Dodaj do ulubionych

Atak GEJSTAPO - dorabianie gęby Kaczorowi!!!

26.10.05, 02:09
W mediach krajowych i zagranicznych rozpętała się histeryczna nagonka na
Kaczyńskiego. Zboczeńcy ze wszystkich krajów połączyli siły. W zasadzie
malowany jest obraz końca świata. Chodzi o to aby maksymalnie oczernić i
obrzydzić prezydenta, który reprezentuje inny światopogląd.
Jestem pewien, że za moment media donosić będą o rosnących prześladowaniach
pederastów. Prasa zaroi się od relacji jak to np. jakaś staruszka na
polecenie Kaczyńskiego pobiła laską grupę bezbronnych gejów, itp, itd. Taka
nagonka tuż, tuż. Gejstapo nie może przeboleć, że prezydentem został ktoś,
kto ma inny światopogląd. Wniosek z tego, że tolerancja jest tylko dla gejów,
nie obowiązuje ona natomiast większości społeczeństwa, które wybrało
prezydenta.
Obserwuj wątek
    • szczurwa Re: Atak GEJSTAPO - dorabianie gęby Kaczorowi!!! 26.10.05, 02:12
      GEJSTAPO, niezłe !
      • r3003 Re: Atak GEJSTAPO - dorabianie gęby Kaczorowi!!! 26.10.05, 02:14
        To określenie nie jest moje, tylko Łysiaka.
        • miecia9 przeczytamy jak Kaczka o 3 w nocy 26.10.05, 13:34
          wpada do mieszkań, wywleka z nich ludzi.

Urządza łapanki na ulicach

• miecia9 masz rację r3003 26.10.05, 13:39
            komu zależy na tym aby wokół Polski robić taką śmierdzącą atmosferę.

O la Boga drugi Hitler nam rośnie. Ratunku

Dotąd bedą rzucać kłody pod nogi PiS-u i Kaczki aż doprowadzą do obalenia rządu.
            Czytając niektóre komentarze ziejące nienawiścią aż boję się żeby Kaczka nie
            skończył jak ....
            • miecia9 Polskie absurdy i paranoje 26.10.05, 13:44
              kogo woli przeciętny Polak pedała czy katolika

PEDAŁA bo Polak jest tolerancyjny
            • margala jak w Austrii po zwycięstwie Haidera 26.10.05, 13:52
              histeria podobna do tej jaka opanowała Austrię po zwyciestwie Haidera.
    • idiotyzmy-kacze Re: Atak GEJSTAPO - dorabianie gęby Kaczorowi!!! 26.10.05, 02:13
      sorry, to ty dopiero teraz się dowiedziałeś, że srodowiska gejowskie są na świecie niebywale wpływowe ? Na Zachodzie polityk który zadrze z tymi środowiskami popełnia polityczne samobójstwo. Zobaczysz jakie gorące przyjęcie zgotują Kaczorowi jak przyjedzie do USA - najpierw kampania w gazetach i internecie, później różne kompromitujące kurdupla cytaty a na koniec demonstracja przeciwko "homofobowi z Polski" . Dlatego też, Kaczor nic dla Polski nie załatwi w USA.
      • wesoly33 Re: Atak GEJSTAPO - dorabianie gęby Kaczorowi!!! 26.10.05, 02:16
        ujadaja ujadaja
        a karawana jedzie dalej
      • r3003 Re: Atak GEJSTAPO - dorabianie gęby Kaczorowi!!! 26.10.05, 02:17
        Co do jednego się zgadzam - będzie poteżna nagonka w mediach, wręcz wojna!!!
        • idiotyzmy-kacze Re: Atak GEJSTAPO - dorabianie gęby Kaczorowi!!! 26.10.05, 02:22
          Skoro się zgadzasz to jedźmy dalej. Ponieważ 90% Amerykanów ma zerowe pojęcie o świecie więc ich wiedza o Kaczorze będzie taka jaką przekażą im politycznie poprawne media. Dla amerykańskich wyborców Kaczor będzie więc homofobem i rasistą. A wiesz co będzie dalej ? Towarzystwo Kaczora zacznie parzyć amerykańskich polityków. Dlatego też, nie wróżę Kaczorowi żadnych sukcesów w USA
          • r3003 Re: Atak GEJSTAPO - dorabianie gęby Kaczorowi!!! 26.10.05, 02:26
            Nie przeczę, że będą zmasowane próby totalnej dyskredydacji Kaczora i cała masa
            prowokacji. Myślę, że jednak USA i Polska mają wspólne interesy, którym to
            ujadanie nie przeszkodzi. Amerykanie mimo wszystko są pragmatyczni.
            • tatonka Przede wszystkim jednak dochody z podatkow 26.10.05, 03:22
              ludzi pracujacych na rodziny, mimo wszystko statystycznie sa wieksze niz dochody
              z paru osrodkow uciech w Palm Springs..
          • tatonka nie chce cie straszyc 26.10.05, 03:20
            ale oprocz wplywow jest tez troszke bolesnej prawdy biologicznej.
            Skoro tak pogrywasz- i sie napraszasz- to prosze bardzo.
            Geje nie biora sie z genow ale ze sprzyjajacego srodowiska spolecznego.
            Rozpad malzenstwa, smierc jednego z rodzicow, problemy wychowacze, wychowanie w
            internacie.

Ich ojcem i matka sa zaburzenia spoleczne i zaburzenia w strukturze dominacyjnej
            spoleczenstwa- tak sie domyslalam, ale kazdy behawiorysta jest w stanie to z
            latwoscia udowodnic. Ludziom tylko brak na to czasu, bo udowadnianiem swojej
            roli w spoleczenstwie zajmowali sie dotad ci ´wplywowi´ geje.

Plec niestety ma znaczenie dosyc istotne w zarowno w spoleczenswie jak i w
            rodzinie. Ma podstawowe znaczenie biologiczne.
            Uwazaj - bo ja z kolei wiem jak wielu gejow wrzeszczy na Kosciol i ludzi im
            pomagajacym tylko dlatego ze im pomagaja...
            Uwazaj bo moze sie to bardzo latwo skonczyc, a jak nie bedzie co jesc, to sie
            okaze jakie prawa czlowieka sa istotniejsze- do doznan seksualnych czy do tego
            by nie cierpiec glodu...
            • kropekuk Poinformuj o tym WHO, posiwiala bizonico. 26.10.05, 04:18
              Bo jakos o tym nie wiedza:)))
              • mirmat1 WHO is WHO ????????? 26.10.05, 06:38
                PYTANIE RETORYCZNE BO KAZDY WIE, ZE "WHO" TO JEST "NOBODY".
                kropekuk napisał:
                > Bo jakos o tym nie wiedza:)))
                Oj wiedza, wiedza, tylko oni pracuja na zamowienie spoleczne tak jak nasze
                agencje badania opini publicznej. A pamietasz Miczurina i jego "naukowe"
                teorie. Dostal tyle nagrod Stalina. WHO pewnie dostanie ( o ile juz nie
                dostala) jakas nagrode Nobla. Pewnie "pokoju" lub literatury (fiction).
            • xtrin Re: nie chce cie straszyc 26.10.05, 13:13
              > Geje nie biora sie z genow ale ze sprzyjajacego srodowiska spolecznego.

Fascynujące. Problem naukowy nie mający do dziś rozwiązania pomimo wieloletnich
              badań, rozwiązany od ręki przez tatonka. Nobla mu!

> Plec niestety ma znaczenie dosyc istotne w zarowno w spoleczenswie jak i w
              > rodzinie. Ma podstawowe znaczenie biologiczne.

A to przepraszam homoseksualiści płci nie maja? Intrygująca teoria, ale tak
              jakby nieco z nauką sprzeczna.
              • tatonka no wlasnie ale takie teorie 26.10.05, 14:54
                produkuja homoseksualiscie i organizacje gejowskie- nie czytales?
            • xplict Re: nie chce cie straszyc 26.10.05, 15:02
              tatonka... rece opadaja... takie odkrtwcze wiadomosci na temat ujawiania sie
              homoseksualizmu zaczerpnelas z biuletynu LPR? czy z glowy...
              >Geje nie biora sie z genow ale ze sprzyjajacego srodowiska spolecznego.
              >Rozpad malzenstwa, smierc jednego z rodzicow, problemy wychowacze, wychowanie w
              >internacie
              (piekne to jest, kawe wylalem z wrazenia... internat jest The best). Zwlaszcza
              wychowanie ma tu koloosalne znaczenie - heteroseksualni rodzice wmowili swojemu
              dziecku, ze najlepiej bedzie jak zainteresuje sie ta sama plcia...
              tatonka...ja juz nie polecam literatury fachowej... ja polecam na poczatek
              google... poczytaj... plizzzz
        • citisus Re: Atak GEJSTAPO - dorabianie gęby Kaczorowi!!! 26.10.05, 06:51
          r3003 napisał:

> Co do jednego się zgadzam - będzie poteżna nagonka w mediach, wręcz wojna!!!

Błąd - nie będzie a już jest, i to od dłuższego czasu.

GEJSTAPO - :-))))))
      • kropekuk Daj spokoj: TUMANY JEZYKOW NIE ZNAJA! 26.10.05, 02:23
        I wyszlo im, ze chodzi o gejow (sa tu bardzo drugorzedni w calej aferze), nie
        zas O KARE SMIERCI!!!
        >>A spokesman for the European Commission said: "One of the conditions for
        starting negotiations with a potential candidate country is that the existing
        death penalty must be abolished. This is considered not to be in line with the
        basic values, on which the EU is based." <<
        news.independent.co.uk/europe/article322028.ece
        Innymi slowy: skoro Polactwu brak kary smierci sie nie podobal, to nie trzeba
        bylo do Unii wchodzic. I tyle:)))
    • bladatwarz Maja kase od klubu Bilberga wiec beda ujadac. 26.10.05, 02:19
      Olechowski biedny moze byc z tej szacownej organizacji wywalony na pysk jak
      M.Thacher.
      Nic nie daly przeplacone i mylace sie o 10% sondaze. Kpina z ludzi, ale dobrze
      sfinansowana.
      • kropekuk CZEMU uparcie mylisz Klub z SOROSEM? 26.10.05, 02:24
        To przeciez konkurencja:)))
        • bladatwarz NIe myle Bilderberga z Sorosem 26.10.05, 02:59
          Wystarczy spojrzec na strony tych ,,znakomitosci'' w internecie.
          Nie mieszaj pojec jak zionistyczny poparaniec z Judeopolonii.
    • kropekuk A naucz sie ty, NIEUKU, jakis jezykow obcych, to 26.10.05, 02:19
      nie bedziesz nam tu wmawial, ze geje walcza przeciwko PRZYWROCENIU W POLSCE
      KARY SMIERCI:
      >>A spokesman for the European Commission said: "One of the conditions for
      starting negotiations with a potential candidate country is that the existing
      death penalty must be abolished. This is considered not to be in line with the
      basic values, on which the EU is based." <<
      news.independent.co.uk/europe/article322028.ece
      INNYMI SLOWY, TUMANIE, MOWA O TYM, ZE SKORO pOLAKOM NIE PODOBAJA SIE PODSTAWY
      PRAWNE UNII, TO NIE POWINNI DO NIEJ WSTEPOWAC:)))
      • neceser [...] 26.10.05, 02:56
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
        • kropekuk Nie wiem, czy warto - lepiej oddac Rosji. :))) 26.10.05, 02:57

• wesoly33 [...] 26.10.05, 03:01
    • buffalo_bill Zaatakowali Kurdupla od gęby? Oralnie, znaczy się 26.10.05, 02:20
      ...słownie. Jakąś oracją czy innym przemówieniem? Takie ataki werbalno
      -oralne są najgorsze.
    • elfhelm masz tu zestaw zarzutów na Kaczora 26.10.05, 02:46
      i zapraszam do merytorycznej polemiki :)

1. Przyjęcie po raz trzeci do partii takiej osoby jak Kurski. Mimo, iż
      poprzednio (w 2002 r. przy pierwszym odejściu z PiSu) Lech Kaczyński nazwał
      zachowanie Kurskiego łajdactwem.
      2. Promowanie w partii i wystawienie na 1. miejscu listy w jednym z okręgów
      kandydata (dziś posła) z prawomocnym wyrokiem karnym za przestępstwo
      prowadzenia pojazdu mechanicznego w stanie nietrzeźwości. Kaczyński rzekomo
      opowiada się za zakazem sprawowania funkcji posła przez ludzi skazanych.
      3. Kompletna nieudolność Kaczyńskiego jako ministra sprawiedliwości. Projekt
      kodeksu karnego był zwykłym bublem, który w żadnej mierze nie usprawniał i nie
      przyspieszał postępowań. Kaczyński zajmował się autopromocją, podczas gdy
      niezbędne prace nad nowelizacją kodeksów (kc, kpk, kpc) nie były kontynuowane
      (nowelizacja procedury karnej została dokonana dopiero w 2003 r. przez nową
      ekipę - i jest stosunkowo dobra).
      4. Prawicowe pieniactwo. Pamiętajmy, że dzięki m. in. Kaczyńskim SLD-PSL w 1993
      r. mimo, że łącznie miały 34% poparcia zdobyły ponad 2/3 Sejmu i Senatu. A
      wynikało to z tego, że do wyborów poszło 10 list prawicowych.
      No i wciąż budzi moje wątpliwości postawa Kaczyńskich wobec Olszewskiego. Rząd
      mecenasa był generalnie słabiutki, zaś Kaczyńscy nie ułatwiali jego
      funkcjonowania. Po obaleniu rządu Kaczyńscy próbowali bezskutecznie wejść do
      innej koalicji (Pawlaka, Suchockiej), co zresztą spowodowało, że Olszewski
      odszedł z PC. Co ciekawe Olszewski w 1997 r. przygarnął Jarosława Kaczyńskiego
      na swoją listę - lecz jakoś teraz odwdzięczenia się nie było i mecenas
      Olszewski (dla zwolenników PiS pewnie najlepszy premier III RP...) pozostał
      poza parlamentem.
      5. Wojny na górze i ta Mazowiecki-Wałęsa i ta Wałęsa-Kaczyńscy. Przy takich
      wojnach są winne z reguły obie strony. A postawa Kaczyńskich była specyficzna,
      skoro po roku porzucili swojego protektora i promotora, stając się jego
      zaciekłymi wrogami.
      6. Nieudolność. Środowisko Kaczyńskich rządziło - byli i w rządzie Bieleckiego
      i w rządzie Olszewskiego. W kontaktówce kontrolowali z Wałęsą ponad 2/3 klubu
      (ze 160 posłów do UD Mazowieckiego przeszło ledwie koło 40). Żadnej
      dekomunizacji, dobrej lustracji nie udało im się przeprowadzić (pomijam
      groteskę Macierewicza, która zniszczyła dobrą ideę lustracyjną na kilka lat).,
      Polecam też artykuły na temat Piotra Semaka czy Grzegorza Strzelczyka (do
      niedawna nachalnie promowanego lidera na Pomorzu).
      7. Dziwną tolerancję. W PiSie działa dziś np. Mojzesowicz - nr 2 Samoobrony z
      czasów nielegalnych blokad i obijania komorników. Jeden z kandydatów (nr 2 na
      liście) poręczał za przestępców. Lider opolski dobrze dogadywał się z SLD w
      czasie odwoływania szefa rady miasta z PO, podobnie zachowywał się Kurski w
      sejmiku.
      8. Poglądy gospodarcze PiSu - 50% podatek, utrzymanie PFRONu, KRUSU, kwestie
      SKOKów, emerytury górnicze i inne.
      9. Konstytucyjny potworek PiSu - polecam lekturę. Momentami jest nawet
      śmiesznie, gdy mowa jest o "postępowaniu sądów" czy "pomnażaniu siły RP".

Na razie na tyle...
      • nielubiegazety2 Przy wojnie Wałęsa Kaczory (piszę Wałęsa myślę 26.10.05, 13:22
        Kapciowy) winne są obie strony ???
        Co to za brednie???
        Wojnie z korupcją są winne obie striny ????
        Wojnie o wolną Polskę są winne obie strony ???
        II wojnie światowej winne są obe strony ???

Jeżeli Wałęsa związał się z Kapciowym to i Kaczyńscy mieli wiązać się z
        Kapciowym.

Z takimi argumentami jest jak z przysłowiem, że prawda zawsze leży po środku.
        To przysłowie to gó..o prawda.

Rząd Olszewskiego funkcjonował 5 m-cy, gdy UWole postanowiły obalić rząd
        niejaka Paradowska zdziwiona postepowaniem UWoli.

"Tego dnia nie jadłem śniadania w domu i postanowiłem wyjątkowo zjeść je w
        restauracji starego Domu Poselskiego, ale w drodze natknąłem się na panią
        Janinę Paradowską, dziennikarkę i publicystkę tygodnika „Polityka”. Ukłoniłem
        się i miałem zamiar iść dalej, gdy rzeczona zagadnęła mnie. Przystanąłem
        zaintrygowany i wtedy pani redaktor Paradowska poinformowała mnie, że minionej
        nocy [z 27 na 28 maja 1992 r.], około godziny 2.00 grupa posłów z Unii
        Demokratycznej, Kongresu Liberalno-Demokratycznego i Polskiego Programu
        Gospodarczego (dawnej Polskiej Partii Przyjaciół Piwa) podjęła decyzję o
        złożeniu wniosku o wotum nieufności wobec rządu premiera Jana Olszewskiego.
        Wiadomość poraziła mnie do tego stopnia, że nie zapytałem pani Paradowskiej,
        skąd powzięła tę wiadomość Nie tylko dlatego, że pora podjęcia decyzji była,
        przyznacie, dość dziwna, ale i dlatego, że co ona, kobieta młoda, robiła w
        towarzystwie polityków knujących spisek przeciw niedawno legalnie powołanemu
        rządowi. Wywiązała się między nami dyskusja, z której pamiętam tylko strzępy,
        ale tu, co istotne pamiętałam. Otóż pani redaktor zadała mi brzmiące jak wyrzut
        pytanie: przecież rząd Olszewskiego istnieje zaledwie kilka miesięcy i nic ma
        żadnego powodu by go zmieniać, nie zdążył przecież jeszcze niczego popsuć, a na
        zasadnicze zmiany miał za mało czasu. W pełni zgodziłem się z panią redaktor,
        czas mijał i śniadanie diabli wzięli, ale przecież nie to było ważne.
        Informacja uzyskana od wieloletniej dziennikarki „Polityki” była ważniejsza od
        wszystkiego innego, a nawet przez moment nie podejrzewałem, że mogę być
        nieświadomie sterowany, a informacja może być nieprawdziwa."
        www.abcnet.com.pl/pl/artykul_zas.php?art_id=268&w=n&token=
        O Pani Suchockiej (inwigilacji prawicy) lepiej nie wspominaj.
    • neceser [...] 26.10.05, 02:53
      • kropekuk [...] 26.10.05, 02:55
      • r3003 Re: Hitler tez mial swiatopoglad. Kosztowal 6 mln 26.10.05, 03:00
        Nagonka się zaczyna. Porównywanie Kaczora do Hitlera, to tylko przykład
        paskudnej nagonki! Póki co, to rodzina Kaczora walczyła właśnie z Hitlerem.
        Kaczor walczył z komuną a teraz walczy z postkomuną (czyli "postępowcami",
        którzy wymordowali jeszcze więcej ludzi niż Hitler), czego podobni tobie lewacy
        nie mogą mu wybaczyć.
        • kropekuk Masz racje: Kaczor nie ma charyzmy, a Polacy armii 26.10.05, 03:02
          Gdzie tam wam do Hitlera i III Reich:))))
        • sternsternhard Re: Hitler tez mial swiatopoglad. Kosztowal 6 mln 26.10.05, 05:15
          r3003 napisał:

> Nagonka się zaczyna. Porównywanie Kaczora do Hitlera, to tylko przykład
          > paskudnej nagonki! Póki co, to rodzina Kaczora walczyła właśnie z Hitlerem.

rodzina Stalina też.
          pomyśl czasem, zanim napiszesz.
          • kropekuk RODZINA STALINA TEZ! Brawo...A zreszta to FAKT:) 26.10.05, 05:38

• nielubiegazety2 Nie wystarczy napisać,że Rajmund Kaczyński walczył 26.10.05, 13:08
            w szeregach AK. Co w oznacza, że walczył z Hitlerem i walczył o wolną Polskę,
            wolną od Hitlera ale i od sowieckiej zarazy przywleczonej bagnetach oraz
            zainstalowanej i utrzymywanej dzięki sowieckim bagnetom.

Takieśta nie kumate wy miastowe mundrusie???
        • elfhelm Re: Hitler tez mial swiatopoglad. Kosztowal 6 mln 26.10.05, 12:55
          ja nie porównuję. Oczekuję ustosunkowania się kaczkofanów do zarzutów, które są
          wyraźnie sformułowane. I co? I ch..
      • wesoly33 [...] 26.10.05, 03:02
        • neceser [...] 26.10.05, 05:46
    • bladatwarz Kuski nie ma nic wspolnego z gejstapo! 26.10.05, 03:00

• tatonka hej- to nie ma sensu 26.10.05, 03:28
      masz tu tylko stesknionych internetowej przygody, rozmilowanych w brzydkich
      wyrazach gejow (po tym zawsze ich poznasz- tak przy okazji) - wiec nie do nich
      ta mowa- i jedna spozniona do domu tatonke znudzona tematem homofobii i homofilii.

A Lysiak ma racje- to fakt.
      • kropekuk Na temat polskich kochanek Napoleona? Bo po 26.10.05, 04:17
        za tym - i to za komuny - na zadnej innej pisaninie ni szmalu, ni wiekszej
        kariery nie zrobil; zgorzknialy pieszczoszek PRL-u, odrzucony przez nowe
        elity :)))
        • tatonka na temat poetess twojego typu tez pisal 26.10.05, 14:59
          calkiem zgrabnie jak na kogos o wyksztalceniu przeciez nie biologicznym.
          Sadzisz ze twoje poszukiwania napastnikow sa niedostrzegalne dla innych? Ty
          spedzasz dnie na produkcji ich i caly swiat cie napada bo prawda jest taka ze
          cie to seksualnie podnieca. A jak nie napada to musisz cos tak wyprodukowac by
          napadl. Wspolczuje ci- ale normalne to niestety nie jest. W kazdym razie bardzo
          pochlania aktywny czas ktory mozna poswiecic na cos innego. Co po tobie zreszta
          widac.
          • tatonka nagabywacz do Eu, do ´poszanowania praw 26.10.05, 15:05
            czlowieka´ i autor watku publicznie rozpatrujacego sprawe zdrady malzenskiej
            jakiegos pana (tudziez poszlak zdrady - co bardzo prawdopodobne w przypadku tej
            gnidy) w stosunku do Bogu ducha winnej kobiety...

Kropcio i glowny mentor gadzinowki- w jednej osobie...

No to jesli bedzie w Polsce glodno- wiecie komu mozecie to zawdzieczac...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka