Dodaj do ulubionych

trzeba nie mie HONORU

26.10.05, 23:42
żeby szukać poparcia u Leppera.
wstyd.
Obserwuj wątek
    • frank_drebin Ludzie honoru wedlug GW czyli SLD tez korzystali 26.10.05, 23:46
      w poprzedniej kadencji z poparcia Samoobrony. To tylko uwaga techniczna ;)
      • idiotyzmy-kacze Re: Ludzie honoru wedlug GW czyli SLD tez korzyst 26.10.05, 23:47
        Tak, ale teraz miało być inaczej. Rewolucja moralna, prawo i sprawiedliwość, walka z układami buahahahahahahaha
        • frank_drebin Ja tylko delikatnie zauwazam, ze polityka to nie 26.10.05, 23:51
          zajecie dla grzecznych panienek :) Wiec takie posty o honorze maja sie do
          polityki tak jak siodlo do swini. A moim skromnym zdaniem (zaznaczam nie
          glosowalem na PiS) PiS wydyma Samoobrone za poparcie nie dajac nic w zamian.
          • idiotyzmy-kacze Re: Ja tylko delikatnie zauwazam, ze polityka to 26.10.05, 23:56
            to ciekawe, bo ja słyszałem, że Lepper został wicemarszałkiem choć jeszcze nie tak dawno był dla Kaczora nie do przyjęcia. Moim skromnym zdaniem całe to gadanie o odnowie moralnej i walce z układami zakończy się niczym a ci co wierzyli, że kaczor coś zmieni poczują się bardzo wy...ni.
            • frank_drebin Istnieje taka mozliwosc. W tym watku raczej chodzi 27.10.05, 00:01
              mi o gornolotne i dosc glupie uzycie slowa honor w kontekscie polityki.
              • idiotyzmy-kacze Re: Istnieje taka mozliwosc. W tym watku raczej c 27.10.05, 00:39
                może honor to trochę za mocne słowo, chodzi o tzw twarz. Nie można mówić innego i robić coś zupełnie innego - nawet w Polsce. Najbardziej boję się tego że PiS zatrzyma lustrację, ponieważ jak na razie popiera ją tylko werbalnie
      • kosciol.mlodziezy.psychicznej Re: Ludzie honoru wedlug GW czyli SLD tez korzyst 26.10.05, 23:47
        Na szczęście Pisaki kończą już wspieranie się kryminalistami.
        Przyrzekli że to ostatni raz.
        • bebe3 Re: Ludzie honoru wedlug GW czyli SLD tez korzyst 26.10.05, 23:49
          kosciol.mlodziezy.psychicznej napisał:

> Na szczęście Pisaki kończą już wspieranie się kryminalistami.
          > Przyrzekli że to ostatni raz.

Tak do jutra. Może Ziobro będzie mógł pomóc Lepperowi jako minister
          Sprawiedliwości? Podobno na Jędrku sporo spraw sądowych wisi
      • jak_nie_jak_tak Czyli zamieniamy ludi honoru wg.GW 26.10.05, 23:48
        na ludzi honoru wg. RM:)))
      • elfhelm PiS jak SLD??? 26.10.05, 23:49
        pijany kierowca: PiS Krasulski - SLD Plewa
        wicemarszałek Lepper: PiS tak - SLD tak
        gruszki na wierzbie: PiS 3 miliony mieszkań - SLD (prezio 95) mieszkania dla
        młodych

co jeszcze?
        • kropekuk Oraz rzecz jasna WALKA Z BEZROBOCIEM, tudziez 27.10.05, 00:43
          ORIENTACJA NA PROSTEGO CZLOWIEKA:))))
      • kropekuk Ale "ludzie honoru" choc nie pieprzyli o ODNOWIE 27.10.05, 00:42
        MORALNEJ.I Kodeksow Etycznych Blairowi nie podkradali :)))))
    • hrabia.m.c Re: trzeba nie mie HONORU 26.10.05, 23:48
      Kaczory i honor:)
      ales "tajniaczka" na forum puścila:)))
    • marecki1235 Komorowskiego poparła mniejszość niemiecka i PO 26.10.05, 23:49
      • anaila Re: Komorowskiego poparła mniejszość niemiecka i 26.10.05, 23:50
        i co z tego?
      • hrabia.m.c Re: Komorowskiego poparła mniejszość niemiecka i 26.10.05, 23:50
        a mniejszośc to w mundurach byla??:)))
        • marecki1235 Re: Komorowskiego poparła mniejszość niemiecka i 26.10.05, 23:59
          Ciekawy jestem dlaczego nie było dwóch platformiaków na głosowaniu ? I co się
          stało z trzecim posłem mniejszości (chyba mają trzech ?) :)))))))))))
    • po_godzinach honor dzisiaj nie jest modny 26.10.05, 23:51
    • trzeci.blizniak Re: trzeba nie mie HONORU 26.10.05, 23:52
      Cały ten wątek pt. "Trzeba nie mieć honoru, żeby ugadywać się z Lepperem" to wg
      mnie kulą w płot.
      W 1989 i 1990 roku Najwyższe Autorytety dogadywały się z Kiszczakiem, takoż
      wokółpezetpeerowskimi szumowinami typu PSL, SD.
      Ale i w 1993 roku tzw. "PPP" przeszedł tylko dzięki wsparciu komuchów.
      Itd itp.
      W czym Lepper gorszy?
      • po_godzinach Re: trzeba nie mie HONORU 26.10.05, 23:53
        ale teraz jest semokracja, wtedy był przymus historyczny - dzis nie ma żadnego
        przymusu
      • hrabia.m.c Re: trzeba nie mie HONORU 26.10.05, 23:53
        Kryminalista!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
        i już
        tylko tyle.
      • frank_drebin No ale przeciez te szumowiny i Kiszczak na ich 26.10.05, 23:58
        czele to juz sa ludzie honoru mianowani przez Nadredaktora. Co do PPP zamilcze
        takiej porazki operacji zwanej "prywatyzacja" w zyciu nie widzialem. Wiec tylko
        dlatego ludzie honoru ja poparli bo wiedzieli ile moga na niej zrobic lewych
        interesow. W koncu serce i portfel ma sie po lewej stronie ;)
    • xtrin Re: trzeba nie mie HONORU 26.10.05, 23:54
      Honorem nie zdobywa się władzy, czego dzisiejszy dzień był dobitnym przykładem.
      • anaila Re: trzeba nie mieć HONORU 26.10.05, 23:56
        Olejnik: J. Kaczyński chciał, żeby Pan był marszałkiem sejmu!
        Tusk: A ja chciałem, żeby J.Kaczyński był premierem. I co?

nic dodać, nic ująć.
    • jethrox Niech Tusk dalej walczy z Lepperem. Aż nic mu 26.10.05, 23:59
      już z posad państwowych nie zostało.
      Tusk ma nawyki z UW i to jest obciążenie dziedziczne.
      Po prostu uważa, że może etykietować warstwy narodu. Ten lepszy, z tym się nie
      witam.
      A naród za to się na niego pogniewał i dał mu czerwoną kartkę wyborczą.
      • idiotyzmy-kacze Re: Niech Tusk dalej walczy z Lepperem. Aż nic mu 27.10.05, 00:01
        Czterdzieści kilka procent poparcia to ma być czerwona kartka ?
        • hrabia.m.c Re: Niech Tusk dalej walczy z Lepperem. Aż nic mu 27.10.05, 00:18
          Z calym szacunkiem,ale racji nie masz.
          tusk i PO przegrali,tego ukryc się nie da.

niech wygrani pokaza na co ich stać,
          dlaczego po i Tusk maja sie tlumaczyc ,że kaczki to miernoty i
          jako wygrani nie potrafą rządu sklecic.
      • xtrin Re: Niech Tusk dalej walczy z Lepperem. Aż nic mu 27.10.05, 00:25
        > już z posad państwowych nie zostało.

Wiem, że ciężko niektórym w to uwierzyć, ale są tacy, którym nie zależy
        najbardziej na "państwowych posadach".
        • anaila Re: Niech Tusk dalej walczy z Lepperem. Aż nic mu 27.10.05, 00:28
          wybory pokazały jak się Polska dzieli dziś:
          te ponad 50 procent, które ułoży się z KAŻDYM, i ta reszta, która wie, że poza pewną granicą traci się twarz...(nawet gdy się usiądzie na najwyższym państwowym stołku - Lech wygrał wybory, ale sojuszu z Lepperem nikt mu nie zapomni!)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka