Dodaj do ulubionych

Paranoje Michała Kamińskiego

29.09.05, 12:32
Oglądałem właśnie powtórkę z debaty Protasiewicza i Kamińskiego (Michała) w
TVN 24 na temat negocjacji koalicyjnych. Włos mi się zjezył na głowie, gdy
usłyszałem jak Kamiński wypomina (na poważnie!) szefowi kampanii Tuska,
że "Donald Tusk na konferencji prasowej piętnaście razy użył
wyrażenia 'partia braci Kaczyńskich' i w ogóle nie zająknął się nawet o PiS".
Miało to rzekomo wpłynąć psychologicznie na Polaków, by dostrzegli
nieodpowiedzialność bliźniaków, no bo skoro partia b. Kaczyńskich, to oni
muszą być premierami itp.

Czy na sali jest lekarz?
Obserwuj wątek
    • savena Re: Paranoje Michała Kamińskiego 29.09.05, 12:34
      a czy tusk nie powtarza jak mantry ,,partia braci kaczynskich,, czy jest to potrzebne czy nie ?
      • trouble_maker Cel Tuska jest jasny, ale wypominanie mu tego jest 29.09.05, 12:38
        ...żałosne i po prostu kretyńskie (a cóż to - PiS nie stosuje żadnych
        socjotechnik ?); to tak jak, jakby jeden szachista wyrzucał drugiemu: "bo Ty
        ciągle tym skoczkiem skaczesz!" ;-)
        • savena Re: Cel Tuska jest jasny, ale wypominanie mu tego 29.09.05, 12:46
          mnie razi w wypowiedziach tuska to co trzy slowa ,,parrrrrrrrrrrtia brrrrrrrraci kaczynskich,,. moje uszy tego nie wytrzymuja, moze normalnie tak by nie razilo ale z wada tuska to jest koszmarne.
          • freemason Re: Cel Tuska jest jasny, ale wypominanie mu tego 29.09.05, 12:48
            savena napisała:

> mnie razi w wypowiedziach tuska to co trzy slowa ,,parrrrrrrrrrrtia
            brrrrrrrrac
            > i kaczynskich,,. moje uszy tego nie wytrzymuja, moze normalnie tak by nie
            razi
            > lo ale z wada tuska to jest koszmarne.

;-)
          • trouble_maker To inna kwestia - aby być prawdziwą szychą w PO... 29.09.05, 12:50
            ...nie można wymawiać "r" (vide Donald, Janek, Hanka) ;-)

P.S. Kiedy Tusk wymawia PiS to "S" z kolei dziwnie świszcze ;-)
            • po_godzinach czy w związku z tym 29.09.05, 12:56
              powinien mówic wyłącznie "Lechu", nigdy zas "Jarosławie"? To nieomal to samo )
              • trouble_maker "Nieomal" to prawie "prawie", a "prawie" - jak... 29.09.05, 13:17
                ...wiemy - robi duuużą różnicę... ;-)
        • normalny.normals Re: Cel Tuska jest jasny, ale wypominanie mu tego 29.09.05, 12:52
          Pamiętam jak w Faktach dzień przed przekazaniem poparcia Religi Tuskowi
          Kolenda-Zaleska zapytała Kamińskiego kto jest autorem przecieku do mediów o
          planach Religi, kiedy lampka kamery się świeciła Kmaiński z całą powagą
          odpowiadał że on nic nie wie na ten temat, ale gdy Kolenda-Zaleska zabrała
          mikrofon i wychodząc zagaiła go jeszcze raz na ten sam temat, to Kamiński jak
          mały dzieciak mało co nie posikał się z radości, że sztab PO jest wściekły za to
          zagranie.
          Nie chcę powiedzieć, że tylko PiS stosował sztuczki socjotechniczne i nieczyste
          zagrywki - obie partie grały różnie ale kiedy słyszę jak to PO jest podła,
          wredna, małostkowa i nieuczciwa to nie wiem czy śmiać się czy płakać...
      • freemason Re: Paranoje Michała Kamińskiego 29.09.05, 12:46
        savena napisała:

> a czy tusk nie powtarza jak mantry ,,partia braci kaczynskich,, czy jest to
        pot
        > rzebne czy nie ?

A jak ma mówić? Przeciez to JEST partia braci Kaczyńskich. Wyobrażasz sobie PiS
        bez bliźniaków?
        • po_godzinach Re: Paranoje Michała Kamińskiego 29.09.05, 12:49
          może chcą to ukryć, że są braćmi ? )
          • precz.z.kaczyzmem Re: Bliźniakami???!!!!!!!!!;-))) n/t 29.09.05, 12:51

• trouble_maker A może chcą ukryć, że w... 29.09.05, 12:51
            ...w ogóle są ?... ;-)
            • po_godzinach któż to wie 29.09.05, 12:54
              ilu jest tych braci ... )
              • bialamyszkabiala Re: któż to wie? Pinochet??? n/t 29.09.05, 12:57

• po_godzinach ja myslę, że 29.09.05, 12:58
                  w pewien sposób wszyscy jestesmy braćmi

no, pomijając niektóre siostry )
                  • bialamyszkabiala Re: ja myslę, że 29.09.05, 13:04
                    zwłaszcza - miłosierdzia;-)
    • pro.filutek1 Re: Paranoje Michała Kamińskiego 29.09.05, 13:03
      Nic prostszego jak odpowiadać " partia Rokity ". :P
      • trouble_maker Kiedy Kamiński wcale nie jest pewien, czy to... 29.09.05, 13:20
        ...i Platformie, i Rokicie nie nabije jeszcze więcej punktów ;-)
        • pro.filutek1 Re: Kiedy Kamiński wcale nie jest pewien, czy to. 29.09.05, 13:23
          Niech nabija.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka