palnick Re: Jedyną sensowną alternatywą są KACZKI ! 09.10.05, 15:52 Nowe gpdło IV RP: img193.imageshack.us/img193/3492/kaczuchy1iv.gif Odpowiedz Link Zgłoś
palnick Re: Jedyną sensowną alternatywą są KACZKI ! 10.10.05, 22:07 A ten anonim myśli tak: -------------------------------------------------------------------------------- Drugiej tury przyszła pora A więc głosuj na Kaczora On Ci da jabłek i gruszek Tych na wierzbie jak komuszek On napełni Ci twój mieszek jak niejaki Miller Leszek Bo pomysły ma prześliczne Cudne bo socjalistyczne Weźmie od tych co pracują Tym pyszałkom, chamom, lujom Niech nie myślą sobie tacy Że dostaną profit z pracy Trzeba pięknie, solidarnie Temu dać co się nie garnie Temu co pracować nie chce Praca jego coś nie łechce Dać mu trzeba na to tanie Do wychlania wino w bramie. Tak to Lech nasz zdecydował Tak się pięknie nam zachował Kiedy prezydentem będzie Dowie się każdy bo wszędzie On przyjmując butną pozę Ogłosi nam swe expose: "Pracowici to przekleństwo "Solidarne społeczeństwo" To jest to, co sprawiedliwe Na nic mi spojrzenia krzywe Tych co robią - niechaj płacą! Żeby żul miał wciąż pić za co Żeby miał na papierosy By nie musiał chodzić bosy Żeby on miał na leczenie Na swych snów, marzeń spełnienie Tym co myślą wciąż inaczej Powiem teraz - krótko raczej Jam jedyny jest stróż ładu Nie chcesz mnie? Więc... spieprzaj dziadu!” Odpowiedz Link Zgłoś
maryianna Najlepiej po pekińsku 10.10.05, 22:54 Nawet wzrostem tam by pasowali, o poglądach nie mówiąc. Odpowiedz Link Zgłoś
palnick Re: Najlepiej po pekińsku 14.10.05, 10:26 maryianna napisała: > Nawet wzrostem tam by pasowali, o poglądach nie mówiąc. ---------- Daj nam boże chińskie tempo wzrostu gospodarczego. Odpowiedz Link Zgłoś
palnick Re: Jedyną sensowną alternatywą są KACZKI ! 11.10.05, 03:02 Chciano raz o kaczorze zasięgnąć opinii, Więc się o tę opinię zwrócono do świni, A świnia napisała w rubryce "uwagi": Kaczor ma bardzo mały przyrost żywej wagi. Odpowiedz Link Zgłoś
kacosk Re: Jedyną sensowną alternatywą są KACZKI ! 13.10.05, 08:07 to jest prawda Odpowiedz Link Zgłoś
palnick Szczęściem ptasia grypa rozwiąże problemy 14.10.05, 11:33 polityczne Polski, eliminując wszystkie kaczory i kaczki :) Odpowiedz Link Zgłoś
palnick KACZKA bliźniaczka. 13.10.05, 15:32 W Warszawie w ratusza krzaczkach Mieszkała Kaczka Bliźniaczka Co cały dzień na wyścigi Robiła z bratem intrygi Zamiast się miastem zajmować Kochała siebie promować I by pokazać jak działa Muzea wciąż otwierała Pomawiać innych lubiła Sprytnie to z bratem czyniła Wciąż ponoć gdzieś coś słyszała Tak w mediach się zaklinała Wściekli się ludzie okropnie Niech intrygantkę gęś kopnie Poszli w paradzie z plakatem Kaczko, gej jest twym bratem Nad Polską się chmury zbierają Już ludzie po kątach gadają Premierem ma być jedna Kaczka A prezydentem Bliźniaczka Broń Boże nas przed widmem kaczym Cokolwiek w tym kraju to znaczy Niech lepiej historia starannie Upiecze te Kaczki w brytfannie Odpowiedz Link Zgłoś
