zapijaczonyryj 26.10.05, 18:34 Prezydent+ Marszałek + Premier = Jarosław (czyli ten trzyma lejce i resztą będzie powoził 4 lata)najważiejszy "wożnica" w kraju. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
douglasmclloyd Cztery w jendym 26.10.05, 18:35 Prezydent+ Marszałek + Premier + Jarosław = Gang Rydzyka Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczonyryj Re: Cztery w jendym 26.10.05, 18:42 Prezydent+ Marszałek + Premier + Jarosław = Gang Rydzyka Odpowiedz Link Zgłoś
zgredziak Re: Cztery w jendym 26.10.05, 18:52 Zgadza sie dwa ddni temu zapijaczony ryj napisal; Kraj Wicemarszałek LEPPER następnym prezydentem!!! Autor: zapijaczonyryj Data: 24.10.05, 09:56 + dodaj do ulubionych wątków skasujcie post + odpowiedz cytując + odpowiedz -------------------------------------------------------------------------------- Nasz nowy prezio spieprzy Polskę tak ja spiepszył Warszawę.A wtedy Lepper powie; Oni wszyscy już byli, a my nie byli. I głupi naród go wybierze na prezydenta RP. W tym czasie Beger i Chojarska skońcą studia i jednej z nich nowy prezydent powierzy utworzenie nowego, ludowego rządu. Nastanie kraj szczęśliwosci i wszystko będzie za friko. Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Re: Cztery w jendym 26.10.05, 18:56 zapijaczonyryj napisał: > Mylisz się kolego. O wyniku Wyborów zadecydowała umowa między bliżniakami , a > lepperem o fotelu wicemarszałaka Lepperz za poparcie w wyborach. Znajdz mój > post z przed kilku dni w którym napisałem.Wicemarszałek Lepper następnym > prezydentem piątej rzeczypospolitej ludowej. Jak juz to myli sie Leszczynski. Odpowiedz Link Zgłoś
pro.filutek1 Re: Trzy w jednym czyli skondensowana władza 26.10.05, 18:37 Powtórka z Ezelde. Odpowiedz Link Zgłoś