maksimum Re: POPRAWKA DO KONSTYTUCJI-PREZIO MUSI BYC Z GDA 14.09.05, 23:45 Dlatego Cimoszenko zrezygnowal,bo juz dwoch wysokiej klasy intelektualistow prezydentow rodem z Gdanska mamy w wolnej Polsce i nie radze niczego zmieniac. Odpowiedz Link Zgłoś
genek_ubol PRONIEMIECKI KASZUB ZALAWI POLACZKOM OBOZY PRACY ? 15.09.05, 17:06 ANTYPOLAK KWACH ZALATWIL POLACZKOM WIZY DO USA I OGROMNE ZAMOWIENIAN Z IRAKU ORAZ MIESZKANIE DLA KAZDEGO MLODEGO MALZENSTWA A TAKZE PRACE DLA KAZDEGO ABSOLWENTA UCZELNI W MAFIJNYM OBOZIE PRACY WE WLOSZECH ! KWACH UTRWALIL TAKZE ZACHOD W PRZEKONANIU ZE CHOLOCAUST ZROBILI PLSCY NAZISCI ! TO DZIELO BEDZIE KONTYNUOWAL ANTYPOLAK DONALD ! Odpowiedz Link Zgłoś
bush_w_wodzie tez mnie nurtuje to pytanie 14.09.05, 23:46 dziwny jakis ten gdansk. co rusz prezydenta wydaje. jakas wplywowa loza tam sie miesci czy jak? Odpowiedz Link Zgłoś
maksimum PRZENIESC STOLICE DO MIASTA PREZYDENTOW!! 14.09.05, 23:50 Czy nie lepiej przeniesc stolica,do Miasta Preziow ? Odpowiedz Link Zgłoś
bush_w_wodzie Re: PRZENIESC STOLICE DO MIASTA PREZYDENTOW!! 14.09.05, 23:52 maksimum napisał: > Czy nie lepiej przeniesc stolica,do Miasta Preziow ? nie - poniewaz premierzy beda miec daleko do domu Odpowiedz Link Zgłoś
maksimum tez mnie nurtuje to pytanie JAK ODCHODZILI GDANSZ? 15.09.05, 00:08 bush_w_wodzie napisał: > dziwny jakis ten gdansk. co rusz prezydenta wydaje. jakas wplywowa loza tam >sie miesci czy jak? Po wyprowadzeniu sie Niemcow naplynela wsiowa ludnosc zewszad i ich potomkowie wlasnie rzadza Polska. A czy sie ktos zastanawial jak ci prezydenci z Gdanska odchodzili??? Walesa ma 1% popularnosci ,a Kwasniewski wlasnie nurkuje w jego rejony. Odpowiedz Link Zgłoś
bush_w_wodzie Re: tez mnie nurtuje to pytanie JAK ODCHODZILI GD 15.09.05, 00:23 maksimum napisał: > bush_w_wodzie napisał: > > > dziwny jakis ten gdansk. co rusz prezydenta wydaje. jakas wplywowa loza t > am > >sie miesci czy jak? > > Po wyprowadzeniu sie Niemcow naplynela wsiowa ludnosc zewszad i ich potomkowie > wlasnie rzadza Polska. > A czy sie ktos zastanawial jak ci prezydenci z Gdanska odchodzili??? > Walesa ma 1% popularnosci ,a Kwasniewski wlasnie nurkuje w jego rejony. coz. premierzy zlodzi odchodza w jeszcze gorszym stylu. z innych regionow kraju - takoz. generalnie jednak najwieksza lipa to politycy z polski polnocno-wchodniej... zeby wspomniec tylko jaruzela oleksego i cimoszewicza Odpowiedz Link Zgłoś
t-800 Re: POPRAWKA DO KONSTYTUCJI-PREZIO MUSI BYC Z GDA 14.09.05, 23:48 Prezio jest jeden - mgr Aleksander Kwaśniewski. Odpowiedz Link Zgłoś
maksimum Re: POPRAWKA DO KONSTYTUCJI-PREZIO MUSI BYC Z GDA 14.09.05, 23:51 t-800 napisał: > Prezio jest jeden - mgr Aleksander Kwaśniewski. Ja mysle,ze za wybitne prezydentowanie panu Kwasniewskiemu nalezy sie doktorat z zarzadzania. Odpowiedz Link Zgłoś
bush_w_wodzie tylko duren 14.09.05, 23:53 moze wiazac hanse z sieg heil nieprawdaz? Odpowiedz Link Zgłoś
maksimum MAM POMYSL NA BILBOARDY PRZED WYBORAMI ! 15.09.05, 00:05 Kaczynski zaplaci mnie po wyborach,a na razie niech rzuci haslo w Polske: "CZY PREZYDENT MUSI BYC Z GDANSKA" Ciekawe co na to Krakusy,Poznaniacy i Wrocki odpowiedza? Odpowiedz Link Zgłoś
bush_w_wodzie Re: MAM POMYSL NA BILBOARDY PRZED WYBORAMI ! 15.09.05, 00:21 maksimum napisał: > Kaczynski zaplaci mnie po wyborach,a na razie niech rzuci haslo w Polske: > "CZY PREZYDENT MUSI BYC Z GDANSKA" > Ciekawe co na to Krakusy,Poznaniacy i Wrocki odpowiedza? a co maja powiedziec skoro kaczynski tez jest na wpol z gdanska? "Kaczyński jest absolwentem Wydziału Prawa i Administracji Uniwersytetu Warszawskiego. W 1976 r. uzyskał doktorat na Uniwersytecie Gdańskim z zakresu prawa pracy. W 1990 r. uzyskał tytuł doktora habilitowanego. Jest profesorem nadzwyczajnym Uniwersytetu Gdańskiego (1996-1999) oraz Uniwersytetu Kardynała Stefana Wyszyńskiego w Warszawie (od 1999, obecnie na urlopie)." osobiscie uwazam ze lepiej nadaje sie na prezydenta ale tak czy inaczej bedzie jakis kaczor z gdanska. taki to mamy wybor w wolnym podobno kraju Odpowiedz Link Zgłoś
maksimum Ten Ucieszny Siermiega Kartuski ma wygrac ? 15.09.05, 00:29 bush_w_wodzie napisał: > maksimum napisał: > > > Kaczynski zaplaci mnie po wyborach,a na razie niech rzuci haslo w Polske: > > "CZY PREZYDENT MUSI BYC Z GDANSKA" > > Ciekawe co na to Krakusy,Poznaniacy i Wrocki odpowiedza? > > a co maja powiedziec skoro kaczynski tez jest na wpol z gdanska? > > "Kaczyński jest absolwentem Wydziału Prawa i Administracji Uniwersytetu > Warszawskiego. W 1976 r. uzyskał doktorat na Uniwersytecie Gdańskim z zakresu > prawa pracy. Na tym samym UG,ktory wslawil sie milczeniem na temat mgr Kwasniewskiego? > W 1990 r. uzyskał tytuł doktora habilitowanego. Jest profesorem > nadzwyczajnym Uniwersytetu Gdańskiego (1996-1999) oraz Uniwersytetu Kardynała > Stefana Wyszyńskiego w Warszawie (od 1999, obecnie na urlopie)." > > > osobiscie uwazam ze lepiej nadaje sie na prezydenta ale tak czy inaczej bedzie > jakis kaczor z gdanska. taki to mamy wybor w wolnym podobno kraju Ja mysle,ze lewica jednak jednoglosnie poprze Tego Udacznego Siermiege Kartuskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
bush_w_wodzie Re: Ten Ucieszny Siermiega Kartuski ma wygrac ? 15.09.05, 00:34 maksimum napisał: > bush_w_wodzie napisał: > > Na tym samym UG,ktory wslawil sie milczeniem na temat mgr Kwasniewskiego? > o ile mi wiadomo to w gdansku uniwersytetow nie jest za wiele. to chyba ten sam na ktorym przed kilkoma miesiacami wybuchla wielka nepotyczna afera > > osobiscie uwazam ze lepiej nadaje sie na prezydenta ale tak czy inaczej b > edzie > > jakis kaczor z gdanska. taki to mamy wybor w wolnym podobno kraju > > Ja mysle,ze lewica jednak jednoglosnie poprze Tego Udacznego Siermiege > Kartuskiego. donald tez na swoj sposob jest kaczorem - i stad wlasnie wyplywa moja frustracja pewna monotonia menu. dobrze ze jakies borowki mamy w karcie (choc osobiscie nie gustuje a w dodatku slyszalem ze te borowki sa jakies oszukane) Odpowiedz Link Zgłoś
maksimum Re: Ten Ucieszny Siermiega Kartuski ma wygrac ? 15.09.05, 00:40 bush_w_wodzie napisał: > maksimum napisał: > > > bush_w_wodzie napisał: > > > > > Na tym samym UG,ktory wslawil sie milczeniem na temat mgr Kwasniewskiego? > > > > o ile mi wiadomo to w gdansku uniwersytetow nie jest za wiele. Zeby nie wyszlo na to,ze to jedyny w wojewodztwie i synowie Walesy tez tam beda po wyborach studiowac. > to chyba ten sam na ktorym przed kilkoma miesiacami wybuchla wielka nepotyczna afera > > > > > osobiscie uwazam ze lepiej nadaje sie na prezydenta ale tak czy ina > czej bedzie jakis kaczor z gdanska. taki to mamy wybor w wolnym podobno kraju > > > > > Ja mysle,ze lewica jednak jednoglosnie poprze Tego Udacznego Siermiege > > Kartuskiego. > > donald tez na swoj sposob jest kaczorem - i stad wlasnie wyplywa moja frustracja > pewna monotonia menu. dobrze ze jakies borowki mamy w karcie (choc osobiscie >nie gustuje a w dodatku slyszalem ze te borowki sa jakies oszukane) Pewno znowu import ze wschodu z polska nalepka? Odpowiedz Link Zgłoś
bush_w_wodzie Re: Ten Ucieszny Siermiega Kartuski ma wygrac ? 15.09.05, 00:46 maksimum napisał: > > o ile mi wiadomo to w gdansku uniwersytetow nie jest za wiele. > > Zeby nie wyszlo na to,ze to jedyny w wojewodztwie i synowie Walesy > tez tam beda po wyborach studiowac. boje sie ze polibuda moze ich przerosnac > > > > donald tez na swoj sposob jest kaczorem - i stad wlasnie wyplywa moja > frustracja > > pewna monotonia menu. dobrze ze jakies borowki mamy w karcie (choc osobis > cie > >nie gustuje a w dodatku slyszalem ze te borowki sa jakies oszukane) > > Pewno znowu import ze wschodu z polska nalepka? cos w tym rodzaju. z tym ze wschod byl poludniowy i bliski. Odpowiedz Link Zgłoś
maksimum Re: Ten Ucieszny Siermiega Kartuski ma wygrac ? 15.09.05, 00:54 bush_w_wodzie napisał: > > > o ile mi wiadomo to w gdansku uniwersytetow nie jest za wiele. > > > > Zeby nie wyszlo na to,ze to jedyny w wojewodztwie i synowie Walesy > > tez tam beda po wyborach studiowac. > > boje sie ze polibuda moze ich przerosnac Chlopaki sa dziarskie i zwawe,to wrazie czego postawia ultimatum profesorom,przeciez sa untouchables! Odpowiedz Link Zgłoś
kropekuk To NIE JEST hitlerowskie pozdrowienie, nieuku! 15.09.05, 00:06 Propaganda nazi tylko to wykopala z glebokiego sredniowiecza. Jak i Nibelungi. I Walkirie :))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
bush_w_wodzie Re: To NIE JEST hitlerowskie pozdrowienie, nieuku 15.09.05, 00:17 kropekuk napisał: > Propaganda nazi tylko to wykopala z glebokiego sredniowiecza. Jak i Nibelungi. > I Walkirie :))))))) tja. sieg hail bylo z pewnoscia zwyczajowym pozdrowieniem kupcow i rzemieslnikow z hansy. ale kit. Odpowiedz Link Zgłoś
kropekuk Jasne, ze nie kupcy, lecz rycerstwo. Nawet pod 15.09.05, 00:58 Grunwaldem. A o braku sympatii do hitlerowcow niech ci opowiedza nieliczni zywi obroncy Poczty Gdanskiej:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
bush_w_wodzie Re: Jasne, ze nie kupcy, lecz rycerstwo. Nawet po 15.09.05, 01:00 kropekuk napisał: > Grunwaldem. czy aby na pewno wiesz co to byla hansa? > A o braku sympatii do hitlerowcow niech ci opowiedza > nieliczni zywi obroncy Poczty Gdanskiej:))))) to oni sie pozdrawiali zwrotem sieg hail? Odpowiedz Link Zgłoś
42gimnazjum Gabrysiu nie obrażaj ludzi. 15.09.05, 00:22 To niepedagogiczne. Przynosisz wstyd naszej szkole. Odpowiedz Link Zgłoś
kropekuk Ja z zadna polska szkolka nie mam nic wspolnego. 15.09.05, 00:56 A waszej Gabrysi, o ile na forum wiadomo, nie zdegradowano ponizej pracy naukowo-dydaktycznej w stolecznym uniwersytecie:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
maksimum Re: Ja z zadna polska szkolka nie mam nic wspolne 15.09.05, 00:59 kropekuk napisał: > A waszej Gabrysi, o ile na forum wiadomo, nie zdegradowano ponizej pracy > naukowo-dydaktycznej w stolecznym uniwersytecie:)))) Czyli Gabrycha,to nie Ty? Odpowiedz Link Zgłoś
42gimnazjum Re: Ja z zadna polska szkolka nie mam nic wspolne 15.09.05, 01:51 kropekuk napisał: > A waszej Gabrysi, o ile na forum wiadomo, nie zdegradowano ponizej pracy > naukowo-dydaktycznej w stolecznym uniwersytecie:)))) Nasza pani patrzy z boku.. www.twardagim.edu.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
maksimum Re: Ja z zadna polska szkolka nie mam nic wspolne 15.09.05, 02:17 42gimnazjum napisał: > Nasza pani patrzy z boku.. > www.twardagim.edu.pl/ A kto wam tak ladnie strone zaprojektowal? Duzo ladniejsza niz kataryna.blog Odpowiedz Link Zgłoś
iza.bella.iza Re: POPRAWKA DO KONSTYTUCJI-PREZIO MUSI BYC Z GDA 15.09.05, 01:08 maksimum napisał: > kto za? Ja:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
hatra Re: POPRAWKA DO KONSTYTUCJI 15.09.05, 01:10 e-politicus.net/viewtopic.php?t=361&start=5310 Odpowiedz Link Zgłoś
maksimum Re: POPRAWKA DO KONSTYTUCJI-PREZIO MUSI BYC Z GDA 15.09.05, 01:26 iza.bella.iza napisała: > maksimum napisał: > > > kto za? > > Ja:))))) A ja myslalem,ze Ty jestes z Warszawy. Odpowiedz Link Zgłoś
iza.bella.iza Dobrze myślaleś. 15.09.05, 01:37 Jestem z Warszawy, ale to nie wpływa na mój stosunek do konstutycji. Odpowiedz Link Zgłoś
maksimum Re: Dobrze myślaleś. 15.09.05, 01:46 www.sejm.gov.pl/poslowie/posel4/409.htm Wydzial humanistyczny twojego idola z Gdanska. Czy nie ma tam kogos z jajami na prezydenta? Odpowiedz Link Zgłoś
homosovieticus Re: Dobrze myślaleś. 15.09.05, 02:22 Maxiu ! jaj , owszem mam, ale głowa nie ta. Odpowiedz Link Zgłoś
maksimum Re: Dobrze myślaleś. 15.09.05, 02:30 Ja mysle,ze Ten Ucieszny Siermiezny K.... glowy nie ma do rzadzenia i bedzie na d.... siedzial przez cala kadencje,az sie odlezyn nabawi. Odpowiedz Link Zgłoś
mgr.prezio Prezio z Białogardu. 15.09.05, 10:07 Żeby nie było żadnych wątpliwości, Odpowiedz Link Zgłoś
maksimum WACHOWSKI,BYLA PRAWA REKA PREZ Z GDANSKA 15.09.05, 16:14 zatrzymany wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,2917241.html To chyba jest spojne logicznie,ze czlowiek bez wyksztalcenia i pomyslunku jak L.Walesa zatrudni podobnego do siebie czlowieka jako prawa reke. Walesa "inteligentnie" nie zaplacil podatkow od banki z Ameryki ,to Wachowski musial sobie inaczej dorabiac. Odpowiedz Link Zgłoś
leszek.sopot Z SOPOTU! 15.09.05, 17:09 Kaczyzm jest pochodzenia sopockiego. Lech i Donald mieszkaja w Sopocie. Odpowiedz Link Zgłoś
maksimum Re: Z SOPOTU! 15.09.05, 17:16 leszek.sopot napisał: > Kaczyzm jest pochodzenia sopockiego. Lech i Donald mieszkaja w Sopocie. O jakim Lechu piszesz? Odpowiedz Link Zgłoś
leszek.sopot Re: Z SOPOTU! 15.09.05, 17:27 maksimum napisał: > leszek.sopot napisał: > > > Kaczyzm jest pochodzenia sopockiego. Lech i Donald mieszkaja w Sopocie. > > O jakim Lechu piszesz? Nie nauczylem sie jeszcze brac poprawki na niektorych internautow, ktorym trzeba jak dziecku tlumaczyc... Kaczyzm pochodzi od nazwiska Kaczynski oraz od imienia Donald. Teraz mam nadzieje, ze latwo zrozumiesz, ze chodzi o Lecha Kaczynskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
maksimum Re: Z SOPOTU! 15.09.05, 17:30 W pierwszej chwili myslalem,ze pozwoliles rodzinie Walesow zamieszkac w Sopotach! Odpowiedz Link Zgłoś
leszek.sopot Re: Z SOPOTU! 15.09.05, 17:32 maksimum napisał: > W pierwszej chwili myslalem,ze pozwoliles rodzinie Walesow zamieszkac w > Sopotach! Nie jestem zaskoczony i dlatego napisalem, ze pewnym internautom trzeba tlumaczyc jak dzieciom to, co dla innych jest oczywistoscia. Odpowiedz Link Zgłoś
maksimum Re: A może ktoś z Ożarowa? n/t 15.09.05, 17:55 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=30&w=2894178&a=3632948 Kazik Stachurski o ktorym tu pisze,jest burmistrzem Ozarowa i sprawuje sie nie gorzej jak Kaczynski w Warszawie. Wyglad ma zdecydowanie lepszy! Odpowiedz Link Zgłoś