palnick Re: KACZKA bliźniaczka. 18.10.05, 11:36 KACZY POEMAT Drugiej tury przyszła pora A więc głosuj na Kaczora On Ci da jabłek i gruszek Tych na wierzbie. Jak komuszek On napełni Ci twój mieszek jak niejaki Miller Leszek. Bo pomysły ma prześliczne Cudne, bo socjalistyczne Weźmie od tych co pracują Tym pyszałkom, chamom, lujom Niech nie myślą sobie tacy Że dostaną profit z pracy Trzeba pięknie, solidarnie Temu dać co się nie garnie Temu co pracować nie chce Gdyż go praca coś nie łechce Dać mu trzeba na to tanie Do wychlania wino w bramie. Tak to Lech nasz zdecydował Tak się pięknie nam zachował Jak on rządził nami będzie Dowie się każdy bo wszędzie On przyjmując butną pozę Ogłosi nam swe expose: "Pracowici to przekleństwo "Solidarne społeczeństwo" To jest to, co sprawiedliwe Na nic mi spojrzenia krzywe Tych co robią - niechaj płacą! Żeby żul miał wciąż pić za co Żeby miał na papierosy By nie musiał chodzić bosy Żeby on miał na leczenie Na swych snów, marzeń spełnienie Tym co myślą wciąż inaczej Powiem teraz - krótko raczej Jam jedyny jest stróż ładu Nie chcesz mnie? Więc... sp... dziadu!" Odpowiedz Link Zgłoś
zabanowana.mysz.biala Re: KACZKA POŁYKACZ praca zbiorowa. 18.10.05, 15:38 KACZKA-POŁYKACZ Nad Wisłą opodal krzaczka siedział Połykacz-Kaczka. Kwa-kwa-kwa! Połykacz bliźniaka ma! Dziób miał ogromny wielce, sięgał nim aż pod Kielce! Kwa-kwa-kwa! Połykacz bliźniaka ma! Tym dziobem ciągle kłapał, ale nikogo nie złapał. Kwa-kwa-kwa! Połykacz bliźniaka ma! Głodny Połykacz zły, bo psują mu się kły. Kwa-kwa-kwa! Połykacz bliźniaka ma! Poszła kaczka do doktora Kły ją bolą, chyba chora. Kwa-kwa-kwa! Połykacz bliźniaka ma! Doktor na to: ja pediatra, tu potrzebny jest psychiatra. Kwa-kwa-kwa ! Połykacz bliźniaka ma! Na to jaźni rozdwojenie cisza, spokój i leczenie. Kwa-kwa-kwa! Połykacz bliźniaka ma! Zostaw swoje alter ego i grzeczny bądź, kolego Kwa-kwa-kwa! Połykacz bliźniaka ma! Dr Jekyll, Mr Hyde, nie ta bajka, nie ten Kraj! Kwa-kwa-kwa! Połykacz bliźniaka ma! To LKaczka i JKaczka, Taka Kaczka-Połykaczka! Kwa-kwa-kwa! Połykacze dwa?! Kraju nie zeP(i)Sujecie, tylko w dzioby dostaniecie! Kwa-kwa-kwa! Połykacze dwa?! Choćbyście się roztroili, Szans nie macie, moi mili! Kwa-kwa-kwa! Połykacze dwa?! Zabierajcie więc zabawkę, Idźcie paść się z nią na trawkę! Kwa-kwa-kwa! Połykacze dwa?! Kaczory to takie ptaszki, lubią spiskowe igraszki! Kwa-kwa-kwa! Połykacze dwa?! Szlocha cicho Złota Kaczka - boi się ich, nieboraczka, Kwa-kwa-kwa! Połykacze dwa?! Połykacz bliźniaka ma, Ich morale sięga dna! Kwa-kwa-kwa! Połykacze dwa?! Odpowiedz Link Zgłoś
zabanowana.mysz.biala Re: KACZKA POŁYKACZ praca zbiorowa 18.10.05, 15:42 dmuchance.pl/kaczka-polykacz.html Odpowiedz Link Zgłoś
gzegzolka Re: KACZKA POŁYKACZ praca zbiorowa. 18.10.05, 16:02 wyrazy uznania, szczegolnie za fragment: kaczory to takie ptaszki co lubia spiskowe igraszki dalej mogłoby być tak: "Dla kaczek wielka to gratka przelecieć po czyichś dziadkach moze ten dziadek był z Azji może był Czarny lub Żyd I tak się smród kaczy szerzy smród Panie Lechu i wstyd!" Odpowiedz Link Zgłoś
palnick Re: KACZKA POŁYKACZ praca zbiorowa. 18.10.05, 16:16 Dla Tuska wielka to gratka poczuć na własnych dziadkach jak Cimoszka mógł się czuć kiedy pułkowników blaga smród zrodziła wokół niego Przeproś Tusk, naród wymaga! Odpowiedz Link Zgłoś
palnick Re: Jedyną sensowną alternatywą są KACZKI ! 15.10.05, 22:03 Jaką kaczkę wolicie? Z biało-czerwoną opaską na skrzydle, czy hackenkreuz'em :) Odpowiedz Link Zgłoś
ja.kaczynski Re: Jedyną sensowną alternatywą są KACZKI ! 17.10.05, 09:47 Podpisuje sie pod tym kacza lapka :). Odpowiedz Link Zgłoś
palnick Druga tura wyborów nie odbędzie się ! 17.10.05, 14:39 Sztaby muszą zamknąć w zagrodzie i Donalda i Kaczora. Z powodu ptasiej grypy drób musi być zamknięty! wiadomosci.onet.pl/1180552,11,item.html "Ptasia grypa - drób musi być zamknięty Od dzisiaj wchodzi rozporządzenie ministra rolnictwa zakazujące trzymania drobiu na otwartej przestrzeni. (...)Dotyczy to kur, KACZEK, gęsi, indyków, przepiórek, perlic, bażantów, strusi, gołębi i kuropatw. (...)Jażdżewski podkreślił, że "jedyną metodą walki jest natychmiastowe wybijanie drobiu" !!!!! Szef weterynarii poinformował, że najwięcej ferm drobiu jest w woj. mazowieckim, (...)" W sztabiach panika. Odpowiedz Link Zgłoś
palnick Kaczki luzem. 19.10.05, 01:04 Kaczki Jan Brzechwa Po podwórku chodzą kaczki, Wszystkie bose nieboraczki, A w dodatku nieodziane, To są rzeczy niesłychane! Choć serdaczek, choć kubraczek Mógłby znaleźć się dla kaczek, A na nogi - jakieś kapce, A na głowy choć po czapce, Bo to zima akurat, Chwycił mróz i śnieg już spadł. Poszły kaczki do krawcowej: "Chcemy mieć kubraczki nowe, Zimno wszystkim nam szalenie, Pani przyjmie zamówienie. Lecz uwzględnić pani raczy, Że to ma być fason kaczy. Tu zakładka, a tu szlaczek, To jest coś w sam raz dla kaczek, Krój warszawski, bądź co bądź, Zechce pani miarę zdjąć." Potem kaczki na Królewskiej Odszukały zakład szewski I już pierwsza kaczka kwacze: "Pan nam zrobi kapce kacze, Takie małe, zgrabne kapce, By na małej kaczej łapce Należycie się trzymały I na sprzączki zapinały." Odrzekł szewc, bo nie był leń: "Zrobię kapce w jeden dzień." Już nazajutrz poszły kaczki Do krawcowej po kubraczki I po kapce na Królewską, Ale wpadły w pasję szewską: Szewc zażądał pięć tysięcy, A krawcowa jeszcze więcej. "Bez pieniędzy, drogie panie, Dzisiaj nic się nie dostanie. Zapytajcie zręsztą dam, One to potwierdzą wam." Kaczki kwaczą i tłumaczą: "Pieniądz nie jest rzeczą kaczą, Żadna z nas się nie bogaci, Nam za jajka nikt nie płaci." Ale na to szewc z krawcową Powtórzyli słowo w słowo To co przedtem: "Drogie panie, Darmo nic się nie dostanie." Z tej przyczyny kaczy ród Jest ubrany tak jak wprzód, A tu zima akurat, Chwycił mróz i śnieg już spadł. Odpowiedz Link Zgłoś
kaczor.duce Re: Kaczki luzem: teraz jest jasne, 19.10.05, 07:30 po co nam władza! Odpowiedz Link Zgłoś
zabanowana.mysz.biala Re: Oczywiście,najlepsza jest kaczka....na palnic 19.10.05, 07:53 :-))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
palnick Kaczor Donald śliczny jest - to "fakt" :) 20.10.05, 10:33 wpisz.blox.pl/resource/teletubis.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
zabanowana.mysz.biala Re: LKaczor śliczniejszy jest!!! 20.10.05, 11:13 tomaszlis.wp.pl/gid,8043838,galeria_zdjecie.html?T%5Bpage%5D=13 Odpowiedz Link Zgłoś
palnick Kaczor Donald 30.10.05, 14:25 Jako polityczny trup nie nadaje się nawet na czernine :( Odpowiedz Link Zgłoś
palnick Re: Jedyną sensowną alternatywą są KACZKI ! 30.10.05, 15:57 www.muglets.com/1GTI Odpowiedz Link Zgłoś
palnick Re: Jedyną sensowną alternatywą są KACZKI ! 19.01.06, 23:13 Tak to na razie wygląda :) Odpowiedz Link Zgłoś
palnick Disco Duck 01.11.05, 13:39 Disco Duck Went to a party the other night Niedawno byłem na zabawie, All the ladies were treating me right Panie zerkały na mnie łaskawie, Moving my feet to the disco beat Ja, podrygując w rytmie disco, How in the world could I keep my seat Wciąż opuszczałem swoje siedzisko. All of a sudden I began to change Nagle zacząłem ulegać zmianie, I was on the dance floor acting strange Tańcząc, zmieniłem się niesłychanie. Flapping my arms I began to cluck Macham rękami, coś jakby kwaczę, Look at me Popatrzcie I'm the disco duck Odpowiedz Link Zgłoś
palnick Tusk - Fleetwood Mac... 01.11.05, 13:44 Tusk Why don't you ask him if he's going to stay? Spytajcie go, czy pozostanie? Why don't you ask him if he's going away? Spytajcie go, czy może odejdzie? Why don't you tell me what's going on? Powiedzcie mi, co tu się dzieje? Why don't you tell me who's on the phone? Powiedzcie mi, kto dzwoni? Why don't you ask him what's going on? Powiedzcie mi, co tu się dzieje? Why don't you ask him who's the latest on his throne? Spytajcie go, kto ostatnio zasiadł na jego tronie? Don't say that you love me! Nie mówcie, że mnie kochacie! Just tell me that you want me! Wystarczy, że mnie chcecie! Tusk! Tusk! Tusk! Tusk! Tusk! Tusk! Tusk! Tusk! Tusk! Tusk! Tusk! Tusk! Tusk! Tusk! Tusk! Tusk! Tusk! Odpowiedz Link Zgłoś
ius_et_lex Re: Jedyną sensowną alternatywą są KACZKI ! 01.11.05, 17:04 Diabelskie!;-) hslab.pl/modules.php?op=modload&name=News&file=article&sid=288 Odpowiedz Link Zgłoś
palnick Re: Jedyną sensowną alternatywą są KACZKI ! 20.11.05, 08:26 czyja to babcia? voila.pl/0wna1/index.php?mid=1&f=3 Odpowiedz Link Zgłoś
ius_et_lex Re: Jedyną sensowną alternatywą są KACZKI ! 20.11.05, 08:31 PiSałeś, że Miłościwie za chwilę panującego Rodu, czyż nie?;-) Odpowiedz Link Zgłoś
palnick Re: Jedyną sensowną alternatywą są KACZKI ! 26.11.05, 17:06 ius_et_lex napisał: > PiSałeś, że Miłościwie za chwilę panującego Rodu, czyż nie?;-) ------ POpatrz sobie...:) www.vipnews.pl/!__octopus_back/_sm_datamanager/_data/_files/img_b/01/62/80_file.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
ius_et_lex Re: Jedyną bezsensowną alternatywą są KACZKI ! 26.11.05, 18:02 Ty też;-))) Wizerunek uroczej praBabki - to twoja zasługa;-))) img459.imageshack.us/my.php?image=rodzina4vc.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
palnick Re: Jedyną bezsensowną alternatywą są KACZKI ! 26.11.05, 18:24 www.vipnews.pl/!__octopus_back/_sm_datamanager/_data/_files/img_b/01/62/81_file.jpg :) Odpowiedz Link Zgłoś
ius_et_lex Re: Jedyną bezsensowną alternatywą są KACZKI ! 26.11.05, 18:27 img501.imageshack.us/my.php?image=kaczynskitemidaolender6ih.gif Odpowiedz Link Zgłoś
palnick Re: Jedyną sensowną alternatywą są KACZKI ! 19.01.06, 07:53 Niech będzie pochwalona Kaczka i jego Brat, zawsze Dziwaczka :) Odpowiedz Link Zgłoś
palnick I tak dobrnęliśmy do postu nr 200 :) Tańczmy! 26.11.05, 18:31 www.vipnews.pl/!__octopus_back/_sm_datamanager/_data/_files/img_b/01/62/83_file.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: I tak dobrnęliśmy do postu nr 200 :) Tańczmy! 26.11.05, 18:40 Gratulacje, dziób w dziób!;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
kafar.pl Tańczmy? 14.01.06, 17:10 Kaczor rządzi Lisa słuchają miliony Lew siedzi... To dziwaczne. Z czego się tu cieszyć? Odpowiedz Link Zgłoś
palnick Kwiaty 11.05.06, 10:34 Podniecenie i szum w Wielkim Wieńcu, od dziś życie nabiera rumieńców, kwiaty budzą się rano z wiarą w przyszłość świetlaną a to wszystko za sprawą kaczeńców. Ruta Odpowiedz Link Zgłoś
ave_duce Re: Kwiaty - tekst i opr.graficzna... ;))))))))))) 11.05.06, 10:38 palnick napisał: > Podniecenie i szum w Wielkim Wieńcu, > od dziś życie nabiera rumieńców, > kwiaty budzą się rano > z wiarą w przyszłość świetlaną > a to wszystko za sprawą kaczeńców. > > > Ruta www.lasykatowice.com.pl/uimages/krogulna/Kaczence_480.jpg ;) Odpowiedz Link Zgłoś
palnick Józek, Józek, Józek, Józek wszystko wie :-) 31.03.08, 22:34 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=30481377&s=0 Odpowiedz Link Zgłoś
palnick Re: Jedyną sensowną alternatywą są KACZKI ! 18.06.06, 07:55 Nie tylko u nas nie jest lekko: wiadomosci.onet.pl/1341451,69,item.html Odpowiedz Link Zgłoś
ave_duce Re: Jedyną sensowną alternatywą są KACZKI ! 18.06.06, 08:10 palnick napisał: > Nie tylko u nas nie jest lekko: > > wiadomosci.onet.pl/1341451,69,item.html Ludziom czy kaczkom? :P ;) Odpowiedz Link Zgłoś
palnick Re: Jedyną sensowną alternatywą są KACZKI ! 18.06.06, 08:54 ave_duce napisała: > palnick napisał: > > > Nie tylko u nas nie jest lekko: > > > > http://wiadomosci.onet.pl/1341451,69,item.html"target="_blank">wiadomosci.onet.p l/1341451,69,item.html > > Ludziom czy kaczkom? > > :P -------- Wszystkim :-) > > ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ave_duce Re: Jedyną sensowną alternatywą są KACZKI ! 18.06.06, 08:01 po chińsku... www.rzeczpospolita.pl/teksty/wydanie_030509/kraj_a_1-2.jpg ;) Odpowiedz Link Zgłoś
palnick Re: Jedyną sensowną alternatywą są KACZKI ! 18.12.06, 20:01 zaraz po chińsku... Odpowiedz Link Zgłoś
owca_czarna Re: Jedyną sensowną alternatywą są KACZKI ! 18.06.06, 11:09 palnick napisał: > Powiedział rabin pocieszając załamanego hodowcę kurczaków, któremu powódź > potopiła dorodny drób :) hehehe bo.. pływać kazda może trochę lepiej lub gorzej :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
palnick Re: Jedyną sensowną alternatywą są KACZKI ! 18.06.06, 11:22 owca_czarna napisała: > palnick napisał: > > > Powiedział rabin pocieszając załamanego hodowcę kurczaków, któremu powódź > > > potopiła dorodny drób :) > > > hehehe bo.. pływać kazda może trochę lepiej lub gorzej :))))) > ---- Od jakiegoś czasu dotyczy to też śpiewania...hymnu :-) Odpowiedz Link Zgłoś
palnick Re: Jedyną sensowną alternatywą są KACZKI ! 18.12.06, 15:27 Ale małpy w czerwonym już nie :-) Odpowiedz Link Zgłoś
alistair-p Re: Jedyną sensowną alternatywą są KACZKI ! 18.12.06, 16:42 palnick napisał: > Powiedział rabin pocieszając załamanego hodowcę kurczaków, któremu powódź > potopiła dorodny drób :) *********************************** Kaczka ,ewentualnie basen.Tylko żeby nie był obity i z przykrywką. Odpowiedz Link Zgłoś
palnick Re: Jedyną sensowną alternatywą są KACZKI ! 01.04.08, 20:38 www.tuskwatch.pl/index.php/2008/03/30/vogel-i-tusk/ Odpowiedz Link Zgłoś
palnick Re: Jedyną sensowną alternatywą są KACZKI ! 28.01.07, 09:42 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=56253069 Odpowiedz Link Zgłoś
palnick Re: Jedyną sensowną alternatywą są KACZKI ! 15.02.07, 20:12 To z każdym dniem jest coraz bardziej widoczne. Obaj są niezbędni Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś
szpony_wrony Pleonazm 15.02.07, 21:21 Palnick! Ile może być alternatyw? Nawet nie wiesz Pan, jaką frajdę mam, że właśnie Pana na alternatywach :))) złapałam. Odpowiedz Link Zgłoś
szpony_wrony Re: Pleonazm 15.02.07, 21:41 Jeszcze się trochę popastwię :-))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
szpony_wrony Re: Pleonazm 15.02.07, 21:46 Za te seksistowskie "laski":-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
palnick Re: Pleonazm 16.09.07, 23:06 Do uprawnionych pleonazmów, zaliczamy zamierzoną grę słów. Kiedy mówimy o zamierzonym dowcipie językowym, mamy na myśli to, że autor jest w świadom tego, co czyni i ma podstawy do mniemania, że odbiorca to zrozumie. Odpowiedz Link Zgłoś
palnick Feministyczny seksizm podszyty antyfalliczną fobią 15.02.07, 23:00 szpony_wrony napisała: > Palnick! > Ile może być alternatyw? ------ Alternatyw może być nieskończona ilość :-) Jednak każda z nich składa się z dwóch możliwości. Alternatywy mogą być różne, również sensowne. Zdanie: "Jedyną sensowną alternatywą są kaczki" jest prawidłowo logicznie sformułowane a to dlatego, że w tej alternatywie mamy do wyboru jedną z dwóch kaczek :-)) Kiedy to pisałem nie było wiadomo czy wybiorą Jarka, czy Lecha. Wybrali obu :-) Wroneczko, laseczko - pudło. ----------- > > Nawet nie wiesz Pan, jaką frajdę mam, że właśnie Pana na alternatywach :))) > złapałam. Odpowiedz Link Zgłoś
szpony_wrony Re: Feministyczny seksizm podszyty antyfalliczną 16.02.07, 12:14 Proszę okazać się wzniosłym i przejść nad mym niedouczeniem mimo. Na razie u p. profesora to ja terminuję na dziko. Szkoda mi tych trzech dwójeczek. Może to była jakaś cyfra metafizyczna? Też jestem coraz bardziej zagorzałą fanką Kaczek. A szczególnie Jarka. Jakie to dziwne, że z nienawiści wręcz, coś w tak wielki sentyment się przeradza. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
szpony_wrony Re: Feministyczny seksizm podszyty antyfalliczną 16.02.07, 12:59 A zauważył Pan wczoraj, gdy na długiej konferencji Premiera (mnie by już dawno diabli wzięli), Premier dla rozluźnienia klimatu (kto by Go o to podejrzewał), anegdotkę ze spadochronem i asystą rzucił od niechcenia, że to co mnie rozbawiło i sympatii jeszcze większej ku niemu jedynie przysporzyło, wieczorem wykorzystane przeciwko niemu wręcz ordynarnie, bez polotu, z ogniem w oczach przez „gwiazdę” od komentarzy było? Odpowiedz Link Zgłoś
palnick Re: Feministyczny seksizm podszyty antyfalliczną 16.02.07, 15:18 szpony_wrony napisała: A zauważył Pan wczoraj, gdy na długiej konferencji Premiera (mnie by już dawno diabli wzięli), Premier dla rozluźnienia klimatu (kto by Go o to podejrzewał), anegdotkę ze spadochronem i asystą rzucił od niechcenia, że to co mnie rozbawiło i sympatii jeszcze większej ku niemu jedynie przysporzyło, wieczorem wykorzystane przeciwko niemu wręcz ordynarnie, bez polotu, z ogniem w oczach przez „gwiazdę” od komentarzy było? ------- Żal mi tych cieniutkich komentatorów i mediów dających im do ręki mikrofon :-) Jarek był wyluzowany i w Sejmie i na konferencji. Zaimponował mi niezwykle wizją i strategią którą na konferencji przedstwił oraz tym, że wyraźnie panuje nad całością. Mówił bez kartki, bardzo konkretnie i jasno o wizji państwa i jego naprawy. Roześmiałem się do łez tylko raz. Było to wtedy, kiedy wyobraziłem sobie Donaldzinę na jego miejscu :-)))) To tak jakby posadzić dziecko z zespołem Downa na miejscu pilota Airbusa pełnego ludzi. Popłakałem się ze śmiechu po raz drugi słysząc pytania przedstwicieli czwartej/pierwszej władzy :-) Dno i magiel, tragedia. Uprzejmie proszę nie przezywać mnie ksywą "profesor". To dziś okreśenie pejoratywne :-) Pozdrawiam, P. Odpowiedz Link Zgłoś
palnick Re: Feministyczny seksizm podszyty antyfalliczną 16.02.07, 23:31 Dziś znów pękałem ze śmiechu. Najbardziej, co nieetyczne, z Niesioła (który znów nie wziął leków) i zjechał w swoim "stylu" raport, którego nie czytał :-) Odpowiedz Link Zgłoś
humbak Re: Jedyną sensowną alternatywą są KACZKI ! 16.02.07, 15:21 A to ciekawe, bo w moich oczach ostatnio mocno stracili. Odpowiedz Link Zgłoś
kafar.pl Re: Jedyną sensowną alternatywą są KACZKI ! 16.02.07, 21:18 humbak napisał: > A to ciekawe, bo w moich oczach ostatnio mocno stracili. -- Cóż takiego cię zbrzydziło? Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: Jedyną sensowną alternatywą są KACZKI ! 16.02.07, 23:37 Rowniez mysle ze w tej knajpie jedyna alternatywa dla pisiny po sowiecku sa kaczki...po pekinsku. Odpowiedz Link Zgłoś
szpony_wrony Re: Jedyną sensowną alternatywą są KACZKI ! 17.02.07, 08:45 x2468! Panie!, Panu pomyliły się knajpy. Odpowiedz Link Zgłoś
palnick Re: Jedyną sensowną alternatywą są KACZKI ! 17.02.07, 22:16 Autor: radca Data: 17.02.07, 12:27 chron braci Kaczynskich, chron ministra Ziobro, chron ministra Wasermanna, chron ministra Macierewicza ..... daj sily ministrowi Relidze by oczyscil to srodowisko bo w Nich jest cala nasza Nadzieja. Pisze to z cala powaga i pisze jako bezstronny i niezalezny obywatel RP. radca " Zegnajac w Nadzieji Synku Ty widzisz to wszystko z gory. Laki,pastwiska i ryby w stawach. Widzisz tez nieraz te "czarne chmury" podazajace nad "panstwem prawa". Nie trac Nadzieji,badz dobrej mysli bo w koncu kiedys sie wypogodzi. Moze tez w pore ludziom sie wysni... Slonce i radosc z czasem nadchodzi. Gdy praworzadnosc kiedys powroci i "czarne chmury" wiatry rozwieja strach i niepewnosc zniknie wsrod ludzi, a sprawiedliwosc bedzie Nadzieja. Twoj tata 1998 r. Odpowiedz Link Zgłoś
palnick Re: Jedyną sensowną alternatywą są KACZKI ! 20.05.13, 21:13 Ciekawe Humbaczku :-) Odpowiedz Link Zgłoś
szpony_wrony Re: Jedyną sensowną alternatywą są KACZKI ! 17.02.07, 09:23 www.joemonster.org/i/n/kacz2.jpg Czyż to nie rozkoszny obrazek? Myślę, że np. Einstein podobnie się nosił, może nawet nie do pary. Bo na te nuworyszowskie krawaty i garnitury LM (prabyłego premiera) to z obrzydzeniem już patrzyłam. Odpowiedz Link Zgłoś
palnick Re: Jedyną sensowną alternatywą są KACZKI ! 17.02.07, 09:36 Z całą pewnością podobnie. To cecha ludzi przedkładających treść nad formę :-) Odpowiedz Link Zgłoś
szpony_wrony Re: Jedyną sensowną alternatywą są KACZKI ! 17.02.07, 11:44 Otóż to. Do jakiej godności zatem mam się odwoływać? ale to tak na marginesie. Straszne, gdy forma przerasta treść o lata świetlne. Odpowiedz Link Zgłoś
szpony_wrony Re: Jedyną sensowną alternatywą są KACZKI ! 17.02.07, 12:34 Ale bywa też, że ani jednego ani drugiego ;) serwisy.gazeta.pl/metroon/1,0,3584961.html Odpowiedz Link Zgłoś
kafar.pl Re: Jedyną sensowną alternatywą są KACZKI ! 17.02.07, 17:14 szpony_wrony napisała: > Ale bywa też, że ani jednego ani drugiego ;) > ------ Wielki eklektyk :-) zawsze był głupi i bufonowaty. Odpowiedz Link Zgłoś
palnick Re: Jedyną sensowną alternatywą są KACZKI ! 18.03.07, 07:28 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=59226497 Odpowiedz Link Zgłoś
palnick Kaczyńscy kapitulują! 19.03.07, 23:10 Kaczyńscy kapitulują! Krzyczał karykaturalnie konserwatysta Komorowski, który korzystnie kupił kopię komnaty krzyżackiej komtura Klinsmanna. Kaskady kretyńskich komentarzy kamratów kabotyna Komorowskiego kusiły Kurskiego. Komorowskiego kierujemy konieczne ku kazamatom karnej kompanii - kalkulował Kurski. Kontrowersyjna komediofarsa kolegi Komorowskiego - kaprawego, komicznego Kaszuba, kończyła kiczowatą karierę kretyna. Koniec karkołomnej konfiguracji, kurtuazyjnych kroków. Kres klownadzie! Kaszuba komiczne kopiowanie kroków Kaczyńskiego, kusiło kły Kurskiego. Koniec kiczowatego kontredansu konfidentów krzyżackich! Kaczory konsekwentnie kierowały katów ku kamaryli Komorowskego. Komorowski kąsał koalicjantów Kaczyńskiego komicznie kicakąc ku krzewom kaliny. Krzaki kryły kwieciem karierowicza. Kapitan kawalerii kategorycznie kazał kończyć Komorowskiemu konsumpcję kaszanki. Kierował krzywoprzysięzcę, katorżnika Komorowskiego ku katu. Kat kunsztownie korzystał z kordelasa. Komorowski kończył karierę. Kurski klaskał. Kurtyna. Odpowiedz Link Zgłoś
palnick [...] 05.10.07, 16:20 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
palnick Przepis na kaczkę :-) 30.03.08, 22:16 www.pychotka.pl/przepisy-kulinarne/dr%F3b/kaczka-po-staropolsku..html Odpowiedz Link Zgłoś
torpeda.wulkaniczna Swego czasu Rodzynka.sardynka 20.03.07, 10:06 mocno je dokarmiała :) No i - żyją, rządzą, wkurzają. Tyle ataków, wieszczeń zagrożeń, jęków. A te żyją. Małe, pancerne kaczki. Odpowiedz Link Zgłoś
moher.ma.rycha Re: Swego czasu sus15.. 05.10.07, 14:35 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=45678808&a=45678808 Odpowiedz Link Zgłoś
kod-em [...] 14.02.08, 02:09 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
palnick Re: Jedyną sensowną alternatywą są KACZKI ! 16.09.07, 23:00 Straszliwe widmo krąży, wibruje ostry gwizd, że lud ponownie zbłądzi i znowu wygra PiS. Mordercy demokracji znów wzniecą straszny stos a tuzom sejmokracji ostatni spadnie włos. Płatnicy wymarzeni nie wrócą do nas już Zostaną wśród półcieni bo czeka na nich nóż Komuny trubadurzy utracą w lirach moc PiS w końcu ich wykurzy gdzieś w niepamięci noc Ersatz autorytety żałośnie będą wyć A obce nam gazety już nie napiszą nic. Na trwogę bije salon Jamajka cała drży Bo przebić jego balon chce JarKacz- człowiek zły Wyborca niedorosły nie poprze piękna znów A politycy osły potracą resztki kłów Kaczyzmu straszne burze powrócą na nasz skwer Jak ukryć mózgi kurze u dziennikarskich zer? Już tylko emigracja zostaje dobrym z nas Bo przecież egzaltacja myśleniu mówi pas. Ten obraz paranoi śmiech wzbudza albo płacz Lecz tego się nie boi wspomniany już JarKacz Odpowiedz Link Zgłoś
palnick Potężne Kaczory. 05.10.07, 14:32 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=63795129 Odpowiedz Link Zgłoś
palnick Re: Potężne Kaczory. 19.05.13, 22:04 Niesamowite, ze wątek jest czynny! Widać ważny :-) Odpowiedz Link Zgłoś