Dodaj do ulubionych

Wraz z SLD wrócą mafiosi z Pruszkowa

IP: 194.181.186.* 25.09.01, 09:39
Obawiam się, że wraz z SLD powrócą mafiosi z Pruszkowa i Wołomina. Akurat w
dziedzinie zwalczania zorganizowanej przestępczości AWS (Biernacki) miał b.
duże sukcesy. Co tydzień rozwalano jakąś grupę produkującą / przemycającą
narkotyki, alkohol, ... Niestety, jak widzimy w przestępczy proceder byli
zaangażowani prominentni politycy SLD (nieżyjący już Ireneusz Sekuła, który
zrobił jako prezes GUC na przemycie(!) dla SLD kasę na wiele lat, gen.
Papała, ...). Jak wiemy wszyscy powiązani z Perszingiem. Cała współpracująca z
gangami tzw. palestra (odsyłam do rozmowy GW z adwokatem Perszinga, po jego
zamordowaniu). Obawiam się że to wszystko powróci. Obym się mylił. Może ktoś z
GW monitorował to co się będzie działo w MSWiA po przyjściu SLD? Jak wiemy za
czasów gdy ministerstwem kierował niejaki L. Miller nikomu znaczącemu nikt z
głowy nie spadł.
Obserwuj wątek
    • Gość: żabcia Re: Wraz z SLD wrócą mafiosi z Pruszkowa IP: 213.77.30.* 25.09.01, 12:32
      Gość portalu: macmar napisał(a):

> Obawiam się, że wraz z SLD powrócą mafiosi z Pruszkowa i Wołomina. Akurat w
      > dziedzinie zwalczania zorganizowanej przestępczości AWS (Biernacki) miał b.
      > duże sukcesy. Co tydzień rozwalano jakąś grupę produkującą / przemycającą
      > narkotyki, alkohol, ... Niestety, jak widzimy w przestępczy proceder byli
      > zaangażowani prominentni politycy SLD (nieżyjący już Ireneusz Sekuła, który
      > zrobił jako prezes GUC na przemycie(!) dla SLD kasę na wiele lat, gen.
      > Papała, ...). Jak wiemy wszyscy powiązani z Perszingiem. Cała współpracująca z
      > gangami tzw. palestra (odsyłam do rozmowy GW z adwokatem Perszinga, po jego
      > zamordowaniu). Obawiam się że to wszystko powróci. Obym się mylił. Może ktoś z
      > GW monitorował to co się będzie działo w MSWiA po przyjściu SLD? Jak wiemy za
      > czasów gdy ministerstwem kierował niejaki L. Miller nikomu znaczącemu nikt z
      > głowy nie spadł.

Ojej, a ja myślałam, że ci z Pruszkowa to najbardziej się rozkręcili przez
      ostatnie cztery lata.
      • bykk Re:Zabcia 25.09.01, 13:32
        Żabciu,po prostu źle myślałaś,widać czytujesz niewłaściwe gazety!
        pozdrawiam
        • Gość: żabcia Re:Zabcia IP: 213.77.30.* 25.09.01, 13:58
          bykk napisał(a):

> Żabciu,po prostu źle myślałaś,widać czytujesz niewłaściwe gazety!
          > pozdrawiam

Byku, a która to ta najwłaściwsza? Lubię słuchać mądrych rad to coś mi poradź.
          • Gość: Skrzypek Re:Zabcia IP: *.interklub.pl 25.09.01, 14:32
            Gość portalu: żabcia napisał(a):

> Byku, a która to ta najwłaściwsza? Lubię słuchać mądrych rad to coś mi poradź.

To pytanie nie do mnie,ale podpowiadam.

Z dzienników-"Rzeczpospolita"(choc zdarzają się jej dziwne opinie)
            Z tygodników-"Najwyzszy Czas",ewentualnie "Wprost"-ale ten tylko w sprawach
            gospodarczych,bo w pozostałych kwestiach manipuluje(zwłaszcza Mac).
            Pozdrawiam.

• Gość: macmar Re: Wraz z SLD wrócą mafiosi z Pruszkowa IP: 194.181.186.* 25.09.01, 14:30
        Gość portalu: żabcia napisał(a):

> Gość portalu: macmar napisał(a):
        >
        > > Obawiam się, że wraz z SLD powrócą mafiosi z Pruszkowa i Wołomina. Akurat
        > w
        > > dziedzinie zwalczania zorganizowanej przestępczości AWS (Biernacki) miał b
        > .
        > > duże sukcesy. Co tydzień rozwalano jakąś grupę produkującą / przemycającą
        > > narkotyki, alkohol, ... Niestety, jak widzimy w przestępczy proceder byli
        > > zaangażowani prominentni politycy SLD (nieżyjący już Ireneusz Sekuła, któr
        > y
        > > zrobił jako prezes GUC na przemycie(!) dla SLD kasę na wiele lat, gen.
        > > Papała, ...). Jak wiemy wszyscy powiązani z Perszingiem. Cała współpracują
        > ca z
        > > gangami tzw. palestra (odsyłam do rozmowy GW z adwokatem Perszinga, po jeg
        > o
        > > zamordowaniu). Obawiam się że to wszystko powróci. Obym się mylił. Może kt
        > oś z
        > > GW monitorował to co się będzie działo w MSWiA po przyjściu SLD? Jak wiemy
        > za
        > > czasów gdy ministerstwem kierował niejaki L. Miller nikomu znaczącemu nikt
        > z
        > > głowy nie spadł.
        >
        >
        > Ojej, a ja myślałam, że ci z Pruszkowa to najbardziej się rozkręcili przez
        > ostatnie cztery lata.

No, to źle myślałeś. A tak między nami, jeżeli chcesz sobie robić jaja, to
        rozpocznij oddzielny wątek! Gdyby sprawa dotyczyła tylko wzajemnych porachunków
        mafijnych, ale przecież giną niewinni ludzie, a politycy siedzą w kieszeni
        gangsterów. No chyba, że właśnie o to ci chodzi (jak słyszę takie wypowiedzi, to
        i tego nie wykluczam). No i najlepiej poczekajmy na fakty.
      • Gość: franek Re: Wraz z SLD wrócą mafiosi z Pruszkowa IP: 192.168.14.* / 192.168.14.* / *.121.135.227.host.de.colt.net 25.09.01, 14:31
        Żabcia (płaz) a one nie myślą, więc żabciu nie rób tego gdyż nie jest to Twoja
        mocna strona.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka