zyks Ważna, dobra wiadomość z Polski dla Żydów, Sunnitó 03.10.05, 10:56 w, Szyitów, Buddystów, Taoistów, Św. Jechowy i innych: Lecz Kacżyński pozostanie katolikiem DO KOŃCA ŻYCIA! Niepokój budzi tylko brak analogicznej deklaracji ze strony Jarosława K. Odpowiedz Link Zgłoś
rosenkrantz666 Lech Kaczyński na haju?... 03.10.05, 10:56 > Lech Kaczyński powiedział w Gdańsku: > Prawo do pracy, Socjalistyczna demagogia, rodem prosto z pism Marksa. Praca, to nie żadne prawo. Praca to umowa dwóch stron - pracodawcy i pracownika. To kretyńskie hasło ma zapewne oznaczać walkę z bezrobociem - tylko jak prezydent to będzie robił??? Sprawę własnego bezrobocia załatwi, ale coc poza tym? > ochrony zdrowia, Takie prawo już jest. I nawet ta ochrona jest darmowa. Tylko dziwnym trafem ciężko to prawo wyegzekwować. I oczywiście zapewnienie realizacji tego prawa leży całkowicie poza kompetencjami prezydenta. > do własnego mieszkania. To też nie jest żadne prawo - to znowu kwestia albo prawa własności (jak się coś kupi), albo zawarcia umowy najmu etc. > Prawo do równego dostępu do oświaty, osobistego bezpieczeństwa, to prawa IV > Rzeczypospolitej. Czyli zastąpimy prawo zbiorem pobożnych życzeń... Gratuluję. Ciekawe czym zastąpimy sprawiedliwość? > Dlaczego właśnie ja mam podołać tym zadaniom? Większość życia poświęciłem > walce o demokratyczną Polskę, a potem pracy dla państwa. Gdyby prezydent mógł coś w tej sprawie zrobić, należałoby zapytać o skuteczność jego rządów w Warszawie. Tu Warszawiacy mają raczej wyrobioną opinię.... Ale że nie może, to być może nie ma się czym martwić - ot po prostu Państwo ufunduje wysoką emeryturę jednemu więcej nieudacznikowi.... Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: Tak, ale... 03.10.05, 11:08 Jego ulubiony ekonomista - Spencer Tracy. :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
bedeker He,he... Znow sie jajoglowi nie podobaja? 03.10.05, 10:57 Coz, skad to znamy? Mozna - jak ja - nie znosic Tuska z jego ekipa i pogladami, ale to konsekwentne wygrywanie przez Kaczynskiego antyelitarnej karty tak pieknie trafia w nienawisc tluszczy do jajoglowych, ze az sie niedobrze robi. Czekamy, czakamy na nastepne obrzydliwosci. Odpowiedz Link Zgłoś
gejeb Re: GŁOSOWAĆ NA TUSKA BO ON POPIERA GEJÓW 03.10.05, 11:01 POPIERA NAS GEJÓW I LESBIJKI ORAZ NASZĄ WALKĘ O PRAWO DO MAŁŻEŃSTWA I ADOPTOWANIA DZIECI Odpowiedz Link Zgłoś
taziuta Tekst slicznie obnaża mentalność prowokatora gajeb 03.10.05, 11:55 Ty gajeb tak sam z siebie bierzesz się za ten niewdzięczny chleb prowokatora, czy z czyjegoś poduszczenia? :-) gejeb napisał: Re: GŁOSOWAĆ NA TUSKA BO ON POPIERA GEJÓW > POPIERA NAS GEJÓW I LESBIJKI ORAZ NASZĄ WALKĘ O PRAWO DO MAŁŻEŃSTWA I > ADOPTOWANIA DZIECI Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: Tekst slicznie obnaża mentalność prowokatora 03.10.05, 12:07 On to robi bezinteresownie, bo kasa jaką otrzymuje ledwo mu wystarcza na cafejkę internetową. Odpowiedz Link Zgłoś
wredna_jedza Hipokryta 03.10.05, 14:17 Jednocześnie bijąc pokłony przed "sukienkowymi", i to tymi co bardziej konserwatywnymi w tym temacie :)))))))))))) Dlatego m.in. Platformersi polegli w Krakowie :)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: W Wawie żałosny nieudacznik ,dla Polski-Zbaw 03.10.05, 11:06 Problemy Warszawy są zbyt miałkie dla tego wybitnego umysłu. Nie ta skala, nie ten rozmach. Odpowiedz Link Zgłoś
chris12 Kaczyńskiego sztab wyborczy trenował w USA 03.10.05, 11:05 Niestety, uczyli się organizować wybory prezydenckie a nie jak rzadzić! Odpowiedz Link Zgłoś
smock1 POstkomunizm w Polsce musi się skończyć! 03.10.05, 11:06 Tylko Lech Kaczyński!!! Odpowiedz Link Zgłoś
m15 Re: POstkomunizm w Polsce musi się skończyć! 03.10.05, 11:06 smock1 napisał: > Tylko Lech Kaczyński!!! amen Odpowiedz Link Zgłoś
bedeker Re: POstkomunizm w Polsce musi się skończyć! 03.10.05, 11:08 m15 napisał: > smock1 napisał: > > > Tylko Lech Kaczyński!!! > > amen Alleluja i do przodu :D Odpowiedz Link Zgłoś
zyks Re: POstkomunizm w Polsce musi się skończyć! 03.10.05, 11:12 Przecież Kaczor to typowy wykwit postkomunizmu: populizm, demagogia, autorytaryzm... Odpowiedz Link Zgłoś
bedeker Re: POstkomunizm w Polsce musi się skończyć! 03.10.05, 11:15 Nie zgadzam sie. On na to wszystko wpadl samodzielnie, z niewielka pomoca Kurskiego i Rydzyka. Odpowiedz Link Zgłoś
taziuta Kaczor obijał się na studiach? :-) 03.10.05, 11:28 Chcesz powiedzieć, że Jarosław Kaczyński sam od nowa wynalazł populizm, demagogię, autorytaryzm? Nie wykluczone, wszak to głowacz jakich mało! Ale w takim razie szkoda, że na studiach odpuścił wykłady, na których mówiono o tym z czym się one wiążą i do czego prowadzą. :-( bedeker napisał: > Nie zgadzam sie. On na to wszystko wpadl samodzielnie, z niewielka pomoca Kursk iego i Rydzyka. zyks napisał: >> Przecież Kaczor to typowy wykwit postkomunizmu: populizm, demagogia, autorytaryzm... Odpowiedz Link Zgłoś
bedeker Re: Kaczor obijał się na studiach? :-) 03.10.05, 11:31 No, ja twierdze tylko, ze on ma prawo byc z siebie dumnym. Galwanizowanie takich trupow politycznych jak Dorn, Kurski lub Kaminski to sztuka nie lada. A oni juz mu wymyslili program:) Odpowiedz Link Zgłoś
taziuta Popadało ropuchy budzą się ze stanu hibernacji :-) 03.10.05, 12:17 bedeker napisał: > No, ja twierdze tylko, ze on ma prawo byc z siebie dumnym. Galwanizowanie takich trupow politycznych jak Dorn, Kurski lub Kaminski to sztuka nie lada. A oni juz mu wymyslili program:) Odpowiedz Link Zgłoś
bedeker Re: POstkomunizm w Polsce musi się skończyć! 03.10.05, 11:07 O! Widze, ze Polska zostala zaatakowana tlenkiem wegla:) Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: POstkomunizm w Polsce musi się skończyć! 03.10.05, 11:11 Zgodnie z "teorią braci" każdy, kto żył w Polsce przed rokiem 1989 kolaborował z komunistami. Odpowiedz Link Zgłoś
wrojoz Re: POstkomunizm w Polsce musi się skończyć! 03.10.05, 12:49 Kaczyński=Rydzyk=populizm=niespełninie obietnic=rozliczanie zamiast pracy Odpowiedz Link Zgłoś
smock1 Na fotel Prezydenta kandydują: 03.10.05, 11:07 Człowiek z charakterem ale bez zasad oraz człowiek z zasadami ale bez charakteru. Tylko Lech Kaczyński ma te obie cechy. Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: Na fotel Prezydenta kandydują: 03.10.05, 11:17 Nie ma ani charakteru ani zasad? Chyba jednak przesadziłeś. Odpowiedz Link Zgłoś
m15 Re: Na fotel Prezydenta kandydują: 03.10.05, 11:24 czy lewacy moga wiedziec czym sa zasady moralne?(pytanie retoryczne) Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: Na fotel Prezydenta kandydują: 03.10.05, 11:26 Rozumiem, że nie wiesz. Ale czemu piszesz od czapy? Odpowiedz Link Zgłoś
m15 Re: Na fotel Prezydenta kandydują: 03.10.05, 11:29 uu1 napisała: > Rozumiem, że nie wiesz. Ale czemu piszesz od czapy? nie przesadzaj z tym swoim"rozumiem",czy posiadasz odpowiedni organ do takich czynnosci:)) Odpowiedz Link Zgłoś
bedeker Re: Na fotel Prezydenta kandydują: 03.10.05, 11:32 Bosz... Co za finezja! Chyba sie w Tobie zakochalem i w Twoim organie... Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: Na fotel Prezydenta kandydują: 03.10.05, 11:37 On wiele potrafi. Mnie też wielokrotnie zadziwił. Jest przedstawicielem miękkogłowych - ciemiączko się jeszcze nie zasklepiło i ma głowę otwartą - na przestrzał. Odpowiedz Link Zgłoś
bedeker Re: Na fotel Prezydenta kandydują: 03.10.05, 11:39 Czyzby jakies problemy z poslugiwaniem sie bronia US Army? Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: Na fotel Prezydenta kandydują: 03.10.05, 11:33 Jesteś wyjątkowo dowcipny. A czy uśmiech masz równie uroczy jak Twój kandydat na prezydenta? Napisz koniecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
m15 Re: Na fotel Prezydenta kandydują: 03.10.05, 11:37 uu1 napisała: > Jesteś wyjątkowo dowcipny. A czy uśmiech masz równie uroczy jak Twój kandydat > na prezydenta? Napisz koniecznie. co tam podobny-o niebo lepszy ,jesli zapytasz o powód -odpowiem ,komuna kona ,lewactwo w odwrocie ,kryminalisci w wiezieniach ,nadciaga normalnosc Odpowiedz Link Zgłoś
bedeker Re: Na fotel Prezydenta kandydują: 03.10.05, 11:38 Nadciaga normalnosc. Ladnie powiedziane. Felicitations! Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: Na fotel Prezydenta kandydują: 03.10.05, 11:40 Swoich zwolnimy z aresztów i więzień.. eh życie. PS. To jesteś wyjątkowo śliczny. Chociaż urodą nie przeszdnie nachalną. Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Re: Na fotel Prezydenta kandydują: 03.10.05, 11:41 m15 napisał: nadciaga normalnosc ...Nadciaga normalnosc w brunatnych koszulach, Kryc sie kto moze. Odpowiedz Link Zgłoś
chateau Re: Na fotel Prezydenta kandydują: 03.10.05, 11:43 Chodzi o rigor mortis? Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: Na fotel Prezydenta kandydują: 03.10.05, 11:47 Cóś w tym rodzaju, jak mawiał Walery Wątróbka, chociaż stadium nieco wcześniejsze. Odpowiedz Link Zgłoś
bedeker Re: Na fotel Prezydenta kandydują: 03.10.05, 11:26 Aj, aj, aj - ugodziles mnie w samo serce... Umieram!!!.... Odpowiedz Link Zgłoś
japin Re: Kaczyński atakuje, Tusk odpiera ataki 03.10.05, 11:13 Dziwny ten naród. Ubrdało im się, że Kaczyński uzdrowi wszystko. Zapytajcie Warszawiaków bo już parę lat jest prezydentem Warszawy, co im uzdrowił? Przecież to miernota i zwolennik teorii spiskowych. Po drugie, nie ma takiego człowieka, który mógłby tego dokonać jako prezydent w ciągu 5 lat (bo prezydent w Polsce niewiele może).Przemiany mogą się dokonywać, tylko przy zgodnej woli większości społeczeństwa, przez dziesiątki lat, a jaka jest wola w polskim społeczeństwie to widać, chociażby po frekwencji wyborczej. Odpowiedz Link Zgłoś
bedeker Re: Kaczyński atakuje, Tusk odpiera ataki 03.10.05, 11:18 Eeeee, od razu dziwny. Przeciez wybory w Polsce sa dla wiekszosci elektoratu jedynie sposobem skanalizowania nienawisci. Odpowiedz Link Zgłoś
m15 Re: Kaczyński atakuje, Tusk odpiera ataki 03.10.05, 11:26 japin napisał: > Dziwny ten naród. Ubrdało im się, że Kaczyński uzdrowi wszystko. Zapytajcie > Warszawiaków bo już parę lat jest prezydentem Warszawy, co im uzdrowił? > Przecież to miernota i zwolennik teorii spiskowych. Po drugie, nie ma takiego > człowieka, który mógłby tego dokonać jako prezydent w ciągu 5 lat (bo prezydent > > w Polsce niewiele może).Przemiany mogą się dokonywać, tylko przy zgodnej woli > większości społeczeństwa, przez dziesiątki lat, a jaka jest wola w polskim > społeczeństwie to widać, chociażby po frekwencji wyborczej. a dlaczego tak sie daieje ?_bo zbyt wiele miernot ma za duzo do powiedzenia (jestes tego dobrym przykladem) Odpowiedz Link Zgłoś
taziuta Nadchodzą czasy nienawistników m15 :-( 03.10.05, 12:05 Popadało, ropuchy budzą się ze stanu hibernacji. Oj będzie się działo :-) m15 napisał: > a dlaczego tak sie daieje ?_bo zbyt wiele miernot ma za duzo do powiedzenia > (jestes tego dobrym przykladem) > japin napisał: > > > Dziwny ten naród. Ubrdało im się, że Kaczyński uzdrowi wszystko. Zapytajc > ie Warszawiaków bo już parę lat jest prezydentem Warszawy, co im uzdrowił? > > Przecież to miernota i zwolennik teorii spiskowych. Po drugie, nie ma tak > iego człowieka, który mógłby tego dokonać jako prezydent w ciągu 5 lat (bo > prezydent w Polsce niewiele może).Przemiany mogą się dokonywać, tylko przy zgodnej woli większości społeczeństwa, przez dziesiątki lat, a jaka jest wola w polskim społeczeństwie to widać, chociażby po frekwencji wyborczej. Odpowiedz Link Zgłoś
primates PREZYDENT BEZ RODZINY ??? 03.10.05, 11:20 Jak można wybrać prezydenta bez żony i dzieci - przecież on nie wie co to rodzina, obowiązki itd. ??? Jak można wybrać prezydenta który rozmawia z kotem i mieszka u mamusi ??? CO WY LUDZIE OCZU NIE MACIE ??? Odpowiedz Link Zgłoś
bedeker Oto przyklad... 03.10.05, 11:22 typowych dylematow IV RP. Kabaret Qui Pro Quo. Odpowiedz Link Zgłoś
bedeker Re: PREZYDENT BEZ RODZINY ??? 03.10.05, 11:24 Jaroslaw to nie Lech, ale rodzine ma - tysiace Rodzin Radyja Maryja. Odpowiedz Link Zgłoś
wredna_jedza Re: PREZYDENT BEZ RODZINY ??? 03.10.05, 14:16 > Jak można wybrać prezydenta bez żony i dzieci - przecież on nie wie co to > rodzina, obowiązki itd. ??? > Jak można wybrać prezydenta który rozmawia z kotem i mieszka u mamusi ??? Hahahahahaha, czy ty nie rozróżniasz braci Kaczorów????? Jarosław nie kandyduje na prezydenta, tylko Lech :D Odpowiedz Link Zgłoś
tu-sk-ubany PREZIO ANTY-RODZINNY A PROGEJOWSKI ??????????????? 03.10.05, 15:07 tusiek bardziej dba o zboczeńców niż o rodziny i samotne matki !!! to on odebrał 600 tysiącom dzieci samotnych matek środki na utrzymanie !!! robiąc ich żebrakami z dnia na dzień ! Odpowiedz Link Zgłoś
nemi13 Re: Kaczyński atakuje, Tusk odpiera ataki 03.10.05, 11:25 kaczorek ma asa w rekawie ,nazywa sie plk. miodowicz . to jest szuja jakich malo . kaczorku do dziela . nie lubie ciebie ale masz szanse . i popre ciebie i ty wiesz o co mnie idzie ... . niech zyje disnej ... Odpowiedz Link Zgłoś
wrojoz Re: Kaczyński atakuje, Tusk odpiera ataki 03.10.05, 11:37 Głosuję na Tuska. Tusk to godna i silna Polska. Kaczyński to znowu błoto. Odpowiedz Link Zgłoś
pazio Kaczyński chce wejść z butami w moje życie 03.10.05, 11:52 Kaczyński chce wejść z butami w moje życie i sam decydować, co jest dla mnie dobre, a co złe - na to mie ma mojej zgody! I jeszcze jedno (wiem, że to nieelegancki argument, ale niestety taka jest brutalna prawda): mój przyszły prezydemt musi mieć pomad 160 cm wzrostu...:( Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Re: Kaczyński chce wejść z butami w moje życie 03.10.05, 11:59 pazio napisał: > Kaczyński chce wejść z butami w moje życie i sam decydować, co jest dla mnie > dobre, a co złe - na to mie ma mojej zgody! > I jeszcze jedno (wiem, że to nieelegancki argument, ale niestety taka jest > brutalna prawda): mój przyszły prezydemt musi mieć pomad 160 cm wzrostu...:( Jak napisał kiedys jeden z uzytkownikow tego forum, Dorn bedzie go podsadzał; )) Odpowiedz Link Zgłoś
agrest9 Re: Tusk za grzecznie prowadzi kampanie 03.10.05, 12:04 WIDAĆ PROWADZENIE KAMPANII BEZ "OPLUWANIA" INNYCH nie jest teraz w cenie.Kaczyńscy tylko umieją wytykać palcami.Powiem szczerze coraz ,niej szanuje Kaczynskich z uwagi na ich agresje oraz checi władzy.Zachowują sie nie fair wobec Tuska! Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: Tusk za grzecznie prowadzi kampanie 03.10.05, 12:05 Czy Tusk zachowywał się fair wobec W. Cimoszewicza? Odpowiedz Link Zgłoś
vitriolic Re: Tusk za grzecznie prowadzi kampanie 03.10.05, 13:01 Jeżeli "poczynania operacyjne....pękam ze śmiechu) panów pułkowników były Mu znane, to NIE! Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: Tusk za grzecznie prowadzi kampanie 03.10.05, 13:21 A jeżeli nie były znane - co to za przywódca partii. A jeżeli poznał je później, to skąd premia dla K. Miodowicza? Odpowiedz Link Zgłoś
vitriolic Re: Tusk za grzecznie prowadzi kampanie 03.10.05, 13:31 ...to dostał premię...? Sorry, niedoinformowany jestem, ale zaciekawiony. Został posłem z mojego okręgu... Sorry za ziomali...mają wolną wolę. Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: Tusk za grzecznie prowadzi kampanie 03.10.05, 13:38 Premią i to nie byle jaką, było pierwsze miejsce na liście w okręgu świętokrzyskim. Przy zastosowaniu minimalnych kryteriów przyzwoitości, powinien być zdjęty z listy. Ale długi trzeba płacić, bo rosną procenty. Odpowiedz Link Zgłoś
vitriolic Re: Tusk za grzecznie prowadzi kampanie 03.10.05, 13:39 bez komentarza..... Odpowiedz Link Zgłoś
bedeker Re: Tusk za grzecznie prowadzi kampanie 03.10.05, 12:05 Niewatpliwie. Powinien siegnac ponownie po pulkownika Miodowicza:D Odpowiedz Link Zgłoś
donald_duck1 Jak na razie, Wybiórcza atakuje Kaczyńskiego 03.10.05, 12:07 ...zapewne bezinteresownie i obiektywnie? Całe szczęście, niekoniecznie skutecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
doktorhabilitowany.1 Czasem i Wyborcza musi zachowywać obiektywizm 03.10.05, 16:07 To dlatego opisuje bzdury, które wygaduja kaczki. Odpowiedz Link Zgłoś
profesornienadzwyczjny Re: Czasem i Wyborcza musi zachowywać obiektywizm 03.10.05, 16:24 Zeby poważnie traktować kogokolwiek cciałbym wiedzięc kto to mówi. Dlatego mam do Ciebie pytanie: Czy jesteś z tych doktorów habilitowanych którzy wypisuja swój stopień naukowy na drzwiach weiściowych? Czy z tych którzy pisali dużo nie koniecznie wiwdząc co piszą? Dlaczego wybrałeś takiego nicka? Odpowiedz Link Zgłoś
amfek Widzieliście wczoraj Uwagę? 03.10.05, 12:10 Po obejrzeniu tego reportażu utwierdziłem się przekonaniu aby nie oddawać swoje głosu na oszołomów z PiS. Oni wraz z LPR i RKN są na smyczy Rydzyka a ja wcale sobie tego nie życzę aby sekciarze rządzili Polską. Precz z Kaczyńskimi i PiS Odpowiedz Link Zgłoś
doktorhabilitowany.1 Widzieliśmy:)) Rydzyk mółby uczyć masonów 03.10.05, 15:57 jak zdobywać fundusze i wpływać na sytuację w kraju. Dlatego ich 'nie lubi' - dąży do zniszczenia konkurencji i stworzenia monopolu:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
katolik_polski1 _____________NAUCZCIE TEGO TUSKA USMIECHU !!! 03.10.05, 12:26 Takiego ponuraka na prezydenta, zaden Polak czy Polka nie chce !Ten czlowiek nie potrafi sie rozluznic,ciagle spiety i pochmurny ! Dlatego tez jego argumenty nie trafiaja do Polakow ! Odpowiedz Link Zgłoś
taziuta Borowski, Tusk, Kaczyński, taki porządek typuję 03.10.05, 12:30 Tusk i tak jest o niebo lepszy od maliniaka Kaczyńskiego, drogi katoliku. Kaczyński, z kolei jest trochę (o włos) lepszy od Leppera, a w demagogii to go wręcz bije na głowę :-) katolik_polski1 napisał: > Takiego ponuraka na prezydenta, zaden Polak czy Polka > nie chce !Ten czlowiek nie potrafi sie rozluznic,ciagle > spiety i pochmurny ! > Dlatego tez jego argumenty nie trafiaja do Polakow ! Odpowiedz Link Zgłoś
vitriolic Re: Borowski, Tusk, Kaczyński, taki porządek typu 03.10.05, 13:13 Jeżeli postawisz garść orzechów i wygrasz..... to wygrana (w dolarach) nie zmieści się do kolejowego wagonu. Będziesz baaaaaaardzo bogata. :) Odpowiedz Link Zgłoś
taziuta Większy sens ma zjedzenie tych orzechów :-) 03.10.05, 13:54 Nie jestem hazardzistą. I nie wierzę, że Borowski wygra. Ale i tak będę na niego głosować w I turze, i innych do tego namawiam. Zobaczymy jakie ma faktyczne poparcie - im większe tym lepszą będzie miał pozycję przetargową w przyszłości, a gość jest o.k. :-) vitriolic napisał: > Jeżeli postawisz garść orzechów i wygrasz..... to wygrana (w dolarach) nie > zmieści się do kolejowego wagonu. Będziesz baaaaaaardzo bogata. :) Odpowiedz Link Zgłoś
gniewek.113 Re: _____________NAUCZCIE TEGO TUSKA USMIECHU !!! 03.10.05, 12:49 ..a z czego tu się śmiać? Ja nie widze najmniejszego powodu do radości. Tusk nie gra, on jest autentyczny. Odpowiedz Link Zgłoś
taziuta Tusk jest tak samo autentyczny jak Mandaryna :-) 03.10.05, 13:47 Autentyczny w tym całym towarzystwie jest tylko Borowski :-) gniewek.113 napisał: > ..a z czego tu się śmiać? Ja nie widze najmniejszego powodu do radości. Tusk > nie gra, on jest autentyczny. Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: _____________NAUCZCIE TEGO TUSKA USMIECHU !!! 03.10.05, 13:23 Pięknie się uśmiechają Kaczyńscy. Ktoś tu nazwał to wyjątkowo trafnie - rigor mortis. Odpowiedz Link Zgłoś
vitriolic Re: _____________NAUCZCIE TEGO TUSKA USMIECHU !!! 03.10.05, 13:27 Nie ...uczta Baltazara......sami się uczta! Kaczyński...luzak??? Goście startują na Prezydenta Najjaśniejszej Rzeczpospolitej, nie na mistera mokrych bokserek. Odpowiedz Link Zgłoś
tu-sk-ubany [...] 03.10.05, 14:24 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
vitriolic Re: __________NAUCZCIE TEGO TUSKA MÓWIĆ NIE BEŁKO 03.10.05, 14:35 obaj są ....poliglotami? Jeden zna to drugi tamto. Moze będą sprawować urząd zamiennie? Miesiącami, tygodniami...? Kaczyński to tylko chyba po Polsku i .....ani me ani be ani kukuryku :) Odpowiedz Link Zgłoś
tu-sk-ubany Re: __________NAUCZCIE TEGO TUSKA MÓWIĆ NIE BEŁKO 03.10.05, 15:02 vitriolic napisał: > obaj są ....poliglotami? Jeden zna to drugi tamto. Moze będą sprawować urząd > zamiennie? Miesiącami, tygodniami...? Kaczyński to tylko chyba po Polsku > i .....ani me ani be ani kukuryku :) trzeba być tępym jak sbek, żeby nie odrużnić rrrżącego bełkotu tuska od od inteligentnej, wyraźnej mowy Kaczyńskiego !!! ps u tuśka to nawet polski język to NIENORMALNOŚĆ !! Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Re: A jak tępym trzeba być aby pisać "odrużnić"? 03.10.05, 15:14 Bo to slowo pochodzi od żuru a nie od różnicy. Żur-zupa.Zupa-woda. Odrużnić = nie lać wody; ) Odpowiedz Link Zgłoś
doktorhabilitowany.1 Re: A jak tępym trzeba być aby pisać "odrużnić"? 03.10.05, 15:40 bio.mum napisała: Odrużnić = > nie lać wody; ) Może jednak - odwodnić się? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
vitriolic Re: __________NAUCZCIE TEGO TUSKA MÓWIĆ NIE BEŁKO 03.10.05, 15:34 Brawo??? Może jednak nie..... Odpowiedz Link Zgłoś
gszatek Kaczyński atakuje 03.10.05, 12:28 nie sprawdził się jako prezydent to na pewno mu pójdzie jako prezydentowi państwa - u nas tradycyjnie selekcja negatywna. fakty: - unieważniony przez sąd wynik przetargu na Most Północny (z ponad rocznym opóźnieniem), gdyż urzędnicy Kaczyńskiego rozstrzygnęli go wg. innych kryetriów niż przetargowe (nieźli jak na Prawo i Sprawiedliwość) - totalna klapa z odbudową Placu Piłsudskiego - nikt nie wykazał zainteresowania warunkami proponowanymi przez Kaczyńskiego - nielegalny Marsz Równości, który gromadzi kilka tysięcy przeciwników moralizowania przez polityków - stare kamienice popadają w ruinę chyba, że kupuje je główny architekt stolicy - a wokół Pałacu Kultury Mikuskiewicz dalej robi sobie co chce... Miliardy z UE - śmiech - kłamstwa, kłamstwa i jeszcze raz kłamstwa Odpowiedz Link Zgłoś
doktorhabilitowany.1 UWAGA ZŁY KACZOR:)) 03.10.05, 16:01 Parada równości była sukcesem Kaczora - szukał sposobu, jak doprowadzić do nagłośnienia problemu gejów i innych 'wykluczonych z życia społecznego'. Uznali z bratem, że skandal najlepiej przysłuży się gejom. Odpowiedz Link Zgłoś
gniewek.113 Socjalizm był w czasach PRL systemem zbrodniczym. 03.10.05, 12:32 Socjalizm w wykonaniu Kaczyńskich będzie na początku śmieszny.. a na końcu okaże się, że połowa firm w tym kraju zbankrutowała, albo przeniosła swoje siedziby do naszych południowych, mądrych sąsiadów. Kaczyńscy nie mogą mieć w Polsce władzy absolutnej. Okazało się, że to zwyczajni populiści. Co się okaże, gdy wezmą i pałac prezydencki?? Wolę tego nie sprawdzać! Tylko Tusk proszę państwa, tylko Tusk. Odpowiedz Link Zgłoś
veglie Re: Socjalizm był w czasach PRL systemem zbrodnic 03.10.05, 12:39 Ale też mi wybór!kaczor zamiast kaczek Odpowiedz Link Zgłoś
agart101 Re: Kaczyńscy potrafią tylko walczyć 03.10.05, 12:33 Będą się ciągle kłócić z sąsiadami a przyjaciół szukają za oceanem. To nie może doprowadzić do niczego dobrego tylko do biedy Odpowiedz Link Zgłoś
polska444 Tusk na zdjęciu wygląda jak bohater socrealizmu 03.10.05, 13:12 - ta sama dumna mina, spojrzenie sięgające daleko... Brakuje tylko tego steru zamiast trybuny oraz sierpa i młota w tle. Tak dalece posunęła się GW w swojej propagandzie. Może odrobinę za daleko, bo to wręcz nahalne. Odpowiedz Link Zgłoś
rach_ciach [...] 03.10.05, 13:18 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
katolik_polski1 Re: ___________________________WŚCIEKLIZNA W KOSZ 03.10.05, 13:51 Z tym przesunieciem naglowka chyba od ciebie podlapalem . Dobry pomysl ! Wlaczylem rano kompa,zalogowalem sie na Wyborczej, a oni mi pisza ze do 12 godziny nie mam prawa glosu, czyzby tak miala wygladac demokracja Tuska ? Pozdro ! Odpowiedz Link Zgłoś
taziuta Biedny katolik :-( 03.10.05, 13:57 Czym się tak naraziłeś? Podali ci choć powód? Czy go po prostu nie zrozumiałeś? Ale widzę, że masz na tym forum bratnie dusze, nawet nagłówki tak samo przesuwacie, ajka, ajka :-) katolik_polski1 napisał: > Z tym przesunieciem naglowka chyba od ciebie podlapalem . > Dobry pomysl ! > Wlaczylem rano kompa,zalogowalem sie na Wyborczej, > a oni mi pisza ze do 12 godziny nie mam prawa glosu, > czyzby tak miala wygladac demokracja Tuska ? > Pozdro ! Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: Biedny katolik :-( 03.10.05, 14:01 Poeta Bolesław Leśmian do 7. roku życia nie mówił. Żadne leczenie nie pomagało. Kiedy ktoś z domowników zastał go siedzącego na parapecie, zbiegła się cała rodzina. - Dlaczego się do tej pory nie odzywałeś? - Nie miałem nic do powiedzenia. Może u niego ta sama przypadłość? :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
taziuta Katolik jest autystyczny inaczej :-) 03.10.05, 14:13 Chcesz powiedzieć, że u katolika odwrotnie - nie ma nic do powiedzenia, a klepie non stop? :-) uu1 napisała: > Poeta Bolesław Leśmian do 7. roku życia nie mówił. Żadne leczenie nie pomagało. > > Kiedy ktoś z domowników zastał go siedzącego na parapecie, zbiegła się cała > rodzina. > - Dlaczego się do tej pory nie odzywałeś? > - Nie miałem nic do powiedzenia. > Może u niego ta sama przypadłość? :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: Katolik jest autystyczny inaczej :-) 03.10.05, 14:38 Widzisz, u <katolika_polskiego> jest tak, jak opowiadał pewien starszy brat w wierze. - Ta moja żona mówi, i mówi, i mówi. - A o czym ona mówi? - Ona nie mówi o czym ona mówi. Ona mówi. Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Re: Biedny katolik :-( 03.10.05, 14:03 taziuta napisał: > Ale widzę, że masz na tym forum bratnie dusze, nawet nagłówki tak samo > przesuwacie, ajka, ajka :-) Ciekawe po czym sie w realu rozpoznają; ) Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Re: Biedny katolik :-( 03.10.05, 14:11 uu1 napisała: > Po inteligentnej minie paletku. :-) Takiej wierzejsko-koniowato-podobnej?; ) Odpowiedz Link Zgłoś
vitriolic Re: Biedny katolik :-( 03.10.05, 14:26 Chciałeś pewnie napisać.... napletku, bo to nawet nie cały k...s, tylko kawałek. Widziałem ten post i pomyślałem, że nikt tu nic nie napisze, myliłem się... Odpowiedz Link Zgłoś
vitriolic Re: Biedny katolik :-( 03.10.05, 14:55 Nie akceptuję wulagaryzmu naforum, czasem jednak ręce i nogi opadają. Jak trafić do prostaka, chama....? Mam zaczynać od : Szanowny Pan wybaczy....ale? Wolę na odlew.... czasem zrozumie. Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: Biedny katolik :-( 03.10.05, 15:05 Tylko, że jak zrozumie będzie przekonany, że ma rację. Oczywiście chodzi o język, nie neritum. Chociaż czasami to jedyna droga. :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
rach_ciach Re: ___________________________WŚCIEKLIZNA W KOSZ 03.10.05, 14:07 Haha...:-) Właśnie dzisiaj zauważyłem , że ktoś podłapał mój patent z podkreślinikiem. Prawa autorskie nie są zastrzeżone tym bardziej jeśli korzystasz w słusznej sprawie...:-) Mi za to Tomasz Lis na forum "Co z ta Polską" zablokował. :-) Napisałem, że prowadzi program wyjątkowo stronniczo i w stylu Piotra Gębarowskiego. I wystarczyło. Wolność słowa...tylko dla jedynie poprawnej opinii. :-) Lech Kaczyński prezydentem Wolnej Polski! Odpowiedz Link Zgłoś
vitriolic Re: ___________________________WŚCIEKLIZNA W KOSZ 03.10.05, 14:42 Napisz coś sensownego....napletku. Coś co można skomentować. Chyba wymagam zbyt wiele..... Odpowiedz Link Zgłoś
doktorhabilitowany.1 Żeby coś napisać sensownego musiałby 03.10.05, 15:14 najpierw zdjąć ten napletek z głowy:)) Odpowiedz Link Zgłoś
katolik_polski1 Re: ___________________________WŚCIEKLIZNA W KOSZ 03.10.05, 14:43 Zrozumialem i przyjalem ! Over ! Odpowiedz Link Zgłoś