Dodaj do ulubionych

Polska zydowka opanowala Forum KRAJ

30.09.02, 14:49
kto za tym stoi?
Obserwuj wątek
    • Gość: ania Re: Polska zydowka opanowala Forum KRAJ IP: 217.11.142.* 30.09.02, 17:19
      czy o mnie mowisz?
      jesli tak - to za tym stoje ja.
      • llama Re: Polska zydowka opanowala Forum KRAJ 30.09.02, 17:22
        Gość portalu: ania napisał(a):

> czy o mnie mowisz?
        > jesli tak - to za tym stoje ja.

Powiedz mi, aniu, nie bądź taka, jak się opanowuje takie Forum. Też bym to chciała zrobić, chociaż raz w życiu.

Pozdrawiam,

Llama
        • Gość: ania Re: Polska zydowka opanowala Forum KRAJ IP: 217.11.142.* 30.09.02, 17:28
          ucz sie, dziecino, przygladaj i ucz - wprawdzie leniwa jestem okrutnie, ale jak
          widac, dla tych bohaterow, nawet taki leniwiec jak ja straszny.
          a tak naprawde, to mam swoje zydo-masonsko-feministyczne i jezdzace na rowerze,
          sposoby

pozdrowienia
    • Gość: komodor Re: Polska zydowka opanowala Forum KRAJ IP: 213.25.179.* 30.09.02, 17:33
      Jak to kto? CYKLIŚCI!
      • Gość: ania Re: Polska zydowka opanowala Forum KRAJ IP: 217.11.142.* 30.09.02, 17:40
        komodor, nie zdradzaj tajemnicy!
        juz przeciez napisalam do Llamy, ze "mam na to moje .....jezdzace na rowerze
        sposoby"
        • llama Re: Polska zydowka opanowala Forum KRAJ 30.09.02, 17:51
          Gość portalu: ania napisał(a):

> komodor, nie zdradzaj tajemnicy!
          > juz przeciez napisalam do Llamy, ze "mam na to moje .....jezdzace na rowerze
          > sposoby"

Ale nie napisałaś, że masz w ręku murarski fach.... I to mnie zmyla.

L.
          • Gość: ania Re: Polska zydowka opanowala Forum KRAJ IP: 217.11.142.* 30.09.02, 17:56
            to tak specjalnie
            zgodnie z teoria spisku powszechnego, wszystko, lub troche (niepotrzebne
            skresl) jest dla zmylki
            • Gość: komodor Re: Polska zydowka opanowala Forum KRAJ IP: 213.25.179.* 30.09.02, 18:26
              coś dziwnego ale bardzo lubie powszechnie spiskujących cyklistów (szczególnie
              płci pięknej)ubranych w murarskie fartuszki.
              Jeżeli można to zapraszam na rowerowe spacery - tereny znakomite a w leśnej
              gęstwinie można spiskować bezpiecznie.
              Pozdrawiam.
              • Gość: ania Re: Polska zydowka opanowala Forum KRAJ IP: 217.11.142.* 30.09.02, 18:59
                spiskujmy, spiskujmy najlepiej w lasach na terenach bylej unii polsko-
                litewskiej, lecz pamietaj, ze bedac w zgodzie z moim postem z 17.28 jezdze na
                damce
                pozdrawiam
              • Gość: ania Re: Polska zydowka opanowala Forum KRAJ IP: 217.11.142.* 30.09.02, 19:00
                spiskujmy, spiskujmy najlepiej w lasach na terenach bylej unii polsko-
                litewskiej, lecz pamietaj, ze bedac w zgodzie z moim postem z 17.28 jezdze na
                damce
                pozdrawiam
                • Gość: komodor Re: Polska zydowka opanowala Forum KRAJ IP: 213.25.179.* 30.09.02, 19:09
                  Te piekne, cieniste lasy pomoga ukryc niejedna tajemnicę wszechświatowego
                  spisku.
                  Ja też preferuję damki ponieważ mój ostatni fartuszek jest zbyt długi jak na
                  przysługujący ni rower męski.
                  PS.apelowałem w swoim czasie o olewanie OzRM ponieważ jest notorycznym
                  grafomanem, plagiatorem i osobnikiem pozbawionym własnego rozumu.powtarzam apel
                  raz jeszcze - lej na Oszolka!
                • Gość: ania s. do antyani IP: *.dip.t-dialin.net 30.09.02, 19:11
                  na twoje lęki niestety nie ma już lekarstwa,nawet systematyczne leczenie
                  psychiatryczne nic już nie da...znam się na tym, profesjonalnie. Resztę jajarzy
                  pozdrawiam serdecznie
    • gandalph Re: Polska zydowka opanowala Forum KRAJ 01.10.02, 19:04
      antyania napisała:

> kto za tym stoi?
      Czy oprócz Żydów - odmienianych przez wszystkie przypadki - nie ma innych
      tematów?
    • Gość: Skin Re: Polska zydowka opanowala Forum KRAJ IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 01.10.02, 19:24
      Wanda Rapaczyński i Helena Łuczywo..dwie polskie Żydówy
      • llama Re: Polska zydowka opanowala Forum KRAJ 01.10.02, 19:47
        Gość portalu: Skin napisał(a):

> Wanda Rapaczyński i Helena Łuczywo..dwie polskie Żydówy

Tak tak, zapewne, zapewne, ale chyba pod warunkiem, że obie są facetem...

Por.:

www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?f=28&w=2181371&a=3128289

Ale nie takie rzeczy się widzi w serialach z Am. Pd.
        • Gość: Oszołom z RM Re: Polska zydowka opanowala Forum KRAJ IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 01.10.02, 19:53
          llama napisała:

> Gość portalu: Skin napisał(a):
          >
          > > Wanda Rapaczyński i Helena Łuczywo..dwie polskie Żydówy
          >
          >
          > Tak tak, zapewne, zapewne, ale chyba pod warunkiem, że obie są facetem...
          >
          >
          > Por.:
          >
          >
          > <a href="www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?
          f=28&w=2181371&a=
          > 3128289"target="_blank">www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?
          f=28&w=21
          > 81371&a=3128289</a>
          >
          > Ale nie takie rzeczy się widzi w serialach z Am. Pd.

- patrząc na te panie trudno nawet się zorientować czy to bnaby czy to
          dziady..tu faktycznie może być problem
          • jaceq Re: Polska zydowka opanowala Forum KRAJ 01.10.02, 22:10
            Gość portalu: Oszołom z RM napisał(a):

> - patrząc na te panie trudno nawet się zorientować czy to bnaby czy to
            > dziady..tu faktycznie może być problem

Zapewne masz rację.

Za to pos. Sobecka kojarzy mi się z paleolityczną figurką Venus - z pewnością więc nie jest dziadem.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka