Gość: Dumny Wieśniak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.05, 07:32 Pokażmy tym zarozumiałym "rdzennym warszawiakom z dziada pradziada", że jest nas tu więcej! Ja pochodzę ze wsi między Grójcem i Warką i jestem z tego dumny. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: towarzysz podrozy Re: Przyjezdni, wpisujmy się! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.05, 07:38 A ja pochodze spod Morskiego Oka i wiekszosc mojego zycia mieszkalem niedaleko Moskwy. Na Chocimskiej. I tez nie bylo najgorzej. Odpowiedz Link Zgłoś
palker Re: Przyjezdni, wpisujmy się! 22.02.05, 13:41 łączą nas wspólne losy. Ja się rzucałem jak Rejtan przed Narbuttem a Stolicę znam tylko z kina Odpowiedz Link Zgłoś
esmeralda_pl Re: Przyjezdni, wpisujmy się! 22.02.05, 13:56 Nie róbcie sopbie jaj z przyjezdnych... HEHEHE skąd mają wiedzieć, co to Rejtan, Stolica, Moskwa czy orskie Oko... Ja dziś oleżance i koledze z pracy, mieszkającym w samym centrum, tłumaczyłam, że muszą gdzieś tam jechać autobusem spod hotelu Forum. A oni: a gdzie to jest. Na rondzie Dmowskiego - odpowiedziałam, czym wzbudziłam jescze większą panikę... Odpowiedz Link Zgłoś
palker Re: Przyjezdni, wpisujmy się! 22.02.05, 14:07 no Rejtan to był też ten, no.. nietutejszy:-) Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Przyjezdni, wpisujmy się! 22.02.05, 12:27 W biegu przeczytalam zamiast "dumny warszawiak" "durny warszawiak" Co slepy nie zobaczy, to zmysil(?) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hola Re: Przyjezdni, wpisujmy się! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.05, 12:44 kłania się Warmia i Mazury Pozdrawiam Sabina Odpowiedz Link Zgłoś
palker Re: Przyjezdni, wpisujmy się! 22.02.05, 14:10 znam bardzo miłych Giżyczczan z Białołęki. Ale to już starzy "Warszawianie". Ze cztery lata tu mieszkają:-) Odpowiedz Link Zgłoś
czlowiek_z_pragi Re: Przyjezdni, wpisujmy się! 22.02.05, 13:53 A sadu pilnować to nie łaska? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dumny Wieśniak Re: Przyjezdni, wpisujmy się! IP: *.dtcentrum.pl 22.02.05, 15:32 Taki sympatyczny cieć pilnuje mojego samochodu na parkingu. Stary prażanin nota bene. Odpowiedz Link Zgłoś