emerytka.z.rzeszowa 05.10.05, 17:45 Przez ABW. W radiu coś podali, ale telewizja póki co milczy. Ciekawe dlaczego? Może ktoryś z internautów ma dokładniejsze wiadomości? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
homosovieticus Re: Michał Kamiński (PiS) aresztowany? 05.10.05, 17:49 Odesłano do Alcatraz natychmiast. Żeby uciekł. Odpowiedz Link Zgłoś
gorby tak jest ! To prawda !! 05.10.05, 17:50 Wiceprezes NFZ zatrzymany przez ABW PAP - dodane 9 minut temu (aktualizacja 17:45) Wiceprezes Narodowego Funduszu Zdrowia Michał K. został zatrzymany przez Agencję Bezpieczeństwa Wewnętrznego, działającą na zlecenie Prokuratury Okręgowej w Warszawie - poinformowała rzecznika ABW Magdalena Stańczyk. Dodała, że wraz z nim zatrzymano byłego dyrektora biura spółki Jelfa w Warszawie Pawła R., któremu zarzuca się oszustwo polegające na fałszowaniu faktur. Podżeganie do tego przestępstwa zarzuca się zaś Michałowi K. (mn) Wot PiSiackie prawo i sprawiedliwosc ! Odpowiedz Link Zgłoś
dr3xhab Re: Ale to ten grubas z PiS-u? 05.10.05, 18:04 Tego tłustego z PIS-u teraz chroni immunitet europosła, jego ludzie wygrają, więcjuż może wszystko. Pamiętacie jak jeździł z ryngrafem do Pinocheta? To ich wzorzec i bohater. Taki ustrój nam szykują. Pinichet też opierał się na klerze. Odpowiedz Link Zgłoś
www.pkb.nrd Re: Ale to ten grubas z PiS-u? 05.10.05, 18:06 Pamietam razem z Wołkiem. A swoją drogą to ciekawe czy juz po raz drugi reaktywiją "Życie". Odpowiedz Link Zgłoś
zabanowana.mysz.biala Re: Ale to ten grubas z PiS-u? 05.10.05, 19:09 Z Wołkiem i Markiem Jurkiem, obecnie też PiSujem! Odpowiedz Link Zgłoś
dr.kidler Re: Ale to ten grubas z PiS-u? 05.10.05, 19:04 dr3xhab napisał: > Tego tłustego z PIS-u teraz chroni immunitet europosła, jego ludzie wygrają, > więcjuż może wszystko. CZy to on krecil z Sylwia Pusz ( SLD). Odpowiedz Link Zgłoś
emerytka.z.rzeszowa Re: Ale to ten grubas z PiS-u? 05.10.05, 22:14 dr.kidler napisał: > dr3xhab napisał: > > > Tego tłustego z PIS-u teraz chroni immunitet europosła, jego ludzie wygra > ją, > > więcjuż może wszystko. > > CZy to on krecil z Sylwia Pusz ( SLD). Tak, ten sam! Odpowiedz Link Zgłoś
dr.kidler Re: Ale to ten grubas z PiS-u? 05.10.05, 22:22 emerytka.z.rzeszowa napisała: > > CZy to on krecil z Sylwia Pusz ( SLD). > > Tak, ten sam! Rozumiem ze ona zobaczyla u niego wartosci chrzescijanskie. Ale co on u niej? - Czyzby wrazliwosc spoleczna? Wadaje mi sie ze Jacek Kurski posiada jej co niemiara. Odpowiedz Link Zgłoś
r3003 Re: Michał Kamiński (PiS) aresztowany? 05.10.05, 17:59 Droga Emerytko, to tylko twoje marzenia. Raczej nie chodzi o Kamińskiego z PiS, bo on jest eurodeputowanym i nie ma nic wspólnego z NFZ. Odpowiedz Link Zgłoś
cimoszenka [...] 05.10.05, 18:04 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
emerytka.z.rzeszowa [...] 05.10.05, 18:35 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
kkkaczory_biss_brothers [...] 05.10.05, 18:43 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
mysz_polna5 Re: Michał Kamiński (PiS) aresztowany? 05.10.05, 19:02 emerytka.z.rzeszowa napisała: > Cóż, może to i dobrze, że prawica pokazuje swoje prawdziwe oblicze. Jeszcze > jest czas, by ludziska się ocknęły przed wyborami. > Wiem, ze sie pocieszasz jak mozesz emeryciu. Prawda jest, ze ludziska sie ockneli, i ... kopneli w zadek Cimoszke. A co do aktualnej rzeczywistosci radomska, to tylko sa twoje zludzenia ~ zreszta stracone. Asta lawista babe :)))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: Michał Kamiński (PiS) aresztowany? 05.10.05, 19:08 Jeju!, ten wypasiony co "napadł" w TVN-ie na "bidulkę" Piterę??? A to ci "wieprz", ryngrafem znaczony!! Odpowiedz Link Zgłoś
aron2004 Re: Michał Kamiński (SLD) aresztowany? 05.10.05, 19:38 emerytka.z.rzeszowa napisała: > Przez ABW. W radiu coś podali, ale telewizja póki co milczy. Ciekawe dlaczego? > > Może ktoryś z internautów ma dokładniejsze wiadomości? a ciekawe jakim cudem PiSowiec zostałby szychą w SLDowskim NFZcie? Odpowiedz Link Zgłoś
emerytka.z.rzeszowa Wszystko się wyjasniło:) 05.10.05, 22:17 Oczywiście nie chodziło o Michała Kamińskiego z PiS, tylko o Michała K. (ale też Kamińskiego) z NFZ. W międzyczasie wnuś zauważył, że "grubas i pierdoła Kamiński" (z PiS) "nie byłby nawet w stanie naciągnąć powiatowej mleczarni, a co dopiero państwowy urząd". Takie to sieroty pracują u Kaczyńskich, obawiam się, ze możemy mieć powtórkę z nieudolnego gabinetu Olszewskiego. A pana Michała (europosła) przepraszam i ślę całusy - do Brukseli. Niech pan się tam nie zmarnuje. I proszę nie zapraszać Pinocheta do Parlamentu Europejskiego, bo pana stamtąd komuniści i zieloni na zbity PiS wykopią:) Odpowiedz Link Zgłoś
camille_pissarro To takie typowe UB'eckie konotacje.. 05.10.05, 22:25 Zreszta nie ma co więcej wymagać od poziomu prezentowanego przez babcie z dawnego rzeszowskiego Odpowiedz Link Zgłoś
emerytka.z.rzeszowa Pracował pan na UB? 05.10.05, 22:30 Bo skąd inaczej wiedziałby jak wyglądają "ubeckie konotacje", hę? Z chęcia poszukałabym sobie "Camille Pissarro" na liście Wildsteina. Po dojściu Kaczyńskich do władzy również malarze będą denuncjowani. Kto wie czy zapiekłą nienawiścią do ludzi UB i SLD nie nadrabia pan dawnych grzeszków? Odpowiedz Link Zgłoś
camille_pissarro Nie miałem do czynienia z ta formacja 05.10.05, 22:38 w przeciwieństwie do "rzeszowskiej emerytki" funkcjonującej własnie na żołdzie właśnie tej przestepczej organizacji. Widać to gołym okiem jak sie chwytamy brzytwy i opluwamy politycznych oponentów świadomie ( wiedząc , ze to li tylko koincydencja imienia i nazwiska ) Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Nie miał Pan do czynienia z tą formacja??? Ojj!! 05.10.05, 23:11 nie byłbym tego taki pewien, a moja niepewność graniczy nieomal z pewnością!!, wziąwszy pod uwagę Pański zajadły, typowo UBecki styl, godzien najlepszych wzorów UBeckiego środowiska!!! Odpowiedz Link Zgłoś
camille_pissarro Re: Nie miał Pan do czynienia z tą formacja??? Oj 05.10.05, 23:31 Widzę ,że odezwała sie służebna ( służbowa - chyba brzmi bardziej adekwatnie ) "solidarność".... Odpowiedz Link Zgłoś
emerytka.z.rzeszowa Re: Nie miał Pan do czynienia z tą formacja??? Oj 05.10.05, 23:32 camille_pissarro napisał: > Widzę ,że odezwała sie służebna ( służbowa - chyba brzmi bardziej > adekwatnie ) "solidarność".... W końcu nie tak dawno mieliśmy rocznicę sierpnia:) Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Właśnie p."cami.." :-))) 05.10.05, 23:35 W końcu nie tak dawno mieliśmy rocznicę sierpnia:))) panie emerytka.z.rzeszowa napisała: Odpowiedz Link Zgłoś
emerytka.z.rzeszowa Śmiem wątpić, 05.10.05, 23:30 ale dajmy już temu pokój. camille_pissarro napisał: > w przeciwieństwie do "rzeszowskiej emerytki" funkcjonującej własnie na żołdzie > > właśnie tej przestepczej organizacji. Widzę, że lepiej zna pan mój życiorys ode mnie. Gratulacje, być może wnuś zaangażuje pana, jak zacznie pisac moją biografię. Ale to dopiero za parę lat. Ma pan zaklepaną fuchę na starość. Widać to gołym okiem jak sie chwytamy > brzytwy i opluwamy politycznych oponentów świadomie ( wiedząc , ze to li tylko > koincydencja imienia i nazwiska ) Proszę przyjąć moje tłumaczenie, ze to była pomyłka. Usłyszałam coś w radio i poleciałam z tym na forum. Jeśli jednak pan mi nie wierzy powiem wprost: nie zdziwiłabym się, gdyby rzeczywiście aresztowano Kamińskiego. On już na pierwszy rzut oka wygląda na żulika (tj. niejaki dysydent "kornik" Romaszewski), chłopcy z warszawskiej Pragi albo łódzkich Bałut mogliby go uznać za swego kompana. Choć tak po prawdzie to żcyiowa sierota jakich mało. Ale wygląd groźny ma -"bez wyroku dziesięć lat", jak śpiewał Alosza Awdiejew. No i te konotacje z Pinochetem, Fujimorim oraz wychwalanie Franco i Salazara. Gdyby "Michaś" urodził się 20 lat wcześniej byłby zapewne przyjacielem Pol Pota albo Idi Amina. Skoro jednak nie wyszło z Kamińskim to może porozmawiamy co się dzieje z panem Styczniem? Czy też kąpie się w jacuzzi? Kaczyńscy twierdzą, że więźniowie żyją przecież w luksusach:) A może opowie pan jak powiodzi się Maciejowi Zalewskiemu albo Diakonowowi? Odpowiedz Link Zgłoś
tony.s Re: Michał Kamiński (PiS) aresztowany? 05.10.05, 22:32 Sprawdz sobie emerytko wiadomości na WP ,tam podaja ze to podzeganie miałom kwote 680zl w imie rachunku w restauracji.Nie ma jak gruuuba afera wykryta przez ABW,gratulacje ,tak 3mac!!! Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Michał Kamiński (PiS) niearesztowany?..A szkoda!! 05.10.05, 22:47 :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
emerytka.z.rzeszowa Re: Michał Kamiński (PiS) niearesztowany?..A szko 05.10.05, 23:23 henryk.log napisał: > :-)) Witam panie Henryku, witam:) Ja też żałuję, że nie aresztowali Kamińskiego. Może jak wprowadzą europejski nakaz aresztowania, to zamkną go w belgijskim albo holenderskim pierdlu - za wychwalanie bandziora Pinocheta. Chciałoby się powiedzieć: oby! Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: Michał Kamiński (PiS) niearesztowany?..A szko 05.10.05, 23:30 Miła Pani emerytka.z.rzeszowa napisała: > Witam panie Henryku, witam:) > Ja też żałuję, że nie aresztowali Kamińskiego. Może jak wprowadzą europejski > nakaz aresztowania, to zamkną go w belgijskim albo holenderskim pierdlu - za > wychwalanie bandziora Pinocheta... Chciałoby się powiedzieć: ta Pani, z opaską na oczach, nierychliwa ale sprawiedliwa!!! Cierpliwości Miła Pani:-) Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
kum.z.antalowki Re: Michał Kamiński, mi uciek, alem go dupnoł 06.10.05, 00:44 Jak sie nawpieprzał i nie zapłacił, to nie mógł byc nie ten! Cie go znam, zawsze szuka jelenia! Odpowiedz Link Zgłoś
pralinka.pralinka Re: Babcia z Rzeszowa uciekla z psychiatryka? 05.10.05, 22:53 Właśnie podano do wiadomości, że poszukiwana jest emerytka z Rzeszowa, której wskutek zmian na scenie politycznej pomieszało się zupełnie w czerwonej łepetynie. Odpowiedz Link Zgłoś
mysz_polna5 Re: Babcia z Rzeszowa uciekla z psychiatryka? 05.10.05, 23:15 pralinka.pralinka napisała: > Właśnie podano do wiadomości, że poszukiwana jest emerytka z Rzeszowa, której > wskutek zmian na scenie politycznej pomieszało się zupełnie w czerwonej łepetyn > ie. Mowisz chyba, ze czerwoniasta farbke rzuciala sobie na siwy leb. Jestem ludziom zyczliwa, wiec nie sadze, zeby twoja uwaga dotyczyla wnetrza glowy naszej radomskiej;))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
mysz_polna5 Re: Babcia z Rzeszowa uciekla z psychiatryka? 05.10.05, 23:32 mysz_polna5 napisała: > pralinka.pralinka napisała: > > > Właśnie podano do wiadomości, że poszukiwana jest emerytka z Rzeszowa, kt > órej > > wskutek zmian na scenie politycznej pomieszało się zupełnie w czerwonej > łepetyn > > ie. > > > Mowisz chyba, ze czerwoniasta farbke rzuciala sobie na siwy leb. Jestem ludziom > > zyczliwa, wiec nie sadze, zeby twoja uwaga dotyczyla wnetrza glowy naszej > radomskiej;))))))))))))) Znaczy sie, ze sie omsklam;)))))) Mialam na mysli rzeszowska ~ no, nie kielbaske, ale emerytke! Jak dla mnie, Rzeszow, czy Radom ~ to koniec swiata. W kazdym razie przyznaje sie do bledu, czyli przepraszam za pomylke:)) Odpowiedz Link Zgłoś
emerytka.z.rzeszowa Re: Babcia z Rzeszowa uciekla z psychiatryka? 05.10.05, 23:35 mysz_polna5 napisała: > mysz_polna5 napisała: > > > pralinka.pralinka napisała: > > > > > Właśnie podano do wiadomości, że poszukiwana jest emerytka z Rzeszo > wa, kt > > órej > > > wskutek zmian na scenie politycznej pomieszało się zupełnie w czerw > onej > > łepetyn > > > ie. > > > > > > Mowisz chyba, ze czerwoniasta farbke rzuciala sobie na siwy leb. Jestem > ludziom > > > > zyczliwa, wiec nie sadze, zeby twoja uwaga dotyczyla wnetrza glowy naszej > > > radomskiej;))))))))))))) > > > Znaczy sie, ze sie omsklam;)))))) > Mialam na mysli rzeszowska ~ no, nie kielbaske, ale emerytke! Jak dla mnie, > Rzeszow, czy Radom ~ to koniec swiata. > W kazdym razie przyznaje sie do bledu, czyli przepraszam za pomylke:)) Pani rozumiem - wyedukowana na buzkowych reformach? Gratuluję:) Jak to szło? Cztery reformy i pogrzeb? Dlaczego tak nisko upadła nasza ojczyzna, że młodzież już Radomia od Rzeszowa nie odróżnia? Za to cały naród już wie, że Bierut bandytą był. I Żydem. Odpowiedz Link Zgłoś
mysz_polna5 Re: Babcia z Rzeszowa uciekla z psychiatryka? 05.10.05, 23:39 Emeryciu, przyjmij za odpowiedz: nie pIRdol smutow :)))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log "Bździsz" się, Pani "mysz_polna5"!!! :-)))))))))) 05.10.05, 23:38 mysz_polna5 napisała: > Mialam na mysli rzeszowska ~ no, nie kielbaske, ale emerytke! Jak dla mnie, > Rzeszow, czy Radom ~ to koniec swiata Odpowiedz Link Zgłoś
frank_drebin Emerytka duzo sluchala i chyba slucha nadal 06.10.05, 00:04 audycji Radia Erewan. Oto przyklad. Radio Erewan nadaje: "W Moskwie na Placu Manezowym rozdaja samochody". Potem sie okazuje, ze: - nie w Moskwie tylko w Irkucku, - nie rozdaja tylko kradna, - i nie samochody tylko rowery. Tylko czasem jak ciasteczek od wnusia zje za duzo to bierze te audycje za rzeczywistosc ;) I to by bylo wszystko na temat postow emerytki. Odpowiedz Link Zgłoś
emerytka.z.rzeszowa Re: Emerytka duzo sluchala i chyba slucha nadal 06.10.05, 00:19 frank_drebin napisał: > Tylko czasem jak ciasteczek od wnusia zje za duzo to bierze te audycje za > rzeczywistosc ;) Pana teksty o ciasteczkach z marihuaną przypominają dowcipy o herbacie (z cytryną) z Kabaretu Olgi Lipińskiej. Pamięta pan? Tylko, że u Lipińskiej to były żarty, a pan to tak naprawdę:) Odpowiedz Link Zgłoś
frank_drebin Re: Emerytka duzo sluchala i chyba slucha nadal 06.10.05, 00:30 Natomiast pani posty przypominaja teksty Gomulki o tym, ze kapusta kiszona ma tyle samo witaminy C co cytryny (z czasow jak cytryna byla dobrem nieosiagalnym w Polsce). Na co (bodajze) tow. Szlachic powiedzial Gomulce - niech sprobuje wcisnac kapuste do herbaty ... I tym akcentem z czasow jak pani chodzila w pochodach i wielbila towarzysza Wieslawa zakoncze. Odpowiedz Link Zgłoś
mysz_polna5 Re: ja tez coz dla emeryci :)))))) 06.10.05, 00:54 frank_drebin napisał: > Natomiast pani posty przypominaja teksty Gomulki o tym, ze kapusta kiszona ma > tyle samo witaminy C co cytryny (z czasow jak cytryna byla dobrem nieosiagalnym > > w Polsce). Na co (bodajze) tow. Szlachic powiedzial Gomulce - niech sprobuje > wcisnac kapuste do herbaty ... I tym akcentem z czasow jak pani chodzila w > pochodach i wielbila towarzysza Wieslawa zakoncze. ogorki kwaszone, tez podobno sa pelne witeminki 'C', wiec, wrzuc sobie dodatkowo do herbatki ogoraska kwaszonego. Herbatka bedzie miala twoj smak, i twoja racja ... oczywiscie taka, o jaka ty tu walczysz rzeszowska bidulo:)))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Dlaczeg Michała Kamińskiiego niezaaresztowano 06.10.05, 00:53 do tej pory?? ..pytam.. Odpowiedz Link Zgłoś
t-800 Dlaczego henryk.log do tej pory jeszcze... 06.10.05, 00:58 ... nie śpi? ;-) Pzdr. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
mysz_polna5 Re: Dlaczego henryk.log do tej pory jeszcze... 06.10.05, 01:05 t-800 napisał: > ... nie śpi? ;-) > > Pzdr. :-) Sum...mienie, i partyjny obowiazek mu kaze czuwac. Czuj duch po polnocy :)))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: Dlaczego henryk.log do tej pory jeszcze... 06.10.05, 01:10 Pzdr:-)))i vice.. :-))) ps ..myszy "znaczone", skrobią gdzieś za uszmi.. Odpowiedz Link Zgłoś
wartburg4 Re: Dlaczeg Michała Kamińskiiego niezaaresztowan 06.10.05, 01:05 Chciałeś powiedzieć, dlaczego go nie internowano? Odpowiedz Link Zgłoś
read1 Nie Michał, tylko Ryszard i nie Kamiński tylko 06.10.05, 01:04 Kalisz, i nie aresztowany, tylko wygrał! Dokładniej, Ryszard Kalisz wygrał konkurs na największy naturalny biust w Warszawie. Poza tym się zgadza. Odpowiedz Link Zgłoś
mysz_polna5 Re: Nie Michał, tylko Ryszard i nie Kamiński tylk 06.10.05, 01:07 read1 napisał: > Kalisz, i nie aresztowany, tylko wygrał! > Dokładniej, Ryszard Kalisz wygrał konkurs na największy naturalny biust w > Warszawie. > > Poza tym się zgadza. Hej, gdzie te cycki wystawiaja :)))? Odpowiedz Link Zgłoś
wartburg4 Re: Nie Michał, tylko Ryszard i nie Kamiński tylk 06.10.05, 01:09 mysz_polna5 napisała: > read1 napisał: > > > Kalisz, i nie aresztowany, tylko wygrał! > > Dokładniej, Ryszard Kalisz wygrał konkurs na największy naturalny biust w > > > Warszawie. > > > > Poza tym się zgadza. > > > Hej, gdzie te cycki wystawiaja :)))? Jeszcze nie wystawiają. Ale będą. Po drugiej stronie Rakowieckiej. Odpowiedz Link Zgłoś
read1 Re: Nie Michał, tylko Ryszard i nie Kamiński tylk 06.10.05, 01:12 mysz_polna5 napisała: > Hej, gdzie te cycki wystawiaja :)))? W mauzoleum im. Cimoszewicza przy Rozbrat. Odpowiedz Link Zgłoś
emerytka.z.rzeszowa Czy Kamiński ma coś wspólnego z Mieczysławem? 06.10.05, 01:07 Warto by się też dowiedzieć, czy Michał Kamiński z PiS ma cokolwiek wspólnego z bandytą Mieczysławem (Bronisławem) Kamińskim z Ruskoj Oswoboditelnoj Narodnoj Armii, która dała się we znaki mieszkańcom Warszawy gorzej jeszcze niż niemieccy żołdacy (szczególnie na Ochocie). Ciekawie wygląda to w kontekście promowania się Kaczyńskiego na "strażnika pamięci o powstaniu warszawskim". Może Trybuna albo Urban powinni się zająć tym tematem? Czekam! Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Ten "cały" Michał z "Kaczyńskich" to czemu on 06.10.05, 01:17 "taki" ??? ..pytam.. ps wcześniej mi się omsknęło:-) Odpowiedz Link Zgłoś