Dodaj do ulubionych

Jak śmie Olejnik tak traktować premiera?!!!

02.11.05, 23:13
Jestem zdruzgotany. Dobre obyczaje sięgnęły ulicy. I nie tylko obyczaje.
W przeciągu wielu lat nie obserwowałem takiego upadku dziennikarstwa, takiego
chamstwa i braku szacunku dla premiera Rzeczpospolitej, kto by nim nie był.
Jak mamy kogokolwiek szanować w tym państwie, skoro poniża się publicznie
szefa rządu, nazywając go zaklinaczem węzy i nie dając mu dokończyć żadnego
prawie zdania?!
Przykład chamstwa i buty Olejnik jest porażający.
Nie chce mi się więcej o tym pisać, z oburzenia trzęsą mi się ręce.
Obserwuj wątek
    • pro.filutek1 Re: Jak śmie Olejnik tak traktować premiera?!!! 02.11.05, 23:14
      Ale Millera też dołowała. :)
      • hrabia.mileyski Re: Jak śmie Olejnik tak traktować premiera?!!! 02.11.05, 23:17
        To, że dołowała Millera, nie daje jej licencji na lekcewazenie i chamstwo.
        Poza tym Miller i Marcinkiewicz to róznica. Głównie w kulturze osobistej.
        • 6nine9 Re: Jak śmie Olejnik tak traktować premiera?!!! 02.11.05, 23:24
          O tempora, o mores....

Za czasów Premiera Jaroszewicza to bylo dobrze... jak zaczął mówić, to pól
          godziny i nikt mu nie przerywał! A do tego każdy dziennikarz zgadzał się ze
          wszystkim co Premier mówi... a teraz - śmią nie zgadzać się z czlowiekiem Braci
          K.!
          Ale spokojnie, to minie, publiczną TV władza naprawi. A inne wychowa się
          koncesjami.
          • 1normalnyczlowiek 69 - zostań już w tej pozycji 02.11.05, 23:43
            6nine9 napisał:

> O tempora, o mores....
            >
            > Za czasów Premiera Jaroszewicza to bylo dobrze... jak zaczął mówić, to pól
            > godziny i nikt mu nie przerywał! A do tego każdy dziennikarz zgadzał się ze
            > wszystkim co Premier mówi... a teraz - śmią nie zgadzać się z czlowiekiem Braci
            >
            > K.!
            > Ale spokojnie, to minie, publiczną TV władza naprawi. A inne wychowa się
            > koncesjami.

To ty wmawiasz przyszły zamordyzm.
            My mówimy o kulturze obyczajów.
            • dr.szfajcner Chamidlo Łysiak Waldemar 03.11.05, 00:03

wyznaczyl normy, jak traktowac premierow, ministorow,
              i opozycje.
            • 6nine9 normalny czlowieku.... 03.11.05, 00:07

1normalnyczlowiek napisał:
              > To ty wmawiasz przyszły zamordyzm.
              > My mówimy o kulturze obyczajów.

NIe - ja kpię z dziwnie pojmowanych obyczajów, a zwłaszcz z trzęsących się rąk
              na widok wywiadu w telewizji.

Natomiast nie wiem czemu uzywasz pozycji 69 (choc to nie moj nick) to jakichś
              kpin? Po pierwsze, raczej Mocherowe tego nie czytają bo juz spią i w ogole ich
              tu mało, więc nie wiem u kogo chcesz zyskać poklask. Po drugie - póki co w
              Polsce są dozwolone rózne pozycje, a różnorodność potrafi dostarczać sporo
              przyjemności. Z tego co wiem nawet kościół nie zabrania pozycji 69, pod
              warunkiem że finał jest klasyczny.
        • p.s.j Re: Jak śmie Olejnik tak traktować premiera?!!! 02.11.05, 23:27
          Ale niewielka jeżeli chodzi o pozycję i status osoby publicznej. A osobom
          publicznym, odpowiadającym za całe Państwo, nie zadaje się łagodnych pytań o
          ulubionego pisarza czy jesienny sezon teatralny, ale twardo naciska w sprawach
          drażliwych. Dla dobra powszechnego i zasad współżycia społecznego. Ad maiorem
          populi gloriam.
          • hrabia.mileyski Kultura jakas też obowiązuje - tu jej brakło 02.11.05, 23:35
        • bracia_zbrojek Re: Jak śmie Olejnik tak traktować premiera?!!! 03.11.05, 00:11

• loppe Re: Jak śmie Olejnik tak traktować premiera?!!! 02.11.05, 23:17
        pro.filutek1 napisał:

> Ale Millera też dołowała. :)

Ja tu broniłbym p. Olejnik że ona z reguły atakuje aktualnego rozmówcę,
        rzeczywiście.

natomiast obecnie jest taka nagonka w mediach (od 2 miesięcy) na tych
        Kaczorków, że non-konformizmem jest podlizywać się władzy...takie czasy!
      • pan.nikt Re: Jak śmie Olejnik tak traktować premiera?!!! 02.11.05, 23:19
        pro.filutek1 napisał:

> Ale Millera też dołowała. :)

Nie na poczatku kadencji, ale dopiero jak wyraźnie podpadł, nieudonymi i
        skorumpowanymi rządami
    • loppe Re: Jak śmie Olejnik tak traktować premiera?!!! 02.11.05, 23:16
      Ja dzisiaj widziałem przez chwilę wiadomości - panorama po 18 programu II TVP.
      Jakiś dziennikarzyna.... no żadnego szacunku dla demokracji po prostu. Im się
      chyba wydaje że 4. władza rządzi a nie Naród - świeżo po doniosłym akcie.
      • henryk.log Re: Naród - świeżo po doniosłym akcie erekcyjnym?? 02.11.05, 23:24
    • po_godzinach Re: Jak śmie Olejnik tak traktować premiera?!!! 02.11.05, 23:16
      ale określenie "zaklnacz węży"nie jest chyba obraźliwe ...

a co do przerywania - gdyby Pan Premier odpowiadał na pytania, nie byłoby
      potrzeby mu przerywac i przywoływac do porządku

i na koniec - kim jest premier? Premier jest urzędnikiem wynajętym przez
      społeczeństwa do zarządzania państwem.

Nie królem.
      • czarls_bronson Re: Jak śmie Olejnik tak traktować premiera?!!! 02.11.05, 23:18
        po_godzinach napisała:

>
        > Nie królem.

Dobrze Miller tego nie słyszał
        bo zaraz na zbitą mordę z roboty
        i z nim się liczyli
      • hrabia.mileyski Re: Jak śmie Olejnik tak traktować premiera?!!! 02.11.05, 23:56
        po_godzinach napisała:

> a co do przerywania - gdyby Pan Premier odpowiadał na pytania, nie byłoby
        > potrzeby mu przerywac i przywoływac do porządku

Olejnik nie dawała wielkich szans na udzielenie odpowiedzi. Zalewała
        Marcinkiewicza Lepperem i innym jazgotem.
        I nie ona jest od przywoływania premiera rządu do porzadku (sic!)
        • po_godzinach Re: Jak śmie Olejnik tak traktować premiera?!!! 02.11.05, 23:59

> Olejnik nie dawała wielkich szans na udzielenie odpowiedzi. Zalewała
          > Marcinkiewicza Lepperem i innym jazgotem.

Hmm ... TV ma swoje prawa, a tymi prawami rządzi czas antenowy.

Jesli więc prowadzący chce, aby gośc rozmawiał na temat, a gośc na temat nie
          mói (a nasz premier takie tendencje do wodolejstwa, niestety, ma) - cóz ma
          zrobić?

> I nie ona jest od przywoływania premiera rządu do porzadku (sic!)

A kto, jesli nie gospodarz programu?

U premiera w gabinecie do porządku przywołuje premier.
          • hrabia.mileyski Re: Jak śmie Olejnik tak traktować premiera?!!! 03.11.05, 00:11
            po_godzinach napisała:

> Hmm ... TV ma swoje prawa, a tymi prawami rządzi czas antenowy.
            >
            > Jesli więc prowadzący chce, aby gośc rozmawiał na temat, a gośc na temat nie
            > mói (a nasz premier takie tendencje do wodolejstwa, niestety, ma) - cóz ma
            > zrobić?
            >
            >
            > > I nie ona jest od przywoływania premiera rządu do porzadku (sic!)
            >
            > A kto, jesli nie gospodarz programu?
            >
            > U premiera w gabinecie do porządku przywołuje premier.

Według prawa premier ma nieograniczony dostep do telewizji publicznej.
            Ale mniejsza z tym.
            Twoja wypowiedź tylko potwierdza, ile jeszcze trzeba zrobic w kraju, zeby było i
            porządnie i normalnie.
            Chociaż z drugiej strony anarchia ma tu długa i mało chwalebną tradycję.
            • po_godzinach Re: Jak śmie Olejnik tak traktować premiera?!!! 03.11.05, 00:26

> Według prawa premier ma nieograniczony dostep do telewizji publicznej.
              > Ale mniejsza z tym.
              > Twoja wypowiedź tylko potwierdza, ile jeszcze trzeba zrobic w kraju, zeby
              było
              > i
              > porządnie i normalnie.
              > Chociaż z drugiej strony anarchia ma tu długa i mało chwalebną tradycję.

Rozumiem twój żal - ale trzeba zaakceptowac fakt, że premier jednak jest tylko
              urzędnikiem - najwyzszym ale jednak - tylko.

Pelni on wobec społeczeństwa rolę służebna - i powiem tak: tabakiera dla nosa,
              nie nos dla tabakiery.

Co innego - prezydent. I tutaj nalezy sie szacunek dla urzędu.
              • hrabia.mileyski Re: Jak śmie Olejnik tak traktować premiera?!!! 03.11.05, 00:47
                Przy prezydencie też nikt sie nie hamuje.
                To jest upadek kultury i to nie tylko politycznej.

po_godzinach napisała:

> Co innego - prezydent. I tutaj nalezy sie szacunek dla urzędu.
                • po_godzinach Re: Jak śmie Olejnik tak traktować premiera?!!! 03.11.05, 00:49
                  hrabia.mileyski napisał:

> Przy prezydencie też nikt sie nie hamuje.
                  > To jest upadek kultury i to nie tylko politycznej.

A jest.
                  Głowie państwa szacunek się nalezy - niezaleznie od tego, kto nim jest, bo to
                  jest szacunek dla urzędu.

PS. Czy równie przeszkadzał ci brak szacunku dla Kwasniewskiego? czy tak
                  wybiórczo działasz?
    • nocna_zmiana_blusa Re: Jak śmie Olejnik tak traktować premiera?!!! 02.11.05, 23:17
      Kolejne twarde zderzenie z rzeczywistoscia. A mialo byc tak pieknie.
      • incognitto Siła spokoju - premier Marcinkiewicz 02.11.05, 23:19

ten pan zaczyna mi się podobać

spokojny, opanowany, tak trzymać.
        • loppe Re: Siła spokoju - premier Marcinkiewicz 02.11.05, 23:21
          pan premier Kazimierz Marcinkiewicz - godnie realizuje misję (pierwszy na FK
          poświęciłem Mu watek pochwalny, wyczułem go pierwszy - kiedy jeszcze większości
          wydawał się jakimś tymczasowym anonimem kaczym)
    • idiotyzmy-kacze Żulik Marcinkiewicz to kieszonkowy premier 02.11.05, 23:18
      Jego waga polityczna jest niewiele wyższa niż sołtysa bogatej wsi.
      • pan.nikt Re: Żulik Marcinkiewicz to kieszonkowy premier 02.11.05, 23:22
        a Twoja?
        taka jak pacjenta w Tworkach.
        • idiotyzmy-kacze Re: Żulik Marcinkiewicz to kieszonkowy premier 02.11.05, 23:39
          ja nie jestem politykiem ani w przeciwieństwie do ciebie świrem
          • idiotyzmy-kacze Re: Żulik Marcinkiewicz to kieszonkowy premier 02.11.05, 23:50
            A żulik Marcinkiewicz właśnie zmierza na śmietnik historii. Jego rola już się kończy a jego rząd będzie istniał jeszcze tylko tydzień
      • wrobel_jeden Wyjmij wibrator bo będziesz jeszcze cięższa. 02.11.05, 23:50
        idiotyzmy-kacze napisał:

> Jego waga polityczna jest niewiele wyższa niż sołtysa bogatej wsi.

Zacznij myśleć. Poszukaj rozumu w okolicy swojej głowy.

Wyżej szukaj. To nie głowa.
    • pan.nikt Re: Jak śmie Olejnik tak traktować premiera?!!! 02.11.05, 23:18
      a co się dziwisz?
      Media nie uznały społecznego, demokratycznego wyboru.
      Cza zmienić społeczeństwo na inne
      • gosia_chello Re: Jak śmie Olejnik tak traktować premiera?!!! 02.11.05, 23:21
        Media chcialy za nas dokonac wyboru. ale sie nie udalo ...
        • jasiuf Mów za siebie :) 02.11.05, 23:22
          gosia_chello napisała:

> Media chcialy za nas dokonac wyboru. ale sie nie udalo ...
          • gosia_chello Re: Mów za siebie :) 02.11.05, 23:29
            O sorry, niektorzy glosowali przeciez tak jak media :)
            • po_godzinach Re: Mów za siebie :) 02.11.05, 23:30
              media to osoba?
              • gosia_chello Re: Mów za siebie :) 02.11.05, 23:32
                obcielo mi slowo:
                tak jak media.... chcialy
                • po_godzinach Re: Mów za siebie :) 02.11.05, 23:44
                  a Ty głosowałaś, rozumiem tak, jak chciało medium radia maryja, czy tak?
                  • gosia_chello Re: Mów za siebie :) 02.11.05, 23:46
                    Glosowalam tak, jak sama chcialam i nikt mi niczego nie wmawial.
                    Ja glosuje na PiS od lat, a na Kaczynskich od czasow Porozumienia Centrum.
                    Z przekonania.
                    • po_godzinach Re: Mów za siebie :) 02.11.05, 23:48
                      gosia_chello napisała:

> Glosowalam tak, jak sama chcialam i nikt mi niczego nie wmawial.

No co Ty nie powiesz - czemu więc wmawiasz innym, ze głosowali tak, jak chciały
                      media?

> Ja glosuje na PiS od lat, a na Kaczynskich od czasow Porozumienia Centrum.
                      > Z przekonania.

A skąd wiesz, że inni na PO tez z przekonania nie głosowali?
                      • gosia_chello Re: Mów za siebie :) 02.11.05, 23:50
                        Czesc tak, a czesc dala sie przekonac mediom, takze wsrod moich znajomych, a
                        teraz zaluja.
                        • po_godzinach Re: Mów za siebie :) 02.11.05, 23:51
                          no widzisz - a tak nieładnie uogólniasz

część wyborców zaś dała się przekonać radiu maryja

I tez żałują
                          • gosia_chello Re: Mów za siebie :) 02.11.05, 23:55
                            Watpie zeby zalowali.
                            • po_godzinach Re: Mów za siebie :) 02.11.05, 23:56
                              Wątp, to nie boli

są to - dla przykładu 2 moje ciotki.
                              • gosia_chello Re: Mów za siebie :) 02.11.05, 23:59
                                a ja mam znajomych, ktorzy teraz zaluja ze oddali glos na Tuska. a sa ludzmi
                                wyksztalconymi. Zastanawiaja sie dzis: Co sie stalo z tym czlowiekiem ???
                                • po_godzinach Re: Mów za siebie :) 03.11.05, 00:00
                                  zastanawiaj się
                                • henryk.log Re: Mówię(cytuję) za siebie :) ..z Rzepy.. 03.11.05, 00:17
                                  >Skład społeczny elektoratu PiS i Kaczyńskiego wskazuje, że to w większości
                                  ludzie zawiedzeni, rozczarowani, mający poczucie przegranej lub
                                  niedowartościowania.<
                                  >J.A.Majcherek Rzepa i TP<
    • henryk.log [...] 02.11.05, 23:22
      Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
    • hamlet1111 Re: Jak śmie Olejnik tak traktować premiera?!!! 02.11.05, 23:23
      Marcinkiewicz do zderzak Jarka Kaczyńskiego. Dlatego nie należy go traktować
      poważnie - dzisiaj premier, jutro zielona trawka. Kaczory doprowadziły do
      perfekcji praktykę wykorzystywania "zderzaków"
      • wrobel_jeden Hamlet powiedział: Bić albo nie bić. Woli pluć. 03.11.05, 00:00
        hamlet1111 napisał:

> Marcinkiewicz do zderzak Jarka Kaczyńskiego. Dlatego nie należy go traktować
        > poważnie - dzisiaj premier, jutro zielona trawka. Kaczory doprowadziły do
        > perfekcji praktykę wykorzystywania "zderzaków"
      • bracia_zbrojek Re: Jak śmie Olejnik tak traktować premiera?!!! 03.11.05, 00:14
        Kto nauczył? Zderzaki to cały Wałęsa, ale on moęe sciągnął to od Kaczorów.A
        Olejnik traktuje premiera po ludzku. Nie biła go!
    • mirmat1 Chce sie podlizac Tuskowi !! 02.11.05, 23:24
      Koalicja POst-Komunistow coraz blizej. Czy bedzie Nocna Zmiana bis? Czas tylko
      do 23 grudnia.
      • hamlet1111 Re: Chce sie podlizac Tuskowi !! 02.11.05, 23:28
        Poczekaj do 24 grudnia. Wtedy KACZORY będą mówiły ludzkim głosem.
        • hrabia.mileyski Re: Chce sie podlizac Tuskowi !! 02.11.05, 23:32
          Tak sie porobiło, że dziennikarze konkurują z zapraszanymi politykami i ekspertami.
          I to głównie na eksponowanie ich, dziennikarzy pogladów jesteśmy narażeni.
      • roro68 Re: Chce sie podlizac Tuskowi !! 02.11.05, 23:36
        To cyba nie chodzi o etykietę tylko o profesjonalizm. Jeżeli dziennikarz
        ujawnia własne emocje w rozmowie z gościem, to ukazuje brak przygotowania do
        tego trudnego zawodu. Żenujące jest właśnie to, że dziennikarze są żałośni.
        Często przypadkowi ludzie z łapanki ustawieni w roli reprezentantów opinii.
        • hrabia.m.c Re: Chce sie podlizac Tuskowi !! 02.11.05, 23:39
          patrz pan,
          miernoty wzieli na dziennikarzy a.
          samorodne djamenty na fk muszą sie produkować:)))))))))))
          • roro68 Re: Chce sie podlizac Tuskowi !! 02.11.05, 23:43
            Z żebyś wiedział, hrabio, żebyś wiedział.
    • hrabia.m.c Re: Jak śmie Olejnik tak traktować premiera?!!! 02.11.05, 23:31
      hrabia.mileyski napisał:

> Jestem zdruzgotany. Dobre obyczaje sięgnęły ulicy. I nie tylko obyczaje.
      > W przeciągu wielu lat nie obserwowałem takiego upadku dziennikarstwa, takiego
      > chamstwa i braku szacunku dla premiera Rzeczpospolitej, kto by nim nie był.
      > Jak mamy kogokolwiek szanować w tym państwie, skoro poniża się publicznie
      > szefa rządu, nazywając go zaklinaczem węzy i nie dając mu dokończyć żadnego
      > prawie zdania?!
      > Przykład chamstwa i buty Olejnik jest porażający.
      > Nie chce mi się więcej o tym pisać, z oburzenia trzęsą mi się ręce.

Jakoś nie byleś gdy (szanowana) marionetka glosowała na kumpla kryminakiste,
      jakoś krokodylich łeż nie wylewales?
      W jednym masz rację ,nie ma polityka ktorego można szanować.
      Ostatnim byl Mazowiecki!!!
      • hrabia.mileyski skąd ty masz takie informacje 02.11.05, 23:33
        że niby gdzie nie byłem?!
      • gosia_chello Re: Jak śmie Olejnik tak traktować premiera?!!! 02.11.05, 23:33
        No ja Mazowieckiego nie szanuje, przez gruba kreske zahamowal zmiany na 16 lat.
        • hrabia.m.c Re: Jak śmie Olejnik tak traktować premiera?!!! 02.11.05, 23:35
          Jasne !
          Szanujesz obronce stoczni gdanskiej>
      • wrobel_jeden A Ty gdzie byłeś przed tym wyborem? 02.11.05, 23:56
        hrabia.m.c napisał:
        > Jakoś nie byleś gdy (szanowana) marionetka glosowała na kumpla kryminakiste,
        > jakoś krokodylich łeż nie wylewales?
        > W jednym masz rację ,nie ma polityka ktorego można szanować.
        > Ostatnim byl Mazowiecki!!!

PO schowało się do piaskownicy. Zaczęło wyciąganie wymyślonych zarzutów.
        Nie udało się zostawić PiS na lodzie? Za szybko wyczuli komu się sprzedaliście.
    • asp420 Re: Jak śmie Olejnik tak traktować premiera?!!! 02.11.05, 23:38
      Programu nie ogladalem, ale moze z tym zaklinaniem wezy chodzilo jej o gadziny z ukladu PO-SLD (tzw. "konstruktywnej opozycji")? Tak przypuszczam.
      • hrabia.m.c Re: Jak śmie Olejnik tak traktować premiera?!!! 02.11.05, 23:41
        Nie ogladalam:
        ale przypuszczam.
        LOGICZNE!!
        ::))))))))))))))))))))
        • roro68 Re: Jak śmie Olejnik tak traktować premiera?!!! 02.11.05, 23:46
          A pamiętacie jak KPN wychodził ze studia obrażony a dziennikarz Morozowski za
          nim wołał: "Tylko niech pan nie zapomni odpiąć mikrofonu, bo się pan zaplącze w
          taki drucik i przewróci!". No przecież to też było dramatycznie żałosne;-)
          • po_godzinach Re: Jak śmie Olejnik tak traktować premiera?!!! 02.11.05, 23:49
            ale dobrze, że go przestrzegł, dopiero by było, jakby sie na oczach widzów
            przewrócił)
        • madana Re: Jak śmie Olejnik tak traktować premiera?!!! 02.11.05, 23:49
          Oglądałam i także nie podobało mi się zachowanie pani Olejnik,wiem,że taki ma sposób bycia,ale zaletą dziennikarza jest umiejętność nieafiszowania się ze swoimi poglądami i sympatiami politycznymi,a tego pani O. nie nie udało zatrzymać dla siebie.Była nieuprzejma i napastliwa, co innego być dociekliwą, co innego chamską.
          Drugi raz widziałam nowego premiera w sytuacji wywiadu i podoba mi się jego umiejętność zachowania spokoju. Nie daje się takżę sprowokować. To jest zaleta, nie wada polityka.
        • wrobel_jeden hrabio.m.c Ty tylko umiesz trzymać kandelabr 03.11.05, 00:03
          hrabia.m.c napisał:

> Nie ogladalam:
          > ale przypuszczam.
          > LOGICZNE!!
          > ::))))))))))))))))))))
      • hrabia.mileyski Raczej nie, premier mówił o swoich zamierzeniach 02.11.05, 23:46
        • travel_wawa Panie Hrabio! 03.11.05, 00:05
          Pragnę zauważyć, że każdy telewizor ma takie urządzenie, jak pilot lub
          wyłącznik.
          Zawsze możesz przełączyć na TRWAM albo co innego.

Premier nie jest Królem w jakims tam majestacie, tylko zwykłym urzędniczyną
          wynajetym za naszą kasę w celu wykonania określonego zadania.
          Po za tym nie ma w Polsce przymusu bycia premierem.

Dziennikarze tacy właśnie muszą być, a sa różni i na tym polega WOLNOŚĆ SŁOWA,
          rzecz dla mnie święta ( tak samo, jak SWOBODA PODRÓŻOWANIA - druga świętość).

I jak nie ma wolności słowa i wolności podróżowania to wtedy nie jest państwo
          ale reżim.

Rozumiesz?
          • hrabia.mileyski chcesz mnie pouczać 03.11.05, 00:22
            jaka jest róznica między wolnością a niepospolitym (bo dziennikarskim)chamstwem?!!

A teraz podrózuj sobie gdzie ci się podoba.

travel_wawa napisał:

> I jak nie ma wolności słowa i wolności podróżowania to wtedy nie jest państwo
            > ale reżim.
    • kropekuk Bo Premiera wolno - NIE JEST GLOWA PANSTWA. 03.11.05, 00:02
      Inna rzecz - ze majac do wyboru tlum super-podlych sukinsynow - caly ten PiS
      mogl wyznaczyc na Pierwszego osobe o wiele od Marcinkiewicza gorsza:)
    • henryk.log Dobre obyczaje sięgnęły ulicy Jestem zdruzgotany!! 03.11.05, 00:05
      Jak ona Olejnik śmiała śmieć tak POtraktować premiera 4-tej ERPE tuż przed votum
      i jak śmiecia na dodatek.. nno ohyda Wprost i nie PO Rycersku!!
      ..:-)))))))))))))))))))))
    • loquin.phd Jakiego premiera? Brawo Olejnik. 03.11.05, 00:12
      • hrabia.m.c Re Brawo Olejnik a nie pasuje nz Pospieszalskiego 03.11.05, 00:26
        pstryknąc:)
        wzór bestronności i obiektywizmu:)))
        monisiu ucz się ,ciezkie czasy nadchodzą.
        • joannabarska Pospieszalski-kara boska! 03.11.05, 00:48
          Pospieszalski to wielka kara boska, ale dlaczego nas dotkneła? Nie ogladam juz
          tego aroganckiego,nawiedzonego prawicowca. Mam Discovery i BBC . A Olejnik dzis
          przegapiłam. Nie szkodzi, znajdę w Polonii o 02 w nocy. Nie mniej wydaje mi sie
          z góry, ze polski premier nie jest swietą krową, a ponadto jest on premierem w
          50 proc., bo nie zatwierdzil go jeszcze Sejm. PS Moge znależc i w internecie,
          zobaczę, czy juz jest.
        • loquin.phd Re: Re Brawo Olejnik a nie pasuje nz Pospieszalsk 03.11.05, 00:49
          Coś się tych hrabiów namnożyło w tym wątku. :-)))
          • henryk.log ☺☺☺- no nie?(mil)plebejska podróbę mam na myśli! 03.11.05, 00:54
            loquin.phd napisał:

> Coś się tych hrabiów namnożyło w tym wątku. :-)))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka