Dodaj do ulubionych

emerytka z rzeszowa to pisze tak naprawde?

29.09.05, 23:36
nie czytam czesto postow i sie nie orientuje. przeczytalem pare jej postow i bylem pewny ze to jakis zartownis. idealna parodia komuchowatego betonu. styl monty pythona

a teraz slysze ze podobno ta kobita to tak naprawde.

matko boska:). dinozaury zyja :)
Obserwuj wątek
    • emerytka.z.rzeszowa A chce się pan przekonać? 29.09.05, 23:53

• marcus_crassus nie, w warszawie pare razy jak odwiedzalem 29.09.05, 23:58
        w sprawach zawodowych siedzibe komuszyzmu w warszawie na rozbrat spotkalem takie stare babinki. pamietam jedna psychopatke co chodzila i kogo spotkala opowiadala mu rymowanki jaka niedobra jest prawica

zawsze zastanawialem sie skad wy sie bierzecie. przeciez dinozaury wymarly. moze jestescie skamieliny? :)

no ale epoka komuszyzmu wreszcie sie skonczyla :) mam nadzieje ze wreszcie stare komuchy porzadnie bekna :)
        • kropekuk Nadzieja matka glupich. A wiec i twoja:) n/t 29.09.05, 23:59

• frank_drebin Spokojnie. Emerytka tylko po dostawie ciasteczek 30.09.05, 00:01
      z maryska pisze. Wnuczus odradza sie i potem jedzie gdzie indziej na moje teraz
      w Polinezji zaklada partyzantke antykaczystowska. Jutro bedzie post, ze
      zadzwonil z marsa jak ja znam. W koncu Mars to czerwona planeta ;)
    • mimolek Re: To grafomanka! 30.09.05, 00:14
      • kropekuk Nie masz racji: kobieta swietnie pisze. 30.09.05, 00:15
        Zawodowiec chyba:)))
        • frank_drebin Teraz mi przyszlo na mysl. Moze to sam czlowiek 30.09.05, 00:18
          honoru wedlug Nadredaktora - czyli Urban robi za emerytke ?
          • kosmopolit Re: Teraz mi przyszlo na mysl. Moze to sam czlowi 30.09.05, 00:27
            frank_drebin napisał:

> honoru wedlug Nadredaktora - czyli Urban robi za emerytke ?

Też o tym myślałem.
            Co by jednak nie mówić, "pióro" ma zawodowe!
          • kropekuk Nie sadze, ale Urban ma tez w redakcji i panie. 30.09.05, 00:27
            I to do tego bardzo nieglupie :)))))))
        • frank_drebin Nie powiedzialbym, ze swietnie gubi sie w watkach. 30.09.05, 00:44
          Zapomina o wnusiu, ktory dnia nie mogl przezyc bez telefonu "babci".
          • marcus_crassus zreszta co to kogo teraz obchodzi :) 30.09.05, 01:00
            dosc ogladania tej flory w terrarium. czas zanurzyc te ocalale dinozaury w formalinie i dokonczyc dzielo ewolucji:)

komuchy sie skonczyly
            • marcus_crassus flory i fauny :) 30.09.05, 01:00

• kropekuk Na najblisze- co najwyzej - dwa lata :)))))) 30.09.05, 01:04
              Powtorka z AWS. nadzieja zyjesz, a MAGDALENKA NADAL RZADZI.
              • marcus_crassus czasy sie gabi zmienily. i WSI juz rozbite. 30.09.05, 01:08
                nie ma czego zbierac.

NIE MA ZWIAZKU W POLITYCE.

gabi. czas sie powiesic. to koniec.

jak sadzisz. tatusia jeszcze powiesza czy juz tylko zdegraduja i dadza kopa w dupsko? :) o ile jeszcze zyje. :)
                • kropekuk A z twoja mamusia, co ja Arab rzucil to co? n/t 30.09.05, 01:09

• marcus_crassus w mojej rodzinie ani zydow,ani arabow ani innych:) 30.09.05, 01:12
                    100% polska. komuszych scierw tez u mnie nie bylo.

ale wiesz co. wolalbym byc arabem niz komuchem jakbym mial wybierac :) a jesli chodzi o komusze scierwo wykonujace jak pachol polecenia jaruzela to nawet wolalbym byc islamista :)
                    • kropekuk A komuchy w mojej to niby byli? Ciezki durniu! 30.09.05, 01:13

• putinokio2 tak gabi. taki np tatus. :) 30.09.05, 01:48
                        ale zeby on sie jeszcze czegos dosluzyl to bym zrozumial ze tutaj mozesz szalec.
                        ale to miernota jakas.czego on tam sie dosluzyl? jakiegos marnego majora.

gabi. jestes tak zalosna ze nawet szydzic z ciebie mi sie nie chce.

i nie udawaj gabi wiecej facetow. kazdy rozpozna kobiete ze sklonnosciami
                        neurotycznymi. na mile
                        • kropekuk A twoja matka ile na tych Arabach zarobila? Dolca 30.09.05, 01:51
                          od arabskiego falusa, bo arabeskom Arab z Reichu duzo nie placil... nawet na
                          condomy nie starczalo i tak sie nam Crassus na tym swiecie wzial:))))
                          • putinokio3 wiesz co gabi. roznimy sie tym ze ja pisze prawde 30.09.05, 02:15
                            natomiast ty bezsensownie walisz grochem o sciane. rownie dobrze moge napisac ze
                            masz krzywe nogi i jestes brzydka. moge? moge. tyle ze nie napisze bo tego nie wiem.

ja z arabami nie mam wiele wspolnego wiec mnie to jakby rybke spreza.

a ty jestes biedna przegrana marzycielka ktora produkuje swoje fantazje na tym
                            forum od X lat i ukrywa sie robiac z siebie posmiewisko pod roznymi nickami.

na dodatek tatus byl pacholem za PRL.

to sa fakty gabi. a nie rojenia o arabach
                            • kropekuk A czy ja mowie ze ty? Mowa o MAMUSI CRASSUSA:))) 30.09.05, 22:13

• mysz_polna5 Re: emerytka z rzeszowa to pisze tak naprawde? 30.09.05, 00:38
      marcus_crassus napisał:

> nie czytam czesto postow i sie nie orientuje. przeczytalem pare jej postow i
      by
      > lem pewny ze to jakis zartownis. idealna parodia komuchowatego betonu. styl
      mon
      > ty pythona

Tez podobnie myslalam i zareagowalam pare tygodni temu, gdy sie tu na tym Forum
      sie odezwalam.

Rzeszowskiej emerytce nie pomze psychiatra ( choc duzej klasy profesjonalista
      by sie jej przydal), ani tez nie pomoga jej elektrowstrzasy.
      6 stop ponizej. Only;))))))))))))

>
      > a teraz slysze ze podobno ta kobita to tak naprawde.
      >
      > matko boska:). dinozaury zyja :)
      >
      • marcus_crassus to taki styl pisania. 30.09.05, 00:42
        skompromitowanie pewnej idei poprzez doprowadzenie jej do absurdu. ja naprawde lubilem nawet czasem przeczytac jej posty. nawet chyba gdzies pogratulowalem dobrego poczucia humoru. bylo dla mnie jasne ze (szczegolnie z tym nickiem emerytka i tekstami o wnusiu) po prostu ktos robi sobie niezle jaja z komuchow.

do glowy mi nie przyszlo ze mozna tak na serio...:/
        • wartburg4 ee czyli emeritus enigmatic 30.09.05, 01:13
          Emeritus enigmatic - zagadkowa emerytka :)))))))

Nie sposób uwierzyć, że wierzy w to, co pisze :))))

Jak ona to robi? Nie wie nikt...

marcus_crassus napisał:

> skompromitowanie pewnej idei poprzez doprowadzenie jej do absurdu. ja
          naprawde
          > lubilem nawet czasem przeczytac jej posty. nawet chyba gdzies pogratulowalem
          do
          > brego poczucia humoru. bylo dla mnie jasne ze (szczegolnie z tym nickiem
          emeryt
          > ka i tekstami o wnusiu) po prostu ktos robi sobie niezle jaja z komuchow.
          >
          > do glowy mi nie przyszlo ze mozna tak na serio...:/
          >
          • golota20 Re: ee czyli emeritus enigmatic 30.09.05, 01:30
            wartburg4 napisał:

> Emeritus enigmatic - zagadkowa emerytka :)))))))
            >
            > Nie sposób uwierzyć, że wierzy w to, co pisze :))))
            >
            > Jak ona to robi? Nie wie nikt...
            >
            > marcus_crassus napisał:
            >
            > > skompromitowanie pewnej idei poprzez doprowadzenie jej do absurdu. ja
            > naprawde
            > > lubilem nawet czasem przeczytac jej posty. nawet chyba gdzies pogratulowa
            > lem
            > do
            > > brego poczucia humoru. bylo dla mnie jasne ze (szczegolnie z tym nickiem
            > emeryt
            > > ka i tekstami o wnusiu) po prostu ktos robi sobie niezle jaja z komuchow.
            > >
            > > do glowy mi nie przyszlo ze mozna tak na serio...:/
            > >

To jest byla nauczycielka. W Rzeszowie uczyla.

• antykagan Re: to taki styl pisania. 30.09.05, 01:16
          marcus_crassus napisał:

> skompromitowanie pewnej idei poprzez doprowadzenie jej do absurdu. ja
          naprawde
          > lubilem nawet czasem przeczytac jej posty. nawet chyba gdzies pogratulowalem
          do
          > brego poczucia humoru. bylo dla mnie jasne ze (szczegolnie z tym nickiem
          emeryt
          > ka i tekstami o wnusiu) po prostu ktos robi sobie niezle jaja z komuchow.
          >
          > do glowy mi nie przyszlo ze mozna tak na serio...:/
          >
          Też sie przez chwilę nad tym zastanawiałem. Jej styl przypomina trochę
          gadzinówkę "nie", na poczatku wziąłem ją na serio i zje..., jak wszystkich
          czerwonych na forum, potem pomyślałem, że to kpiny, ale jednak sądzę że to może
          być jakiś skretyniały komuch z aparatu propoagandy na przykład. Teraz już
          przestałem to czytać, bo tak czy inaczej szkoda na to czasu.
          • golota20 Re: to taki styl pisania. 30.09.05, 01:26
            antykagan napisał:

> marcus_crassus napisał:
            >
            > > skompromitowanie pewnej idei poprzez doprowadzenie jej do absurdu. ja
            > naprawde
            > > lubilem nawet czasem przeczytac jej posty. nawet chyba gdzies pogratulowa
            > lem
            > do
            > > brego poczucia humoru. bylo dla mnie jasne ze (szczegolnie z tym nickiem
            > emeryt
            > > ka i tekstami o wnusiu) po prostu ktos robi sobie niezle jaja z komuchow
            > .
            > >
            > > do glowy mi nie przyszlo ze mozna tak na serio...:/
            > >
            > Też sie przez chwilę nad tym zastanawiałem. Jej styl przypomina trochę
            > gadzinówkę "nie", na poczatku wziąłem ją na serio i zje..., jak wszystkich
            > czerwonych na forum, potem pomyślałem, że to kpiny, ale jednak sądzę że to może
            >
            > być jakiś skretyniały komuch z aparatu propoagandy na przykład. Teraz już
            > przestałem to czytać, bo tak czy inaczej szkoda na to czasu.

Po waszych wypocinach to sadze ze macie 17 latek ,a moze tylko to polski
            zascianek ?????
          • emerytka.z.rzeszowa Re: to taki styl pisania. 30.09.05, 01:51
            antykagan napisał:
            Teraz już
            > przestałem to czytać, bo tak czy inaczej szkoda na to czasu.

Taaa. "Nie czyta" pan "emerytki" tak samo jak księża nie przeglądają gołych
            panienek w przerwie między mszami... Jeszcze chwila i uwierzę!

Kolega wnusia próbował coś ostatnio załatwić na podrzeszowskiej plebanii i
            jakież było jego zaskoczenie, gdy księżulo siegając do szuflady, nieopatrznie
            wysypał z niej "różową serię". No, ale to musiała być pomyłka! Pomyłka.

:)
    • con1 Re: emerytka z rzeszowa to pisze tak naprawde? 30.09.05, 02:46
      nie
      • emerytka.z.rzeszowa Re: emerytka z rzeszowa to pisze tak naprawde? 30.09.05, 14:31
        con1 napisał:

> nie

"NIE"? :)
        • alka47 Re: emerytka z rzeszowa to pisze tak naprawde? 30.09.05, 15:46
          bez postow Emerytki forum byloby ubozsze.MAm nadzieje ze odezwie sie z Niemiec
    • ariadna-enta Re: emerytka z rzeszowa to pisze tak naprawde? 30.09.05, 16:32
      Jeżeli chodzi o emerytkęzrzeszowa to chociaż mam poglądy krańcowo odmienne,a
      niektóre jej wypowiedzi mnie bulwersują to cenię ją za to ,że nie bacząc na
      często obrażliwe odpowiedzi niektórych forumowiczów nie ukrywa tego co myśli,
      ma cywilną odwagę głosić swoje poglądy bez względu czy to się komuś podoba czy
      nie. W końcu każdy ma takie prawo, a my możemy się z tą panią zgodzić lub nie.
    • ayran przede wszystkim... 30.09.05, 16:39
      emerytka nie jest z Rzeszowa. Ani w ogóle z Podkarpacia.
      • emerytka.z.rzeszowa Re: przede wszystkim... 30.09.05, 22:05
        ayran napisał:

> emerytka nie jest z Rzeszowa. Ani w ogóle z Podkarpacia.

To prawda. Urodziłam się w Stanisławowie (po wojnie Iwano-Frankowsk, za
        Juszczenki Iwano-Frankiwśk), karierę robiłam w Krakowie i Warszawie. Do
        Rzeszowa przeniosłam się (wróciłam) dopiero po 1990 roku. Więc chyba nie mogę
        się nazywać "rzeszowianką pełną gębą". Ale z Rzeszowa jestem. No dokładniej
        mówiąc to spod Rzeszowa!

Bywajcie.
        • ayran Re: przede wszystkim... 30.09.05, 22:12
          Nie żartuj, dobry człowieku.
    • asdfg2018 Re: emerytka z rzeszowa to pisze tak naprawde? 29.09.19, 20:05
      emerytka z rzeszowa , ech...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka