Gość: Wprost IP: *.ipt.aol.com 21.09.02, 23:09 Aby być nienagannym członkiem i przywódcą owczarni, trzeba przede wszystkim samemu być owcą. (Albert Einstein, 1879–1955) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: prowokat Czy ja wiem IP: *.telimeny / 192.168.0.* 21.09.02, 23:19 np Owczarki choduje się od szczeniaków razem z owcami, aby poznały wszytsko od podszewki i jakoś żaden baran o szefostwo z owczarkiem nie walczył, a tym bardziej pasterz człowiek, nie musi sidzieć w zagrodzie aby zrozumiec owce i dobrze się nimi opiekować. Tutaj z panem Einsteinem się nie zgadzam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wprost Re: Czy ja wiem IP: *.ipt.aol.com 21.09.02, 23:22 Bo myslisz przyziemnymi kategoriami i nie mozesz chyba liczyc na nagrode Nobla, za wyjatkiem ewentualnie tej pokojowej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prowokat Re: Czy ja wiem IP: *.telimeny / 192.168.0.* 21.09.02, 23:25 jak działa to przy gruncie to czemu ma nie działać w przestworzach :) ?? Odpowiedz Link Zgłoś
jowit Re: Einstein o przywodcy owczarni 21.09.02, 23:21 Gość portalu: Wprost napisał(a): > Aby być nienagannym członkiem i przywódcą owczarni, trzeba przede wszystkim > samemu być owcą. (Albert Einstein, 1879–1955) ======================"Wiadomo, że taki a taki pomysł jest nie do zrealizowania. Ale żyje sobie jakiś nieuk, który o tym nie wie. I on właśnie dokonuje tego wynalazku." (onże) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wprost Re: Einstein o przywodcy owczarni IP: *.ipt.aol.com 21.09.02, 23:26 W sensie stania sie przywodca owczarni bez bycia owca? Odpowiedz Link Zgłoś