność jak Cimoszewicza w jedynie słusznej partii to dla tow. sekretarza Króla tak uwierający spory fragment życia ?
      • pamin1 Re: A CO U "Wprost..." 09.09.05, 18:41
        me-e napisał:

> ...www.wprost.pl/ar/?O=80760

Dobre, dzieki...
    • rechott Re: Córka Cimoszewicza skarży "Wprost" 09.09.05, 18:35
      A co ma amerykański sąd do Wprost?
    • henryk.log Pozew przeciwko.."Wprost", redaktorowi naczelnemu, 09.09.05, 18:37
      Ooo! Pan Król przed amerykańskim sądem.???
      Panie Królu!, nieradziłbym , pod żadnym pozorem, stawiać stóp na amerykańskiej
      ziemii, (śp)Pan Pułkownik Kukliński całą waszą wierchuszkę z KC PZPR "podał" jak
      na dłoni, właściwym służbom USA!
      Pańska iście "rycerska" postawa w tworzeniu nowych Rzeczypospolitych może nie
      znaleźć u "nich" uznania!
      Ichne "Wildstainy" w odróżnieniu do naszych, nigdy nie wybaczają prominentnym
      "członkom" zdradzieckiej komuny!!!
      • pamin1 Re: Pozew przeciwko.."Wprost", redaktorowi naczel 09.09.05, 18:45
        henryk.log napisał:

> Ooo! Pan Król przed amerykańskim sądem.???
        > Panie Królu!, nieradziłbym , pod żadnym pozorem, stawiać stóp na amerykańskiej
        > ziemii, (śp)Pan Pułkownik Kukliński całą waszą wierchuszkę z KC PZPR "podał"
        ja
        > k
        > na dłoni, właściwym służbom USA!
        > Pańska iście "rycerska" postawa w tworzeniu nowych Rzeczypospolitych może nie
        > znaleźć u "nich" uznania!
        > Ichne "Wildstainy" w odróżnieniu do naszych, nigdy nie wybaczają prominentnym
        > "członkom" zdradzieckiej komuny!!!

Co nie przeszkodzilo rzadowi USA ksztalcic miedzy innymi tow. Cimoszewicza i
        zaprosic do siebie wielkiego teoretyka i badacza naukowego tow. Leszka Millera.
        Tez miedzy innymi.
        • henryk.log Sczegół! P. pamin1, towarzysze: Miller i Cimoch 09.09.05, 19:19
          w okresie Bohaterskiej działalności (śp)Pana Pułkownika Kuklińskiego byli
          komuszą drobnicą!
          Nie to co Pan Król, Rycerz "okrągłego" KC PZPR stołu!!
          Pzdr
    • kiwi1 Re: ZIEC - CHEMIK NIE PRAWNIK 09.09.05, 18:46
      Z wywiadu z Cimosziewiczem na stronie www.cimoszewicz.pl
      W.C:
      Małgosia wyjechała do Stanów 9 lat temu. Do jej liceum w Mońkach trafili
      Amerykanie z Korpusu Pokoju. Ona już wtedy nieźle znała angielski, bo sam
      uczyłem dzieci w domu, jeszcze kiedy byłem rolnikiem. Do wyjazdu namówiła ją
      młoda Amerykanka. Córka skończyła tam studia na Wydziale Mediów i Reklamy.
      Dostała pracę, poznała swojego męża, Amerykanina grecko-szkockiego pochodzenia.
      Mój zięć jest doktorem nauk chemicznych, osiągnął duże sukcesy jako menedżer w
      wielkiej firmie, więc żyje im się wygodnie. Bardzo go lubię i cenię. Mieszkają
      w Południowej Karolinie. Syn, który wyjechał parę lat później, mieszka w
      okolicach Chicago, ma niewielką firmę budowlano-remontową. Wkrótce żeni się ze
      swoją sympatią, z którą jest 8 lat.
      • zirby Re: ZIEC - CHEMIK NIE PRAWNIK 09.09.05, 18:49
        Uhahahahahahaha! A to paradne! A ciekawe skad sie wzial ten "prawnik" :)))
        Cimoszka czy jego wolontariat chcial postraszyc, ale nie dopatrzył? :))))
        • 1malkontent ... 09.09.05, 18:57
          przeczytałem wszystko, co tu napisaliście i... lubicie bić pianę... oszołomy
          • pamin1 Re: ... 09.09.05, 19:01
            1malkontent napisał:

> przeczytałem wszystko, co tu napisaliście i... lubicie bić pianę... oszołomy

Nie nazywaj mnie oszolomem...Nie bede obrazal psa.
            • henryk.log Re:Nie trzebaPana nazywać, wystarczy poczytać:-) 09.09.05, 19:33
              Pamiętaj! zbluzgaj bliźniego swego jak...Ci Bóg Miły!
          • alfredkujot Re: ... 09.09.05, 19:17
            1malkontent napisał:

> przeczytałem wszystko, co tu napisaliście i... lubicie bić pianę... oszołomy

Tez odnosze takie wrazenie. Fakty sa znane, relacje z przesluchan komisji
            orlenowskiej tez, transmisje z przesluchiwan. Ja nie mam watpliwosci ze i
            cimoszewicz i kwasniewska staraja sie ukryc prawde-klamia , kreca ,kombinuja.
            A tu co i raz jacys ktorzy sa gotowi nie przyjac do wiadomosci tego co
            widzialy milony Polakow.
            To straszne ze taki cimoszewicz pochlania czas, uwage i energie, a gubimy z
            oczu powazniejsze sprawy. To tylko marionetka kolesi mafiozow.
            Co mnie obchodzi ta zaklamana kreatura?
            Tusek przysparza mi bol glowy. Ja mu nie ufam -poprostu.
            Nie podoba mi sie cyrk ktory ma miejsce. Czuje sie oszukiwany przez media.
            Oni przez caly czas zachowuja sie tak jakby byli marionetkami.
            Ja nie potrafie racjonalnie wyjasnic zachowan tzw czwartej wladzy.
            Gdzie sa analitycy? gdzie recenzenci tego wszystkiego co mialo
            miejsce w komisjach ? Cicho sza . Za to bzdury o skarzeniach wprost w USA.
            Albo "rewelacje " jaruckiej.
            Ja mysle ze gdyby ktos zbadal akcje z akcjami cimoszewicza to dowiedzielibysmy
            sie jak z polskich firm sa wypompowywane pieniadze przez kolesi-mafie z sld.
    • mnieczypor Wprost=brukowiec 09.09.05, 19:00
      Cimoszewicz=grupa kolesi
    • aturek2005 Re: Córka Cimoszewicza skarży "Wprost" 09.09.05, 19:08
      pamin1 napisał:

> Rybka, albo przewoz.....

Pan Krol sie nacial. Gabryel zawinil a Krola powiesza. Ale Krol ma grubszy
      portfel ;-)
    • precz.z.preczem Re: Jestem spokojny o "Wprosta". Nie napisali 09.09.05, 19:42
      niczego co stanowi podstawę do powództwa złożonego prze córke Cimoszka. A za słowa groźby wygłoszone przez niego na konferencji prasowej należy szczególnie precyzyjnie prześwietlić karierę, wszystkie interesy tego bufona i stępić tę jego bezczelność i pewność siebie.
    • mordzinas CÓRCIU. NAJWAŻNIEJSZE ŻE TWÓJ TATO ........ 09.09.05, 19:46
      ......nie zostanie prezydentem Polski.

To jest najbardziej radosna wiadomość dla Polski i Polaków.

Twój tatuś - członek PZPR-SLD - organizacji ,które kiedyś odpowiedzą za
      zbrodnie komunistyczne - nie będzie prezydentem.

Twój tatuś to człowiek niezwykle przebiegły. Kiedyś zapisał się do
      PZPR - partii totalitarnej ,antydemokratycznej , zwalczającej wolnościowe
      dążenia Polaków , współpracującej z okupantem Polski jakim był kiedyś
      ZSRR.
      Twojemu tacie nie przeszkadzało wtedy to ,że SB morduje polskich
      księży , a ZOMO strzela do Polaków w na Wybrzeżu w 1970 r. czy w
      Kopalni Wujek...

Twojemu tacie nie przeszkadzało to zupełnie aby zapisać się do PZPR.
      Nie słyszałem nigdy aby w tamtych czasach proststował przeciw
      antydemokratycznym dzaiłanio PZPR do któego się zapisał/

Twój tato miał w tym swój interes. No bo gdyby wstąpił do opozycji
      to pewnie gniłby w więzieniu. A tak ,zapisując się do zbrodniarzy z
      PZPRu miał okazję robić karierę.

Ciebie córciu wysłał na Zachód - z którym partia do której
      należał ,walczyła przez całe swoje kryminalne życie.

Dziwne. Co? A potem Twój tato nagle pokochał demokrację ,wolność słowa
      i wyznania , z którą tak wcześniej walczył .... Jak to jest mozliwe???

Ano jest!!! Twój tato córeńko dostosował się do nowych czasów tak
      aby to było korzystne dla niego i rodzinki.

Taki to już jest ten twój tatuś.

Zawsze chce być przy władzy i czerpać z niej korzyści.
      Żadnych zasad, żadnego cywilnego wstydu. Liczy się tylko kasa i władza.

I tak to twój tatuń po raz kolejny robi wodę z mózgu Polakom ,
      któym usiłuje wmówić jak to jest uczciwy i szlachetny....

Nie tym razem córciu. Twój tatuś już więcej nie oszuka Polaków.

Przynajmniej mam taką nadzieję.
    • piglowacki Do „Redaktor” Brygida Grysik - TVN24 09.09.05, 19:57

Do „Redaktor” Brygida Grysik - TVN24

Uznanie dla Pani „korespondencji” z Krynicy (emisja 9.09. około 15). Ten
      majstersztyk socjotechniki i MATACZENIA informacją powinien stanowić wzór do
      naśladowania dla całego zespołu TVN24.

Przypuszczam, że tylko Pos. A.Maciarewicz potrafiłby w ciągu trzech, czterech
      minut tak przekonująco jak Pani wyeksponować wszystkie insynuacje Sekretarza KC
      PZPR Tow. Króla. Chyba jest Pani „lepsza” nawet od P. Marciniaka, który w
      Waszej redakcyjnej rywalizacji jw. jak dotychczas był „numer 1”.

Ponadto pomysł KONFRONTACJI (cudownie to określenie Pani podkreślała)
      W.Cimoszewicza z P.Gabryielem (zastępca kap. Rycerza) zasługuje na nominacje do
      polskiego ….. Pani „dziewicze” zaskoczenie, że W.C. nie chce uczestniczyć w tak
      ślicznie przygotowanej prowokacyjce było PORAŻAJĄCE.

Życzę Pani i całemu zespołowi TVN24 dalszych sukcesów w owocnej „współpracy” z
      Tow. Królem, innymi UOP-kami starego i nowego chowu, Orwellowską komisją
      śledczą, „niezależnymi ekspertami typu” dr Kochanowski, P.Śpiewak, red.
      Nowakowski, ….

Ludkowie „kupili Mandarynę” więc najprawdopodobniej kupią wszystko!

Z ….. pozdrowieniem!

PS. Ale kiedyś ta bańka MATRIX pęknie, i mam nadzieję, że z wielkim hukiem !!!
      • mordzinas BRYGIDA GRYSIK 09.09.05, 20:08
        To ładna dziewczyna.

Pozdrawiam ją serdecznie.

Nie przejmuj się Brygidko szczekaniem komunistycznym. Jeszcze raz
        pozdrawiam.

