bellicose 23.10.05, 20:54 A panu Kurskiemu Kaczor nie podziękował? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
konferansjer05 IV Rzeczpospolita 23.10.05, 20:55 Witam wszystkich czytajacych! Musza Panstwo przyznac, ze tak pieknym politycznym mordobiciem nie delektowalismy sie juz od dawna. Czegoz to w ciagu tych kilku tygodni nie bylo! Nawet bitwa Wermachtu pod Lukiem Kurskim. A zatem, Szanowni Panowie i Szanowne Panie! Oglaszam niniejszym IV Rzeczpospolita za ROZPOCZETAAA!!!!!... Za nami niezapomniany wstep tegokadencyjnego spektaklu, prosimy o dalszy ciag programu!! Odpowiedz Link Zgłoś
robertw18 P. TUSK CHCIAŁ POLSKĘ SPRZEDAĆ NIEMCOM 23.10.05, 21:06 (SKRÓTOWO MÓWIĄC) i dlatego przegrał, że głosił w fundacji S. Batorego, że Polska powinna uroczyście wyrzec się wszelkich roszczeń wobec Niemiec (istniejących według ich konstytucji w granicach z 1937 r. i nie mających traktatu pokojowego z Polską). Wtedy gdy zachwalał p. Merkel i jej sojuszniczkę p. Steinbach zdawał się zapominać, że były jakiekolwiek roszczenia z Niemiec względem Polski. Że w domu mówiło się po niemiecku, że dziadek i jego brat w Wehrmachcie, że jego ojczyzną jest "Gdańsk i Solidarność", że Polska jest jego "pasją" i że pasjonuje się piłką nożną - to drobiazgi. Zostawmy p. Kurskiego w spokoju, bo nie skłamał, choć z jego wypowiedzi można było wnioskować, iż jeden z dziadków wstąpił do Wehrmachtu na ochotnika, czego nie dowiedziono. Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
lub.czasopisma HOBBIT prezydentem POLSKI !!!! Czas uciekac !!!! 23.10.05, 21:58 1 Odpowiedz Link Zgłoś
inwestycje.neostrada.pl wyjątkowy wynik wyborów, gratulacje dla prezydenta 23.10.05, 22:01 Odpowiedz Link Zgłoś
atomm Niewyksztalcona wiocha wybrala nam prezydenta... 24.10.05, 10:33 Nigdy nie bylo takiej szansy by prezydentem zostal uczciwy czlowiek, majacy Polske w sercu... niestety nie udalo sie choc bylo blisko... 40 lat komunizmu zrobilo swoje i niewykszalcona wies wraz z moherowymi beretami wybrala nam kolejnego populiste i lewaka... Odpowiedz Link Zgłoś
tomcat21 Jak dostać jedno z 3 mln mieszkań? ;P 24.10.05, 11:42 Jak otrzymać jedno z 3 milionów mieszkań obiecanych przez PiS i prezydenta Kaczyńskiego? 1) Zapisać się na listę Kurskiego 2) Pobrać kluczyki od ojca Rydzyka 3) Poprosić Leppera, żeby zorganizował przeprowadzkę. Oczywiście na hasło "Balcerowicz musi odejść" Odpowiedz Link Zgłoś
marijah TO STRASZNE!!! OGŁASZAM ŻAŁOBĘ NARODOWĄ:(((( 24.10.05, 12:11 Ja się boje pomysłów jego i jego brata. Prezydent ludzi ubogich, pazernych na peniądze innych, sflustrowanych, nienawidzących innych narodów... Płakać mi się chce :((( Odpowiedz Link Zgłoś
poikll I jeszcze cynik i kłamca. 24.10.05, 14:53 Wiemy jak rządził poprzedni kłamca. Ułaskawiał dzieci kolesiów umoczone w przetępczość zorganizowaną, etc etc. Sądzę że trzeba mu będzie nieźle patrzeć na ręce. Odpowiedz Link Zgłoś
apples Re: I jeszcze cynik i kłamca. 24.10.05, 17:30 I co to da? Mnie sie też chce płakac i to juz długo, bo od wczoraj, widać jest za czym ... Odpowiedz Link Zgłoś
pucia_pucia A jeszcze nie dostałeś od Kwaśniewskiego 24.10.05, 12:18 Zarób sobie na mieszkanie i nie czekaj aż ktoś Ci coś da. Kaczyński ani PiS nie obiecywali dawać mieszkań. I to tyle resztę na ten temat spróbuj dowiedzieć się słuchając co mówią PiS- owcy a nie co mówią politycy PO na ten temat bo to kupa kłamstwa Odpowiedz Link Zgłoś
evald Re: A jeszcze nie dostałeś od Kwaśniewskiego 24.10.05, 13:18 Ja slyszalem bardzo wyraznie 3 mln mieszkan ;)... Rozlicze ich po wyborach, czy w Polsce powstalo 3 mln mieszkan w ciagu 4 lat... Inne klamliwe obietnice tez b dobrze pamietam. Przykro, ze dzieki klamstwu mozna zabrac szanse dla Polski na pozytywna zmiane. Te wybory pokazaly wyraznie ze ktos mowiacy prawde nie ma szans z populistami i klamcami. Nastepna kampania bedzie jeszcze wiekszym obrzucaniem sie blotem i klamstwami niz teraz... Odpowiedz Link Zgłoś
pucia_pucia 90% Polaków nie rozumie tego co słyuszy 24.10.05, 13:24 evald i Ty należysz do tych 90% niestety. Człowieku słuchaj tego co mówi Kaczyński i PiS a nie tego co mówią o ich pogladach PO-cy. Jak byłam dzieckiem w takich sytuacjach mawiałam SŁUCHAJ UCHEM A NIE BRZUCHEM Odpowiedz Link Zgłoś
marcq2 Re: A jeszcze nie dostałeś od Kwaśniewskiego 24.10.05, 17:21 pucia_pucia napisała: > Kaczyński ani PiS nie obiecywali dawać mieszkań. > > I to tyle resztę na ten temat spróbuj dowiedzieć się słuchając co mówią PiS- > owcy a nie co mówią politycy PO na ten temat bo to kupa kłamstwa Pięknie. No to wyjaśnij kto ma kupić to 3 miliony mieszkań. Bo mieszkań buduje się dziś tyle, a nie więcej nie dlatego, że nie ma cegieł czy cementu ale dlatego, że na mieszkania po 4000 złotych za metr nie ma po prostu więcej chętnych! Jak ktoś twierdzi, że będzie zbyt na 3 miliony mieszkań to albo zakłada, że nagle staniemy się dużo bogatsi (bzdura), albo zamierza do nich w taki czy inny sposób dopłacąć przy sparzedaży (czyli właśnie "dawać"). Obawiam się puciu, że to ty czegoś nie zrozumiałaś. Nie zrozumiałaś mianowicie tego co w tej zapowiedzi było ukryte między wierszami. Ci którzy oczekują, że PiS coś "da" właśnie to dobrze zrozumieli i teraz czekają na te TANIE mieszkania... Odpowiedz Link Zgłoś
pucia_pucia Re: A jeszcze nie dostałeś od Kwaśniewskiego 25.10.05, 09:47 Ja mieszkanie mam i jak dla mnie PiS mógłyby sobie nie zawracać nimi głowy tylko wziąc się za realizację jednego z punktów PO a mianowicie PRYWATYZACJĘ SŁUŻBY ZDROWIA. Wtedy dopiero będzie lament jak zatuskani "inteligenci" zrozumieją na co głosowali. Odpowiedz Link Zgłoś
evald Re: Jak dostać jedno z 3 mln mieszkań? ;P 24.10.05, 13:15 Dobre pytanie. Popieralem Tuska, ale skoro wybrali mi prezydenta, to chociaz zapisze sie na jedno z 3 mln mieszkan. Akurat przeprowadzam sie nie dlugo do Wawy, wiec rozumiem, ze moga liczyc ;)?? Buhahaha. Ehh, a byla szansa na zmiane Polski na lepsze i na jej rozwoj :(. ALe jak napisano taka wladza jacy wyborcy. TO jest odpowiedz dlaczego co wybory Polacy wybieraja zle. Teraz bedzie powtorka z rozkrywki, a ja na miejscu PO zastanowilbym sie czy w ogole wchodzic do rzadu, bo program PiS byl albo oszustwem (i nie zamierzaja go realizowac) albo jest niewykonalny. Odpowiedz Link Zgłoś
pucia_pucia Wziąć się do roboty i sobie kupić 24.10.05, 13:32 Ja sobie kupiłam i nie czekałam aż ktoś mi da. Odpowiedz Link Zgłoś
uosia Re: Jak dostać jedno z 3 mln mieszkań? ;P 24.10.05, 14:28 I mieszkanie w Pałacu Namiestnikowskim jak znalazł! :)) Odpowiedz Link Zgłoś
uosia Re: Jak dostać jedno z 3 mln mieszkań? ;P 24.10.05, 14:31 > 1) Zapisać się na listę Kurskiego > 2) Pobrać kluczyki od ojca Rydzyka > 3) Poprosić Leppera, żeby zorganizował przeprowadzkę. Oczywiście na hasło > "Balcerowicz musi odejść" I mieszkanie w Pałacu Namiestnikowskim jak znalazł! :)) Odpowiedz Link Zgłoś
pucia_pucia Re: Jak dostać jedno z 3 mln mieszkań? ;P 25.10.05, 09:48 Ja mieszkanie mam i jak dla mnie PiS mógłyby sobie nie zawracać nimi głowy tylko wziąc się za realizację jednego z punktów PO a mianowicie PRYWATYZACJĘ SŁUŻBY ZDROWIA. Wtedy dopiero będzie lament jak zatuskani "inteligenci" zrozumieją na co głosowali. Odpowiedz Link Zgłoś
apples Re: Jak dostać jedno z 3 mln mieszkań? ;P 24.10.05, 17:33 Bardzo słusznie. Tyle, ze tych mieszkań pewnie wcale nie bedzie, a jak jakies będa to już Kaczor znajdzie na nie chętnych, nie bój sie. Naobiecywał, teraz zobaczymy, jak chce pospełniac swoje obietnice. Jeszcze bedziecie chcieli tamtego "Niemca". Odpowiedz Link Zgłoś
pucia_pucia Re: Jak dostać jedno z 3 mln mieszkań? ;P 25.10.05, 09:45 Ja mieszkanie mam i jak dla mnie PiS mógłyby sobie nie zawracać nimi głowy tylko wziąc się za realizację jednego z punktów PO a mianowicie PRYWATYZACJĘ SŁUŻBY ZDROWIA. Odpowiedz Link Zgłoś
ethebor Hobbici to dzielny ludek... 23.10.05, 22:26 ... wszak Hobbit wykonal misje i zniszczyl Pierscien, a taki Boromir wymiekl. Odpowiedz Link Zgłoś
zemfira.m Re: HOBBIT prezydentem POLSKI !!!! Czas uciekac ! 23.10.05, 22:42 to sp#$%&^&(*! Odpowiedz Link Zgłoś
abwprl1 Re: HOBBIT prezydentem POLSKI !!!! Czas uciekac ! 24.10.05, 00:21 lub.czasopisma napisała: > 1Czas uciekać - a dokąt, kto przyjmnie, kogo nabrać, naciągnąć. Odpowiedz Link Zgłoś
marijah Re: HOBBIT prezydentem POLSKI !!!! Czas uciekac ! 24.10.05, 12:15 dokądkolwiek. Byle jak najdalej od bliźniakokracji i jej skutków. Póki jeszcze można. Póki Kaczory nie pozamykają granic, obrażeni na sąsiadów. Odpowiedz Link Zgłoś
janek-007 Taziuta usmiechnij sie... 23.10.05, 23:25 Wszystko poszlo zgodnie z planem wiec juz niestety ale rzczywistosci nie jestes w stanie zmienic. Dzisiaj swieto, relax. L.Kaczynski znokaltowal D.Tuska. Wiem ze dla ciebie do szok i zla wiadomosc. taziuta jestes jeszcze w stanie szoku i oczywiste fakty do ciebie jeszcze nie dotarly. Proponuje wyjscie do apteki i zaopatrz sie w duze ilosci PROZAKU, zareczam ci ze bedziesz go jutro potrzebowala. Odpowiedz Link Zgłoś
tomcat21 Janek, nie uśmiechaj się, bo dziury w zębach widać 24.10.05, 11:40 janek-007 napisał: > oczywiste fakty do ciebie jeszcze nie dotarly. Proponuje wyjscie do apteki i > zaopatrz sie w duze ilosci PROZAKU, zareczam ci ze bedziesz go jutro > potrzebowala. Ty też zaopatrz się w Prozac, bo będziesz go potrzebował po skutkach rządzenia przez Kaczorów. Zaopatrz się na zapas, bo potem mogą być przejściowe trudności z zakupem nie tylko Prozacu. Odpowiedz Link Zgłoś
r0b0l Re: Pierwsza Dama IV RP - Jarosław Kaczyński :-) 23.10.05, 23:25 Jędrek Lepper jej dogodzi. Potem się urodzi z tego przelotnego związku V RP ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
carlitos35 Re: Pierwsza Dama IV RP - Jarosław Kaczyński :-) 23.10.05, 23:42 Oj, słodko. Lubię. r0b0l napisał: > Jędrek Lepper jej dogodzi. > Potem się urodzi z tego przelotnego związku V RP ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
platonik Wiesniak czy niespelna rozumu?? 23.10.05, 21:14 Traktat zostal podpisany jeszcze z DDR potem w roku 91 rowniez z RFN, to o czym mowisz to historyjki ktorymi LPR straszy glupcow nie majacych mozliwosci sprawdzic informacji. A polska i tak roszczen sie zrzekla a jedynym krajem od ktorego moglaby sie o cokolwiek dopominac jest ZSRR i jej bezposredni spatkobierca Rosja P>S Moj dziadek tez byl w Wermahcie i nie wstydze sie tego bo to bylo normalne zarowno na pomorzu jak i na Slasku, ale wy Warszawiacy nigdy tego nie zrozumiecie Odpowiedz Link Zgłoś
turecki4 Re: Wiesniak czy niespelna rozumu?? 23.10.05, 21:56 Ja akurat rozumiem. Odpowiedz Link Zgłoś
kelowna Re: Wiesniak czy niespelna rozumu?? 23.10.05, 21:58 platonik napisał: > Traktat zostal podpisany jeszcze z DDR potem w roku 91 rowniez z RFN, to o czym > mowisz to historyjki ktorymi LPR straszy glupcow nie majacych mozliwosci > sprawdzic informacji. > A polska i tak roszczen sie zrzekla a jedynym krajem od ktorego moglaby sie o > cokolwiek dopominac jest ZSRR i jej bezposredni spatkobierca Rosja > > P>S > Moj dziadek tez byl w Wermahcie i nie wstydze sie tego bo to bylo normalne > zarowno na pomorzu jak i na Slasku, ale wy Warszawiacy nigdy tego nie zrozumiec > ie Warszawa glosowala na Tuska, to elektorat pod kontrola o. Rydzyka, Leppera i LPR wierzy w takie bzdury. Odpowiedz Link Zgłoś
platonik Re: Wiesniak czy niespelna rozumu?? 23.10.05, 22:18 W sumie fakt, pierwszy raz warszawka zaglosowala jakos normalnie woec zwracam honor, Ale polska wschodnia uwierzyla gruszka na wierzbie " Ja obnize podatki, zwalcze korupcje irozdam wszystkim co im potrzebne" To jest program wyborczy NSDAP, wlasnie PiS kojarzy mi sie bardziej z Niemcami faszystowskimi, a IV rzeczypospolita z III rzesza Odpowiedz Link Zgłoś
tommy306 Re: Wiesniak czy niespelna rozumu?? 23.10.05, 22:28 Halo tu Warszawa My przynajmniej mamy małe zwycięstwo w przegranej. Kurdupel na reszcie przestanie być prezydentem Warszawy. Odpowiedz Link Zgłoś
thesmartone Re: Wiesniak czy niespelna rozumu?? 24.10.05, 10:43 tommy306 napisał: > Halo tu Warszawa > My przynajmniej mamy małe zwycięstwo w przegranej. Kurdupel na reszcie > przestanie być prezydentem Warszawy. To prawda. To wielki zwycięstwo Warszawy, szkoda że kosztem całej reszty. Pozdrawiam wszystkich Warszawiaków. Odpowiedz Link Zgłoś
zalka1 Re: Wiesniak czy niespelna rozumu?? 24.10.05, 14:45 Ja z Warszawy i rozumiem. Większość Warszawiaków takie proste kwestie rozumie (wynik Tuska w Warszawie 59%). Proszę nie obrażać mnie ani mojej rodziny, bo z historią jesteśmy ciut obyci. A nie rozumieją ci ze sciany wschodniej no i słuchacze Radyja i jeszcze paru by się znalazło. Odpowiedz Link Zgłoś
tomalamas Re: P. TUSK CHCIAŁ POLSKĘ SPRZEDAĆ NIEMCOM 23.10.05, 21:47 Kurskiego zostawiamy w spokoju, jesteśmy tylko ciekawi kiedy go przygarną do pisu spowrotem. Taką ładną szopkę z wywalaniem zrobili... Odpowiedz Link Zgłoś
janio Re: P. TUSK CHCIAŁ POLSKĘ SPRZEDAĆ NIEMCOM 23.10.05, 22:03 robertw18 napisał: > Że w domu mówiło się po niemiecku, że dziadek i jego brat w Wehrmachcie, że > jego ojczyzną jest "Gdańsk i Solidarność", że Polska jest jego "pasją" i że > pasjonuje się piłką nożną - to drobiazgi. > Zostawmy p. Kurskiego w spokoju, bo nie skłamał, choć z jego wypowiedzi można > było wnioskować, iż jeden z dziadków wstąpił do Wehrmachtu na ochotnika, czego > nie dowiedziono. a matka boska byla polka. Odpowiedz Link Zgłoś
golcon Re: P. TUSK CHCIAŁ POLSKĘ SPRZEDAĆ POLAKOM 24.10.05, 09:51 Robertw18; Dlaczego kontynujecie brudą kampanie, dlaczego w dalszym ciągu kłamiecie?. Wygrał wasz idol, wygrał dzięki podstępnym sojuszom z siłami wstecznymi, siłami zła, siłami zacofania. Cieszcie się nędzne kreatury, ale przestańcie zakłamywać historię, oszukiwać ludzi zagubionych, zastraszonych pomówieniami . Zacznijcie myśleć jak spełnić obietnice wyborcze, jak pomóc tym biedakom którzy zawierzyli wszym bałamutnym zapewnieniom. Odpowiedz Link Zgłoś
evald Re: P. TUSK CHCIAŁ POLSKĘ SPRZEDAĆ POLAKOM 24.10.05, 13:24 oni nie kontynuuja. Po prostu pranie mozgu urzadzone przez Kaczynskiego, Rydzyka i TV Trwam jest takdoglebna ze potrzeba czasu zeby niektorzy zrozumieli swoj blad. Inaczej porozmawiamy po 1, 2 latach. Chociaz niektorym ludziom ktorym RM i TV Trwam pierze mozg juz od dawna nigdy sie nie ockna. To jest jak sekta... Odpowiedz Link Zgłoś
marijah A KTO CHCIAŁBY JĄ KUPIĆ ??? 24.10.05, 14:14 A kto chciałby ją kupić z ludźmi wybierającymi politykę nienawiści? Odpowiedz Link Zgłoś
apples Re: P. TUSK CHCIAŁ POLSKĘ SPRZEDAĆ NIEMCOM 24.10.05, 15:03 Oj, jest za co Kurskiemu dziekować ... Odpowiedz Link Zgłoś
sternsternhard Re: P. TUSK CHCIAŁ POLSKĘ SPRZEDAĆ NIEMCOM 24.10.05, 20:43 robertw18 napisał: > (SKRÓTOWO MÓWIĄC) i dlatego przegrał, że głosił w fundacji S. Batorego, że > Polska powinna uroczyście wyrzec się wszelkich roszczeń wobec Niemiec > (istniejących według ich konstytucji w granicach z 1937 r. i nie mających > traktatu pokojowego z Polską). drogi robercie, jako że jestem wyjątkowo uczulony na głupotę i na dodatek miałem zły dzień, pozwolę sobie zawiesić na kołku dobre maniery. Powiedz mi głąbie, który art. niemieckiej konstytucji mówi o granicach RFN z '37r? I jakim cudem, w takim razie, niemcy w roku 1970 podpisali układ z polską o uznaniu jej granic, skoro - zgodnie z Twoją kompletnie debilną teorią - taki układ byłby sprzeczny z niemiecką konstytucją. NO więc czekam, geniuszu. Aha. Art. 116 nie mówi o granicach państwa, ale o obywatelstwie. A zatem ten odpada. NO więc czekam na następny. > Zostawmy p. Kurskiego w spokoju, bo nie skłamał, oczywiście. zresztą mamy IV RZplitą. Śmierć naszym wrogom. Tow. Kurski dobrze wykonal powierzone mu zadanie. Odpowiedz Link Zgłoś
tfurca IV RZESZA ??? 23.10.05, 21:31 ...POLACY WYBRALI SOCJALIZM, LEPPERA, ICH TROJE CIEKAWE ILE Z TYCH OBIETNIC ZREALIZOWANE ZOSTANIE PRAWICA SOCJALISTYCZNA ... SMUTNO MI Odpowiedz Link Zgłoś
uosia Re: IV RZESZA ??? 23.10.05, 22:58 Jeszcze zapomniałeś o czarnych i moherowych beretach. Odpowiedz Link Zgłoś
kunaizagiel Kaczor poangielsku to... 23.10.05, 23:41 Duck,zwracam uwage na niewzykla zbieznosc z innym szeroko uzywanym w Polsce angielskim slowem. Zatem F.ck the Duck. Odpowiedz Link Zgłoś
kerebron Re: Kaczor poangielsku to... 24.10.05, 00:30 Drake. Duck to kaczka, kaczor jest DRAKE. Ale co to ma za znaczenie? W USA raczej będa mówić "our lackey", jak i na Kwacha mówili. Odpowiedz Link Zgłoś
janek-007 GRATULACJE DLA L.KACZUYNSKIEGO. 23.10.05, 20:58 HIP HIP HURA!, HIP HIP HURA!, HURA!, HURA!, HURA!. Odpowiedz Link Zgłoś
elukasz Re: GRATULACJE DLA L.KACZUYNSKIEGO. 23.10.05, 21:03 współczuję Ci Polsko. WC Picker wygrał. Widać jesienna depresja ogarneła ludzi Odpowiedz Link Zgłoś
hetman_a A co Ty Rydzyk jesteś? 23.10.05, 21:11 Takich jak Ty powinno się eksterminować! Odpowiedz Link Zgłoś
tomalamas Re: Gratuluje Kaczyńskiemu! Wreszcie będzie porzą 23.10.05, 21:50 porządek będzie... ale z tymi co nie "z nami", swoim krzywdy nie zrobią. Odpowiedz Link Zgłoś
donald_duck1 To nie będzie tu Disneylandu? A miał już być! 23.10.05, 23:00 Były sondaże, miażdżąca przewaga. I Kaczyński wygrał, mimo Wielkich Braci popierających Tuska ze wszystkich stron. ...Z małym wyjątkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
smerf Re: Kaczyński: panie prezesie, zadanie wykonane! 23.10.05, 21:00 Chcilismy socjalizmu no to go bedziemy mieli... :( Szkoda :( Odpowiedz Link Zgłoś
hetman_a Witamy w PRL! 23.10.05, 21:33 Zgadza się, tak powinien brzmieć tytuł artykułu - Witamy znów w PRL'u - będzie wszystkim gó..ano, ale po równo. Odpowiedz Link Zgłoś
r0b0l Re: Witamy w KRLDemokratyczna 23.10.05, 21:41 Kaczor Rydzyk Lepper = demokracja Odpowiedz Link Zgłoś
wmirowski Re: Kaczyński: panie prezesie, zadanie wykonane! 23.10.05, 21:02 Polak popiera Polaka, Pluszak popiera Pluszaka. Bezrobotny bije pracodawce, I woli PiS - chlebowce. Ojciec Rydzyk triumfuje, Andrju Lepper szampana szykuje. Vae Victis Polacy, Sądny Dzień nastał, Rodacy... Odpowiedz Link Zgłoś
xtrin Re: Kaczyński: panie prezesie, zadanie wykonane! 23.10.05, 21:02 Podziękował chyba wszystkim poza Kurskim i matką Whitney Huston. Obydwoje powinni poczuć się urażeni. Odpowiedz Link Zgłoś
jaerk Re: Kaczyński: panie prezesie, zadanie wykonane! 23.10.05, 21:17 mnie się to skojarzyło z odbiorem nagrody oskara - nie podziękowal tylko dostawcom pizzy do sztabu;-) Odpowiedz Link Zgłoś
gwiezdny_kupiec Niech dziękuje Andrzejowi Leppczyńskiemu, jemu 23.10.05, 21:03 zawdzięcza zwycięstwo. Odpowiedz Link Zgłoś
alcane Re: Niech dziękuje Andrzejowi Leppczyńskiemu, jem 23.10.05, 21:20 dobrego polityka poznaje sie po skutecznosci dzialania:-0 Odpowiedz Link Zgłoś
eles55 Re: Niech dziękuje Andrzejowi Leppczyńskiemu, jem 24.10.05, 01:30 Taki Hitler też był skuteczny... do czasu. Odpowiedz Link Zgłoś
tomcat21 Władze IV RP - kto jest kim? 24.10.05, 11:41 Kto jest kim w IV Rzeczpospolitej prezydent: Lech Kaczyński premier: Jarosław Kaczyński marszałek Sejmu: Andrzej Lepper prymas: o. Tadeusz Rydzyk rzecznik prasowy: Jacek Kurski prezes NBP: Renata Beger Odpowiedz Link Zgłoś
znikomka Re: początek wojny domowej w Polsce!!!!!! 23.10.05, 21:09 i to nie jest wcale taki głupi pomysł... Odpowiedz Link Zgłoś
hetman_a Re: początek wojny domowej w Polsce!!!!!! 23.10.05, 21:14 trzeba się zacząć zbroić! a może wynajmiemy Bin Ladena :-) Odpowiedz Link Zgłoś
ford.prefect zapomniał o RYDZYKU i LEPPERZE 23.10.05, 21:08 Powinien podziękować jeszcze Rydzykowi i Lepperowi! Odpowiedz Link Zgłoś
atomm Nie zapomnial o Rydzyku... 24.10.05, 10:42 przeciez siedzi w kieszeni u Rydzyka to jak mogl zapomniec.... Odpowiedz Link Zgłoś
hetman_a No to mamy katastrofę!!! Kaczor prezydentem!!! 23.10.05, 21:10 Ogłaszam żałobę! Mam nadzieję, Panie Tusk, że zrezygnuje Pan z tworzenia koalicji z tymi oszołomami, proszę, a nawet błagam! Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: No to mamy katastrofę!!! Kaczor prezydentem!! 23.10.05, 21:14 A jak odda pieniądze otrzymane na kampanię wyborczą? Odpowiedz Link Zgłoś
hetman_a Re: No to mamy katastrofę!!! Kaczor prezydentem!! 23.10.05, 21:15 Pieprzyć pieniądze, nie można się z tą zarazą kaczorową zadawać. Odpowiedz Link Zgłoś
niestaly_czytelnik Możeciej już tylko wyć. 23.10.05, 21:18 Teraz pozostaje wam już tylko szczekać i wyć do Księżyca. Odpowiedz Link Zgłoś
hetman_a Ale możemy też wziąć i obalić tą władzę siłą! 23.10.05, 21:22 I może to jest jedyne wyjście w tej sytuacji? Odpowiedz Link Zgłoś
niestaly_czytelnik Leżycie już na śmietniku historii! 23.10.05, 21:35 Ot, wyszli z was prawdziwi demokraci. Całe szczęście, że leżycie już na wysypisku historii - Unia Wolności, SLD, PO - precz i nigdy nie wracajcie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
hetman_a Re: Leżycie już na śmietniku historii! 23.10.05, 21:36 Przyjdzie kryska na matyska. Odpowiedz Link Zgłoś
atomm Gorzej ze Polska bedzie zasciankiem Europy... 24.10.05, 10:39 niektorym juz nie jest do smiechu, pozostalym wkrotce nie bedzie... Odpowiedz Link Zgłoś
bellicose Re: Leżycie już na śmietniku historii! 23.10.05, 22:01 Za to na pewno twoje moherowe dewotki są przyszloscia a nie historia :/ Odpowiedz Link Zgłoś
pepperoni_prawdziwy Uwaga! Toksycze odpady!!! 23.10.05, 22:44 Wiele wskazuje na to, że z tego truchła UW i Okrągłego Stołu będzie się jeszcze miesiącami sączył trupi jad. A Gazeta Mądrych Ludzi będzie nam go serwowała w dużym stężeniu. Ale cóż, przeżyliśmy 45 lat PRL, 15 lat III RP, przeżyjemy i to. Odpowiedz Link Zgłoś
ppppp7 Re: Ale możemy też wziąć i obalić tą władzę siłą! 23.10.05, 21:54 Po co obalać siłą? Za kilka miesięcy nie będzie pieniędzy na renty i emerytury i mohairowe berety z samoobroną z endrju na czele sami obalą co wybrali Odpowiedz Link Zgłoś
yabool Re: Ale możemy też wziąć i obalić tą władzę siłą! 23.10.05, 22:14 hetman_a napisał: > I może to jest jedyne wyjście w tej sytuacji? TĘ władzę!, palancie, po pierwsze, po drugie leberaly sa raczej slabego zdrowia (chuchra takie!) i nie dadza rady takim na przyklad bykom z LPR czy Samoobrony... To jak se to wyobrazasz??? Odpowiedz Link Zgłoś
etylkapl Re: Ale możemy też wziąć i obalić tą władzę siłą! 24.10.05, 12:15 tę władzę analfabeto!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
veglie Re: Możeciej już tylko wyć. 23.10.05, 22:28 niestaly_czytelnik napisał: > Teraz pozostaje wam już tylko szczekać i wyć do Księżyca. Cicho wilkołaku!! Odpowiedz Link Zgłoś
zemfira.m Re: Możeciej już tylko wyć. 23.10.05, 22:53 HAU HAU HAU HAU HAU HAU HAU HAU HAU AUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU UUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU UU!!!!!!!!!!!!!! ojojojoj! usiadłem w pokrzywch ;( wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr Odpowiedz Link Zgłoś
mario.osh odpada. od jutra nie będzie księżyca. 24.10.05, 00:33 ...tak jak tych gruszek na wierzbie obiecanych przez kaczki. za jakiś czas to ty bedziesz wyć. z zaskoczenia. my nie, bo mieliśmy dość rozsądku by to wiedzieć wczesniej. Odpowiedz Link Zgłoś
eles55 Re: Możeciej już tylko wyć. 24.10.05, 01:33 My będziemy szczekać i wyć do księżycy dzisiaj, a wy za jakiś rok, a może dwa. Odpowiedz Link Zgłoś
yabool Re: No to mamy katastrofę!!! Kaczor prezydentem!! 23.10.05, 22:12 uu1 napisała: > A jak odda pieniądze otrzymane na kampanię wyborczą? Mnie juz oddal, bo wygral, spadaj... Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: No to mamy katastrofę!!! Kaczor prezydentem!! 24.10.05, 10:42 Gdybyś czytał uważnie, zrozumiałbyś, że chodzi o D. Tuska. Ale niedaleko pada yabool od jabola. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
cucus1 Re: No to mamy katastrofę!!! Kaczor prezydentem!! 23.10.05, 22:21 Dolaczam sie do zaloby.... na 5 lat zawieszam obywatelstwo polskie...nie zgadzam sie zeby mnie Kaczor reprezentowal! jedyna pocieszajaca wiadomosc jest taka, ze tusk mial wiekszasc u ludzi mlodych, wyksztalconych i z duzych miast.. moze jeszcze nie wszystko stracone! Odpowiedz Link Zgłoś
pepperoni_prawdziwy Chyba zapomniałeś o czymś jeszcze... 23.10.05, 22:47 Nie tylko młodzi, wykształceni i więźniowie. Także starzy UB-ecy, prenumeratorzy NIE oraz Faktów i Mitów oraz - co mówi samo za siebie - pensjonariusze zakładów karnych zagłosowali na Tuska. Jak mam wybierać, to już wolę moją babcię, która może i słucha Radia Maryja, ale przynajmniej robi pyszne racuszki ;) Odpowiedz Link Zgłoś
zemfira.m Re: No to mamy katastrofę!!! Kaczor prezydentem!! 23.10.05, 22:47 a co ty Tusk jesteś? Odpowiedz Link Zgłoś
etylkapl Re: No to mamy katastrofę!!! Kaczor prezydentem!! 24.10.05, 12:12 pocałuj go w d...ę Odpowiedz Link Zgłoś
castro57 Re: Kaczyński: panie prezesie, zadanie wykonane! 23.10.05, 21:13 witam w państwie totalitarnym!żeby drób nami rządził?!he he he.emigruję na kube. Odpowiedz Link Zgłoś
zemfira.m Re: Kaczyński: panie prezesie, zadanie wykonane! 23.10.05, 22:48 i słusznie rum tani, cigara gites i panienki tanie i gorące! Odpowiedz Link Zgłoś
niestaly_czytelnik Gratulacje dla Prezydenta ! 23.10.05, 21:16 Składam szczere gratulacje dla Prezydenta Warszawy i nowego Prezydenta całej Polski, Pana Profesora Lecha Kaczyńskiego !!! Odpowiedz Link Zgłoś
krzys111 dr hab 23.10.05, 21:20 tylko dr hab, profesorem Kaczysnki nie byl i nie jest chyba ze sie teraz jako prezydent sam zrobi Odpowiedz Link Zgłoś
hetman_a Re: Gratulacje dla Prezydenta ! 23.10.05, 21:24 Jakiego profesora? Szkółki podwórkowej? Odpowiedz Link Zgłoś
zemfira.m Re: Gratulacje dla Prezydenta ! 23.10.05, 22:51 chciałbys takie mieć podwórko synu, co? Odpowiedz Link Zgłoś
kotek.filemon Re: Gratulacje dla Prezydenta ! 24.10.05, 10:47 > Jakiego profesora? Szkółki podwórkowej? Nie , szkółki niedzielnej, dla niepoznaki zwanej nawet akademią... Odpowiedz Link Zgłoś
zemfira.m Re: no i będziemy mieli rządy z tylnego siedzenia 23.10.05, 22:54 POMYŚL! ZAPNIJ PASY! Odpowiedz Link Zgłoś
uosia Prezio i Suflerka 24.10.05, 01:37 Żona dwoiła się i troiła podpowiadając Preziowi, komu podziękować. Czyli to tak... Odpowiedz Link Zgłoś
nicalek Re: Premier i Sufler 24.10.05, 10:56 Bracia Kaczyńscy mogą teraz powtórzyć: TKM Odpowiedz Link Zgłoś
kiauczau Gaude, Mater Polonia! 23.10.05, 21:21 Wybór dobry dla wszystkich w RP. Dla Polski i Europy, pracujących i pracodawców. Milionerów i lumpów. Wierzących i niedowiarków. Może tylko za wyjątkiem homosiów - ale, who fucking cares? Odpowiedz Link Zgłoś
hetman_a Re: Gaude, Mater Polonia! 23.10.05, 21:23 Chyba nie wierzysz w to co piszesz? W czym niby jest dobry? W tym, że zamiast 50% pensji zabiorą mi 80%? Odpowiedz Link Zgłoś
kiauczau Re: Gaude, Mater Polonia! 23.10.05, 21:27 Dlaczego 80% a nie od razu 100? To Ty sie prosze zastanów nad tym co mówisz :))) Odpowiedz Link Zgłoś
hetman_a Re: Gaude, Mater Polonia! 23.10.05, 21:28 No to ciekawe skąd kaczor weźmie kasę na swoje obiecanki, a może to były tylko cacanki? Odpowiedz Link Zgłoś
kiauczau Re: Gaude, Mater Polonia! 23.10.05, 21:32 Dajmy mu szanse, rozliczymy go potem, a nie od razu z góry. Ale na Boga nie kraczmy, jak te niemoty. Odpowiedz Link Zgłoś
hetman_a Re: Gaude, Mater Polonia! 23.10.05, 21:33 Szansę? Na co? Na zrujnowanie kraju? Pod jednym warunkiem, jak rozpieprzy ten kraj to wtedy go powiesimy. Odpowiedz Link Zgłoś
kiauczau Re: Gaude, Mater Polonia! 23.10.05, 21:42 hetman_a napisał: > Szansę? Na co? Na zrujnowanie kraju? Pod jednym warunkiem, jak rozpieprzy ten > kraj to wtedy go powiesimy. Jesli rozpieprzy, to i ja nie bede mial nic przeciwko. Ale na razie nie ma za bardzo za co. Jesli juz, to inni sa w kolejce i to nader dlugiej, więc moze od nich zacznijmy, co? Odpowiedz Link Zgłoś
colombina Kaczor - Robin Hood 23.10.05, 22:37 hetman_a napisał: > Chyba nie wierzysz w to co piszesz? W czym niby jest dobry? W tym, że zamiast > 50% pensji zabiorą mi 80%? Nic Ci nie zabierze a jeszcze nawet doda. Zeby bylo sprawiedliwie to zabierze bogatym i da biednym. A jak bogatych nie stanie to coz, dodrukuje pieniazkow i rozwiaze proble. Odpowiedz Link Zgłoś
warmi2 Re: Gaude, Mater Polonia! 24.10.05, 02:12 Spadaj do USA .. Tutaj place tylko 24% podatkow , nie ma VAT, podatek przy zakupie jest okolo 6%. Nic dziwnego, ze 80% Amerykanow ma swoj wlasny dom. Odpowiedz Link Zgłoś
hetman_a Gdzie tu teraz emigrować? 23.10.05, 21:21 Ja nie chcę żyć w państwie socjalistycznym rządzonym we spółkę z Rydzykiem i Lepperem. Ja to pipcę, chętnie wyjadę, tylko gdzie? W Niemczech też się po wyborach popieprzyło, chociaż nie aż tak jak u nas... :-( Odpowiedz Link Zgłoś
pepperoni_prawdziwy Proponuję Holandię, Dr Śmierć czeka 24.10.05, 00:59 ojczyzna tolerancji i postępu już czeka z igłą i strzykawką. Zgodnie z jej oświeconym prawodawstwem wszyscy zawiedzeni zwolennicy Tuska kwalifikują się tam do etanazji jako "odczuwający głębokie i nieowracalne niezadowolenie z życia" albo "dręczeni nieznośnym bólem egzystencji". Odpowiedz Link Zgłoś
insite Australia, tylko Australia, jak najdalej od tego 24.10.05, 09:51 dziadostwa. Dziadek mial racje, mowiac o Polakach... Wynik wyborow jest znakomita ilustracja powiedzenia - glupi jak Polak. Teraz rzadzic bedzie wioska i zyc bedzie sie jak na polskiej wsi. Gratuluje wyboru, a za piec lat Miller z Lepperem. Odpowiedz Link Zgłoś
himerodon Re: Kaczyński: panie prezesie, zadanie wykonane! 23.10.05, 21:21 nad rzeczką, opodal krzaczka. mieszkała kaczka...... ech, chyba czas poszukac jakiegoś miejsca w ciepłych krajach bo tutaj będzie jakoś chyba dziwnie. Odpowiedz Link Zgłoś
indianski I z czego ten dupek sie ciesza 23.10.05, 21:37 Polowe polski ma przeciwko sobie . Moherowe berety pojda do piachu i zostanie sam z niedorozwojkami . Odpowiedz Link Zgłoś