smierdzacy_pisior 13.10.05, 14:14 Dzisiaj w TV Makłowicz dusił kaczke, a co gorsza wpierw nadział ją grzybami! Czekam na reakcje Kurskiego. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bryt.bryt Re: Robert Makłowicz = antypolski kaczożerca 13.10.05, 14:24 smierdzacy_pisior napisał: > Dzisiaj w TV Makłowicz dusił kaczke, a co gorsza wpierw nadział ją grzybami! > Czekam na reakcje Kurskiego. Dobre. Niezle sie usmialem. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
cimokio Re: Robert Makłowicz = antypolski kaczożerca 13.10.05, 14:41 a buraczki były?;) Odpowiedz Link Zgłoś
jasiuf Re: Robert Makłowicz = antypolski kaczożerca 13.10.05, 14:49 smierdzacy_pisior napisał: > Dzisiaj w TV Makłowicz dusił kaczke, a co gorsza wpierw nadział ją grzybami! > Czekam na reakcje Kurskiego. W tym sezonie Kaczke podaje się nadziewaną rydzykami w czerwonym buraczanym sosie z chilijskim winem. A że ingrediencje do siebie nie pasują, i jedno udko poszarpane jest przez bulteriera więc zapewne danie nie będzie się cieszyło powodzeniem. W dodatku ma krótki termin przydatności do spożycia, bo nie można przechowywac w lodówce :) Odpowiedz Link Zgłoś
wartburg4 Re: Robert Makłowicz = antypolski kaczożerca 13.10.05, 14:56 jasiuf napisała: > smierdzacy_pisior napisał: > > > Dzisiaj w TV Makłowicz dusił kaczke, a co gorsza wpierw nadział ją grzyba > mi! > > Czekam na reakcje Kurskiego. > > W tym sezonie Kaczke podaje się nadziewaną rydzykami w czerwonym buraczanym > sosie z chilijskim winem. A że ingrediencje do siebie nie pasują, i jedno udko > poszarpane jest przez bulteriera więc zapewne danie nie będzie się cieszyło > powodzeniem. > > W dodatku ma krótki termin przydatności do spożycia, bo nie można przechowywac > w > lodówce :) W jakiej lodówce? W tej, gdzie kaczki się dematerializują? Odpowiedz Link Zgłoś
dziecko_we_mgle Re: Robert Makłowicz = antypolski kaczożerca 13.10.05, 14:51 smierdzacy_pisior napisał: > Dzisiaj w TV Makłowicz dusił kaczke, Jakiej płci? > a co gorsza wpierw nadział ją grzybami! To nic trudnego, teraz sezon na rydzyki. > Czekam na reakcje Kurskiego. Czyżby on preferował kurki? Odpowiedz Link Zgłoś
keller1 Re:kłamstwo NADZIANE GRZYBAMI 13.10.05, 14:55 smierdzacy_pisior napisał: > Dzisiaj w TV Makłowicz dusił kaczke, a co gorsza wpierw nadział ją grzybami! > Czekam na reakcje Kurskiego. > > KŁAMSTWO! dusił gęś po krakowsku a ponieważ oglądałem /zainteresowania/ parę > razy się pomylił i gęś nazwał kaczką .TAK RODZI SIĘ PLOTKA.:-((((((( Odpowiedz Link Zgłoś
naleczowianin Re:kłamstwo NADZIANE GRZYBAMI 13.10.05, 15:02 > KŁAMSTWO! dusił gęś po krakowsku a ponieważ oglądałem /zainteresowania/ parę > razy się pomylił i gęś nazwał kaczką pewnie mylił sie specjalnie;-) Odpowiedz Link Zgłoś
www.nasznocnik.pl Czyżby to znów była kaczka... 13.10.05, 15:35 ...dziennikarska ?... ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
zabanowana.mysz.biala Re:kłamstwo NADZIANE GRZYBAMI 13.10.05, 15:37 Ja się nie pomylę;_))) Odpowiedz Link Zgłoś
kotek.filemon Kaczka zniknie z lodówki 13.10.05, 15:01 To zobaczymy w kolejnym spocie. No chyba że z lodówek zaczną też znikać pluszaki. Odpowiedz Link Zgłoś
keller1 Re: Robert Makłowicz = antypolski kaczożerca 13.10.05, 15:18 smierdzacy_pisior napisał: > Dzisiaj w TV Makłowicz dusił kaczke, a co gorsza wpierw nadział ją grzybami! > Czekam na reakcje Kurskiego. > Odpowiedz Link Zgłoś
www.nasznocnik.pl Osobiście... 13.10.05, 15:33 ...dusił ?... ;-) P.S. Czy Donaldowi odliczą czas z puli wyborczej ? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
smierdzacy_pisior Re: Robert Makłowicz = antypolski kaczożerca 14.10.05, 01:12 Kupiłem w tesco mrożoną kaczke ale numer z nadziewaniem nie wypalił i odpadła kacza nóżka:( CZY WIECIE ŻE ZAGRANICZNY KAPITAŁ ŁAMIE KACZKOM NOGI - METODY JAK SB! Odpowiedz Link Zgłoś
kaczor.duce Re: Robert Makłowicz = antypolski kaczożerca 14.10.05, 06:37 I tym "panem" się zajmiemy, Wasserman już wie, co robić! Odpowiedz Link Zgłoś