• smok5 Powoli pojawiaja się dziennikarze, którzy komuchom 09.09.05, 20:22
          nie sprzyjają. Przestali się bać. To oznaka,ze czerwony potwór zdycha.
    • kruder76 Wyjątkowo głupi ruch 09.09.05, 20:27
      Sztab Cimoszewicza jest wyjątkowo nieudolny. Najpierw Nałęcz atakował
      Miodowicza, co miało zerowy wpływ na notowania Tuska, a teraz Cimoszewicz
      atakuje Wprost, czego jedynym skutkiem jest przypomnienie całej tej afery z
      akcjami PKN, które kupił Cimoszewicz. Nie rozumiem tego. W pierwszym przypadku
      mamy sytucja Cimoszewicz przeciw Miodowicz, a teraz Cimoszewicz przeciw Wprost.
      W obu przypadkach nazwisko Cimoszewicza jest w coś uwikłane, a jego
      kontrkandydaci są bezpieczni.
      • edi54 Re: Wyjątkowo głupi ruch 09.09.05, 20:57

Oczy przecieram ze zdumienia.Przeciez to nie Cimoszewicz wnosi
        pozew do amerykanskiego sadu.Autorem pozwu jest corka i ziec.
        Bronia swego dobrego imienia.I slusznie.Tylko w Polsce miernoty piora,
        harcujac bezkarnie, obrazaja i ponizaja porzadnych i ucziwych ludzi.
        Ciesza sie poparciem kolezkow i tzw.Rady d/s Etyki Mediow , a sady
        okazuja sie wiecej niz nieporadne w orzekaniu.
        Mialem dzis okazje posluchac wypowiedzi autora ordynarnego
        artykulu.Ten facet ledwo slowa kleci , a argumentacja jakiej uzywa,
        dyskwalifikuje go jako dziennikarza. Z cala pewnoscia swietnie sie
        wpisuje swym intelektem i pojmowaniem moralnosci w krag ludzi typu
        Konstanty Miodowicz.A moze to ta sama firma pod wydzielonym
        kierownictwem operacyjnym tow.Krola , nazywanego powszechnie
        "Rycerzem" ( nie wiazac tego kryptonimu z rycerskoscia ,a
        raczej - jak juz tu zwrocono mi uwage - z zakutym lbem).

• precz.z.preczem Re: edi54. Wyjątkowo głupi ruch 09.09.05, 22:12
          Zamiast przecierać oczy napij się wody i uspokój.
          Istotą tej sprawy jest:
          1.dlaczego Cimoszewicz kilkakrotnie "zapomniał" zadeklarować posiadane korzyści
          2.skąd miał tak dużą kasę
          3.jeżeli od córki, to czy legalnie

Zadziwiająca jest twoja pewność co do uczciwości Cimoszewicza - wystarczy ci że on tak mówi o sobie, czy jesteś z jego wolontariatu?
          O intelekcie autora nawet nie wypada wspominać skoro doktor praw nie potrafi wypełnic PIT'a jak sam zresztą przyznał i ryzykuje kompromitacje wciskając opinii publicznej kit o czterokrotnej pomyłce.
          I nie ma w tej sprawie znaczenia jaką przeszłość ma redaktor naczelny Wprostu, bo bohater tej sprawy też nie ma się czym chwalić. Pochodzą z tego samego szamba.
        • 1normalnyczlowiek sld-owskie klony zaknijcie się wreszcie 12.09.05, 00:42
          edi, zabierz resztę bezmózgowych klonów na piwo
    • smok5 Tak sie prowadzi kampanię! 09.09.05, 20:32
      Na rzecznika wybrał jakałę. W telewizji prowadzi kampanię wyborczą pod
      hasłem "podam wszystkich do sądu na Tasmanii". "Ponadstandartowa uczciwość"
      pozwala zajmować duzo czasu antenowego (do tego darmowego). Wsparcie dwóch
      najbardziej "rzetelnych" i "lubianych" gadzinówek - wybiórczej i trybunki. To
      i świetna przeszłość kandydata, i jego znakomite powszechnie znane cechy jak
      arogancja i próżność pozwalają z nadzieją czekać na dobry wynik wyborów (dla
      Polaków) - to znaczy czwarta lokata za andrew lepiejem.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka