Dodaj do ulubionych

DORN do dymisji. Natychmiast

27.11.05, 15:22
Najpierw twierdził, że policja zachowała się "modelowo" zgarniając demonstrantów marszu w Poznaniu. Wczoraj i dziś nieuchwytny, no bo co powie, skoro policja zrobiła na odwrót, ściągała pseudokiboli. No Panie Dorn, wstyd Panu wyjść przed dom i powiedzieć prosto w oczy, że nie miał Pan racji? Ukrywających się ministrów nie chcemy.
Obserwuj wątek
    • mysz_polna5 Re: DORN do dymisji. Natychmiast 27.11.05, 15:26
      tajemnica.poliszynela napisał:

> Najpierw twierdził, że policja zachowała się "modelowo" zgarniając
      demonstrantó
      > w marszu w Poznaniu. Wczoraj i dziś nieuchwytny, no bo co powie, skoro
      policja
      > zrobiła na odwrót, ściągała pseudokiboli. No Panie Dorn, wstyd Panu wyjść
      przed
      > dom i powiedzieć prosto w oczy, że nie miał Pan racji? Ukrywających się
      minist
      > rów nie chcemy.

Uprzejmie prosze, nastepnym razem wypowiadac sie liczbie POJEDYNCZEJ. Hough!
      • wanda43 Re: DORN do dymisji. Natychmiast 27.11.05, 15:29
        A to dlaczego?Ja uwazam,ze tajemnica ma racje.
        • tajemnica.poliszynela Re: DORN do dymisji. Natychmiast 27.11.05, 19:08
          wanda43 napisała:

> A to dlaczego?Ja uwazam,ze tajemnica ma racje.
          >

Dziękuję:) Myślę, że to zdanie nie jest odosobnione...
      • p.smerf Re: DORN do dymisji. Natychmiast 27.11.05, 15:32
        > Uprzejmie prosze, nastepnym razem wypowiadac sie liczbie POJEDYNCZEJ. Hough!

To było prawdopodobnie "pluralis majestatis". "My tajemnica.poliszynela". Na
        wzór: "My J&L Kaczyński - prezydent IV RP"
    • gorby [...] 27.11.05, 15:30
      Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
    • adam81w Niech ...... czlowiek ktory mowi ze policja zachow 27.11.05, 19:11
      ala sie modelowo w Poznaniu .
      • kropek_oxford Ja nie wiem, czy policja naduzyla w Poznaniu tzw. 27.11.05, 19:18
        przymusu bezposredniego - z dostepnych zdjec a nawet z migawek w BBC to
        zupelnie nie wynikalo. A i u nas winiono wladze Poznania za zakaz, nie zas
        policje za interwencje i jej przebieg. Moze troche rozsadku?
        • tajemnica.poliszynela Re: Ja nie wiem, czy policja naduzyla w Poznaniu 27.11.05, 19:41
          Zdecydowanie uważam, że komendant miejski z Poznania powinien zostać odwołany zestanowiska.
          • kropek_oxford Moze, ale ja jeszcze nie slyszalem zarzutow: nie 27.11.05, 19:42
            odwoluje sie nikogo za ksztalt nosa;)
      • tajemnica.poliszynela Re: Niech ...... czlowiek ktory mowi ze policja z 27.11.05, 19:19
        adam81w napisał:

> ala sie modelowo w Poznaniu .
        Dokładnie. Co za naburmuszony człowiek.
    • kropek_oxford Odczep sie od Dorna - jedyny CHLOP w tym rzadzie. 27.11.05, 19:14
      A wczoraj i dzisiaj mamy weekend, spedza wiec czas z jakas dama , nie zas za
      biurkiem. A CO by powiedzial? Zapewne to samo co i ja, i kazdy "policyjny"
      minister swiata na jego miejscu: ze chodzi mu o przestrzeganie prawa, ze prawo
      jedno dla wszystkich, i ze dzisiejsze wiece byly w 100% legalne, a wiec policja
      stala po stronie wiecujacych. I tyle.
      • wiewiorzasta Re: Odczep sie od Dorna - jedyny CHLOP w tym rzad 27.11.05, 19:27
        Ciekawe, co Dorn powie o zachowaniu policji w Toruniu
        wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,3035551.html?as=2&ias=2

Coś czuję, ze poleci głowa tamtejszego komendanda - nie rozkazał zapałować
        dewiantów w świętym mieście???
        • tajemnica.poliszynela Re: Odczep sie od Dorna - jedyny CHLOP w tym rzad 27.11.05, 19:31
          Jest teraz w kropce, policja zachowała się różne zależnie od miasta, a on chwalił tylko jeden typ "modelowego" i "książkowego" zachowania.
        • kropek_oxford Czy w Poznaniu ktos kogos palowal? 27.11.05, 19:45
          Znasz moje poglady - mnie chodzi tu o fakty, nie zas "widzi-mi-sie", czy to
          Dorna, czy wasze...
    • andrze_n tajemnico jako faworyta adminow jestes NIEWIARYGOD 27.11.05, 19:38
      tajemnico poliszynela, jako "faworyta" GW jestes NIEWIARYGODNA, twe posty sa
      prawie zupelnie "nietykalne"...wiec daj sobie na luz )))))
      • tajemnica.poliszynela Re: tajemnico jako faworyta adminow jestes NIEWIA 27.11.05, 19:40
        Odczep się w końcu! Piszę to prywatnie, we własnym imieniu i nie jest to prowokacja.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka